Yuruyus Yolu Haberleri

Trabzon Araklı'da sel! Dereler taştı, kara yolu ulaşıma kapandı

Trabzon'da etkili olan sağanak yağış Araklı'da sele yol açtı. Dereler taşarken, cadde ve sokaklar sular altında kaldı. Ayrıca, Trabzon'u Bayburt'a bağlayan karayolu Araklı ilçesi 2. kilometresinde taşan dere suları nedeniyle ulaşıma kapandı.

Haber 2024-09-20 18:23:05

İstanbul'da asker uğurlama konvoyunda yolu kapatanlara 18 bin 318 lira ceza kesildi

Sultangazi'de, asker uğurlama konvoyunda yolu kapatan ve trafiği tehlikeye düşüren 8 kişiye toplam 18 bin 318 lira ceza uygulandı.

Yurthaber 2024-09-17 08:26:29

Doğum günü mesajları - Resimli, anlamlı, duygusal, kısa, komik, en güzel doğum günü mesajı ve sözleri

Sevdiklerinizin kalbinde unutulmaz bir iz bırakmanın en güzel yollarından biri, onların özel günlerini hatırlamaktır. Doğum günleri, bu anlamlı anların en başında gelir. Her insan, o özel günde hatırlandığını hissetmek ister. Sevdiklerinize olan duygularınızı en içten şekilde ifade etmenin en samimi yolu ise yürekten gelen sözler ve gönderdiğiniz sıcak mesajlardır. Peki, en güzel doğum günü mesajları göndermek için doğum günü mesajı olarak ne yazılmalıdır?

Haber 2024-09-14 16:59:31

Uçaktaki 'Suite class' sosyal medyayı salladı, Tapusuna sahip olduğum evde böyle bir yatak odam yok

Bir hava yolu şirketinin üst kademe müşteriler için özel hazırladığı 'Suite class' yatak odaları sosyal medyayı salladı. Bu lüks deneyimi gören sosyal medya kullanıcıları videonun altına yorum yağdırdı.

Trend 2024-09-11 13:09:27

Diğer Haber Etiketleri

Trabzon Araç Ceza konvoy doğum günü sözleri mesaj doğum günü uçak Singapur Hostes Erdek Balıkesir Marmara Bölgesi antalya Kumluca antik kent Likya Yolu cep telefonu Hatay Kemal Sunal propaganda Bursa film Çanakkale eser abd köprü alanya belediyesi kredi kartı Altın altın alım satım altın alış Bankacılık BDDK Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu taksit eo tıraş bıçağı kedi Gazetecilik gurbetçi sınır kapısı Ali Yerlikaya İstanbul trafik püf noktası sandviç tarif dondurma Kefir maya Sütaş süt şeker kavanoz streç film kese metrobüs columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot columbia erkek ayakkabı columbia erkek mont columbia gömlek columbia kadın mont columbia mont columbia mont erkek columbia polar columbia sportswear columbia yelek Van hafriyat dudak estetik maybelline dudak dolgunlaştırıcı Gezgin Kahramanmaraş da, hedefi soğan suyu ele kurtlar vadisi İran İsrail erden milli okçu Olimpiyat Oyunları Okçuluk salep Hava sahası seyir Deniz Yavuzyılmaz Lübnan Edirne yangın Malatya saldırı küresel piyasalar Merkez Bankası büyüme Karabük ulaşım ulaştırma ve altyapı bakanı emekli indirim bilet dondurma tarifi ananas deprem Esnaf tüik hücreler NIVEA ile Güçlü ve Genç görünen bir Cilt Galata Köprüsü nasıl gidilir galatasaray ust verildi FIFA tete küresel savunma gecesi sosyal medya Cem Adrian İntihar Bengü Kocaeli İzmit Haliç Köprüsü 5 yaş ilik Psikolog zihin Yaz tatili kuşadası Menderes İzmir çeşme Susurluk orman yangını

Erdek nerede? Erdek'e nasıl gidilir? Erdek yol tarifi

Antik alanları, tarihi mekanları ve plajları ile öne çıkan Erdek ilçesinin Marmara Denizi’nin güneyinde yer aldığı görülür. Bu ilçeye gitmek isteyenler, bulundukları bölgeye göre hava, deniz, kara yolu ulaşım seçeneklerini inceleyebilir. Yaz aylarında nüfusunun neredeyse iki katına ulaştığı söylenen Erdek’i araştıran kişilere bu ilçenin konumu, ulaşım yolları ve turistik noktaları sıralanmalıdır.

Haber 09-09-24 16:41

Olimpos nerede? Olimpos'a nasıl gidilir? Olimpos yol tarifi

Olimpos liman kentinin Likya Birlik sikkelerinde adı geçen, Helenistik ve Roma dönemlerinden günümüze ulaşan kalıntıları içeren, Likya Yolu üzerinde bulunan turistik rotalardan olduğu bilinir. Bu rotayı keşfetmeyi planlayan yerli ve yabancı turistler ise Olimpos’un Akdeniz Bölgesi’ndeki hangi ilde yer aldığını araştırır. Dolayısıyla Olimpos konumu, önemi, özellikleri ve gezilecek yerleri hakkında açıklama yapılmasında fayda vardır.

Haber 09-09-24 15:21

Biri bizi dinliyor! Cebimizdeki casus cep telefonu: Ses, görüntü... Sürekli kayıtta ama engellemenin bir yolu var!

Biri bizi dinliyor mu? Zaman zaman birçoğumuzun aklına geliyor bu soru. Çünkü, bir başkasıyla yüz yüze yaptığımız sohbette geçen konular bile, cep telefonu uygulamalarımızda, aynı anda karşımıza çıkıyor. Uzmanlar dinlenme endişesinin yersiz olmadığını belirtirken; bunun kullandığımız programlara verdiğimiz izinlerle mümkün olduğunu ve engellemenin yolunun çok basit olduğunu söylüyor.

Haber 08-09-24 07:52

Hatay’da heyelan nedeniyle yayla yolu ulaşıma kapandı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bulunan Çökek yaylasında aşırı yağışla birlikte gerçekleşen heyelanla yayla yolu ulaşıma kapandı.

Yurthaber 05-09-24 07:45

‘Propaganda’ filmi gerçek oldu, Kemal Sunal'ın 1999 yapımlı filmi Bursa'da resmen hayat buldu

Filmi yaşattılar! 1999 yapımlı Propaganda filmi Bursa'da gerçek oldu. Kemal Sunal'ın oynadığı bu filmde olduğu gibi sokak tel örgü ile ikiye ayrıldı. Yolu yarı yarıya pay eden arsa sahipleri, ortadan tel örgü çekerek birbirlerine giriş ve çıkışları yasakladı.

Haber 04-09-24 10:20

ABD'den iadesi sağlandı! 6 bin 500 yıllık tarihi eser, Çanakkale'deki festivalde ziyarete açıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığınca kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında geçen yıl ABD'den iadesi sağlanan yaklaşık 6 bin 500 yıllık tarihi eser, Çanakkale Kültür Yolu Festivali kapsamında Troya Müzesi'nde törenle ziyarete açıldı.

Haber 31-08-24 19:38

Gümüşgöze Mahallesi’nin ana ulaşım yolu 64 sene sonra yenilenecek

Alanya Belediyesi ekipleri tarafından, Gümüşgöze Mahallesi’nin ana ulaşım yolları arasında yer alan Sirge Köprüsü yenileniyor. Zamanla ihtiyaçları karşılayamaz hale gelen 64 yıllık köprü için yenileme ve genişletme çalışması için düğmeye basıldı.

Haber 26-08-24 17:18

Kredi kartı ile altın almak: Kredi kartı ile altın alınır mı?

Taksitli veya taksitsiz mal ve hizmet alışverişlerinde sıklıkla kullanılan kredi kartları, günlük yaşamda ödeme yapmanın pratik yolu olarak nitelendirilir. Dolayısıyla bu ödeme aracının kuyumculardan veya online mağazalardan altın satın alınırken nasıl kullanılabildiği araştırılır. Bu bağlamda BDDK tarafından yayımlanan yönetmelikler incelenmeli ve kredi kartıyla altın satın alacak olanlara komisyon ücreti ile taksitlendirme koşulları gibi kurallardan bahsedilmelidir.

Finans 22-08-24 14:30

Sosyal medyada viral oldu! İstenmeyen tüylerden kurtulmanın basit ama etkili yolu...

Beklenmedik durumlarla karşılaştığınızda istenmeyen tüylerden nasıl kurtuluyorsunuz? Etkili bir yanıtınız yoksa, sosyal medyada viral olan 3'ü 1 arada jilet setleriyle tanışmaya ne dersiniz? İster seyahatte ister spor salonunda olun taşınabilir 3'ü 1 arada jilet setleri ile istediğiniz her an, her yerde pürüzsüz bir görünüme sahip olmak artık mümkün. Hem pratik hem de etkili olan bu seti denemeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Kadin 20-08-24 10:13

Gazeteci Hakkı Öcal'ın sözleri tüyler ürpertti! Kedi yavrularını itlaf etmenin yolu...

Gazeteci Hakkı Öcal'ın X hesabında yaptığı paylaşım infial yarattı. Kedi yavrularının öldürülmesiyle ilgili kinayeli bir paylaşım yapan Öcal'ın sosyal medyada gündem olurken kullanıcılardan da tepki topladı.

Haber 19-08-24 09:13

'Kendi memleketimizde mağdur olursak...' Gurbetçilerin dönüş yolu isyanı 'Bize yapılan büyük bir haksızlık'

Yıllık izinlerini Türkiye’de geçirdikten sonra dönüş için Edirne’den Yunanistan’a açılan Pazarkule Sınır Kapısı’na giden gurbetçilerin saatler süren işlem sırası sebebiyle bekleyişleri çileye dönüşüyor. Gurbetçiler "Kendi memleketimizde, kendi vatanımızda, kendi topraklarımızda bu bize yapılan büyük bir haksızlık bence" diyerek isyan ederken bazısı da "Biz kendi memleketimizde mağdur olursak dışarıda başka memlekete gittiğimizde ağlamamamız lazım" dedi.

Haber 16-08-24 12:56

İstanbul'da D-100 karayolunu kapatıp halay çektiler! Bakan Yerlikaya duyurdu: Gözaltına alındılar

İstanbul Bakırköy D-100 Karayolu'nda düğün konvoyundaki araç sürücüleri trafiğin yoğunluğuna aldırmadan yolu trafiğe kapatarak halay çekti. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Gereği yapıldı 27' notuyla yaptığı paylaşımda düğün konvoyu yaparak trafik akışını engelleyen 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Haber 15-08-24 20:24

Bisküvili sandviç dondurma tarifi: Bisküvili sandviç dondurma nasıl yapılır?

Yaz sıcaklarında bunalmamanın en lezzetli yolu dondurma yemektir. Bilinen dondurma tatlarından sıkıldıysanız ve kendi dondurmanızı kendiniz yapmayı seviyorsanız bu hem pratik hem lezzetli bisküvili sandviç dondurma tarifini mutlaka denemelisiniz.

Yemek 15-08-24 19:47

Evde kefir yapmanın sırları! İşte kefir yaparken ihtiyacınız olan o ürünler

Kefir, fermente edilmiş sütle yapılan çok faydalı bir içecek. İçerdiği probiyotikler ile bağırsak florasını destekleyerek sindirimi kolaylaştırıyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve hatta cilt sağlığını iyileştiriyor. Bu nedenle evde kefir yapmak hem eğlenceli bir hobi hem de kendiniz için doğal bir içecek üretmenin harika bir yolu. Ayrıca, bu lezzetli içeceği sadece birkaç malzeme ve biraz sabırla, evinizin rahatlığında hazırlayabilirsiniz. İşte detaylar!

Yemek 14-08-24 18:53

İstanbul'daki metrobüs hattında 'Beyaz Yol' çalışması! 45 gün sürecek... İki şeride düşüyor

İstanbul'da ara verilen metrobüs hattındaki "Beyaz Yol" çalışması yeniden başlarken, İBB söz konusu çalışmanın 45 günde tamamlanmasının planlandığını duyurdu. Çalışma nedeniyle D-100 kara yolu Kadıköy istikameti 2 şeride düşürülecek.

Haber 14-08-24 10:49

Outdoor severlere müjde! İndirimdeki çok satan Columbia ürünlerini sizin için seçtik

Sezonunda cep yakan outdoor giyim ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmanın yolu ya sezon sonu indirimlerinden ya da markaların belirli dönemler sunduğu kampanyaları takip etmekten geçiyor. Su geçirmez bir mont veya bota, tam da şu anda %50'yi aşan indirimlerle sahip olmak isterseniz, bugünkü Columbia fırsatları tam size göre! Üstelik sadece kışlık ürünler değil gömlek, tişört gibi yazlık ürünler de indirimde! Merak ediyorsanız detaylar içeriğimizde...

Haber 12-08-24 17:26

Hafriyat dökerek yolu kapattı! ‘Muhatap bulamadığım için yolu kapattım’ dedi

Van’da Kemal Tolan isimli bir vatandaş, üç parselinden geçen ve iki mahalleyi birbirine bağlayan yolu hafriyat dökerek kapattı. Yolu kapatması nedeniyle vatandaşlarla tartışan K.T, ‘‘Vatandaşlar yolu niye kapattığımı soruyorlar, ben de durumu yetkililere bildirmelerini istiyorum. Ben muhatap bulamadığım için yolu kapattım’’ diye belirtti.

Haber 11-08-24 15:36

Kadınlar sosyal medyada bunu konuşuyor! Anında parlak ve dolgun dudakların sırrı...

Kim daha dolgun, daha pürüzsüz görünen bir dudak istemez ki? Dudak dolgunlaştırıcıların yarattığı hacimli dudaklar, görünüşe göre modası hiç geçmeyen bir trend. Dudaklarınızın dolgunluğunu minimum çabayla hızlı bir şekilde artırmak istiyorsanız dudak dolgunlaştırıcı bir ruj sürmek, her zaman şık olan dolgun dudak görünümü için dudaklarınızı en üst düzeye çıkarmanın en kolay yolu. Nasıl mı? İşte detaylar!

Kadin 09-08-24 10:14

Ailesi evden kovdu... Hayatı değişti! 5 yılda 71 şehir 7 ülke 'İyi ki kovdular diyecek şeyler yaşadım'

Tam zamanlı gezgin Enes Erdem Yüksel, ailesinin evden kovmasıyla memleketi Kahramanmaraş’tan 5 yıl önce yola çıkıp 70 şehir ve 7 ülke gezdi. Yüksel’in 71’inci durağı Diyarbakır oldu. "İyi ki kovdular diyecek şeyler yaşadım" diyen Yüksel, paraya ihtiyacı olmadığını aktarıp "Yolu otostopla sağlıyorum. Otostopla birisi beni aldığı zaman düşük bir ihtimalde olsa kalma yerini de sağlıyorum. Çoğunlukla karnımı da doyuruyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 09-08-24 10:04

Yusuf Dikeç madalyaya giden yolu anlattı! 3 gün önce silahı kırılmış, tornacı arkadaşına yaptırmış

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na 10 metre havalı tabanca kategorisindeki yarışıyla damgasını vuran Yusuf Dikeç, Olimpiyatlardan 3 gün önce silahının tetiğinin kırıldığını ve tornacı arkadaşına yaptırıp Olimpiyatlara öyle katıldığını açıkladı. Dikeç kırık silahını firmaya gönderse 1 haftada geleceğini belirttiği açıklamasında, "Levent diye çok iyi bir arkadaşım var. Ona gittim, çok iyi bir tornacıdır. Çocuk sabaha kadar uyumadı ve bunu yaptı." ifadelerini kullandı.

Spor 08-08-24 15:39

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için 3 etkili çözüm yolu

İstenmeyen tüyler kadın erkek fark etmeksizin can sıkıcı olabiliyor. Bu tüylerden kurtulmak için epilasyon ağda gibi hem cep yakan hem de can yakan işlemler yerine doğal çözüm yollarına başvurabilirsiniz. Evde kolaylıkla deneyebileceğiniz bu 3 yöntem istenmeyen tüylerden kurtulmanıza yardımcı olabilir.

Kadin 07-08-24 10:28

İran-İsrail arasındaki gerginlik sonrası Kurtlar Vadisi'ndeki o sahne gündem oldu! 'Yerli Simpsonlar'

Hamas'ın siyasi lideri İsmail Haniye'nin İran'ın başkenti Tahran'da uğradığı suikast sonucu öldürülmesi, İran ve İsrail arasındaki tansiyonu iyice yükseltti. Birçok hava yolu şirketi, güvenlik gerekçesiyle İsrail, Lübnan ve İran uçuşlarını askıya aldı. Tüm bu gelişmelerin ardından sosyal medyada Kurtlar Vadisi'ndeki o sahne gündem oldu.

Magazin 03-08-24 11:33

Fransa'da çıkan fırtına Olimpiyatları da vurdu!

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Fransa'da, demir yolu ulaşımı, geçen haftaki sabotaj girişiminin ardından bu kez de tren hatlarına düşen ağaçlar nedeniyle aksadı.

Spor 31-07-24 21:20

Sütlü dondurma tarifi: Sütlü dondurma nasıl yapılır?

Yaz aylarının sıcak ve bunaltıcı havalarına karşı mücadele etmenin en lezzetli yolu çeşit çeşit, renk renk dondurmalar tüketmek. Ancak serinletici sütlü dondurma tarifimizi evde kendiniz yapmak isteyebilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız sütlü dondurma tarifimiz!

Yemek 31-07-24 02:24

Salepsiz dondurma tarifi: Salepsiz dondurma nasıl yapılır?

Yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisinden korunmanın en bilinen ve tercihe dilen yolu çeşit çeşit meyvelerle ya da farklı aromalarla hazırlanan dondurmalardır. Eğer dışarıdan hazır dondurma almak istemeyenlerdenseniz çok kısa süre içinde hem de çok pratik bir tarifle lezzetli ve serinletici dondurmalar hazırlayabilirsiniz. İşte bu tariflerden biri olan salepsiz dondurma tarifi!

Yemek 31-07-24 01:17

Türkiye'ye gerekenden daha az ödüyorlar! Zarar için 225 milyar lira konuşuluyor: Büyük kısmı yabancı şirketlerin kasasında

Türkiye dünyanın en çok hava trafik hizmeti sağlayan ülkelerinden biri. Ancak iddiaya göre bu hizmetin karşılığı yabancı hava yolu şirketlerinden alınamıyor, haliyle Türkiye zarar ediyor. Yani Türkiye hava sahasını daha fazla kullandırırken daha az ücret alıyor. CHP iddiayla ilgili suç duyurusunda bulunmak üzere harekete geçti.

Finans 30-07-24 08:50

İsrail'den Lübnan'ın güneyine yeni saldırılar! Uçak seferleri askıya alındı

İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyinde seyir halindeki bir araca hava saldırısı düzenlediği ve yaralıların olduğu bildirildi. İsrail ordusunun, Lübnan’ın güneyinde birkaç farklı noktaya da hava saldırısı düzenlediği belirtildi. Diğer yandan Lübnan'ın ulusal hava yolu şirketi Middle East Airlines (MEA), 5 uçak seferinin mevcut riskler nedeniyle yarın sabaha ertelendiğini duyurdu.

Haber 29-07-24 22:23

İstanbul'da korkutan yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi, Edirne istikameti kapatıldı

İstanbul Silivri'de çıkan anız yangınına müdahale devam ediyor. Ekipler söndürme çalışmalarına devam ederken D-100 kara yolu Edirne istikameti, tedbir amaçlı kapatıldı.

Haber 29-07-24 15:34

Bilim insanlarına dehşeti yaşattılar! Araçlarına çarpıp yolu kestiler! Malatya Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi

Malatya'da hava araçlarını lazer silahlarına karşı koruyacak kompozit bir madde geliştiren İnönü Üniversitesinde görev yapan akademisyen çifte, trafikte saldırı girişimi yapıldı. Çiftin bulunduğu aracı çarparak durdurmaya zorlayan, daha sonra ise saldırmaya çalışan 4 kişiye yoldan geçen polis ekipleri müdahale etti. Uzun süren kovalamacanın sonunda polisler kaçan 4 kişiden 2'sini yakaladı. Malatya Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber 22-07-24 20:45

Küresel piyasaların gündeminde ABD büyüme verisi var

Merkez bankalarının şahin politikalarında sona yaklaşılırken, ABD seçimlerinin sonuçlarının oluşturacağı olası belirsizlikler küresel piyasalarda risk iştahını törpüledi. Dünya genelinde ABD merkezli hava yolu şirketleri başta olmak üzere şirketler, havalimanları, bankalar, bazı medya kuruluşları ve Londra Borsası'nda, Microsoft'a siber güvenlik yazılımı sağlayan CrowdStrike sistemlerindeki yazılım sorunu da küresel piyasalarda risk algısını artırdı.

Finans 20-07-24 11:37

Kara yolu çöktü! Demir yolu da ulaşıma kapandı... Havadan böyle görüntülendi

Karabük-Eskipazar kara yolu üzerinde dün ve bugün yaşanan çökmeler sonucu demir yolu da ulaşıma kapandı. Kara yolunun tamamen kapanması sonucu Karayolları ekipleri bölgede önlemlerini artırarak, çalışmalara başladı. Öte yandan yaşanan çökme ve heyelan havadan görüntülendi.

Haber 19-07-24 14:06

Yüzde 15 ve yüzde 50 indirim uygulanıyordu: Bakan Uraloğlu duyurdu: 353 binden fazla emekli...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, emeklilere yönelik, yüzde 15 ve yüzde 50 oranlarındaki indirimli biletlere ilişkin olarak, "Uygulamalar büyük ilgi gördü ve 353 binden fazla emekli demir yolu, şehirlerarası otobüsler ve hava yolu seyahatlerinde indirimli bilet imkanından yararlandı" dedi.

Finans 18-07-24 12:11

Evde ananaslı dondurma tarifi: Evde ananaslı dondurma nasıl yapılır?

Çikolatalı, vanilyalı, çilekli… Dondurma, rengarenk çeşitleriyle yaz sıcaklarıyla baş etmenin en keyifli ve en lezzetli yolu. Hazır almak yerine evde kendi mutfağınızda kendi dondurmanızı hazırlamak istiyorsanız da evde ananaslı dondurma tarifimize mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 18-07-24 00:57

Deprem kentinde esnaf kazan kaldırdı, yolu kapattı! Belediye başkanı sözünde durmadı

6 Şubat depremlerinde ağır yara alan Malatya'da yıkım için dükkanlar boşaltılmayınca elektrikleri kesilen esnaf yol kapattı. Esnaf aynı zamanda seçimde önce kendilerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in sözünde durmadığını belirterek tepki gösterdi. Ekiplerin esnafları ikna çalışmaları devam ediyor.

Haber 16-07-24 15:46

Emekli ve asgari ücretli için geriye dönük zam yolu! TÜİK'in enflasyon hesabı mahkeme yolunu açtı: Maaş davaları için açıklama

Asgari ücretlisi, emeklisi TÜİK'in açıkladığı enflasyona göre maaş zammı alıyor. Ancak TÜİK'in enflasyon hesabı milyonlara mahkeme yolunu açtı. Konuya ilişkin bilgilendirmede bulunan Ankara Barosu avukatlarından Ali Erdem Gündoğan, "Bilirkişi heyeti verilerin piyasa gerçekleriyle uyuşmadığı sonucuna varması durumunda mahkeme TÜİK’ten verileri düzeltmesini ve gerçek verileri yansıtmasını ister. Böylece geriye dönük hak kayıplarını giderme imkanı doğar" dedi.

Finans 15-07-24 08:16

Her yaşta genç görünmek mümkün! Cildinizi en doğru şekilde nemlendirmenin yolları…

Cildini korumanın ve daha canlı görünmesinin en etkili yolu doğru şekilde nemlendirmek. Peki cildi nasıl doğru ve etkili şekilde nemlendirebilirsiniz?

Kadin 13-07-24 12:31

Galata Köprüsü nerede? Galata Köprüsü'ne nasıl gidilir?

İstanbul'da yaşayanlar ve yolu İstanbul'dan geçenler için Eski Galata Köprüsü'nün özel bir anlamı vardır. 14 Nisan 1912'de hizmete açılan bu köprü, Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarından genç Cumhuriyet'in ilk dönemlerine kadar birçok önemli olaya tanıklık etmiştir. Peki, tarihi önemi açısından ilgi çeken Galata Köprüsü’ne nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:04

FIFA'dan Tete ve Galatasaray kararı!

Shakhtar Donetsk'in Tete transferi için açtığı davada karar verildi. FIFA, Ukrayna ekibinin lehine karar verildiğini açıkladı. Galatasaray ise "FIFA'nın 11.07.2024 tarihli kararına karşı CAS nezdinde temyiz yolu açık olup FIFA'nın ilgili kararı henüz kesinleşmemiştir" dedi.

Spor 11-07-24 21:15

Küresel savunma ve havacılık şirketleri yılın ilk yarısında yatırımcısını sevindirdi

Dünyanın önde gelen savunma ve havacılık şirketlerinin hisseleri yılın ilk yarısında başarılı bir performans sergileyerek yatırımcısını sevindirdi. Alman hava yolu şirketi Lufthansa Grubu'nun, savunma alanına girmeyi hedeflediğine dair haberlere karşın, şirketin hisseleri yılın ilk yarısında değer kaybetti.

Finans 07-07-24 15:10

Van'da Bengü'den sonra Cem Adrian'a da şişe fırlattılar! Bir gül bahçesinde gibiydim

Van'da konser veren Bengü gündemdeydi. Bengü'den sonra Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan Cem Adrian'a da su şişesi fırlatıldı.

Magazin 07-07-24 07:05

Kimseyi dinlemedi! E-5 yolunda kendini aşağıya bıraktı!

İstanbul'da yaşayan Sümeyye K. isimli 18 yaşındaki genç kız, dün akşam saatlerinde E-5 yolu üzerinden koşarak, kendini istinat duvarı üzerinden aşağıya bıraktı. Hiç kimseyi dinlemeyen genç kızın görüntüleri saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 06-07-24 11:31

Van konserinde büyük gerginlik! Bengü Ne mutlu Türküm diyene deyince protesto başladı! Pet şişeler havada uçuştu

Dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Bengü, Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne aldı. Konseri ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' sözleriyle bitiren Bengü, iddiaya göre seyircilerin tepkisi ile karşılaştı. Onlarca kişi bir anda sahneye şişe fırlattı. O görüntüler ise kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 06-07-24 10:53

TEM'deki otomobil yangını ağaçlara sıçradı! 7 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

Kocaeli'de, TEM yolu İzmit geçişi Ankara istikametinde seyir halindeki bir otomobilde başlayan yangın, viyadüğün alt kısmında bulunan ağaçlara da sıçradı. Otomobil ve ağaçlıktaki yangın kısa sürede ekipler tarafından söndürülürken, yolda ise yaklaşık 7 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Trafik akışı, otomobilin çekiciyle kaldırılmasının ardından normale döndü.

Haber 02-07-24 21:40

Haliç Köprüsü'nde yenileme çalışması! 5 gün boyunca trafiğe kapalı olacak

Haliç Köprüsü metrobüs yolunda yapılacak olan asfalt yenileme çalışması nedeniyle D-100 yolu Haliç orta köprüsü Kadıköy istikameti trafiğe kapalı olacak. İBB tarafından yapılan çalışmanın 5 gün sürmesi planlanıyor.

Haber 01-07-24 15:43

Öğrencilere yaz tatilinde yapabilecek en güzel öneriler

Yaz tatilinin, çocukların ruh haline ve gelişimine etkileri olan özel bir dönem olduğunu vurgulayan Psikolog Dilara Dalyan, “Daha esnek bir programla, çocuklar hayal güçlerini ve üreticiliklerini keşfetme fırsatı bulabilirler. Yaz tatilinde ailece vakit geçirmek, aile bağlarını güçlendirmenin ve ilişkileri derinleştirmenin harika bir yolu olabilir. Çocuklar için aileleriyle birlikte vakit geçirmek, duygusal ve sosyal olarak daha sağlıklı büyümelerine yardımcı olabilir” dedi.

Kadin 01-07-24 14:06