Bambaska Biri Haberleri

Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerindeki o detay merak konusu olmuştu! İşte ellerindeki ‘morarmanın’ nedeni…

Cem Garipoğlu’nun otopsi raporları ve görüntüleri gündem yarattı. 2009'daki kan donduran Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde ellerindeki morarmalar da en çok dikkat çeken detaylardan biri oldu. Her iki el parmaklarında görülen morarmanın nedeni ise ortaya çıktı. İşte Garipoğlu’nun otopsi raporu ile ilgili son detaylar…

Haber 2024-05-08 08:14:00

Ömer Dizisinin Yönetmeni Cem Karcı'nın açıklamaları şaşırttı! Camilere Girmemiz Yasaklandı!

'Ömer' dizisi, yayınlanan son bölümüyle final yaptı. Dizinin final yapmasıyla ilgili birçok kişi paylaşım yaparken paylaşım yapanlardan biri de dizinin yönetmeni Cem Karcı oldu. Karcı "3. bölümden itibaren İstanbul'daki herhangi bir camiye girmemiz yasaklandı" dedi.

Magazin 2024-05-07 16:20:13

Estetiklerle bambaşka biri oldu... Songül Karlı'nın son pozlarına yorum yağdı: Seda Sayan sandım

Son dönemde estetik operasyon yapan ünlü isim sayısı arttı. Yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan Türkücü Songül Karlı son pozlarıyla gündeme geldi. Karlı'nın değişimi görenleri şoke etti.

Magazin 2024-05-07 15:06:53

Sosyal medyada verdiği cevap gündem yarattı! Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?

Sosyal medyada gerçekleştirilen bir sokak röportajı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Röportajda "Türkiye hangi iki kıtayı birbirine bağlar?" sorusunun yöneltildiği genç bir kadının cevabı sosyal medyada gündem oldu. Genç kadın, "Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?" deyince bir anda sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi.

Trend 2024-05-07 14:51:51

Gözler MEB'e çevrilmişti! Atama bekleyen öğretmenlerin beklediği haber geldi: 20 bin öğretmen ataması yapılacak

Bir süredir kamuoyunun önemli konularından biri olan öğretmen atamalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından bugünü işaret etti. Sayı bekleyen öğretmenler için Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin kameralar karşısına geçti. Bakan Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Mülakat sistemin dair detay veren Bakan Tekin, "Bugün itibarıyla yüzde 50 mülakat yüzde 50 KPSS puanını baz alacağız." ifadelerini kullandı. Öte yandan branş dağılımı da belli oldu.

Egitim 07-05-24 09:38

Tekirdağ'da bir evde 3 kişi ölü bulundu

Tekirdağ'da bir evde biri çocuk 3 kişi silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Yurthaber 07-05-24 07:47

MET Gala 2024'ü salladı! Emily Ratajkowski yine kırmızı halıya damga vurdu

Moda dünyasının en önemli gecesi olarak görülen Met Gala'ya ünlü isimler akın etti. Metropolitan Sanat Müzesi'nde boy gösteren isimlerden biri de model Emily Ratajkowski idi. Emrata, transparanıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin 07-05-24 07:26

Önce tabancayla vurdular, sonra sopayla dövdüler! Dehşet anları kamerada

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Biri yoldan geçen, esnaf 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde S.D.’nin silahla vurulduğu, yere düştükten sonra diğer grup tarafından tekme ve sopayla dövüldüğü görüldü. İşte o görüntüler...

Haber 06-05-24 12:16

Koton halka arzında detaylar netleşti: Büyüklük 4,17 milyar TL oldu

Koton’un talep toplama süreci tamamlandı. 2024 yılında gerçekleşen en büyük halka arzlardan biri olarak öne çıkan Koton’un halka açıklık oranı yüzde 16,5 oldu. Şirketin halka arz büyüklüğü ise 4.166.300.000 TL olarak açıklandı.

Finans 06-05-24 10:59

Partisi kongre çağrısı yaptı, Davutoğlu çıkışıyla şaşırttı: 2028'de cumhurbaşkanı adayıyım

2023'ün seçimlerinde ittifak halinde olan 6 partiden 2'sinin genel başkanı değişti. Biri ise bırakacağını açıkladı. Gözler diğer partilere çevrilirken Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan şaşırtan bir çıkış geldi. Partisinden kongre sesleri yükselen Davutoğlu eleştirileri görmezden gelerek 2028'de aday olacağını belirtti.

Haber 06-05-24 10:37

'Skibidi Bop Yes Yes' şarkısıyla fenomen oldu! Sahne başına 100 bin dolar alıyor... Hayatı değişti

TikTok sayesinde ünlenen isimlerden biri de 'Skibidi Bop Yes Yes' şarkısıyla göbek atan Yasin Cengiz. Yasin Cengiz fenomen olduktan sonra hayatı değişti. Cengiz çiftlik hayatından milyoner hayatına geçerek kazancını da artırdı.

Magazin 06-05-24 07:50

Otomobilin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu! Korku dolu anlar kamerada

Kahramanmaraş'ta çarpışan otomobillerden biri kontrolden çıkıp, mağazaya girdi. Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, dükkanın önünde telefonla konuşan Aykut Eryıldız, otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. İşte o görüntüler...

Haber 05-05-24 17:55

100 bin lira maaş ile çalıştıracak eleman bulamıyorlar! 'Vasıfsız biri bile yapabilir'

Çobanlık mesleği son dönemde yüksek maaş rakamları ile gündemde. Hayvancılık yapanlar, gençlerin bu mesleği tercih etmemesi nedeniyle çalıştıracak eleman bulamamaktan şikayetçi. Elazığ Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Sezer, kentte 100 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamadıklarını belirterek, "Hayvancılık bitme noktasındadır. Gençlerimiz bu işe hevesli değil. Kırsalda kimse kalmadı. Yetiştiriciler olarak mera ve çalışan eleman istiyoruz” dedi. İşte detaylar...

Haber 05-05-24 12:59

Elektrik araçlarda zirve onun! Nisanda satılan her iki otomobilden biri...

Türkiye elektrikli otomobil pazarında nisanda satış lideri 3 bin 3 adetle Togg olmaya devam etti - Elektrikli otomobil pazarına model bazlı bakıldığında nisanda satışlarda Togg T10X'in ardından 739 adetle SsangYong Torres ve 361 adetle BMW X1 yer aldı.

Finans 05-05-24 11:43

Survivor Sabriye Şengül gözlerden uzak yaşıyor! Son halini paylaştı

Survivor yarışmasıyla daha da tanınır hale gelen milli sporcu Sabriye Şengül'ün son hali merak edildi. Survivor'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Sabriye Şengül'ün son paylaşımlarına beğeni yağdı.

Magazin 05-05-24 09:24

Antalyaspor'dan Alex de Souza için ilk resmi açıklama geldi!

Antalyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın isminin Beşiktaş ile ciddi şekilde anılmasının ardından Antalyaspor için yeni hoca adayları konuşulmaya başlanırken bunlardan biri de Alex de Souza olmuştu. Konuyla alakalı olarak Akdeniz ekibinden ilk resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 17:04

Emily Ratajkowski cesur gala tarzıyla sosyal medyada çok konuşuldu!

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Ünlü isim bu kez gala tarzıyla gündeme geldi. Ratajkowski, alltın rengi saten elbisesiyle kendisine hayran bıraktı.

Magazin 03-05-24 16:45

Dişlerinin bembeyaz olmasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Bir kişi ile iletişim kurduğumuzda ilk dikkatimizi çeken detaylardan biri de hiç şüphesiz ki dişler oluyor. Diş bakımı her gün yapılması gereken en temel bakımlardan biri. Dişlerinizi olabilecek en beyaz hale getirmek için bu 3 maddeyi uygulayabilirsiniz.

Kadin 03-05-24 15:55

Yeşilçam'ın cesur kadınlarındandı... Serpil Çakmaklı son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Hiç yaşlanmıyor

Cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Serpil Çakmaklı yıllara adeta meydan okuyor. Ünlü oyuncunun son pozları sosyal medyayı salladı. Çakmaklı'nın son hali ise görenleri oldukça şaşırttı.

Magazin 03-05-24 14:08

Sadece 2023 tane var; birini Özgür Özel, Erdoğan'a hediye etti! Fiyatı dikkat çekti, özellikleri merak uyandırdı

CHP lideri Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı AK Parti Genel Merkezi'ndeki ziyaretinde verdiği hediyelerden biri özellikleriyle gündemin üst sıralarına yerleşti. Yalnızca 2023 adet üretilen "Cumhuriyet Ateşi" görüşmedeki diğer hediyeler arasında fiyatıyla da öne çıktı.

Haber 03-05-24 13:14

Son hali çok konuşulmuştu! Şöhretin zirvesinde İstanbul'u terk eden Tarık Tarcan'dan radikal karar: Herkese, her şeye...

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Çarkıfelek yarışmasının efsane hosteslerinden biri olan Tarık Tarcan son haliyle çok konuşulmuştu. Tarcan, şöhretinin zirvesindeyken her şeyi geride bırakıp İstanbul'u terk etmiş ve Antalya Bozburun'a yerleşmişti. Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan oyuncu, radikal bir karar aldı. Ünlü oyuncu, Bozburun'daki evini devretti.

Magazin 03-05-24 09:12

Adana'da 7 suçtan aranan zanlı saklandığı evde yakalandı

İkamette yapılan aramalarda biri otomatik 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Yurthaber 02-05-24 11:19

Kayıp kuzenlerden 3 gündür haber alınamıyor

Adıyaman’da, biri 14 diğeri 16 yaşında olan iki kuzenden 3 gündür haber alınamıyor.

Yurthaber 02-05-24 09:59

Şanlıurfa’da vinçten düşen 2 işçiden biri öldü, diğeri ağır yaralandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde vinçten düşen 2 işçiden biri yaşamını yitirdi, diğeri ağır yaralandı.

Yurthaber 02-05-24 07:43

Tartıştığı sürücüyü yere yatırıp defalarca yumrukladı

Antalya’da iki sürücü, trafikte çıkan tartışmanın büyümesiyle birbirlerine girdi. Sürücülerden biri diğerini yere yatırıp defalarca yumruklarken, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle taraflar ayrıldı. O anlar ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 01-05-24 10:40

Fiyatı 1952 TL'ye düştü! Dayanıklılığıyla size uzun yıllar eşlik edecek Columbia polar indirimde

Columbia ürünlerinin kalitesini duymayan yok sanıyoruz. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip herkes bu markadan övgülerle söz ediyor; Columbia ürünlerinin olumlu kullanıcı değerlendirmeleri binleri aşıyor. Fonksiyonel ve işlevsel ürünleriyle spor severlerin gönlünde taht kuran markanın en beğenilen ürünleri arasında da polarlar yer alıyor. Columbia Fast Trek II Erkek Tam Fermuarlı Polar Üst de onlardan biri ve kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için inceledik, işte detaylar!

Haber 01-05-24 09:45

Mısır ekmeği tarifi: Mısır ekmeği nasıl yapılır?

Karadeniz mutfağının kendine has lezzetlerinden biri olan mısır ekmeği, hem tek başına hem de yemeklerle ve kahvaltılıklarla tüketilebilir. Diğer ekmek türlerinden farkı mısır unu ile yapılması olan bu lezzet dünya çapında da bilinir hâle gelmiştir. İşte mısır ekmeği tarifi...

Yemek 30-04-24 23:05

Makaron tarifi: Makaron nasıl yapılır?

Fransız mutfağının lezzetli atıştırmalıklarından biri olan macaron ya da makaron, uzun bir süredir ülkemizde de son derece popülerdir. Birçok markette, pastanede ve lokanta menülerinde de yer alan makaronu kendi mutfağınızda da birkaç püf noktasına dikkat ederek kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 30-04-24 22:42

Keşkül tarifi: Keşkül nasıl yapılır?

Tarifi çok eski tarihlere dayanan, saray mutfaklarından günümüz mutfaklarına kadar ulaşmayı başarmış birçok yemek ve tatlı vardır. Bunlardan biri de Osmanlı mutfağından günümüze gelen keşkül tatlısıdır. İşte hem hafif hem lezzetli keşkül tarifi...

Yemek 30-04-24 22:13

Mercimek köftesi tarifi: Mercimek köftesi nasıl yapılır?

Ev partilerinin, çay sohbetlerinin olmazsa olmazı Türk lezzetlerinden biri de mercimek köftesidir. Misafirlerinize lezzetli mercimek köfteleri yapmak istiyorsanız bu tarifimizi mutlak denemelisiniz. İşte mercimek köftesi tarifi ve gerekli malzemeler...

Yemek 30-04-24 21:38

Cream puff (Krem puf) tarifi: Cream puff (Krem puf) nasıl yapılır?

Dünya mutfaklarından gelip zaman içinde farklı ülkelerin mutfaklarında da kendini gösteren birçok lezzet bulunmaktadır. Bu lezzetlerden biri de artık evlerin mutfaklarında da yapılabilen Cream puff (Krem puf) tarifidir. Bir Fransız tatlısı olan bu lezzet Cream puff, kreme puf ya da krem puf gibi farklı isimlerle de tanınan bir tatlıdır. Yapımı da oldukça pratiktir.

Yemek 30-04-24 21:02

Risotto tarifi: Risotto nasıl yapılır?

İtalyan mutfağının meşhur lezzetlerinden biri olan Risotto, Türkiye’de de lokantaların menülerine ve hatta evlerin mutfaklarına girmeyi başarmış bir lezzettir. Yapımı birkaç aşamadan oluşan ancak aslında oldukça kolay yapılabilen bu tarifi siz de denemelisiniz. İşte risotto tarifi...

Yemek 30-04-24 20:49

Külot nasıl yazılır? Külot mu kilot mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Dildeki kelimeleri doğru yazmak ve telaffuz etmek oldukça önemli bir konudur. İnsanlar, her konudaki düşüncelerini paylaşabilmek için kelimeleri kullanır. Cümleleri anlamlı hâle getiren sözcüklerin hatalı yazılması ise anlamı bozuk cümlelerin oluşmasına sebep olur. Anlam kaymalarını önleyebilmek için sözcüklerin doğru yazılışı hakkında bilgi edinmek gerekir. Yazımında sıklıkla hata yapılan kelimelerden biri de külot sözcüğüdür. Peki, külot nasıl yazılır?

Egitim 30-04-24 20:17

Kriz nasıl yazılır? Kriz mi kıriz mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe kelimeler arasında yabancı dillerden gelen Türkçeleşmiş kelimeler de bulunur. Yabancı kökenli kelimelerden biri olan kriz sözcüğü, Türkçede sıklıkla kullanılan bir sözcüktür. Kriz gibi yabancı kökenli olması nedeniyle hatalı ifade edilen çok fazla kelime mevcuttur. Peki, kriz nasıl yazılır? TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 30-04-24 20:14

Kriter nasıl yazılır? Kriter mi kırıter mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe kelimeler arasında yabancı dillerden gelen Türkçeleşmiş kelimeler de bulunur. Yabancı kökenli kelimelerden biri olan kriter sözcüğü, Türkçede sıklıkla kullanılan bir sözcüktür. Kriter gibi yabancı kökenli olması nedeniyle hatalı ifade edilen çok fazla kelime mevcuttur. Peki, kriter nasıl yazılır? TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 30-04-24 20:13

Kayda değer nasıl yazılır? Kayda değer ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk dilini doğru bir şekilde kullanabilmek için Türkçe dil bilgisi kurallarına dikkat etmek gerekir. Dil bilgisi kuralları içerisinde pek çok farklı konu başlığı mevcuttur. Bunlardan biri de ayrı ve bitişik yazılması gereken birleşik kelimelerdir. Pek çok insan bu kelime grubunun yazımında yazım hatası yapar. Türkçede çok fazla hatalı kullanılan sözcüklerden biri de kayda değer sözcüğüdür. Peki, kayda değer nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 30-04-24 20:08

LDH (Laktat dehidrogenaz) nedir? LDH düşüklüğü ve yüksekliği

Laktat dehidrogenaz (LDH), hücrelerde bulunan bir enzimdir ve hücre metabolizmasında önemli bir rol oynar. Bu enzim hücrelerdeki enerji üretiminde anahtar bir rol oynayan birçok biyokimyasal reaksiyonda yer alır. Aynı zamanda, hücre hasarı veya hastalıkların belirteçlerinden biri olarak da kullanılabilir. Peki, LDL yükseliği ve düşüklüğü ne anlama gelir?

Haber 30-04-24 16:51
ldh

Reyhan şerbeti tarifi: Reyhan şerbeti nasıl yapılır?

Doğada bulunan değerli otlardan biri de hem yemeklerde hem salatalarda yeri olan reyhandır. Reyhan bitkisinden ayrıca nefis bir şerbet de hazırlamak mümkün olur. İşte hem ferahlatan hem de şifa deposu olan reyhan şerbeti tarifi...

Yemek 30-04-24 12:41

Evde Bubble (Boba) Tea yapımı: Evde bubble (boba) Tea nasıl yapılır?

Son zamanların en popüler içeceklerinden biri olan bubble tea boba çayı olarak da bilinir. Birkaç aşamadan oluşsa da yapımı son derece kolaydır. İşte vde buuble tea yapımı için gerekli malzemeler ve tarif aşamaları...

Yemek 30-04-24 12:25

Acılı ezme tarifi: Acılı ezme nasıl yapılır?

Türk mutfağından çıkan lezzetlerden biri olan acılı ezme Adana bölgesine ait bir tariftir. Adana sofralarının başköşesinde yer alan birçok lokantada ikram edilen bu lezzeti siz de kendi mutfağınızda yapabilirsiniz. İşte yapımı kolay olan ama tadı damaklardan kolay gitmeyen acılı ezme tarifi...

Yemek 30-04-24 11:30

Tokat'ta 23 Nisan etkinliğiyle ilgili 3 öğretmen hakkında idari soruşturma başlatıldı

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamındaki gösteriyle ilgili biri okul müdürü, 2'si öğretmen olmak üzere 3 kişi hakkında idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yurthaber 30-04-24 11:18

Ağız yarasına ne iyi gelir? Ağız yarası neden olur, nasıl geçer?

Ağız sağlığı genel sağlığımızın önemli bir parçasıdır ve her yaşta dikkat edilmesi gereken bir konudur. Sağlıklı bir ağız güzel bir gülümsemenin yanı sıra yemek yeme, konuşma ve genel yaşam kalitesi açısından da önemlidir. Ancak bazen ağız sağlığımızı etkileyen sorunlarla karşılaşabiliriz. Bunlardan biri de ağız yaralarıdır. Peki, ağız yaraları neden olur ve nasıl geçer?

Haber 30-04-24 11:12

Spor salonunda talihsiz kaza! Aynı anda harekete başladılar... Bir anda ortalık karıştı: Sosyal medyada o anlar gündem yarattı

Spor salonunda antrenman yaparken cep telefonunu bir köşeye koyarak kayıt etmek sosyal medya kullanıcılarının en sevdiği aktivitelerden biri. TikTok kullanıcısı Samuel Stratis bu hafta platformda, spor salonunda tanımadığı bir kadınla garip bir karşılaşmayı gösteren bir video yayınladı. O anlara sosyal medya kullanıcılarından adeta yorum ve beğeni yağdı.

Trend 30-04-24 08:43

Sultangazi'de trafikte darp olayıyla ilgili bir zanlı tutuklandı

Sultangazi'de, trafikte tartıştıkları kişileri darbettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklandı.

Yurthaber 30-04-24 08:23

Tomografi nedir? Tomografi nasıl çekilir, ne kadar sürer?

Tıbbi görüntüleme yöntemleri, modern tıbbın vazgeçilmez araçlarından biridir. Bu yöntemler, vücut içindeki yapıları görselleştirmek ve teşhis koymak için kullanılır. Bu yöntemlerin en önemlilerinden biri bilgisayarlı tomografi veya popüler adıyla BT'dir. Peki, tomografi nedir, nasıl çekilir?

Haber 29-04-24 19:19

Astigmat nedir, düzelir mi? Astigmat nasıl görür?

Göz sağlığı genel sağlığımızın önemli bir parçasıdır ve göz problemleri yaşam kalitemizi ciddi şekilde etkileyebilir. Bu problemlerden biri de astigmatizmdir. Astigmatizm gözün düzgün bir şekilde odaklanamaması durumudur ve genellikle kornea veya göz bebeği şeklindeki düzensizliklerden kaynaklanır. Astigmatizm uzak veya yakın nesnelerin bulanık görünmesine neden olabilir ve baş ağrısı gibi semptomlara yol açabilir.

Haber 29-04-24 11:36

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli şahıstan biri hapis cezası ile aranıyordu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli şahıstan birinin, 4 yıl 6 ay hapis cezası ile arandığı tespit edildi.

Yurthaber 29-04-24 10:35

Ülke sınırları içinde oynanan en ilginç maç olabilir! Siirt İl Özel İdaresi Spor, 90. dakikada öne geçti, 98. dakikada küme düştü!

Türkiye sınırlarında yaşanan en ilginç maçlardan biri oynandı. Siirt İl Özel İdaresi Spor, TFF 3. Lig'e unutulmayacak bir sonla veda etti. Orduspor 1967 ile karşılaşan Siirt İl Özel İdaresi, 90. dakikada öne geçmesine rağmen yediği peş peşe gollerle küme düştü.

Spor 29-04-24 10:20

Görüntüler kan donduracak cinsten! Güzellik kraliçesi adayı güpegündüz suikaste uğradı...

Ekvador'un suç oranı en yüksek bölgelerinden biri olan Los Rios eyaletinde korkunç bir olay yaşandı. 23 yaşındaki Landy Parraga, trajik bir suikaste uğradı. Kan donduran görüntülerde Parraga'nın vücuduna defalarca kurşun isabet ettiği ve olay yerinde hayatını kaybettiği görüldü. Parraga'nın eski 'Miss Ecuador' güzellik yarışmasına katıldığı öğrenildi.

Haber 29-04-24 09:35