Pek Yakinda Konusu Haberleri

Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın 'Getir'in borcu varmış' dedi, Getir kurucusu Nazım Salur dayanamadı: 'Kendine bir iş bul'

İngiltere'deki operasyonlarını sonlandıran Getir'in futbol takımı Tottenham Hotspur'a 5 milyon sterline (205 milyon lira) yakın borcu olduğu iddiaları gündem yaratmıştı. Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın, söz konusu iddialarla ilgili haberi alıntılayınca Getir kurucusu Nazım Salur dayanamadı. İddiaların yalanlandığını söyleyen Salur'un "Nevzat bir iş bulup kendine onunla gündem olsan. Borç falan yok" yanıtı sosyal medyada çok konuşuldu.

Finans 2024-05-21 16:19:03

Beşar Esad'ın eşi Esma Esad sosyal medyada gündem oldu! Meme kanserini yenmişti, 5 yıl sonra lösemiye yakalandı

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a lösemi teşhisi konuldu, söz konusu haber sosyal medyada gündem oldu. Suriye Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, 48 yaşındaki Esad'ın özel bir tedavi protokolüne tabi tutulacağı belirtildi. Esad'ın 2018'de erken teşhis edilen meme kanserini Ağustos 2019'da yendiği açıklanmıştı.

Haber 2024-05-21 15:07:34

Arzum Onan ekranlara dönmeyi düşünmüyor! Uzaklaştıkça uzaklaştım

Arzum Onan son dönemlerde sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündeme geliyordu. Onan'ın oyunculuğa geri dönüp dönmeyeceği merak konusu olmuştu. Onan, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Magazin 2024-05-21 13:15:54

Uzmanlar uyardı: Bilinçsiz diş beyazlatmalara dikkat!

Sosyal medyada, iş yerinde veya arkadaş toplantılarında gülümserken daha estetik görünmek isteyen pek çok kişi renklenen dişlerini beyazlatıyor. Restoratif Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mağrur Kazak, diş hekimi kontrolünde olmayan beyazlatma ürünlerinin bilinçsiz kullanımı sonucu dişlerin zarar görebileceğini uyarısı yaptı.

Kadin 2024-05-21 11:33:58

Diğer Haber Etiketleri

İyi başlamadık! Filenin Sultanları’nın Milletler Ligi ilk hafta karnesi

Filenin Sultanları, 2024 Milletler Ligi'nde (VNL) oldukça heyecan verici maçlar çıkarıyor. Mücadeleye pek iyi başlamadık ama devamında herkes nefesini tuttu! Peki ilk hafta neler yaşandı?

Spor 20-05-24 18:14

Teknoloji tutkunlarını sevindirecek haber: Apple Marka Haftası başladı! iPhone, AirPods, Macbook...

Teknoloji tutkunları buraya! iPhone, iPad, Macbook, Apple Watch, Airpods ve daha pek çok Apple cihazında indirim başladı. Apple Marka Haftası kapsamında indirime giren ürünlerden bazılarını bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. Bu fırsatı kaçırmamak için acele edin! İşte seçtiklerimiz...

Haber 20-05-24 15:37

Tuvalette ellediler demişti! Selen Görgüzel'den kalça açıklaması: Jennifer Lopez ve Kardashian’dan sonra...

Selen Görgüzel kalçasını yaptırdığına dair yorumlardan sonra "Cuma tuvalette kadınlar elledi yapılı mı diye?" diyerek gündeme geldi. Şarkıcı sahnedeki dansıyla dalga konusu olunca bakın ne dedi.

Magazin 20-05-24 15:06

100 yıldır gizemini koruyor! Köydekiler gelip gittikçe dua ediyor

Sivas’ta Doğanşar ilçesinde köy mezarlığında bulunan ve yaklaşık 100 yıllık olduğu düşünülen meçhul mezar merak konusu oldu. Köy muhtarı, mezarın kimin olduğunu bilmediklerini söylerken meçhul mezarın gizemini koruduğunu, kendilerinin de gelip gittikçe dua okuyup Allah'tan rahmet dilediklerini ifade etti.

Haber 20-05-24 11:03

200 bin kişi izledi, Akıncı İHA buldu! Reisi'yi arama çalışmalarında Türkiye damgası... Tüm dünyada haber oldu

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin uçak kazasında hayatını kaybetmesi tüm dünyada adeta şok etkisi yarattı. Söz konusu kaza haberinin ulaşmasıyla acil duruma geçen İran, Reisi'nin helikopterinin yerini tespit etmek için Türkiye'den yardım istemişti. Bölgeye gönderilen Akıncı İHA, helikopterin enkazını tespit ederken; 200 bini aşkın kişi Akıncı İHA'nın İran semalarındaki dairesel hareketlerini anbean takip etti. Akıncı İHA görevini tamamladıktan sonra Van Gölü semalarında Türk bayrağı çizdi.

Haber 20-05-24 09:01

Dilan Çiçek Deniz'in Cannes tarzı dalga konusu oldu! Göğüs detayı dile düştü

Çukur dizisindeki rolüyle ününe ün katan ve özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Dilan Çiçek Deniz'in Cannes tarzı sosyal medyanın diline düştü. Transparan üste sahip elbisesiyle dikkat çeken oyuncunun göğüs detayı dalga konusu oldu.

Magazin 20-05-24 07:22

Fenerbahçe sahada bayrak açtı, İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal Galatasaraylı isme saldırdı! Derbi sonrası biri yumrukladı, biri saçını çekti

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası gerilim tavan yaptı, yumruklar havada uçuştu. 1-0'lık galibiyeti kutlamak isteyen Fenerbahçeliler sahanın ortasında bayrak açarken, söz konusu kutlamaya müdahale etmek isteyen Galatasaray Stat Müdürü Ali Çelikkıran yumruklu saldırıya uğradı. Görüntülerde Çelikkıran'a yumruk atanlardan birinin İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal olduğu görülürken; Hulusi Belgü de Çelikkıran'ın saçını çekti.

Spor 20-05-24 06:42

Her satırında büyüleyici dünyalarda dolaşmanızı sağlayacak kitap setleri

Okuyucuların kalplerinde derin izler bırakan, hayallerini süsleyen ve onları farklı dünyalara taşıyan kitap serilerinin hem edebiyat dünyasına hem de popüler kültüre büyük etkisi bulunuyor. Gerek karakterlerleriyle ve olayların çeşitliliğiyle gerek insan doğasına yönelik düşündürücü ve sorgulatıcı pek çok detayıyla büyülü dünyalarına daldığımız kitap setlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Haber 19-05-24 21:55

Sokak köpekleri için bol kanlı katliam paylaşımı sosyal medyayı yıktı! Erdoğan'ın tepkisi kulislerden sızdı: Ne bekliyorsunuz, iş çığırından çıktı

Özellikle küçük yaştaki çocukların ısırılması vakalarıyla zaman zaman gündeme gelen sokak köpekleri konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarıyla toplantı yaptığı, Erdoğan'ın toplantıda “Bu iş çığırından çıktı. Neyi bekliyoruz? Bir an önce halledin artık” diye tepki gösterdiği öne sürüldü. Gazeteci Nevşin Mengü'nün söz konusu haberle ilgili "Bol kanlı bir katliama hazırlanılıyor" ifadelerini kullandığı sosyal medya paylaşımı geniş yankı uyandırdı.

Haber 19-05-24 15:12

Ortak bildiri yayımlandı: 5 siyasi parti resmen ittifak kurdu! Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır

ATA Parti, Doğru Parti, Yurt Partisi, Adalet Partisi ve Milliyetçi Türkiye Partisi de dahil olmak üzere beş siyasi parti "Kurtuluş İttifakı"nı kurdu. Beş siyasi parti liderinin hazırladığı ortak bildiride, "Türk ve Atatürk ile sorunu olmayan, Cumhuriyet değerlerine bağlı bütün kişi ve kurumları adalet ve demokrasi mücadelemizde yer almaya davet ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Haber 19-05-24 14:43

Selen Görgüzel'in cesur sahne tarzı ve dansı sosyal medyada tartışma yarattı! Hamdi Alkan izledikçe...

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve açıklamalarla gündemden düşmüyor. Geçen ay yüzünü gerdiren Selen Görgüzel sahnelere döndü. İddialı tarzı ve dansıyla sosyal medyada gündem olan Görgüzel'in dansı ve tarzı sosyal medyayı ikiye böldü. Pek çok kişi şarkıcının sahne tarzını "fazla cesur" bulduğunu söyleyip topa tutarken bazıları ise dansı ve elbiseyi beğendiğini belirtti.

Magazin 19-05-24 13:45

Hayranlarına kötü haber! Arka Sokaklar dizisi o tarihte sezon finali yapıyor!

Türkiye'nin uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'ın sezon finali tarihi merak konusu olmuştu. Fenomen dizinin sezon finali tarihi belli oldu.

Kulis 19-05-24 11:27

Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına vurulan kilit gündem oldu! Partiden açıklama geldi

Seçimlerden beklediği sonucu alamayan ve önceki günlerde küçülmeye gideceğini duyuran Memleket Partisi'nde genel merkez binası boşaltıldı. Ayrıca partinin otobüsünün de logolarının söküldüğü öğrenildi. Memleket Partisi yaptığı açıklamada farklı bir adrese taşındıklarını ifade ederek "Genel Merkezimizin kapanması söz konusu değildir" denildi.

Haber 18-05-24 16:05

Arap şeyhi El Ethem, Rus Polina ve Türk Osman... İstanbul'da taksi sorunu yaşayanlara 'püf noktası' olarak paylaştı! 'Gözleri dolar işareti...'

İstanbul'da vatandaşların taksi bulamama sorunu devam ediyor. Pek çok kişi, bu sorunla ilgili şikayetlerini sık sık dile getirirken bazılarıysa artık ilginç yöntemler denemeye başladı. Sosyal medyada "Püf noktasını gösteriyorum. Artık taksi beklemeyeceksiniz" diyerek video paylaşan Buse Özübek'in yöntemi gündem olurken kullanıcı adını Arap şeyhi El Ethem olarak değiştirince çağırdıkları taksinin hızla gelmesi dikkat çekmişti. Aynı yöntem bu kez Rus Polina ve Türk Osman isimleriyle de denendi...

Manşet 18-05-24 11:34

Kamuda emekli olanın yerine istihdam kararı alınmıştı: Cevdet Yılmaz’dan dikkat çeken sözler: ‘Henüz alt unsurlar çalışılmadı’

Kamuda tasarruf paketinin detaylarına ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan çok konuşulacak bir açıklama geldi. Bilindiği üzere emekli olan personel sayısı kadar istihdam sağlanacağı açıklanmıştı. Konuya ilişkin, “Kamuya eleman alınmayacak diye bir durum söz konusu değil’ dedi. Yılmaz, “Burada henüz alt unsurlar çalışılmış değil” değil diyerek dikkat çeken bir ifade kullandı.

Finans 18-05-24 08:41

Diyanet'ten gündem olan iddiaya açıklama! Üst düzey yöneticiler için...

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan "Diyanet yöneticilerine her gün etli yemek var" haberlerine yanıt geldi. Yapılan açıklamada İşçilere üst düzey yöneticilerden daha yüksek fiyata yemek verildiği iddiası gerçek dışıdır. Üst düzey yöneticiler için farklı yemek menüsü hazırlanması söz konusu olmayıp Başkanlık Merkez Teşkilatındaki tüm personel için tek menü verilmektedir" denildi.

Haber 17-05-24 20:27

Melek Mosso'nun cesur sahne tarzı sosyal medyada tartışma yarattı!

Sahne performansları ve tarzıyla magazin gündeminden düşmeyen Melek Mosso, son olarak konserinde giydiği iddialı tül elbisesiyle gündeme geldi. Şarkıcının cesur pozlarını gören takipçileri yorum yağmuruna tuttu. Mosso'nun cesur sahne tarzı sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Pek çok kişi şarkıcının sahne tarzını "fazla iddialı" bulduğunu söyleyip topa tutarken bazıları ise elbiseyi beğendiğini belirtti.

Magazin 17-05-24 17:24

19 Mayıs resmî tatil mi? 2024 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hangi güne denk geliyor?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her yıl pek çok kurumda çeşitli etkinlikler planlanarak kutlanır. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışı ve Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcından dolayı 19 Mayıs özel bir gün olarak kabul edilir. Bu özel günün yaklaşması nedeniyle 19 Mayıs resmî tatil mi diye merak edilir. Peki, 19 Mayıs günü resmî tatil mi?

Haber 17-05-24 15:39

Uzman isim uyardı: Daha büyük sorunlar oluşmadan tedavi olun! Karında şişlik ve hazımsızlıkla kendini gösteriyor

Bazı hastalıklar zararsız olsa da bazıları kesin tedavi gerektirebiliyor. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ersoy Esen, safra kesesi taşları ve ameliyatı hakkında konuşarak, “Hastalar en çok hazımsızlık ve şişkinlik sorunu ile gelir. Hasta yemek sonrasında karnında şişlik hazımsızlık, karna ve sırta vuran ağrı hisseder, bir iltihap söz konusu olduğunda ise ateş ve kusma gibi daha ciddi sorunlar ortaya çıkabilir” dedi.

Haber 17-05-24 15:05

Bakan Bolat'tan İsrail'le ticaretin durdurulmasına ilişkin açıklama: ‘Bu konu siyasi istismar konusu yapıldı'

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail ile ticaretin durdurulması ile ilgili olarak, ‘‘Bu konu siyasi istismar konusu yapıldı" değerlendirmesini yaptı. Bakan Bolat, bakanlık olarak kararların uygulandığının da altını çizdi.

Finans 17-05-24 14:57

Bakan Işıkhan duyurdu! Emeklilerle ilgili yeni çalışma: Yaz döneminde 1 ay ücretsiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliler Yılı'nda milyonlarca emekliyi ilgilendiren çalışmayı duyurdu. Bakan Işıkhan yaz aylarında KYK'nın uygun olan yurtlarını bir aylık dönemde emeklilerin ücretsiz kullanımına sunacaklarını duyurdu. Işıkhan, SGK'nin önemli sorumluluk alanlarından birinin de emeklilik olduğunu ifade eden Işıkhan, emeklilere yönelik pek çok düzenlemenin hayata geçirildiğini söyledi.

Finans 17-05-24 13:29

Çetin Doğan tahliye edildi! İlk açıklamasında 'af' vurgusu: Bizim durumumuzda olanlar daha evvel bırakıldı

Resmi Gazete’de yayınlanan kararla affedilen 28 Şubat davası sanıklarından Orgeneral Çetin Doğan, tutuklu bulunduğu Buca Kırıklar 1 No’lu F Tipi Cezaevi’nden tahliye edildi. Çetin yaptığı ilk açıklamada, "Televizyonlarda 'af'tan bahsediliyor. Böyle bir şey söz konusu değildir. Doğrudan doğruya Anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç olarak yerine getirilmesidir. Bizim durumumuzda olanlar daha evvel bırakıldı." ifadelerini kullandı.

Haber 17-05-24 11:31

'Bir hayalet geziyor! Görebiliyor musunuz?' notuyla paylaştı! Çorum'da görüntülendi

Vaşak, halk arasında ormanların hayaleti olarak biliniyor. Çorum’da görüntüsü fotokapana yansıyan vaşak, ormanda bitki örtüsüyle kendini kamufle etti. Amasya Orman Bölge Müdürlüğü (OBM), Çorum Kargı’da görüntülenen vaşağın fotoğrafını “Kargı ormanlarında bir hayalet geziyor. Görebiliyor musunuz? notuyla paylaştı. Söz konusu paylaşımda vaşakların avlanılmasının yasak olduğu da vurgulandı.

Haber 17-05-24 10:10

Eski generaller için af kararı AK Parti'de de yankı buldu! Tarihi görüşmede gündeme gelmişti: Özel istedi, Erdoğan yaptı

28 Şubat davası hükümlüsü eski generallere af çıkması ses getirdi. Söz konusu isimler için af meselesi Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinde de gündeme gelmişti. Resmi Gazete'de yayımlanan kararın ardından AK Parti'den ve gazetecilerden gündem yaratacak yorumlar geldi.

Manşet 17-05-24 10:03

VDSL nedir? ADSL ve VDSL arasındaki fark

İnternetin beklenen verimi sağlaması ve hızlı olması, pek çok kullanıcı için en önemli konulardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. İnternet bağlantısı yavaş olduğunda tarayıcı sayfaları yavaş açılmaya başlar ve birtakım aksaklıkları da beraberinde getirir. Günümüzde VDSL, ADSL gibi birçok farklı veri aktarım hizmeti sunan teknoloji mevcuttur. Bu teknolojiler kullandıkları altyapılara göre kendilerine has birtakım özellikler taşımaktadır. Peki, VDSL nedir, ADSL ve VDSL arasındaki fark nedir?

Haber 16-05-24 19:08

Kripto para düzenlemesi Meclis'e sunuldu! AK Partili isimden yeni açıklama: 'Yasaklanması söz konusu değildir'

Kripto para yatırımcılarını ilgilendiren düzenleme bugün Türkiye Büyük Millet Meclis'ine sunuldu. Kripto para ilk kez tanımlanacak, Sermaye Piyasaları Kurumu'na yetki verilecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri de düzenlemeyle ilgili bir noktaya çekerek "Yasaklanması söz konusu değildir" dedi.

Finans 16-05-24 18:34

Adriana Lima, Heidi Klum, Bella Hadid... Hepsinin onunla tanıdık: Victoria's Secret dönüyor

Onlar bir döneme damga vurdu: Adriana Lima, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio ve dahası... Pek çok modelin yürümek için büyük çaba gösterdiği ikonik Victoria's Secret defilesi 4 yıl aradan sonra geri dönüyor.

Magazin 16-05-24 13:45

Hyaluronik asit nedir, faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadın ya da erkek fark etmeksizin cildi korumak, cildi olası sorunlardan kurtarmak için cilt bakımlarını aksatmamak gerekir. Bu noktada adı gündemde olan hyaluronik asitin ne olduğu merak konusu olabilir. Peki, hyaluronik asit nedir ve faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadin 16-05-24 01:58

Yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili Kurtulmuş konuştu: 'TBMM çatısı altında sürdüreceğiz'

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, "Meseleyi birtakım kısıtlar altında tutmamak için, birtakım siyasi tartışmaların konusu haline getirmemek için bütün bu süreci siyasi partilerimizle birlikte TBMM çatısı altında sürdüreceğiz" dedi.

Haber 15-05-24 23:53

Diyet yapmadan kilo vermenin formülünü paylaştı! Pizza ve tatlılara veda etmeden... İşte 5 basit ipucu 'Hedefe daha hızlı ulaşacaksınız'

Yaz ayları ve tatil planlarının hayata geçmesi için geri sayım başladı. Yaz tatiline artık sayılı zaman kala pek çok kişi fazla kilolarını vermek üzerine araştırma içerisine girdi. Bu amaç doğrultusunda zayıflamak isteyenlerin uyguladığı pek çok farklı diyet var. Ancak ABD'li bir beslenme uzmanı, diyet yapmadan ya da kalori saymadan herkesin kilo verebileceği ya da verdiği kiloyu koruyabileceği basit yaşam tarzı değişikliklerinin formülünü paylaştı.

Kadin 15-05-24 12:51

PlayStation Plus nedir, nasıl alınır? PlayStation Plus’a nasıl üye olunur?

Günümüzde birçok farklı özelliğiyle ön plana çıkan çeşitli abonelik tabanlı oyun kütüphanesi mevcuttur. PlayStation Plus da kullanıcılara çevrim içi oyun oynama fırsatı sunan bir abonelik sistemi olarak bilinmektedir. PlayStation konsolları için pek çok önemli avantaj sunan bu abonelik sistemi sayesinde oyunseverler çeşitli oyunlara doğrudan erişim sağlayabilmektedir. Peki, PlayStation Plus nedir, nasıl alınır ve nasıl üye olunur?

Haber 14-05-24 19:25

Xbox Game Pass nedir, ne işe yarar? Xbox Game Pass nasıl çalışır?

Teknoloji alanında yaşanan gelişmelerle birlikte birçok oyun çeşidi insanların hayatlarına girmiştir. Günümüzde birbirinden farklı oyun seçeneği sunan çok sayıda abonelik hizmeti mevcuttur. Bu abonelik hizmetlerinden biri Microsoft’un sunduğu Xbox Game Pass sistemi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sistem bünyesinde oyunseverler için pek çok farklı oyun kategorisi bulunmaktadır. Peki, Xbox Game Pass nedir, ne işe yarar ve nasıl çalışır?

Haber 14-05-24 19:24

Osman Kavala'nın avukatı başvurmuştu! Gezi Parkı davasında 'sürpriz' gelişme: Mahkeme heyeti değişti! Yeniden yargılanma...

Osman Kavala'nın da yargılandığı Gezi Parkı davasında 'sürpriz' bir gelişme yaşandı. Osman Kavala'nın avukatı Hilal Zengin’in başvurusu üzerine yeniden yargılama talebine bakacak olan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti değişti. Söz konusu gelişmeyi gazeteci İsmail Saymaz duyurdu.

Haber 14-05-24 16:35

Emlakçılar o tarihe dikkat! Mesleki deneyim şartı kaldırıldı

Yetki belgesi almak isteyen emlakçılar için 31 Aralık'a kadar mesleki deneyim şartı kaldırıldı. Ticaret Bakanlığı, söz konusu süreyi 6 aya kadar uzatmaya yetkili olacak.

Finans 14-05-24 12:52

Uzmanından şok açıklama: Sakın bunu yapmayın! Mideye zarar veriyor

Günümüzde en sık tüketilen içecekler arasında çay ve kahve yer alıyor. Çay ve kahvenin zararlı olup olmadığı her zaman tartışma konusu olmuştur. Prof. Dr. Sedat Üstündağ, sıvı ihtiyacını karşılamak için kafeinli içeceklerin çok uygun olmadığına dikkat çekerek, "Kahve vücutta sıvı eksikliğine yol açabilir" dedi. Vatandaşlara uyarıda bulunan profesör, çayı sıcak içmenin zararlarından da bahsetti. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 12:05

‘Çitos Efe’ olarak tanınan Efe Koçyiğit’in son hali gündemde! Hâlâ çok tatlı...

2016 yılında 'Çocuktan Al Haberi' programına katılarak fenomen olan 'Çitos Efe'nin son haline Testo Taylan ulaştı. ‘Çitos Efe’ olarak tanınan Efe Koçyiğit’in görünümü ve değişimi sosyal medyada pek çok yorumu da beraberinde getirdi.

Kulis 14-05-24 06:49

Cumhur İttifakı iddialarına 'sarı-kırmızılı' yanıt! MHP'li ismin paylaşımı dikkat çekti: Türkiye'de Lucescu meşhur etmişti

Siyasetin gündeminde son dönemde ortaya atılan iddialardan biri de Cumhur İttifakı'nda çatlaklar yaşandığı yönünde. MHP'den söz konusu iddiaya çarpıcı bir yanıt geldi. Süper Lig'deki son duruma dikkat çeken MHP'li Feti Yıldız, iddiaya Galatasaray'ın eski teknik direktörü Lucescu'nun meşhur ettiği atasözüyle yanıt verdi.

Haber 13-05-24 09:06

Moody's'den İsrail kararı

Moody's İsrail'in kredi notunu teyit etti, görünümünü "negatif" olarak tuttu. Söz konusu kararın, İsrail'in artan jeopolitik risklere maruz kalma durumundan kaynaklandığı belirtilen açıklamada, risklerin hala aşağı yönlü olduğu kaydedildi.

Finans 12-05-24 13:07

Banka kartından nakit avans çekilebilir mi?

Nakit avans, bankalar tarafından müşterilere farklı limitlerle sunulan bir hizmettir. Bu hizmetten yararlanmak isteyen kişilerin mobil bankacılık uygulaması gibi pratik başvuru kanallarını kullanmaları mümkündür. Günlük yaşamda aniden gelişen nakit ihtiyacını karşılama konusunda etkili olan bu seçenekten nasıl yararlanıldığı ise merak konusudur. Bu doğrultuda pek çok kişinin yanıt aradığı “Nakit avans banka kartından mı kredi kartından mı çekilir?” gibi bir sorunun ele alınması gerekir.

Finans 11-05-24 20:01

CHP'den belediyelere genelge! Dikkat çeken ifadeler: 'Kayırmacılıktan kaçının'

CHP'li belediyelerde son günlerde yapılan atama kararları gündem olmuştu. CHP Genel Merkezi, CHP'li belediyelere "Kayırmacılık, şatafat ve israfla mücadele” adı verilen bir genelge gönderdi. Lüks ve şatafattan kaçınılması konusunda bir dizi uyarıların yer aldığı genelgede, "Belediye araçlarını özel işlerinizde kullanmayın, ihalelerde şeffaf olun” ve “Belediye yöneticilerinin akrabalarını, liyakat koşullarını sağlasalar dahi tercih konusu yapmayın" ifadelerine yer verildi.

Haber 11-05-24 18:37
CHP

Gaddar'daki Adnan Oktar göndermesi sosyal medyayı salladı! Eline makası aldı ve 'hadım edeceğim seni' dedi! O anlar gündem oldu

Son dönemde dizilerde yapılan politik göndermelerin yanı sıra, gerçek hayatta yaşanan suç örgütü ilişkilerine değinilmesi de dikkat çekiyor. Bu defa Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu 'Gaddar' dizisinde Adnan Oktar suç örgütü konusu işlendi. Dizide Mehdi olduğunu söyleyen Arif Mübarek'in 'hadım' sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-05-24 10:55

BM’nin Filistin kararı İsrail’i çıldırttı! İsrail temsilcisinin bu hareketi olay oldu, tepki gecikmedi: ‘Seviyesizlik…’

BM Genel Kurulu, Filistin'in BM üyeliğinin BMGK'de tekrar görüşülmesi ve gözlemci statüsünde olan Filistin'e bazı ilave haklar tanınması talep edilen karar tasarısını kabul etmesi İsrail’i çok kızdırdı! İsrail Daimi Temsilcisi Gilad Erdan, söz konusu kararın bir kopyasını kağıt imha makinesinden geçirdi. BM Sözcüsü Farhan Haq ise hareketi "tiyatral" olarak niteleyip tüm üyelerin BM Şartı'na saygı duymak zorunda olduğunu bildirerek "Bu seviyeye inmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-24 08:02

Hakkında çokça dava var! Türkiye'nin konuştuğu doktor için karar verildi: Hastalarının ölümüne neden olduğu öne sürülüyordu

Prof. Dr. Alper Çelik hakkında özellikle diyabet ameliyatı yaptığı hastaların ölümüne neden olduğu iddiasıyla pek çok dava açılmıştı. Türkiye'nin gündemine gelip geniş yankı uyandıran doktor Alper Çelik hakkında Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlık Meslekleri Kurulunca verilen karar belli oldu. Çelik'in avukatı ise Çelik hakkında suç duyurusunda bulunan aile hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Haber 10-05-24 16:38

Arka Sokaklar'ın ünlü oyuncusu Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu

Büyük bir merakla izlenen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin ne zaman final yapacağı merak konusu olmuşken dizinin oyuncu kadrosuna bomba bir isim katıldı.

Kulis 10-05-24 15:38

Syedra Antik Kenti'nde ağır iş makinelerinin çalıştırıldığı iddialarına yalanlama

Syedra Antik Kenti Kazı Başkanı Ertuğ Ergürer, kazı çalışmalarında ağır iş makinelerinin kullanıldığı iddialarına yönelik, "Arkeolojik çalışmalarda kepçe, vinç ve traktör her zaman kullanılan araçlardandır. Dozer veya paletli bir iş aracının kullanılması söz konusu değildir." dedi.

Yurthaber 10-05-24 10:50