At Ile Gelin Alma Gelenegi Haberleri

Evliliği büyük ses getirmişti! Taze gelin Ebru Gündeş yüzüğünün boyutunu beğenmedi... Konserinde olay gönderme

Şubat sonunda dördüncü kez nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in Murat Özdemir ile evliliği büyük ses getirmişti. Gündeş ile Özdemir'in yasak aşk iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Taze gelin Ebru Gündeş şimdi de son konserindeki hareketleri ile gündem oldu. Yüzüğünün boyutunu beğenmeyen Gündeş'in istediği herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-04-25 11:51:13

Cilt bakımında doğallıktan yana olanlar buraya! Bu ürünler ile cilt sorunlarına elveda!

Cilt bakımında daha çok doğal ürünler tercih etmekten yanaysanız o zaman almanız gereken ürünler burada! Gelin cildinize iyi gelecek doğal ürünlere birlikte bakalım...

Kadin 2024-04-21 23:29:59

Mide bulandıran görüntüler! Bunları insanlara yedireceklerdi

Sultangazi'de gelen bir ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, gittikleri adreste şoke eden görüntülerle karşılaştı. Adrese baskın yapan zabıtalar, kamyonet içinde kesilmiş at etleri ile kesilmek için bekletilen 3 at buldu. Polis ekipleri, at kesen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. İşte mide bulandıran o görüntüler...

Haber 2024-04-18 11:16:00

Arzum Onan, oğlu Can ve sevgilisi Lal ile tatilde! Gelin kaynana benzerliği olay oldu

Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini tek celsede sonlandıran Arzum Onan boşanmanın ardından sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son dönemde sık sık tatile çıkan Arzum Onan bayramda oğlu Can ve sevgilisi Lal ile birlikteydi. Arzum Onan'ın oğlu Can'ın sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu ile benzerliği dikkat çekti.

Magazin 2024-04-13 11:28:43

Diğer Haber Etiketleri

Ebru Gündeş istedi Göz hücreler mon Limonian Kore Güzelliği At Sultangazi Arzum Onan sevgilisi Mehmet Aslantuğ restoran Sakarya dudak vf lip gloss dudak dolgunlaştırıcı dudak kremi dudak nemlendirici dudak nemlendiricisi kireç çözücü galatasaray maçın sezon hakim ziyech son dakika transfer sözleşme hamile sosyal medya kraliçe Oyuncu ünlü oyuncu Burcu Özberk düğün gelin damat silahlı saldırı Ankara makas çiftler evlilik boşanma yabancı yabancı damat eo tiktok atan erden kata Carlos Vinicius fulham 15 milyon euro zaniolo Aston Villa da, portekizli transfer dönemi yapılan açıklama yaşında fenerbahçe columbia mont columbia mont erkek columbia columbia erkek mont Osmaniye Tayland Türkiye ataşehir belediye başkanı CHP istifa bıraktı evlendi iyet Kayserispor recep uçar Burak Yılmaz Memduh Büyükkılıç rangers Rıdvan Yılmaz emekli zammı Rize Mali Afrika takı depozito nedir depozito ne demek Depozito İade Sistemi beşiktaş kulübün rosier beşiktaş Valentin Rosier Avusturya Gözaltı beşiktaş, rosier nice kemer yiyecekler philips airfryer fritöz kraliyet düğünü iç giyim dagi iç giyim tutku iç giyim tommy hılfıger tutku erkek atlet takvim masa takvimi maçı süper li Süper Lig yapılan Suudi Arabistan süper kupa vergi bahis indirim spor toto İşsizlik Maaşı işsizlik maaşı alma şartları asgari ücret şans oyunları Sony sony kulaklık amazon alışveriş yeni yıl Recep Tayyip Erdoğan Viktor Orban Kocaeli ofis şıklığı kadın kaban kadın ceket kadın blazer ceket kadın gömlek kalem etek fular kadın takım elbise meteoroloji hava durumu ele gelin evi Aslı Hünel buruk ekipleri imza Barış Arduç karakteri Kulüp dizisi kalemlik

Skandal olay denetimde ortaya çıktı! Lokantalardaki yemeklerde at ve eşek eti tespit edildi! 'İsimlerini açıklayarak ifşa edeceğiz'

Sakarya’da Ramazan ayında iki firmanın üretim ve satış yerleri ile 4 lokantada at ve eşek eti tespit edildi. İşletmelere en üst sınırdan cezai işlem uygulanırken, mevzuat gereği kapatma işlemi ise yapılamadı. Sakarya Köfteciler, Kebapçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Serdar Gök ise bu firmaların isimlerini açıklayarak ifşa edeceklerini duyurdu.

Haber 07-04-24 22:59

Makyajınıza altın dokunuşu yapmanızı sağlayacak en iyi dudak parlatıcı önerileri

Dudak parlatıcıları her mevsimin favori makyaj ürünlerinden biri. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında mevsimin enerjisini dudaklarınıza yansıtıp ışıltılı bir görünüm elde etmek için makyajınızı bir dudak parlatıcısı ile tamamlamak isteyebilirsiniz. Gelin, dikkatleri üzerinize çekecek birbirinden güzel ürünleri inceleyelim ve "En iyi dudak parlatıcısı hangisi?" sorusunun cevabını birlikte keşfedelim.

Kadin 01-04-24 18:07

Bir türlü geçmeyen lekelerin korkulu rüyası olacak en iyi kireç sökücü önerileri

Temizlik ve hijyen söz konusu olduğunda kullanacağınız ürünlerin önemi oldukça büyük. Özellikle mutfak ve banyo gibi alanlarda zamanla oluşan inatçı kireç ve paslanma sorunlarıyla başınız dertteyse en etkili kireç sökücü ürünlerle işiniz çok kolay! Üstelik fazla zaman ve efor harcamadan! Peki, kireç sökücü ne işe yarar? Kireç sökücü, su ile devamlı temas hâlinde olan ve kireci emen yüzeyleri temizlemek için kullanılır. Öyleyse gelin, bu mucizevi ürünleri birlikte incelemeye başlayalım.

Haber 01-04-24 17:58

Bunu kimse beklemiyordu! Her şey Çaykur Rizespor maçında oldu, Hakim Ziyech'in opsiyonu devreye girdi

Galatasaray'da beklentilerin altında bir performans sergileyen Hakim Ziyech son oynadığı mücadelede Sarı-Kırmızılılar ile 15'nci maçına çıkarken "15 maç oynarsa satın alma opsiyonu devreye girer" maddesi nedeniyle önümüzdeki sezonda takımda kalıyor. İşte detaylar...

Spor 21-03-24 21:04

Kayınvalidesi doğumuna girmek isteyen gelin sosyal medyadan isyan etti! Bu seyircili bir spor müsabakası değil

Hamile bir kadın sosyal medyadan yaptığı paylaşımında kayınvalidesi ile arasında geçen mesajları ifşa etti. Kayınvalidesinin yeni doğan bebeğini ilk kucaklayan olmak için doğumuna girmek istediğini söyleyen kadın duruma sosyal medyadan isyan edince destek yorumları çığ gibi büyüdü.

Trend 14-03-24 11:52

Ruhun Duymaz'ın güzeli Burcu Özberk bembeyaz giyinip, duvak taktı! 'Gelin gibi'

Son olarak Şükrü Özyıldız ile başrolünü paylaştığı Ruhun Duymaz dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Burcu Özberk başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle dikkat çekiyor. Bir dergi çekimi için poz veren Özberk bembeyaz giyinip, duvak taktı. Ünlü isme 'Gelin gibi' şeklinde yorumlar yapıldı.

Magazin 13-03-24 09:05

Olay görüntüler! Gelinle damat yaka paça kavgaya tutuştu: Davetliler neye uğradığını şaşırdı!

Sosyal medyada viral olan görüntülerde gelin ile damat düğünün ortasında birbirine girdi. Düğüne gelen kişiler gelinle damadı zar zor sakinleştirmeye çalışsa da kargaşa bir müddet devam etti. Görüntülerin aslı ise bambaşka çıktı...

Trend 03-03-24 13:45

Yanağından makas alan kişiye, av tüfeğiyle mermi yağdırdı! 'Çok ağırıma gitti'

Ankara'nın Altındağ ilçesinde işitme ve konuşma engelli İlkay K. (29), yanağından makas alan Oğuzhan D.'yi (30) tüfeği ile vurarak yaraladı. Gözaltına alınıp tutuklanan İlkay K. hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İlkay K. ifadesinde "Oğuzhan D. yanıma yaklaştı ve yanağımdan makas alarak sıktı. Makas alma hareketi çok ağrıma gitti. Koşarak eve gidip, av tüfeğini alarak yanlarına tekrar gittim. Oğuzhan D.'ye birkaç kez ateş ettim" dedi.

Haber 23-02-24 12:15

En çok yabancı gelin o ülkeden! Yabancı damatlar ise... Türkiye'de geçen yıl evlenme ve boşanmalar azaldı

Türkiye'de geçen yıl evlenen çiftlerin sayısı 565 bin 435'e, boşanan çiftlerin sayısı da 171 bin 881'e düştü. Uyrukları dikkate alındığında yabancı gelinler arasında yüzde 12 ile Özbek gelinler birinci sırada yer alırken yabancı damatlar uyruklarına göre incelendiğinde yüzde 21,9 ile Almanlar birinci sırada yer aldı.

Kadin 22-02-24 11:02

Gelin makyajı için aldığı fiyat dudak uçuklattı! TikTok'ta dert yakındı... Stüdyo sahibi büyük jest yaptı

TikTok'ta 'filmingecem' kullanıcı adıyla içerik üreten bir kullanıcı daha önce evde aile arasında nişan yaptığını ve bu yüzden makyajını kendi yaptığını ancak bu kez nikah için profesyonel bir makyaj stüdyosu ile görüşen kadın aldığı 40.000 TL artı yol ve KDV masrafı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Kadin 05-02-24 16:02

Vergisiz bilgisayar / tablet nasıl alınır, şartları nelerdir? Öğrenciye vergisiz bilgisayar / tablet başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye Cumhuriyeti devleti destekli olarak başlatılan bir kampanya ile açık öğretim dışındaki yükseköğretim kurumlarında okuyup şartları karşılayan üniversite öğrencilerine teknolojik cihazları vergisiz olarak alma hakkı tanınmıştır. Belirlenen ve Resmî Gazete’de de yayımlanan şartlara uygun olan herkes bu kampanyadan yararlanabilmek adına başvuru yapma hakkına sahiptir. Peki, vergisiz bilgisayar / tablet nasıl alınır, şartları nelerdir? Vergisiz bilgisayar / tablet başvurusu nasıl yapılır?

Finans 04-02-24 00:45

Galatasaray, Brezilyalı santrfor Carlos Vinicius ile Fildişi Sahilli sağ bek Serge Aurier'i kadrosuna kattı! Sözleşmedeki ilginç detay sosyal medyada tepki çekti

Galatasaray'da forvet transferi mutlu sonla sonuçlandı. Cedric Bakambu'yu Real Betis'e gönderen sarı-kırmızılılar çok kısa süre içinde boşluğu doldurdu. Fulham'da forma giyen Carlos Vinicius ile anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi yıldız oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Bu transferin hemen ardından Serge Aurier transferi de açıklandı. Carlos Vinicius'un satın alma opsiyonunun olmaması ise taraftarları şaşırttı.

Spor 02-02-24 16:20

Sezon başında Aston Villa'ya kiralanmıştı, Zaniolo gittiği gibi geri dönüyor! Satın alma opsiyonu kullanılmıyor

Galatasaray'ın Roma'dan kadrosuna kattığı ve sezon başında İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo ile alakalı olarak yeni gelişmeler yaşanıyor. Buna göre; Ada'da bekleneni veremeyen Zaniolo için Türkiye'ye geri dönmeye hazırlanıyor.

Spor 02-02-24 15:27

SON DAKİKA: Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı! Sarı-Lacivertliler Miguel Crespo'ya böyle veda etti

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Fenerbahçe'den bir ayrılık haberi geldi. Sarı-Lacivertliler yaptığı açıklamada Miguel Crespo'nun satın alma opsiyonu ile birlikte Vallecano'ya kiralandığını duyurdu. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 13:06

İndirimdeki Columbia Powder Lite Mont ile kışın soğuklara meydan okuyun

Isı yalıtımı, suya dayanıklılık, uzun ömürlülük, konfor, stil ve dahası... Bir montta olmasını isteyeceğiniz tüm özellikler Columbia Powder Lite Mont'ta sizi bekliyor. Üstelik bir kez giyenin içinde sıcacık ve rahat hissettiği bu mont kısa süreliğine indirimde. Gelin detaylara birlikte bakalım.

Haber 30-01-24 15:20

Taylandlı gelin ve Türk damat, Osmaniye'de evlendi

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan Bülent Yalım, Taylandlı Miss Areerat ile dünyaevine girdi.

Yurthaber 29-01-24 15:55

CHP'den istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'den Ekrem İmamoğlu açıklaması:

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun partisinin MYK ve PM'sinin henüz toplanmadan Ataşehir'de belediye başkan adayı olarak kendisiyle yol yürümeyeceği kararını şahsına ilettiğini belirterek, "İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, şahsımla ilgili hangi görev ve yetki ile böyle bir karar veriyor ve partimizin üst kurullarının karar alma yetkisini hangi hakla kullanıyor?" ifadelerini kullandı.

Yurthaber 29-01-24 11:06

Kayserispor'la anlaşan Burak Yılmaz'ın imza töreninde skandal sözler! ''İmza atacakmış bu arkadaş! Açığa at, ben üstünü yazarım...''

Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasının ardından 2.5 yıllık anlaşmaya varılan Burak Yılmaz için imza töreni düzenlendi. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Kayserispor belediye başkanı Burak Yılmaz'ı basına duyururken ilginç ifadeler kullandı.

Spor 28-01-24 16:45

Galatasaray Rıdvan Yılmaz ile her konuda anlaşma sağladı! Sacha Boey'dan gelen para sayesinde bu transfer bitti...

Rangers, Galatasaray’ın Rıdvan Yılmaz için yaptığı ilk teklifi reddetmişti. İskoç kulübü Rıdvan Yılmaz'ı bonservisiyle veya zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık göndermek istiyordu. Galatasaray'da bu bütçe olmadığı için görüşmeler tıkanmıştı. Sacha Boey'in Bayern Münih'e transfer olmasının ardından kasasına para giren cimbom, Rıdvan Yılmaz ile anlaşma sağladı.

Spor 28-01-24 14:56

Milyonlar pür dikkat! Emekliye ek zam düzenlemesi bugün Meclis’te: Memur emeklisine iki, SSK Bağ-Kur’a tek fark

Meclis, bugün emekliye ek zam için mesai yapacak. En düşük emekli maaşını 10 bin liraya çıkaracak ve 5 puanlık refah payı ile zamda oranı yüzde 42,6’ya çekecek düzenleme sonrası gözler SGK emekli maaşı ödeme takvimine çevrilecek. Sürecin Cuma gününe kadar tamamlanması beklenirken, emekli kök maaş zamları yeni rakamlar ile e-Devlet’e yansıyacak. Fark ödemeleri ise Şubat ayı başına kadar yapılacak. Takvim böyle işlerse emekli Sandığı emeklileri için 2 aylık maaş farkı alma durumu oluşacak.

Finans 23-01-24 08:07

Rize'ye Afrikalı gelin! Çalışmaya gitmişti, polisin ceza yazdığı sırada hayatının aşkını buldu: Aklımın ucundan hiç geçmezdi

Rizeli Ramazan Öztürk, çalışmaya gittiği Afrika’da polisin ceza yazdığı sırada eşi Dienama Dembele ile tanışarak evlendi. Dembele, adını Zeynep Dembele Öztürk olarak değiştirdi. Ramazan Öztürk ise "Benim nasibim oradaymış." dedi. Öztürk, "Aklımın ucundan hiç geçmezdi. Afrika’ya bile gitmeyi beklemiyordum." ifadelerini kullandı. Dienama Dembele, “Ramazan’la tanıştığım için çok mutluyum." derken, Öztürk’ün annesi ise "Artık gelinimiz yabancı oldu. Dil öğrenmemiz lazım” şeklinde konuştu.

Haber 21-01-24 14:28

Türkiye günlerce onları konuşmuştu... Çocuk gelin, çocuk damada geri döndü! 'Kocamı çok seviyorum'

Balıkesir'de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga edip, Konya'ya dönen, ardından zorla alıkonulduğunu söyleyerek eşi O.K. (17) ile ailesinden şikayetçi olan çocuk gelin D.K. (17), Kütahya'da oturan çocuk damadın yanına döndü. D.K., "Her şey eskide kaldı. Kocamı çok seviyorum. Kocam ile çok mutluyum" dedi. D.K.'nin babası Y.K.'nin, sosyal medyada kızının fotoğrafını yayınlayıp, 'Bu kız satılıktır' diye yazdığı, kızına 250 bin lira fiyat verdiği ortaya çıkmıştı. İşte detaylar...

Haber 21-01-24 10:59

Depozito nedir, ne için verilir? Depozito geri alınır mı? Kira depozitosunu geri alma

Günümüzde gerek sohbetlerde gerekse yazılı iletişimlerde birçok farklı kelime ile karşılaşılmaktadır. Bazı kelimelere aşina olmamıza rağmen ne anlama geldiğini tam olarak bilememe durumu söz konusu olmaktadır. Depozito sözcüğü de karşımıza yaygın olarak çıkan kelimelerden biridir. Bu sözcük özellikle bir mülk kiralama durumunda karşımıza çıkmaktadır. Peki, depozito nedir, ne için verilir, kira depozitosu geri alınır mı?

Finans 19-01-24 18:18

Resmi açıklama geldi! Beşiktaş Valentin Rosier ile yollarını ayırdı

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada Fransız sağ bek Valentin Rosier'in Ligue 1 ekibi Nice'e satın alma opsiyonuyla kiralandığı duyuruldu.

Spor 18-01-24 14:04

Yer: Avusturya! Böylesi ilk kez oldu: Türk vatandaşı nikah masasındayken sınır dışı edildi, gelin gözyaşlarına boğuldu

Avusturya'da ilginç bir olay yaşandı. İltica başvurusu kabul edilmeyen 27 yaşındaki Türk vatandaşı Hamza ile 40 yaşındaki Alman nişanlısı Gundula'nın nikahı yarıda kesildi. Çift, Federal Göçmenlik ve İltica Dairesi tarafından gözaltına alınarak sınır dışı edildi. Hamza’nın avukatı Gregor Klammer, nikah masasında gözaltına alınan müvekkilinin Türkiye’ye gönderileceğini ve asker kaçağı olduğunu belirtti.

Trend 16-01-24 20:48

Galatasaray'ın istediği Rıdvan Yılmaz'dan sarı-kırmızılılara kötü haber!

Rangers, Galatasaray’ın Rıdvan Yılmaz için yaptığı teklifi reddetti. İskoç kulübü Rıdvan Yılmaz'ı bonservisiyle veya zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık göndermek istiyor. Sarı-kırmızılıların opsiyonlu teklifini reddeden Rangers ile Galatasaray arasındaki defter şimdilik kapandı.

Spor 16-01-24 15:11

Beşiktaş'ta Valentin Rosier ile yollar ayrıldı! Bonservis bedelini gören taraftarlar büyük şok yaşadı

Fransa'nın Nice kulübü, Rosier için kiralık + 2.8 milyon euro satın alma opsiyonu teklifi yaptı. Beşiktaş, Nice kulübüne oyuncuyla görüşebilirsiniz dedi ve anlaşma sağlandı.

Spor 15-01-24 17:40

Fiyatı 299 TL'ye düştü! Hakiki deri kemerler Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Her erkeğin gardırobunda bulunması gereken şık ve kaliteli bir kemer, tarzınızı tamamlamanın en önemli adımlarından biridir. Şimdi ise erkek kemerlerindeki indirim fırsatı ile tarzınızı daha da öne çıkaracak bir aksesuarı uygun fiyatla satın alma şansınız var. Kullanıcılarından tam not alan hakiki deri kemerlerdeki indirimleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 15-01-24 13:55

Az yağ ile çok lezzetli yemekler yapmanızı sağlayacak 4000 TL altı airfryer modelleri

Evinizde sağlıklı yemekler yapmanın ve atıştırmalıkları daha hafif, daha az yağlı bir şekilde hazırlamanın en pratik yolu olan airfryerlar sağlıklı yaşam tarzınıza uygun alternatifler sunuyor. 4000 TL'nin altında uygun fiyatlarla sunduğumuz bu derlemede, lezzetli yemekleri kolayca hazırlamanızı sağlayacak en popüler airfryer modellerini sizler için bir araya getirdik. Hem bütçenize dost hem de mutfakta size keyifli bir deneyim sunacak airfyerlara gelin, göz atalım.

Yemek 11-01-24 16:26

'Yılın düğünü' olarak anılıyor! Tam 9 gece 10 gün sürecek... Brunei Prensi Abdul Mateen'in dillere destan düğününde ikinci gün geride kaldı

Ekim ayında Brunei Sultanı Haji Hassanal Bolkiah, oğlu Prens Abdul Mateen ibni Hassanal Bolkiah'ın Anisha Rosnah ile nişanlandığını duyurmuştu. Prens Abdul Mateen ve Anisha Isa Kalebic'in düğün tarihi ise 7-16 Ocak 2024 olarak açıklanmıştı. Yılın düğününde ikinci gün geride kalırken gelin Anisha; ülkesinin modacılarından birinin imzasını taşıyan beyaz bir kıyafet giydi.

Trend 08-01-24 16:13

Dış giyim kadar iç giyim de önemli! Kaliteli markaların iç giyim ürünlerini sizin için bir araya getirdik

İç giyim, cilt sağlığını da etkilediğinden kaliteli iç çamaşırı seçmek günlük konforunuzu ve sağlığınızı korumak adına oldukça önemli bir konu. Nefes alabilen, yumuşaklığıyla öne çıkan ve cildin doğal dengesini koruma özellikleri ile bilinen pamuk sayesinde konforu ve sağlığı bir arada sunan çeşitli iç giyim ürünlerini sizler için derledik. Gelin dayanıklı dikişleri ve rahat kalıplarıyla iç giyim deneyiminizi bir üst seviyeye taşımanızı sağlayacak 10 iç giyim ürününe birlikte göz atalım.

Haber 04-01-24 17:08

Masanıza, duvarınıza çok yakışacak en havalı 2024 takvimlerini sizin için seçtik

Yeni yılın bu ilk aylarında geleceğe umutla bakarken 2024 takvimleri ile günlük yaşantımızı planlamanın ve organize etmenin tam zamanı. Tasarımları, özel gün hatırlatıcıları ve motivasyon dolu sözleriyle planlarınızı yaparken kolaylık sağlayan takvimlerle artık önemli günleri hiç unutmayacaksınız. Sizin için derlediğimiz ve her biri kendine özgü avantajlarıyla öne çıkan bu takvimleri keşfetmeye hazırsanız, gelin 2024'e planlı ve motivasyon dolu bir şekilde adım atalım!

Haber 02-01-24 15:42

Beşiktaş'tan Fenerbahçe, Galatasaray tarihi çağrı! ''Süper Kupa finalini gelin stadımızda oynayın''

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması beklenen Turkcell Süper Kupa maçı, bildirilen saatte başlamadı. Karşılaşma kısa süre içinde iptal edildi ve takımlarımız yurda dönmek için harekete geçti. Bu hamle sonrası Beşiktaş'tan tarihi bir çağrı geldi.

Spor 29-12-23 21:18

Bahis oyunlarında vergi yarı yarıya indirilmişti; gündem olan kararla ilgili Spor Toto'dan açıklama geldi!

Spor müsabakalarına dayalı müşterek bahis, at yarışları ile diğer şans oranlarından alınan vergiler yüzde 50 oranında düşürüldü. Gündem olan karar sonrası Spor Toto'dan şans oyunlarına ilişkin açıklama yaptı. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, yasa dışı bahisle mücadelenin desteklenmesi amacıyla şans oyunları vergi oranlarında düzenlemeye gidildiğini duyurdu.

Finans 29-12-23 16:07

İŞSİZLİK MAAŞI 2024 ne kadar oldu, asgari ücret ile yüzde kaç zam geldi? İşsizlik maaşı alma şartları ve başvuru koşulları!

İşsizlik maaşı 2024 asgari ücret zammının açıklanmasının ardından merak konusu oldu. İşsizlik maaşında sigortalının son 4 aylık prime esas kazançları baz alınıyor. Bu ödenek en düşük brüt asgari ücretin yüzde 40’ı, en yüksek de brüt asgari ücretin yüzde 80’i kadar olabiliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 2024 yılında uygulanacak yeni asgari ücret maaşının 17 bin 2 TL olarak belirlendiğini belirtti. Peki, 2024 işsizlik maaşı ne kadar oldu? İşte işsizlik maaşı alma şartları...

Finans 28-12-23 12:03

Yarı yarıya düşürüldü! Bahis oyunları için vergi kararı: 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak

Spor müsabakalarına dayalı müşterek bahis, at yarışları ile diğer şans oranlarından alınan vergiler yüzde 50 oranında düşürüldü.

Finans 28-12-23 08:45

Hem basları hem tizleri en kaliteli şekilde ileten Sony marka kulaklık çeşitleri

"Kaliteli bir kulaklıkla müzik, podcast veya kitap dinlemek ne keyifli olur." diyorsanız doğru yerdesiniz! Ses teknolojilerinin önde gelen markalarından Sony'nin hem basları hem tizleri en iyi şekilde ileten kulaklıkları ile müzik dinleme keyfinizi arşa çıkarabilirsiniz. Gelin, sesi kulaklarınıza temiz şekilde ileten en iyi Sony kulaklık modellerini birlikte inceleyelim!

Haber 27-12-23 15:33

2023'ün çok satanları burada! Zamlar gelmeden almanız gereken 15 ürün

İhtiyaçlarınıza uygun kaliteli ve fonksiyonel ürünleri kaçırmamak için Amazon'un çok satanlar listesinde zirvede yer alan ürünleri sizler için derledik. Monttan tablete, ayakkabıdan termosa kalitesi ve performansı ile hayatınızı kolaylaştıracak Amazon'un çok satanlar listesinden sizin için seçtiğimiz ürünleri gelin birlikte keşfedelim.

Haber 20-12-23 20:48

Erdoğan'ın tek jesti Togg değilmiş! İkinci hediyeyi duyan Macaristan Cumhurbaşkanı: Ben de istiyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Macaristan Başbakanı Viktor Orban karşılıklı jestlerde bulunmuş, Togg hediye eden Erdoğan da at hediyesi almıştı. Erdoğan'ın tek hediyesinin Togg olmadığı ortaya çıktı. Hatta Orban'a ikinci hediyeyi duyan Cumhurbaşkanı Katalin Novak'ın da bu hediyede gözü kaldı. Erdoğan gecikmeden talimatı verdi.

Haber 20-12-23 10:53

Bildiğiniz gelin arabalarını unutun! Tüm şehir onları izledi

Kocaeli’de Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde mini süpürge aracı şoförü olan Türkan Baylan, aynı müdürlükte çalışan Faik Çalık ile evlendi. Baylan'ın kullandığı mini süpürge aracını çiçek ve balonlarla süsleyen çift, gelin arabası olarak kullanırken, çöp kamyonları, su tankerleri ve diğer araçların da katılımıyla oluşturulan konvoyla ilçede tur attı.

Haber 17-12-23 21:34

Özgüveniniz görünüşünüze yansısın! İş görüşmesinde ne giyilir? İşte iş görüşmesi kombinleri

İş görüşmelerinde iz bırakmanın en şık yolu giydiğiniz kıyafetlerden geçiyor. Hem tarzınızı hem de profesyonelliğinizi bir araya getiren parçalarla iş görüşmelerinizde sadece yetenekleriniz ile değil stilinizle de ön plana çıkabilirsiniz. Giydiğinizde iş görüşmesinde sizi akılda kalıcı kılacak farklı tarz ve modeldeki ceket, kaban, gömlek, takım elbise ve aksesuarları derledik. Gelin mülakatlarda 1-0 önde olmanızı sağlayacak 10 muhteşem kıyafete birlikte göz atalım.

Haber 15-12-23 16:10

38 saat detayı 'Evinize erken gelin' Meteoroloji'den İstanbul'un da olduğu 7 ile uyarı! Vali de paylaştı... Uzman isim kar yağışını işaret etti! Son dakika 15 Aralık - 19 Aralık hava durumu

Bugün kar veya yağmur yağacak mı? Hafta sonu hava nasıl olacak? Kışın kendini hissettirdiği günlerde yağışlarla ilgili son durum araştırılmaya başlandı. Meteoroloji'den 7 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı gelirken Prof. Dr. Orhan Şen, yağmur şeklindeki yağışların gece yarısından sonra Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kar yağışlı olacağını söyledi. Uyarılar peş peşe gelirken 38 detayı dikkat çekti. Bugün İstanbul'da hava nasıl olacak? İşte son dakika 15 Aralık - 19 Aralık hava durumu...

Haber 15-12-23 14:50

Gelin Evi'ndeki o anlar yeniden gündem oldu! Yarışmacının kirpikleri sosyal medyayı salladı

Show Tv'nin sevilen gündüz kuşağı programı Aslı Hünel ile Gelin Evi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandıran yarışma programında gelinler evleri, çeyizleri ve sunumları ile yarışıyor. Farklı tarzdaki yarışmacıların dikkat çektiği programda bu defa bir yarışmacının garip kirpikleri damga vurdu. Gelin Evi'ndeki o anlar yeniden gündem oldu.

Magazin 11-12-23 15:57

Önce satın alınacak, hemen ardından satılacak! Galatasaray'dan Hakim Ziyech kararı... Yeni adresi belli oldu

Galatasaray'ın İngiltere'nin köklü kulübü Chelsea'den sezon başında satın alma opsiyonuyla kiraladığı Hakim Ziyech çıktığı son maçlarda kendisini bulurken, sezon sonu için transfer iddiaları da ortaya atılmaya başlanmış durumda. Faslı oyuncunun menajeri özellikle Suudi Arabistan ekipleri ile görüşürken, Sarı-Kırmızılı yönetim de beklenmedik bir operasyonun düğmesine bastı. İşte detaylar...

Spor 08-12-23 15:13

Kulüp'ün Tasula'sı Merve Şeyma Zengin’in yeni adresi belli oldu! Merakla beklenen o diziye girdi

Netflix'in sevilen dizisi Kulüp'te hayat verdiği Tasula karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Merve Şeyma Zengin’in yeni adresi belli oldu. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken ünlü isim heyecanla beklenen “Ağlayan Gelin” dizisine dahil oldu.

Magazin 08-12-23 14:08