Grup Yorum Uyeleri Haberleri

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor salonundan pozlarını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında almış ve beraber pozlarını paylaşmışlardı. Erbil, bu kez Instagram hesabından sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor yaptığı anları paylaştı. Ünlü isim sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 2024-04-26 17:24:22

Uzmanı açıkladı: Göğüs büyüklüğü bazı sağlık problemlerine yol açabilir!

Göğüslerin büyük olmasının bireye etkilerinden bahseden Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kağan Bekircan, “Göğüs büyüklüğü genellikle hastalarımızda boyun ağrısı, boyunda düzleşme, göğüs altlarında pişik, sütyen bağlarının omuzlarda çukurluk yapması gibi şikâyetlere neden olmaktadır. Özellikle bu grup hastalarımıza göğüs küçültme ameliyatını önermekteyiz” dedi.

Kadin 2024-04-26 15:55:17

Hülya Avşar siyah mayosuyla çektiği pozlarını paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Avşar şimdi sosyal medya hesabından cesur pozunu paylaştı. Sosyal medyada Avşar'ın pozuna yorum yağdı.

Magazin 2024-04-26 15:47:53

Fatih Portakal AYM'deki 'cübbe' görüntülerine 'Ben mi öğreteceğim?' deyip tepki gösterdi! 'Kimsenin önünde iliklenmesin diye düğmeleri yok'

Gazeteci Fatih Portakal, AYM'deki görüntülere hem yorumları hem de paylaşımıyla tepki gösterdi. AYM Başkanı Kadir Özkaya ve yeni üye Ömer Çınar'ın cübbelerinin önünü kapattıkları anlara dair yorum yapan Portakal "İlik olmamasının sebebi yargı kimseden emir almadığı, bağımsız olduğu için kimsenin önünde iliklenmesin diye cübbenin düğmeleri yoktur. Bunu ben mi öğreteceğim sizlere ya?" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-26 11:28:18

Sosyal medyada kıyafetlerini tek tek denedi! Hiçbiri olmayınca gözyaşlarına hakim olamadı... Sosyal medyadan yorum yağdı: Diyet yap geçer

Sosyal medyada kombin videosu çekmek için kamera karşısına geçen bir kadın kıyafetlerinin üzerine olmaması üzerine gözyaşlarını tutamadı. Vücudundaki fazlalık göstererek kıyafetlerini denemeye devam eden ve aynada gördükleri karşısında mutsuz olan genç kadının paylaşımı sosyal medyada viral olurken yorum yağmuruna da tutuldu.

Trend 26-04-24 08:14

TikTok fenomeni Hülya Bingül, İstanbul'da bir grup erkek tarafından taciz edildiğini iddia ederek ortalığı birbirine kattı! Yüzüne tükürdü: Dokunabilir miyim?

Sosyal medyada 'hülyamizgin' kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan Hülya Bingül isimli fenomen İstanbul'da bir grup erkek tarafından taciz edildiğini söyleyerek ortalığı birbirine kattı. Çevrede bulunan bir kişinin cep telefonuyla kaydettiği anlarda fenomen ismin kalçasına dokunmak istediğini iddia ettiği bir adamın yüzüne tükürerek ona saldırdığı görüntüler yer aldı.

Trend 26-04-24 07:52

Merkez Bankası faizi sabit bırakmıştı: Özgür Demirtaş 'hatalı buluyorum' diyerek tepki gösterdi! 'Haziran sonrası...'

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizini yüzde 50'de sabit tutarken, karara Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan ilk yorum geldi. Demirtaş, Merkez'in faiz kararını hatalı bulduğunu ifade etti.

Finans 25-04-24 15:34

CHP'den Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına sert yanıt: Herkes bunu iyi bilsin

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" paylaşımına ilişkin, "CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor. Türkiye'yi temsil eden tüm siyasal partilerle görüşürüz ancak Cumhuriyet'in ilke ve devrimlerinden bir milim sapmayız. Herkes lütfen bu tavrımızı çok iyi bilsin." dedi.

Haber 25-04-24 15:04

İspir’de iki grup arasında bıçaklı ve sopalı kavga

Erzurum’un İspir ilçesinde husumetli iki grup arasında çıkan kavga polisin müdahalesi ile son buldu.

Yurthaber 25-04-24 13:38

Adliye çıkışında silahlı ve bıçaklı kavga: 2 yaralı

Afyonkarahisar’da adliye önünde 2 grup arasında yaşanan bıçaklı ve silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 25-04-24 11:51

'Alın terimle Rolex aldım takmaya devam edeceğim' demişti! Bahadır Yenişehirlioğlu yine dikkat çekti

Seçimdeki mağlubiyetin ardından gözler AK Parti'ye çevrilmişti. İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın bayram tatilinde Monaco'dan ıstakoz fotoğrafı paylaşması Çorum'da seçimi kaybeden adayın Maldivler'de ortaya çıkması grup başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Rolex saat takması tartışmaları beraberinde getirmişti.

Finans 25-04-24 07:32

Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar' dizisine geri dönüyor! Ben Garip'in hissedip dışarı fırladığı yerde kahroldum

'Arka Sokaklar'da 17 sezon boyunca Mesut Güneri karakterini canlandıran Şevket Çoruh'a yeniden teklif götürülmüştü. Yeni dizisi 'Korkma Ben Yayındayım'ın final haberinden sonra Şevket Çoruh'un, Arka Sokaklar'a döndüğü müjdesi fragmanda verildi. Fragman sonrası sosyal medyadan yorum yağdı. İşte detaylar...

Magazin 25-04-24 00:48

TİP'ten 'Ermeni soykırımı iddiaları' hakkında tepki çeken paylaşım! Size oy verdiğime pişman ettiniz

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Ermeni soykırımı iddiaları hakkında tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, 109 yıl önce kadim Ermeni halkının katliam ve sürgünlerle bu topraklardan söküldüğünü belirten TİP, bu olayı en büyük acılardan biri olarak niteledi. Sosyal medyada büyük tepki çeken bu paylaşıma yorum yağdı. Bazı kullanıcılar, 'size oy verdiğime pişman ettiniz' ifadelerinde bulundu.

Haber 24-04-24 15:37

CHP'ye 'sürpriz' transfer! İYİ Parti'den istifa etmişti... Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini Özgür Özel taktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bugün Meclis’te yaptığı grup toplantısında 'sürpriz' bir gelişme yaşandı. İYİ Parti'den istifa eden İstanbul milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı. Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini CHP lideri Özgür Özel kürsüde taktı.

Haber 24-04-24 13:10

ABD'de bir Türk çevrimiçi mahkemeye girdi! ABD'de yargılandım notuyla paylaşınca sosyal medyanın ilgisini çekti

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan bir Türk vatandaşı, kişisel arabasını ticari olarak değerlendirildiğini ve 100 dolar ceza (3.254 TL) yazıldığını söyledi. Amerika'da çevrimiçi bir şekilde yargılandığını dila getiren genç adam mahkemeyi sosyal medyadan paylaşınca gündem oldu. O anlar yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 24-04-24 10:56

Merve Boluğur 'Gecelerde ben' notuyla paylaştı! O pozlara yorum yağdı

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Merve Boluğur şimdi de son pozlarıyla dikkat çekti. Boluğur 'Gecelerde ben' notuyla peş peşe paylaşım yaptı. Ünlü ismin o karelerine yorum yağdı.

Magazin 24-04-24 09:38

Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliğiyle TikTok'u salladı! 23 Nisan paylaşımına yorum yağdı... Gerçek gibi

Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliğiyle dikkat çeken sosyal medya yayıncısı 23 Nisan paylaşımıyla TikTok'ta bir kez daha gündem yaratmayı başardı. Evinin balkonuna Türk bayrağı astığı anlarda çekilen bir videosunu paylaşan kullanıcının gönderisi yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 24-04-24 07:45

Yetenek Sizsiniz ile ünlenmişti! Aref Ghafouri son haliyle şaşırttı

Yetenek Sizsiniz yarışmasında ünlenen sihirbaz Aref Ghafouri son haliyle görenleri şaşırttı. Bir hayli değişen eski yarışmacının son haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 24-04-24 06:47

Ekrem İmamoğlu küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu paylaştı! Oldu mu başkanım?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu resmi X (Twitter) hesabından paylaştı. Küçük çocuk ile Ekrem İmamoğlu arasındaki benzerlik sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken o anlara yorum yağdı.

Trend 23-04-24 15:19

Patiswiss tartışmasına Murat Ülker'den de yorum geldi: Her mevkide öğreneceğimiz şeyler var

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, aldığı çikolataların küflü çıktığını paylaşan yapan bir tüketiciyi tehdit eden yanıtı sonrası başlayan tartışmalara Yıldız Holding CEO'su Murat Ülker de dahil oldu.

Finans 23-04-24 11:37

MHP Milletvekili Levent Uysal'ın ayakkabıları sosyal medyaya damga vurdu

MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Leveny Uysal'ın giydiği spor ayakkabısı gören herkesin ilgisini çekti. Sosyal medyanın da diline düşen Uysal'a çok sayıda yorum yapıldı.

Haber 23-04-24 11:02

Fenerbahçe'ye gol atan eski Trabzonsporlu futbolcudan flaş yorum! ''Bize her yer Trabzon! Bunun adı intikam''

Sivasspor'da Fenerbahçe'ye gol atan Koita'dan maç sonunda ilginç açıklamalar geldi. Sarı-lacivertlilere gol attıktan sonra yaptığı sevinç hakkında konuşan Koita, Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı.

Spor 23-04-24 08:56

Sivasspor'un kazandığı penaltı sonrası Fırat Aydınus'tan ilginç yorum! ''Bu sene kendi liginde 6 maça çıkmış''

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından eski hakem Fırat Aydınus'tan maçın yabancı VAR hakemi hakkında flaş yorumlar geldi.

Spor 23-04-24 08:33

AK Parti vekilleri uyardı: ‘Giyim kuşamdan, yemeden içmeye çok özenli olun’

AK Partili vekillerin son günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımları tartışmalara neden olunca vekillere uyarı gitti. AK Parti grup yönetimi milletvekillerine yaptığı ikazda “Herkes sizi izliyor, adımlarınıza dikkat edin” dedi. ‘Istakoz’ ve ‘Rolex’ tartışmalarının ardından yapılan bu uyarı dikkat çekti. İşte detaylar…

Haber 23-04-24 08:18

Özgür Demirtaş'ın Kızıl Goncalar analizi gündem oldu! 'Her biri hakkında söyleyeceklerim var' Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı...

Yaptığı paylaşımlarla gündem olan ekonomist Özgür Demirtaş, son zamanlarda çok konuşulan Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yorum yaptı. Sosyal medyadan oyunculara övgüler yağdıran Demirtaş, diziyle ilgili analizini takipçileriyle paylaştı. Demirtaş, 'Her biri hakkında söyleyeceklerim var' diyerek oyuncuları analiz etti.

Magazin 22-04-24 23:47

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier İstanbul'da! İlk olarak İmamoğlu ile görüştü

Alman Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, üç günlük Türkiye ziyareti kapsamında İstanbul'a geldi. İstanbul Valisi Davut Gül'ün karşıladığı Steinmeier, İstanbul'daki ilk ziyaretini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yaptı. İkili birlikte Almanya'ya Türk işçilerin göçünü konu alan 'Gurbette Hasret' isimli sergiyi ziyaret etti. Steinmeier sergi sırasında bir grup tarafından protesto edildi. Protestoculardan bazıları gözaltına alındı.

Haber 22-04-24 13:38

Büyük beden model Ashley Graham siyah dantelli elbisesiyle poz verdi! Kıvrımlarını sergiledi

Büyük beden modelliği yapan ve geçtiğimiz yıl 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyordu. Siyah dantelli bir elbiseyle poz veren modelin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-04-24 12:35

Akaryakıt istasyonunda silah çatışma! Korku dolu anlar kamerada

Eyüpsultan'da otomobille akaryakıt istasyonuna gelen 4 kişi, motosikletli 2 şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Otomobille akaryakıt istasyonuna gelenlerin de karşılık vermesiyle iki grup arasında çatışma çıktı. Çatışma sırasında ölen ya da yaralanan olmazken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 22-04-24 11:59

Türkiye'nin konuştuğu olay! Suphiye Orancı olayında usta oyuncu Nilgün Belgün'den bomba açıklama: Başıma bir şey gelmeyecekse...

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Anne Suphiye Orancı bulunmuş, ancak bir açıklama yapmak istememişti. Türkiye'nin konuştuğu bu olayla ilgili birçok yorum yapılırken dikkat çeken bir açıklama da oyuncu Nilgün Belgün'den geldi.

Magazin 22-04-24 11:06

İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı'nın makyaj yaptığı anlar gündem oldu! İbrahim Tatlıses görmesin

Türkücü İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı'nın makyaj yaptığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Kızının yaptığı makyajı Tatlı, "Kızınız varsa katlanacaksınız" notuyla paylaştı. Sosyal medyada ünlü ismin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-04-24 08:23

Karısının çok çirkin olduğunu söyleyen taraftarlara ateş püskürdü! Declan Rice'ın cevabı sosyal medyada gündem oldu

İngiliz futbolunun önde gelen isimlerinden Declan Rice'a gelen yakışıksız yorum büyük eleştiri almıştı. Gelen tepkilere daha fazla dayanamayan Declan Rice, kendisine yapılan yorumlara sert bir cevap verdi.

Spor 21-04-24 18:17

Yasmin Erbil'in son pozu sosyal medyayı salladı! Sosyal medyada yorum yağdı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında almıştı. Erbil, Instagram hesabından yeni pozunu paylaştı. Sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 21-04-24 12:18

Seda Sayan, Hande Yener'in o şarkısını seslendirdi! Takipçileri beğenmedi! Nihat Doğan'ın...

Seda Sayan, şarkıcı Hande Yener'in 2004 yılında seslendirdiği ve halen daha akıllarımızda olan 'Acı Veriyor' parçasını yeniden seslendirdi. Sayan'ın "Acı Veriyor" performansına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 21-04-24 11:19

Kim Kardashian kardeşi Kourtney Kardashian'la pozunu paylaştı! İyi ki doğdun

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian bu kez paylaştığı bikinili pozlarla gündeme geldi. Kardeşinin doğum gününü kutlayan ünlü ismin paylaşımına hayranları tarafından yorum yağdı.

Magazin 21-04-24 10:36

Seçim kavgaları bitmek bilmiyor! 'Böyle yürüyemezsin' deyip hastanelik ettiler

31 Mart seçimleri sonlansa da husumetli taraflar arasında yaşanan kavgalar devam ediyor. Son vukat Adana'dan geldi. 45 yaşındaki Ahmet Ataç muhtarlık seçimlerinde anlaşmazlık yaşadığı 3 kişiyle yolda karşılaştı. Grup 'Böyle yürüyemezsin' diyerek Ataç'ı darp etti. Hastanelik olan Ataç şikayetçi oldu. Grubun olaya müdahale etmek isteyen Ataç'ın eşine bile saldırması 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Haber 20-04-24 13:26

Mesut Özil ile Amine Gülşe 'yeni hobimiz' diyerek paylaştı! O kareye yorum yağdı

Mutlu evlilikleriyle örnek gösterilen çiftler arasındaki dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile tescilli güzel eşi Amine Gülşe şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü çift bu defa 'yeni hobimiz' diyerek paylaştığı karesi ile gündem oldu.

Magazin 20-04-24 10:22

Frikik tartışması olay olmuştu! Banu Alkan'dan dansıyla çok konuşulan Hadise paylaşımı: Hadise'nin göğüsleri...

Gündemdeki magazin olaylarıyla ilgili sık sık açıklama yapan Banu Alkan bu kez son günlerde verdiği frikikle ilgili gündeme gelen Hadise hakkında paylaşımlar yaptı. Sosyal medyada Alkan'ın Hadise ile ilgili paylaşımlarına yorum yağdı.

Magazin 19-04-24 17:34

Ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın yeni klibi çok konuşuldu! Sosyal medyada yorum yağdı: Annenin gözyaşlarına...

Son dönemlerde yeni imajıyla gündeme gelen Kerimcan Durmaz bu kez çektiği kliple gündeme geldi. ski halinden eser kalmadığını söyleyebiliriz. Sosyal medyaya damgasını vuran ünlü fenomen bu sefer de 'Nerdesin' parçasıyla herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 19-04-24 15:50

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa'nın Coachella tarzına yorum yağdı! Festival kıyafeti beğenilmedi: Anneanne eteği gibi

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa dünyanın en büyük müzik festivallerinden biri olan Coachella'ya katıldı. Festival tarzını sosyal medya kullanıcılarının beğenisine sunan fenomen isim ikinci günde kombiniyle beklediği tepkiyi alamadı. Fenomen isim etekli kombini kullanıcılar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Trend 19-04-24 15:22

'Karbonhidratı kestim' dedi verdiği poz olay oldu! Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade'ye yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Şahika' karakteriyle adından söz ettiren Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Cavadzade'nin 'Karbonhidratı kestim' notu ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 19-04-24 15:01

CHP'nin acı günü: TBMM grup müdürü Bayraktar yaşamını yitirdi, Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu yan yana görüntülendi

Dün Ankara'da yaşamını yitiren CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve selefi Kemal Kılıçdaroğlu yan yana görüntülendi.

Haber 19-04-24 14:43

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk yorum geldi! İsrail farklı, İran farklı konuşuyor; akla ziyan olmayan açıklama yok

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in İran'a yaptığı misilleme saldırısıyla ilgili ilk açıklama geldi. Erdoğan, "İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok. Konuyla ilgili akla ziyan olmayan bir açıklama da yok" ifadelerini kullandı.

Haber 19-04-24 14:16

Erkek arkadaşının pantolonuna takılmış halde buldu! İşe böyle gitmiş: Sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medya kullanıcısı Rebmaryl, erkek arkadaşının tüm gün boyunca pantolonuna yapışan bir iç çamaşırıyla gezdiğini söyleyince viral oldu. İç çamaşırının sevgilisinin kargo pantolonunun cırt cırtlı kısmına yapıştığını ve bu durumu fark etmeyen sevgilisinin işe öyle gittiğini söyleyen genç kadın o anları paylaşırken kahkahalarına engel olamadı.

Trend 19-04-24 11:32

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in ilginç kombini sosyal medyayı salladı!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, son paylaşımıyla gündeme geldi. Ayna selfiesi yapan Demirel, ilginç kombiniyle dikkat çekti. Sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 19-04-24 11:23

Sosyal medya bu itirafla şaşkına döndü! Gelin düğünden önce kayınvalidesinin damadı emzirdiğini gördü

Evlenmeden birkaç dakika önce damadının annesi tarafından emzirildiğini gören bir gelin o anları sosyal medyadan paylaşınca bir anda viral olmayı başardı. Düğünü iptal etmemek için kendisini zor tuttuğunu söyleyen geline sosyal medyadan binlerce yorum geldi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı kesinlikle böyle bir manzarayı kabul edemeyeceğini söyledi.

Trend 19-04-24 10:45

Sosyal medya bu TikToker teyzenin dansını konuşuyor! 50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında

TikTok'ta paylaşılan bir dans görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yaşlı bir teyzenin eteklerini yanlara doğru hareket ettirerek dans ettiği görüldü. O anlara ise "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında" notunun eklenmesi sosyal medya kullanıcılarının yorum yağmuruna tutmasına neden oldu.

Trend 19-04-24 09:24

Kim Kardashian'ın tatil pozları sosyal medyayı salladı! Herkes aynı yorumu yaptı

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian bu defa tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Turks ve Caicos Adaları'na tatile giden Kardashian pozlarını peş peşe paylaştı. Kardashian'ın diz boyu derinliğindeki denizde dalış yapmaya çalıştığı kareye yorum yağdı.

Magazin 18-04-24 13:10

SON DAKİKA | CHP'nin yeni grup başkanvekili belli oldu

Son dakika haberi: CHP'nin yeni grup başkanvekili Ankara Milletvekili Murat Emir oldu.

Haber 18-04-24 13:10

Özlem Yıldız dudakları eleştirilince dayanamadı! Takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu

Bir dönemin ünlü mankeni ve şimdilerde ise sunucu olan Özlem Yıldız sosyal medyadaki paylaşımlarıyla zaman zaman adından söz ettiriyor. Her gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Özlem Yıldız dudakları eleştirilince dayanamadı. Takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 18-04-24 10:47