Astroloji Yorumlar Haberleri

Türk yarışmacı Miray O Ses Türkiye’nin Almanya versiyonuna damga vurdu! Jüri üyelerinden övgü dolu yorumlar topladı

Dünyanın çeşitli ülkelerinde 'The Voice' ismiyle yayınlanan O Ses Türkiye'nin Almanya versiyonuna 13 yaşındaki Türk kızı Miray damga vurdu. 'Voice of Germany Kind' formatına katılan 13 yaşındaki kız sesiyle jüri üyelerini büyülerken üçlü düellodan da çıkmayı başararak bir üst tura çıktı.

Trend 2024-05-29 07:41:53

Düşük pantolonu dalga konusu oldu! Selen Görgüzel patladı

Hamdi Alkan'dan boşandıktan sonra Selen Görgüzel, sahne tarzı ve iddialı paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Görgüzel'in düşük bel pantolonu ve kasığına kadar inen dekoltesi sosyal medyada çok konuşuldu. Sahne tarzına ve dansına yapılan kötü yorumlar sonrası psikolojisi bozulan Selen Görgüzel isyan etti.

Magazin 2024-05-28 12:23:10

‘Başka bir söz söylememe gerek kalmadı’ dedi, o kareyi paylaştı! Tanesi 10 liradan satılınca Özgür Demirtaş’ın diline düştü: ‘Porsiyonu 240 TL, tanesi daha ucuz…’

Tanesi 10 liradan satılan yaprak sarması sosyal medyanın gündemine düştü. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ‘Başka bir söz söylememe gerek kalmadı’ diyerek paylaştığı sarmanın fotoğrafına gelen yorumlar ise daha da dikkat çekti. Bir kullanıcı, "Bence mantıklı. Bağdat Caddesi’ndeki bir restorantta porsiyonu 240 TL idi. İçinde 8-10 tane vardı. Tanesi 10 TL daha uyguna geliyor" diyerek gelinen son durumu özetledi. Türkiye'de son verilere göre gıda enflasyonu yüzde 70,5!

Finans 2024-05-28 11:40:20

Sosyal medya fenomeni Mika Raun evleniyor mu? Dantelli gelinlikle prova yaptığı anlar gündem oldu!

Sosyal medya fenomeni olan Mika Can Raun yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi. Ünlü isim şimdi ise gelinlik provası yaptığı anları paylaştı. Ünlü fenomenin sosyal medyada evleneceği yönünde yorumlar yapıldı.

Magazin 2024-05-28 09:38:01

Filenin Sultanları için gelen o yorumlar çileden çıkarttı! Fatih Altaylı federasyona da verdi veriştirdi: THY'ye de haksız diyemem

Lig maçı için ABD'ye gittikleri uçakta ekonomi koltuğuna oturtulmalarına isyan eden Filenin Sultanları'nın tepki paylaşımları sosyal medyayı yıkmıştı. Gazeteci Fatih Altaylı sosyal medyada gelen 'tasarruf' yorumlarına ateş püskürüp zehir zemberek ifadeler kullandı. "Türk Hava Yolları'na haksız diyemem" diyen Altaylı, Türkiye Voleybol Federasyonu'nu da hedef aldı.

Haber 27-05-24 08:53

Haziran ayının en şanslı burçları belli oldu! Yeni fırsatlar şıp diye ayağınıza gelecek

Astroloji severlerin yakından takip ettiği burçlar günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak yorumlanabiliyor. Astrologlar yaptıkları çalışmalar neticesinde her ay en şanslı ve en şanssız burçları da açıklıyor. 2024 Haziran ayına az bir zaman kala bu ayın en talihli burçları da belli oldu. Peki, haziran ayında şanslı burçları neler bekliyor? İşte detaylar...

Kadin 27-05-24 07:39

Sosyal medyada gündem olan video! İstanbul semalarındaki yeşil renkli tanımlanamayan cismi görüntüledi

Bir sosyal medya kullanıcısının İstanbul semalarında çektiğini iddia ettiği görüntü sosyal medyada gündem oldu. Görüntüleri çeken kişi, fosforlu yeşil renk tonlarındaki cismin gökyüzünde sabit durduğunu söyledi. Kısa sürede yayılan videoya yapılan yorumlar da dikkat çekti.

Manşet 26-05-24 00:33

Hadise sahnede kendinden geçti! Yorumlar gecikmedi

Sahne tarzı ve danslarıyla adından söz ettiren Hadise sahnede kendinden geçti. Çılgınlar gibi dans eden Hadise'yi görenler "Selen Görgüzel sandım" yorumlarında bulundu.

Magazin 23-05-24 13:36

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek kardeşini paylaştı! Çok izlenen o dizinin oyuncusu çıkınca...

Son günlerde uyuşturucu alırken yakalandığı iddialarıyla gündeme gelen Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek kardeşinin doğum gününü kutladı. Civelek'in kardeşi popüler dizide oyuncu çıkınca yorumlar gecikmedi.

Kulis 23-05-24 08:15

Eski generaller için af kararı AK Parti'de de yankı buldu! Tarihi görüşmede gündeme gelmişti: Özel istedi, Erdoğan yaptı

28 Şubat davası hükümlüsü eski generallere af çıkması ses getirdi. Söz konusu isimler için af meselesi Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinde de gündeme gelmişti. Resmi Gazete'de yayımlanan kararın ardından AK Parti'den ve gazetecilerden gündem yaratacak yorumlar geldi.

Manşet 17-05-24 10:03

Bridgerton 3. sezon eleştirmenlerin hedefinde! Seks sahneleri bile sıkıcı

Netflix'te yayınlanan Bridgerton dizisinin üçüncü sezonu gündemde. Diziye dair eleştirmenlerden gelen sert yorumlar dış basında haber oluyor. Eleştirmenler, hayranlara şimdiye kadarki en ateşli dizi sözü verildikten sonra Netflix şovunun iddiasını yerine getiremediği fikrinde.

Magazin 16-05-24 14:17

Sosyal medyanın konuştuğu ilginç görüntüler! Sevgilisine tasma takıp sanat galerisi gezdirdi... Yorumlar gecikmedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntülerde Almanya'nın Berlin şehrindeki bir sanat galerisini gezen çift yer aldı. Ancak çiftin viral olmasının asıl nedeni kadının sevgilisine tasma takarak sanat galerisini gezdirmesiydi. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 14-05-24 15:04

Çitos Efe'nin son haline yorum yağmıştı! Kilosuyla ilgili gerçeği annesi açıkladı: Tiroidleri...

5 yaşındayken 'Çocuktan Al Haberi' programına katılarak fenomen olan 'Çitos Efe'yi Testo Taylan ziyaret etti. ‘Çitos Efe’ olarak tanınan Efe Koçyiğit’in kilolu görünümüne dair gelen yorumlar da dikkat çekti. Çitos Efe'nin annesi ise bu duruma dair gerçeği açıkladı.

Kulis 14-05-24 11:05

Demet Evgar, Kızıl Goncalar setini ziyaret etti! Sosyal medya karıştı: Cüneyd'i vuracaklar

Bahar dizisiyle ekranlara dönen Demet Evgar çok konuşulan Kızıl Goncalar setinden pozlarını paylaşınca sosyal medya karıştı. Başarılı oyuncunun paylaşımına bakın ne yorumlar yapıldı.

Magazin 14-05-24 09:43

Güldür Güldür'ün İbrahim'i Rüştü Onur Atilla 1 yılda 45 kilo verdi! Abi çok zayıfladın

Güldür Güldür Show'da İbrahim karakterine hayat veren ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla mide küçültme ameliyatı olan ünlüler kervanına katıldı. Bir yılda 45 kilo veren başarılı oyuncu pozlarını paylaşınca yorumlar da gecikmedi.

Kulis 13-05-24 14:02

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar sette kızını emzirirken paylaştı! Yorumlar gecikmedi

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başrol oyuncusu olduğu Bahar dizisinin son bölümü yetişmeyince yayınlanmamıştı. Seyirciyi üzen bu karar sonrası Demet Evgar'ın yaptığı Anneler Günü paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 13-05-24 07:46

2024 Eurovision'a Finlandiyalı Windows95man damga vurdu! Üzerine bir pantolon giy

2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nı İsviçre kazandı. Heyecan dolu gecede Finlandiyalı Windows95man seçimiyle olay oldu. Nude iç çamaşırıyla seyircileri şoke eden şarkıcıya yorumlar gecikmedi.

Magazin 12-05-24 11:20

Sosyal medya fenomeni Kate Shumskaya'nın et yediği video bir anda viral oldu! Milyonlarca izlenmeye ulaştı... Erol Taş benzetmesi yapıldı

Sosyal medyada 2 milyonu aşkın takipçisi bulunan Kate Shumskaya isimli fenomen değişik yeme şekli sayesinde popüler oldu. Lüks restoranlarda yaptığı çekimlerde elleriyle yemek yediği anları paylaşan fenomen ismin et yediği videosu 36 milyon izlenmeyi geçti. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorumlar gecikmedi.

Trend 11-05-24 09:59

Şarkıcı ve manken Ece Gürsel annesiyle pozlarını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı: Kimse inanmaz anne-kız

Manken ve şarkıcı Ece Gürsel, sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla ve özel hayatıyla ara ara gündeme geliyor. Gürsel, bu kez Instagram hesabından paylaştığı son pozla gündeme geldi. Gürsel, annesiyle olan pozlarını paylaştı. Manken'in annesini görenler " Model gibi" gibi yorumlar yaptı.

Magazin 10-05-24 10:02

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll tribündeki yerini aldı! Tarzına sosyal medyadan yorum yağdı... Ne yaptığını iyi biliyor

2023 yılında Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribünde tercih ettiği cesur kıyafetlerinin sonrasında adından söz ettirmeye başlayan eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll bu kez Şampiyonlar Ligi maçı için tribündeki yerini aldı. Forma, tayt ve uzun çizmeleriyle yaptığı kombini beğeni toplayan Knöll övgü dolu yorumlar da aldı.

Trend 09-05-24 11:03

Taha Hüseyin Karagöz tepkisi! Önce Özgür Özel ile görüştü… Çok sert yorumlar: ‘Trol ve hain’ benzetmesi

Siyasette 'yumuşama' rüzgarları esmeye devam ederken CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. CHP liderinin Karagöz ile bir araya gelmesine Yılmaz Özdil'den Ece Üner'e ve Şahan Gökbakar'a kadar çok sayıda isimden tepki geldi. En sert yorumu ise gazeteci Fatih Altaylı yaptı. 'Baba' filmindeki o detaya atıfta bulunan Altaylı CHP lideri Özel'e tavsiyede bulunurken "Bu görüşmeyi kim ayarladıysa hain odur" dedi. Özel'den de açıklama geldi.

Haber 08-05-24 06:47

Çarşamba sabah saat 06:21'e dikkat! Nur Viral'e konuk olan Astrolog Nuray Sayarı böyle uyardı

Son dönemde seçim yorumlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü astrolog Nuray Sayarı, Nur Viral'in Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programına konuk oldu. Sayarı tarih ve saat vererek tüm astroloji takipçilerini heyecanlandırdı.

Magazin 07-05-24 15:54

Gülsim Ali'nin iddialı pozları hayranlarından tam not aldı

Gülsim Ali sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar ile dikkatleri üzerine çekti. Gönül Dağı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Gülsim Ali'nin iddialı tarzına yorumlar da gecikmedi.

Magazin 07-05-24 15:32

Model Isabelle Mathers'in arkadaşının düğünde tercih ettiği kıyafeti tartışma konusu oldu! Yorumlar peşi sıra geldi: Fazla uygunsuz

Avustralyalı model Isabelle Mathers'in arkadaşının düğünde tercih ettiği kıyafetiyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Transparan detaylardan oluşan dekolteli elbisesiyle çekilen düğün pozlarını sosyal medyadan paylaşan Mathers'in kıyafeti beğenilmedi.

Trend 07-05-24 10:13

Icardi bu maçı da boş geçmedi, usta yorumcudan Arjantinli yıldıza övgü dolu sözler! Attığı golü dünyada 1-2 oyuncu atar

Galatasaray'ın kritik mücadelede Sivasspor'u 6-1 mağlup etmesinin ardından spor yazarları Sarı-Kırmızılılar'ın bu performansına dair değerlendirmelerde bulunurken mücadeleyi 2 golle tamamlayan ve attığı 23 golle gol krallığında zirvede bulunan Mauro Icardi'ye ayrı bir parantez açtı. İşte o yorumlar...

Spor 06-05-24 09:15

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programındaki o sahne sosyal medyayı salladı! O sözleri olay oldu! Ayakta farklı yatakta farklı...

Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu yaptığı Konuşanlar programının her sahnesi çok konuşuluyor. Ünlü komedyen bu kez ise programına katılan bir kadın konukla yaptığı astroloji muhabbeti sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-05-24 10:31

Yediler, içtiler hatta bitmemiş içeceklerini yanlarına alıp kalktılar! Hesabı ödemeden kaçan müşterileri böyle ifşa etti

İngiltere'nin Sussex bölgesindeki bir restoranda altı kişilik bir grup içecek ve yiyeceklerden oluşan bir sürü sipariş verdi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde hesabı ödemeden müşterilerin kaçtığını gören restoran sahibi o anları Facebook'tan ifşa etti. İfşalanan müşterilere dair yorumlar gecikmedi.

Trend 03-05-24 09:05

Neşet Turan Kayseri'den yürüyerek İstanbul'a gitmek istemişti! Ölüm haberi sonrası CZN Burak gelen mesajlara isyan etti

Kayseri'de yaşayan sosyal medya fenomeni Neşet Turan, CZN Burak ile görüşmek için Kayseri'den İstanbul'a yürümeye karar vermişti. Turan geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybedince CZN Burak'a olay yorumlar geldi. ünlü fenomen ise en sonunda patladı.

Magazin 02-05-24 15:25

Gelinin annesinin düğün kombini görenleri şaşkına çevirdi! Bir gören bir daha baktı... Sosyal medyadan yorumlar eksik olmadı

Geçtiğimiz günlerde yurt dışında gerçekleşen bir düğün törenine ait görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca gündem yaratmayı başardı. Görüntülerde bir gelin, bir damat ve gelin ile damadın anneleri yer aldı. Ancak karenin viral olmasının nedeni ise gelinin annesinin tercih ettiği kıyafet oldu.

Trend 30-04-24 13:56

O tarihlere dikkat: Mayıs ayı ay takvimi belli oldu!

Mayıs ayına özel gün gün ay takvimi belli oldu. Bu takvime göre spora, diyete, bir işe başlamak veya saç ve cilt bakımı, diş operasyonları gibi belirli planlar için en uygun tarihleri seçebilirsiniz. Astroloji meraklılarının severek takip ettiği mayıs ayı ay takvimine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 30-04-24 10:09

Dünyaca ünlü isim Mia Khalifa'nın makyajsız halleri beğeni topladı! Doğal halini paylaşınca övgü dolu yorumlar gecikmedi

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak dünya geneline yayılan 26 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Mia Khalifa, Instagram hesabından son olarak makyajsız hallerini gösteren bir paylaşımında bulundu. Fenomen ismin doğal hali hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 30-04-24 09:54

Murat Dalkılıç 9. kez burun ameliyatı oldu! Son haline yorumlar gecikmedi: Michael Jackson olmuş

Murat Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde dokuzuncu kez ameliyat masasına yatıp burun operasyonu geçirdi. Son hali merak edilen şarkıcının görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Dalkılıç'ı görenler Michael Jackson'a benzetti.

Magazin 29-04-24 15:02

Astrolog tarih vererek açıkladı: Mayıs ayını zor geçirecek 3 burç! Sancılı süreç sizi bekliyor

Astroloji hayatımızın birçok alanında yer alıyor. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık burç yorumları astroloji severler tarafından yakından takip ediliyor. Her ay en şanslı ve en şanssız burçlar da merak edilen konulardan. Mayıs ayının en şanslı burçları boğa, başak ve oğlak olarak açıklanmıştı. Astrolog Güler bu kez mayıs ayını en zor geçirecek burçları tarih vererek açıkladı. Miras, ameliyat ve dava gibi konuların ön planda olduğu bu ayda dikkat etmeniz gereken konular ve tarihler haberimizde.

Kadin 29-04-24 10:50

Bahar Candan ve Seçil Erzan koğuşta baş başa kaldı! Sosyal medya yıkıldı: Netflix dizisi olur mu?

Nihal Candan'ın 37 kiloya düştükten sonra tahliye olması sonrası koğuşta neler yaşandığı merak edildi. Candan soluğu kuaförde alıp yaşadıklarına dair de anlattıklarıyla dikkat çekti. Nihal Candan kardeşi Bahar Candan ve Seçil Erzan'ın aynı koğuşta baş başa kaldığını söyleyince sosyal medyada yorumlar dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 08:06

Beşiktaş'tan Fenerbahçe maçının ardından suç duyurusu kararı!

Beşiktaş, Fenerbahçe maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Al-Musrati için Beyaz TV'de yapılan yorumlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Oyuncusuna sahip çıkan siyah-beyazlıların bu hamlesi taraftarlardan geçer not aldı.

Spor 29-04-24 07:55

Sertab Erener dillere düşünce yeniden paylaştı ama olmadı! Yüzünü eski haline getir

Şarkıcı Sertab Erener "Mecbursun" adlı şarkısını yeniden seslendirerek klip çekti. Sertab Erener'in klipteki değişimi ise sosyal medyanın diline düştü. Yeni pozlarını paylaşan şarkıcı yine takipçilerini ikna edemedi ve yorumlar da gecikmedi.

Magazin 29-04-24 07:40

Mayıs ayının en şanslı burçları açıklandı: O tarihlere dikkat! Talih kapıları ardına kadar açılıyor

Astroloji, insanların yaşamlarını etkileyebilecek fırsatları ve zorlukları keşfetmeye yardımcı olan eski bir bilimdir. Mayıs ayının en şanslı burçları açıklandı. Bu astrolojik bilgiler doğrultusunda birçok kişi önündeki önlerindeki fırsatları değerlendirebilir ve kararlarını buna göre şekillendirebilir. Talih kapılarının açılacağı bu tarihlerde, mayıs ayının şanslı burçlarının sizin için ne getireceğini öğrenmek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 27-04-24 08:46

Yunus Emre eşi Beria'dan mesaj var! Yorumlar gecikmedi: Aleyna'ya gözdağı yok mu?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre kadar eşi Beria Özden de gündeme geliyor. Daha önce iletişim ödülünde "Aleyna'dan uzak dur" yazan eş bu sefer mesajında bol bol "Seni seviyorum" dedi. O anlara dair ise yorumlar gecikmedi.

Magazin 25-04-24 08:09

Otobüste yanında oturduğu adam tarafından dakikalarca takip edildi! Korku dolu anları sosyal medyadan anlattı... Elim ayağım titredi

TikTok'tan "lectyry0" isimli kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın geçtiğimiz aylarda başına gelen korkunç bir olaydan söz etti. Metrobüse gitmek için bir otobüse bindiğini dile getiren kadın otobüsten indiğinde ise yanına oturduğu adam tarafından dakikalarca takip edildiğini ifade ederek yaşadığı korku dolu anları paylaştı. O anlara yorumlar gecikmedi.

Trend 24-04-24 14:58

Fiziğine kötü yorumlar gelmişti! Nesrin Cavadzade bikinili pozlarını paylaşıp noktayı koydu

Nesrin Cavadzade, bikinili ve fit haliyle verdiği pozlarla dikkat çekti ve oyuncunun zayıf olmasına dair yapılan yorumlar gözlerden kaçmadı. "Siz kıvrımsız deyince basamaktan destek aldım" diyen oyuncudan yeni pozlar geldi.

Magazin 23-04-24 10:13

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya sonunda el ele görüntülendi! Yorumlar gecikmedi: Gözler Cem Yılmaz'da...

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya uzun süredir aşk iddialarıyla gündeme geliyordu. Taze aşıklar sonunda gülücükler saçarak çıktıkları mekandan el ele ayrıldı. Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın bu hallerini gören sosyal medya kullanıcılarının aklına ise eski sevgili Cem Yılmaz geldi.

Magazin 23-04-24 09:07

Sivasspor'un kazandığı penaltı sonrası Fırat Aydınus'tan ilginç yorum! ''Bu sene kendi liginde 6 maça çıkmış''

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından eski hakem Fırat Aydınus'tan maçın yabancı VAR hakemi hakkında flaş yorumlar geldi.

Spor 23-04-24 08:33

21 gün etkili: 24 Nisan akrep dolunayını zor geçirecek burçlar açıklandı!

Nisan ayının gelmesiyle birlikte astroloji severlerin gündeminde 24 Nisan akrep dolunayı yer aldı. Etkileri 19 Nisan Cuma günü başlayan bu dolunayın 10 Mayıs Cuma gününe kadar etkilerinin devam etmesi bekleniyor. Bu dolunayda özellikle bazı burçlar daha şanslı iken bazıları için ise zorlu bir dönem olabilir. Önemli krizlerin yönetilmesini vurgulayan akrep dolunayını zor geçirecek burçlar haberimizde.

Kadin 20-04-24 08:35

24 Nisan akrep dolunayının kazanan burçları belli oldu! Şans sizden yana olacak... Etkileri 21 gün sürecek

24 Nisan akrep dolunayı astroloji meraklılarının dikkatini çekiyor. Etkilerinin 19 Nisan ile 10 Mayıs arasında süreceği bu dolunayda özellikle bazı burçlar daha şanslı olacak. Önemli krizlerin yönetilmesi gereken akrep dolunayında kazanan burçları ve dikkat edilmesi gereken konuları haberimizde derledik.

Kadin 19-04-24 08:51

2671 yılından geldiğini söyleyen zaman yolcusunun verdiği tarihler sosyal medya gündem yarattı! Kehanetlerine inanan da vardı dalga geçen de...

TikTok'ta 'radyanttimetraveler' kullanıcı adıyla paylaşım yapan ve kendisini Eno Alaric olarak tanımlayan zaman yolcusu 2024 yılının geri kalan ayları için ilginç öngörülerde bulundu. Sosyal medyada 800 bini aşkın takipçisi bulunan sözde zaman yolcusunun kehanetlerine inananlar kadar onunla yorumlar da dalga geçenler de oldu.

Trend 16-04-24 08:04

Amazon Prime’ın Fallout dizisine ilgi yoğun! İlk günden gündem oldu

Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşan Fallout dizisi ilk günden büyük ilgi gördü. Eleştirmenlerin beğenisini kazanan diziye gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. İşte Fallout konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 11-04-24 14:39

Ankara’da bayramlaşma günü: AK Parti ile CHP arasındaki 'İsrail' konuşması gündem oldu

Ankara’da bugün siyasi partiler arasında bayramlaşma günü vardı. Partiler, karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret edip bayramlaşırken dikkat çeken mesajlar da verildi. Günün ilk bayramlaşması AK Parti ile CHP arasında gerçekleşti. Bayramlaşmada ekonomi hakkındaki yorumlar ve karşılıklı olarak verilen birlikte çalışma mesajları gündem yarattı. Öte yandan CHP'li Aylin Nazlıaka'nın, İsrail'e uygulanan ticaret kısıtlaması sözleri görüşmeye damga vurdu.

Haber 11-04-24 11:21

Mercek altına alınınca altın paylaşımları durmuştu! Nevra Bilem bayramda eşinden bakın ne hediye aldı

Sosyal medyada lüks hayatını paylaşan ve fenomen haline gelen Dilan Polat'tan sonra fenomen Nevra Bilem de mercek altına alınmıştı. Hakkında şikayet yağan Nevra Bilem bayramda eşinin elini öptü. Eşten Bilem'e altın hediyesi gelince yorumlar da gecikmedi.

Magazin 11-04-24 11:09

Aysu Keskin elenir elenmez Brezilya'ya gitti! O pozlarına yorum yağdı: Ronaldinho nerede?

Survivor'dan elendikten sonra soluğu Brezilya'da alan Aysu Keskin'in Ronaldinho ile arasında bir yakınlaşma olduğu iddiaları günlerdir konuşuluyordu. Keskin Brezilya'dan paylaşım yapınca yorumlar gecikmedi.

Magazin 11-04-24 08:07
ele