Biz Bize Yeteriz Haberleri

Gözaltına alındı, linç etmek istediler! Müge Anlı'yı deliye döndüren mide bulandıran gerçek 'Sen utanmadan nasıl geldin ahlaksız' Kayıp kızları aramak için başvurmuştu

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te mide bulandıran bir olay ortaya çıktı. Kayıp kızları aramak için programa başvuran şahsın kızları yıllardır istismar ettiği öğrenildi. Müge Anlı adeta deliye dönerken "Sen bir de utanmadan nasıl bu kızları benim stüdyoma aramaya geldin terbiyesiz adam, ahlaksız" deyip çıkıştı. Kızlardan biri "14 yaşımızdan beri bize tecavüz ediyor" dedi. Son gelişmeye göre Selahattin gözaltına alınırken emniyete getirildiği sırada bazı vatandaşların linç etmek istediği öğrenildi.

Magazin 2024-05-31 11:45:30

Daha pozitif bir yaşam için denemen gereken 10 zihin jimnastiği

Evet, hayat bazen bize limonlar fırlatır ama biz de onlardan limonata yaparız, değil mi? Günün stresi, sorumluluklar, beklemediğiniz sürprizler derken pozitif kalmak bazen gerçekten zorlayıcı olabilir. Ama endişelenme, çünkü biz buradayız ve daha pozitif bir yaşam için birkaç sıradışı zihin jimnastiğiyle seni bekliyoruz!

Kadin 2024-05-30 00:24:48

'Seyir halinde giderken gelip arkadan vurdu' Milletvekilinin içinde bulunduğu otomobille kamyonet çarpıştı! 56 yaşındaki kadın hayatını kaybetti 'Bizi arayan soran olmadı'

Ankara'da AK Parti Milletvekili Ahmet Kılıç'ın içinde bulunduğu otomobille çarpışan kamyonette hayatını kaybeden İlknur Doğan'ın cenazesi Sincan'da toprağa verildi. Kazada yaralanan, tedavisinin ardından taburcu olan yeğeni Mehmet Eren "Biz şeridimizde 90 kilometre hızla giderken kaza oldu" dedi. Doğan'ın ağabeyi Müjdat Sucu ise "Cenazemizi defnettik, şu ana kadar bizi arayan soran olmadı. Seyir halinde giderken gelip arkadan vurduğunu yeğenlerimden ve kazayı görenlerden öğrendik" dedi.

Haber 2024-05-29 17:57:19

İstanbul'da aynı gece 3 emlakçı dükkanına saldırı! Sabah geldiklerinde kurşun deliklerini gördüler

İstanbul'da gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce 3 emlakçı kurşunlandı. Ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Uzun yıllar Şişli'de emlakçılık yaptığını belirten iş yeri sahibi Hüseyin Albeni "Biz kendi halinde emlakçıyız. Kimseyle sorunumuz olmaz" dedi.

Haber 2024-05-29 14:50:46

Diğer Haber Etiketleri

ele Müge Anlı Müge Anlı ile Tatlı Sert ayaklar eo Göz mon zihin İyi Yaşam pozitif trafik kazası Ankara Milletvekili İstanbul Emlakçı silahlı saldırı Vize erdoğan ilik yaşam hayat başakşehi erden fenerbahçe maçın sezon süper li Süper Lig Ali Koç Devlet Bahçeli MHP galatasaray icardi Sinan Oğan Anayasa CHP Özgür Özel emekli maaşı Ebrar Karakurt Zehra Güneş Eda Erdem Antalyaspor da, hedefi maçı Sergen Yalçın Trabzonspor türkiye kupası final Ziraat Türkiye Kupası ziraat türkiye kupası final ziraat türkiye kupası finali Abdullah Avcı su matarası su şişesi naci görür deprem Marmara muhabbet kuşu yem de Tekirdağ amatör lig otel Arnavutköy Adnan Oktar İsrail fidye Mert Yazıcıoğlu dolar Öğretmen Aksaray aday galatasaray başkan galatasaray başkan adayı iyet kulübün Süheyl Batum Ceyda Düvenci buket dereoğlu Işın Karaca oldular Dursun Özbek beşiktaş fenerbahçe başkan adayı José Mourinho Fatih Erbakan Gençlerbirliği son durumu Arda Güler Edirne tiny house bungalov birce magazin stil Birce Akalay Hıdırellez kombin mağara kanal Başakşehir tüik dışişleri bakanı Hakan Fidan bıraktı Fatih Karagümrük fatih karagümrük teknik direktör fatih karagümrük teknik direktörü karagümrük teknik direktör karagümrük teknik direktörü Emre Mor Yunanistan Kiryakos Miçotakis cinayet restoran Büyükçekmece Mustafa Destici bbp Amasya Kumru Fahiş fiyat kuruyemiş Stokçuluk Mustafa Varank tbmm abd Gazze Bursa Büyükşehir Belediyesi mustafa bozbey Bursa atama kar Van Yusuf Halaçoğlu

Bakan Bolat'tan 'Gümrük Birliği' açıklaması: 'Sıkıntıları aşmak için çalışıyoruz'

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ticaretteki vize sorununa da değinerek, "İşte biz AB ile Komisyon ve Ticaret Bakanlığı arasında yaptığımız müzakerelerde bu başlıkları sürekli olarak gündeme getiriyoruz ve ilerleme sağlama çabası içindeyiz" dedi.

Finans 29-05-24 12:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'un fethinin yıl dönümü mesajı: 'Türkiye Yüzyılı' vurgusu dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Fethi'nin 571'inci yıl dönümünü kutladı. Erdoğan, "Fatih Sultan Mehmet ve kahraman askerlerinin İstanbul'u fethederken sahip olduğu inanç, kararlılık ve azim, bugün bize 'Türkiye Yüzyılı' hedefine ulaşma yolunda ilham vermektedir" ifadelerini kullandı.

Haber 29-05-24 09:30

Komşusuna yardım etti, hayatı değişti! Her şey iyi niyetle başladı

Komşuluk ilişkilerinin her geçen gün yozlaştığı ülkemizde Aydın’da yaşayan 47 yaşındaki Nalan Özkan, ihtiyar ve yalnız yaşayan komşularına yardım etmek isterken bir anda kendisini iş hayatının içinde buldu. Şu anda Aydın’da önemli bir işletmenin sahibi olan Nalan Özkan, “Her şey iyi niyetle başladı. Yaşlı komşumuza yardım etmek için yaptığım yemekler çok beğenilince gelen talepler üzerine bu işe başladım. Şimdi Aydın’da yüzlerce kişinin sofralarını biz süslüyoruz” dedi.

Kadin 28-05-24 16:01

Fenerbahçe'de Ali Koç'tan olay yaratan ifadeler! ''Önümüzdeki sezon çok şey olacak, Türkiye Kupası'nda yer almayacağız''

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, seçim öncesi Mersin'de kongre üyeleriyle bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Benim ve arkadaşlarımın temiz futbol misyonuyla alakası var. Fenerbahçe'nin ilkesi ve duruşuyla alakası var. Ondan taviz versek iyi mi kötü mü olur camianın karar vereceği durum. Biz 7 senede 3 kere son hafta kendi sahamızda şampiyonluk verdik." dedi.

Spor 27-05-24 19:22

Bahçeli'den 'hesaplaşma' teklifi: Biz hazırız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bazı televizyon kanallarına çok sert tepki gösterdi, adını verdiği kanallar için "Mahkemede dinlenmelerini, ifadelerinin alınmasını, şayet varsa tevsik edilmiş bilgi, belge ve bulgularını mahkemeye sunmalarını istiyorum" ifadelerini kullandı. Bahçeli ayrıca dikkat çeken bir de 'hesaplaşma' teklifinde bulundu.

Haber 27-05-24 15:09

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay yaratan gönderme!

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Konyaspor karşısında attığı gollerle bu sezon ligdeki gol sayısını 25’e çıkardı. Icardi ayrıca sezonu gol kralı olarak tamamladı. Mauro Icardi maçın ardından; "Sakatlanmasam daha çok gol atardım. Yine de gol kralı oldum. Çok daha iyi bir sezon geçirebildirdik tabii ki. Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar. Şimdi biz kupa kaldıracağız." dedi.

Spor 26-05-24 21:27

Tartışmaya Sinan Oğan da dahil oldu! Cumhurbaşkanının bize verdiği sözü hatırlatmak isterim

Son dönemde Türkiye'nin öne çıkan gündem maddelerinden olan yeni anayasa tartışmalarına Sinan Oğan da dahil oldu. AK Partili yöneticilerden anayasa konusunda farklı açıklamalar duyduğunu dile getiren Oğan "Cumhurbaşkanının bize verdiği sözü hatırlatmak isterim" dedi ve ekledi: "Hiç kimse aklının ucundan bile geçirmesin."

Haber 26-05-24 16:59

Özgür Özel'den emekli maaşlarıyla ilgili dikkat çeken çağrı! 'Yasal düzenlemeye bağlayalım'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Emekli Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Biz meydanlarda sizlerle birlikte hep beraber Türkiye ittifakını kurduk. Bu sesi ya duyacaklar ya da söz verdiğim gibi sizin sesinizi mutlaka bütün Türkiye'ye duyuracağım. En düşük emekli aylığı hiçbir dönemde asgari ücretten az olamayacağını yasal düzenlemeye bağlayalım" dedi.

Manşet 26-05-24 16:25

A Milli Kadın Voleybol Takımı yine ekonomide uçtu! Ebrar, Zehra Güneş, Eda Erdem... Filenin Sultanları'ndan THY'ye 13 saatlik uçuş tepkisi! Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam

Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Eda Erdem... Filenin Sultanları peş peşe paylaşım yaparak Türk Hava Yolları'na tepki gösterdi. Ekonomi bölümünde uçan A Milli Kadın Voleybol Takımı "Bize gelince ekonomi" diyerek sitemlerini dile getirdi. Tepkiler üzerine Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün'den açıklama geldi. İşte gündem olan o paylaşımlar ve THY'nin açıklaması...

Kulis 26-05-24 15:36

Sergen Yalçın Antalyaspor'a veda etti! ''Bugün ayrılıyoruz''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada, “Sezonun son maçıydı. Bugün itibarıyla ayrılıyoruz. Antalyaspor taraftarına bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Başkana, yönetim kuruluna, karakter gösteren oyuncularıma teşekkür ediyorum” dedi.

Spor 24-05-24 23:33

CHP lideri Özel'den başıboş köpek açıklaması: '1,5-2 yılda bu iş kontrol altına alınır'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tartışmalara yol açan başıboş köpek düzenlemesi konusunda açıklamalar yapan Özel, "Elimizi taşın altına koymaya hazırız. 1,5 milyon köpeği itlaf ederseniz bir kuşakta travma yaratırsınız. Sorun görmezden gerilemez, ama katledilmeleri karşısında net şekilde dururum. Biz 1,5-2 yılda bu iş kontrol altına alınır sorun olmaktan çıkar diyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 24-05-24 23:12

Abdullah Avcı: Üzüntülüyüz; kazanmayı çok istiyorduk

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "15'inci, 20'nci dakikadan sonra oyunu Beşiktaş aldı ya da biz verdik. Rakibe uzak kaldık. Baskılarımızı net yapamadık, geri döndüremedik. Beşiktaş o bölümü topa sahip olarak net şekilde iyi oynadı. Çok istiyorduk. Üzüntülüyüz. Kazanmayı çok istiyorduk" dedi.

Spor 24-05-24 00:04

Çocuklarınız için renkli ve dayanıklı en iyi suluk modelleri

Çocukların sağlıklı kalmalarını sağlamak için su tüketimi çok önemlidir. Bu nedenle, çocukların kullanacağı sulukların seçimi büyük önem taşır. Bu noktada canlı renkler ve ilgi çekici tasarımlara sahip dayanıklı sulukların seçilmesi çocukların su tüketimlerini artırmaya yardım edecektir. Biz de çocuklar için suluk modellerinden oluşan bir liste hazırladık. En iyi suluk modellerinden oluşan listemizle çocuğunuzun mutlu bir şekilde su tüketmesini sağlayabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 23-05-24 19:21

Naci Görür 'kesin olacak' dedi, Marmara'yı uyardı: 7,5'e varan deprem olacak!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, olası Marmara Depremi'ne ilişkin yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara'da kesinlikle depremin olacağını belirten Görür, "Sadece 1912 Şarköy depreminde kırılan kısımda bir şey olmayacak. Diğer kısım kırılırsa 7,5'e varan deprem olacak. O kesin ama biz zamanını bilmiyoruz. Onun için biz bağırıyoruz; İstanbul'u depreme hazırlayın" dedi.

Haber 23-05-24 06:44

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin 'Son raddedeyiz' deyip açıkladı: 'Ya kendilerine gelecekler ya da...'

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gündüz kuşağı programlarına ilişkin, "RTÜK olarak son raddedeyiz çünkü artık bunu kaldıracak durumumuz yok. Ya kendilerine gelecekler veyahut da biz gereğini yapacağız. Dizilerle ilgiliyse zaten gereğini yapıyoruz" dedi. Ana haber bültenlerinde çok fazla şiddet içerikli haberlerin yer aldığının belirtilmesi üzerine Şahin, "Burada da çığırından çıktı iş" diye konuştu.

Haber 22-05-24 20:39

Muhabbet kuşları için en iyi ve besleyici yem seçenekleri

Muhabbet kuşları için en iyi ve besleyici yemler, dengeli bir besin içeriğine sahip olmalıdır. İdeal bir muhabbet kuşu yemi; çeşitli tohumlar, tahıllar, meyve ve sebze parçalarının yanı sıra, ek besin değeri sağlamak için vitamin ve mineral katkıları içerir ve bu sayede de kuşun kemik sağlığı, tüylerinin parlaklığı ve genel sağlığını geliştirir. Biz de bunun için en iyi kuş yemi markalarının ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. Gelin, içeriğimizi birlikte göz atalım!

Haber 22-05-24 18:50

Kırmızı kart rekorunu da biz kırdık! Tekirdağ'da oynanan maçta hakem kırmızı kart göstermekten yoruldu...

Türkiye'de oluşan gergin futbol iklimi alt sıralara kadar ulaştı. Tekirdağ'da Bölgesel Amatör Lig'de kalmak için oynanan play-out maçında 2 takımın futbolcuları, yumruk yumruğa kavga etti. Savaş alanına dönen sahada resmi olarak dünyada kırmızı kart rekoru kırıldı.

Spor 22-05-24 16:49

Otelde kız arkadaşıyla 81 gün boyunca konakladı! Ücret ödememek için bu yöntemi kullandı... İlginç olayın adresi: Arnavutköy

Arnavutköy’de bir otelde kız arkadaşıyla birlikte 81 gün konaklayan kişi, iddiaya göre konaklama ücretinin bir kısmını ödemeden kaçtı. Otel’e kimlik ve pasaportu bırakarak kaçan kişi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Yaşananlar üzerine polise gidip şikayetçi olan işletmeci "Toplamda 44 bin 500 TL borçları vardı, bize ödeme yapmadıkları miktar şu anda 22 bin TL" dedi. Öte yandan işletmeci, borcunu ödemeyen şahsı aradıklarında kendisine küfür ve hakaretler ettiğini de ileri sürdü.

Haber 22-05-24 10:41

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme! Bana 'Bakanlarla, bürokratlarla ilgili ifade ver' dediler

'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütüne yönelik davada yeni gelişmeler yaşanıyor. 20'si tutuklu, 61 sanığın yargılandığı davada, örgüt lideri Ayhan Bora Kaplan, "Bana da 'Bakanlarla, bürokratlarla ilgili ifade ver' dediler, vermedim. Bu nasıl bir devlet, biz kime güveneceğiz?" dedi.

Haber 21-05-24 18:32

Adnan Oktar, İsrail ile anlaşma yapmış! Ali Sadun Engin'in 'fidye' itirafı, mahkemeye damga vurdu

Adnan Oktar davasında sonradan yakalanan örgüt üyeleri ve yöneticilerin yargılanmasına başlandı. Çağlayan'daki duruşmaya cinsel istismar suçlusu Ali Sadun Engin'in ifadeleri damga vurdu. Mahkemede söz alan Engin, 'Mavi Marmara' olaylarının yaşandığı dönemde, Adnan Oktar'ın İsrail ile fidye anlaşması yaptığını açıkladı. Engin, "Bize bu ücretleri çok teklif ettiler ama kabul etmedik. Biz İslam'ı yaymaya çalışan insanlarız" diye konuştu.

Manşet 21-05-24 13:27

Kızıl Goncalar final bölümü sosyal medyayı salladı! Kahrolduk biz ne izledik

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar son bölümüyle yine sosyal medyayı salladı. 19. bölümüyle sezon finali yapan dizi yorum yağmuruna tutuldu.

Kulis 21-05-24 07:26

Merkez Bankası rezevleri yükselişe geçmişti! Mehmet Şimşek’ten dolar/TL açıklaması: ‘20’lere kadar düşerdi ama…’

Merkez Bankası rezervleri artıyor, Türkiye’nin risk primi düşmeye devam ediyor. Dolar/TL kuru ise yerinde sayıyor. Peki dolarda seçim öncesi beklenen yükseliş neden yaşanmadı? Dolar/TL fiyatı için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘Biz piyasadan döviz almasak lira belki 20’li rakamlara kadar düşerdi’ ifadelerini kullanırken, son 1,5 ayı işaret etti. İşte detaylar…

Finans 20-05-24 15:09

Öğrenciyken öğretmeninin söylediği o cümle gerçek oldu! Yıllar sonra hatırlattı

Aksaray’da, rehber öğretmen Pınar Altuntaş (26), mezun olduğu Cumhuriyet İlkokulu’nda, kendisini okutan sınıf öğretmeni ile birlikte görev yapıyor. Eğitim gördüğü okulda görev yapmanın kendisini duygulandırdığını söyleyen Altuntaş, “Öğretmenim bir gün bana ‘Sen bir gün öğretmen olacaksın. Biz birlikte aynı okulda görev yapacağız’ dedi. O sözü ne kadar kalbime işlediyse, ben her zaman bunun için çalıştım. Öğretmenim burada olduğu için tek tercih burayı yazdım ve çok şükür burayı kazandım” dedi.

Kadin 20-05-24 12:26

Galatasaray Başkan adayı Süheyl Batum'dan Fenerbahçe maçı sonrası açıklama! ''Galatasaray asla sahipsiz değildir''

Galatasaray Başkan adayı Süheyl Batum, Fenerbahçe maçının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Batum, "Tekrar ediyoruz, Galatasaray'a dokunamazsınız. Galatasaray asla sahipsiz değildir. Karşınızda biz varız, bütün Galatasaray camiası var!" ifadelerini kullandı.

Spor 20-05-24 11:21

Ceyda Düvenci aşka geldi! İyi ki kalbinin peşinden gittin ki biz olduk

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evlilikleri geçtiğimiz yaz tek celsede bitmişti. Ayrılıktan bir süre sonra Güçlü Mete ile aşk yaşamaya başlayan Ceyda Düvenci aşka geldi. Güçlü Mete'nin doğum gününü ilginç sözlerle kutlayan oyuncu gündem oldu.

Kulis 20-05-24 09:31

45 TL'lik sandviçin içinden çıkana isyan etti! Biz Bodrum'da 350 TL veriyoruz...

Son dönemde özellikle yazlık beldelerde artan fiyatlar sık sık gündeme geliyor. Ünlü isimler de aldıkları ve uçuk buldukları fiyatları paylaşarak isyan ediyor. Son olarak Buket Dereoğlu 45 TL verdiği sandviçin içinden çıkan peynire isyan ederken Yeliz Yeşilmen ve Işın Karaca da bu duruma dair yorumlarıyla dikkat çekti.

Kulis 20-05-24 07:36

Ali Koç'tan Dursun Özbek'e olay cevap! ''Şerefsizlere, haysiyetsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ı mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Ali Koç, "Bugün biz gerçek şampiyonun kim olduğunu; şerefsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik. Biz aslında herkesi yendik. 6 derbinin 4'ünü kazandık. 1 beraberlik 1 mağlubiyetimiz var. Sadece sistemi yenemedik. Ama taraftarlarımız merak etmesinler. Az kaldı. Bu sistemi de yeneceğiz." dedi.

Spor 20-05-24 01:00

Beşiktaş, Jose Mourinho ile anlaştığını açıkladı! ''Bize gelmeyi kabul etti''

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, teknik direktörlük için Jose Mourinho ile görüştüklerini ve ekonomik olarak anlaşma sağladıklarını açıkladı. Yücel, "Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım." dedi.

Spor 18-05-24 21:45

Fatih Erbakan: 28 Şubatçıların affedilmesinin zamanlaması manidar

Mardin’e gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 31 Mart seçimlerinde milletin Yeniden Refah Partisi’ne, Milli Görüş'e göstermiş olduğu teveccühü açık bir şekilde ortaya koyduğunu söyleyen Erbakan, 28 Şubat hükümlülerinin affedilmesine de değindi. Erbakan, "28 Şubatçıların affedilmesinin zamanlaması bize manidar geliyor. Neden böyle bir zamanda neden şimdi yapıldı." diye konuştu.

Haber 18-05-24 15:38

Gençlerbirliği'nde Arda Güler'ken biz niye kederliyiz? sorusu

Gençlerbirliği'nde, altyapısından yetişen Arda Güler'in İspanya'nın Real Madrid takımında sergilediği performansa dair "farklı duygular" yaşanıyor. Başkent ekibinin başkanı Osman Sungur'dan tarihe geçecek açıklamalar geldi.

Spor 17-05-24 16:32

Edirne'deki 'tiny house'lardan sonra sıra Rize'de! Bu kez bungalovlar için düğmeye basıldı: 'Ciddi adımlar atıyoruz'

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, gün geçtikçe sayısı hızla artan bungalovlarla ilgili olarak “Dere yatağı içinde olanlar var. Taşkın sahası içinde olanlar var. Heyelan sahası içinde olanlar var. Bunlarla ilgili tespitlerimizi yapıyoruz. Bizim bungalov yapılarına veya ilave alternatif turizm yapılarına ihtiyacımız var. Biz bu ihtiyacımızı hukuki ruhsatlı zeminde gidermenin yollarını açacağız. Onların nereye konulabileceği, nereye konulamayacağı yasal sınırlarla belli” dedi.

Finans 17-05-24 15:16

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Birce Akalay'ın hıdırellez elbisesine alternatifler burada

Gündemden düşmeyen Birce Akalay, her adımıyla ve her giydiğiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Son zamanlarda Hakan Kurtaş ile evlenme haberleriyle magazin gündemini meşgul eden Akalay'ın tarzı, takipçileri tarafından büyük beğeni topluyor. Özellikle de Hıdırellez kutlamalarında giydiği elbiseyle adeta göz kamaştıran Akalay, zarif ve şık duruşuyla bir kez daha ilgi odağı oldu. Biz de sizin için güzel oyuncunun çok beğenilen o elbisesine alternatif olabilecek modelleri seçtik. İşte detaylar!

Magazin 17-05-24 12:59

İşçiler fark etti! İnşaat kazısında bulundu, güvenlik çemberine alındı Evlerin altına doğru ilerliyor, Topkapı'ya kadar gittiği söyleniyor Yer: Başakşehir

Başakşehir’de bir inşaat çalışmasında işçiler yer altında odacık ve birbirine bağlanan kanallar olduğunu fark etti. Ekiplere yapılan ihbar neticesinde inşaat çalışması durduruldu, polis tespit edilen nokta ve çevresini güvenlik çemberine aldı. Mahalle sakinleri ise "Biz zamanında duyuyorduk kanal olduğunu biliyorduk. Mahallenin altından geçen. Topkapı’ya kadar gittiği söyleniyor" ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleri kanalların sokak altından diğer evlerin altına doğru ilerlediğini iddia etti.

Haber 16-05-24 10:24

Doğum oranları rekor seviyeye düştü: TÜİK verileri bize ne söylüyor?

Türkiye İstatistik Kurumu 2023 yılı doğum istatistiklerine göre Türkiye’de toplam doğurganlık hızı kayıtlara geçen en düşük seviyeye geriledi. Peki bu veriler, demografik gidişat için ne anlama geliyor?

Yurthaber 16-05-24 07:55

Dışişleri Bakanı Fidan: ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor biz de Filistin'i destekliyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NTV'de açıklamalarda bulunuyor. Bakan Fidan, "Önemli olan, hedefimiz, bölgemizde barışın ve güvenliğin sağlanması." ifadelerini kullandı. Gazze meselesi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Fidan, "ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor. Biz de Filistin'i destekliyoruz. Bu bir ayrım noktası." dedi.

Haber 15-05-24 21:29

Emre Mor için çarpıcı açıklama! ''Yardım edemiyoruz''

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray mağlubiyetinin ardından Emre Mor'un durumu hakkında konuştu. Tolunay Kafkas, "İyi bir Emre Mor elbette önemli silah. Sıkıntıları var, biz de yardım edemiyoruz. Kendisinin aşması lazım." diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

Spor 13-05-24 08:02

Miçotakis'tan kritik görüşme öncesi dikkat çeken açıklama! 'Biz düşman değil, komşuyuz'

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesi açıklamalarda bulundu. İki ülke ilişkilerine değinen Miçotakis “Yunanistan kimseyi tehdit etmiyor ve şunu bir kez daha vurgulamak isterim ki; biz düşman değil, komşuyuz" dedi.

Haber 12-05-24 17:48

Restorana kanlı saldırı! Detaylar ortaya çıktı: 'Tedbirinizi alın, biz geleceğiz'

Büyükçekmece'de geçtiğimiz yıl bir restorana motosikletli iki kişi tarafından yapılan silahlı saldırıda kurşunlar, restoran önünde oturan 3 çalışana isabet etti. Çalışmak için Adana'dan İstanbul'a gelen 19 yaşındaki Mehmedali Memiş'in hayatını kaybettiği saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ve detayları ortaya çıktı. Saldırıyı gerçekleştirenlerin daha önce restoranda kavga çıkardıkları, dışarı atılınca da tehdit ve hakaretler ederek tekrar geleceklerini söyledikleri öğrenildi. İşte detaylar!

Haber 12-05-24 14:50

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan Dursun Özbek'in açıklamalarına sert cevap! ''Biz çocukların yanağını okşadık ama yanak okşatmadık''

Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün katıldığı bir toplantıda yaptığı, "300 konutu biz karşıladık. Bölge insanı çok kötü durumda. Kahramanmaraş'taki temel atma töreninde rakiplerimize seslendim: 'Yeşil sahada geçemiyorsunuz bari bu konuda bizi geçin' dedim. Ey Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar! 100 tane gelin siz yapın. Biz 100 konut için anlaştıysak siz 150 konut için anlaşın" sözlerine cevap vererek Özbek'in açıklamalarını utançla takip ettiklerini belirtti.

Spor 11-05-24 16:16

Avrupa'yı örnek gösteren BBP lideri Mustafa Destici '100 bin TL de verseniz yapan yok' dedi ve açıkladı: 'Afganlar çözüyor şu anda bu meseleyi'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Vatandaş diyor ki 'Bize çoban lazım' Nereden alacaksın? Yok. Türkiye'de çobanlık yapan yok. 100 bin TL de verseniz yapmıyorlar. Afganlar çözüyor şu anda bu meseleyi. Dışarıdan işçi alacaksın. Bunu geçmişte Avrupa da yaptı" dedi.

Haber 10-05-24 22:04

Aileye balkonlarını kullanmayı bıraktıran ilginç olay! Her şey 2 yıl önce başladı...

Amasya'da yaşayan Menekşe ailesi, 2 yıl önce kumruların burada yuva yaptığını gördü. Aile, kumruların evlerinin balkonlarında yavrulamasından dolayı 2 yıldır balkonu kullanmıyor. Kumruların balkonlarını kullanmasından mutlu olduklarını dile getiren Emekli öğretmen Mehmet Menekşe, "Adeta ailemizin birer üyesi haline geldiler" dediği kumrular için "Biz balkonu artık kullanamaz hale geldik ama bundan da şikayetçi değiliz" ifadelerini kullandı.

Manşet 10-05-24 16:06

Milletvekillerine ikram edilen kuruyemişin fiyatı Meclise damgasını vurdu! Madem öyle, artık biz de koydurmayalım

TBMM'de fahiş fiyat ve stokçuluğa cezaların artmasıyla ilgili yasa teklifi konuşulurken kuruyemiş üzerinden ilginç bir diyalog yaşandı. Bolca tüketilen kuruyemiş Komisyondaki milletvekillerine de ikram edildi. Masasındaki kuruyemişi işaret ederek "Valla bunu yersek Başkanım, adam başı 60 lira zararımız var" diyen CHP'li milletvekili Arslan'a Komisyon Başkanı Mustafa Varank'ın yanıtı dikkat çekti.

Finans 10-05-24 10:41

ABD'de ilk kez askeri sevkiyatı durdurdu! İsrail'den açıklama: 'Hayal kırıklığı yarattı'

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail'in Refah'a yönelik kapsamlı bir kara saldırısı bağlamında bu ülkeye yakında gönderilecek silahlarla ilgili bir değerlendirme sürecinde olduklarını ve bu süreç devam ederken bazı silahların sevkiyatını askıya aldıklarını doğruladı. İsrail'den ise "ABD'nin bize askeri yardımı askıya alması hayal kırıklığı yarattı" açıklaması geldi.

Haber 09-05-24 00:07

Yeğen atamasından sonra Bursa'da çok tartışılacak bir iddia daha! Fatih Portakal canlı yayında ateş püskürdü: Onlar yedi, biz de yiyelim

AK Parti'den CHP'ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan tartışmalı atamanın yankıları sürüyor. Yeğenini şirkete yönetici olarak atayan Başkan Mustafa Bozbey tepkiler üzerine bu kararından geri dönmüştü. Tepkisini dile getiren gazeteci Fatih Portakal yine Bursa'da yaşanan benzer bir iddiayı dile getirip "Siz Cumhuriyet Hısım Partisi misiniz?" diye sordu, "'Onlar yedi, biz de yiyelim' mantığıyla yaklaşıyorlar" deyip ateş püskürdü.

Haber 08-05-24 08:58

Hiç beklemiyorlardı, her yer beyaza büründü 'Herkes Antalya'da denizde! Biz de burada...' Mayıs ayında kar esareti

Van’ın Başkale ilçesinde mayıs ayında etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle her yer beyaza büründü. Vatandaşlar bu kar yağışını mayıs ayında beklemediklerini belirtirken Antalya'da insanların denize girdiğini, Başkale'de ise kar esareti yaşandığını söyledi. İlçede hava sıcaklığı da hissedilir derecede düştü. Vatandaşlar sobayı tekrar kurduklarını aktardı.

Haber 06-05-24 09:51