Kapali Alan Korkusu Haberleri

Nagehan Alçı, isim vermeden Rasim Ozan Kütahyalı'yı hedef aldı! 'Kriminel kafa, adi hırsız...'

Gazeteci Nagehan Alçı'nın sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım gündem oldu. İsim vermeden eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'yı hedef alan Alçı paylaşımında "Bir kriminel kafa, bir adi hırsız bazen öyle yakınınıza girer ki kör olursunuz…" yorumunu yaptı. Alçı ve Kütahyalı, 13 yıllık evliliklerini geçen sene sona erdirmişti.

Manşet 2024-05-25 20:47:07

O ülkede facia! 1100 ev ve 300 kişi toprak altında: 'Geçen her dakika umutlarımızı azaltıyor'

Papua Yeni Gine'de meydana gelen toprak kayması bir faciaya dönüştü. Ülke basınında yer alan haberlere göre, 1100 ev ve 300 kişinin toprak altında olduğu ifade edilirken, can kaybının artmasından endişe ediliyor.

Haber 2024-05-25 13:48:35

Ru dizisinde rol alan Meryem Uzerli'nin cesur sahnesi sosyal medyada olay oldu! Fazla abartmışlar

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan'ı canlandırarak hafızalara kazınan Meryem Uzerli, son dönemde değişimiyle adından söz ettiriyor. Uzerli'nin yeni dizisi 'Ru', 24 Mayıs’ta GAİN’de izleyiciyle buluştu. Dizide yer alan sevişme sahneleri ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 2024-05-25 09:46:56

Bakan Yerlikaya duyurdu: Gri kategorideki 1 terörist etkisiz hale getirildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde gerçekleştirilen 'BOZDOĞAN-40' Operasyonunda gri kategoride yer alan 1 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 2024-05-25 09:07:44

Survivor All Star'da duygusal veda! İddialı isim elendi, gözyaşları sel oldu

Tv8 ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen yarışması Survivor All Star'da düello mücadelesi yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Özgür, Damla Can, Nefise ve Batuhan adada kalmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Kıran kırana geçen mücadelenin ardından Dominik'e veda eden isim belli oldu...

Kulis 25-05-24 07:52

DSÖ'den koronavirüs açıklaması! Süreci tersine çevirdi, 2 yıl azaldı

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile ilgili olarak DSÖ'den açıklama geldi. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Kovid-19 salgını sonucu dünya genelinde beklenen yaşam süresinin yaklaşık 2 yıl azaldığını açıkladı. DSÖ Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, "Kovid-19 salgını sadece 2 yıl içinde, beklenen yaşam süresinde 10 yıllık bir kazanımı tersine çevirdi" ifadesini kullandı.

Haber 24-05-24 22:19

Düzce'de ilkokulda akılalmaz olay! Arkadaşlarıyla girdiği yarış ölümüne yol açtı, aile sinir krizi geçirdi

Düzce'de bir ilkokulda arkadaşlarıyla 'hızlı hamburger yeme' yarışına giren 8 yaşındaki Eftelya Kaymak'ın nefes borusuna yemek kaçtı. Nefessiz kalan talihsiz çocuk, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Eftelya'nın acı haberini alan ailesi ile yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Haber 24-05-24 19:26

Cem Özer'in estetik yorumu gündem oldu: Dudaklar bahçe hortumuna dönmüş

Son dönemlerde oyuncuların yaptığı estetikler çok konuşuluyor. Ünlü televizyoncu ve oyuncu Cem Özer, bir süredir gündemde yer alan ünlülerin yaptırdığı estetik işlemlere değindi. Özer, "Oyuncu yüzüyle oynamaz çünkü Allah tarafından kendisine bahsedilmiş suratlar var. Bağdat Caddesi'nde yürüdüğüm zaman hepsinin birbirine benzediğini görüyorum. Dudakları bahçe hortumuna dönmüş" dedi.

Magazin 24-05-24 17:41

Sevgilisini paylaşmıyordu... Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın Cannes pozları olay oldu! Son hamlesi şaşırttı

Son olarak Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı 'Bambaşka Biri' dizisiyle ekranlarda yer alan Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile Cannes'a gitti. Ünlü çiftin aşk dolu pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Hakan Sabancı'nın peş peşe yaptığı paylaşımlar herkesi şaşırttı.

Magazin 24-05-24 15:46

Saba Tümer 'Yalın ayak, başı kabak' diye betimledi! Şevval Sam'dan 'Dişil enerji' itirafı gecikmedi! O anlar çok konuşuldu

Şimdilerde Gain için çekilen Ru dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam başarılı oyunculuğu ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından sıkça söz ettiriyor. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa Saba Tümer'in YouTube programına konuk oldu. Şevval Sam'ın dişil enerji itirafı ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 24-05-24 15:17

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İstanbul’u küresel finans merkezlerinden biri yapacağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslami Finans Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında "Katılım Finans alanında ülkemizi hak ettiği yere getireceğiz. Özellikle Asya, Avrupa ve Afrika’nın tam kalbinde yer alan İstanbul’u küresel finans merkezlerinden biri yapacağız" ifadelerini kullandı.

Haber 24-05-24 15:14

Siparişlere yetişemeyince artırdı, yine de yetişemiyor! Yoğun talep var 'Bir alan bir daha alıyor' Tek sıkıntısı işçi bulmak

Malatya’nın Pütürge ilçesinde yaşayan 47 yaşındaki Gülten Çelik, 7 yıl önce devlet desteği ile başladığı çilek üretiminde siparişlere yetişemeyince üretim alanını genişleterek 36 dönüme çıkardı. Girişimci kadın üretim kapasitesini arttırmalarına rağmen siparişlere yetişemediklerini söyledi. Daimi müşterileri olduğunu söyleyen Çelik "Bir alan bir daha alıyor" dedi. Öte yandan Çelik, işçi bulma konusunda sıkıntı yaşadıklarını da dile getirdi.

Kadin 24-05-24 09:57

Trendyol ve Hepsiburada’ya yeni rakip! LC Waikiki online satış platformunu tanıttı: ‘Kârlılığımıza 1,5 puan ekliyor’

Yaklaşık üç yıl önce diğer pazar yerlerinden çıkış yapma kararı alan LC Waikiki, yeni online satış platformu ile pazara girerek Trendyol ve Hepsiburada’ya rakip oldu. E-Ticaret Genel Müdürü yeni online alışveriş platformu hakkında detayları açıklarken, şirket büyümesine ilişkin de bilgi verdi. “Pazar yerindeki markalarımız online tarafta kârlılığımıza 1,5 puan daha ekliyorlar” diyen Yiş, “Şirketin büyümesine ve kârlılığına katkı sunacak şekilde burayı büyütmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullan

Finans 24-05-24 06:51

BİM'e Fakir markasının çeyiz paketi geliyor! İşte 24 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu

BİM Aktüel Kataloğu'nun 24 Mayıs 2024 tarihli bu haftaki sayısı yayınlandı. Alışveriş severlerin merakla beklediği Katalog'ta yaz tatilini keyifle geçirmenizi sağlayacak ürünlerden küçük ev aletlerine pek çok ürün yer alıyor. En çok dikkat çekenler de kuşkusuz Fakir markasının çeyiz paketi ve iPhone 12! BİM cuma aktüel kataloğunda yer alan ürünler içeriğimizde sizi bekliyor. İşte detaylar!

Haber 23-05-24 18:17

Şevval Sam Ru galasında boy gösterdi! Bu kıyafeti herkes taşıyamaz

Gain için çekilen Ru dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam dizinin galasında şıklığıyla herkesin önüne geçti. Sade ama iddialı seçimiyle gecede boy gösteren Şevval Sam'a yorum yağdı.

Magazin 23-05-24 15:49

Fiyatı 2 bin 22 TL'ye düştü! JBL Clip4 Bluetooth Hoparlör indirime girdi

Müzik tutkunlarına müjde! JBL'in en çok satan fiyat performans hoparlör modellerinden Clip4 şimdi büyük bir indirimle karşınızda! Artık favori şarkılarınızı en yüksek kalitede ve en keyifli biçimde dinleyebileceksiniz. Kullanıcılarından tam not alan bu hoparlörü uygun fiyata satın almak için acele edin, işte detaylar!

Haber 23-05-24 15:10

Serdar Ortaç sahneye yine sarhoş çıktı, sözleri unuttu, isyan etti: Allah belasını versin...

Son dönemde yaptığı TikTok yayınlarıyla gündeme gelen Serdar Ortaç, sahneye yine sarhoş çıktı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve dansçılarından destek alan Ortaç "Bu alkolün Allah belasını versin" dedi.

Kulis 23-05-24 11:21

Cumhurbaşkanlığında da görev yapan var! Maaşları dudak uçuklattı: 30 bin dolardan aşağı almaz

Zor mesleklerden olan ve stresli çalışma ortamlarıyla bilinen aşçıların maaşları gündem oldu. Dünyanın birçok yerine aşçı yetiştiren Bolu'nun Mengen ilçesinde yer alan meslek yüksek okulu birçok öğrenci yetiştiriyor. Doç. Dr. Osman Çavuş ise kendilerinin yetiştirdiği aşçılarının çoğunun yurt dışında çalıştığını ve iyi bir aşçının 30 bin dolardan aşağı kazanmadığını belirtti. Mengen'de yetişen aşçılardan Cumhurbaşkanlığında görev yapanların da olduğu belirtildi.

Finans 23-05-24 11:11

Hasan Can Kaya'nın sorusunu duyunca dayanamadı! Sevgilim özellikle regl dönemlerinde...

Hasan Can Kaya Konuşanlar fragmanını yayınladı. Fragmanda yer alan bir çift herkesi kırdı geçirdi. Genç çiftten Berk "Sevgilinin çılgın attığı senin içten içe yıkıldığın şey nedir?" sorusuna verdiği yanıtla herkesin önüne geçti.

Kulis 23-05-24 10:18

Ne Çeşme ne Bodrum... İstanbul'da bile plajlar cep yakıyor! Tatilde şehirde kalanlar için de fiyatlar 1000 TL'yi buluyor

Yaz tatili yaklaşırken Bodrum ve Çeşme gibi popüler tatil yerlerindeki fiyatlar gündem oluyordu. Ancak yüksek fiyatlar nedeniyle tatil için şehir dışına çıkamayan İstanbulluların kentte kaldıklarında da işi biraz zor görünüyor. Çünkü geçen yıl giriş için 300 TL alan İstanbul'daki plaj işletmecileri fiyatı neredeyse 2 kat artırdı. Bu sene yalnızca girişler ortalama 500 TL'den başlayacak. Buna yeme - içme kalemleri de eklendiğinde plaja gitmek isteyenlerin en az 1000 TL'yi gözden çıkarması gerek.

Manşet 23-05-24 09:55

Kira zammında 5 yıl detayı! 2 Temmuz'dan sonra 'kafaya göre' zam korkusu! Ev sahibi TÜFE oranını beğenmezse...

Kira zammında yeni dönem 2 Temmuz'da başlıyor, yüzde 25 sınırı kalkıyor. Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren karar sonrası kira zamlarının nasıl belirleneceği merak konusu oldu. Ev sahipleri istediği oranda zam yapabilecek mi? Kiracısını evinden tahliye edebilecek mi? sorularına yanıt aranırken, Uzmanlar 'Kiracılar korkmasın' dedi ama, 5 yıl detayına dikkat çekti. Yeni dönemde kontrat yılı büyük önem taşıyacak. İşte tüm detaylar...

Finans 23-05-24 08:23

Yalova'da nikah dairesinin tavanı çöktü! Yaralılar var

Yalova'da, Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde yer alan nikah dairesinin asma tavanı çöktü. Çökme sonucu 2'si personel 4 kişi hafif yaralandı.

Haber 23-05-24 01:06

'Kocamın her sevgilisini aradım' diyerek itiraf etti! Serhat Yabancı kendini tutamadı! Adriana Lima'yı örnek gösterdi ve..

Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral programında işlediği konularla sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Programında canlı telefon bağlantıları alan Viral'e gelen itiraflar ise adeta ağızları açık bırakıyor. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olduğu programa gelen bir itiraf herkesi şaşırtırken Yabancı'nın verdiği örnek sosyal medyada gündem oldu...

Magazin 22-05-24 16:02

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme! 1 komiser gözaltına alındı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında dosyada yer alan diğer şüphelilerle hareket ettiği değerlendirilen Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli komiser gözaltına alındı. Soruşturmada, hakkında gözaltı kararı bulunan dosya şüphelisi N.Ö.K ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 21-05-24 22:42

Fotoğrafı PDF çevirme: Fotoğraf nasıl PDF yapılır? Bir fotoğraf PDF dosyasına nasıl dönüştürülür?

JPG ya da JPEG formatında işlenen fotoğrafları saklamak için PDF formatı iyi bir yöntemdir. Fotoğrafları PDF’e dönüştürme işlemi Windows ve MacOS işletim sisteminde yer alan uygulamalarla ya da bu konudaki güvenilir yardımcı internet siteleri sayesinde gerçekleştirebilir. Peki, fotoğrafı PDF yapma işlemi nasıl gerçekleştirilir?

Haber 21-05-24 22:36

1 Mayıs'ta polise taş ve sopalarla saldırdıkları tespit edilen 27 kişiye gözaltı!

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde tedbir alan polis ekiplerine taş ve sopalarla saldırdıkları tespit edilen 27 kişi daha yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Haber 21-05-24 20:04

Son dakika | Bahçeli ile Özel arasında '4'er soruluk' tartışma! Mayıs ayının ilk anket sonuçlarını Müjdeler olsun diye duyurdu

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bu sabah kendisine yönelttiği 4 sorusuna aynı şekilde 4 soruyla karşılık verdi. Sinan Ateş cinayeti üzerinden MHP'yi ve Bahçeli'yi hedef alan Özel "Sayın Bahçeli, size bu soruları yazan o arsız metin yazarları şu 4 soruya cevap versinler" dedi. Öte yandan Özgür Özel, mayıs ayının ilk anketini aldıklarını söyledi ve sonuçları "Müjdeler olsun" sözleriyle duyurdu.

Haber 21-05-24 14:06

Uçaklarda yeni dönem: Arama kurallarını kabul etmeyen yolcular binemeyecek! Bagajlar, eşya ve kargolar için de geçerli

Uçaklarda yeni dönem başlıyor! Türk Sivil Havacılık Kanunu'nda yeni düzenleme yolda. Havalimanı girişlerinde uygulanan arama prosedürleri önemli ölçüde değişecek. Yeni yasa taslağında yer alan üst ve bagaj arama kurallarına uymayan yolcular uçağa alınmayacak. Yeni dönemin ayrıntılarını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu açıkladı.

Haber 21-05-24 13:39

Adnan Oktar, İsrail ile anlaşma yapmış! Ali Sadun Engin'in 'fidye' itirafı, mahkemeye damga vurdu

Adnan Oktar davasında sonradan yakalanan örgüt üyeleri ve yöneticilerin yargılanmasına başlandı. Çağlayan'daki duruşmaya cinsel istismar suçlusu Ali Sadun Engin'in ifadeleri damga vurdu. Mahkemede söz alan Engin, 'Mavi Marmara' olaylarının yaşandığı dönemde, Adnan Oktar'ın İsrail ile fidye anlaşması yaptığını açıkladı. Engin, "Bize bu ücretleri çok teklif ettiler ama kabul etmedik. Biz İslam'ı yaymaya çalışan insanlarız" diye konuştu.

Manşet 21-05-24 13:27

Pof. Dr. Canan Karatay'dan kritik uyarı: Bağımlılık yapıyor, yavaş yavaş bırakın! Yedikçe bırakamıyorsunuz

Sağlıklı yaşam ve hastalıklara dair açıklamalarıyla sık sık gündemde yer alan Canan Karatay, Ferda Yıldırım'ın YouTube kanalına konuk oldu. Birçok tavsiyede bulunan ünlü profesör, yedikçe bağımlılık yapan besinden bahsetti. İçeriğinde bulunan maddelerden dolayı insan vücudunu bağımlı hale getirdiğini belirten Karatay, bu besini en etkili şekilde bırakmak için de tavsiyelerde bulundu.

Manşet 21-05-24 07:45

Kampta, piknikte sizi yarı yolda bırakmayacak Stanley termos indirimde

Hala kaliteli, dayanıklı, ömür boyu garantili bir termos edinmediyseniz bu haberimiz tam size göre! Geçen ay sadece Amazon'da 600 adetten fazla satılan 2,3 litrelik Stanley Klasik Vakumlu Çelik Termos indirime girdi. Kullanıcılarından tam not alan ürünü sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 20-05-24 17:49

Mert Hakan Yandaş'tan Kerem Aktürkoğlu'nu hedef alan olay paylaşım! ''5'e 1'de dayak yedi''

Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Kerem Aktürkoğlu'nun sözlerini alıntılayan tecrübeli oyuncudan ilginç bir ifade kullanıldı. Derbi öncesi yaşanan kavgada Kerem Aktürkoğlu'nun 'dayak yediğini' ima eden Mert Hakan'ın paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 20-05-24 09:19

Maganda dehşeti kamerada! Otomobilin camını yumruklayarak kırdı

Ankara'da trafik magandaları, kornayla kendilerini uyaran sürücünün araç camını yumruklayarak kırdı. Yusuf Alperen Yenice (21), trafikte korna çalarak uyarıda bulunduğu 2 kişinin saldırısına uğradı. O onları cep telefonu ile kayda alan Yenice, yumruk atarak aracının camını kıran 2 kişiden şikayetçi oldu. İşte detaylar...

Haber 19-05-24 16:59

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü ilginç kombini ile sosyal medyanın diline düştü!

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alan oyuncu Hazar Ergüçlü son pozlarıyla adından söz ettirdi. İlginç kombini ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Magazin 19-05-24 16:45

İsrail'den Gazze'deki mülteci kampına saldırı: 20 ölü

İsrail, Gazze'de yer alan Nusayrat Mülteci Kampı'na saldırı düzenledi. İlk belirlemelere göre 20 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda onlarca Filistinli de yaralandı.

Haber 19-05-24 09:55

Kredi kartı sınırlaması, mevduat faizleri… Bankalar 'Herkes nasibini alacak' diyerek çağrı yaptı

Kredi kartı kullanımı, eflasyonla mücadelede hükümetin öncelendirdikleri listesinin en başlarında yer alan konulardan bir tanesi. Nakit çekim ve gecikme faizleri halihazırda artırılmış olan kredi kartı kullanımı için bankalardan çağrı geldi. Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, tüketimin sakinleşmesi için kredi kartlarına sınırlama getirilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca mevduat faizleri hakkında da ‘Mevduat faizleri ortalama bir banda oturdu” yorumunu yaptı.

Finans 18-05-24 10:43

Psikolojik test: Hangi görselde yaşamak isterdin? Geçmiş yaşamındaki kimliğini ortaya çıkarıyor

Psikolojik testler iç dünyanıza ışık tutabiliyor. Bu tarz testlerde yer alan görsellerden birini seçmeli ve o görsele karşılık gelen anlamı okumalısınız. Hangi görselde yaşamak isterdin? testinde 4 adet resim bulunuyor. Bunlar sizin geçmiş yaşamınızdaki kimliğiniz hakkında bilgiler veriyor.

Kadin 18-05-24 10:08

O ülkeyi ayağa kaldıran ırkçı söylemler: Türklere hakaret etti!

Portekiz'de aşırı sağ siyasetçi Andre Ventura'nın parlamentoda Türkler hakkında sarf ettiği ırkçı sözler sonrası ülke ayağa kalktı. Ventura'nın Türkleri hedef alan ırkçı söylemleri sonrası birçok milletvekili Ventura'nın parlamentoda yeri olmadığı ve kınanması gerektiğini ifade etti.

Haber 18-05-24 09:50

Gün boyu nasıl yazılır? Gün boyu ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

İki ayrı sözcükten oluşan, ikinci kelimesi çekim eki alan ve zarf görevinde kullanılan gün boyu ifadesi birleşik yapıdadır. Bütün gün olarak tanımlandığı bilinen bu birleşik kelime zamanla ilişkili olan bir anlama sahiptir. Bu bilgiden yola çıkıldığı takdirde ise gün boyu sözcüğünün TDK kapsamındaki kurallara göre ayrı mı bitişik mi yazıldığı açıklanabilir. Günlük yaşamda sıkça kullanılan bu ifadenin yakından incelenmesi amacıyla da gün boyu sözcüğüyle kurulan örnek cümleler sıralanmalıdır.

Egitim 17-05-24 20:34

Tayvan Meclisi'nde ortalık fena karıştı! Yumruklar havada uçuştu, milletvekili oyları alıp kaçtı

Tayvan Parlamentosu'nda hükümet ve muhalefet vekilleri birbirine girdi. Tayvan'ın yeni lideri Lai Ching-te'nin göreve başlamasına günler kala mecliste yumrukların havada uçuştuğu bir kavga çıktı. Görev değişimi öncesinde reform tartışmaları şiddetli bir kavgaya dönüştü. Meclis'te yumruklar havada uçuştu, yasa tasarısını alan vekil meclisten kaçarak uzaklaştı.

Haber 17-05-24 18:20

Sosyal medyada viral olan sokak röportajı! Asgari ücret maaş alan birini sever misiniz? sorusuna öyle bir cevap verdi ki... Fakir adamı annesi sever

Sosyal medyadan paylaşılan sokak röportajları viral olmaya devam ederken son olarak "Asgari ücret maaş alan birini sever misiniz?" sorusu halka yöneltildi. Mikrofona konuşan genç bir kadının "Fakir adamı annesi sever" cevabı ise sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 17-05-24 14:57

Her derde deva: Sabahları 1 kaşık yiyen yorgunluk nedir bilmiyor! Hastalıklara karşı kalkan oluşturuyor

Hastalıklardan korunmak ve hızlıca iyileşmek için bağışıklık sistemini her zaman güçlü tutmak gerekiyor. Bunun için düzenli ve dengeli beslenmenin yanı sıra şifalı karışımları tüketmek de etkili oluyor. Tıbbın babası olarak da bilinen Hipokrat, çörek otunun ilk savunucularından biri olarak biliniyor. Her derde deva olan bal ve çörek otu bir araya geldiğinde şifalı bir ilaca dönüşüyor. Vücuttaki yorgunluğu da alan bu karışım birçok hastalığa karşı kalkan oluyor.

Manşet 17-05-24 14:23

Yeşilçam güzeli meğer yıllardır ekranlardaymış... Keloğlan'ın güzeller güzeli Fatma'sı bakın kim çıktı!

Halen daha büyük bir ilgiyle izlenen Keloğlan Aramızda filmi, Türk sinemasının unutulmaz yapımları arasında yer alıyor. Filmde 'Fatma' karakterine hayat veren kişinin bir çok dizide rol alan Fatma Karanfil olması duyanları şaşırttı.

Kulis 17-05-24 11:28

Instagram keşfet sıfırlama 2024: Instagram keşfet nasıl sıfırlanır? Instagram keşfet temizleme

Günümüzde taşıdıkları özellikleriyle öne çıkan birçok farklı sosyal medya platformu bulunmaktadır. Bu sosyal medya platformlarından biri de Instagram uygulamasıdır. Bu uygulamanın en dikkat çeken özelliklerinden biri kullanıcılarına ilgilendikleri alanlara yönelik gönderiler sunmaktadır. Bu gönderilerin sunulduğu alan keşfet olarak ifade edilmektedir. Kullanıcılar bazı durumlarda karşılarına çıkan gönderilerden hoşnut olmayabilmektedir. Peki, Instagram keşfet nasıl sıfırlanır?

Haber 16-05-24 19:18

Taze anne Eda Ece kızı Mina İpek'i paylaştı! O kareye beğeni yağdı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Yıldız' karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece şimdilerde annelik heyecanı yaşıyor. Nisan ayının ilk günlerinde kızını kucağına alan Eda Ece, kızı Mina İpek ile poz verdi. Ünlü oyuncunun o karesine beğeni yağdı.

Magazin 16-05-24 16:11

‘Etki ajanlığı’ düzenlemesi: İktidar neden gerek duydu, muhalefet niçin sakıncalı buluyor?

AKP’nin Meclis’e sunmayı planladığı 9. Yargı Paketi'ne son biçimi verilmedi, ancak Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan taslak metinde yer alan ve kamuoyunda “etki ajanlığı” düzenlemesi tartışma yarattı. AKP, “yeni tip ajanlık faaliyetiyle mücadele” gerekçesine dayandırıyor. Ancak düzenleme metninde yer alan belirsiz ifadeler ve kimlerin kapsama girdiğinin net olmaması nedeniyle muhalefet düzenleme ile yeni bir “cadı avı” döneminin başlayacağı görüşünde.

Yurthaber 16-05-24 13:56

Pamukkale'yi andırıyor! O ilin gözdesi oldu... Akın akın gelip hayran kalıyorlar

Van’ın Başkale ilçesinde bulunan ve Pamukkale’yi andıran görüntüsüyle yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanları arasında yer alan travertenler, ziyaretçilerini adeta kendine hayran bırakıyor.

Haber 16-05-24 12:47

37 kiloya düşünce tahliye edildi! 20 kilo alıp estetik yaptıran Nihal Candan isyan etti

Anoreksiya olduğu için 37 kiloya düşen ve tahliye edilen Nihal Candan Nişantaşı'nda yine görüntülendi. Cezaevinden çıktıktan sonra 10 günde 20 kilo alan Candan'ın yüzündeki değişim de gözden kaçmadı. Fenomen hakkındaki eleştirilere isyan etti.

Kulis 16-05-24 07:57

İzmir'de taksiciye kaldırım taşıyla saldıran tutuklu sanık: Poşetin içinde gofret var sanıyordum

İzmir'de taksiciye kaldırım taşıyla saldıran tutuklu sanık, hakim karşısına çıktı. Davanın ilk duruşmasında söz alan tutuklu sanık, "Poşetin içerisinde gofret, çikolata olduğunu sanıyordum, içinde taş olduğundan haberim yoktu" dedi.

Haber 15-05-24 20:04