Her Bir Nasil Yazilir Haberleri

5 yıl önce emekli oldu ama kopamadı! Sabah erkenden kalkıyor, tıraşını olup herkesten 2 saat önce geliyor: Çok sevdiğim için ayrılamıyorum bu bir aşk

Elazığ’da 70 yaşındaki matematik öğretmeni Mithat Yıldırım, 5 yıl önce emekli oldu. Adeta mesleğine aşık olan Mithat öğretmen, öğrencilerinden ve okulda kopamadı. Her gün sabah erkenden kalkarak tıraşını olan ve takım elbisesini giyen Yıldırım, herkesten 2 saat önce gelerek en son görev aldığı Mustafa Kemal Ortaokulu'nu açıyor. Yıldırım, öğrencilerini kapıda karşılıyor, okulun önünde öğretmenlerini gören öğrencilerin çoğu ise ona sarılmadan içeri girmiyor.

Haber 2024-06-02 11:03:17

Konuşanlar'da bomba anlar! 'Herkes tanıyor olabilir' diyerek sevgilisini açıkladı! Ünlü müzik grubundan...

Hasan Can Kaya'nın sunumu ile Exxen'de izleyicisinin karşısına çıkan Konuşanlar programı yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü büyük ses getiren programa bu defa ünlü isimle aşk yaşadığını açıklayan bir konuk damga vurdu. Programdaki o anlar kısa süre sosyal medyada gündem oldu.

Kulis 2024-06-01 12:09:54

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk sevgilisi Samet Vuruşan ile ilk kez görüntülendi! O soruyu yanıtsız bıraktı

Duy Beni dizisiyle hafızalara kazınan oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Her paylaşımı çok konuşulan Soytürk bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Bir süredir Samet Vuruşan ile aşk yaşayan Soytürk, Berkay konserinde sevgilisi ile ilk kez görüntülendi.

Magazin 2024-06-01 09:13:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel anketi dikkat çekti! Sürpriz sonuç: Son 2 ayda her şey değişti

Siyasilerle ilgili yapılan anketler ve sonuçları yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili yapılan bir anketin sonuçları dikkat çekti. Anket ile birlikte 2 aylık değişim gözler önüne serildi.

Manşet 2024-05-31 16:21:12

Diğer Haber Etiketleri

Öğretmen okul Elazığ emekli Konuşanlar Hasan Can Kaya ele Oyuncu sevgilisi rabia soytürk Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel tansiyon hipertansiyon ayak eo zayıflama göbek yağı alara Astrolog Astroloji burçlar ilik burç Balık burcu Yay burcu Başak burcu timsah Amerika Teksas sosyal medya turu Nur Viral Hayatta Her Şey Var Pazar tezgah araba Otomobil Ekspertiz sıfır otomobil ayaklar hücre hücreler peeling nasıl yapılır peeling Göz güzellik makyaj makyaj malzemeleri metro metro durakları Yenikapı detoks yaşam hayat Serdar Ortaç survivor all star survivor şort kadın şort trend dijital Pazarlama Psikolog sant zihin sınav yks lgs Fizik Terazi burcu Kova burcu İkizler burcu 10 galatasaray maçı Kerem Aktürkoğlu ense hamile yenilenmiş iphone yenilenmiş telefon apple iphone 12 doğukan güngör Müjde Uzman Yiğit Kirazcı Papua Yeni Gine toprak kayması Yasin Obuz Acun Ilıcalı Demet Evgar bahar Bennu Yıldırımlar MHP İsmail Saymaz tbmm Fahiş fiyat kadınları Adriana Lima Mert Yazıcıoğlu Podcast aday fenerbahçe fenerbahçe ve galatasaray iyet maç, maçın paylaşım İngiltere tecavüz uçurum MTV kiralama faiz tarif tarifi pilav patlıcan püf noktası nohut bir tarifi çorba tarifi yoğurt çorbası yoğurt çorbası tarifi zeytinyağı Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas advantage adidas ayakkabı kadın adidas beyaz ayakkabı adidas beyaz spor ayakkabı adidas erkek ayakkabı adidas kadın ayakkabı adidas kadın spor ayakkabı da, Voleybol Türkiye 2024 Voleybol Milletler Ligi

'Sessiz katil' olarak biliniyor! Kafanızda görülen 4 belirtiye dikkat: Önlenmezse birçok hastalığa neden oluyor!

Yüksek tansiyon veya hipertansiyon, Türkiye'de her 3 kişiden birini etkileyen potansiyel olarak ölümcül bir durumdur. Hipertansiyon baş ağrısı, kulak çınlaması gibi genel belirtiler veriyor ancak kronik yükseklikte bu belirtiler de olmayabiliyor. 'Sessiz katil' olarak da bilinen hipertansiyonun kafa bölgesinde görülen 4 önemli belirtisi var.

Haber 31-05-24 11:57

Fitness uzmanı göbek yağlarını yakmak için 10 dakikalık basit egzersizi paylaştı

Fazla kilolar bazen can sıkıcı olabiliyor. Özellikle bel bölgesindeki yağlanmalardan kurtulmak oldukça zorlu olabiliyor. Bir fitness uzmanı spora yeni başlayanlara yönelik bir egzersiz paylaştı. Göbek yağlarını eritmeye yarayan bu egzersizi her sabah yalnızca 10 dakikanızı ayırıp yapabilirsiniz.

Kadin 31-05-24 10:04

Haziran ayını zor geçirecek burçlar belli oldu! Astrolog uyardı: O tarihlere dikkat!

Astroloji severlerin yakından takip ettiği burçlar günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak yorumlanabiliyor. Astrologlar yaptıkları çalışmalar neticesinde her ay en şanslı ve en şanssız burçları da açıklıyor. 2024 Haziran ayına az bir zaman kala bu ayın en şanssız burçları da belli oldu. Peki, haziran ayında şanssız burçları hangi zorluklar bekliyor? İşte detaylar...

Kadin 31-05-24 09:02

Günlerdir her yerde aranıyordu! Kayıp kadının cesedi timsahın ağzında bulundu... Tüm çabalarına rağmen kurtulamadı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde ismi açıklanmayan 60 yaşındaki kayıp bir kadının cesedi timsahın çenesinin içinde bulundu. Olaya ilişkin soruşturma devam ederken kadının timsahın saldırısından kurtulmak için hayvanla mücadele ettiği ifade edildi.

Trend 30-05-24 10:46

'Kocam tam sekiz kadınla...' diyerek itiraf etti! Nur Viral kendini tutamadı... Ağzına geleni saydı

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral'in programında işlenen konular ve programdaki itiraflar sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olduğu programa gelen bir itiraf ağızları açık bıraktı. Nur Viral duydukları karşısında kendini tutamadı...

Magazin 29-05-24 13:51

Sahibine ulaşılamayan araba pazar tezgahı oldu! Görenler şaşırdı 'Her hafta yaşanıyor'

Avcılar'da semt pazarının kurulduğu sokakta bırakılan ve sahibine ulaşılamayan otomobil, esnaf tarafından tezgah olarak kullanıldı. Otomobilin bir kiralama şirketine ait olduğu ancak firmaya ulaşılamadığı öğrenildi. Pazarcılar her hafta bu tarz olayların yaşandığını belirterek sürücülerin ön cama mutlaka ulaşılabilecek bir telefon numarası bırakmalarını istedi. Pazar tezgahına dönüşen arabayı gören müşteriler ise şaşkınlık yaşadı.

Haber 29-05-24 10:06

Bayiden sıfır aldığı otomobil pert çıktı! Değişmeyen parçası yok, komple boyalı... 50 bin TL'lik komik teklifi duyunca bir şok daha yaşadı

Büyük bir heyecanla bayiden aldığı sıfır otomobil, adeta pert çıktı. Bir ay sonra şüphe üzerine ekspertize soktuğu aracın neredeyse her parçası değişmiş ve baştan aşağı boyalı olduğunu duyan adamın başından aşağı kaynar sular döküldü. "İlk anda şoka girdik. Ne olduğunu anlayamadık" diyen adam bayinin yolunu tutarken, "50 bin TL verelim" teklifini duyunca şaştı kaldı.

Finans 29-05-24 08:03

Peeling nedir, çeşitleri nelerdir? Peeling nasıl uygulanır? Peeling faydaları ve zararları

Her insan daha temiz ve daha güzel bir cilde sahip olmak ister. İstenilen bu cilde sahip olabilmek için ilk olarak sağlıklı beslenmeye dikkat edilmesi gerekirken, bazen de bazı cilt bakım işlemleri ile cildin yenilenmesi mümkündür. Bu bakım türlerinden birisi de 'peeling'dir. Peki, peeling nedir?

Kadin 28-05-24 21:16

Makyaj bazı nedir, ne işe yarar? Makyaj bazı nasıl kullanılır ve uygulanır?

Güzellik, her yaş grubundaki bireyler için değerli bir kavramdır. Doğru makyaj teknikleri kullanılarak güzellik potansiyelini maksimum seviyeye çıkarmak mümkündür. Peki, makyaj bazı nedir ve ne işe yarar?

Kadin 28-05-24 21:15

M1B metro durakları 2024 - M1B hangi duraklardan geçiyor? M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı kaça kadar çalışıyor? M1B durak isimleri

Trafik yoğunluğunun en fazla görüldüğü yerlerin başında elbette ki İstanbul bulunmaktadır. İstanbul'da her gün milyonlarca kişi çeşitli sebeplerle metro hatlarını kullanır. Bundan dolayı metro duraklarının isimleri, güzergah hattı ve sefer saatleri çok fazla araştırılan bir konudur. Peki, M1B metro durak isimleri nelerdir?

Haber 28-05-24 21:08

Dopamin detoksu nedir? Dopamin detoksu nasıl yapılır?

İnsan yaşamında birçok etkisi bulunan dopamin, sinir sistemini uyararak beyindeki ödül mekanizmasında önemli bir rol oynar. Mutlu olmakla eşleştirilen dopamin, aynı zamanda bir hormon işlevi görür. Ruh hâli, hafıza, motivasyon, hareket gibi vücut eylemleriyle ilgili her konuda dopamin seviyeleri ön plandadır. Ayrıca parkinson, dikkat eksikliği, huzursuz bacak sendromu gibi rahatsızlıklar da bağlantılıdır. Peki, dopamin detoksu nedir?

Haber 28-05-24 21:07

Komşusuna yardım etti, hayatı değişti! Her şey iyi niyetle başladı

Komşuluk ilişkilerinin her geçen gün yozlaştığı ülkemizde Aydın’da yaşayan 47 yaşındaki Nalan Özkan, ihtiyar ve yalnız yaşayan komşularına yardım etmek isterken bir anda kendisini iş hayatının içinde buldu. Şu anda Aydın’da önemli bir işletmenin sahibi olan Nalan Özkan, “Her şey iyi niyetle başladı. Yaşlı komşumuza yardım etmek için yaptığım yemekler çok beğenilince gelen talepler üzerine bu işe başladım. Şimdi Aydın’da yüzlerce kişinin sofralarını biz süslüyoruz” dedi.

Kadin 28-05-24 16:01

15 milyon TL borç ödemişti... Serdar Ortaç 'Her şeyimi kaybettim' diyerek açık açık anlattı! 'Evim yansa bakmam'

Son dönemde açtığı canlı yayınlar ile gündeme gelen ve sık sık alkollü halleri ile görüntülenen Serdar Ortaç son olarak bir konserine yine alkollü çıkmış ve dansçıları sayesinde ayakta kalabilmişti. Serdar Ortaç şimdi de sosyal medya üzerinden açtığı canlı yayınla adından söz ettirdi. Daha önce '15 milyon TL borç ödedim' diyen Ortaç, 'Her şeyimi kaybettim' diyerek isyan etti.

Kulis 28-05-24 12:02

Yapım ekibi sonradan fark etti... Survivor All Star'daki o anlar önce paylaşıldı sonra yayından kaldırıldı

En iddialı sezonun yaşandığı Survivor All Star'da finale çok az bir zaman kaldı. Her bölümü büyük ses getiren yarışmada bu defa yayınlanan bir fragman sonradan silindi. Survivor All Star'daki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kulis 28-05-24 08:33

Yaz modasına yön veren en trend şort modelleri

Yaz modasında bu sezonun en trend şort modelleri, hem rahatlık hem de şıklık sunan çeşitli stillerle karşımıza çıkıyor. Beli ince bacakları daha uzun gösteren yüksek bel şortlar popülerliğini korurken hemen hemen her tür üstle kolayca kombinlenebilen kot şortlar da tercih edilmeye devam ediyor. Sıcak havalarda ferah bir seçenek sunan keten ve pamuklu kumaşlardan yapılan şortlar da revaçta. Bunun için sizlere yaz mevsiminin en trend şortlarından oluşan bir liste hazırladık. Hadi, içeriğe geçelim!

Haber 27-05-24 16:44

Dijital pazarlama gereksinimleri nelerdir?

Dünya üzerinde internet kullanımının yaygınlaşmasıyla dijital pazarlamaya olan ihtiyaçta giderek artıyor. Bu sektörün başlıca ayakları web tasarım, SEO (arama motoru optimizasyonu), sosyal medya yönetimi ve reklam yönetimidir. Her bir alan özel uzmanlık gerektirdiği için dijital dünyada ürün ve hizmet satışı büyük rekabeti beraberinde getiriyor.

Haber 27-05-24 14:34

Sınav stresi yaşayan öğrenci ve ailelere yönelik uyarılar

LGS ve YKS sınavlarına az bir zaman kaldı. Her yıl sınav stresi yaşayan öğrenci ve ailelere yönelik uyarıda bulunan Uzman Psikolog Ege Canyurt “Öğrenciler planlama ve hazırlık yaparak, deneme sınavlarına katılarak kaygılarını azaltabilir. Anne babalar ise çocuğa rehber olmalı, eleştiri ve ceza durumu sadece zorlaştırır” dedi.

Kadin 27-05-24 13:33

Süper fiziğe sahip büyükanne 80 yaşında bile muhteşem görünmenin basit kurallarını paylaştı

Yaş ilerlese bile genç görünmenin sırları her zaman merak edilmiştir. Kişisel antrenör olan 61 yaşındaki Jacqueline Hooton etkileyici bir fiziğe sahip. Süper formuyla dikkat çeken büyükanne, formda kalmak için izlediği bazı basit kuralları sosyal medyada paylaştı.

Kadin 27-05-24 09:14

Haziran ayının en şanslı burçları belli oldu! Yeni fırsatlar şıp diye ayağınıza gelecek

Astroloji severlerin yakından takip ettiği burçlar günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak yorumlanabiliyor. Astrologlar yaptıkları çalışmalar neticesinde her ay en şanslı ve en şanssız burçları da açıklıyor. 2024 Haziran ayına az bir zaman kala bu ayın en talihli burçları da belli oldu. Peki, haziran ayında şanslı burçları neler bekliyor? İşte detaylar...

Kadin 27-05-24 07:39

Kerem Aktürkoğlu'ndan şampiyonluk sonrası ilginç sözler! ''İşin içinde Kerem Aktürkoğlu olunca bazı şeyler göz ardı ediliyor''

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Konyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Kerem, "Hak edilmiş bir şampiyonluk. Üzerine basarak söyleyelim. Her ne denirse densin mücadeleyi sonuna kadar verdik. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk. Sonuna kadar arkadaşlarımla, hocalarımla, taraftarlarımızla hak ettik şampiyonluğu." dedi.

Spor 26-05-24 22:37

Bu kadınlar daha çok risk altında! “Doğum travması her 100 kadından 4’ünü etkiliyor”

Dr. Öğr. Üyesi Canan Acar Demir, “Doğum yapmak pek çok kadın için hayattaki en mutluluk verici, en özel ve eşsiz bir deneyim olarak nitelendirilir. Ancak maalesef bazı kadınlar için ise doğum eylemi bir çeşit travma olarak hafızalarda yer ediyor. Doğum anı hatırlatıldığında yoğun kaygı, öfke, korku, suçluluk hissetmek, doğum hakkında aniden zihinde canlanan olumsuz anılar ve düşünceler, yorgunluk, uyku sorunları, konsantrasyon güçlükleri bu travmanın belirtileridir." dedi.

Kadin 26-05-24 09:09

Yenilenmiş iPhone 12 almaya değer mi? Yenilenmiş iPhone 12 hakkında her şey

Kaliteli bir akıllı telefon arayışındaysanız, size müthiş bir önerimiz var: Yenilenmiş iPhone 12! Zarif tasarımı ve üstün performansıyla öne çıkan yenilenmiş iPhone 12'yi tercih ederek bütçenizi korurken dijital atık miktarının azalmasına destek olarak çevreye de katkıda bulunabilirsiniz. Gelişmiş teknolojiye uygun fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız tasarımdan kameraya, donanımdan pile kadar incelemesini yaptığımız yenilenmiş iPhone 12 içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz!

Haber 25-05-24 16:55

Kızılcık Şerbeti'nde beklenmedik ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Son bölümüyle yine dikkat çeken dizide beklenmedik bir ayrılık yaşanacağı ortaya çıktı..

Magazin 25-05-24 15:58

O ülkede facia! 1100 ev ve 300 kişi toprak altında: 'Geçen her dakika umutlarımızı azaltıyor'

Papua Yeni Gine'de meydana gelen toprak kayması bir faciaya dönüştü. Ülke basınında yer alan haberlere göre, 1100 ev ve 300 kişinin toprak altında olduğu ifade edilirken, can kaybının artmasından endişe ediliyor.

Haber 25-05-24 13:48

Survivor'dan elenmişti... Yasin Obuz paylaştı, kafalar karıştı! O kare sosyal medyada gündem oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmadan elenen isimlerinde paylaşımları dikkat çekiyor. Son olarak geçtiğimiz haftalarda elenen Yasin Obuz'un yaptığı bir paylaşım sosyal medyada gündem oldu. O kare kafaları karıştırdı...

Kulis 25-05-24 10:00

Tüm dengeler değişecek! Demet Evgar'lı Bahar dizisine bomba transfer

Sezonun en çok konuşulan yapımlarından biri olan Bahar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir isim dahil olacak...

Magazin 25-05-24 08:43

Sinan Ateş cinayetinde Bahçeli'nin danışmanıyla ilgili çarpıcı detay! Olcay Kılavuz hakkında 'şüpheli' sıfatıyla işlem yapılmış

Her gelişmesi yakından takip edilen Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yeni bir detay daha gündeme geldi. Gazeteci İsmail Saymaz'ın açıklamasına göre Devlet Bahçeli'nin danışmanı olduğu belirtilen MHP'li Olcay Kılavuz hakkında da şüpheli sıfatıyla işlem yapıldı.

Haber 24-05-24 15:23

Kanun teklifi Meclis'te kabul edildi! Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artacak

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarının artırılmasını da içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Üretici, tedarikçi ve perakende işletmeler tarafından bir mal veya hizmetin satış fiyatında fahiş artış yapılamayacağına dair hükme aykırı hareket edenlere, her bir aykırılık için 100 bin liradan 1 milyon liraya kadar idari para cezası uygulanacak.

Haber 23-05-24 23:24

'Kocamın her sevgilisini aradım' diyerek itiraf etti! Serhat Yabancı kendini tutamadı! Adriana Lima'yı örnek gösterdi ve..

Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral programında işlediği konularla sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Programında canlı telefon bağlantıları alan Viral'e gelen itiraflar ise adeta ağızları açık bırakıyor. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olduğu programa gelen bir itiraf herkesi şaşırtırken Yabancı'nın verdiği örnek sosyal medyada gündem oldu...

Magazin 22-05-24 16:02

Maaş bordrosunu gören öğretmenler isyan etti! Hesaplarına 3 kat eksik yattığı iddiası ortalığı karıştırdı: Türkiye'nin her yerinden geliyor

Kocaeli'de bir ortaokuldaki öğretmenler ek ders ücreti nedeniyle isyan etti. Öğretmenlerin hesaplarına yatan ek ders ücretiyle bordrodakinin farklı olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı. Hürriyetçi Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Adem Ellialtıoğlu, olayın duyulmasının ardından sosyal medya hesaplarına Türkiye'nin her yerinden bordrolar gelmeye başladığını söyledi. Ellialtıoğlu, "Bu belki de 2011 KPSS skandalından sonra Türkiye'deki en büyük skandaldır" dedi.

Haber 22-05-24 15:26

Kızıl Goncalar'ın sezon finalinin yankıları sürüyor... Mert Yazıcıoğlu'nun o sahnesinde ince detay! Duyanlar büyülendi

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine düşüyor. Geçtiğimiz günlerde sezon finali yapan dizinin yankıları ise hâlâ devam ediyor. Yazıcıoğlu'nun bir sahnesindeki ince detay duyan herkesi şaşırttı. Sosyal medyada yorum yağdı...

Kulis 22-05-24 14:48

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki bu sahne sosyal medyayı salladı! 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı yorum yağdı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kadına şiddetin işlendiği bölümde 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı sosyal medyada yorum yağdı.

Kulis 22-05-24 09:43

Podcast nedir, nasıl yapılır? Podcast nereden dinlenir?

Teknoloji ilerledikçe her dönem yeni içerik üretim platformları ve içerikleri de ortaya çıkmaktadır. Peki, çoğunlukla önceden kaydedilen, ilgili platformlarda paylaşılan ve bu sayede dinleyicilerin istedikleri zaman açıp dinleyebildikleri bir içerik türü olan podcast nedir ve nasıl yapılır?

Haber 21-05-24 22:57

Fenerbahçe'den Galatasaray maçı sonrası yaşananlarla ilgili açıklama! 'Tüm Türkiye'ye göstermiştir'

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi sonrası yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda "Her şeyin tam da istedikleri şekilde kendilerine sunulduğu, Takımımızın haksız şekilde henüz maçın başında 10 kişi bırakıldığı ve her şeye rağmen Fenerbahçemizin galibiyeti ile sonuçlanan bu maç, her bir dakikası ile 'gerçek hak edeni' tüm Türkiye’ye göstermiştir" denildi.

Spor 21-05-24 21:07

Her detayı korkunç! 54 yaşındaki adam 13 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etmeye çalıştı... Cinsel saldırıyı engellemeye çalışan 10 yaşındaki kardeşini uçurumdan attı

İngiltere'nin Brighton bölgesinde 54 yaşındaki Anthony Stocks isimli bir adam 13 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz etmeye çalıştı. Ablasını cinsel saldırıdan kurtarmak isteyen 10 yaşındaki çocuk Stocks'a müdahale etmek istedi. Stocks ise kendisini engellemeye çalışan 10 yaşındaki çocuğu 30 metrelik uçurumdan aşağıya attı. Çocuk mucizevi şekilde hayatta kalırken Stocks ise tutuklandı.

Trend 21-05-24 14:24

Kızıl Goncalar ekibi uygun bulmamış Mert Yazıcıoğlu ısrarcı olmuş! Düşük bir ücret karşılığında...

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle ses getirdi. Dizideki oyuncular sahneledikleri performanslar ile çok konuşuldu. Dizide 'Cüneyd' karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu adeta her sahnesi ile takdir topladı. Ancak Yazıcıoğlu hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki duyanlar çok şaşırdı...

Kulis 21-05-24 10:10

Son dakika: MTV borcunu ödemeyenler dikkat! Kamu alacaklarında gecikme faizi yükseltildi: Karar Resmi Gazete'de

Son dakika haberi... MTV ve vergi dahil birçok amme alacağı için uygulanan gecikme zammı oranı için yeni bir karar alındı. Kamu alacakları için gecikme zammı ve tecil faiz oranları yükseltildi. Buna göre kamu alacaklarında gecikme faizi oranları her ay için ayrı uygulanmak üzere yüzde 3,5’ten yüzde 4,5’e çıkarıldı. Bugünden itibaren amme alacaklarda tecil faizi de yıllık yüzde 48 oldu.

Finans 21-05-24 07:18
MTV

Ceplerinden bir kuruş bile çıkmıyor! Otomobil almak yerine kiralama seçeneği... Her geçen gün artıyor: Böylesi daha avantajlı

Otomobil piyasasında işler durgun. Yaz aylarının gelmesiyle otomobil piyasasının hareketlenmesi beklense de kredi faiz oranlarının yüksekliği nedeniyle neredeyse satışlar bıçak gibi kesilmiş durumda. Vatandaşlar otomobil almak yerine paralarını mevduat faizine yatırırken; araç kiralamaya yönelik talep ise adeta tavan yaptı. Parasını mevduata yatıran vatandaşlar, artık faiziyle otomobil kiralıyor. 3 aylık, 6 aylık ya da yıllık kiralama yapılırken, modelden modele de fiyatlar değişiyor.

Finans 21-05-24 06:52

Kıymalı sebzeli pirinç pilavı tarifi: Kıymalı sebzeli pirinç pilavı nasıl yapılır?

Farklı bir tarif arıyorsanız kıymalı sebzeli pirinç pilavı tarifini mutlaka denemelisiniz. Bu tarifte aynı zamanda pilavı da her zamankinden çok daha farklı bir şekilde yapacağınız için çok seveceksiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 21-05-24 04:42

Patlıcan kapama tarifi: Patlıcan kapama nasıl yapılır?

Kapama yemeği Türk mutfağına has bir yemektir. Genel olarak üzeri çeşitli malzemeler ile kapatılan kuzu eti yemeği kapama olarak adlandırılır. Her sofraya yakışan patlıcanla da kapama yapılabilir. İşte ziyafet sofralarınızda sunabileceğiniz Patlıcan kapama tarifimiz!

Yemek 21-05-24 03:47

Etli nohut yemeği tarifi: Etli nohut nasıl yapılır?

Birçok mutfağın kurtarıcısı, hem yemek davetlerinin hem de öğünlerin baş tacı nohut, girdiği her formda başka bir lezzet sunar. Bu kez ise ana yemek olarak ister pilavla ister tek başına sunabileceğiniz etli nohut yemeği tarifi ile karşınızda. İşte etli nohut yemeği tarifi!

Yemek 21-05-24 02:07

Ekşili kabak tarifi: Ekşili kabak nasıl yapılır?

Etiyle kebabıyla meşhur Adana mutfağından sebzeli bir tarifimiz var: Ekşili kabak tarifi. Sofralarınızın lezzetine lezzet, rengine renk katacak olan bu tarif yaz kış demeden her mevsim tüketebileceğiniz ve sunabileceğiniz bir yemek. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 20-05-24 22:59

Yoğurt çorbası tarifi: Yoğurt çorbası nasıl yapılır?

Yoğurt çorbası, ülkemizin her bölgesinde ve şehrinde yapılan ve tüketilen bir çorba türüdür. Birkaç küçük fark olsa da aşağı yukarı her yerde aynı şekilde yapılır. Hazırlanışı ise son derece kolaydır. İşte yoğurt çorbası tarifimiz!

Yemek 20-05-24 21:50

Zeytinyağlı barbunya tarifi: Zeytinyağlı barbunya nasıl yapılır?

Her şeyin tazesi makbuldür diye düşünenler mevsimini takip ettikleri sebzeleri, meyveleri tüketmeyi tercih ederler. Yaz mevsimi ile birlikte gelen ve kış hazırlıkları için de bir kenara ayrılarak özenle saklanan barbunya da hem çok sevilen hem de yapımı pratik olan yemeklerden biridir. İşte tadıyla, yapımıyla en çok tercih edilen yaz yemeklerinden olan zeytinyağlı barbunya tarifimiz!

Yemek 20-05-24 21:22

Adidas indirimlerini yakalayın, konforu yaşayın! Çok satan modellerde en düşük fiyatlar

Günlük hayatta stilinizden ödün vermeden konforu yaşamak istiyorsanız Adidas ayakkabılardaki indirimleri kaçırmayın! Adidas'ın en sevilen ve çok satan modellerini sizin için bir araya getirdik. Sizi her adımda rahatlıkla buluşturacak, tarz sahibi ayakkabıları görmek, indirimlere ek sepet fırsatlarından yararlanmak için acele edin.

Haber 20-05-24 17:14