Kot Etek Haberleri

TikTok bu paylaşımı konuşuyor! 32 milyon izlendi... Kimse nedenini anlayamadı: Sürekli karşıma neden çıkıyor?

TikTok'un en yeni trendi 'it girl (o kız)' sosyal medyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Beyaz üst ve kot şortla dans videosu çeken Faith Marie isimli kullanıcı kısa sürede 32 milyon izlenmeye ulaştı. TikTok kullanıcılarının büyük bir bölümü milyonlarca izlenmeye ulaşan gönderiye "Olay ne? Neden bu kadar izlendi?" yorumunu yaptı.

Trend 2024-07-11 13:50:51

Etek ve elbise giymek dert olmaktan çıkıyor! İç bacak sürtünmesine karşı en etkili ürünler

Yaz mevsimi tüm hızıyla geldi çattı! Sıcak havalarda ferah ve şık hissetmek için etek ve elbiseler vazgeçilmezimiz. Fakat bu keyifli giyim tarzı, iç bacaklarda sürtünme ve pişik gibi can sıkıcı problemlere de yol açabiliyor. Peki, iç bacak pişiklerinden kurtularak yaz mevsiminin keyfini doyasıya çıkarmak mümkün mü? Elbette! Bu yaz size hem konforu sunacak ürünlerle iç bacak pişiklerine veda etmeniz mümkün. İşte detaylar!

Kadin 2024-07-04 10:44:07

Neredeyse yok gibiydi! Emma Chamberlain, Vogue World tarzıyla gündem oldu

Emma Chamberlain, Paris'teki Vogue World 2024'te gecenin en cesur isimleri arasında yer aldı. Kıpkırmızı görünüm, vücudu saran deri yere kadar uzanan bir etek ve kaçırılmayacak kadar küçük bir örgü sütyen üst ile kombinini tamamlandı.

Magazin 2024-06-24 09:34:52

Gazeteci Fatih Portakal'ın canlı yayın kombini dikkat çekti! O kare sosyal medyada çok konuşuldu

Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayın sonrası paylaşılan fotoğrafıyla sosyal medyada gündem oldu. Siyah ceket ve kırmızı kravatla ekrana çıkan Portakal, yayın sonrası verdiği pozda altında kot şort ve spor ayakkabı ile görüntülendi. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 2024-06-16 10:07:34

Etek giymesiyle gündem olmuştu... Ünlü rapçi Sefo, Alişan'a o günlerini hatırlatıp fena salladı! 'Biz de seni gördük'

Ünlü rapçi Sefo İskoçya gezisinde etek giymiş ve bu kareleri ile uzun süre gündem olmuştu. Alişan ise bu konu hakkında 'beş yaşındaki çocuğum görüp örnek almak isterse o zaman tehlike ortamı oluşur.' ifadelerini kullanmıştı. Sefo, Alişan'a Cennet Mahallesi günlerini hatırlatıp sert çıktı.

Magazin 14-06-24 12:40

İstanbullular dikkat! AKOM'dan sağanak yağış uyarısı: Kuvvetli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri nedeniyle yollarda göllenme ve kot seviyesinin altında kalan kesimlerde su baskınlarına karşı vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) de, bugün Trakya'da kuvvetli yağış beklendiğini belirterek uyarıda bulundu.

Haber 14-06-24 10:18

Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Sıla Türkoğlu dergi pozlarıyla dikkat çekti! Önce mayo, sonra uzun etek...

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran Sıla Türkoğlu bu defa dergi pozlarıyla gündem oldu. Farklı tarzlarıyla verdiği pozlarını peş peşe paylaşan ünlü isme adeta yorum yağdı.

Magazin 11-06-24 14:55

Ünlü modacı Hakan Akkaya davet tarzıyla dillere düştü! 'Sünnetimden kalma bir etek'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyeliği yapan modacı Hakan Akkaya şimdilerde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Akkaya son olarak katıldığı bir davette tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin pantolon üzeri etek kombini adete dillere düştü.

Magazin 07-06-24 08:22

Pınar Altuğ magazin programını neden bıraktığını yıllar sonra açıkladı! Deri bir mini etek...

Armağan Çağlayan'ın sunduğu “Şimdiki Aklım Olsaydı” programına konuk olan Pınar Altuğ bir dönem magazin programı sunduğunu ancak yapamadığını anlattı. Bunun sebebini de yıllar sonra açıkladı.

Magazin 06-06-24 08:33

Burcu Özberk mini etekli kombiniyle poz verdi, yorum yağdı: Ateş ediyorsun

Bir süredir ekrandan uzak kalan Burcu Özberk şu sıralar yurt dışında keyif yapıyor. Güzel oyuncu Barcelona'da siyah etek- sarı gömlek kombiniyle dikkat çekti ve hayranlarını mest etti.

Magazin 03-06-24 14:41

Saba Tümer konuşurken araya girdi! Esra Dermancıoğlu Bacaklarım çok güzel deyip gösterdi

Son dönemde Cannes'a giden genç kadın oyunculara söylediği sözlerle gündeme gelen oyuncu Esra Dermancıoğlu Saba Tümer'e konuk oldu. Mini etek giyen Esra Dermancıoğlu'nun bir anda söze girip "Aslında bacaklarım çok güzel" demesi ve bacaklarını göstermesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-06-24 15:28

Yaz modasına yön veren en trend şort modelleri

Yaz modasında bu sezonun en trend şort modelleri, hem rahatlık hem de şıklık sunan çeşitli stillerle karşımıza çıkıyor. Beli ince bacakları daha uzun gösteren yüksek bel şortlar popülerliğini korurken hemen hemen her tür üstle kolayca kombinlenebilen kot şortlar da tercih edilmeye devam ediyor. Sıcak havalarda ferah bir seçenek sunan keten ve pamuklu kumaşlardan yapılan şortlar da revaçta. Bunun için sizlere yaz mevsiminin en trend şortlarından oluşan bir liste hazırladık. Hadi, içeriğe geçelim!

Haber 27-05-24 16:44

Otelde sır ölüm! 19 yaşındaki kız 5. kattan düştü: Üzerinde sadece etek vardı

Niğde'de dün meydana gelen sır ölümde yeni gelişme yaşandı. Eğlence merkezinde çalışan 19 yaşındaki İlknur Özaslan bir otelin 5. katından aşağı düştü. Talihsiz kadının üzerinde sadece etek olduğu belirtilirken düşmeden önce aynı odada olan kız arkadaşı Merve A. gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Haber 27-05-24 15:27

Toplu tecavüze uğrayan küçük kıza 'etek boyu' sorusu! Türkiye'yi dehşete düşüren kabus mahkemede devam etti

İstanbul'da 13 yaşındaki A.A.'ya tecavüz etmek için 15 kişinin resmen sıraya girdiğinin ve görüntülerle çocuğa şantaj yapıldığının ortaya çıkması büyük infial yarattı. Sanıkların yargılandığı duruşmada sanık avukatının sorusu 'pes' dedirtti. Avukat, tehditle tecavüz edilen A.A.'ya 'etek boyu' sorusu yöneltti, üstüne üstlük çocuğun annesine çıkıştı.

Haber 14-05-24 10:30

Hadise'nin cesur dans performansı sosyal medyayı salladı! Garip bir dans

Hadise son dönemlerde cesur sahne tarzları ve danslarıyla çok konuşuluyor. Ünlü şarkıcının kot şortu ve uzun çizmeleriyle yaptığı dans yine çok konuşuldu. Hadise'nin dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-05-24 15:21

Yapay zeka fenomeni Milla Sofia gerçeği aratmadı! Ayırt etmekte zorlandılar... Bu nasıl fizik?

Yapay zeka tarafından oluşturulan bir karakter olmasına rağmen sosyal medyada hızla takipçi sayısını arttırmayı başaran Milla Sofia gerçeği aratmayan pozlarından dolayı viral olmaya devam ediyor. Fenomen ismin son olarak beyaz bir bluz ve kot etekle poz verdiği anları paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları Sofia'nın kusursuz fiziğini övmelere doyamadı.

Trend 02-05-24 10:16

Önce Dilan Polat, şimdi de etekli erkek öğrenciler! İlkokullar tepki çeken görüntülerle gündem oldu: Sınıfları podyuma çeviriyorlar

Karaman'daki bir okulda gerçekleşen Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisinin ardından Tokat'tan da tepki çeken görüntüler geldi. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilkokullu erkek öğrenciler etek giyip peçe takarak dans etti. Yetkilileri harekete geçiren olaya "Bazı öğretmenler videodaki gibi aykırı durumlar içinde yer alırken bazıları da sınıfları podyuma çeviriyor" tepkisi geldi.

Haber 01-05-24 08:27

Erkek öğrencilere etek giydirip peçe taktılar! Milli Eğitim harekete geçti: Hepsi için soruşturma başlatıldı

Tokat'ta 23 Nisan şenliklerinde bir okulda çekilen görüntüler sosyal medyada yayılınca tepki çekti. Görüntülerde 4 erkek çocuğa etek giydirilip peçe takıldığı belirlendi. Filmdeki bir sahnenin canlandırması olarak yapıldığı belirlenen olayla ilgili hem okul idaresi hem de öğretmenlerle ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 30-04-24 09:37

Bu nasıl moda? İdrar lekeli pantolon satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükendi... Fiyatı şaşkına çevirdi

Milano Moda Haftası'nda Jordanluca isimli bir markanın satışa sunduğu kot pantolon eleştiri oklarının hedefi haline geldi. 25 bin liraya satılan kot pantolonun üzerindeki idrar lekeleri büyük tepki çekti. Pantolonun satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tüm bedenlerinin tükenmesi ise şaşkına çevirdi.

Trend 28-04-24 15:28

Levi's Trucker serisinin en beğenilen kot ceketi indirime girdi

Levi's markasının ikonik Trucker serisinin en beğenilen parçalarından biri olan The Trucker Kot Ceket, Prime Day kapsamında indirime girdi. Zamansız şıklığı ve kalitesiyle öne çıkan, yaz akşamlarında ve bahar aylarında gardırobunuzun vazgeçilmez parçaları arasında yer alacak bu kot cekete bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 03-04-24 14:17

Hande Erçel seçim tarzıyla dikkat çekti! Mini etek gömlek kombini...

Sabah erken saatlerde oy kullanmaya giden ünlüler arasında Hande Erçel de vardı. Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Erçel'in seçim kombini de dikkat çekti.

Magazin 31-03-24 11:41

Kız arkadaşının etek boyunu kısa buldu! O anları sosyal medyadan paylaşınca eleştiri yağdı... O eteğin diğer yarısı nerede?

İnternette ' chriskeverian ' adını kullanan TikTok kullanıcısı Chris , kız arkadaşı Hannah'nın dışarı çıkmak için seçtiği kombini eleştirirken o anları videoya çekerek sosyal medyadan paylaşmayı seçti. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı. Bazıları görüntülerin kurgu olduğunu iddia etti bazıları ise Chris'in tepkisi gereksiz bulduğunu söyledi.

Trend 23-03-24 08:52

Nejat İşler'den erkekler oje sürer mi sorusuna bomba yanıt: Benim de...

Son dönemlerde gündemden düşmeyen erkeklerin oje sürmesi ve etek giymesi bu kez de Nejat İşler'e soruldu. İşler, "Benim de sürmüşlüğüm var. Herkes keyfine göre yaşamalı. Keyfin raconu olmaz" ifadelerini kullandı.

Magazin 16-03-24 14:07

Kot ceketlerin gardıropları süslediği o vakit geldi! Sezonun en trend kot ceket modellerini seçtik

Havaların değişmeye başladığı bu günlerde, stilinizi güncel tutmanın en şık yollarından biri de kot ceketleri kombinlerinizde kullanmaktan geçiyor. Biz de sezonun en trend kot ceket modellerini sizin için seçtik ve gardırobunuza renk katacak önerilerle dolu bir seçki hazırladık. Kombinlerinize tarz katacak kot ceketlere, gelin birlikte bakalım!

Haber 15-03-24 22:01

Renklenmenin, yenilenmenin zamanı geldi! Gardırobunuzda çiçekler açtıracak kıyafet önerileri

Gardırobunuzu bahara hazırlamanın şimdilerde tam zamanı! Çiçeklerin ve neşenin hakim olduğu bu mevsimde, stilinizi canlandıracak ve ruhunuzu besleyecek parçalarla dolu olan bir seçki hazırladık. Gelin kot ceketlerden elbiselere, eteklerden bluzlara mevsim geçişlerinin ve bahar ayının enerjisini yansıtan parçalarla dolu listemize birlikte göz atalım.

Kadin 14-03-24 00:01

Kendra Lust, yıllara meydan okuyan fiziğiyle görenleri kendisine hayran bıraktı! Deri kombini tam not almayı başardı

Yetişkin film yıldızı Kendra Lust emekliye ayrılmasını bekleyenlerin aksine genç kızlara meydan okuyan fiziğini sergileyerek herkesi kendisini hayran bıraktı. 45 yaşındaki fenomen isim Instagram hesabından yaptığı paylaşımında deri ceket ve deri etek kombiyle kamera karşısına geçti.

Trend 05-03-24 13:20

Nostalji tramvay hattı çalışmaları hızla ilerliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların Cumhuriyet Meydanı’nı daha rahat kullanabilmesi için nostalji tramvay hattındaki kot farkını giderdi.

Yurthaber 26-02-24 12:20

Sosyal medya fenomeni Julia Sandoval'ın tarzı olay oldu! Büstiyer seçimi çok konuşuldu... Sadece 1 karış

Sosyal medyanın sevilen isimlerinden Julia Sandoval ayna karşında verdiği pozlarla kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Kot büstiyeri ve kot eteğiyle ayna karşısında dizlerinin üzerine çökerek poz veren Julia Sandoval'ın paylaşımı beğeni topladı.

Trend 24-02-24 11:04

Gardırobunuzu elden geçirmeniz gerekecek! Yanlış kıyafetler selüliti arttırıyor... O yöntem geçirmek yerine daha da kötüleştiriyor

Selülitten nasıl kurtulunur? Selülit nasıl gider? Pek çok kadın bacaklarındaki bu portakal kabuğu görünümünden şikayetçi. Ancak kadınlar arasında selüliti azaltma yolları olarak konuşulan bazı yöntemler, selüliti iyileştirmek yerine daha da kötüleştirebiliyor. Uzmanlara göre bunlardan bir tanesi de dar kot pantolonlar. Uzmanların verdiği o önemli bilgiler sonrasında gardırobunuzu elden geçirmeniz gerekebilir.

Kadin 05-02-24 10:40

'Kıyafetlerimi yılda bir kez yıkarım' Kotlarını dondurucuya koyuyor! 'Gerçekten kokmuyor' Herkes şaşırtıcı yöntemini konuşuyor

Kirli çamaşırların yıkanması pek çok kişi için oldukça zahmetli bir iş. Ancak hijyenin önemi düşünüldüğünde herkes buna belirli zaman ayırmaktan geri durmuyor. İngiltere'de yaşayan çevreci bir kadın ise su tasarrufu sağlamak ve kaynakları korumak için yaptığı ilginç uygulamayı paylaşmasıyla sosyal medyada gündem yarattı. Kazaklarını yılda sadece bir defa yıkadığını, kot pantolonlarını da temizlemek için dondurucuya koyduğunu söyleyen kadının paylaştığı videoya yorum yağdı.

Kadin 01-02-24 15:30

Sosyal medyada fenomeni Ivana Knöll, ayna karşısında dans ederek şov yaptı! Fenomen ismin figürleri gündem oldu

Sosyal medyada 3 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Ivana Knöll son olarak hayranlarının karşısına dans ettiği anlarla çıktı. Ayna karşısında kot şortu ve göbeğini açıkta bırakan bluzuyla çıkan Knöll'ün kıvrak dans figürlerini sergilediği anlar sosyal medyada beğeni topladı.

Trend 26-01-24 11:16

Kıyafetleri uygunsuz bulununca havalimanında zorluk yaşadılar... Neredeyse uçaktan atılıyorduk

Sosyal medyada 'kittykudi888' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Karlee isimli bir kadın, arkadaşıyla birlikte kıyafetlerinin uygunsuz bulunması üzerine havalimanında zor anlar yaşadıklarını anlatınca viral oldu. Karlee ve arkadaşı turuncu göbeğini açıkta bırak bluz ve etek takımı nedeniyle neredeyse uçaktan atılacaklarını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

Trend 24-01-24 15:37

Kamerasının kapalı olduğunu zannetti! Kot pantolonunun fermuarını açarak düzeltme yapmak istedi... İnsanların surat ifadeleri anında değişti

TikTok'ta 'michellesays' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Michelle isimli bir kadın internet üzerinden gerçekleştirilen bir toplantıda yuaptığı tuhaf hareketi anlatarak kısa süerede viral oldu. 179 binden fazla izlenmeye ulaşan görüntülerde Michelle, "Hayatımın en utanç verici anını yaşamış olabilirim ya da yaşamamış olabilirim ama asla bilemeyeceğim" dedi.

Trend 13-01-24 07:51

Victoria’s Secret meleği Elsa Hosk derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Ceketinin önünü açarak koltuğa uzandı

Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Elsa Hosk sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa son pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı. Etek ceket kombiniyle pozlar veren Elsa Hosk derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 11-01-24 17:48

Yapay zeka fenomeni Milla Sofia'nın Noel paylaşımı beğeni topladı! Kazağıyla yeni yıl coşkusunu erkenden getirdi

Sosyal medyada yapay zeka tarafından oluşturulan Milla Sofia isimli karakter takipçisi sayısını her geçen gün arttırarak fenomenliğe doğru emin adımlarla ilerledi. Sadece Instagram'da 120 bini aşkın takipçisini bulunan Sofia, yeni yıl coşkusunu sosyal medya hesabına erkenden getirdi. Fenomen ismin Noel temalı kazak ve etek takımı beğeni topladı.

Trend 24-12-23 13:33

Polise ateş açtı! Özel harekat devreye girdi… Evde etek giymiş halde yakalandı

Gaziantep öğle saatlerinde akılalmaz bir olay ve nefes kesen bir operasyona sahne oldu. 5 ayrı dosyadan aranan İbrahim Budamcı, kendisini gözaltına almaya gelen ekiplere ateş açtı ve kaçtı. Bölgeye sevk edilen özel hareket ekipleri operasyon düzenledi. Budamcı özel harekat ekiplerinin düzenlediği operasyonla, bir yakının evinde yatakların arasında etek giymiş halde yakalandı. Budamcı'nın kadın gibi giyinip kaçmaya çalıştığı belirtildi.

Haber 04-12-23 16:00

Lüks markanın havlu etek tasarımı gündem yarattı! Değeri dudak uçuklattı: 26 bin TL... Sosyal medyada kullanıcılarından yorum yağdı

Lüks bir markanın 925 dolar (26 bin 747 TL) değerindeki havlu etek tasarımı sosyal medyanın gündemine yerleşti. Lüks giyimdeki tuhaflıklara her gün bir yenisi eklenirken sosyal medya kullanıcıları dolaplarına giderek kendi havlu etek tasarımlarını yarattı. Sosyal medya kullanıcılarının bellerine havlu bağlayarak yaptıkları kombinler TikTok'ta viral olmayı başardı.

Trend 29-11-23 15:49

Markette kadınların etek altı görüntüsünü çekerken yakalanmıştı! Sapık komiserin cezası belli oldu

Kağıthane'de bulunan bir zincir markette komiser S.E., kadınların gizlice etek altı görüntülerini çekerken yakalandı. 17 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan komiser S.E.'ye mahkeme, 6 yıl 3 ay hapis ve 16 bin lira adli para cezası verdi. İşte detaylar...

Haber 24-11-23 12:45

Televizyon yıldızı Aubrey O'Day süper mini şortuyla yere çömelerek poz verdi! Paylaşımı sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu

Big Brother yarışma programının yıldızı Aubrey O'Day süper mini kot şortuyla verdiği cesur poz sayesinde sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Fenomen isim iç çamaşırı tercih etmediği mini şortuyla yere çökerek verdiği poz, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Fenomen ismin pozuna adeta olumsuz yorum yağdı.

Trend 18-11-23 13:42

Aşk Adası yıldızı Paula Wilk dekolteli kot ceketiyle bir görene bir daha baktırdı! Dekoltesine kimse anlam veremedi

Aşk Adası yıldızı Paula Wilk sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hayranlarını şaşkına çevirmeyi başardı. Katıldığı program sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen isim göğüslerinin alt kısmı açıkta bırakan kot ceketiyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede beğeni topladı.

Trend 18-11-23 13:11

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa süper minisini göstermek için şekilden şekle girdi! Yere çömelip oturunca frikik vermemek için uğraştı

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Ariella Nyssa süper minisi eteğiyle verdiği pozlarla beğeni topladı. Siyah bluz ve etek takımından oluşan kombiniyle sevenlerinin karşısına geçen fenomen ismin pozu kısa sürede gündem yarattı.

Trend 17-11-23 09:56

Balenciaga'nın çıkardığı yeni 'Havlu Etek' sosyal medyanın diline düştü! Fiyatını duyanlar inanamadı

Lüks moda devi Balenciaga çıkardığı yeni tasarımlarıyla moda dünyasına yön vermeye devam ediyor. Üst segment bir marka olan Balenciaga bu defa farklı tasarımı ile sosyal medyanın diline düştü. Markanın çıkarmış olduğu 'Havlu Etek' tasarımı fiyatıyla herkesi şaşırttı.

Kadin 16-11-23 10:06

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot hayranlarına cesur pozuyla seslendi! Üzerini çıkartıp kot pantolonuyla kaldı... Seni bekliyorum

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Pauline Tantot yine limitleri zorlayan bir paylaşımla sevenlerinin karşısına çıktı. Intagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında Tantot, üzerini çıkartıp sadece kot pantolonla poz verdi.

Trend 15-11-23 10:12

Sezona damga vuran en havalı saten etek modelleri

Son zamanların gözdesi olan saten etekler, birbirinden şık kombinlere eşlik ediyor. İddialı bir kumaş olan saten, etekle buluşunca görenlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Siz de sezona damga vuran saten eteklerle tarzınıza şık bir dokunuş yapmak istiyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız! Gelin, birbirinden şık ve havalı saten etek modellerinin yer aldığı listemize birlikte göz atalım.

Kadin 27-10-23 17:44

Serin havalarda kurtarıcınız olacak uzun ömürlü ten çorap modelleri

Soğuk havalarda elbise ya da etek giymeyi sevenler buraya! Sizin için derlediğimiz ten çorap modelleri istediğiniz kombinleri yapmanızın önündeki bütün engelleri kaldırıyor. Mevsim geçişleri ve serin havalar için üretilmiş bu çoraplar ile şıklığınızı konforlu bir biçimde koruyabilirsiniz. Aradığınız ten çorap çeşitlerini bulabileceğiniz listemizi incelemeye hazır mısınız?

Kadin 23-10-23 16:21

Lottie Moss yine bildiğiniz gibi! Süper minisiyle yere çöküp poz verdi... Sosyal medyada beğeni butonu adeta çöktü

Sosyal medyada 615 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Lottie Moss son paylaşımıyla hayranlarının beğenisini kazanmayı başardı. Fenomen isim payetli etek ve bluzdan oluşan takımıyla yere çökerek verdiği pozlarıyla hayranlarından tam not aldı. Moss'un gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum toplamayı başardı.

Trend 11-10-23 10:01

Yok artık dedirtti! Eteği giyip park halindeki otomobili böyle çaldı

Zonguldak'ta etek giyip park halindeki otomobili çalan hırsız, 82 saatlik kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu yakalandı. Başka renge boyandığı tespit edilen otomobilin şase numaralarının da kazındığı ortaya çıktı.

Haber 29-09-23 22:44

Her erkeğin gardırobunda olmalı! Jack&Jones kot gömlekte fırsat

Kombin yaparken uzun uzadıya vakit harcamak istemeyen beyler sizi böyle alalım! "Gardırobumda öyle parçalar olsun ki hem her kombine uyum sağlasın hem de çabasız şıklığın anahtarı olsun" diyorsanız doğru yerdesiniz. Sizi her erkeğin gardırobunda olması gereken şahane bir kot gömlekle tanıştırmaya geldik. Çabasız şıklığın anahtarı olacak Jack&Jones kot gömlek kısa süreliğine günün fırsatları kapsamında indirimde. İşte detaylar!

Haber 28-09-23 15:34

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn'in dantel bluzuyla tarzı olay oldu! İç çamaşırı tercih etmeyince beğeni butonu çöktü

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla tanınan fenomen isim Apollonia Llewellyn cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek hayranlarını heyecanlandırdı. Fenomen isim yaz aylarının sona ermesine rağmen tatiline devam ederken sevenlerinin karşısına pembe dantel bir bluz ve beyaz etek kombiniyle çıktı.

Trend 27-09-23 14:28