Seda Sayan Ile Yemekteyiz Haberleri

Seda Sayan, Hande Yener'in o şarkısını seslendirdi! Takipçileri beğenmedi! Nihat Doğan'ın...

Seda Sayan, şarkıcı Hande Yener'in 2004 yılında seslendirdiği ve halen daha akıllarımızda olan 'Acı Veriyor' parçasını yeniden seslendirdi. Sayan'ın "Acı Veriyor" performansına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 2024-04-21 11:19:21

Survivor Nagihan ve Seda arasında olay kavga! Gömerim seni, yolarım

Survivor All Star'da gerilim dolu günler sürüyor. Survivor All Star 2024 81. bölüm tanıtımında Nagihan ile Seda arasında inanılmaz bir kavga yaşandı. Nagihan'ın "Gömerim seni" sözleri şoke etti.

Magazin 2024-04-10 07:44:04

Önce küçük kızlarını sonra kendisini vurdu! İzmir'de baba dehşeti... Yatak odasında kanlar içinde kaldılar

İzmir'de yaşayan Umut A., bir süre önce iki çocuğu ile birlikte evden ayrılan eşinin barışmayı kabul etmemesi üzerine, eşyalarını vermek için çocuklarıyla görüşmek istedi. Umut A., yatak odasında eşyaları toplarken bu sırada tabanca ile iki çocuğuna ve kendisine ateş etti. Hastaneye kaldırılan baba ve 2 kızından Tuğçe A. (6) yaşamını yitirirken, Umut A. ve diğer kızı Seda A.’nın (10) ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Haber 2024-04-02 07:13:36

Seda Sayan 2 milyon 665 bin TL'lik çantasıyla gündem olmuştu! 'Tükürük' detayı herkesi şaşırttı

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan son olarak 2 milyon 665 bin TL'lik çantasıyla gündem oldu. Sadece özel davetlerde ve tatiller kullandığı iddia edilen çantanın kişiye özel üretildiği ortaya çıktı.

Magazin 2024-03-26 12:38:26

Seren Serengil Seda Sayan'ın eşiyle yaş farkını eleştirdi, sosyal medyanın diline düştü!

Özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil bu defa Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in arasındaki yaş farkını eleştirdi. 'Zaten çocuk oğlu yaşında' diyen Serengil'in bu yorumu sosyal medyada tepki çekti. Seren Serengil'in de kendisinden 11 yaş küçük Mustafa Tohma'yla aşk yaşadığı hatırlatıldı.

Magazin 26-03-24 08:25

Estetikleriyle gündemdeydi! Seda Sayan bir kez daha sünnet derisi sıvısı enjekte ettirdi! Son haliyle şaşırttı

Yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen Seda Sayan, bu işlemleri sosyal medya hesabından da paylaşıyor. Son olarak sosyal medyadan bir video paylaşan ünlü isim son haliyle herkesi şaşırttı. Seda Sayan bir kez daha sünnet derisi sıvısı enjekte ettirdi...

Magazin 23-03-24 07:26

Seda Sayan 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile boşanıyor mu? Sessizliğini canlı yayında bozdu

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile 2022 yılının Nisan ayında sürpriz bir şekilde evlenmişti. Aralarındaki yaş farkı çok konuşulan ikili hakkında sık sık 'boşanıyorlar' iddiaları gündeme geliyor. Seda Sayan eşiyle ilgili hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Magazin 15-03-24 10:20

Survivor'da Sema ile kavga eden Pınar Saka'nın eşi ve kardeşi en sonunda patladı

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi ve ikili temaslı kavga etti. Pınar'a yapılan yorumların ardından kardeşi ve eşi daha fazla sessiz kalmadı.

Magazin 28-02-24 15:24

Survivor Sema Aydemir diskalifiye edildi! Acun Ilıcalı'nın kararı sosyal medyayı atağa kaldırdı! 'Pınar da edilmeli'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi ve ikili temaslı kavga etti. Acun Ilıcalı yaşanan olay sonrası hemen acil durum konseyini topladı ve Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Ilıcalı'nın bu kararı sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 27-02-24 11:47

Survivor Seda Ocak kardeşi Sema'nın diskalifiyesini duyunca Pınar'a bakın ne dedi

Survivor'da gece yarısı çıkan kavga diskalifiye ile sonuçlandı. Sema geldiğinden beri sürekli gerilim yaşadığı Pınar ile birbirine girdi. Sema'nın diskalifiye edilmesi sonrasında karşı takımda yer alan kardeşi Seda Ocak ise bakın ne dedi.

Magazin 27-02-24 10:30

Estetiklere doyamayan Seda Sayan kaslı vücudunu gösterdi!

Seda Sayan genç görünmek için yaptırdığı estetik operasyonlar ile gündemden düşmüyor. Fotoğraflarına yaptığı shoplarla ve estetik operasyonlarla adından söz ettiren Seda Sayan son estetiği ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-02-24 20:18

Seda Sayan'ın programıyla ünlenen Solmaz Çiros bambaşka biri oldu! Görenler Cardi B'e benzetti

Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın sunuculuklarını üstlendiği Evleneceksen Gel adlı programla birlikte şöhrete kavuşan Solmaz Çiros, son dönemde gözlerden uzakta. Bir süre kalça danslarıyla gündeme gelen Solmaz Çiros'un değişimi şaşırtıyor.

Magazin 01-02-24 12:07

Kısmetse Olur Cansel Çördük göğüslerini bantladı! Pozları ağızları açık bıraktı

Seda Akgül'ün sunumuyla ekrana gelen Kısmetse Olur'un ilk sezon yarışmacılarından biri olan Cansel Çördük, Eser West ile yaşadığı aşkla hafızalara kazındı. Yaptığı cesur paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü isim son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin 30-01-24 14:15

Seren Serengil’den Seda Sayan’a kavgada söylenmeyecek sözler! “Kaşlar, bakışlar saç modelleri bir sal beni artık”

Seda Sayan yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyor. Seren Serengil'in Seda Sayan'a sarf ettiği sözler magazin gündemine bomba gibi düştü. İki ünlü isim arasında sular bir türlü durulmuyor. Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Seda Sayan’ın kendisini taklit ettiğini iddia etti.

Magazin 27-01-24 13:45

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan Müge Anlı'dan mı destek istedi? Ölmek üzere babama sarılmak istiyorum sözlerini duyunca çıldırdı

2014 yılında Sibel Kirer ile nikah masasına oturan Emrah'ın bu evliliğini iki çocuğu vardı. Geçtiğimiz günlerde "Benim iki tane evladım var" diyen Emrah'ın uzun yıllardır görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan gündeme geldi. Tayfun hakkındaki iddialar sonrası çileden çıktı. Emrah'ın oğlu Müge Anlı ve Seda Sayan'dan yardım mı istedi?

Magazin 21-01-24 16:01

'Sabahın Sultanı' programının fenomen çifti Havvanur ve Murat'tan Seda Sayan ile ilgili şok iddialar...

Seda Sayan yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyor. Sayan, bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Programına katılan gençlerin, kendilerini evlendirmediklerine yönelik iddiasının ardından bu kez programın fenomen isimleri Havvanur ve Murat'tan şok eden açıklamalar geldi. Memleketlerine gitmeleri için araba sağlanmadığını söyleyen çift, kendilerine vadedilenlerin yapılmadığını iddia etti.

Magazin 20-01-24 16:36

Popstar Mehtap’dan bomba Seda Sayan yorumu: Makyajsız görünce tanıyamadım

Müzik kariyerindeki çıkışını Popstar yarışması ile yakalayan, farklı yorumu ve tarzı ile de dikkatleri üzerine çeken Popstar Mehtap'ın Seda Sayan açıklamaları gündem olmuştu. Bugün 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Mehtap, Seda Sayan'ı makyajsız tanıyamadığını belirtti.

Magazin 16-01-24 12:17

Yeşim Salkım estetik çıkışıyla gündemde! Akla Seda Sayan geldi... Estetikli herkes maymundan beş dakika önce

Son dönemde Songül Karlı ve Seda Sayan'ın sık sık estetik yaptırması ve görünümleri gündeme geliyor. Yeşim Salkım estetik yaptıranlara çıkışarak sert ifadeler kullandı. Salkım'ın sözleri sonrası "Seda Sayan'a mı bu sözler?" yorumları geldi.

Magazin 14-01-24 11:36

Yüzüne sünnet derisi enjekte ettirmişti! Seda Sayan canlı yayında açıkladı! Maliyeti dudak uçuklattı

Son dönemde yaptırdığı estetiklerle adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde bir kez daha estetik doktorunun kapısını çalmıştı. Daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesi bölgesine sünnet derisinden sıvı enjekte ettiren ünlü isim bugün işlemin ayrıntılarını tek tek açıkladı. Bu işlemin maliyeti ise dudak uçuklattı.

Magazin 12-01-24 15:57

Alişan ve Demet Akalın'ın programı bitmiş yerine Seda Sayan getirilmişti! Koltuk krizi yeniden alevlendi

Demet Akalın ve Alişan'ın Star TV'deki sabah programı anlaşmaları bitince ekranlara veda etmişti. Onların yerine Seda Sayan getirilince ünlü isimler arasında koltuk krizi yaşanmıştı. Şimdilerde Jess Molho ile Gel Konuşalım programında sunuculuk yapan Demet Akalın olayın perde arkasını anlattı.

Magazin 12-01-24 11:54

Seda Sayan estetiklerden sonra bu kez Çağlar Ökten'e kafayı taktı! Sayan, eşini videoya aldı, bomba yorumla paylaştı: Kadın cinsel tercihini...

Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündem olan Seda Sayan, bu işlemleri sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak sosyal medyadan bir video paylaşan ünlü isim takipçilerini şaşırtmıştı. Sayan, daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden elde edilen sıvı enjekte ettirdiği işlemi paylaşmıştı. Şarkıcı estetik operasyonlarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyor. Bu kez eşini paylaşan Sayan çektiği videoyla çok konuşuldu.

Magazin 09-01-24 16:21

Sünnet derisinden sıvı enjekte etmişti: Bomba isim 'Ben de istiyorum' diyerek Seda Sayan'ı aradı!

Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündem olan Seda Sayan, bu işlemleri sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak sosyal medyadan bir video paylaşan ünlü isim takipçilerini şaşırtmıştı. Sayan, daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden elde edilen sıvı enjekte ettirdiği işlemi paylaşmıştı. İddiaya göre, Ajda Pekkan, 'Ben de istiyorum' diyerek işlem hakkında bilgi almak için Seda Sayan'ı aradı.

Magazin 06-01-24 13:55

Estetikleri gündemden düşmüyor! Seda Sayan son videosuyla takipçilerini şaşırttı... Sünnet derisinden sıvı enjekte ettirdi

Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen Seda Sayan, bu işlemleri sosyal medya hesabından da paylaşıyor. Son olarak sosyal medyadan bir video paylaşan ünlü isim takipçilerini şaşırttı. Sayan, daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesine sünnet derisinden elde edilen sıvı enjekte ettirdiği işlemi paylaştı.

Magazin 05-01-24 16:05

Enis Arıkan'ın 'Seda Sayan Müzikali' gündem oldu: Uyuyan Adamdan Nefret, Ben Çorap Kadınıyım...

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına ünlü oyuncu Enis Arıkan performansıyla damga vurdu. O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programı sosyal medyanın da gündemine oturdu.Seda Sayan Müzikali adlı şovuyla sahneye çıkan Arıkan, seyirciyi kırdı geçirdi. Sayan'ın sosyal medyada kült olan replikleri "Uyuyan adamdan nefret ederim" ve "Ben çırap kadınıyım"ı klibinde kullanan Arıkan, Ah Geceler şarkısı eşliğinde performansını sergiledi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-01-24 12:09

Dilan Polat'la aynı sitede oturuyordu! Seda Üren'in lüks evini görenler hayran kaldı

Ünlü şarkıcı Seda Üren geçtiğimiz günlerde Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına katılmış ve Dilan Polat'ın tutuklandığı geceye dair açıklamalarıyla gündem olmuştu. Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile aynı sitede oturan Seda Üren şimdi de lüks eviyle gündem oldu. Üren'in lüks evini görenler hayran kaldı.

Magazin 25-12-23 17:25

Mucize'nin yıldızı Seda Tosun boşandı! Nikah cüzdanını yırtarak haberi duyurdu: Evlilikte köleliğe, şiddete, aşağılanmaya, rezilliklere son!

'Mucize' filmiyle adını geniş kitlelere duyuran Seda Tosun Haziran 2022'de sosyal medya fenomeni Taner Ataş ile evlenmişti. Kısa süre önce doğum yapan Tosun evliliğinde mutlu değildi ve boşanma kararı almıştı. Seda Tosun boşandığını nikah cüzdanını yırtarak duyurdu.

Magazin 15-12-23 14:10

Zeynep Bastık eski kocası ve yeni aşkıyla eğlencedeydi! Açıklaması sosyal medyada gündem oldu! Seda Üren de rahatsız oldu

Şarkıcı Zeynep Bastık ile Tolga Akış, 2021'de evlenmiş ve bir yıl dolmadan boşanmıştı. Boşanma ardından arkadaşlıkları devam eden ikiliden Bastık, yeni aşkı Alican Ayyıldız ve eski eşi ile aynı partide eğlendi. Bu görüntüler gündem olunca Bastık "2024 yılındayız artık" deyince sosyal medyanın diline düştü. 2. Sayfa'da da bu açıklama masaya yatırıldı.

Magazin 14-12-23 14:09

Evleneceksen Gel ile tanındı... 'Apaçi Mustafa'dan Seda Sayan'a: Sahtekar...

Sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın üstlendiği programla "Apaçi Mustafa" olarak tanınan Mustafa Bilginer şoke eden bir paylaşım yaptı. Apaçi Mustafa Seda Sayan'ı sahtekar olarak nitelendirdi.

Magazin 10-12-23 08:35

Survivor Nagihan Karadere'nin evlatlıktan reddedildiği iddia edilmişti! Kardeşi hakkındaki sözleri olay oldu! 'İstekleri beni aşıyordu'

'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere'nin evlatlıktan reddedildiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Karadere, bu iddiaların hemen ardından kameralar önünde babasını arayarak çıkan haberlere son noktayı koymuştu. Ünlü ismin şimdi de kardeşi ile ilgili açıklamasıyla gündem oldu. Karadere, "Kardeşimin benim boyumu aşan isteklerini karşılayamayınca konu buralara geldi" dedi.

Magazin 06-12-23 17:09

Kısmetse Olur Cansel Çördük adeta bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamadı! İddialı pozlarına yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve Seda Akgül'ün sunumuyla ekrana gelen Kısmetse Olur'un ilk sezon yarışmacılarından biri olan Cansel Çördük, Eser West ile yaşadığı aşkla hafızalarımıza kazındı. Programdan sonra Amerika'ya taşınıp kendine yeni bir hayat kuran Cansel şimdilerde değişimiyle adından söz ettiriyor. Cansel Çördük adeta bambaşka biri oldu. Son halini görenler tanıyamadı...

Magazin 02-12-23 16:48

Seda Sayan genç görünmek için bunu da yaptı! Sünnet derisinden elde edilen sıvıyı enjekte ettirdi! O anlar gündem oldu

Yaptırdığı estetikleri saklamayan ve sosyal medya hesaplarından paylaşan Seda Sayan, şimdi de genç görünmek için yüzüne yaptırdığı işlemi açıkladı. Ünlü ismin sünnet derisinden elde edilen sıvıyı yüzüne enjekte ettirdiğini açıkladığı video sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-11-23 16:16

Seda Sayan ablası Nursel Sayan'a estetik yaptırdı! Son halini gören şoke oldu

Seda Sayan'ın ablası Nursel Sayan Yıldız estetik için gittiği bir klinikte yanlış müdahaleye maruz kalınca kardeşinin kapısını çaldı. Nursel Yıldız'a büyük bir estetik operasyon yapıldı. Seda Sayan'ın ablasının son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin 21-11-23 07:41

Seda Sayan'ın programıyla tanınan Apaçi Mustafa'nın Filistinli kadınlara çirkin mesajı tepki çekince...

Sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın üstlendiği programla "Apaçi Mustafa" olarak tanınan Mustafa Bilginer çirkin sözleriyle gündem oldu. "Bütün bayanları evime davet ediyorum" diyerek Filistinli kadınlara seslenen Apaçi Mustafa tepki çekince özür diledi.

Magazin 14-11-23 15:07

Popstar Mehtap’dan bomba Seda Sayan iddiası! Bunu tüm Türkiye duysun

Müzik kariyerindeki çıkışını Popstar yarışması ile yakalayan, farklı yorumu ve tarzı ile de dikkatleri üzerine çeken Mehtap Yılmaz, Seren Serengil'e yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Mehtap, Seda Sayan iddiasıyla da gündeme geldi.

Magazin 13-11-23 15:14

Yakın dostu Ahmet Kural'ın düğününe bile katılmayan Murat Cemcir ilk kez konuştu! Açıklaması dikkat çekti

Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturdu. Törende Kardeş Payı'ndaki rol arkadaşları Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın olmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Ayrıca ünlü isimlerin sosyal medyadan hiçbir paylaşım yapmaması da akıllara 'Küsler mi?' sorusunu getirmişti. Yakın dostu Ahmet Kural ile araları açık olan Murat Cemir, düğüne katılmama sebebini açıkladı.

Magazin 11-11-23 08:50

Emre Ubeyli ile büyük aşk yaşamıştı! Kısmetse Olur Ayça Ekin Beğen'in son hali gündem oldu

Seda Akgül'ün sunumu ile ekrana gelen Kısmetse Olur yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Programda yarışmacılar arasındaki kavgalar ve yaşanan aşklar hala hafızalarda. Kısmetse Olur'a damga vuran isimlerden biri de Ayça Ekin Beğen oldu. Emre Ubeyli ile büyük aşk yaşayan ve ayrılıkları olay olan Ayça Ekin'in son halini görenler çok şaşırıyor.

Magazin 10-11-23 14:07

Aşkını böyle ilan etti! İlayda Alişan ile Oğulcan Engin'den ilk paylaşım geldi

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, Miray Daner'den ayrılmasının ardından aradığı aşkı İlayda Alişan'da buldu. İlişkilerini geçtiğimiz aylarda kabul eden ikili, sosyal medya hesaplarından ilk kez birlikte paylaşım yaptı. Güzel oyuncu aşkını böyle ilan etti.

Magazin 04-11-23 17:26

Zuhal Topal kızının doğum gününü kutladı! Babasının kopyası

Yemekteyiz programı ile hafta içi her gün izleyici karşısına çıkan Zuhal Topal kızının doğum günün kutladığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Eşi ve kızıyla beraber Topal’ın paylaşımına adeta yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 02-11-23 09:08

Eşini çocuklarının gözü önünde katletti! Akılalmaz detay ortaya çıktı: 1 gün önce kutlama yapmışlar! Doğum günü pastası...

Adana'da emekli astsubay Y.E., tartıştığı eşi Seda E.'yi 3 çocuğunun gözü önünde tabanca ile vurarak öldürmüştü. Kan donduran vahşette akılalmaz bir detay ortaya çıktı. Emekli astsubayın, karısını öldürmeden 1 gün önce eşinin doğum gününü ailecek kutladığı ve pastanın üzerine, "Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum" yazısını yazdırdığı öğrenildi. Öte yandan eşini tabancayla vurarak öldüren emekli astsubay tutuklandı ve ifadesinde "Korkutmak istedim" dediği ortaya çıktı.

Haber 27-10-23 12:46

Kurbağa bacağı yapmıştı! MasterChef Fikret Yemekteyiz'de gözyaşlarını zor tuttu! Masayı terk edip...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Daha önce MasterChef'in 2021 sezonunda yarışan Fikret Tuğ bu hafta Yemekteyiz'e damga vurdu. Seçtiği yemek ile sosyal medyada çok konuşulan MasterChef Fikret haftanın son gününde gözyaşlarını zor tuttu ve masayı terk etti.

Magazin 20-10-23 16:50

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Yusuf kimdir, nereli, kaç yaşında? Yemekteyiz Mehmet Yusuf Türk'ün biyografisi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bugünkü yarışmacısı Mehmet Yusuf oldu. İlk gün Sema Hanım'ın sofrasında yaptığı yorumlar ile dikkat çeken genç yarışmacı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Yusuf kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Mehmet Yusuf Türk aslen nereli, ne iş yapıyor?

Magazin 18-10-23 15:24

Şef Mehmet Yalçınkaya'ya attığı mesaj olay olmuştu! MasterChef yarışmacısı Fikret Tuğ Yemekteyiz'de ortaya çıktı

Zuhal Topal'ın sunumuyla Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Yemekteyiz her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Programdaki yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar sık sık gündem oluyor. Yarışmaya bu defa efendi kişiliği ve konuşma tarzı ile dikkat çeken Fikret Tuğ damga vurdu. Yemekteyiz Fikret'in 2021 sezonunda MasterChef Türkiye'de yarıştığı ortaya çıktı.

Magazin 17-10-23 15:30

Yerine Seda Sayan getirilmişti! Onur Büyüktopçu'nun Gelinim Mutfakta itirafı olay oldu! 'Ayak kaydırma...'

Fatih Ürek'in ardından 2020 yılında Gelinim Mutfakta programını sunmaya başlayan ve ani bir şekilde programdan ayrılan Onur Büyüktopçu'dan yıllar sonra önemli bir itiraf geldi. Büyüktopçu programdan kovulduğunu söylerek "Ayak kaydırma muhabbetleri falan oldu." dedi.

Magazin 11-10-23 10:36

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den karnı burnunda poz! İkizler göründü...

Derya Tuna-İbrahim Tatlıses çiftinin oğulları İdo Tatlıses ile mutlu bir evliliği olan ve şimdilerde ilk kez anne olmak için gün sayan Yasemin Şefkatli karnı burnunda pozunu paylaştı. 5 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli'nin paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 07-10-23 17:32

Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin adını ağzından kaçırdı! İsmi bakın ne olacakmış

Dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile sessiz sedasız dünyaevine giren Ezgi Mola, kısa bir süre sonra hamile olduğunu açıklamıştı. İlk kez anne-baba olmak için gün sayan ünlü çiftin bebeğinin ismini yakın arkadaşı Merve Dizdar ağzından kaçırdı. Ezgi Mola'nın bebeğinin ismi bakın ne olacakmış...

Magazin 04-10-23 09:23

Seda Sayan'ın programında şoke eden anlar! Masadaki objeyi eski eşine fırlattı... Ünlü sunucu tepkisiz kaldı

Tuğba Ekinci'nin sık sık eleştirdiği 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında şoke eden anlar yaşandı. Kadına şiddetin canlı yayında gözler önünde yaşandığı sırada Seda Sayan'ın tepkisizliği de sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-10-23 12:25

Sadece Oğulcan ve Çağlar Ökten'i takip ediyordu! Seda Sayan şimdi de Instagram'da bakın kimi takibe aldı

Instagram hesabını aktif kullanan ünlü şarkıcı Seda Sayan akın dostu Safiye Soyman da dahil olmak üzere tüm arkadaşlarını takipten çıkmıştı. Yalnızca oğlu Oğulcan Engin ile eşi Çağlar Ökten'i takip eden ünlü şarkıcı bir ismi daha takibe aldı.

Magazin 01-10-23 14:18

Seda Sayan, kayınvalidesi ve kayınpederi ile poz verince sosyal medya yıkıldı! Kaynana kardeş gibi kalmış

Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan şarkıcı Seda Sayan kayınvalidesi ve kayınpederiyle bir araya geldi. Seda Sayan'ın 'aile' pozu ise sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 01-10-23 14:04

Emret Komutanım'ın yıldızıydı! Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar bakın şimdi ne yapıyor

Sarp Levendoğlu, Demet Evgar, Seda Akman, Naci Taşdöğen, Mehmet Ulay ve Levent Can gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı 'Foto Fato' karakteriyle adını duyuran Nil Erkoçlar, cinsiyet değiştirip adını Rüzgar Erkoçlar yapınca uzunca süre gündem olmuştu. 2017'de Tuğba Beyazoğlu ile evlenen Rüzgar Erkoçlar bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 25-09-23 13:44