2020 Yds Soru Ve Cevaplari Haberleri

Yer: Sakarya... Annesinden para istedi, vermeyince benzin döktü yaktı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı aldıktan sonra benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe veren şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elleri sargıda adliyeye sevk edilen şahsın, kendisini görüntüleyerek soru yönelten gazeteciye, “Niye çekiyorsun ki bu kadar, ne yaptığımı sen nereden biliyorsun?” ifadeleri de dikkatlerden kaçmadı.

Haber 2024-04-20 08:47:15

Dünyadan tamamen izole! İlk kez görüntülendi: Çizginin ötesine bir adım geçildiğinde dış dünyayla iletişim bitiyor, ÖSYM dışarıya çöp bile çıkartmıyor

8-9 Haziran'daki YKS öncesi 100'ün üzerinde ÖSYM görevlisinin soru kitapçıklarının basımı, paketlenmesi, kontrolü ve sevki için 45 gün dış dünyadan izole yaşayacakları kapalı merkez, ilk kez görüntülendi. Sınava hazırlık sürecinde görevli personelin 45 günlük sınav kampı, kapalı merkeze giriş yaptıkları "kırmızı çizgi" ile başlarken çizginin ötesine bir adım geçildiğinde, sınav tamamlanana kadar dış dünyayla iletişim bitiyor. Merkezdeki çöp bile soru güvenliği için dışarı çıkarılmıyor.

Egitim 2024-04-19 16:40:35

MEB, LGS kapsamındaki merkezi sınava yönelik örnek soruları yayımladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere destek olmak amacıyla hazırladığı yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Egitim 2024-04-17 11:53:13

Trabzonsporlu Hicran, lösemiye yenildi...

Trabzonspor’un 2020-21 sezonunda hazırladığı duygusal çubuklu forma tanıtımı videosunda babasıyla birlikte yer alan Hicran Yıldız (14), lösemi ve kas hastalığı tedavisi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Spor 2024-04-15 15:45:09

Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen soru herkesi şaşırttı! Yırtık çamaşırı...

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından takipçilerinin, ilişkileriyle ilgili sorularını yanıtlıyor. Sık sık soru-cevap yapan Ezmeci'ye bu defa gelen soru şaşırttı.

Magazin 15-04-24 12:36

Mahkemede 'ölçülemez acı ve ıstırap' ifadeleri yer aldı! Çocuklara cinsel istismarda bulunan çiftin cezası kesinleşti

Birleşik Krallık'ın Merseyside bölgesinde yaşayan 31 yaşındaki Scott Geraghty ve 26 yaşındaki sevgilisi Chloe Dixon, 2020 yılına kadar uzanan bir suç geçmişine sahip. Mahkemede 'ölçülemez acı ve ıstırap' ifadelerinin yer aldığı suç dosyasında ikili kurbanlarının durumu polise bildirmesinden sonra 22 suçtan suçlu bulundu.

Trend 06-04-24 09:08

Melis İşiten’e konuk olan Samet Liçina’ya terleten soru: “Patlatan bedelini öder”

Kerimcan Durmaz'ın yakın arkadaşı, DJ ve sosyal medya fenomeni Samet Liçina Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Ünlü isim programda kendisine sorulan bir soruya verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 05-04-24 15:34

Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer Nihat Hatipoğlu'na katıldı! 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince...

Nihat Hatipoğlu ile İftar programında sorulan sorular sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer katıldı ve sorduğu soru ile herkesi şaşırttı. Çağrı Özer 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince Nihat Hatipoğlu bir kez daha sordu.

Magazin 03-04-24 07:25

Hudutsuz Sevda'nın Asiye'si Esra Dermancıoğlu Hülya Avşar'a konuk oldu! Cinsellik sorusunu duyunca... 'İstiyorsan kessinler'

Şimdilerde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. Programda Avşar'a soru soran Dermancıoğlu 'cinsellik' sorusuyla herkesi şaşırttı.

Magazin 30-03-24 07:36

Sorulan büyü sorusu Nihat Hatipoğlu ve stüdyodakileri şaşırttı! Cinler ölülerini çıkaracak evden

Nihat Hatipoğlu yaptığı açıklamalar ve sorulara verdiği yanıtlarla adından söz ettiriyor. Hatipoğlu, sunduğu Sahur programında adını vermek istemeyen bir izleyici tarafından sorulan büyü sorusu gündem oldu. Soru Nihat Hatipoğlu ve stüdyodakileri şaşırttı.

Magazin 29-03-24 09:59

Milyonlarca öğrenci bekliyordu! MEB ortak sınav soru ve cevaplarını yayımladı: Ortak sınav sonuçları sorgulama ekranı açıklandı

Milyonlarca 6. ve 9. sınıf öğrencisinin bir ilk yaşadığı ortak sınav soru ve cevapları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlandı. 26-27 Mart tarihlerinde gerçekleşen sınavda öğrenciler ilk kez açık uçlu ve kısa cevaplı sorularla karşı karşıya kaldı. Peki 2024 ortak sınav sonuçları nasıl öğrenilir, ortak sınav sorgulama ekranı açıldı mı? Ortak sınav için son dakika gelişmesinin detayları belli oldu.

Egitim 29-03-24 09:42
meb

Yanan 288 hektar alan 745 bin fidan ve 700 kilo tohumla yeniden ağaçlandırıldı

Denizli’nin Çardak ilçesinde 2020 yılında çıkan orman yangınında zarar gören 288,2 hektar alan 745 bin fidan ve 700 kilo tohumla yeniden ağaçlandırıldı. Yanan alanda 4 yıldır devam eden yoğun ağaçlandırma çalışmaları havadan görüntülendi.

Yurthaber 25-03-24 14:22

Pavyona gidip alem yapmışlar! Müge Anlı kadın ayakkabısından içki içmenin fiyatını sordu! Duyduklarına inanamadı! 'Meftun olan kadının...'

Müge Anlı günlerdir 2020 yılında pirinç tarlasında ölü bulunan ancak katili henüz bulunmayan Sevim Yıldırım'ın cinayetini işliyor. Yıldırım'ın oğlu hakkında ortaya atılan iddialar ise ağızları açık bırakıyor. Egün Yıldırım'ın arkadaşı ile pavyonda eğlendiği ve kadınların ayakkabısından içki içtiği iddia edildi. Müge Anlı duyduklarına inanamadı.

Magazin 21-03-24 16:09

Bahar Fırsatları kapsamında kedi ve köpek mamalarına özel indirimler başladı

Evcil dostunuzun mama kabında ne var? Bu basit bir soru ancak kedi ve köpeklerin beslenmesi konusunda bilinçli seçimler yapmamız gerekiyor. Siz de mama seçimi konusunda kararsız kalıyorsanız sevindirici bir haberle karşınızdayız. Amazon'da Pro Plan, Purina, Trendline gibi mama markalarında indirimler sizi bekliyor. Bahar Fırsatları kapsamındaki mamalara indirimle sahip olmak isterseniz acele edin, detaylar içeriğimizde...

Haber 15-03-24 18:10

Tam 300 yıllık! Adeta harabeye döndü 'Bizim için çok değerli! Dışarıdan gelenlerin bu şekilde görmesini istemiyoruz'

Elazığ’da 24 Ocak 2020 depreminde hasar görerek boşaltılan 300 yıllık Aksaray Camii, bakımsızlık ve ilgisizlikten harabeye döndü. Ağır hasardan dolayı ibadete kapatılan cami yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kalırken, mahalle sakinleri caminin restore edilerek yeniden ibadete açılmasını istiyor.

Haber 15-03-24 16:18

Yeliz Yeşilmen'den 'Evlilik' sorusuna olay yanıt! Eski kocasıyla ilgili sözleri gündem oldu

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü isim Yeliz Yeşilmen bu defa takipçileri ile soru-cevap yaptı. Takipçilerinin 'Evlilik düşünüyor musunuz? sorusuna 'Evlilik değil ama birliktelik olabilir' diyen Yeşilmen'in eski kocasıyla ilgili yanıtı olay oldu.

Magazin 14-03-24 12:58

Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak Fenerbahçe ve Galatasaray iddiası!

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündeme oturdu. Galatasaray ve Fenerbahçe için ilginç ifadeler kullanan tecrübeli yorumcu akıllarda soru işareti bıraktı.

Spor 11-03-24 07:45

Murat Kurum'a o soru sordurulmadı! Canlı yayında mikrofonu bırakması istenen genç kız donakaldı

İBB başkan adayı Murat Kurum'a soru sormak isteyen kıza mikrofonun bıraktırılması gündem oldu. Seyircilerin Kurum'a soru yönelttiği canlı yayında bir genç 'Gazze' sorusunu henüz bitiremeden mikrofonu vermesi istendi. O anlarda genç kızın ve stüdyodakilerin yüz ifadeleri dikkat çekti. Canlı yayın sonrası Kurum ile o genç bir araya geldi.

Haber 11-03-24 07:35

Nur Viral özel hayat sorusunu sorup Ya uf dedi! Yusuf Kavaklı kendini tutamadı: 'Yataktaki görevin...'

Nur Viral'in sunumuyla Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programı konukları ve canlı yayındaki itiraflarıyla gündemden düşmüyor. Her bölümü büyük ses getiren programın son bölümüne emekli müftü Yusuf Kavaklı'ya gelen bir soru damga vurdu. Viral özel hayat sorusunu sorunca Yusuf Kavaklı kendini tutamadı...

Magazin 09-03-24 13:32

Neslihan Doğrusöz'ün cinsiyet değiştirmek için ödediği para olay oldu! O soru rahatsız etti

İşte Benim Stilim yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Neslihan Doğrusöz yarışmanın ardından cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuş ve adını da Doruk olarak değiştirmişti. Değişimiyle sık sık konuşulan Doruk Doğrusöz şimdi de Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk oldu. Doğrusöz o soruyu duyunca rahatsız oldu...

Magazin 09-03-24 11:51

''Arda Güler'i Galatasaray'da görmekten mutluluk duyarım'' dedi ve sosyal medyayı birbirine kattı!

Galatasaraylı oyuncuların Beşiktaş maçından sonra yaptığı paylaşımları beğenen Arda Güler kafaları karıştırmıştı. Sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılmaya hazırlanan Arda Güler'in bu hamlesi akıllarda soru işareti yaratmıştı. Sarı-kırmızılıların efsane ismi Ümit Karan'dan bu konu hakkında açıklama geldi.

Spor 07-03-24 18:56

Özgür Özel'den katıldığı canlı yayında 'reklam arası' tepkisi! Bu doğru bir şey değil

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV canlı yayınında seçim ve gündemle ilgili soruları yanıtladı. Yayında muhalefetle ilgili uzun bir soru soran gazeteci Şirin Payzın yanıtı almadan reklam arasına gitmek isteyince Özgür Özel tepki göstererek "Bu kadar uzun ve yorum içeren bir sorudan sonra bu doğru bir şey değil." dedi. Daha sonra Özel'in yanıtının ardından ise reklam arasına gidildi.

Haber 05-03-24 23:07

Dehşete düşüren görüntüler! Sosyal medya ayağa kalktı, gerçek bambaşka çıktı

Maltepe’de liseli 2 gencin kavga ettiği ve birinin silah çektiği görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, şahısları yakalayarak ifadelerini aldı. Darp edilen genç, videonun 2020 yılında kurgu olarak çekildiğini, kullandıkları silahın ise çakmak olarak kullanılan bir oyuncak olduğu söyledi. İşte o görüntüler...

Haber 04-03-24 15:59

Kocasının çirkin sözlerini açık açık yazdı... Esra Ezmeci gelen soru karşısında kendini tutamadı! Çok ayıp...

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde son dönemde ağızları açık bırakan itiraflar dikkat çekiyor. Ezmeci'ye gelen itiraflar sosyal medya mesajlarıyla da devam ediyor. Son gelen mesaja Esra Ezmeci "Çok ayıp" diyerek yanıt verdi.

Magazin 04-03-24 14:43

MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nın cevap anahtarı yayımlandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı temel soru kitapçığı ile cevap anahtarı yayımlandı.

Haber 03-03-24 15:28

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor: Yeni dönem başladı... Kira beyannamesi hakkında tüm merak edilenler!

Gayrimenkul sahiplerini oldukça yakından ilgilendiren kira beyanname verme süreci bugün itibarıyla başladı. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) bu sene kiracıları da sürece dahil etti. Bu sayede vergi kaybı ve kaçağının önlenmesi hedefleniyor. Kira beyannamesine ilişkin merak edilen 10 soru haberimizde yanıt buluyor. İşte o sorular ve yanıtları!

Finans 01-03-24 12:45

Meral Akşener'in seçmene tepkisi gündem oldu! Fatih Portakal: 'Psikolojisi bozuk', Cüneyt Özdemir: 'Meral Hanım haklı'

Yerel seçimlere tek başına girecek olan İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener, son dönemde muhalefet partilerine karşı sert söylemleriyle de dikkat çekiyor. Seçim çalışmalarını sürdüren Akşener, "Mansur Yavaş'ı, Ekrem İmamoğlu'nu neden desteklemiyorsunuz?" şeklinde soru soran bir vatandaşla tartışma yaşadı. Gündem olan görüntülerle ilgili gazeteci Fatih Portakal ve Cüneyt Özdemir'den peş peşe yorumlar geldi.

Haber 27-02-24 20:53

Survivor'dan 500 bin TL kazanmıştı! Cemal Can Canseven'in Çeşme'deki yeni evi gündem oldu

Fenomen Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolarla tanınan ve ardından katıldığı Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven şimdi de Çeşme'deki yeni eviyle gündem oldu. Survivor'da 500 bin TL'lik büyük ödül sahibi olan Cemal Can'ın yeni evi ağızları açık bıraktı.

Magazin 22-02-24 16:08

SON DAKİKA | MEB'den ortak sınav ve soru dağılımı kararı! İkinci dönem sınav tarihleri açıklandı: 6. ve 9. sınflar...

Son dakika: MEB'den ortak sınav ve soru dağılımıyla ilgili açıklama geldi. '2. dönem okullarda ortak sınavlar ne zaman yapılacak?' sorusu yanıt buldu. Ülke genelinde 6 ve 9. sınıflar için yapılacak ortak sınavlara ilişkin ayrıntıları duyuran Milli Eğitim Bakanlığı, sınav tarihleri ve soru dağılımlarını da açıkladı.

Egitim 20-02-24 12:06

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu! Yarışmacının joker kullandığı soru herkesi şaşırttı

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına bir yarışmacı damga vurdu. Yarışmacı İrem Molluhasanoğlu henüz ilk baraj sorusunda heyecanına yenilerek kolay bir soruda neredeyse eleniyordu. Joker hakkını kullanan yarışmacının eleneceği soru herkesi şoke etti. İşte o soru ve yanıtı...

Trend 18-02-24 23:38

Canlı yayındaki soru Yusuf Kavaklı'yı çıldırttı! Nur Viral, Yusuf Güney'i hatırlatınca... 'Benim de kulağıma üflüyorlar...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya emekli müftü Yusuf Kavaklı eşlik ediyor ve izleyicilerden gelen soruları yanıtlıyor. Bu defa öyle bir soru geldi ki Yusuf Kavaklı çok sinirlendi. Nur Viral, Yusuf Güney'i hatırlatınca canlı yayında ilginç anlar yaşandı.

Magazin 17-02-24 15:09

ÖSYM sınavlarında yapay zeka dönemi! Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiren haberi Başkan Ersoy duyurdu... Soruları yapay zeka üretecek

ÖSYM'den sınav soruları ve değerlendirilmesiyile ilgili yeni bir karar geldi. Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiren kararı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy duyurdu. Bundan sonraki dönemlerde yapay zekayı aktif şekilde kullanmayı hedeflediklerini belirten Ersoy, "Yapay zeka ile soru üreteceğiz, değerlendirmeler yapacağız ve bu alanda çok önemli bir başlangıç olacak" diye konuştu.

Egitim 13-02-24 09:56

Anonsla işçi arıyorlardı! O ilçede büyük nüfus artışı... 'Göç verirken tersine göçü yaşar hale geldik'

İşsizlik problemini çözen ve anonsla işçi arayan Samsun’un kavak ilçesinde 2020’de 21 bin 154 olan ilçe nüfusu, 2023’te 26 bin 346’ya çıktı.

Finans 12-02-24 17:33

Anonsla işçi arayan ilçede büyük nüfus artışı

İşsizlik problemini çözen ve anonsla işçi arayan Samsun’un kavak ilçesinde 2020’de 21 bin 154 olan ilçe nüfusu, 2023’te 26 bin 346’ya çıktı.

Yurthaber 12-02-24 15:33

Melih Gökçek paylaştı: Ankara'da skandal görüntüler! Tekme tokat dövüp Mansur Yavaş’tan özür dilettiler... İYİ Parti'den açıklama geldi

Ankara’da çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde İYİ Partili ilçe başkanı tekme tokat dövülerek Mansur Yavaş’tan ve ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik’ten özür diletildi. Görüntüler ve Gökçek’in iddiaları kısa sürede gündem yarattı. Atila Çelik ise olayın 2020'de gerçekleştiğini açıklayıp "Konunun İYİ Parti'yle ilgisi yoktur" dedi Gökçek'in iddiasına yanıt verdi. İşte detaylar…

Haber 12-02-24 08:55

Teknoloji facia getirdi: Ameliyat robotu hastayı öldürdü... Skandal iddialar!

Yapay zeka ve robotik teknoloji her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Hizmet sektöründen sonra sağlık sektöründe de görülmeye başlayan robotlar hakkında soru işaretleri henüz giderilememişken, korkunç bir facia gerçekleşti. Ameliyata giren bir robotun hastanın ölümüne yol açması dünya gündemine bomba gibi düştü. Ölen hastanın kocasının iddiaları ise çok çarpıcı... İşte tüm detaylar!

Haber 10-02-24 17:13

Limon mu sirke mi? Ev yapımı turşu için bilmeniz gereken lezzet ipuçları

Limon mu, yoksa sirke mi? Ev yapımı turşu yaparken karar vermeniz gereken kritik bir soru olsa gerek. Limonun canlı ve taze aroması mı yoksa sirkenin keskin ve yoğun tadı mı? İşte tam da bu noktada her iki bileşenin turşu yapımındaki etkisine dair derinlemesine bir bilgi sunacağız. Hangisinin tercih edilmesi gerektiğine dair ipuçları ve ev yapımı turşularınızı mükemmelleştirmenin sırlarını derledik.

Yemek 09-02-24 09:07

Hafize Gaye Erkan'ın 'geçinemiyoruz' açıklaması soruldu: Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan tek cümlelik cevap! 'Burada enflasyon konuşuyoruz'

Fatih Karahan da tıpkı eski başkan Hafize Gaye Erkan gibi ABD’den gelmiş ve başkan yardımcılığı görevini sürdürüyordu. Yılın ilk enflasyon raporunun açıklanmasının ardından soru cevap kısmında Karahan’a Gaye Erkan’ın geçinemediğini ifade ettiği röportajı anımsatılarak, kendisinin geçinip geçinemediği sorusu yöneltildi. Karahan o soruya dikkat çeken bir yanıt verdi.

Finans 08-02-24 11:35

Seçim öncesi Donald Trump'a kötü haber! Mahkeme kararını verdi, dava açılabilecek

Mahkeme, Donald Trump için kararını verdi. ABD Federal Temyiz Mahkemesi, eski Başkan Donald Trump'ın dokunulmazlığa sahip olmadığına ve 2020 seçimlerini bozmaya yönelik komplo kurma suçlamasıyla hakkında dava açılabileceğine hükmetti.

Haber 06-02-24 19:29

TÜİK açıkladı, veriler şaşırttı! Cumhuriyet tarihinde ikinci kez oluyor: İstanbul'un nüfusu azaldı

Türkiye'nin Megakenti İstanbul'da cumhuriyet tarihinde ikinci kez nüfus düşüşü yaşandı. İlki 2020'de 57 bin kişiyle olan azalış 2023 sonu itibarıyla 252 bin oldu. Hala en kalabalık şehir statüsünü koruyan İstanbul'da, Esenyurt'ta geçen seneki ünvanını korudu ve Türkiye'nin en kalabalık ilçesi oldu.

Finans 06-02-24 17:21

İlişki uzmanından 15 soruda 'Doğru ilişkide misin?' testi! Kafanızda soru işareti kalmasın

İlişki Uzmanı Gary Gary W. lewandowski 15 soruda 'Doğru ilişkide misin?' testi hazırladı. Bu sorulara verdiğiniz cevaplar neticesinde ilişkinizi yorumlayabilir daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Testin soruları ve yorumu haberimizde.

Kadin 03-02-24 10:10

'Dini nikah' sorusu Yusuf Kavaklı'yı çileden çıkardı! Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! 'Ahmaklığına doyma...'

Beyaz TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programına gelen bir soru canlı yayında ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Emekli Müftü Yusuf Kavaklı 'Dini nikah' sorusuna sert çıktı.

Magazin 02-02-24 15:45

İki hafta sonra Dünya'da ilk oraya inecek! Alper Gezeravcı'ya gelen soru dikkat çekti

Alper Gezeravcı uzaydan Türkiye'ye bağlanarak bir kez daha merak edilenleri yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Kacır ile görüşen Gezeravcı bu sefer Samsun Üniversitesi'ne bağlandı. Uzaydaki deneyleri hakkında ilginç bilgileri paylaşan Gezeravcı'nın görev tamamlandıktan sonra Dünya'da nereye döneceklerine yanıtı da dikkat çekti.

Haber 28-01-24 11:35

Nur Viral 'İlk defa duyuyorum' diyerek sordu! Yusuf Kavaklı 'Bunlar sapık' diyerek isyan etti! Canlı yayında ilginç anlar

Beyaz TV'de yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Nur Viral ile konuk Yusuf Kavaklı seyircilerden gelen sorulara canlı yayında yanıt vermeye çalıştı. Ancak canlı yayında şaşırtan bir soru geldi. Nur Viral 'İlk defa duyuyorum' diyerek sordu.

Magazin 26-01-24 15:51

Gülistan Doku dosyasında yeni gelişme! O isim hakkında suç duyurusu

Tunceli’de 5 Ocak 2020’den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku’nun (21) ailesi, dosyanın baş şüphelisi ve adli kontrolle serbest bırakılan Zeinal A.’nın tutuklanması ve o dönem dosyayı yürüten asayiş biriminde görevli olan, ardından görevden ihraç edilen polis memuru babası E.Y.’nin şüpheli sıfatıyla dosyaya girmesi için Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe verdi. Dönemin valisi Tuncay Sonel hakkında da görevi kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar...

Haber 26-01-24 11:59

Elazığ’da 50 bin depremzedeye psikososyal destek hizmeti verildi

Elazığ’da 24 Ocak 2020’de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yaklaşık 13 bin 600 aile ve 50 bin depremzedeye psikososyal destek hizmeti sağlandı.

Yurthaber 24-01-24 09:59

Elazığ'ın riskli yapı stoku TOKİ konutlarıyla ortadan kaldırıldı

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin hemen ardından evleri ağır hasar görenler için yapımına başlanan ve tamamı geçen yıl teslim edilen yaklaşık 25 bin TOKİ konutunda depremzedeler güvenle oturuyor.

Yurthaber 23-01-24 11:03

Farah Zeynep Abdullah regl sorusunu pas geçmedi! Tarihiyle yanıt verdi

Son haftalarda "Bihter" filmiyle gündemde olan Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti'ne de konuk olmuştu. Sosyal medyada girdiği polemiklerle dikkat çeken oyuncu son olarak takipçileriyle soru cevap yaptı ve "PSM miyiz?" sorusunu da pas geçmedi.

Magazin 22-01-24 15:23

metro durakları ve saatleri: M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı nerelerden geçiyor, saat kaça kadar açık?

M7 metrosu, ilk etapta Mecidiyeköy – Mahmutbey arasında yapımına 2020 yılında başlanmış ve 2023 yılı itibari ile Yıldız’a kadar uzatılarak genişletilmiştir. Ayrıca M7 Metrosu Avrupa yakasının ilk tam otomatik sürücüsüz metrosudur.

Haber 21-01-24 20:52