Gokce Uzun Haberleri

Fed tutanaklarında enflasyon mesajı! Faiz oranları beklenenden uzun süre yüksek kalabilir

ABD Merkez Bankası, Federal Açık Piyasa Komitesinin son toplantısının tutanaklarını yayımladı. Tutanaklarda, Fed yetkililerinin enflasyonun sürdürülebilir bir şekilde yüzde 2'ye doğru düştüğüne dair daha fazla güven kazanmalarının tahmin edilenden daha uzun süreceğini değerlendirdiği aktarıldı

Finans 2024-05-23 08:50:35

Dubaili aile, Can Yaman'a 1 milyon euro teklif etti! Ünlü oyuncu bakın ne dedi

Uzun süredir yurt dışında yaşayan ve zaman zaman paylaşımlarıyla gündeme gelen Can Yaman'ın büyük bir hayran kitlesi var. Kendisine hayran olan Dubaili bir aile oyuncuyla tanışıp yemek yemek için bakın ne kadar teklif etti.

Kulis 2024-05-23 08:03:01

Önce Meteoroloji sonra AFAD… Uyarılar peş peşe geldi: Kuvvetli yağış geliyor…

Hava durumu ile ilgili gelen son dakika uyarısına göre bugün yurdun büyük bir bölümünde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Meteoroloji’nin uyarılarının ardından ani sel baskınları ile ilgili bir açıklama da AFAD’dan geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada ise "Kısa süreli yoğun yağışlar ani sellere, uzun süreli yağışlar ise akarsuların taşmasına neden olabilir" denildi. Meteoroloji ise 15 il için sarı kodlu uyarı verdi. İşte hava durumuna ilişkin haberin detayları…

Haber 2024-05-23 07:54:07

Tokatçı’nın Emine’si Nazan Saatçi son halini paylaştı! Pozları sosyal medyayı salladı: 18 yaşında gibi

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın başrolünde oynadığı, 1983 yapımı Tokatçı filminde hayat verdiği Emine karakteriyle hafızalara kazınan Nazan Saatçi uzun süredir yaşamını ABD'de sürdürüyor. Adeta yıllara meydan okuyan oyuncu son halini paylaştı. Oyuncunun paylaşımına kısa süre içerisinde beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-05-22 16:47:16

Diğer Haber Etiketleri

Fed Enflasyon faiz mesaj Can Yaman sağanak sağanak yağış kuvvetli sağanak meteoroloji hava durumu afad karakteri Oyuncu ünlü oyuncu yaşında Nazan Saatçi Avcılar fatura dolandırıcılık anne birce erçel film festivali Fatih Altaylı cannes Cannes Film Festivali Meryem Uzerli Esra Dermancıoğlu Pitbull ele sosyal medya Esra Erol Acun Ilıcalı sevgilisi Şeyma Subaşı DenizBank Fatih Terim ekipleri fenerbahçe fenerbahçe efsane sezon süper li Süper Lig son dakika Alex de Souza semih şentürk transfer kreş Hemşire atan maçı maçın Juventus Cem Yılmaz gora lezzet haber kadınları Model Bella Hadid galatasaray iyet Rıdvan Dilmen ligde 10 ak alexand Şampiyonluk bahçe maçı biler oynanacak arka sokaklar Okan Bayülgen Sunucu şirket haberleri Justin Bieber hailey bieber Hadise Songül Karlı Ceyda Düvenci Bülent Şakrak Buket Aydın Rolex gay Özgür Demirtaş kredi kartı diyanet açıklama Audi Manken survivor survivor all star Mısır Piramitleri Pınar Aydın aktan Hakan Sabancı bağ doku mon doğum doğum sonrası Cansu Taşkın Yılmaz Erdoğan erkan Meriç Aral Serkan Keskin Aydın galatasaray yeni sezon galatasarayda hedefi İlkay Gündoğan Gökhan Özen Settar Tanrıöğen kaçakçılık operasyonu Kırıkkale ağlamak Beyazıt Öztürk Ata Demirer kamp kamp sandalyesi katlanır kamp sandalyesi danilo soygun İstanbul Kuyumcu Esra Ceyhan magazin söyledi mert demir Serenay Sarıkaya Bircan Bali çiğdem akman Muğla ali erbil Mehmet Ali Erbil Yiğit Poyraz İngiltere Merkez Bankası

Yıllardır kullanıyorlardı! Evlerine gelen tebligatla büyük şok yaşadılar 'İkinci ödeme yapmamız gerekecek'

İstanbul Avcılar'da uzun süredir faaliyet gösteren fatura ödeme merkezinde faturalarını ödeyenler evlerine gelen elektrik, su ve doğalgaz kesme tebligatlarıyla şok yaşadı. 2 ay önce el değiştirdiği ve ruhsatsız olduğu öğrenilen iş yerini belediye ekipleri mühürledi. Çok sayıda kişinin fatura ücretlerini toplayan dolandırıcılar kayıplara karıştı, mağdurlar da karakola gidip şikayetçi oldu. Mağdurlar "Ödemeyi yaptık ve şimdi ikinci ödeme yapmamız gerekecek. Bu gibi yerler hiç güvenli değil" dedi.

Haber 22-05-24 10:13

Fatih Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı! Dilan Çiçek Deniz ve Meryem Uzerli örneği şaşırttı! 'Millet ağzını şapırdatarak...'

Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Cannes Film Festivali'ne birçok ünlü oyuncu katıldı. Kırmızı halıda boy gösteren Hande Erçel, Birce Akalay ve Dilan Çiçek Deniz'in tarzları uzun süre konuşuldu. Cannes'ın yankıları sürerken bomba bir yorum Gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı. Verdiği örnekler ise şaşırttı.

Magazin 22-05-24 08:57

Kadıköy'de Pitbull dehşeti: Kediye saldırdığı anlar kamerada

Kadıköy'de ağızlıksız gezdirilen Pitbull cinsi köpek, sokak kedisine saldırdı. Kedi uzun çabalar sonucu yaralı olarak kurtarılırken, köpeği ağızlıksız gezdiren M.K.İ. gözaltına alındı. Pitbullun kediye saldırdığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 21-05-24 15:08

Esra Erol kardeşleriyle davette! Üçü de birbirinin kopyası...

Uzun yıllardır ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Esra Erol, gerek özel yaşamı gerek sunuculuğuyla sık sık gündeme geliyor. Erol, son olarak kız kardeşleri Eda ve Bihter ile bir etkinliğe katıldı. Erol'un kardeşleriyle olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-05-24 14:52

Şeyma Subaşı market sepetini koluna takıp sokakta turladı! 'Ibiza sezonu açıldı'

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre gündemde kalmıştı. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Subaşı şimdi de market sepetini koluna takıp sokakta turladı. O anlar kısa sürede gündem oldu...

Magazin 21-05-24 13:40

Fatih Terim Denizbank'a maddi manevi tazminat davası açtı! 'Gerekli açıklama yapılacak'

Uzun seneler Galatasaray'da ve milli takımda teknik direktörlük yapan kısa süre önce de Yunan ekibi Panathinaikos'tan ayrılan Fatih Terim'den hamle geldi. Deneyimli futbol adamının avukatları Denizbank aleyhinde dava açıldığını duyurdu.

Finans 21-05-24 11:01

Alex de Souza'nın ilk transferi Fenerbahçe'den! Brezilyalı hoca Semih Şentürk'ü istiyor

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, Türkiye'ye Antalyaspor'a hoca olarak uzun yılların ardından geri dönerken ilk hamlesi de belli oldu. Brezilyalı hoca ilk transferini Fenerbahçe'den yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 10:01

Kreşte skandal! Kreş hemşiresi 9 aylık bebeğin ağlamasına tahammül edemedi: 'Sızlanmayı bırak'

İngiltere'nin Manchester şehrindeki bir kreşte 9 aylık Genevieve Meehan'ın ölümü ülke gündeminde geniş yankı uyandırdı. Küçük kızın kreş hemşiresi Kate Roughley tarafından 90 dakikadan uzun bir süre boyunca bir çuvala yüzüstü yatırılarak boğularak öldürdüğü açıklandı. 37 yaşındaki Roughley hakkında suçlamaları reddederken mahkemede adam öldürme suçundan suçlu bulundu.

Manşet 21-05-24 08:47

Juventus'tan 8 dakikada tarihi geri dönüş! Milli yıldız Kenan Yıldız sahnede...

İtalya Serie A 37. hafta maçında Juventus, 3-0 geriye düştüğü maçta 8 dakikada içinde 3 gol bularak Bologna ile 3-3 berabere kaldı. Uzun yıllar hatırlanacak mücadelede Juventus'a beraberliği getiren gol milli oyuncumuz Kenan Yıldız'dan geldi. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 07:59

Cem Yılmaz, '20 yıl sonra gelen lezzet' diyerek sürprizini duyurdu!

Türk sinema tarihinde iz bırakan filmlerden olan Cem Yılmaz imzalı G.O.R.A uzun yıllar sonra kült bir filme dönüştü. 2004 yılında vizyona giren G.O.R.A filminden sonra A.R.O.G filmini yapan Cem Yılmaz ardından Arif V 216 filmiyle devam etti. Yılmaz, gişe rekorları kıran G.O.R.A'nın GORA 4 GORA olarak izleyici ile 20 yıl sonra tekrar buluşacağının müjdesini sosyal medya hesabından verdi.

Kulis 20-05-24 20:06

İnsan ömründe 30 yıla ne kadar mutluluk sığar?

Dile kolay, 30 sene! Bir insan ömrü için hem çok uzun hem de göz açıp kapayıncaya kadar geçecek kısa bir süre. Bunu okuyan sen, belki 30 yaşını bile doldurmadın belki de ikinci 30 yılını devirmek üzeresin. Farklı farklı ömürler, farklı farklı hayatlar... Peki 30 yılda neler sığabilir, onu konuşalım istedik:

Haber 20-05-24 15:49

Modelliği bırakıp şehri terk etmişti! Bella Hadid'in Cannes keyfi

Uzun yıllardır mücadele ettiği Lyme hastalığı nükseden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Bella Hadid modelliği bırakıp şehri terk etmişti. Hadid Cannes'da ortaya çıktı. Güzel model güneşin ve denizin tadını çıkarmayı ihmal etmedi.

Magazin 20-05-24 09:27

Rıdvan Dilmen'den olay yaratan iddia! ''99 puan almalarına rağmen şampiyon olamayacaklar''

Galatasaray, Fenerbahçe mağlubiyetiyle Süper Lig’de 24 maç sonra kaybetti. Sarı-kırmızılıların bu mağlubiyetinin ardından Rıdvan Dilmen açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin aldığı galibiyetin uzun yıllar hafızalardan silinmeyeceğini söyleyen Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 19-05-24 21:48

Şampiyonluk düğümü son haftaya kaldı! Galatasaray'ın Konyaspor maçında dikkat çeken detay bir detay var...

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray’ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak mücadele sonrası iki takımın taraftarları da yeniden hesap yapmaya başladı.

Spor 19-05-24 21:26

SON DAKİKA: Fenerbahçe'den uzun yıllardan hafızalardan çıkmayacak Galatasaray galibiyeti! 10 kişi tamamladıkları mücadelede büyük zafer

Son dakika... Süper Lig'in 37. haftası uzun yıllar unutulmayacak bir mücadeleye sahne oldu. Galatasaray'ın 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği karşılaşmada Sarı-Lacivertliler rakibini 1-0 mağlup ederek bu hafta şampiyonluğunu ilan etmesini engellemiş oldu ve şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdı. İşte detaylar...

Spor 19-05-24 21:05

Galatasaray - Fenerbahçe maçını yalnızca 14 kişi izledi! Hakem sahaya şemsiyeyle çıktı

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bugün oynanacak maç öncesinde eski karşılaşmalar dikkat çekti. Uzun yıllardır süregelen rekabette ilginç olaylar da yaşandı.

Spor 19-05-24 16:18

Hayranlarına kötü haber! Arka Sokaklar dizisi o tarihte sezon finali yapıyor!

Türkiye'nin uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'ın sezon finali tarihi merak konusu olmuştu. Fenomen dizinin sezon finali tarihi belli oldu.

Kulis 19-05-24 11:27

Okan Bayülgen'den şoke eden karar! 'Artık buna gücüm yok' diyerek duyurdu

Ünlü şovmen ve sunucu Okan Bayülgen'den hayranlarını üzecek haber geldi. Türk televizyonlarına damga vuran talk show programlarının sunuculuğunu yapan Bayülgen, yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Bayülgen, "30 yıl boyunca çok uzun programlar yaptık artık buna gücüm yok" diyerek televizyonu bıraktığını açıkladı. İşte o sözleri...

Kulis 18-05-24 21:41

Kerevitaş'tan 3.8 milyar TL'lik brüt kâr

Yıldız Holding markalarından Kerevitaş, 2023 yılı finansal sonuçlarını KAP'a açıkladı. 3.8 milyar TL brüt kâr ve 2.16 milyar TL FAVÖK elde eden şirketin 2023 yılı ihracatı ise 2.2 milyar TL olarak gerçekleşti. Üst Yönetici Mert Altınkılın, "Sektörde etki ettiğimiz geniş ekosistemde dönüştürücü rolümüzün bilinciyle tüm paydaşlarımızın beklentilerini karşılamak ve uzun vadeli değer yaratmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Finans 18-05-24 11:22

Anne olmaya hazırlanan Hailey Bieber bakın ne aşermiş! 'Yargılamak yok' diyerek paylaştı

Justin Bieber ile uzun süredir mutlu bir evliliği olan Hailey Bieber geçtiğimiz haftalarda hamileliğini duyurmuştu. 6 aylık hamile olduğu öğrenilen Hailey Bieber'in hamilelik pozları ise çok konuşulmuştu. Ünlü isim şimdi de aşerdiği yiyeceğini gösterdi ve 'yargılamak yok' notu ile paylaştı...

Magazin 18-05-24 10:46

'Sürekli bir yerlerin konuşuluyor' diyerek kızmıştı! Songül Karlı'nın oğlu büyüdü kocamana oldu! O karelere yorum yağdı

Son dönemde yaptırdığı estetiklerle konuşulan ve değişimiyle Hadise ile Seda Sayan'a benzetilen Songül Karlı bu defa oğluyla gündem oldu. Daha önce "Oğlum, 'Anne YouTube'a giriyorum. Sürekli bir yerlerin konuşuluyor' diyor" açıklamasıyla uzun süre gündem olan Karlı, oğlu ile karelerini paylaştı. Karlı'nın oğlu Efe Furkan Gümüş kocaman oldu.

Magazin 18-05-24 10:29

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci'nin boşanması uzun süre konuşuldu! İhanet iddialarına böyle yanıt verdi! Olay sözler

2015 yılında evlenen oyuncu çift Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evlilikleri geçtiğimiz yaz tek celsede bitmişti. Boşanma sonrası Bülent Şakrak'ın Ceyda Düvenci ile evliyken gönlünü Esra Akpınar'a kaptırdığı iddia edilmişti. Düvenci, ihanet iddialarına yanıt verdi...

Magazin 18-05-24 08:17

Kredi kartı çıkışıyla çok konuşulan Buket Aydın'a Özgür Demirtaş'ın yanıtı soruldu! Sevgili imasında bulunmuyor

Gazeteci Buket Aydın'ın 'kredi kartı' çıkışı uzun süre sosyal medyanın diline dolanmıştı. Aydın, o sözlerine Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın verdiği yanıtla ilgili açıklama yaptı. Rolex saat tartışmasıyla ilgili sitem eden Buket Aydın ayrıca "Benim de gay arkadaşlarım var ama bunun özendirilmesi küresel bir oyun” sözleriyle dikkat çekti.

Manşet 17-05-24 14:10

Diyanet'ten Audi A8 açıklaması: İade edildi... Yeni kararları duyurdular

Uzun süredir tartışmaların odağındaki Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Audi A8 açıklaması geldi. Diyanet'ten yapılan açıklamada, "Başkanlığımız hizmetinde kullanılan bir adet Audi A8 araç iade edilmiştir. Merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatlarında çok zorunlu ihtiyaçlar dışında demirbaş eşya, büro malzemesi, kırtasiye vb. alımlar yapılmayacaktır." ifadelerine yer verildi.

Haber 17-05-24 11:44

Survivor'dan sonra Acun Ilıcalı ile davalık olmuştu… Merve Büyüksaraç ülkeye geri döndü! Son hali şaşırttı

Eski manken Merve Büyüksaraç bir dönem Survivor'a katılmış ve yarışmanın ardından 'Adada o kadar aç değildik...Yapım ekibi yemek veriyordu.' açıklaması yüzünden Acun Ilıcalı ile davalık olmuştu. Uzun zamandır Amerika'da yaşayan ünlü isim ülkeye geri döndü. Merve Büyüksaraç'ın son hali ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-05-24 10:00

Mısır piramitlerinin inşasının gizemi çözülmüş olabilir

Bilim insanları, Giza da dahil Mısır'daki 31 piramidin yaklaşık 4000 yıl önce nasıl inşa edildiğine dair gizemi çözmüş olabileceklerini düşünüyor. Piramitler Nil Nehri'nin uzun süre önce kaybolan bir kolu sayesinde yapılmış olabilir.

Yurthaber 17-05-24 08:12

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı... Şöhreti bırakıp bambaşka bir hayat seçti! Pınar Aydın son haliyle herkesi şaşırttı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Pınar Soylu' karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Aydın başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çekiyordu. Adını ilk kez 2004 yılında "Akademi Türkiye" yarışmasıyla duyuran Aydın, uzun süredir ekranlardan uzak sakin bir yaşam sürüyor. Şöhretinin zirvesinde oyunculuğu bırakan Aydın, şimdilerde bambaşka bir hayat sürüyor.

Kulis 16-05-24 16:48

Bomba aşk iddiası! Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı birlikte mi? Düğündeki bakışmalar ve öpüşmeler…

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre konuşulmuştu. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Şeyma Subaşı'nın ismi şimdi de Sabancılara karıştı. Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı'nın aşk iddiası magazin gündemini salladı.

Magazin 16-05-24 14:40

Doğum sonrası ortaya çıkıyor! Uzman isim tek tek açıkladı 'Uzun vadeli etkiler...'

Doğum sonrası sık karşılaşılan sağlık problemleri hakkında açıklamalarda bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Korkut Arslan, “Vajina ve çevresindeki dokular, doğum sırasında önemli ölçüde esniyor. Normalde, bu dokular doğumdan sonra kısmen eski haline dönse de bazen eski darlık seviyesine tam olarak kavuşamıyor. Vajinal genişleme olarak adlandırılan bu durum, cinsel fonksiyon sorunları, idrar kaçırma gibi pelvik taban sorunları yaratabiliyor” dedi.

Kadin 15-05-24 17:27

Yılmaz Erdoğan ile dudak dudağa görüntüleri ifşa edilmişti! Cansu Taşkın havuz kenarındaki pozlarıyla sosyal medyayı salladı

İnci Taneleri dizisiyle uzun bir aradan sonra izleyicisinin karşısına çıkan Yılmaz Erdoğan'la yaşadığı aşkla adından söz ettiren Cansu Taşkın şimdi de havuz kenarındaki pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Taşkın, siyah göğüs ve sırt dekolteli elbisesiyle verdiği pozları peş peşe paylaştı.

Magazin 15-05-24 14:39

Düğün tarihi iki kere ertelenmişti… Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği 'İsmail abi' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Serkan Keskin uzun bir süredir Meriç Aral ile birliktelik yaşıyor. Düğün tarihleri daha önce iki kez ertelenen ünlü çiftin düğün tarihi bir kez daha güncellendi…

Magazin 15-05-24 12:25

Aydın’da ilginç olay

Aydın’ın Efeler ilçesinde karayolunda yaralanan iki şahıs hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri şahısların nasıl yaralandığını bulmak için uzun süre uğraştı.

Yurthaber 15-05-24 09:35

Galatasaray İlkay Gündoğan'a sonunda kavuşuyor! Sarı-Kırmızılılar Barça'daki krizden faydalanacak... Artık kesinleşti!

Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde bulunan İlkay Gündoğan, Barcelona'da gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefi olurken Sarı-Kırmızılılar yıldız isim için harekete geçmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 15-05-24 08:46

Gökhan Özen estetikten sonra cinsel hayat itirafıyla gündemde! Bunu yapan NBA starları...

2000'li yıllara damga vuran Gökhan Özen uzun süre gözlerden uzak kaldıktan sonra Türkiye'ye dönmüştü. Sahneye çıkınca yüzünün değişimiyle gündeme gelen Özen şimdi de 'seks diyeti' itirafıyla adından söz ettirdi.

Magazin 14-05-24 07:38

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'suydu... Settar Tanrıöğen beyin kanaması sonrası ilk kez görüntülendi

Kızılcık Şerbeti'nde Apo rolüne hayat verirken beyin kanaması geçiren ve sağlık sorunları sebebiyle diziye veda eden Settar Tanrıöğen, uzun hastane günlerinden sonra ilk kez görüntülendi.

Kulis 14-05-24 07:26

Kırıkkale'de 2 bin 641 uzun namlulu silah mermisi ele geçirildi

Kırıkkale'de 2 bin 641 uzun namlulu silah mermisi, ruhsatsız tabanca ele geçirilen kaçakçılık operasyonlarında 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 13-05-24 11:28

Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz... Hepsinin adını sayan Beyaz'dan bomba sözler

Elde ettiği şöhreti artık iyilik için kullanacağını söyleyen Beyaz, yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Uzun yıllar Beyaz Show ile ekranda olan Beyazıt Öztürk Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz gibi isimlerin adını sayarak bakın ne dedi.

Magazin 12-05-24 08:02

Açık havada konfor arayanlar için en iyi kamp tabureleri

Kamp tabureleri, kamp yaparken veya doğada vakit geçirirken önemli ekipmanlardan biri. Hafif ve katlanabilir olmaları sayesinde kolayca taşınabilirler ve herhangi bir yere rahatlıkla yerleştirilebilirler. Ayrıca, dinlenmek veya yemek yapmak için de kullanışlı bir oturma alanı sağlayarak konfor sunarlar. Dayanıklı malzemelerden yapılmış olmaları da uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Her türlü outdoor etkinlikte kullanabileceğiniz kullanışlı ve işlevsel kamp taburelerini listeledik. İşte detaylar!

Haber 12-05-24 01:20

Uzun süre sessiz kalmıştı... İlk kez konuştu! MasterChef şampiyonu Metin'den Danilo Şef itirafı!

MasterChef şampiyonlarından Metin Yavuz, katıldığı bir Youtube programında Danilo Şef hakkında açıklamalarda bulundu. Yarışmaya çok rahat girdiğini anlatan Yavuz, Mehmet Şef ve Somer Şef'ten "Evet" alıp Danilo Şef'ten "Hayır" alınca aşırı hırslandığını anlattı.

Magazin 11-05-24 15:52

İstanbul'da milyonlarca liralık kuyumcu soygunu! Şüpheliler silahlarıyla birlikte havuzlu lüks rezidansta yakalandı

İstanbul’da kepenklerini kırarak girdikleri kuyumculardan milyonlarca liralık soygun yapan 9 kişilik şebeke yakalandı. Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Gözaltına alınan şüphelilerden biri hakkında 25 yıl, bir diğeri hakkında ise 4 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. Şüphelilerle birlikte biri uzun namlulu 4 silah, çok sayıda mermi ve çalıntı olduğu değerlendirilen para ve ziynet eşyaları ele geçirildi.

Haber 11-05-24 12:06

Bir döneme damga vurmuştu... 55 yaşındaki Esra Ceyhan son halini paylaştı! Görenlerin ağzı açık kaldı

Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye isimli program ile ün kazanan Esra Ceyhan uzun yıllar televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkmıştı. Son halini paylaşan sunucu gündem olmayı başardı. Güzelliği ile de dikkat çeken Esra Ceyhan'ın son haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 11-05-24 11:24

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Bircan Bali Mert Demir'in cinsel tercihi hakkında konuştu! Çiğdem Akman'a açık açık anlattı! 'Mert'in kulisinde...'

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşkı geçtiğimiz günlerde belgelendi. Sarıkaya haklarındaki 'reklam aşkı' iddialarına da 'Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı?' diyerek yalanladı. Şimdi de Mert Demir hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki... Bircan Bali'nin bu iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-05-24 15:51

Toptancı Hali’nde çıkan yangın söndürüldü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir halde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda söndürüldü. Depolar kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 10-05-24 15:11

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'ın kucağında poz verdi! O paylaşım çok konuşuldu

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Yiğit Poyraz ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Yarışma sırasında sevgilisinin en büyük destekçisi olan Erbil, sosyal medya paylaşımlarında da Poyraz'a sık sık yer vermişti. Yiğit Poyraz'ın yarışmadan elenmesiyle kavuşan ünlü çiftten yeni bir paylaşım geldi. Erbil'in sevgilisinin kucağında verdiği poz sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-05-24 10:29

İngiltere Merkez Bankası, politika faizinde değişikliğe gitmedi

İngiltere Merkez Bankası, politika faizinde değişikliğe gitmedi. PPK özetinde "Para politikasının, PPK'nin görev alanı doğrultusunda enflasyonu orta vadede sürdürülebilir bir şekilde yüzde 2 hedefine geri döndürmek için yeterince uzun bir süre kısıtlayıcı kalması gerekecek" denildi.

Finans 09-05-24 15:00