73 C Haberleri

Meyve ve sebzelerin bu kısımlarını sakın çöpe atmayın! Kendisinden daha faydalıymış

Bazı meyve ve sebzelerin genellikle çöpe atılan kısımları aslında birçok besin değeri yönünden daha zengin. Örneğin, çileğin yaprakları, antioksidanlar ve anti-inflamatuar bileşikler açısından zengindir. Çilek yaprakları çay olarak tüketildiğinde sindirimi kolaylaştırabilir ve bağışıklık sistemini güçlendirebilir. Benzer şekilde, brokolinin sapları da oldukça besleyicidir ve lif, C vitamini ve kalsiyum gibi önemli besin maddeleri içerir. İşte detaylı bilgiler...

Yemek 2024-05-27 14:58:16

Fenerbahçe Beko, Berlin'de istediğini alamadı ve final şansını kaybetti...

Euroleague Final Four'da Panathinaikos AKTOR'a 73-57 yenilen Fenerbahçe Beko, final biletini Yunan rakibine kaptırdı. Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos şampiyonluk için mücadele edecek.

Spor 2024-05-24 21:19:08

Alanya'da acı olay! Açık unutulan ocaktan sızan gazdan zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti

Alanya'da Ali Elitok (72) ve Akkız Elitok (73) çifti, evlerinde ölü bulundu. Elitok çiftinin mutfakta açık unutulan ocaktan sızan gazdan zehirlendiği belirlendi.

Haber 2024-05-24 00:16:13

Tokat'ta bağ evindeki patlamada yeni detaylar! Yasak ilişki ihtimali üzerinde duruluyor

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir bağ evinin bahçesine bırakıldığı iddia edilen sandığın patlaması sonucu 5'i jandarma 7 kişinin yaralanmıştı. Olaya ilişkin Samsun'da yakalanan 2 şüpheli, Erbaa ilçesine getirildi. Bazı yaralılarda uzuv kaybı olduğu öğrenilirken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şüphelilerin sorguları sürerken, S. C. K. ile İ.G.'nin eşi arasında ilişki olduğu, husumet sonucu olayın yaşadığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Haber 2024-05-19 18:27:12

Ekrem İmamoğlu'nun Roma çıkarmasına tepkiler sürüyor! Istakoz, Rolex derken... İsmail Saymaz'ın paylaştığı fotoğraf gündem oldu Roma'dan sevgilerle

Gecelik oda fiyatı 100 bin TL, toplam harcama maliyeti 10 milyon ile 15 milyon TL arası! Sosyal medya Ekrem İmamoğlu'nun 73 kişiyle yaptığı Roma seyahatini konuşuyor. Hem Ekrem İmamoğlu, hem de kamudaki şatafatın temsili olarak görülen ıstakoz ve Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Rolex olayında objektif çıkışlarıyla bilinen gazetecilerin sessiz kalmasına tepki var.

Manşet 18-05-24 13:12

İmamoğlu'nun Roma çıkarmasındaki lüks hotel olay oldu! Çoğu arkadaşım ama kusura bakmasınlar diyerek eleştirdi... Geceliği 100 bin TL'lik oda

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın İstanbul'da yapılmasıyla ilgili anlaşmayı imzalamak için İtalya'ya gitti. İmamoğlu'na 45'i basın mensubu olmak üzere 73 kişiden oluşan kafile eşlik ederken; Roma'da kaldıkları Parco Dei Principi Grande Hotel gündem yarattı. Tek gecelik fiyatının neredeyse 100 bin TL'yi bulduğu hotel ve harcanan paralara İrfan Değirmenci'den sert tepki geldi: "Çoğu arkadaşım ama kusura bakmasınlar"

Finans 18-05-24 12:04

Uçurumda cansız bedeni bulunmuştu! Turistin ölüm nedeni belli oldu

Yabancı turist kafilesiyle geldiği Pamukkale'de kaybolan 73 yaşındaki Maria Jolanta Latacz'ın cansız bedeni 24 saat sonra uçurumda bulunmuştu. Polonyalı kadının ölüm nedeni belli oldu.

Haber 15-05-24 19:34

Bebek arabasından külçe külçe altın çıktı! Piyasa değeri 180 milyon lira

İstanbul Havalimanı'nda altın kaçakçılarına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Polis ekipleri, uluslararası suçların önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında Dubai'den gelen 2 kişiyi yakın takibe aldı. Düzenlenen operasyonda 2 şüphelinin yanlarında bulunan bebek arabasına gizlenmiş, her biri 1 kilo ağırlığında 73 adet külçe altın ele geçirildi. Yakalanan altının piyasa değerinin yaklaşık 180 milyon lira olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 13:40

Antalya'da huzurevinde vahşet! 65 yaşındaki adam katliama kalkıştı: 2 ölü 1 yaralı

Antalya'da Halil Akyüz Huzurevi'nde dün gece saatlerinde korkunç dakikalar yaşandı. 65 yaşındaki İzzettin Söğüt, husumetli olduğu Selçuk Goncegül (73), Ali Serdar Batır (66) ve Ahmet Özdemirel'e (74) bıçakla saldırdı. Goncegül ve Batır olay yerinde hayatını kaybederken Söğüt yangın merdivenlerinden kaçtı. İlerleyen saatlerde operasyon düzenleyen ekipler katili yakaladı.

Haber 03-05-24 10:05

Hepatit C nedir? Hepatit C nasıl bulaşır, cinsel yolla bulaşır mı? Hepatit C belirtileri ve tedavisi

Hepatit C, karaciğerdeki iltihaplanmayı ve hasarı tetikleyen bir virüs nedeniyle oluşan bir karaciğer enfeksiyonudur. Dünya çapında milyonlarca insanı etkileyen bu hastalık, genellikle sessizce ilerler ve uzun vadede ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Ancak, modern tıbbın gelişimi ve farkındalığın artması ile hepatit C ile mücadelede önemli adımlar atılmaktadır. Peki, Hepatit C nasıl bulaşır?

Haber 30-04-24 21:26

Esnek çalışma için bir açıklama da işverenden! Çalışma Meclisi’nde dikkat çeken sözler: Özgür Burak Akkol, ‘İmkanımız var’ diyerek anlattı

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 10 çalışandan 4'ü uzaktan çalışma imkanına sahip olduğunu, büyük işletmelerin yüzde 78'inin uzaktan çalışmaya imkan vediğini belirterek, "Türkiye'de çalışan nüfusun yüzde 30'u için uzaktan çalışma mümkün. Çalışanların yüzde 73'ü evden çalışma ile iş-özel hayat dengesini daha iyi kurduğunu düşünüyor." dedi.

Finans 30-04-24 17:04

Kendisi 73, kocası 39 yaşında! Aralarındaki yaş farkına rağmen ilişkilerini savundular... Yaşım beni durdurmuyor

73 yaşındaki Christine Haycox, şu anda kocası olan 39 yaşındaki Hamza Dridi ile Ocak 2018'de internette tanıştı. İkili birbirlerine aşık oldu ve evlenmeye karar verdi. Sosyal medyada haklarında yapılan tüm olumsuz yorumlara rağmen ilişkilerini savunan ikili çok mutlu olduklarını söyledi.

Trend 30-04-24 10:32

TikTok'ta 'Karagül' adıyla açtığı canlı yayınlar tepki çekmişti! Çocukları hakkında yeni karar

Bursa'da 'Karagül' adıyla TikTok'ta canlı yayın yapan ve 177 bin takipçisi bulunan Merve C. açtığı yayınlarda çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilmiş ve videoları tepki çekmişti. Merve C., adındaki kadın yaptığı bir yayın sırasında başı yarılan çocuğunu aldırış etmeden sosyal medyadaki canlı yayınına devam etmişti. İnfiale neden olan olay sonrası Merve C. gözaltına alındı. Annenin elinden alınan 3 çocuk devlet korumasına girdi.

Magazin 29-04-24 13:02

Balıkçılar Marmara Denizi'nde ceset bulmuştu! Batuhan A gemisinin mürettebatına ait olduğu belirlendi

Marmara Denizi'nde, Karacabey ilçesinin Kurşunlu Mahallesi açıklarında, 2 gün önce balıkçılar tarafından su yüzeyinde bulunan ceset bulunmuştu. Yapılan DNA incelemesinin ardından cesedin 73 gün önce batan 'BATUHAN A' isimli geminin mürettebatından Ahmet Atav'a (22) ait olduğu belirlendi.

Haber 27-04-24 00:18

Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele İstişareleri yapıldı

Türk ve ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileri tarafından Terörle Mücadele İstişareleri Ankara'da yapıldı. Dışişleri Bakanlığında ilgili Türk ve ABD kurumlarının da katılımıyla düzenlenen toplantıda, PKK/YPG/PYD, DHKP/C, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri de dahil olmak üzere, ulusal güvenlikle bağlantılı birçok konu ele alındı.

Haber 22-04-24 22:53

Uzaya giden ilk Suriyeli astronot Muhammed Faris Türkiye'de hayatını kaybetti

1987 yılında uzaya giden Suriye'nin ilk astronotu Tümgeneral Muhammed Faris, Türkiye'de hayatını kaybetti. 73 yaşındaki Faris'in, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber 20-04-24 09:27

Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan 7 terör örgütü üyesi yakalandı

Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ, PKK ve DHKP-C terör örgütü üyesi 7 zanlı yakalandı.

Yurthaber 18-04-24 14:43

SON DAKİKA | MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu! Fehmi Oral Meşe yakalandı

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C sorumlularından Fehmi Oral Meşe’yi yakaladı.

Haber 18-04-24 09:35

Tartışma kanlı bitti! Önce eşini, sonra kendini vurdu

Çatalca'da Bahattin C., eşi Asya C.'yi başından vurarak öldürdü. Bahattin C. daha sonra intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahattin C.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haber 17-04-24 15:59

Cildinize iyi gelecek en iyi C vitamini serumu önerileri ve kullanıcı yorumları

Antioksidan özellikleriyle bilinen C vitamininin öne çıkan özellikleri arasında; yaşlanma belirtilerini azaltması, lekeleri ve matlığı yok etmesi ve cildinizi gençleştirmesi yer alıyor. Ancak birçok seçenek arasından cildinize doğru olan serumu seçmek düşündüğünüz kadar da kolay olmayabilir. Bu nedenle en etkili olan C vitamini serumlarını ve kullanıcıların deneyimlerini derledik. Cilt bakım rutininize C vitamini eklemeyi düşünüyorsanız, öncesinde içeriğimize bir göz atmanızı öneririz.

Kadin 17-04-24 13:08

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço hastane odasından açıkladı: İyiyim

Eskişehir'de rahatsızlanan 73 yaşındaki sinema oyuncusu Nuri Alço yoğun bakımdaydı. Efsane oyuncudan sevindiren bir haber geldi. Hastaneden paylaşım yapan Nuri Alço iyi olduğunu söyledi.

Magazin 12-04-24 15:33

Enflasyon tahminleri güncellendi, memur ve emeklilerin maaş hesabı bir kez daha değişti! İşte merak edilen zam oranları

Milyonlarca emekli Temmuz ayında yapılacak zam oranlarına gözlerini çevirmiş durumda. En son olarak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Mayıs ayı enflasyon tahmini sonrası milyonlar bir kez daha maaş hesabı yapmaya başladı. Mayıs ayındaki enflasyonun yüzde 73 çıkması, 6 aylık enflasyonun ise yüzde 24 olması bekleniyor. İşte memur ve SSK ile Bağ-Kur emeklisine yapılacak zam oranları...

Finans 10-04-24 21:17

Amcasına karşı aday oldu! Yeğenini 73 oy farkla geçerek başkan seçildi... Şimdi itiraz için başvuru hazırlığında

Bolu'nun Gerede ilçesinde 2 dönemdir AK Parti’den belediye başkanı olan Mustafa Allar, resmi olmayan sonuçlara göre, Büyük Birlik Partisi’nden aday olan yeğeni Akif Allar’dan 73 oy fazla alarak 3'üncü kez belediye başkanı seçildi.

Haber 01-04-24 14:38

Seçim günü kahreden haberler! Sandık başında can verdiler

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, görevli olduğu sandık başında kalp krizi geçiren CHP’den belediye meclis üyesi adayı Hüseyin Çakır, hayatını kaybetti. Yozgat'ta ise oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren Mustafa İldiş (76), hayatını kaybetti. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde de oyunu attıktan sonra kalp krizi geçiren Hasan Çay (73) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 31-03-24 13:30

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz, İstanbul Adliyesinde törenle anıldı

İstanbul Adalet Sarayındaki makam odasında terör örgütü DHKP-C üyelerince 9 yıl önce şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, düzenlenen törenle anıldı.

Yurthaber 28-03-24 15:06

İzmir merkezli DHKP-C operasyonunda 18 gözaltı

İzmir merkezli 8 ilde, DHKP-C ve MLKP terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 20-03-24 08:27

Yükseliş hız kesmedi: Bitcoin'den yeni rekor!

Güne rekor seviyede başlayan Bitcoin 73 bin dolar seviyesini de aşarak zirvesini bir kez daha yukarı taşıdı.

Finans 13-03-24 17:42

Çeşitli suçlardan aranan 73 şahıs tutuklandı

Kahramanmaraş’ta çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 133 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi. 73 şahıs tutuklandı.

Yurthaber 11-03-24 11:46

9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını alan avukattan şoke eden savunma: 'Dosyayı unutmuşuz, o parayı yemişiz'

Ankara'da avukat Hasan C., müvekkili emekli hemşire Ayşe Ç.'nin 2 çocuğu için eski eşinin ödediği 400 lira nafakayı 9 yıl boyunca alıp, müvekkiline de 'nafakanız yatmıyor' dedi. Nafakasının yattığını ancak kendisine teslim edilmediğini öğrenen Ayşe Ç.'ye de, ‘Biz o dosyayı kaldırmışız, unutmuşuz ve o parayı yemişiz’ cevabını verdi. Ayşe Ç. soluğu mahkemede alırken, Hasan C.'ye 9 ay 10 gün hapis ve 8 bin 320 lira adli para cezası verilip hükmün açıklanması geri bırakıldı. İşte detaylar...

Haber 03-03-24 09:59

Limonun faydaları nelerdir? Limon hangi hastalıklara iyi gelir?

Yüzyıllardır sağladığı yararlar açısından kullanımı olan çok sayıda meyve türü bulunmaktadır. Limon da bu meyveler arasında bulunmaktadır. C vitamini bakımından oldukça zengin olan bu meyve, turunçgiller familyasına mensuptur. Hem küçük hem de yaprak dökmeme özelliği bulunan bir ağacın meyvesi olarak karşımıza çıkan limonun sağlık bakımında da sayısız faydası vardır. Peki, limonun faydaları nelerdir ve hangi hastalıklara iyi gelir?

Haber 02-03-24 18:47

Çanakkale'de 73 düzensiz göçmen yakalandı

Çanakkale'nin Ezine ve Ayvacık ilçelerinde 73 düzensiz göçmenin yakalandığı operasyonda, insan kaçakçılığı iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 29-02-24 14:49

Bayraktar AKINCI C ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi

Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI C, ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi.

Haber 29-02-24 11:40

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Final Four’da!

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Euroleague çeyrek final ikinci maçında İspanyol ekibi Perfumerias Avenida’yı 73-67 mağlup ederek seride durumu 2-0'a getirdi ve Final Four'a yükseldi.

Spor 29-02-24 01:24

30 yaş küçük sevgilisiyle yüzleşirken çileden çıktı, üstünü başını yırttı! Didem Arslan ne yapacağını bilemedi! 'Uygunsuz fotoğraflar gönderdi'

Hafta içi her gün Show Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında işlenen konular zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Programa bu defa 30 yaş küçük sevgilisiyle canlı yayında yüzleşen Necmettin Bey damga vurdu. 73 yaşındaki Necmettin Bey bir anda çileden çıktı ve üstünü başını yırttı.

Magazin 27-02-24 15:18

Karaman'daki silahlı kavgaya ilişkin 22 sanığın yargılandığı davaya Kayseri'de devam edildi

Karaman'da silahla bir kişiyi öldürüp firar ettikten 73 gün sonra yakalanan kişinin de aralarında bulunduğu 22 sanığın yargılanmasına Kayseri'de devam edildi.

Yurthaber 23-02-24 13:41

Lightning nedir, ne işe yarar? Lightning ve Type-C aynı mı?

Teknoloji alanındaki gelişmeler ile birlikte insan hayatını daha da kolay bir hâle getiren çok sayıda teknolojik cihaz üretilmiştir. Günümüzde tabletten iPad'e, bilgisayardan akıllı cep telefonu kadar birçok teknolojik cihaz kullanılmaktadır. Bu cihazların şarj edilebilmesi için şarj kablolarına gereksinim vardır. Lightning de bu şarj kabloları arasında yer alan bir bağlantı aracıdır. Peki, lightning nedir, ne işe yarar ve Type-C ile aynı mı?

Haber 20-02-24 14:50

USB Type-C (USB-C) nedir? USB Type-C (USB-C) nerede, ne için kullanılır?

Dijital dünyanın hızla gelişmesi ve bu gelişmeler sonucunda pek çok yeniliğin insan hayatına girmesiyle birlikte teknolojik cihazlar daha kolay kullanılmaya başlanmıştır. USB Type-C (USB-C) ürünü de teknolojik yenilikler arasında bulunmaktadır. Günümüzde pek çok kişi tarafından kullanılan bu ürün, bağlantı kablolarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki, USB Type-C (USB-C) nedir, nerede ve ne için kullanılır?

Haber 20-02-24 14:49

73. NBA All-Star maçını Doğu Karması kazandı

Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) 73. all-star maçında Doğu Karması, Batı Karması'nı 211-186 yendi.

Spor 19-02-24 10:39

İzmir'de polisin takibi sonucu yakalandı! 73 yaşındaki yaşlı adamın suçu şaşkına çevirdi

İzmir'de polis ekipleri takibe aldıkları ve uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 73 yaşındaki zanlıyı Bergama'da uyuşturucu madde taşırken yakaladı. 73 yaşındaki A.A., uyuşturucu madde ticareti suçu nedeniyle çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 17-02-24 22:04

Limonu bu şekilde tüketmek 7 kat daha yararlı! 12 adet kanser tipine fayda sağlıyor

Günümüzde sağlıklı yaşam ve beslenme konularında giderek artan bir ilgi var. Limonun içeriğinde bulunan C vitamini ve diğer antioksidanlar, vücut için önemli bir destek sağlayabilir. Antioksidanlar, serbest radikallerin zararlı etkilerini nötralize ederek hücresel hasarı azaltabilir ve böylece kanser riskini azaltabilirler. Limonu dondurup rendeleyerek tüketmenin limonun suyunu tüketmekten ortalama 7 kat daha yararlı olduğu ortaya çıktı.

Haber 14-02-24 14:09

Hastalıklardan korunmanın yolu! C vitamini bol olan mandalina ve portakalın faydaları

En iyi C vitamini kaynaklarından ikisi mandalina ve portakal. Turunçgillerin en ünlü fertleri olan bu ikiliye aynı zamanda "milli kış meyvelerimiz" desek hata olmaz.

Yemek 12-02-24 11:55

Bitmek bilmeyen öksürük krizlerine son veriyor! Faydaları inanılmaz! Pekmeze limon sıkıp yerseniz...

Pekmeze limon sıkıp yemek sağlığınıza çeşitli faydalar sağlar. Limonun C vitamini açısından zengin içeriği, pekmezin demir emilimini artırmasına yardımcı olur. Bu da vücudunuzun demir alımını destekleyerek enerji seviyelerinizi yükseltir. Ayrıca, limonun sindirim sistemi üzerindeki olumlu etkileriyle birleşen pekmezin lif içeriği sindirim sürecini düzenler ve sindirim sağlığını destekler. Dolayısıyla pekmeze limon sıkmak vücudunuz için birçok fayda sağlar.

Haber 12-02-24 07:55

28 Aralık’tan itibaren başlıyor! Cep telefonlarında yeni dönem: BTK ‘ortak şarj’ için harekete geçti

Avrupa Birliği’nde 28 Aralık’tan itibaren tüm elektronik eşyaların şarj cihazları ‘ortak’ olacak. AB’nin standart USB Type-C şarj kablosu kullanımına geçme kararı sonrası Türkiye’den de hamle geldi. Artık tüketici, şarj cihazı olmadan da ürün alabilecek.

Finans 10-02-24 13:04

96 kişinin öldüğü apartmanın müteahhidi: Hastalıklarım var, burada tedavi olamıyorum

Adana'da 6 Şubat'taki ilk depremde yıkılıp, 96 kişiye mezar olan Alpargün Apartmanı'nın tutuklu müteahhidi Hasan Alpargün, ikinci duruşmada, "Hiçbir suç ve kabahatim yoktur. İTÜ raporu da bu yöndedir. 73 yaşındayım ve hastalıklarım var, burada tedavi olamıyorum. Tahliyemi istiyorum" dedi.

Haber 08-02-24 18:19

Son dakika | Adliyeye saldıran teröristlerin foyası GBT sorgusunda ortaya çıkmış! Şehit Mehmet Selim Kiraz'ın katiliyle akrabalık iddiasına yanıt geldi

Son dakika haberi: Çağlayan'daki adliyede gerçekleşen terör saldırısı girişimiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Adalet Sarayı'nın önce D Kapısından girmek isteyen 2 terörist polislerin GBT kontrolü sırasında terörist oldukları anlaşılınca kaçmak istiyorlar. D Kapısından kaçıp C Kapısına geliyorlar ve polislerimizle girilen çatışma neticesinde etkisiz hale getirilip öldürüyorlar" açıklamasını yaptı.

Haber 06-02-24 17:14

Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısı girişiminin görüntüleri çıktı! Teröristler böyle vuruldu

İstanbul'da sıcak saatler... Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis noktasına teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu olay yerinde çatışma çıktı. Bakan Yerlikaya etkisiz hale getirilen 2 teröristle ilgili, "E.Y. ve P.B adlı hainlerin DHKP/C terör örgütüne üye oldukları tespit edilmiştir." dedi. Öte yandan sıcak çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da acı haberi vererek yaralılardan birinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haber 06-02-24 12:37

SON DAKİKA | Çağlayan Adliyesi önünde polis noktasına silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya açıkladı: 3'ü polis 6 yaralı

Son dakika haberi: Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis noktasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu olay yerinde çatışma çıktı. Bakan Yerlikaya, olayda 3’ü polis memuru olmak üzere 6 kişinin yaralandığını, 2 saldırganın da etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, saldırganların DHKP/C üyesi olduklarını ve olayın terör saldırısı girişimi olduğunu belirtti. Saldırganların Pınar Birkoç ve Emrah Yayla olduğu belirlendi.

Haber 06-02-24 11:50

İzmir merkezli 9 ildeki terör operasyonunda 25 şüpheli yakalandı

İzmir merkezli 9 ilde terör örgütleri DHKP-C ve MLKP'ye yönelik operasyonlarda haklarında yakalama kararı çıkarılan 30 şüpheliden 25'i gözaltına alındı.

Yurthaber 30-01-24 12:01

Sabahları güne ılık limonlu suyla başlamanız için 6 neden! Vücudunuza bakın neler oluyor

Sabah rutinimize eklediğimiz küçük değişiklikler, genel sağlığımızı olumlu yönde etkileyebilir. Sabahları güne başlarken bir bardak ılık suya ekleyeceğiniz C vitamini deposu limon ile hazırlayacağınız bu mucizevi içeceği içmenin vücudumuza sağladığı sayısız fayda arasından 6 tanesini haberimizde derledik.

Kadin 30-01-24 10:26