Afrodizyak Etkili Besinler Haberleri

Sağanak o ili esir aldı: Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü, elektrikler kesildi...

Osmaniye'de etkili olan sağanak yağış sonrası şehrin birçok noktasında su baskınları yaşandı. Yollar göle dönerken araçlar yağmur sularına gömüldü. Kent merkezindeki trafoda çıkan arıza nedeniyle il genelinde elektrik kesintisi yaşandı.

Haber 2024-07-26 23:35:45

Gıdalar hakkında 4 ilginç bilgi! O meyve uyanmak için kahveden daha etkiliymiş

Sağlıklı yaşam hiç şüphesiz düzenli beslenme ve egzersiz yapmaktan geçiyor. Sağlıklı beslenmenin bir parçası olan sebze ve meyveler birçok fayda sağlıyor. Bu faydalı besinler arasında yer alan elma, salatalık, muz ve havucun 4 ilginç faydası ortaya çıktı.

Kadin 2024-07-26 12:46:16

Meteoroloji'den İstanbul dahil 3 il için sağanak uyarısı! AKOM da saat verdi... Son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji, İstanbul'da bu gece, Kocaeli ve Sakarya'da ise yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen sağanağa karşı uyarıda bulundu. Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini duyurdu. İşte son dakika 25, 26, 27, 28, 29 ve 30 Temmuz hava durumu tahminleri...

Haber 2024-07-25 15:53:28

Yağışların ardından ortaya çıkan 'dev mantar' bereketi! Bazıları 40 santimi buldu

Kars'ta uzun bir süredir etkili olan sağanağın ardından çıkan dev mantarlar vatandaşları sevindirdi. Yahni Dağı eteklerinde toplanan mantarlardan bazılarının genişliğinin 40 santimetreyi bulduğu görüldü.

Yemek 2024-07-24 09:31:37

Her evde bulunan gizli tehlike: Klozetten bile daha fazla bakteri barındırıyor! Uzmanlardan 'mikrop yuvası' uyarısı

Yurt genelinde yüksek sıcaklıklar hakimiyetini koruyor. Türkiye'nin en sıcak illerden biri olan Aydın'da etkili olan sıcak hava bölge vatandaşlarının hem yaşam hem de uyku kalitesini olumsuz etkiliyor. Uzmanlar, uyku kalitesi kadar uyku ortamının hijyeninin de önemli olduğuna vurgu yapıyor. Uykuda direkt olarak yastıkla temas edildiğinden özellikle yastık kılıflarının hijyenine dikkat edilmesi gerekiyor. Yastık kılıflarının klozetten bile daha fazla bakteri barındırabildiği belirtiliyor.

Haber 23-07-24 14:22

Ciğer mousse tarifi: Ciğer mousse nasıl yapılır?

Farklı bir hazırlama tekniği kullanarak yapılan mousse ya da mus, hem tatlı hem de tuzlu besinler için geçerli olan bir lezzettir. Farklı şekillerde hazırlanarak hafif kremsi ya da yoğun kıvamlı olabilir. Siz de sofranızda farklı sunumlar yapmaktan hoşlananlardansanız aşağıdaki ciğer mousse tarifimiz ile renkli ve lezzetli sofralar hazırlayabilirsiniz.

Yemek 22-07-24 23:15

Çocukların diş sağlığı için en etkili ve güvenilir diş macunları

Diş fırçalama rutinine erken yaşta başlanması, dişleri korur ve ileride karşılaşabilecekleri diş problemlerinin önüne geçer. Minikler için diş macunu kullanırken özellikle doğal içerikli ve yutulabilir olanları tercih etmek, oldukça önemli. Doğal diş macunu, zararlı kimyasallar içermediği için miniklerin diş etlerine zarar vermezken yutulabilir diş macunu ise özellikle küçük yaştakilerin macunu yutma olasılığına karşı emniyetli bir seçenek sunar. İşte minikler için seçtiğimiz diş macunları...

Kadin 22-07-24 17:06

Sıcak duş mu yoksa soğuk duş mu daha sağlıklı? İşte faydaları

Günün yorgunluğunu atmak veya güne enerjik başlamak için duş almak etkili bir yöntemlerden biri. Genel olarak sıcak duş yaygın olsa da soğuk duşun daha fazla faydaları olduğuna dair iddialar var. Bilinenin aksine her iki duş türünün de kendine has sağlık faydaları vardır.

Kadin 22-07-24 12:42

İstanbullular dün gece yine uyumadı! Yüksek nem ve sıcaklık kenti esir aldı, Ümraniye'de rekor kırıldı

Sıcak hava adeta İstanbul'u esir aldı. Gün boyu etkili olan sıcak hava nem gece de devam etti. Ataşehir, Beşiktaş, Beyoğlu, Çatalca, Kağıthane, Sarıyer, Silivri ve Şişli'de nem oranı yüzde 95'in üzerinde ölçülürken Ümraniye'de yüzde 99 ile rekor kırdı. İstanbullular gece boyu uyuyamadı.

Haber 21-07-24 11:51

Ali Koç'un sabrı taştı... Mourinho'nun çok istediği Youssef En-Nesyri transferinde olay! Meğer imza atmamasının nedeni...

Yeni sezon öncesi transferlerine devam eden Fenerbahçe şampiyonluk hasretini dindirmek isterken, gol yollarında etkili bir ismi de kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Lacivertliler'de listenin 1 numaralı ismi Youssef En-Nesyri olurken bu transfere dair beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 21-07-24 08:48

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu illeri açıklayıp çağrıda bulundu: 'İdari izin verilmeli'

Günlerdir etkisini sürdüren sıcak havanın yanında yükselen nem oranları da hayatı olumsuz etkiliyor. Sıcaklık ve nem tüm yurtta etkili olurken Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, gelecek hafta hava sıcaklıklarının 40 dereceyi bulacağını belirtti. Kadıoğlu, sıcaklığın 40 dereceyi bulacağı şehirlerde idari izin verilmesi çağrısında bulundu.

Haber 20-07-24 19:51

Kavurucu sıcaklarda dikkat! Bu maddelere dikkat edilmezse sonucu kötü olabilir

Hava sıcaklığının yanı sıra yüksek nem seviyeleri de günlük hayatı zorlaştırıyor. Hatay'da görevli Diyetisyen Tuğçe Öntürk, kavurucu sıcaklıkların etkili olduğu bu günlerde insanların sıvı kaybını önlemek için günlük 2 buçuk litre su içmeleri gerektiğini söyledi.

Kadin 20-07-24 15:51

Evde karpuzlu dondurma tarifi: Evde karpuzlu dondurma nasıl yapılır?

Karpuz yaz sıcakları ile baş etme konusunda en etkili meyvelerden biri olarak bilinir. Dondurma sevenlere ve bu sıcaklardan lezzetli bir şekilde korunmak isteyenlere hem dondurma hem de karpuz tadında bir tarifimiz var. İşte evde karpuzlu dondurma tarifi!

Yemek 19-07-24 18:54

Kars'ta etkili olan sel 6 köyde hasara yol açtı

Kars'ta etkili olan sel nedeniyle 6 köyde bazı ev, ahır ve yollarda hasar meydana geldi.

Yurthaber 19-07-24 10:15

'Çok büyük bir felaket yaşandı' Sel tüm mahalleyi yıktı geçti! Çok sayıda binada ağır hasar... Araçlar sürüklendi

Erzurum’da yaklaşık bir haftadır etkili olan ve yaşamı zaman zaman felç eden yağışlar Oltu’nun Ayvalı Mahallesi’nde de büyük zarara sebep oldu. Okul binası, sağlık ocağı ve 10 evde ağır hasar oluşurken sel suları park halindeki 10 aracı da sürükledi. Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi ise felaket sonrası yaptığı açıklamada, “Ayvalı Mahallemizde çok büyük bir felaket yaşandı. Uzun zamandır böyle bir yağış görülmemiş." ifadelerini kullandı.

Haber 18-07-24 09:53

Evde ahududu sorbe tarifi: Evde ahududu sorbe nasıl yapılır?

Kırmızı meyve sevenler yaz aylarının sıcak günlerinde hem lezzetli hem de serinletici etkili bir sorbe yapmak için evde ahududu sorbe tarifimize mutlaka göz atmalılar. Bu tarif hem çok lezzetli hem de yapımı son derece kolay.

Yemek 18-07-24 06:55

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan doğal şifa reçetesi: Öksürüğü kökten bitiriyor, balgamı söküp atıyor!

Geçmeyen öksürük ve bir türlü atılmayan balgam şikayeti birçok kişinin canını sıkan durumlardan biri. Bazen ilaçların etki edemediği öksürük ve balgam şikayetlerine doğal karışımlar ilaç gibi geliyor. Etkili kür ve doğal şifa önerileriyle adından söz ettiren Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, geçmeyen öksürük ve balgam şikayetlerine hızla etki eden içecek tarifini paylaştı. Bir bardağında bile etki eden bu içeceği beş gün boyunca düzenli olarak tüketirseniz etki etme şansı daha fazla artıyor.

Haber 17-07-24 07:33

3 ilde sağanaklar sele döndü: Köprü yıkıldı, araçlar ve işyerleri sulara teslim oldu!

Yurdun doğu ve kuzey doğu bölgelerinde etkili olan sağnak yağışlar sonrası 3 şehirde sel yaşandı. Erzurum'un Oltu ilçesinde etkili olan sağanak sonrası dere taştı ve sel suları nedeniyle köprü yıkıldı. Artvin'in Yusufeli ilçesinde de etkili olan sağanak sele dönüştü ve caddeler nehre döndü. Giresun'da da sel işyerleri ve araçlara zarar verdi.

Haber 15-07-24 23:24

Adana'da hava bir anda değişti! Kabus gibi anlar: Dev vinç böyle devrildi

Türkiye sıcakla kavrulurken Adana'da hava bir anda değişti. Etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle bazı evlerin çatıları ile reklam panoları uçtu. Bir şantiyedeki kule vinç ile çok sayıdaki ağaç da fırtına nedeniyle devrildi.

Haber 14-07-24 18:24

Meteoroloji ‘sarı kod’la uyardı! 9 il için sağanak yağış bekleniyor

Yazın en sıcak günlerini yaşadığı son günlerde Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9 ili ‘sarı kod’la uyardı. Daha çok sağanak yağışların Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde etkili olması beklenirken Marmara Bölgesi’nde hava nasıl olacak? İşte, 14 Temmuz Pazar günü için beklenen hava durumu detayları.

Haber 14-07-24 09:45

Karbonatın faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Her evde mutlaka bulunan, temizlikten gıdaya birçok farklı alanda kullanılabilen ve kolaylıkla temin edilebilen karbonat, aslında İngiliz karbonatıdır ama halk arasında daha çok karbonat adıyla anılır. Kişisel bakım, temizlik, mutfak, sağlık alanlarında etkili, kullanışlı ve oldukça da yararlıdır.

Haber 12-07-24 21:38

Güneş kremi faydaları nelerdir? Neden güneş kremi kullanmalıyız?

Vücudun D vitamini ihtiyacını en doğal yoldan karşılayacak etken güneştir. Ancak güneş her zaman çok yararlı olmayabilir. Güneş ışınları fazla maruz kalındığında ya da bazı hassas ciltler direkt olarak güneşte kaldığında sorunlara da neden olabilir. Bu yüzden etkili bir koruma yöntemi tercih edilmelidir.

Haber 12-07-24 20:02

Su faturasını düşürmenin en etkili yolları! Bu taktikler faturanızı yarıya düşürebilir

Ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kişiler fatura tasarruf yöntemlerini araştırıyor. Su faturaları her mevsim bütçeyi zorlayan faturalar arasında yer alıyor. Ancak basit yöntemlerle su faturasını düşürmek mümkün. Su faturasını düşürmek için etkili yöntemler arıyorsanız bu tüyoları mutlaka denemelisiniz.

Kadin 12-07-24 07:50

Çocuklara diş fırçalamayı sevdirecek elektrikli diş fırçası önerileri

Diş fırçalamayı çocuklarınız için neşeli hale getirmeye ne dersiniz? Elektrikli diş fırçaları, miniklerin diş temizliği rutinini kolaylaştırırken aynı zamanda diş sağlığını da koruyor. Hem pratik hem de etkili olan bu cihazlar, çocukların ağız hijyenine önem vermesine yardımcı oluyor. Siz de çocuklarınızın diş fırçalamayı dört gözle beklemesini istiyorsanız onların ilgisini çekecek renkli ve zevkli elektrikli diş fırçaları ile tanışmanızı tavsiye ediyoruz! İşte detaylar!

Kadin 11-07-24 15:48

O ilçe sele teslim oldu! Bazı yollar ulaşıma kapandı, valilik son durumu açıkladı

Niğde'nin Bor ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Kırsal kesimde su taşkınlarının meydana geldiği kentte bazı yollar ulaşıma kapandı.

Haber 10-07-24 20:52

Van'da şiddetli sağanak taşkına neden oldu

Van'ın Özalp ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak nedeniyle yollar su altında kaldı, bazı evleri su bastı.

Yurthaber 09-07-24 09:14

Terlemeye son! Terleme sorununa anında çözüm sunan ürünler

Kavurucu sıcakların kendini hissettirmeye başladı bu dönemde terleme sorunu da kaçınılmaz olarak hayatımızın bir parçası oldu. Özellikle dışarıda vakit geçirirken veya günlük işlerimizi yaparken terlemek hem rahatsız edici hem de özgüvenimiz için sarsıcı olabiliyor. Ama merak etmeyin, gün boyunca ferah ve kuru kalmak, aynı zamanda kendinize olan cesaretinizi yeniden kazanmak için kullanabileceğiniz birbirinden etkili ürünleri sizin için derledik. İşte detaylar!

Haber 08-07-24 23:46

Badem sütü faydaları nelerdir? Badem sütü neye iyi gelir?

Özellikle son zamanlarda alternatif sütler son derece popüler hâle gelmeye başlamıştır. Birçok faydası ve lezzeti ile bilinen badem sütü de bunlardan biridir. Özellikle vegan beslenmeyi tercih eden ve sağlıklı besinler tüketmeyi tercih eden bazı kişiler tarafından sıkça tüketilen badem sütünün birçok konuda insan sağlığına faydalı olduğuna inanılır.

Haber 08-07-24 23:14

Meteoroloji o ile sarı kodlu uyarı verdi! Kuvvetli sağanak, sel, yıldırım, heyelan...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Erzurum ve çevresinde etkili olan yağışlarla ilgili sarı kodlu uyarı verdi. MGM bölgede sel, su baskını, yıldırım ve heyelan riskinin altını çizdi.

Haber 08-07-24 09:21

Hem koruma hem bakım! Yazın çantanızdan ayırmak istemeyeceğiniz dudak bakım kremleri

Yazın en sıcak günlerinde güneşin altında vakit geçirmek ne kadar keyifliyse, dudaklarımızın kuruması ve soyulması da bir o kadar can sıkıcı olabiliyor. Tabii güneşin zararlı UV ışınlarına karşı hem bakım yapıp hem de koruma sağlayan dudak balmları ile bu sorunu kolayca çözebiliriz! Bunun için sizlere farklı nitelikteki etkili dudak balmlarını listeledik. İşte dudaklarınızı hem nemlendirecek hem de güneşin olumsuz etkilerini engelleyecek, çantanızdan ayırmak istemeyeceğiniz o dudak balmları!

Kadin 08-07-24 02:12

Karasu'da yasağa rağmen denize giren 2 kişi boğuldu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde denize giren 2 kişi hayatını kaybetti. Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinin sahil kesimlerinde etkili olan yoğun dalga ve dip akıntısı nedeniyle kaymakamlıklarca denize girilmesi yasaklanmıştı.

Haber 07-07-24 22:44

Kırkpınar Güreşleri'nde sıcak hava etkili oldu! Pehlivan güreşirken bayıldı

Edirne'de 663. Tarihi Kırkpınar Güreşleri düzenleniyor. Sıcak hava nedeniyle bir pehlivan güreşirken bayıldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında pehlivan, ambulansla Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesine götürüldü.

Haber 07-07-24 17:05

Slack nedir, ne işe yarar? Slack nasıl kullanılır?

İş dünyasının genişlemesiyle birlikte iletişim ağları da büyük önem kazanmaktadır. Şirketler ise en etkili iletişim uygulamalarını araştırmaktadır. Bu alanda tercih edilen platformlardan biri de Slack'tir. Peki, Slack nedir, nasıl kullanılır?

Haber 05-07-24 21:27

Bu saatlerde şemsiyesiz çıkan ıslanacak! İstanbul ve Ankara'da gök gürültülü sağanak yağış: 5 Temmuz hava durumunda peş peşe uyarılar geldi

Dün İstanbul dahil birçok ilde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemişti. Yağışların bugün de devam edip etmeyeceği merak konusu olurken peş peşe açıklamalar geldi. Ankara'da gök gürültülü sağanak yağışa dikkat! İstanbul'da da bugün yağmur için saat verildi. Ayrıca 14 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Peki İstanbul'da hava durumu nasıl? İşte 5 Temmuz hava durumu detayları...

Haber 05-07-24 08:51

İstanbul'da kuvvetli yağış alarmı! Yol çöktü, iki araç içine düştü...Bursa'da metro istasyonunu su bastı

İstanbul'da bazı ilçelerde etkili olan sağanak yağış Bayrampaşa'da asfalt yolun çökmesine neden oldu. Korku dolu anlarda bir otomobil ile kamyonet açılan çukura düştü. Açılan çukura düşen kamyonet ve otomobili çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. Bursa'da ise yoğun yağış nedeniyle metro istasyonunu sular içinde kaldı. Çok sayıda ev, işyeri ve fabrikayı su bastı, onlarca otomobil yollarda kaldı, dereler taştı.

Haber 04-07-24 16:07

Etek ve elbise giymek dert olmaktan çıkıyor! İç bacak sürtünmesine karşı en etkili ürünler

Yaz mevsimi tüm hızıyla geldi çattı! Sıcak havalarda ferah ve şık hissetmek için etek ve elbiseler vazgeçilmezimiz. Fakat bu keyifli giyim tarzı, iç bacaklarda sürtünme ve pişik gibi can sıkıcı problemlere de yol açabiliyor. Peki, iç bacak pişiklerinden kurtularak yaz mevsiminin keyfini doyasıya çıkarmak mümkün mü? Elbette! Bu yaz size hem konforu sunacak ürünlerle iç bacak pişiklerine veda etmeniz mümkün. İşte detaylar!

Kadin 04-07-24 10:44

Çillerinden kurtulmak istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Çiller, cildinizde doğal bir güzellik yaratabilir ama bazen onların görünümünü azaltmak isteyebilirsiniz. Eğer çillerinizden kurtulmak istiyorsanız basit ama etkili bu 3 yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 03-07-24 16:02

Uzmanı öneriyor: Bu besinler vücudu serinletiyor! Yaz sıcaklarına birebir etki

Yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte vücut ısısının da yükseldiğine dikkat çeken Diyetisyen Melis Bengisu Demirci, sindirim sistemini rahatlatmak ve formu korumak için zeytinyağlı sebzeler, taze salatalar, mevsim meyveleri, tam tahıllar ve kuruyemişler gibi lif zengini gıdaların öne çıktığını kaydederek, “Karpuz, böğürtlen, yeşil ayran, semizotu, C vitamini açısından zengin biberler yaz sıcaklarına karşı vücudu serinletir” dedi.

Kadin 03-07-24 09:14

Nasıl pozitif kalırsın? Pozitif kalmanın 8 sırrı

Pozitif bir bakış açısını sürdürmek, yaşamın zorlukları karşısında dayanıklılığımızı artırır. Günlük hayatın stresleri ve zorlukları pozitif kalmayı zorlaştırabilir. Bazı basit ama etkili stratejilerle pozitif kalmak mümkündür. İşte her zaman pozitif kalmanın 8 sırrı...

Kadin 02-07-24 14:07

Ezber bozan araştırma: Geri yürümenin şaşırtan faydası ortaya çıktı! Normale göre yüzde 40 daha etkili

Kilo vermek isteyenlerin en çok yaptığı egzersizlerin başında yürüyüş geliyor. Özellikle hızlı adımlarla kalori yakmaya çalışanlara yepyeni bir öneri geldi. Bilimsel çalışmalara göre geri geri yürürseniz normalden yüzde 40 daha fazla kalori yakabilirsiniz. Üstelik bu şekilde yürümek sadece kalori yakmaya desteklemekle kalmayıp farklı faydalar da sağlıyor. İşte detaylar...

Manşet 01-07-24 08:09

O bölgelerde yüzenler dikkat: Tehlikeli 'Rip akıntısı' alarm verdi

İstanbul'un Boğaz hattı ve Karadeniz kıyılarında etkili olan akıntılar denize girenler için boğulmaya varan birçok tehlikeyi beraberinde getirirken, uzmanlar güvenlik önlemlerinin olmadığı sahillerde denize girilmemesi gerektiğine dikkati çekiyor.

Haber 29-06-24 14:26

Bağırsakları rahatlatmanın sırrı çok basitmiş! Kabızlık için en etkili kür tarifi

Kabızlık günümüzün en yaygın sağlık sorunlarından biri. Bağırsakların sağlıksız olması beraberinde diğer sağlık sorunlarına da sebep olabiliyor. Bu yüzden kabızlık sorununa çözüm bulmak genel sağlık açısından oldukça önemli. Tamamen doğal ve etkili malzemeler ile hazırlanan bu kür tarifi kabızlığa kökten çözüm getiriyor.

Kadin 28-06-24 15:22

Fark etmeksizin nasıl yazılır? Fark etmeksizin ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçeyi düzgün ve etkili kullanabilmek için yazım kurallarını öğrenmek gerekir. Yazım kuralları, kendi içinde çeşitli düzenlemeler içerir. Bu kurallardan biri, birleşik kelimelerin bitişik veya ayrı yazımıyla ilgilidir. Günümüzde birçok kişi, birleşik kelimeleri yazarken yazım hatası yapmaktadır. "Fark etmeksizin" sözcüğü de sıkça imla hatasına maruz kalan birleşik kelimeler arasındadır. Peki, fark etmeksizin nasıl yazılır?

Egitim 27-06-24 16:05

Ekstra nasıl yazılır? Ekstra mı extra mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Doğru yazılıp doğru telaffuz edilen sözcükler, etkili iletişim için temel bir gerekliliktir. Sözcüklerin yanlış yazılması, cümlelerin anlamını bozabilir ve iletişimi zorlaştırabilir. Bu yüzden, sözcüklerin doğru yazımı hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir. "Ekstra" gibi bazı sözcüklerin yazımında sıkça hatalar yapılabilmektedir. Bu yüzden doğru yazılışı en çok araştırılan kelimeler arasında yer alır. Peki, ekstra nasıl yazılır?

Egitim 27-06-24 16:02

Görüntüler Hopa'dan! Toprak ve kaya parçaları caddeye düştü... Bir bina boşaltıldı

Artvin’in Hopa ilçesinde dün etkili olan şiddetli yağış heyelanlara neden oldu. Heyelan anı ise vatandaşlar tarafından kameraya kaydedildi.

Haber 27-06-24 13:02

8 yılı aşkın süredir hiçbir şey yemiyor! Nadir görülen hastalığını anlatınca sosyal medyayı şaşırttı: Kalbimden besleniyorum

Birleşik Krallık'ın Cheshire bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki Liv lakabıyla bilinen Olivia isimli bir kadın, sekiz yıldan uzun süredir hiçbir şey yemediğini ve nadir görülen hastalığına dikkat çekmek istediğini paylaştı. Hastalığı nedeniyle hiçbir şey yiyemediğini ve doğrudan kalbine verilen besinler sayesinde hayatta kaldığını söyleyen genç kadının paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 27-06-24 11:05

Göbek eriten en etkili kür! Her sabah aç karna 1 kase tüketildiğinde etki ediyor

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kışın aldığınız kilolardan kurtulmak istiyor olabilirsiniz. Diyetisyen Büşra Çalışkan'a ait olan bu etkili kür tarifini 21 gün boyunca uyguladığınızda göbek bölgesindeki fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

Kadin 26-06-24 16:02

Tetanos (tetanoz) nedir, nasıl ve nereden bulaşır? Tetanos (tetanoz) belirtileri ve tedavisi

Tetanos (tetanoz), önlenebilir bir hastalık olmasına rağmen, dünya genelinde hâlen ciddi sağlık sorunlarına yol açmaktadır. Aşılar ve yara bakımı konusundaki farkındalık, tetanosun (tetanozun) önlenmesinde kritik rol oynar. Tetanos (tetanoz) aşısının düzenli olarak yapılması ve yaralanmalarda hemen tıbbi yardım alınması, hastalıktan korunmanın en etkili yollarıdır.

Haber 26-06-24 15:42

Suçiçeği belirtileri ve tedavisi: Suçiçeği nasıl belli olur, kaç gün sürer, nasıl geçer?

Suçiçeği, genellikle çocuklarda görülen ve hafif seyreden bir hastalık olmasına rağmen, bazı durumlarda ciddi komplikasyonlara yol açabilir. Aşılama, suçiçeğinden korunmanın en etkili yoludur ve toplum sağlığı açısından büyük önem taşır. Suçiçeği belirtileri ve bulaşma yolları hakkında bilgi sahibi olmak, hastalığın yayılmasını önlemek için kritiktir. Bu nedenle, suçiçeği hakkında bilinçlenmek ve aşılanma konusunda dikkatli olmak önemlidir.

Haber 26-06-24 15:31