Bambaska Biri Dizisi Haberleri

Öğrencileri dehşetin yaşandığı okula akın etti! Müdür Oktugan'ı öldüren lise öğrencisi için yeni gelişme

Türkiye dün İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Iraklı lise öğrencisi Y.K.'nin (17), okul müdürü İbrahim Oktugan'ı öldürmesiyle dehşete düşmüştü. Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Y.K. ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Valisi Davut Gül ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den de olayla ilgili açıklama geldi. Öte yandan müdür Oktugan'ın öğrencileri okula akın etti, öğrencilerden biri yaşananları anlattı.

Haber 2024-05-08 15:55:18

Netflix duyurdu: Wednesday dizisinin 2. sezon çekimleri başladı! Tanıtımı bile sosyal medyada gündem olmaya yetti

Netflix'in popüler dizilerinden biri olan Wednesday'in ikinci sezon çekimlerinin İrlanda'da başladığı duyuruldu. Jenna Ortega'nın Wednesday Addams olarak yeniden izleyiciyle buluşacağı yeni sezona dair ilk teaserin paylaşılması sosyal medyada dizinin yeniden gündem olmasını sağladı.

Trend 2024-05-08 15:36:26

Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerindeki o detay merak konusu olmuştu! İşte ellerindeki ‘morarmanın’ nedeni…

Cem Garipoğlu’nun otopsi raporları ve görüntüleri gündem yarattı. 2009'daki kan donduran Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde ellerindeki morarmalar da en çok dikkat çeken detaylardan biri oldu. Her iki el parmaklarında görülen morarmanın nedeni ise ortaya çıktı. İşte Garipoğlu’nun otopsi raporu ile ilgili son detaylar…

Haber 2024-05-08 08:14:00

Ömer Dizisinin Yönetmeni Cem Karcı'nın açıklamaları şaşırttı! Camilere Girmemiz Yasaklandı!

'Ömer' dizisi, yayınlanan son bölümüyle final yaptı. Dizinin final yapmasıyla ilgili birçok kişi paylaşım yaparken paylaşım yapanlardan biri de dizinin yönetmeni Cem Karcı oldu. Karcı "3. bölümden itibaren İstanbul'daki herhangi bir camiye girmemiz yasaklandı" dedi.

Magazin 2024-05-07 16:20:13

Estetiklerle bambaşka biri oldu... Songül Karlı'nın son pozlarına yorum yağdı: Seda Sayan sandım

Son dönemde estetik operasyon yapan ünlü isim sayısı arttı. Yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan Türkücü Songül Karlı son pozlarıyla gündeme geldi. Karlı'nın değişimi görenleri şoke etti.

Magazin 07-05-24 15:06

Bahar dizisi bitti mi? Demet Evgar açıkladı: Bunun hastalığı var...

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolde olduğunu ve reyting rekorları kıran Bahar dizisi son bölüm yayınlanmayacak. İddialardan sonra yapımdan ve Demet Evgar'dan açıklama geldi.

Magazin 07-05-24 14:56

Sosyal medyada verdiği cevap gündem yarattı! Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?

Sosyal medyada gerçekleştirilen bir sokak röportajı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Röportajda "Türkiye hangi iki kıtayı birbirine bağlar?" sorusunun yöneltildiği genç bir kadının cevabı sosyal medyada gündem oldu. Genç kadın, "Ben pavyonda çalışıyorum bu sorunun cevabını nereden bileyim?" deyince bir anda sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi.

Trend 07-05-24 14:51

Teşkilat dizisinde başrol oynayan Murat Yıldırım'ın diziden ayrılıyordu! Başrol için o oyuncuya teklif gitti

Teşkilat dizisi pazar akşamlarına damga vuruyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Murat Yıldırım diziye veda etmesinden sonra dizinin yeni başrol oyuncusu için yapım şirketinin Tolga Sarıtaş’a teklif götürdüğü iddia edildi.

Magazin 07-05-24 13:17

Cinsiyet değiştirdi, estetik yaptırdı! Cam Tavanlar Şinaşi'yi görenler şaştı kaldı: Gittikçe güzelleşiyor

Son olarak Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirmişti. Bir dönem ekranların popüler dizisi Çukur'da da rol alan Meli Bendeli estetikleriyle bambaşka birisi oldu.

Magazin 07-05-24 11:42

Gözler MEB'e çevrilmişti! Atama bekleyen öğretmenlerin beklediği haber geldi: 20 bin öğretmen ataması yapılacak

Bir süredir kamuoyunun önemli konularından biri olan öğretmen atamalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından bugünü işaret etti. Sayı bekleyen öğretmenler için Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin kameralar karşısına geçti. Bakan Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Mülakat sistemin dair detay veren Bakan Tekin, "Bugün itibarıyla yüzde 50 mülakat yüzde 50 KPSS puanını baz alacağız." ifadelerini kullandı. Öte yandan branş dağılımı da belli oldu.

Egitim 07-05-24 09:38

Demet Evgar'lı Bahar dizisi hakkında bomba iddia... 'Yayınlanmayacak'

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü büyük ses getiren dizi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-05-24 08:51

Tekirdağ'da bir evde 3 kişi ölü bulundu

Tekirdağ'da bir evde biri çocuk 3 kişi silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Yurthaber 07-05-24 07:47

MET Gala 2024'ü salladı! Emily Ratajkowski yine kırmızı halıya damga vurdu

Moda dünyasının en önemli gecesi olarak görülen Met Gala'ya ünlü isimler akın etti. Metropolitan Sanat Müzesi'nde boy gösteren isimlerden biri de model Emily Ratajkowski idi. Emrata, transparanıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin 07-05-24 07:26

Önce tabancayla vurdular, sonra sopayla dövdüler! Dehşet anları kamerada

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Biri yoldan geçen, esnaf 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde S.D.’nin silahla vurulduğu, yere düştükten sonra diğer grup tarafından tekme ve sopayla dövüldüğü görüldü. İşte o görüntüler...

Haber 06-05-24 12:16

Koton halka arzında detaylar netleşti: Büyüklük 4,17 milyar TL oldu

Koton’un talep toplama süreci tamamlandı. 2024 yılında gerçekleşen en büyük halka arzlardan biri olarak öne çıkan Koton’un halka açıklık oranı yüzde 16,5 oldu. Şirketin halka arz büyüklüğü ise 4.166.300.000 TL olarak açıklandı.

Finans 06-05-24 10:59

Partisi kongre çağrısı yaptı, Davutoğlu çıkışıyla şaşırttı: 2028'de cumhurbaşkanı adayıyım

2023'ün seçimlerinde ittifak halinde olan 6 partiden 2'sinin genel başkanı değişti. Biri ise bırakacağını açıkladı. Gözler diğer partilere çevrilirken Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan şaşırtan bir çıkış geldi. Partisinden kongre sesleri yükselen Davutoğlu eleştirileri görmezden gelerek 2028'de aday olacağını belirtti.

Haber 06-05-24 10:37

'Skibidi Bop Yes Yes' şarkısıyla fenomen oldu! Sahne başına 100 bin dolar alıyor... Hayatı değişti

TikTok sayesinde ünlenen isimlerden biri de 'Skibidi Bop Yes Yes' şarkısıyla göbek atan Yasin Cengiz. Yasin Cengiz fenomen olduktan sonra hayatı değişti. Cengiz çiftlik hayatından milyoner hayatına geçerek kazancını da artırdı.

Magazin 06-05-24 07:50

Otomobilin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu! Korku dolu anlar kamerada

Kahramanmaraş'ta çarpışan otomobillerden biri kontrolden çıkıp, mağazaya girdi. Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, dükkanın önünde telefonla konuşan Aykut Eryıldız, otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. İşte o görüntüler...

Haber 05-05-24 17:55

Emniyet 'Teşkilat'ın silahlarını yakaladı! Sosyal medyada gündem oldu, gerçek sonradan ortaya çıktı

İstanbul'da polisler tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçtan onlarca uzun namlulu silah çıktı. Bir oda dolusu silah görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu. "Çok sayıda uzun namlulu silah ele geçirildi" paylaşımlarıyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü de açıklamada bulundu. Gerçeğin sonradan ortaya çıktığı görüntülerle ilgili TRT'nin Teşkilat dizisi detayı ise dikkat çekti.

Haber 05-05-24 15:05

100 bin lira maaş ile çalıştıracak eleman bulamıyorlar! 'Vasıfsız biri bile yapabilir'

Çobanlık mesleği son dönemde yüksek maaş rakamları ile gündemde. Hayvancılık yapanlar, gençlerin bu mesleği tercih etmemesi nedeniyle çalıştıracak eleman bulamamaktan şikayetçi. Elazığ Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Sezer, kentte 100 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamadıklarını belirterek, "Hayvancılık bitme noktasındadır. Gençlerimiz bu işe hevesli değil. Kırsalda kimse kalmadı. Yetiştiriciler olarak mera ve çalışan eleman istiyoruz” dedi. İşte detaylar...

Haber 05-05-24 12:59

Elektrik araçlarda zirve onun! Nisanda satılan her iki otomobilden biri...

Türkiye elektrikli otomobil pazarında nisanda satış lideri 3 bin 3 adetle Togg olmaya devam etti - Elektrikli otomobil pazarına model bazlı bakıldığında nisanda satışlarda Togg T10X'in ardından 739 adetle SsangYong Torres ve 361 adetle BMW X1 yer aldı.

Finans 05-05-24 11:43

Survivor Sabriye Şengül gözlerden uzak yaşıyor! Son halini paylaştı

Survivor yarışmasıyla daha da tanınır hale gelen milli sporcu Sabriye Şengül'ün son hali merak edildi. Survivor'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Sabriye Şengül'ün son paylaşımlarına beğeni yağdı.

Magazin 05-05-24 09:24

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım 'Teşkilat' dizisinden ayrılıyor!

Teşkilat dizisi her pazar izleyiciyle buluşuyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Murat Yıldırım diziye veda etmeye hazırlanıyor.

Magazin 04-05-24 17:51

Antalyaspor'dan Alex de Souza için ilk resmi açıklama geldi!

Antalyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın isminin Beşiktaş ile ciddi şekilde anılmasının ardından Antalyaspor için yeni hoca adayları konuşulmaya başlanırken bunlardan biri de Alex de Souza olmuştu. Konuyla alakalı olarak Akdeniz ekibinden ilk resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 17:04

Tarihi kesinleşti! Emily in Paris dizisi 4. sezonuyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor

Netflix'in ilk 3 sezonuyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizisi "Emily in Paris" 4. sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezon tarihi ise ilk kısmı 15 Ağustos, ikinci kısmı ise 12 Eylül olarak açıklandı.

Trend 04-05-24 15:38

Başrolünde Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinden yeni fragman geldi! Öpüşme sahnesi olay oldu

Oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Boran Kuzum ve Metin Akdülger'i buluşturan "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisi için geri sayım başladı. Gösterim tarihi 9 Mayıs olarak açıklanan dizinin fragmanındaki Serenay Sarıkaya ve Metin Akdülger'in öpüşme sahnesi çok konuşuldu.

Trend 04-05-24 15:28

Arka Sokaklar'da Mesut komiser bir döndü pir döndü! Yatakta karşılama sahnesi gündem oldu

Ekranların en uzun soluklu dizisi olan ve büyük bir ilgiyle izlenen Arka Sokaklar'da Mesut Komiser'in diziye yeniden dahil olması çok konuşulmuştu. Hem duygusal hem de komik anlar yaşanan dizinin yeni bölümünde Mesut Güneri ile Hüsnü Çoban'ın yatakta karşılama sahnesi gündem oldu.

Magazin 04-05-24 15:04

Dudak dudağa görüntüleri ifşa edilmişti! Cansu Taşkın cephesinden ilk açıklama

Son dönemde hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi ile ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan özel hayatıyla da gündemde. Ünlü ismin kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından Taşkın ile dudak dudağa görüntüleri çıkan Erdoğan 'Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki' demişti. Cansu Taşkın konuya dair ilk kez konuştu...

Magazin 04-05-24 14:46

'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin ekranlara veda edeceği tarih belli oldu! Diziye bomba oyuncu

Salı akşamları seyirciyle buluşan "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi 68. bölümde ekrana veda ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna ise Hazal Soncul katılıyor.

Magazin 04-05-24 12:23

Şaşırtan final kararı! Now Tv o dizinin fişini çekti

Ay Yapım imzası ile Çarşamba akşamları NOW Tv'de izleyicisi ile buluşan Şahane Hayatım dizisi için beklenmedik final kararı çıktı. Dizinin yeni sezona taşınıp taşınmayacağı merak edilirken kanal kararını verdi.

Magazin 04-05-24 10:32

Tavla oynarken soyundular... Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla çok beğenilen dizinin son bölümüne Kıvılcım ve Ömer'in tavla oynarken soyunması damga vurdu. Dizideki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-05-24 07:31

Emily Ratajkowski cesur gala tarzıyla sosyal medyada çok konuşuldu!

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Ünlü isim bu kez gala tarzıyla gündeme geldi. Ratajkowski, alltın rengi saten elbisesiyle kendisine hayran bıraktı.

Magazin 03-05-24 16:45

Dişlerinin bembeyaz olmasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Bir kişi ile iletişim kurduğumuzda ilk dikkatimizi çeken detaylardan biri de hiç şüphesiz ki dişler oluyor. Diş bakımı her gün yapılması gereken en temel bakımlardan biri. Dişlerinizi olabilecek en beyaz hale getirmek için bu 3 maddeyi uygulayabilirsiniz.

Kadin 03-05-24 15:55

Yeşilçam'ın cesur kadınlarındandı... Serpil Çakmaklı son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Hiç yaşlanmıyor

Cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Serpil Çakmaklı yıllara adeta meydan okuyor. Ünlü oyuncunun son pozları sosyal medyayı salladı. Çakmaklı'nın son hali ise görenleri oldukça şaşırttı.

Magazin 03-05-24 14:08

Sadece 2023 tane var; birini Özgür Özel, Erdoğan'a hediye etti! Fiyatı dikkat çekti, özellikleri merak uyandırdı

CHP lideri Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı AK Parti Genel Merkezi'ndeki ziyaretinde verdiği hediyelerden biri özellikleriyle gündemin üst sıralarına yerleşti. Yalnızca 2023 adet üretilen "Cumhuriyet Ateşi" görüşmedeki diğer hediyeler arasında fiyatıyla da öne çıktı.

Haber 03-05-24 13:14

Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen Sever ona benzetildiği için sitem etmişti! Afra Saraçoğlu'ndan yanıt gecikmedi

Show TV'nin yeni dizisi Bahar'da hayat verdiği 'Umay' karakteri ile büyük beğeni toplayan Alisa Sezen Sever son olarak Afra Saraçoğlu'na benzetilmekten çok yorulduğunu söyleyerek sosyal medyada isyan etmişti. Genç oyuncuya Afra Saraçoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

Magazin 03-05-24 12:44

Gaddar dizisindeki o sahne yeniden gündem oldu! Bomba 'Adnan Oktar' göndermesi

Son zamanlarda dizilerde güncel konuları işleniyor. Büyük bir ilgiyle izlenen Gaddar dizisinin bu akşam yayınlanacak bölümünün fragmanı sosyal medyada yeniden gündem oldu. Sık sık güncel konuları işleyen Gaddar dizisi bu kez Adnan Oktar olayını işleme kararı aldı.

Magazin 03-05-24 09:43

Son hali çok konuşulmuştu! Şöhretin zirvesinde İstanbul'u terk eden Tarık Tarcan'dan radikal karar: Herkese, her şeye...

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Çarkıfelek yarışmasının efsane hosteslerinden biri olan Tarık Tarcan son haliyle çok konuşulmuştu. Tarcan, şöhretinin zirvesindeyken her şeyi geride bırakıp İstanbul'u terk etmiş ve Antalya Bozburun'a yerleşmişti. Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan oyuncu, radikal bir karar aldı. Ünlü oyuncu, Bozburun'daki evini devretti.

Magazin 03-05-24 09:12

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu! Dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi bu defa çekim hatası ile gündem oldu. Mehmet Yılmaz Ak'ın o sahnesi dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Magazin 03-05-24 07:44

Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen Sever Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Böyle sitem etti

Show TV'nin sevilen dizisi 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisinde hayat verdiği 'Umay' karakteri ile büyük beğeni toplayan Alisa Sezen Sever başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Genç oyuncu, sosyal medya hesabından yayımladığı bir videoda kendisini Afra Saraçoğlu'na benzetenlere sitem etti; "Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni" dedi. Ünlü ismin o anları kısa sürede gündem oldu.

Magazin 02-05-24 15:32

Müjdat Gezen'in 'Kızılcık Şerbeti bitsin istiyorlar' sözleri Faruk Turgut'u çileden çıkardı! 'Yaşını başını almış oyuncuların...' diyerek sert çıktı

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Son günlerde dizinin final yapacağına dair iddialar gündeme geldi. Usta sanatçı Müjdat Gezen Kızılcık Şerbeti hakkında ilginç iddialarda bulundu. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut ise iddialara sert çıktı.

Magazin 02-05-24 11:47

Adana'da 7 suçtan aranan zanlı saklandığı evde yakalandı

İkamette yapılan aramalarda biri otomatik 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Yurthaber 02-05-24 11:19

Kayıp kuzenlerden 3 gündür haber alınamıyor

Adıyaman’da, biri 14 diğeri 16 yaşında olan iki kuzenden 3 gündür haber alınamıyor.

Yurthaber 02-05-24 09:59

Şanlıurfa’da vinçten düşen 2 işçiden biri öldü, diğeri ağır yaralandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde vinçten düşen 2 işçiden biri yaşamını yitirdi, diğeri ağır yaralandı.

Yurthaber 02-05-24 07:43

Yıllardır konuşuluyordu: Kürk Mantolu Madonna'nın dizisi çıkıyor! İşte yönetmeni

Sabahattin Ali'nin ünlü eseri Kürk Mantolu Madonna'nın beyaz perdeye aktarılacağı yıllardır konuşuluyordu. Eserin dijital dizisinin çıkarılacağı duyurulurken yönetmen koltuğunda oturacak isim de belli oldu. İşte detaylar...

Magazin 01-05-24 18:31

Oktay Kaynarca, 'Süleyman Çakır'ın ünlü repliğini tekrarladı! Kenan İmirzalıoğlu, Ezel yıllarına götürdü

Efsane isimlerin yer aldığı Ezel dizisi 2009 yılında seyirciyle buluşmuştu. Kenan İmirzalıoğlu, Ömer karakteriyle hafızalara kazınmıştı. İmirzalıoğlu, Kafa TV'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Fenomen programında 'Ömer' karakterinin meşhur repliğini söyledi. Kafa TV'de programa konuk olan bir başka efsane isim de Oktay Kaynarca'ydı. Kaynarca, yıllar sonra Süleyman Çakır’ın ünlü repliğini tekrarladı. İşte o anlar...

Magazin 01-05-24 17:35

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu kapak kızı oldu! Pozlarına beğeni yağdı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Dizideki rol arkaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşayan Saraçoğlu bu defa son pozlarıyla olay oldu. Ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 01-05-24 13:15

Tartıştığı sürücüyü yere yatırıp defalarca yumrukladı

Antalya’da iki sürücü, trafikte çıkan tartışmanın büyümesiyle birbirlerine girdi. Sürücülerden biri diğerini yere yatırıp defalarca yumruklarken, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle taraflar ayrıldı. O anlar ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 01-05-24 10:40

Fiyatı 1952 TL'ye düştü! Dayanıklılığıyla size uzun yıllar eşlik edecek Columbia polar indirimde

Columbia ürünlerinin kalitesini duymayan yok sanıyoruz. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip herkes bu markadan övgülerle söz ediyor; Columbia ürünlerinin olumlu kullanıcı değerlendirmeleri binleri aşıyor. Fonksiyonel ve işlevsel ürünleriyle spor severlerin gönlünde taht kuran markanın en beğenilen ürünleri arasında da polarlar yer alıyor. Columbia Fast Trek II Erkek Tam Fermuarlı Polar Üst de onlardan biri ve kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için inceledik, işte detaylar!

Haber 01-05-24 09:45