Uzun Kivircik Sac Erkek Haberleri

Gardırobunuzda olması gereken Benetton Polo Tişört'ün fiyatı sepette 525 TL'ye düşüyor

Prime Day kapsamında indirimli fiyatlarıyla öne çıkan bir marka da Benetton! Hem erkekler hem de kadınlar arasında çok uzun yıllardır popülerliğini koruyan markanın erkek koleksiyonunun vazgeçilmezi polo yaka tişörtleri kısa süreliğine indirime girdi. Yüksek indirim oranıyla öne çıkan, sepette de ekstra %10 düşen tişörtü gelin, birlikte keşfedelim.

Haber 2024-07-18 16:45:33

Tırnakları uzun olduğu için tuvaletten sonra kendini erkek arkadaşına sildiren kadın o anları paylaştı

Çok uzun tırnaklı kişilerin günlük yaşamda bazı konularda zorlandığı kesin. O zorluklardan biri de tuvalette yaşanıyor. Bir kadın tırnakları uzun olduğu için tuvaletten sonra kendini erkek arkadaşına temizlettiği anları videoya alarak paylaştı.

Kadin 2024-07-06 16:07:10

Aydilge'den Hülya Avşar'a çok sert sözler! “Zihniyeti erkek yanlısı!”

Şarkıcı Hülya Avşar'ın, YouTube'da yayınlanan programında ağırladığı oyuncu Meryem Uzerli'ye yönelttiği 'evlilik' sorusu uzun süre gündem olmuştu. Avşar'ın Uzerli'ye 'Neden evlenmediler seninle?' şeklindeki sözleri sonrası sosyal medyada tepkiler büyüdü. O program şarkıcı Aydilge'ye sorulunca ünlü isim çok sert çıktı.

Kulis 2024-07-05 11:48:03

Bir döneme damga vuran Kate Upton podyumda! Yıllara meydan okuyor

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton artık gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Justin Verlander ile evlenen model uzun zaman sonra Vogue için podyuma çıktı ve vücudunu sergiledi.

Magazin 2024-06-24 08:54:18

Hem ıslak hem kuru kullanım! Çok satan Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal tıraşı sizin için masraflı bir hal almaya başladıysa, bakım rutininize ev hijyeninde ve konforunda devam etmeye ne dersiniz? Bunun için öncelikle kaliteli bir tıraş makinesine ihtiyacınız var. Kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti ile tanışma vakti! Bugüne özel indirimde olan cihazı sizin için inceledik, kullanıcıların yorumlarına da yer verdik. Gelin, detaylara geçelim.

Haber 28-05-24 15:32

Erkek olmak için cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdi! Pişman oldum dedi... Beş yıl sonra tekrar kadına döndüm

İrlanda'da yaşayan Sinead Watson isimli bir kadın on yıldan uzun bir süre önce cinisyet bunalımı yaşadı ve 20'li yaşında cinsiyet değiştirme ameliyatı yaptırdı. Uzun ve yoğun geçen cinsiyet değiştirme sürecinin sonrasında Sean'a dönüşen Watson, pişman olduğunu dile getirerek yeniden kadına oldu.

Trend 04-05-24 11:23

İrem Derici'nin itirafını duyan Hülya Avşar dayanamadı: Ben de erkek olsam seni...

Açıklamaları ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici son olarak katıldığı Youtube programında aşk hayatıyla ilgili konuştu. Derici, " En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü" ifadelerini kullandı.

Magazin 04-05-24 10:59

Fiyatı 1952 TL'ye düştü! Dayanıklılığıyla size uzun yıllar eşlik edecek Columbia polar indirimde

Columbia ürünlerinin kalitesini duymayan yok sanıyoruz. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip herkes bu markadan övgülerle söz ediyor; Columbia ürünlerinin olumlu kullanıcı değerlendirmeleri binleri aşıyor. Fonksiyonel ve işlevsel ürünleriyle spor severlerin gönlünde taht kuran markanın en beğenilen ürünleri arasında da polarlar yer alıyor. Columbia Fast Trek II Erkek Tam Fermuarlı Polar Üst de onlardan biri ve kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için inceledik, işte detaylar!

Haber 01-05-24 09:45

Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi eleştirildi! 'Erkek arkadaşımı oğlumla karıştırıyorlar'

57 yaşındaki Rae Richmond, uzun süredir 37 yaşındaki Cam ile birliktelik yaşıyor. Çift, kendilerini sevgiliden ziyade anne ve oğul zanneden birçok kişiden yorumlar alıyor.

Kadin 08-04-24 11:15

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetle eleştirildi! Tam bir rol çalan görümce

Sosyal medyada 'Barbi' lakabını kullanarak yarım milyonu aşkın takipçiye ulaşan fenomen isim Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetiyle gündem yaratmayı başardı. Açık pembe uzun bir elbise tercih eden fenomen ismin elbisesi yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 26-03-24 11:01

Kate Upton reklam için havuza girdi! Son haline yorum yağdı

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton yıllara meydan okuyor. Gözlerden uzak bir hayat süren Upton uzun zaman sonra reklam için havuzda poz verdi.

Magazin 24-03-24 15:20

İzmir'de yoğun bakımdaki 63 yaşındaki kadına cinsel saldırı! Erkek hemşire eşiyle yemek yerken gözaltına alındı: Verilecen cezaya itiraz edildi

Geçen sene İzmir Ege Ünivesitesi Hastanesi'nde yaşanan olay Türkiye'de günlerce konuşulmuş iğrenç detaylar hafızalardan uzun süre silinmemişti. Bir erkek hemşire kanser tedavisi gören 63 yaşındaki kadına cinsel istismarda bulunmuştu. Yakınları olayla ilgili 2 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı. Ancak verilen karara isyan ettiler. İşte detaylar....

Haber 18-03-24 11:18

Erkek arkadaşının sevgilisi olduğu iddia edilen kadını tekme tokat dövdü! Görüntüler sosyal medyada izlenme rekoru kırdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde ismi açıklanmayan genç bir kadının sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenmesi üzerine sinir krizi geçirdiği anlar yer aldı. Erkek arkadaşının sevgilisini tekme tokat döven genç kadın uzun bir süre boyunca sakinleşmeyi başaramadı.

Trend 14-02-24 09:34

Fiyatı 2 bin 199 TL'ye düştü! Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal ve vücut tıraşınızı tek bir ürünle yapabilmenizi sağlayan Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Uzun vadede bütçenizi korumanızı sağlayacak bu cihazı sizin için inceledik.

Haber 05-02-24 17:17

Fiyatı 2 bin 590 TL'ye düştü! Camper Runner Four Erkek Bot'taki fırsatı kaçırmayın

Hareket özgürlüğü sunacak, her adımda ayaklarınızı konforla buluşturacak, ayaklarınızı soğuktan ve sudan koruyacak, yıllarca size eşlik edecek, uzun ömürlü ve üstelik indirimli fiyatıyla öne çıkan bir bota kim hayır diyebilir ki? Camper Runner Four Erkek Bot, tüm bu özellikleriyle göz kamaştırırken bugüne özel %30 indirimli fiyatıyla da ayakkabı severlerin gönlünü fethediyor. İşte detaylar!

Haber 05-02-24 11:16

Erkek arkadaşının evini bastı, ortalığı ayağa kaldırdı! 'Ben bunu öldüreceğim'

Bursa’da kavga ettiği erkek arkadaşının evini basan kadın, ortalığı birbirine kattı. Polis ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu sakinleştirdiği kadın gözaltına alınırken, o anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde, öfkeli kadının "Ben bunu öldüeceğim" diye bağırdığı duyuluyor. İşte detaylar...

Haber 16-01-24 12:59

İSKİ’nin Ataköy tesislerinde esrarengiz ceset! Uzun süreden beri oradaymış...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ)’nin Bakırköy’de bulunan Ataköy İleri Biyolojik Su Arıtma Tesisinde bir erkek cesedi bulundu. Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cesedin kime ait olduğu DNA testiyle belirlenecek.

Haber 05-01-24 14:20

Erkek gibi davranarak kadınları cinsel ilişki için kandırmıştı! Bilinmeyen bir nesneyle cinsel birliktelik suçu cezasız kalmadı... 10 yıl hapis cezası verildi

40 yaşındaki Blade Silvano, İngiltere'nin Cambridge bölgesinde kadınları erkek gibi davranarak cinsel birliktelik için kandırma ve bilinmeyen bir nesneyle seks eylemi suçları nedeniyle tutuklanmıştı. Uzun süredir davası devam eden Silvano kendisine yönlendirilen cinsel suçlamalardan dolayı 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 21-12-23 09:52

'Kadın kuyruk sallamazsa...' sözleri olay olmuştu! Sevda Türküsev, Tuğba Ekinci'ye ateş püskürdü! 'O şimdi asker şarkısı yasaklansın'

Geçtiğimiz haftalarda Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci 'Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz' sözleriyle uzun süre konuşulmuştu. Bugün programa katılan iletişimci Sevda Türküsev canlı yayında Tuğba Ekinci'ye ateş püskürdü. Türküsev, kadınların giyişini eleştiren Ekinci'nin 'O şimdi asker' şarkısını hatırlatarak 'Bu şarkı yasaklanmalı' dedi.

Magazin 14-11-23 16:15

2. Kocaeli Film Festivali finalistleri açıklandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü katkılarıyla 3-9 Kasım'da düzenlenecek 2. Kocaeli Film Festivali'nin "animasyon", "uzun metraj belgesel", "kısa film" ve "öğrenci filmleri" kategorilerinde finalistler ile kısa film dalında "en iyi kadın oyuncu" ve "en iyi erkek oyuncu" adayları belli oldu.

Yurthaber 06-10-23 10:11

Fiyatı 3517 TL'ye düştü! Camper Pelotas Ariel Oxford Erkek Ayakkabısı'nda büyük fırsat

Şık ve rahat bir yürüyüş deneyimi için tasarlanan Camper Pelotas Ariel Oxford Erkek Ayakkabısı'nda 1480 TL indirim sizleri bekliyor. Camper kalitesiyle bir kez tanışan, uzun yıllar markanın eşsiz ve özgün tasarımlı ayakkabılarından vazgeçemiyor. Siz de yağmur, çamur demeden hem baharda hem de kışın giymek için bir ayakkabı arıyorsanız bu modele mutlaka bir göz atmalısınız.

Haber 02-10-23 14:52

Mahalleli gelen kokudan şüphelendi! Bağcılar’da su kuyusunda erkek cesedi bulundu

Bağcılar'da boş arsada bulunan su kuyusunda erkek cesedi bulundu. Olay, uzun süredir boş araziden gelen kokudan şüphelenen mahalle sakinlerinin, kokunun geldiği yerdeki kuyuyu kontrol etmeleri üzerine ortaya çıktı.

Haber 27-08-23 07:22

Tesadüf eseri erkek arkadaşının evli olduğunu öğrendi! Böyle intikam görülmedi...“Karısıyla arkadaş olup onu terk ettik”

Tabitha Nunnally isimli bir kadın 2008 yılında uzun süredir sevgili olduğu adamın tesadüf eseri evli olduğunu öğrendiğinde yaşadığı hayal kırıklığını anlattı. Sevgilisinin karısıyla arkadaş olduğunu dile getirerek birlikte devreye soktukları intikam planını anlatan Nunnally sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 15-08-23 14:24

Bvlgari'den Hermes'e, Hugo Boss'tan Versace'ye Amazon'un en çok satan erkek parfümleri

Birbirinden farklı kokulara sahip parfümler, uzun süre kalıcı etkisiyle çevrenizdekilerin başını döndürmeyi başarıyor. Siz de teninize uygun bir imza kokusu arıyorsanız kalıcılığı yüksek olmasıyla öne çıkan EDP parfümlere göz atabilirsiniz. Sizin için Amazon'un en çok satan erkek parfümlerini derledik.

Haber 14-08-23 16:39

Sivas'ta korkunç olay! Otomobilde silahla vurulmuş kadın ve erkek cesedi bulundu

Sivas'ta Yıldızeli ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Yol kenarında uzun süredir park halinde olan aracın yanına giden köylüler, göğüslerinden tabanca ile vurulmuş kadın ve erkek cesedi buldu. Jandarma ekipleri olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor.

Haber 04-08-23 20:43

Kombinlerinize stil katmaya hazır olun! Lacoste indirimleri başladı

"Az olsun, öz olsun ama kaliteli olsun." diyenler buraya! Yıllar geçse de modası geçmeyecek, her zaman kombinlerinizin yıldız parçası olacak, kalitesiyle uzun yıllar sizinle kalacak Lacoste ürünlerinde indirimler başladı. Yüksek kaliteyi zarafetle buluşturan Lacoste'un kadın ve erkek koleksiyonundaki indirimli ürünleri keşfederek siz de olduğunuzdan daha havalı görünmeye var mısınız? İşte detaylar!

Haber 01-08-23 14:52

Erkek arkadaşının 6 yıldır yıkanmayan saçını yıkadı! Daha dolgun ve uzun görünüyor

Saç yıkama rutininin dışına çıkmak saçın yağ dengesinin bozulmasına neden olabiliyor. Bu dengenin bozulması sadece saçın görünümünü değil sağlığını da etkileyebiliyor. TikTok'ta erkek arkadaşının 6 yıldır yıkanmayan saçını yıkadığı anları kaydeden bir kadın saç yıkama sistemini paylaştı.

Kadin 05-06-23 11:32

Abladan kardeşe doğum günü mesajı örnekleri: Abladan kız ve erkek kardeşe gönderilecek en güzel, anlamlı ve uzun doğum günü mesajı olarak ne yazılır?

Doğum günleri en özel günlerden biridir. O günlerde hatırlanmak, küçük bir mesajla, bir sürprizle ya da bir hediye ile unutulmadığını, yalnız olmadığını hissetmek son derece önemlidir. Böyle zamanlarda dostunuzun, sevgilinizin, kardeşlerinizin yanında olamasanız da onlara göndereceğiniz bir mesajla yüzlerinde küçük bir gülümseme oluşmasını ve tüm gününün güzelleşmesini sağlayabilirsiniz. İşte sizler için derlediğimiz abladan kardeşe doğum günü mesajı örnekleri!

Haber 18-05-23 16:21

Uzun süreli yürüyüşlerde kurtarıcınız olacak en iyi erkek yürüyüş ayakkabıları

Yürüyüş, kondisyona ihtiyaç duymadan herkesin yapabileceği eğlenceli bir aktive. Bu aktiviteyi ister doğada ister şehrin sokaklarında yapabilirsiniz. Fakat konforlu ve uzun bir yürüyüş için kaliteli bir yürüyüş ayakkabısı edinmelisiniz. Eğer uzun yürüyüşlerde konfor sağlayacak bir model arayışındaysanız en iyi erkek yürüyüş ayakkabılarını listeledik. Haydi gelin, bu ürünlere hep beraber bakalım!

Haber 10-05-23 11:02

Emret Komutanım'ın 'Foto Fato'suydu! Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar'ın son hali

Emret Komutanım dizisinde hayat verdiği 'Foto Fato' karakteriyle adını duyuran Nil Erkoçlar cinsiyet değiştirince uzun süre gündemde kalmıştı. Cinsiyet değiştirme operasyonuyla erkek olan oyuncu Rüzgar Erkoçlar son haliyle beğeni topladı. İşte cinsiyet değiştiren oyuncunun son hali...

Magazin 17-04-23 15:51

Kendisinden 19 yaş büyük sevgilisinden ayrılan Hazar Ergüçlü'nün panik anları! Yanındaki erkek arkadaşına öyle bir baktı ki...

Senarist ve yönetmen Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü arasındaki aşk kısa süre önce bitti. 1973 doğumlu olan Onur Ünlü ile 1992 doğumlu Hazar Ergüçlü'nün aşkları magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Hazar Ergüçlü, Kadınlar Günü yürüyüşünde bir erkekle objektiflere yakalandı.

Magazin 10-03-23 09:20

Yüzüne yaptırdığı kalıcı fondöteni paylaştı! Herkes doğal sanıyor... Erkek arkadaşım beni hiç makyajsız görmedi

Makyaj yüzün çok daha canlı ve sağlıklı durmasını sağlarken cilt lekesi, sivilce lekesi gibi sorunları kapatıyor. Daha uzun süre makyajlı kalmak adına kalıcı makyaj uygulamaları yaptırılıyor. TikTok'ta yüzüne kalıcı fondöten uygulaması yaptıran bir kadın yapım aşamasını paylaştı.

Kadin 06-03-23 15:13

Dua Lipa Rita Ora'nın eski erkek arkadaşıyla birlikte...

Son dönemlerde hem paylaşımlarıyla hem de şarkılarıyla popüler olan Dua Lipa, rakibi Rita Ora'nın eski erkek arkadaşı Romain Gavras ile gizlice aşk yaşamaya başladı. Lipa uzun süre Bella-Gigi Hadid'in kardeşiyle sevgili olmuştu.

Magazin 26-02-23 10:23

Nur Viral ve Esra Ezmeci'nin yayınına bir erkek bağlanınca... Açık açık sordu: Neden cinsel beraberliğiniz yoktu?

Klinik Psikolog Esra Ezmeci, sunucu Nur Viral'in sunduğu programda gelen soruları yanıtlıyor. Yayına uzun süre sonra bir erkek bağlanınca şaşıran ikili gelen soruyla şaşırdı. İsmini vermek istemeyen kişinin açıklaması sonrası Viral "Neden cinsel beraberliğiniz yoktu?" diyerek detayları öğrenmeye çalıştı.

Magazin 03-02-23 08:45

Birlikte görüntülenmişlerdi! Çağla Şıkel sevgilisi hakkında ilk kez konuştu

Emre Altuğ’un eski eşi manken, sunucu ve oyuncu Çağla Şıkel’in aşk hayatı gündemden düşmüyor. 44 yaşındaki güzel isim geçtiğimiz günlerde uzun süre sonra ilk kez bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Şıkel’den beklenen açıklama geldi.

Magazin 31-01-23 17:34

Hısım olacakken hasım oldular... Düğün salonunda ortalık karıştı! Kız ve erkek tarafı birbirine girdi: 9 yaralı

Pendik’te bir düğün salonunda küçük çocuklar arasında çıkan kavgaya aileler de dahil olunca ortalık karıştı. Kız ve erkek tarafının birbirine girdiği ve uzun süre sonlanmayan kavgada 9 kişi yaralandı. Düğün salonu içinde ve girişinde yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 31-01-23 12:30

Aman Emre Altuğ duymasın! Çağla Şıkel yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi

44 yaşındaki başarılı oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel, uzun zamandır aşk yaşamıyor ama sık sık ismi dedikodulara karışıyordu. Şıkel uzun süre sonra ilk kez bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. Ünlü modelin bir süredir avukat Nail Gönenli’yle beraber olduğu iddiası magazin kulislerinde konuşuluyordu. Dün akşam ikili ilk kez görüntülendi...

Magazin 28-01-23 18:10

Eşinin kendisini aldattığından şüphelenip takip etti! Karısı ve kardeşini aynı yatakta yakaladı

Gana’da karısı ve kardeşinin ihanetine uğrayan bir adama ait görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Eşinin ihanetin şüphelenen adam onu takip etmeye karar verdi. Eşinin bir otele girdiğini gören ismi açıklanmayan adam odaya girdiğinde ise hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Eşi ve erkek kardeşini aynı yatakta gören adam uzun bir süre duruma anlam veremeden bekledi.

Trend 20-01-23 15:53

Etkileyici ve kalıcı kokuya sahip 2022'nin en iyi erkek parfümleri

Sıradanlıktan uzak olduğunu göstermek isteyen erkeklerin ilk tercihi, kokusuyla baş döndüren bir parfüm kullanmak oluyor. Dolayısıyla akıllara, "En iyi parfüm nasıl olur?" sorusu geliyor. Şüphesiz, en iyi erkek parfümü en uzun süre kalıcı ve etkili olandır. Elbette siz de o muhteşem parfümü arayanlardansınız! Gelin, bu yılın en beğenilen parfümlerini beraber inceleyelim.

Haber 16-12-22 16:12

Yürek yakan görüntü! Hayatını kaybeden ağabeyinin elini uzun süre bırakmadı

Adana'da yürekleri burkan bir olay yaşandı. Yüreğir ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye araba çarptı. Hayatını kaybeden şahsın erkek kardeşi, kaza yerine gelerek gözyaşı döküp ağabeyinin elini uzun süre bırakmadı. Öte yandan şahsın ölümüne neden olan sürücü ise gözaltına alındı.

Haber 25-11-22 23:32

Sahte ultrason, cinsiyet partisi bile var... Hamile arkadaşını öldürüp karnındaki bebeğini çalmıştı! Vahşi cinayette karar çıktı

Taylor Parker'ın işlediği cinayet ve cinayetin yöntemi tüm ABD'yi karıştırmış, ülkede uzun süre konuşulmuştu. Parker, hamile arkadaşını vahşice katlettikten sonra karnındaki bebeği çalıp kaçmıştı. Parker'ın cinayetten önce erkek arkadaşı kendisinde ayrılmasın diye hamile rolü yaptığı, sahte ultrason ve cinsiyet partisi bile düzenlediği ortaya çıkmıştı. Olayda bebek de hayatını kaybetmişti. Her detayı sarsıcı cinayette dava 2 yıldır sürüyordu. Nihayetinde karar verildi ve Parker idam cezası aldı.

Haber 11-11-22 16:30

Dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen her yerde gerçek aşkı arıyor! Tam 127 ülke gezdi... Bir erkek bir de kız çocuk...

Mardin'de yaşayan 2 metre 51 santimetre boyu ile "dünyanın en uzun boylu adamı" unvanını sahip olan Sultan Kösen tam 13 yıldır Guinness Rekorlar Kitabı’nda yer alıyor. Gerçek aşkı bulmak ve evlenmek için Türkiye’den Rusya’ya giden Kösen orada hayallerinin kadınıyla karşılaşamaması üzerine rotasını Amerika Birleşik Devletleri'ne çevirdi.

Trend 09-11-22 10:54

Rüyada erkek cinsel organı görmek ne anlama gelir? Rüyada erkek cinsel organı tuttuğunu, uzadığını görmek ne demek?

Rüyada erkek cinsel organı görmek, uyku esnasında görülen ilginç imgeler arasındadır. Farklı şekillerde yorumlanan erkek cinsel organı, rüya sahibine olumlu sonuçlanan gelişmelerle karşılaşacağını haber verir. Ancak yorumlar diğer imgelere göre değişiklik gösterebilir. Hayırlı evlat, uzun ve sağlıklı bir ömrün habercisi kabul edilen erkek cinsel organının uzadığını görmek ise rüya sahibinin rahat bir yaşamı olacağını ve güzel kazançlar elde edeceğini imgeler.

Trend 08-11-22 22:45

Jess O'Connor sevgilisi ve üvey annesini koltukta cinsel ilişki sonrasında yakaladı! Şoke eden detaylar

İlk Görüşte Evli yarışmasıyla tanınan Jess O'Connor hayatının şokunu yaşadı. Jess O'Connor erkek arkadaşını üvey annesiyle yatakta basınca hayatının şokunu yaşadı. Ünlü TV yıldızı gördüğü olayı tüm detaylarıyla anlatarak "Hâlâ şoktayım" dedi. Uzun süre terapi gören ünlü isim yaşadığı olayın etkisinden çıkamadığını da söyledi.

Magazin 27-10-22 14:10

Sezon boyunca trend olacak en şık ve rahat erkek pantolon çeşitleri

Modayı yakından takip eden ve girdiği her ortamda giyimiyle dikkat çekmeyi seven erkekler, sizi buraya alalım! Erkek modasına yön veren en belirleyici parçalar arasında bulunan pantolonlar, bu sezona damga vuracak modeller ile karşınıza çıkıyor. Sezon trendlerini merak ediyor ve uzun uzadıya araştırma yapacak vakti bulamıyorsanız üzülmeyin. Yazımızı okuyarak bu sezonun pantolon trendlerini öğrenebilirsiniz.

Haber 14-10-22 16:55

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu (2)

Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması'nda "En İyi Film" ödülü Martin Bouloca'nın "Ziyaretçi" filmine, "En İyi Erkek Oyuncu" ödülü "Mahkeme" filmindeki rolüyle Pejman Jamshidi'ye, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü ise "Canavarlar"daki rolüyle Marina Fois'e verildi - Festivalde, "Kurak Günler" filmi 8 ödül kazandı

Yurthaber 08-10-22 23:55

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu (1)

Festivalde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda "En İyi Film", Özcan Alper'in yönettiği "Karanlık Gece" seçildi - Uzun Metrajda "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü LCV (Lütfen Cevap Veriniz) filmindeki rolüyle Cem Yiğit Üzümoğlu ve Kurak Günler filmindeki rolüyle Selahattin Paşalı aldı, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi ise Kar ve Ayı filmindeki rolüyle Merve Dizdar oldu

Yurthaber 08-10-22 22:29

İçini kemiren meraka yenik düştü! Kilitli kapının ardında bir seks bebeği zindanı bulmayı beklemiyordu

İsmini açıklamayan genç bir kadın, sevgilisinin evinde yaptığı inanılmaz keşfin ardından yardım için İngiltere’nin Güzin Ablası Jane O’Gorman'a koştu. Uzun süreli ilişkisi boyunca, erkek arkadaşının evinde kapısı sürekli kilitli olan bir oda olduğunu fark eden ve merakı içini kemiren genç kadın, erkek arkadaşının hasta halinden istifade edip o kapıyı araladı. Gördüğü şey onu hem şaşkına çevirdi, hem de hayal kırıklığına uğrattı.

Trend 29-09-22 15:17

Uzun ömürlü ve kaliteli cüzdan isteyenler için en iyi deri cüzdan markaları

Neredeyse herkesin olmazsa olmaz aksesuarları arasında yer alan cüzdanlar, titizlikle seçilen ürünlerden biri. Bu nedenle kadın ve erkek cüzdan modelleri pek çok marka bünyesinde zengin bir çeşitlilikte tasarlanıyor. En çok tercih edilen cüzdanlar ise genelde hakiki deri olanlar. Sizler için uzun yıllar boyunca severek kullanacağınız en iyi deri cüzdan modellerini derledik. İşte detaylar!

Haber 26-09-22 10:21