Gelinlik Secimi Haberleri

Düğün sezonu yaklaşıyor! Bu haberi okumadan alışverişe çıkmayın: 15 binden başlıyor 150 bine kadar çıkıyor

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber düğün sektöründe çalışmalar hızlandı. Her düğünün olmazsa olmazı gelinlikler de yeni fiyatlarıyla sezona merhaba dedi. Dikimi, modeli ve tasarımına göre değişen gelinlik modelleri 15 bin liradan başlıyor 150 bin liraya kadar çıkıyor. Gelinlik Tasarımcısı Bahar Demir pandemi ve ramazan olmayan yeni sezon için, "Çok kusursuz bir sezona giriş yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-11 09:51:36

Diyarbakır'da geri dönüşüm tesisinde sıfır atık temalı defile

Diyarbakır'da geri dönüşüm tesisinde "sıfır atık" temasıyla düzenlenen defilede mankenler plastik poşet, sıva filesi, ip, kağıt ve takvim yaprakları gibi atık ürünlerle hazırlanan gelinlik ve kıyafetleri tanıttı.

Yurthaber 2024-03-28 11:18:02

Nikah şahitliğini İlber Ortaylı yaptı! Osmanlı Hanedanı'nın sultan üyesi böyle evlendi

Osmanlı Hanedanının hayatta olan 14 kadın üyesinden biri olan Berna Sultan Osmanoğlu, dünya evine girdi. İstanbul'da düzenlenen nikah törenini Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın kıydı. Gelin ve damadın şahitliklerini Prof. Dr. İlber Ortaylı yaptı. Yoğun bir katılımın olduğu düğün töreninde çiftin gelinlik ve damatlıkları dikkat çekti.

Trend 2024-02-18 19:17:36

Ebru Şancı ortağı tarafından dolandırıldı mı? Türk Türk'ü gurbette öpermiş

17 yaşındayken Brezilya'daki 2001 MİSS Globe güzellik yarışmasında birinci seçilen Ebru Şancı evlendikten sonra modelliği bıraktı. Yurt dışında gelinlik markası olan Şancı sosyal medyada dolandırıldığına dair yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 2024-02-13 07:15:34

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan plaj tarzıyla dikkat çekti! Gelinlik gibi

Doktorlar dizisiyle hafızalara kazınan ve oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, bir haftadır Maldivler tatiline devam ediyor. Sosyetik güzelin plaj kıyafeti sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 28-01-24 13:56

İstanbul gelinlik gibidir dedi canlı yayında adaylığını açıkladı! Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum ve Buğra Kavuncu sonrası Muharrem İnce detayı...

İstanbul'da seçim yarışı iyiden iyiye kızıştı! CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti'nin adayı Murat Kurum arasında geçmesi beklenen seçim yarışı öncesinde İYİ Parti de Buğra Kavuncu'nun İstanbul adayı olduğunu duyurdu. Öte yandan Tansu Çiller başbakanlığında devlet bakanlığı yapan Mehmet Sevigen de canlı yayında adaylığı hakkındaki detayları açıkladı.

Haber 25-01-24 11:06

Çok daha ucuza fiyatından bile şık bir gelinlik bulmanın 5 yolu

Yaz gelinleri şimdiden düğünleri için gelinlik arayışına başladı. Ancak elbette gelinlik fiyatları da evlilik sürecinde pek çok kişinin belini bükebiliyor. Herkes, hem bütçesini zorlamak istemiyor hem de çok para verilen gelinlikler gibi şık bir gelinlikle bu en özel gününde arz-ı endam etmek istiyor. Uygun fiyata kusursuz bir görünüm sağlamak bazıları için imkansız gibi görünebilir ancak bunu sağlamanın aslında 5 yolu var.

Kadin 24-01-24 17:57

En eskisi 200 yıla kadar uzanan çeyizler gelecek kuşaklara aktarılacak

Kayseri'de çeyiz kültürünü gelecek kuşaklara aktarmayı hedefleyen kadınların öncülüğünde, gelinlik kızların evlilik hayalini süsleyen göz nuru asırlık eşyalar, sandıklarından çıkartıldı.

Yurthaber 24-11-23 11:06

Türkiye'nin konuştuğu davada gerginlik çıktı! Mahkeme önünde ilginç sözler: 'Çocuğumu 6 yaşında kursa verdik, sonra gelinlik giydirdik'

Türkiye'nin günlerce konuştuğu davada yeni bir gelişme yaşandı. 6 yaşındaki H.K.G.'nin evlendirilmesiyle ilgili davada baba Yusuf Ziya Gümüşel'in yeni avukatının savunma için süre talep etmesi gerekçesiyle duruşma 23 Ekim'e ertelendi. Duruşması sonrasında ise gerginlik yaşandı. Mahkeme önünde UCİM'den yapılan açıklama sırasında bir kişi açıklamayı bölerek "Benim çocuğumu 6 yaşındayken Kur'an kursuna verdik, Kur'an'ı geçtiği için gelinlik giydirdik. Bu bilinen ve yapılan bir şeydir" diye konuştu.

Haber 09-10-23 12:16

Sivas'ta dere yakınındaki arazide şaşırtan görüntü! Geçen haftalarda buradaydık ama böyle bir durumla karşılaşmamıştık

Sivas'ta, Tavra Deresi mevkisi, daha önceden kullanılıp atılmış 40 gelinlikle doldu. Bölgede yürüyüş yaparken durumu gören Volkan Eren, Geçen haftalarda buradaydık ama böyle bir durumla karşılaşmamıştık" dedi. Eren, "Tavra Deresi, gelinlik deresine dönüşmüş. Şaşkınlık içerisindeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 04-10-23 18:44

Kendisine uygun gelinlik bulamayınca 120 kilo verdi! Her gün yediği şeyi açıklayınca olay oldu

Teksaslı 28 yaşındaki Meredith Hutson kilo verme ipuçlarını TikTok'ta paylaşıyor. Kendisine uygun bir gelinlik bulmakta zorlandıktan sonra 120 kilo veren Hutson kilo vermek için her gün yediği üç bileşenli yemeği açıklayınca olay oldu.

Haber 18-09-23 09:43

Burcu Esmersoy'un gelinliği sosyal medyayı salladı! Kapsayıcı olmuş

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Nazım Akmandil ile İtalya'da evlendi. Esmersoy, yaklaşık iki senedir aşk yaşadığı iş insanı düğününden karelerle gündeme geldi. Burcu Esmersoy'un yarasa kollarını andıran gelinlik detayı ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-09-23 11:30

Aşiretlerden 'kemer sıkma' politikası: Yeni kararları duyan şaşırdı! Kuaför, gelinlik, 'kara bayram', açık mendil usulü...

Ekonomideki gelişmeler aşiretlerin düğün adetlerini de etkiledi. Van'ın Başkale ilçesinde aşiret temsilcileri yeni kararlar aldı. Düğünler ve taziyelerle ilgili alışılmadık kararları, aşiretler adına konuşan Ertuşi Aşireti lideri İskender Ertuş duyurdu.

Haber 30-08-23 09:58

Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin evlendi! Eşi İrem Uslu güzelliğiyle hayran bıraktı

Güldür Güldür'ün sevilen isimlerinden Uğur Bilgin nişanlısı İrem Uslu ile dünya evine girdi. Eşine serenat yaptığı anlar sosyal medyada gündem olurken, İrem Uslu'nun sade gelinlik tarzı da oldukça beğenildi.

Magazin 26-08-23 23:19

İbo Show'un gözde oryantaliydi! Kıvrak danslarıyla bir döneme damga vuran Asena'nın son hali şaşırttı

İbo Show'da sergilediği dans performansıyla hafızalara kazınan bir dönemin ünlü oryantali Asena yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşırttı. Almanya'da hem restaurant işleten hem de gelinlik mağazası olduğu öğrenilen Asena değişimi ve yeni imajıyla gündem oldu.

Magazin 17-08-23 07:15

Düzce'de bedensel ve zihinsel engelli genç kadının gelinlik hayali gerçek oldu

Düzce'de, doğuştan bedensel ve zihinsel engelli genç kadın, ailesinin düzenlediği temsili düğünle hayali olan gelinliği giydi.

Yurthaber 11-08-23 09:53

Gelinlik seçimi sosyal medyada viral oldu! “Düğünümde çıplak görünmek istedim”

Müstakbel gelin Toni Fulton sosyal medya hesabından gelinlik seçimine dair bir paylaşım yapınca dikkatleri üzerine çekti. Gelinlik seçimiyle sosyal medyada bir tartışmanın fitilini ateşleyen Fulton, “Düğümünde çıplak görünmek istedim ama sanatsal bir çıplaklıktan söz ediyorum. Şeffaf detaylar ve dantel tercih ettim” dedi.

Trend 02-08-23 10:40

Estetiklerle bambaşka biri olan Mükremin Gezgin gelinlik giydi! Altın kemeri dikkat çekti

TikTok'ta kurguladığı "Hamilelik" konusuyla gündem olan ve sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkileri üzerine çeken Mükremin Gezgin, son olarak yaptırdığı estetik operasyonlarla adından söz ettirmişti. Gezgin şimdi de gelinlik giydi ve altınlarıyla dikkat çekti.

Magazin 01-08-23 15:52

İlginç ritüel: Belediye başkanı timsahla 2'nci kez evlendi! Birbirimizi çok seviyoruz...

Meksika'da küçük bir köyün belediye başkanı olan Victor Hugo Sosa, 'eşsiz bir törenle' timsahla ikinci defa evlendi. Düzenlenen törende timsaha gelinlik giydirildiği görülürken damat, birbirlerini çok sevdiklerini söyledi.

Haber 03-07-23 09:39

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi! Gelinlikleri gündem oldu

Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer evlendi. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı düğün töreninden ilk kareler geldi. Eda Ece nikah töreni esnasında dantel detaylı oldukça uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Düğünde iki gelinlik giyen güzel oyuncu düğün sonunda ise etek ve bluzdan oluşan bir kombin yaptı. Ece'nin tercihleri sosyal medyada beğenildi.

Magazin 22-06-23 09:18

Sosyal medyadan gelinlik seçimiyle viral oldu! Bir gören bir daha baktı... “Ben utanmıyorum”

Gelinlik seçimiyle dikkatleri üzerine çeken Ellie Gonsalves sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Mini gelinliğindeki dekolte ve transparan detayları eleştirilen Gonsalves, istediğini giyme konusunda özgür olduğunu ve gelinlik seçiminin kendisini daha özgürleştirici yaptığını söyledi.

Trend 13-06-23 11:23

Demet Şener gelinlik giydi, altınları sosyal medyayı salladı! 'Aşiret gelini gibi'

Ünlü manken Demet Şener bir defile için gelinlik giydi. Ünlü isim gelinlikli pozlarını 'Altınlara bulandığımız bir defile oldu' notu ile paylaştı. Altın bilezikleri ve kolyesiyle dikkat çeken Şener bu haliyle aşiret gelinlerine benzetildi.

Magazin 29-05-23 15:48

Sandık başında renkli görüntüler! Kimi papağanıyla, kimi de gelinlik ve damatlığıyla geldi

Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimleri için oy verme işlemi sürüyor. Vatandaşlar sabah 08.00'den itibaren oylarını kullanmaya başladı. Oy vermeye giden bazı vatandaşlar ise renkli görüntüler oluşturdu. Esenyurt’ta yaşayan Nazım Cihan isimli bir vatandaş Osmanlı dönemi kıyafetini giyip Paşa” isimli papağanıyla birlikte oy verdi. Düzce’de bir çift, düğün öncesi gelinlik ve damatlıkla oy kullandı. Kars'ta ise halk oyunu ekibi kurucusu Kızılkaya çifti Kafkas kıyafetleriyle sandık başına geldi.

Haber 28-05-23 10:55

Mayıs ayında evlenen Ezgi Mola’dan müjdeli haber! Hamileyim

Ünlü oyuncu Ezgi Mola bir süredir beraber olduğu Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs’ta nikah masasına oturmuştu. Sade bir gelinlik tercih eden Mola’nın seçimi çok beğenilmişti. Sevilen isimden müjdeli haber geldi ve hamile olduğunu açıkladı.

Magazin 24-05-23 16:26

Gelinlik ve damatlıkla gelip vatandaşlık görevlerini yerine getirdiler: Önce vatan sonra sevda

Almanya’da bir çift, düğün öncesi gelinlik ve damatlıkla Stuttgart’daki Türk başkonsolosluğuna gelerek cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu için oy kullandı. Vatandaşlık görevini eda ettiğini söyleyen damat "Önce vatan sonra sevda" derken, eşinin sözlerine katıldığını belirten gelin ise "Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik” dedi.

Haber 21-05-23 09:10

Transparan gelinliği sosyal medyada gündem yarattı! Eleştiri oklarının hedefi haline geldi... Sadece özel bölgelerini kapattı

Avustralya’da yaşayan Ashley Raso isimli bir kadının gelinlik seçimi sosyal medyada gündem olmayı başardı. Sadece özel bölgelerini kapatan bir gelinlik tercih eden Raso sosyal medyada tartışmaların fitilini ateşledi. Bazı kullanıcılar gelinliği beğendiklerini dile getirirken bazıları ise eleştirmeyi ihmal etmedi.

Trend 13-05-23 10:42

Tamamen transparan gelinliği ile gündem oldu! Doğmamış kızına korkusuz olmayı öğretmek için...

Gelinlik modeli seçmek en zorlu kararlar arasında yer alıyor. Gelinlik modelleri her zevke ve bedene göre değişim gösteriyor. Birçok kadın yıllar sonra bile hafızalarda kalacak gelinlikleri için risksiz ve zarif modelleri tercih ediyor. Ancak giydiği iddialı transparan gelinliği ile dikkat çeken bir gelin bu modeli seçme nedenini açıkladı.

Kadin 12-05-23 11:42

Asıl gelinlik ortaya çıktı! Şeyma Subaşı'nın gelinliği olay oldu

Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı sonunda bir küs bir barışık olduğu sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te evlendi. Gündüzü festival gibi geçen günün gecesinde asıl gelinliğini giyen Şeyma Subaşı'nın gelinliği sosyal medyada çok beğenildi.

Magazin 07-05-23 12:03

Fas’ta düğün yapan Şeyma Subaşı’nın gelinliği şaşkına çevirdi! Gelen yorumlar olay oldu

Şeyma Subaşı bir süredir birlikte olduğu iş insanı Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz günlerde evlendi. Nikahta beyaz, sade bir elbise giymeyi tercih eden Subaşı yeni gelinliğini paylaştı. Ünlü ismin gelinlik seçimi sosyal medyayı adeta ikiye böldü.

Magazin 06-05-23 09:02

Büyük beden kadın gelinlik giydiği için eleştirildi! Şişmanlar da mutlu olmayı hak ediyor

Büyük beden kadınların kıyafetlerine yapılan yorumlar oldukça rahatsız edici olabiliyor. Birçok kadın iyi niyet göstergesi olarak bile olsa bedeni üzerine yapılan yorumlar nedeniyle psikolojik sorunlar yaşıyor. Büyük beden bir gelin düğününde giydiği gelinlik nedeniyle eleştirilince yaşadığı sorunları anlattı.

Kadin 04-05-23 14:50

Kısmetse Olur Cansel Ayanoğlu gelinlik giydi, sosyal medya yıkıldı! Cansel ve Oğulcan evlendi mi?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü tüm hızıyla devam ediyor. 5 yıl aradan sonra Öykü Serter'in sunumuyla YouTube platformu üzerinden yayınlanmaya başlanan program sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Son olarak programın favori gelin adayı Cansel Ayanoğlu'nun gelinlikli fotoğraflarını yayınlanması gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 14-04-23 12:43

İbrahim Büyükak yeni filmi için gelinlik giydi! Sosyal medya yıkıldı

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un yeni filmi Özür Dilerim'in resmi fragmanı yayınlandı. 14 Nisan'da izleyicisinin karşısına çıkacak olan filmin başrolünde Gizem Karaca’da yer alıyor. DisneyPlus’ın yeni orijinal komedi filmi için İbrahim Büyükak'ın gelinlik giydiği sahne sosyal medyanın gündemine düştü.

Magazin 04-04-23 15:18

Şeyma Subaşı gelinlik giyip paylaştı, sosyal medya yıkıldı! İki senede bir başka zenginle evleniyor

Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Meedo evlilik hazırlıklarını tamamladı. Daha önce düğün davetiyesi ve tarihini paylaşan Şeyma Subaşı, mayıs ayında evleniyor. Ünlü isim Instagram hesabından yakın arkadaşlarıyla kutladığı 'bekarlığa veda' partisinden fotoğraflar paylaştı. Duvak taktığı görülen Subaşı'nın paylaşımı adeta yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 02-04-23 22:10

Çarpıcı anlar! Depremin en dikkat çeken görüntülerinden biri... Korku filmi gibi

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki ikinci depremde büyük panik yaşanırken, yıkılan 4 katlı binanın enkazında, gelinlik mağazasından kaçmaya çalışan 3 kişi kaldı. Depremin en dikkat çeken görüntülerinden biri olarak nitelendirilebilecek o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 27-03-23 11:33

Japon geline Van usulü düğün! Gelmeden önce halay provası yapmış... Beyaz gelinlik sevmiyorum dedi, neden giydiğini açıkladı

Yıllarca Japonya’da çalışan Adnan Çimen, 3 yıl önce Japonya’nın Yokohama şehrindeki bir restoranda tesadüfen tanıştığı Ryoko ile Van usulü görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Japon gelin Ryoko, Van insanının sıcakkanlı olduğunu söyleyerek, “Yemekleri çok güzel. Kocamın annesi keledoş yaptı. Otlu peynir, künefe çok güzel. Gelmeden önce Japonya’da halay provası yaptım. Burada çok güzel halay çektim” diye konuşurken, beyaz gelinlik sevmediğini ancak, neden giydiğini açıkladı.

Haber 13-03-23 13:07

“Dokuz kere evlendim” demişti! Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin düğün tarihi ertelendi

Şimdiye kadar rol aldığı dizilerde dokuz kere gelinlik giyen Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evlilik kararı aldığını açıklamış ve tarih belli olmuştu. Ünlü çiftten şaşırtan haber geldi ve düğün tarihleri ertelendi...

Magazin 07-03-23 09:03

Sevgilisiyle dudak dudağa poz vermişti! İrem Derici'den gelinlikli paylaşım

Survivor’ın yıldızı Atakan Işıktutan ile beraber olduğu iddia edilen İrem Derici geçtiğimiz günlerde aşkını ilan etti. Sosyal medya hesabından dudak dudağa pozlarını yayınlayan Derici’nin fotoğrafına yorum yağdı. Ünlü ismin son paylaşımında gelinlik giydiği bir fotoğrafını yayınlaması akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Magazin 01-03-23 14:48

Depremde ailesini kaybeden annenin feryadı yürek yaktı! “Ben hanginize sarılayım, hanginizle hasret gidereyim

Depremde iki kızı, bir torunu ve damadını kaybeden annenin, mezara sarılıp öperek, “Ben hanginize sarılayım, hanginizle hasret gidereyim. Ben sana gelinlik giydirecektim kefen giydin” diyerek gözyaşlarına boğulması yürekleri dağladı.

Haber 22-02-23 10:12

Babasının mezarına bıraktığı not tarifsiz acıyı bir kez daha yaşattı! Görenler gözyaşlarına boğuldu: Yürek dayanmıyor, parçalanıyoruz

Büyük yıkımlara yol açan 2 büyük depremin üzerinden 2 hafta geçerken bu süreçte Türkiye can kayıplarına ağlıyor. Depremin ağır hasar verdiği illerden Osmaniye'de yakınları gelinlik, duvak, oyuncak, Türk bayrağı ve okul çantası gibi nesneler bıraktı. Depremde hayatını kaybeden Abdullah Önal'ın mezarının başına çocuğunun bıraktığı not ise yürekleri yaktı.

Haber 19-02-23 16:52

Eğlence mekanından ayrılmayı reddedince sevgilisi tarafından öldürüldü!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde sevgilisi Tuğba Kul'u (22) tabanca ile öldüren C.G. (29) yakalandı. C.G.'nin, Tuğba Kul'dan çalıştığı eğlence mekanından ayrılmasını istediği, sevgilisinin bu isteği reddetmesi ile olayın yaşandığı öğrenildi. Cenaze töreninde tabutuna gelinlik koyulan talihsiz kızın babası ise ayakta durmakta güçlük çekti.

Haber 27-12-22 17:44

Kızına rakip oldu! Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'e Yıldız Tilbe şarkısı! Gelinlik giyip...

Havva Öztel, Unutamazsın Beni'yi yeniden yorumladı. Öztel, klipte gelinlik giydi. Klipteki gelinliği ise kızı Ayça Tilki annesi için özel olarak Amerika’dan getirdi.

Magazin 24-12-22 11:18

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel gelinlik giydi! Evleniyormuşum

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel son haliyle sosyal medyada gündem olmuş ve tanınmamıştı. Göksel'e benzetilen Öztel şimdi de gelinlik giydiği bir pozu paylaştı. "Evleniyormuşum" notuyla paylaşım yapan Öztel'in klip çekimi yaptığı düşünüldü.

Magazin 08-12-22 07:40

Gelinlik tercihin karakterinin yansıması!

Gelinlik seçimi büyük bir gününüzde nasıl hissettiğinizi ve kim olduğunuzu yansıtmak için önemli bir adımdır. Hayatınızın en özel anlarından birini yaşarken giyeceğiniz gelinlik, sadece bir kumaş parçası değil aynı zamanda sizin kişiliğinizin bir yansıması olabilir. Peki, gelinlik seçimine göre nasıl bir karakterin var merak ediyor musun?

Trend 30-11-22 16:32

Dansözlüğü bırakmıştı! Asena, İbrahim Tatlıses'in yakın dostu Hülya Avşar'ın sahnesinde dayanamayıp şov yaptı

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un vazgeçilmez oryantallerinden olan Asena dansözlüğü bırakmış ve kendine gelinlik mağazası açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın sahnesine giden Asena sahnede küçük bir şov yapınca olay oldu.

Magazin 29-11-22 13:19

Asena ilk defilesinde gözyaşlarına hakim olamadı

Oryantal Asena, mesleği bırakarak yurt dışında moda sektörüne adım atmıştı. Bir süre önce kendi gelinlik markasını kuran Asena ve dün akşam ilk defilesini gerçekleştiren Asena, gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 16-11-22 13:56

Asena kimdir, kaç yaşında? İbrahim Tatlıses'in gözdesiydi! İşte işini ve imajını değiştiren 2. Sayfa konuğu Asena'nın son hali

Asena bir dönem İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show programına yaptığı oryantal dansla damga vurmuştu. Ünlü oryantal 2. Sayfa Magazin programına konuk oldu. Asena mesleğini bıraktı. Hem Almanya'da küçük bir restaurant açan hem de gelinlik mağazası olan Asena'nın değişimi görenleri şaşırttı. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Asena kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 16-11-22 10:00

Asena dansözlüğü bıraktı, yeni işiyle herkesi şaşırttı... Bir değil tam iki işi var

İbrahim Tatlıses'in bir dönem gözdesi olan oryantal Asena dansözlüğü bıraktı. 90'lara danslarıyla damga vuran Asena Dere, gelinlik dikiyor. Hem Almanya'da küçük restaurantı hem de gelinlik mağazası olan Asena çok yoğun olduğunu da sözlerine ekledi.

Magazin 15-11-22 12:31

Sosyal medya fenomeni Karina Irby düğününe gelinlik yerine 'bikiniyle' katıldı! ''Gelinlik giymek haksızlık olurdu''

Bilinen bir sosyal medya fenomeni ve başarılı bir mayo tasarımcısı olan Karina Irby, oldukça samimi bir törenle nişanlısı Ryan Jones ile dünya evine girdi. Irby, Bora Bora'da gerçekleşen düğün töreninde kıyafet seçimiyle dikkat çekti. Gündüz gerçekleşen nikah törenine bikiniyle katılan Karina herkesi şaşırttı.

Trend 07-11-22 08:33

İsmail Balaban'ın sevgilisi İlayda Şeker gelinlikli pozunu paylaştı! Sosyal medya coştu

Survivor 2021 sezonunda başlayan arkadaşlıkları yarışma sonrasında aşka dönüşen İlayda Şeker ve İsmail Balaban çifti, nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. İlayda Şeker, gelinlik provasındaki pozunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 01-11-22 09:53