Stresin Vucuda Etkileri Haberleri

21 gün etkili: 24 Nisan akrep dolunayını zor geçirecek burçlar açıklandı!

Nisan ayının gelmesiyle birlikte astroloji severlerin gündeminde 24 Nisan akrep dolunayı yer aldı. Etkileri 19 Nisan Cuma günü başlayan bu dolunayın 10 Mayıs Cuma gününe kadar etkilerinin devam etmesi bekleniyor. Bu dolunayda özellikle bazı burçlar daha şanslı iken bazıları için ise zorlu bir dönem olabilir. Önemli krizlerin yönetilmesini vurgulayan akrep dolunayını zor geçirecek burçlar haberimizde.

Kadin 2024-04-20 08:35:26

24 Nisan akrep dolunayının kazanan burçları belli oldu! Şans sizden yana olacak... Etkileri 21 gün sürecek

24 Nisan akrep dolunayı astroloji meraklılarının dikkatini çekiyor. Etkilerinin 19 Nisan ile 10 Mayıs arasında süreceği bu dolunayda özellikle bazı burçlar daha şanslı olacak. Önemli krizlerin yönetilmesi gereken akrep dolunayında kazanan burçları ve dikkat edilmesi gereken konuları haberimizde derledik.

Kadin 2024-04-19 08:51:54

Dünya diken üstünde! İran tuzağa mı çekiliyor? 'Tsunami öncesi sessizlik' diyerek niteledi: İsrail saldırısının tarihi verildi...

İran'ın İsrail'e düzenlediği füze saldırılarının etkileri devam ediyor. Dünya kamuoyunda İran'ın bu hamlesi sonrası sıranın İsrail'e geçtiği değerlendirmeleri yapılırken, Netanyahu'nun ne yapacağı hakkında birçok teori var. Prof. Dr. Sait Yılmaz da konuya ilişkin önemli bir analiz yaptı. Yılmaz, İran'ın tuzağa çekildiğine dikkat çekerek gelinen noktayı, "tsunami öncesi suların çekilmesi" olarak niteledi. Ayrıca İran, İsrail'e rest çekerek, "Hiç kullanmadığımız silahları kullanmaya hazırız!" dedi

Haber 2024-04-16 09:53:12

Astrolog açıkladı: 16 Nisan tarihine dikkat! Bolluk, bereket ve büyüme sizi bekliyor

Astrolojinin bolluk, bereket, büyüme gezegeni Jüpiter, astrolojide değişimi, anilikleri ve yaramaz gezegeni olan Uranüs ile 16 Nisan tarihinde kavuşuyor. Burcuna göre temsil ettiği alanlarda ani gündemler yaşayabilirsin. İşte Jüpiter ve Uranüs kavuşumunun burçlar üzerindeki etkileri...

Kadin 2024-04-13 10:33:44

Diğer Haber Etiketleri

22 ocak akrep dolunayı Astrolog Astroloji burçlar ilik Boğa burcu Aslan burcu Kova burcu İran İsrail abd Güneş hangi burç Koç burcu Yay burcu Yengeç burcu Terazi burcu Oğlak burcu uyumak hastalık Fransa Rusya Moskova terör saldırısı putin 5 mart alara böbrekler cinsi ay tutulması aksan ceviz suyu neye iyi gelir roka faydaları nelerdir bamyanın faydaları bamya Ardahan kan vermenin faydaları kan kan vermek hücre hücreler mon acıktım gençleşme yöntemleri aralıklı oruç altın çilek altın çileği ihtiyaç kredisi zencefilin faydaları zencefil zwilling saklama kabı vakumlu poşet vakum pompası bitkiler bitki Zambak ateş çiçeği çiçek ortanca ortanca çiçeği kaynana dili begonvil felç ölüm zehir yoğurt sağlıklı yaşam Akciğer‎ balıkları dolgu diş civa zehirlenme el nino iklim sıcaklık Murat Kurum Erzincan sigara Tütün elektrikli otomobil mutfak Göz ağlamak ağlama ağla ağlayan bebek ağlayan anne ağlayan çocuk ağlayan kadın ağlayan kız fayda stres sakinleştirici diyafram ağrısı içecekler kola milkshake enerji içeceği kahve alkol sıcak çikolata Meyve suyu falaka kargocu Kayseri ceviz burç doğum limon tuz yorgunluk koku astım bronşit Cinsellik cinsel ilişki bitki çayı ıhlamur top gun nar cinsel hastalık hpv hiv nasıl bulaşır bel soğukluğu hepatit b addison hastalığı kolesterol kalp krizi tansiyon nar suyu faydaları imposters glukozamin Recep Tayyip Erdoğan Enflasyon Borsa İstanbul İkizler burcu Aşk para kariyer aşk uyumu burç yorumları Balık burcu

8 Nisan Güneş tutulmasının şanslı burçları açıklandı! Etkileri 4 yıl devam edecek

Güneş tutulmaları, astroloji meraklıları için önemli bir olaydır. Yılın ilk Güneş tutulması 8 Nisan 2024 Pazartesi günü gerçekleşiyor. Gökyüzündeki bu olay astrolojiyle bağlantılı olarak burçları da etkileyecek. Bu tutulmanın hangi burçları etkileyeceğini ve bu etkilerin ne kadar süreceğini de belli oldu. Astrolojik olarak önemli bir döneme giriş yapacak olan burçlar tutulmanın etkisini yaklaşık 4 yıl hissedecek.

Kadin 08-04-24 14:27

Sancılı süreç sizi bekliyor! Nisan ayını zor geçirecek burçlar belli oldu

Astroloji, birçok kişi için yaşamlarının belirli bir yönünü anlamlandırmak ve geleceğe dair ipuçları aramak için bir araç olarak kabul edilir. Her ay, burçların günlük yaşamı ve ilişkileri üzerinde potansiyel etkileri gözlemlenir. Nisan ayı, burçlar için bazı zorluklarla dolu bir döneme işaret ediyor gibi görünüyor. Astrolojiye inananlar, bu dönemin bazı burçlar için özellikle sancılı olabileceğine inanıyorlar.

Kadin 01-04-24 11:31

Perdesi açık uyuyanlara dikkat çeken uyarı: O hastalığın riskini yüzde 43 artırıyor!

Yeni bir araştırma, aydınlık bir odada uyumanın sağlık açısından çeşitli etkileri olduğunu ortaya çıkardı. Bu araştırmanın sonucunu öğrendikten sonra kendinize karartma perdeleri almak isteyebilirsiniz.

Kadin 01-04-24 10:39

Sürpriz gelişmeler kapıda! Nisan ayının en şanslı burçları belli oldu

Astroloji, birçok kişi için geleceği öngörmek ve yaşamlarını şekillendirmek için bir rehber olarak kabul edilir. Her ayın astrolojik etkileri, insanların yaşamlarında belirli alanlarda olumlu veya olumsuz değişiklikler yaşayabilecekleri zamanları işaret eder. Nisan ayının en şanslı burçlarını haberimizde derledik. Astrolojiyi kullanarak, geleceğiniz hakkında daha iyi bir fikir edinebilir ve fırsatları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kadin 30-03-24 15:32

Teröristlerin sorgu görüntüleri ortaya çıkmıştı: IŞİD'den Rusya'ya çok sert tehdit! Yeni hedef Fransa mı: Alarm en üst seviyeye çıkartıldı

Rusya'nın başkenti Moskova'daki kanlı katliamın etkileri henüz silinememişken IŞİD'den Rusya'ya çok sert bir tehdit geldi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan mesajda IŞİD, Rus Soruşturma Merkezi'nin Moskova katliamını gerçekleştiren teröristlere yönelik sorgu görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyadan açıklama yapan IŞİD, Rusya'yı çok sert sözlerle tehdit etti. Ayrıca Fransa'da da terör alarmı en üst seviyeye çıkarıldı.

Haber 26-03-24 09:55

Yılın ilk ay tutulmasını Astrolog Dinçer Güner yorumladı! 'Savaşlar, patlamalar, yangınlar ve kazalar' detayı dikkat çekti

Yılın ilk ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşiyor. Ünlü Astrolog Dinçer Güner bu tutulmanın bireysel, dünya ve Türkiye üzerindeki etkilerini tek tek yorumladı. Tutulmanın Türkiye üzerinde olan etkileri arasında yer alan savaş, patlama ve kaza gibi detaylar dikkat çekti.

Kadin 25-03-24 09:33

'Bir sabah uyandığımda hiç gitmediğim ülkenin aksanıyla konuşmaya başladım' Çok nadir görülüyor! 'Sesim bana ait değilmiş gibi'

İngiltere'de yaşan 36 yaşındaki Zoe Coles, bir sabah uyandığında hayatını tümüyle değiştiren ve kendisine hayatının şokunu yaşatan bir olayla karşı karşıya kaldı. Zoe, sabah uyandığında, daha önce hiç gitmemiş olmasına ve o ülkeye dair hiçbir fikri olmamasına rağmen Gal aksanıyla konuşmaya başladı. Çok nadir görülen bu durumun, başka olumsuz etkileri de var. Zoe, yeni sesinin artık ona ait değilmiş gibi hissettirdiğini söyledi.

Kadin 21-03-24 15:50

Ceviz suyunun faydaları nelerdir? Aç karnına ceviz suyu içmek neye iyi gelir?

İnsan sağlığı adına önemli olan birçok farklı besin kaynağı vardır. Ceviz de bu besinler arasında yer almakla birlikte önemli bir protein deposudur. Ceviz ağacının meyveleri olarak bilinen bu besinin kendisi kadar suyu da oldukça faydalıdır. Binlerce yıldır atıştırmalık olarak da tüketilen cevizin insan sağlığı üzerindeki olumlu etkileri, ceviz suyu için de geçerlidir. Peki, ceviz suyunun faydaları nelerdir ve aç karnına ceviz suyu içmek neye iyi gelir?

Haber 16-03-24 18:45

Rokanın faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir? Roka günde ne kadar tüketilmeli?

İnsanların severek yediği, sağlık açısından da büyük yararları olan birçok farklı bitki çeşidi bulunmaktadır. Roka da aromatik lezzetiyle öne çıkan ve insan sağlığı üzerinde olumlu etkileri olan bir bitki türüdür. Turpgiller ailesinin bir üyesi olarak karşımıza çıkan roka sebze kategorisi içerisinde yer almaktadır. Yaygın olarak Ege ile Akdeniz tarafında yetiştirilmektedir. Peki, rokanın faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir ve günde ne kadar tüketilmeli?

Haber 15-03-24 18:53

Bamyanın faydaları nelerdir? Bamya hangi hastalığa iyi gelir, bağırsaklara iyi gelir mi?

İnsan sağlığı üzerinde olumlu etkileri olan pek çok bitki türü bulunmaktadır. Bamya da ebegümeciler ailesine mensup olan ve tüylü yapısıyla öne çıkan bir bitki çeşididir. Sebze kategorisi içerisinde yer alan bamya özellikle akşam yemeği sofralarında çok sık tüketilmektedir. Bünyesinde barındırdığı çeşitli vitamin ve mineraller sayesinde oldukça yararlıdır. Peki, bamyanın faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir ve bağırsaklara iyi gelir mi?

Haber 13-03-24 18:10

Baharın müjdecisi leylekler erken geldi

Küresel ısınmanın etkileri ülkemizde de hissedilmeye başlandı.

Yurthaber 13-03-24 10:10

Kan vermenin faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Kan verince vücutta neler olur?

Günümüzde pek çok kişi bazı hastalıklardan kaynaklı kan bağışına ihtiyaç duymaktadır. Gerekli kan bulunamadığında insanların hayatları tehlikeye girebilmektedir. Bu noktada sağlık açısından hiçbir rahatsızlığı olmayan bireylerin düzenli olarak kan vermesi büyük önem taşımaktadır. Ayrıca düzenli olarak kan vermenin insan sağlığı açısından da olumlu etkileri vardır.

Haber 12-03-24 18:19

Aç kalmanın gençleştirme üzerindeki etkisini duyan çok şaşırdı! Gençliğin sırrı buymuş

Açlık, genellikle yaşlanma karşıtı önlemler arasında pek yer almaz ancak son araştırmalar bunun tam tersini gösteriyor. Aç kalmak ile gençleşme arasındaki bağlantıyı duyanlar çok şaşırıyor. Araştırmalar, aralıklı oruç gibi bazı açlık rejimlerinin hücresel yenilenmeyi artırarak yaşlanmayı yavaşlatabileceğini gösteriyor. Bu bulgular, gençliğin sırrını açlıkta arayanları şaşırtıyor ve sağlık üzerindeki olumlu etkileri keşfetmeye teşvik ediyor.

Kadin 11-03-24 14:46

Altın çileğin faydaları nelerdir, altın çilek hangi hastalığa iyi gelir? Altın çilek günde ne kadar yenmeli?

Hem vitamin hem mineral hem de çeşitli antioksidanlar açısından zengin olan birçok meyve türü vardır. Altın çilek de bu meyve türlerinden biri olarak bilinmektedir. Bilimsel ismi Physalis peruviana olan altın çilek, Physalis ailesine mensup meyveli bir bitki çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır. Yüksek lif içeriğine sahip olan bu meyvenin sağlık açısından da önemli etkileri mevcuttur. Peki, altın çileğin faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir ve günde ne kadar yenmeli?

Haber 09-03-24 19:04

İhtiyaç kredisi faizleri yükselecek mi? Merkez Bankası’nın kararı tedirgin etmişti: Ekonomist Muhammet Bayram ‘Bankalar artık daha az kredi verecek’ diyerek tek tek anlattı

Merkez Bankası’nın tüketici kredisi büyümesi için aldığı sınırlama kararının etkileri merak ediliyordu. Ekonomist Muhammet Bayram ihtiyaç kredisi faizleri için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kredi faiz oranlarının artmasını beklemediğini söyleyen uzman isim, bankaların artık daha az kredi vereceğini kaydetti. Gelecek dönemde enflasyonla mücadele için kredilere ilave tedbir gelebileceğini de sözlerine ekledi.

Finans 07-03-24 08:23

Zencefilin faydaları nelerdir? Zencefil iltihaba iyi gelir mi?

Eski dönemlerden bu yana sağlık alanında kullanılan oldukça önemli, pek çok bitki çeşidi mevcuttur. Zencefil de bu bitki türlerinden biridir. Zencefilgiller ailesinin bir üyesi olarak karşımıza çıkan zencefil hem uzun hem de ince yapraklara sahiptir. Çok senelik bitki çeşitleri arasında yer alan zencefilin çiçekleri de çoğunlukla kırmızı sarı tonlarındadır. Pek çok farklı alanda kullanılan zencefilin sağlık üzerinde de olumlu etkileri vardır. Peki, zencefilin faydaları nelerdir?

Haber 06-03-24 18:27

Yiyeceklerinizi daha uzun süre bozulmadan saklamanızı sağlayacak en iyi Zwilling vakumlu saklama kapları

Günümüzde yiyeceklerin bozulmasını engellemek, sürdürülebilir bir yaşam tarzı benimsemenin ve bütçenizi korumanın önemli bir parçası haline geldi. İsrafın azaltılması ve yiyeceklerin daha uzun süre taze kalması, hem çevresel etkileri azaltmak hem de daha sağlıklı bir yaşam sürmek için kritik bir adımı ifade ediyor. Biz de yiyeceklerinizi daha uzun süre bozulmadan saklamanızı sağlayan Zwilling'in vakumlu saklama kaplarından oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Haber 06-03-24 17:24

Evinize asla sokmamanız gereken 6 bitki! Felce ve hatta ölüme neden olabiliyor

Bitkiler, evimizi güzelleştiren ve havayı temizleyen doğal unsurlardır, ancak bazı bitkiler adeta tehlike saçıyor. Evinize asla sokmamanız gereken bu 6 bitkinin yan etkileri sağlığa zarar verebiliyor. İşte evinize sokmadan önce bilmeniz gereken 6 zararlı bitki...

Kadin 04-03-24 13:47

Yatmadan önce bir kase yendiğinde mucizevi etki ediyor! Faydalarına inanamayacaksınız

Yoğurdun sağlığa faydaları uzun zamandır bilinmektedir, ancak yatmadan önce bir kase yoğurt yemenin mucizevi etkileri pek çoğunuz için sürpriz olabilir. Yatmadan önce bir kase kadar yoğurt tüketmenin vücudunuza olan olumlu etkilerini öğrenmeniz sağlıklı bir yaşam için atacağınız önemli adımlardan biri olacaktır. İşte uyumadan önce yenilen bir kase yoğurdun 8 mucizevi faydası...

Kadin 27-02-24 12:03

Dolgularda cıva tehlikesi! Zehirleyerek yıllarca; kronik yorgunluk, depresyon, uykusuzluk ve sindirim sorunlarına yol açıyor

Avrupa Birliğinin, gümüş dolgu olarak da bilinen ve cıva içerdiği öne sürülen amalgam dolguların kullanımı yasaklandı. Vücutta biriken cıvanın insan sağlığına etkileri hakkında uyarılarda bulunan Dr. Kerem Korkut, “Bilimsel kanıtlar, kronik cıva zehirlenmesinin; beyin, sinirler ve böbrek hasarı gibi pek çok daha farklı dokuyu etkileyebileceğini gösteriyor. Cıva zehirlenmesi yıllarca; kronik yorgunluk, depresyon, anksiyete, uykusuzluk ve sindirim sorunları semptomlarını tetikleyebilir." dedi.

Kadin 20-02-24 15:56

İklim değişikliği El Nino'yla zirve yaptı: Uzmanlar çılgınlık diyerek uyarıyor! İklim tarihi yeniden yazılacak

Küresel ısınmanın etkileri git gide daha da belirginleşmeye başladı. Değişen iklimler artık hem ülkemizde de iyiden iyiye hissediliyor. Ekstrem sıcaklıklar ve yağışların artık normalleşmeye başladığı bir dönemde mevsim dışı hava olayları da sıklıkla gözlenmeye başladı. İklim bilimciler sıcaklık artışlarını "çılgınlık" olarak yorumluyor. Gezegenimiz hızla ısınırken araştırmacılar bu sene El Nino etkisiyle okyanusların aşırı ısınmasını ve birçok yerde ısı rekorlarının kırılması konusunda uyarıyor!

Haber 17-02-24 12:28

Murat Kurum'dan Erzincan'daki facia sonrası gelen eleştirilere yanıt! 'Tam 135 kez denetlendi'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Erzincan'daki faciayla ilgili kendisine yönetilen eleştirilere cevap verdi. "Çevre Bakanlığı sadece çevresel etkileri denetler" diyen Kurum "Bu işletmenin çevre mevzuatına uygun iş yapıp yapmadığı, tam 135 kez denetlendi" dedi.

Haber 14-02-24 18:30

'Üreme sağlığı açısından olumsuz etkileri daha yüksek' diyerek uyardı: Pasif içicilerin yüzde 64'ünü kadın

Pasif içicilerin yüzde 64'ünü kadınların oluşturduğu ve dumana maruz kalmanın da üreme fonksiyonlarını bozduğu belirtildi.

Kadin 12-02-24 17:58

Elektrikli otomobil kararının ilk etkileri! O modellerin satılamayacağı iddia edilmişti: Dev markalar bir bir açıkladı

Ticaret Bakanlığı’nın elektrikli araç yönetmeliğinde yaptığı değişiklik yatırım kararlarını etkiledi. Türkiye'de yatırım planlayan Çinli Great Wall, sık değişen regülasyonlar ve artan işçilik maliyetlerini öne sürerek yatırım kararını askıya aldı. Diğer Çinli markalar ise ‘garanti ve cazip teşvikler’ beklerken, satışı yapılamayacağı iddia edilen Hozon Neta, Neta U modeliyle Türkiye pazarına giriş yaptı.

Finans 12-02-24 09:31

Kara Halile faydaları nelerdir? Kara Halile neye iyi gelir?

Alternatif tıp alanında sağlık için kullanılan birçok farklı şifalı bitki vardır. Kara Halile bitkisi de bu şifalı bitkiler arasında bulunur. Chebulic myrobalan veya Terminalia chebula isimleriyle tabir edilen bu bitkinin kökeni Hindistan’a kadar uzanmaktadır. Çatlak ve siyah kabuklara sahip olan bu bitki yapısal olarak kalındır. Çok uzun zamanlardan beri kullanılan bu bitkinin insan sağlığı üzerinde de sayısız olumlu etkileri vardır. Peki, Kara Halile faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 06-02-24 19:20

Saçtığı tehlikeyi kimse bilmiyor! İşte mutfakta bulundurmamanız gereken 5 ürün

Yemek yaparken kullanılan gıdalar kadar mutfaktaki eşyaların da sağlık üzerinde etkileri bulunmakta. Her gün kullanılan mutfak eşyalarının bazılarında birçok kişinin bilmediği zararlı içerikler yer alıyor. Bu içerikler dolaylı yoldan vücuda nüfus ederek kişi fark etmeden sağlığına zarar verebiliyor. Mutfakta kullanırken dikkat etmeniz gereken 5 eşya ve nedenlerini haberimizde derledik.

Kadin 05-02-24 09:52

Ağlamanın 7 bilinmeyen faydasını duyan 'yok artık' dedi! Meğer gözyaşının ne etkileri varmış

Ağlamak sadece duygusal bir tepki olmakla kalmayıp aynı zamanda vücudumuzu koruyan bir tür mekanizmadır. Ağlamak, hissettiğimiz duyguları ifade etmenin yanı sıra sağlığımıza da faydalıdır. Ağlamanın birbirinden ilginç 7 faydasını haberimizde derledik.

Kadin 30-01-24 13:54

Diyafram felci nedir? Diyafram felci nasıl ve neden olur? Diyafram felci belirtileri ve tedavisi

Diyafram felci vücutta bulunan diyafram adlı kasın normal fonksiyonlarını kaybetmesi durumunu ifade eder. Diyafram kası solunum sürecinde önemli bir rol oynar. Bu kas, akciğerlere hava girişini kontrol eder. Diyafram felci genellikle frenik sinirin hasar görmesi sonucu ortaya çıkar ve solunum sistemi üzerinde ciddi etkileri olabilir.

Haber 29-01-24 16:21

Uzmanlar dünyanın en zararlı içeceklerini açıkladı! İşte uzak durmanız gereken 7 içecek...

Sağlıklı bir yaşam sürdürmek için beslenme alışkanlıklarımıza dikkat etmek ve vücudumuza zarar veren maddelerden kaçınmak önem arz ediyor. Uzmanlar, insan sağlığı üzerinde olumsuz etkileri olan içecekleri belirleyerek dünyanın en zararlı içeceklerini sıraladı. Bu içecekler, metabolizma, kalp sağlığı ve genel sağlığa ciddi zararlar verebilecek içeriklere sahip. İşte uzmanların tespit ettiği ve kesinlikle uzak durmanız gereken 7 içecek...

Haber 29-01-24 11:57

Görüntüler gündem olmuştu! 'Falakacı kargocu' davasında yeni gelişme

Kayseri'de para karşılığı anlaştığı kadınları falakaya yatırıp görüntülerini çeken kargocu Erkan T. (35), istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandı. Erkan T.'nin 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, "Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınıp 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu. İşte detaylar...

Haber 29-01-24 09:59

Etkileri inanılmaz: Günde 4 adet ceviz yediğinizde vücudunuzda bakın neler oluyor!

Kendisi küçük faydası büyük olan ceviz, muazzam bir besin deposudur ve vücudumuz için birçok fayda sağlar. Günde sadece 4 adet ceviz tüketmenin vücudunuzda ne gibi etkiler yaratabileceğini duyanlar şaşırıyor. Bu küçük ama güçlü besinin sağlık üzerinde inanılmaz etkileri bulunuyor. İşte, günlük beslenmenize eklediğinizde vücudunuzda gözle görülür değişikliklere neden olabilecek cevizin etkileri...

Kadin 27-01-24 09:00

Gece mi yoksa gündüz mü doğdunuz? Doğum vaktinin hayata olan etkilerini duyan çok şaşırdı

Astrolojiye göre doğum vakti bireyin hayatına farklı etkiler bırakabilir. Kimi kişiler güneşin doğduğu anlarda dünyaya gelirken, kimisi de geceleyin bu dünyaya adım atar. Peki, doğum vaktinin hayata olan etkileri nelerdir? Doğduğunuz doğum vaktinin kişilik, enerji seviyeleri ve günlük rutin üzerindeki etkilerini haberimizde derledik.

Kadin 27-01-24 07:25

Limonun içine tuz koyup yatak odanıza koyun, olacaklara şaşırın! İşte mucizevi etkileri

Limon, yemeklere, salatalara, içeceklere ve daha pek çok mutfak lezzetine tat katan vazgeçilmez bir gıdadır. Bol miktarda c vitamini içeren limonu kesip içerisine tuz eklediğinizde ortaya çıkan sonuçlar çok şaşırtıyor. İçerisine tuz eklediğiniz limonu yatak odanıza koyun bakın neler oluyor...

Haber 20-01-24 12:37

Cinsel ilişkinin bilinmeyen 5 faydası! Meğer öyle etkileri varmış ki... Duyan çok şaşırdı

Cinsel ilişki sadece fiziksel bir haz olmakla kalmıyor aynı zamanda sağlık üzerinde bir dizi olumlu etki yaratıyor. İşte cinsel ilişkinin daha önce hiç duymadığınız 5 faydası...

Kadin 20-01-24 09:06

Balla karıştırınca etkisi kat kat artıyor! Virüslerle savaşıyor... Her eve girmeye başladı, yok satıyor

Soğuk havalara bir de toplumda son dönemde yaygın olarak görülen hastalıklar eklenince vatandaşlar bitki çaylarına akın etmeye başladı. Hem soğuktan hem de hastalıktan korunmak isteyenler, aktarların yolunu tutarken her bitki çayının vücuda farklı etkileri bulunuyor. Klinik Diyetisyen Duygu Özbay, bitki çaylarının zengin içerikleri sayesinde hastalıklara karşı doğal bir koruma sağladığını belirtti. İşte kış hastalıklarından koruyan 10 şifalı bitki çayı...

Kadin 19-01-24 14:51

Top Gun efsanesinde üçüncü perde! Top Gun 3 için geri sayım başladı

1986 yılından Tony Scott tarafından yönetilen "Top Gun" filmi 36 yıl sonra gelen devam filmi Top Gun: Maverick ile 2022 yılına damga vurmayı başarmıştı. Efsanevi film serisinin etkileri hayranları üzerinde devam ederken serinin üçüncü filmi için kollar sıvandı.

Trend 17-01-24 15:17

Kış aylarının vazgeçilmeziyle gelen sır! Tuz döküp yerseniz bakın neler oluyor

Kış aylarında sofralarımızı süsleyen narın sadece lezzetiyle değil aynı zamanda sağlığımıza olan olumlu etkileri de biliniyor. Narın üzerine tuz döküp yendiğinde ortaya inanılmaz faydalar çıkıyor. Nar ve tuzun birleşimiyle yapılan bu karışımın faydalarını haberimizde derledik.

Haber 16-01-24 16:23
nar

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar neler? Cinsel yolla bulaşan hastalıkların belirtileri nelerdir?

Sağlıklı bir cinsel yaşamın her insan için hem psikolojik hem fizyolojik hem de sosyolojik anlamda olumlu ve olumsuz etkileri bulunabilir. Sağlığı ilgilendiren her durumda olduğu gibi cinsel yaşam konusunda da dikkat edilmesi gereken bazı konular vardır. Cinsel yolla bulaşabilecek olan hastalıklar ve bu hastalıklardan korunmak, bu konuların başında gelir. Peki cinsel yolla bulaşan hastalıklar nelerdir, nasıl korunulur?

Kadin 15-01-24 16:06

Addison hastalığı nedir? Addison hastalığı belirtileri ve tedavisi

Addison hastalığı nadir görülen ancak etkileri büyük olan bir endokrin bozukluktur. Adrenal bezlerdeki yetersiz kortizol üretimiyle kendisini belli eder ve genellikle bağışıklık sisteminin kendi hücrelerine saldırması sonucu ortaya çıkar. Bu hastalık genellikle genç yetişkinlerde ve orta yaşlı bireylerde görülse de her yaş grubunu etkileyebilir. Peki, Addison hastalığı nedir?

Haber 14-01-24 16:29

Mucize içecek: Kalp krizi riskini azaltıyor, tansiyonu dengeliyor! Sadece yarım bardak içmeniz yeterli

Bedenimizdeki tüm sistemlerin birbiriyle etkileşim halinde olduğu bir gerçektir. Beslenme alışkanlıklarımız, sağlığımızı doğrudan etkiler. Tükettiğimiz her gıda, kanımızın bileşimiyle başlayıp organlarımızın düzgün çalışmasına kadar geniş bir etki alanına sahiptir. Bu noktada, nar suyunun sağlık üzerindeki etkileri oldukça şaşırtıyor. Nar suyu, kötü kolesterol seviyelerini düşürmek, yüksek tansiyonu kontrol altına almak ve kalp krizine karşı koruma sağlamak gibi faydalarıyla ön plana çıkar.

Haber 09-01-24 09:26

Imposter sendromu nedir, neden olur? Imposter sendromu belirtileri ve tedavisi

Birçok kişi yüksek beklentilere karşılık verme ve sürekli mükemmeliyet arayışı gibi baskılara maruz kaldıkça Imposter sendromuyla karşılaşabilir. Bu durum kendine güvenin azalmasına, motivasyon kaybına ve stresin artmasına neden olabilir. Imposter sendromunu tanımak ise önemlidir. Bu durum, bireyin potansiyelini tam olarak gerçekleştirmesini engelleyebilir. Bu sendromla başa çıkmak için adım atmak bireyin kendine dönmesi konusunda önemlidir.

Haber 07-01-24 14:06

Glukozamin nedir, ne işe yarar? Glukozamin'in yan etkileri var mı?

Hareket kabiliyetimizin temel taşlarından biri olarak gösterilen eklem sağlığı, yaşam kalitemizi etkileyen önemli bir faktördür. Bu noktada glukozaminin adını da sıkça duyarız. Glukozamin vücudumuzun doğal olarak ürettiği bir bileşendir ve özellikle eklem kıkırdağının sağlığını destekleme konusunda kilit bir rol oynar. Ancak yaşlandıkça glukozamin üretimi azalır ve takviye almak gerekebilir. Glukomin takviyeleri, yaşam boyu hareket özgürlüğünü artırabilir.

Haber 06-01-24 17:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı! Yılın ikinci yarısını işaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Palace Kempinski'de Ortak Paylaşım Forumu'nda konuştu. Enflasyondaki düşüşün hızlandığını belirten Erdoğan, "Enflasyondaki ivme kaybının etkileri, özellikle yılın ikinci yarısında daha net hissedilecektir. Önümüzdeki yıl herkesi şaşırtacak olumlu gelişmelere sahne olacak" ifadelerini kullandı.

Haber 05-01-24 15:06

Borsa İstanbul'un yüzde 80'ine sahipler... Sayıları küçük ama etkileri çok büyük

Türkiye'de 1-2 yıldır borsadaki yükseliş yatırımcı sayısını artırdı. 8 milyonu geçen yatırımcı sayısı son zamanlardaki değer kaybı ile birlikte azaldı. Son 2 ayda 1 milyona yakın kişinin borsayı terk ettiği belirtildi. Uzman isimler borsanın kısa vadeli olmadığını ifade ederken 15 bin kişinin borsanın yüzde 80'ine hakim olduğu aktarıldı.

Finans 03-01-24 22:25

2024'ün en şanslı burçları belli oldu! Para, kariyer ve aşk dolu bir yıla hazır olun

Astrolojiye göre günlük, haftalık ve aylık burç yorumları yakından takip ediliyor. Hayatımıza büyük oranda etkileri olan burcumuz bazen yol gösterici olabiliyor. 2024 yılını aşk, para ver kariyer gibi önemli konularda daha şanslı geçirecek burçlar belli oldu. 2024'de şansın ve bahtın kendilerinden yana olacağı burçlar haberimizde.

Kadin 23-12-23 14:38