Yorum Haberleri

'Hz. Meryem' olduğu iddia edilmişti! Görüntüleri sosyal medyada gündem olan o kişiden açıklama geldi

Sosyal medyada 'Hz. Meryem' olduğu iddia edilen kişinin görüntüleri yorum ve beğeni yağmuruna tutulmuştu. Şeyhliğini ilan ettiği iddia edilen o kişi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak konuya açıklık getirdi.

Trend 2024-03-28 13:19:19

Miami pozları sosyal medyayı salladı! Neslihan Atagül'e yorum yağdı

Geçtiğimiz günlerde Verissimo programına konuk olmak üzere Milano’ya giden başarılı oyuncu Neslihan Atagül, bu kez tatil için Miami’ye gitti. Beyazlar içinde Miami sokaklarında gezen ünlü oyuncunun pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 2024-03-27 17:45:53

700 bin TL'lik yüz gerdirme ameliyatı ile gündemdeydi! Selen Görgüzel şarkı söylerken kendinden geçti

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde açıklamaları ve estetikleriyle gündemden düşmüyor. Son olarak 'Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor' diyen Görgüzel 9 saat süren estetik operasyonla yüz gerdirme işlemi yaptırmıştı. Selen Görgüzel bu defa şarkı söylerken kendinden geçti. Sesini ve yüzünü sürekli değiştiren ünlü ismin o anlarına yorum yağdı.

Magazin 2024-03-27 16:59:53

Torununun oruç tuttuğunu öğrenen dededen çok konuşulacak jest! İftar için restoran kapattı... O anlara yorum yağdı

TikTok'ta 'Alina' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Alina Sivrican isimli bir kadın dedesinin oruç tutmasını kutlamak için kendisine yaptığı jesti paylaştı. 'Dedemle iftara gidiyoruz' notunu ekleyerek yaptığı paylaşımında genç kadın oruç tutmasını kutlamak isteyen dedesinin restoranı kapattığını söyledi.

Trend 2024-03-27 07:47:25

Kızıl Goncalar dizisinin Levent'i Özcan Deniz'in o sahnesi tüyleri diken diken etti! Sosyal medyada yorum yağdı

Kızıl Goncalar dizisinin her sahnesi çok konuşuluyor. Dizinin son bölümünde Levent'in Atatürk hakkında söyledikleri tüyleri diken diken etti.

Magazin 26-03-24 15:02

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetle eleştirildi! Tam bir rol çalan görümce

Sosyal medyada 'Barbi' lakabını kullanarak yarım milyonu aşkın takipçiye ulaşan fenomen isim Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetiyle gündem yaratmayı başardı. Açık pembe uzun bir elbise tercih eden fenomen ismin elbisesi yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 26-03-24 11:01

Erkek arkadaşının ihanetini yemek sipariş sitesinden öğrendi... Sosyal medyadan yorum yağdı! Şeytanın aklına gelmez

Bir kadın sevgilisinin onu aldattığını yemek siparişi sitesinden öğrendiğini anlattıktan sonra TikTok'ta viral oldu. TikTok kullanıcısı Sarah, 1,7 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan viral bir klipte , arkadaşının, partnerinin sadakatsizliğini ortaya çıkarmak için popüler yemek dağıtım hizmetini nasıl kullandığını ayrıntılarıyla anlattı.

Trend 26-03-24 10:32

Arkadaşının doğum günü için seçtiği elbise sosyal medyayı ikiye böldü

Bir kadın, arkadaşının doğum günü yemeği için seçtiği elbiseyle dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyayı ikiye bölen o paylaşıma yorum yağdı.

Kadin 25-03-24 10:34

Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyayı salladı! Evlat bak bakalım annen ile sana düşen kalbim nerede?

Başak Dizer ile mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe ile pozunu Instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun, eşi ve oğluna yönelik duygusal mesajı sosyal medyada çok konuşuldu. Hayranları tarafından paylaşıma yorum yağdı.

Magazin 25-03-24 09:55

Kilo almasıyla gündeme geliyordu! Selena Gomez önce paylaştı olay olunca sildi

Son dönemde aldığı kilolarla dikkatleri üzerine çeken Selena Gomez son olarak sütyenli hallerini paylaştı. Ancak şarkıcının paylaşımı hızla sosyal medyada gündem olunca ve son hali de çok fazla yorum alınca Gomez paylaşımları sildi.

Magazin 25-03-24 08:03

Kate Upton reklam için havuza girdi! Son haline yorum yağdı

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton yıllara meydan okuyor. Gözlerden uzak bir hayat süren Upton uzun zaman sonra reklam için havuzda poz verdi.

Magazin 24-03-24 15:20

Şahane Hayatım dizisinin Mesut'u Onur Tuna yeni stiliyle sosyal medyayı salladı!

Şahane Hayatım dizisinin Mesut'u Onur Tuna yeni tarzıyla hayranlarını şaşırttı. Son paylaşımıyla sosyal medyada gündem olan Tuna'nın saç stiline yorum yağdı. Kimi yakışıklı oyuncuyu beğenirken kimi ise eleştirdi. İşte detaylar...

Magazin 23-03-24 23:17

Bir gören bir daha baktı! Domuz kıyafeti giyip banyosunun zemininde çamur banyosu yaptı... Sosyal medyadan yorum yağdı

TikTok'tan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken bir kadın domuz kıyafeti giyerek banyosunun zeminine döktüğü çamurla banyo yaptı. O anları 'Domuz çamur banyosu' notunu ekleyerek sosyal medyadan paylaşan genç kadının gönderisine yorum yağdı.

Trend 23-03-24 11:44

Sosyal medya bu itirafı konuşuyor! Sosyal medyadan tepki gecikmedi: Aldatan evli erkeklerin sanal kız arkadaşıyım

Sosyal medyada 'QteeFoxx' kullanıcı adıyla paylaşım yapan 24 yaşındaki bir kadın aldatan erkeklerin sanal kız arkadaşı olduğunu söyleyerek tepkilerin odağına yerleşti. Kadınların güzelliğini kıskandığı için kendisinden nefret ettiğini dile getiren QteeFoxx'un itirafı sosyal medyadan yorum topladı.

Trend 23-03-24 11:05

Yer: Adana! Sokak ortasında çıplak dolaşan yabancı uyruklu kadına battaniyeyle müdahale ettiler... Üzerini böyle örtmeye çalıştılar

Adana'nın Seyhan ilçesnin Gürselpaşa Mahallesi'nde mahalleli sabah saatlerinde ilginç bir manzarayla karşılaştı. Yabancı uyruklu olduğu iddia edilen bir kadının çıplak bir şekilde koştuğu anlara vatandaşlardan battaniyeyle müdahale gecikmedi. O anlar sosyal medyadan yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 23-03-24 10:36

Kız arkadaşının etek boyunu kısa buldu! O anları sosyal medyadan paylaşınca eleştiri yağdı... O eteğin diğer yarısı nerede?

İnternette ' chriskeverian ' adını kullanan TikTok kullanıcısı Chris , kız arkadaşı Hannah'nın dışarı çıkmak için seçtiği kombini eleştirirken o anları videoya çekerek sosyal medyadan paylaşmayı seçti. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı. Bazıları görüntülerin kurgu olduğunu iddia etti bazıları ise Chris'in tepkisi gereksiz bulduğunu söyledi.

Trend 23-03-24 08:52

The Economist'ten dikkat çeken yorum: İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak

Yerel seçimlere 2 haftadan az bir süre kala yabancı basının gözü İstanbul'da olacak. Seçimlerde İstanbul'u kimin kazanacağı merak edilirken İngiliz "The Economist" dergisi, İstanbul seçimlerinin ana gündem maddesinin 'deprem hazırlığı' olduğunu okuyucularına aktardı. "İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak" yorumunu yapan dergi, Kurum'un 650 bin konut yapma sözünü hatırlattı.

Haber 22-03-24 19:39

Safiye Soyman'ın Bahar Öztan'ın cenazesindeki tarzı gündem oldu! Sosyal medyada yorum yağdı

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti. Son yolculuğuna uğurlanan usta oyuncunun cenazesine katılan Safiye Soyman'ın tarzına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 22-03-24 17:40

Bir süredir Londra'da yaşıyordu... Halit Ergenç tam 10 kilo verdi! Son hali dikkat çekti

Bir süredir Londra'da yaşayan ünlü oyuncu Halit Ergenç geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülendi. Zayıfladığı görülen Ergenç, "Yeni projem için 10 kilo verdim" dedi. Yaptığı son paylaşımlarda da zayıf hali dikkat çeken oyuncuya hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-03-24 15:55

'Bu basit karışımla spor ayakkabılarımı tekrar bembeyaz yaptım! İnsanlar yeni zannetti' Sadece 3 malzemeyle... Yorum yağdı

Beyaz spor ayakkabılar, hem rahatlıkları hem de hemen hemen her kombine kusursuz bir şıklık katmalarıyla vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor. Ancak bunca büyük cazibenin yanında onları kullanırken insanları endişelendiren bir özelliği de var; çok kolay ve hızlı kirlenmeleri. Genellikle kirlendiklerinde basit bir ıslak mendille de kolay kolay temizlenmiyorlar. Ancak bir sosyal medya kullanıcısı, her evde bulunan 3 malzemeyle beyaz spor ayakkabılarını adeta yeni gibi yaptı. İşte o karışım...

Kadin 22-03-24 15:34

Müşterilerin istekleri üst üste gelince sinir krizi geçiren garson mesaisinin ortasında istifa etti! Bağırarak istifa ettiği anlar sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta 'skunkprincess23' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın vardiyası sırasında sinir krizi geçirerek istifa ettiği anları paylaştı. 24 masadaki müşterinin istekleri ve diğer tüm işlerle uğraşmak zorunda kalan garsonun vardiya ortasında istifa ettiği anlar TikTok'ta viral oldu. Küfürler savurarak istifa ettiği anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 22-03-24 14:19

Soygundan önce esneme hareketleri yaptı! Güvenlik kamerasına takılan görüntüler sosyal medyada gündem yarattı

Avustralya'nın Melbourne kentindeki bir soyguncu fırında soygun gerçekleştirmek isterken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri nedeniyle sosyal medyada gündem oldu. Soygundan önce hırsızın esneme ve yoga hareketleri yaparak kendisini soygun için hazırladığı anlar gündem yarattı. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 22-03-24 13:38

Pelin Akil buz ortasındaki göle girdi! 'İzlerken zatürre oldum'

Kızları Alin- Lina ve eşi Anıl Altan ile birlikte Finlandiya tatilinden paylaşımlarda bulunan oyuncu Pelin Akil, kendini buz gibi sulara bıraktı. Ünlü ismin soğuğa aldırış etmediği anları sosyal medyada gündem oldu. Pelin Akil'e yorum yağdı.

Magazin 22-03-24 10:43

Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Düğüne 1 ay kala sevgilisinin kız kardeşiyle ilişkisi olduğunu öğrendi... Ağabeyi evde onları bastı

TikTok'ta 'cankanbuse' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın takipçisinden gelen bir aldatılma hikayesini anlatınca sosyal medyada viral oldu. Düğününden 1 ay önce evleneceği erkeğin kız kardeşiyle ilişki olduğunu öğrendiği hikayeyi anlatan genç kadının paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 22-03-24 10:04

İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı! 'Dilber'i oynatamayınca...'

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin son bölümüne Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakterinin 'Yazan Kalem Siyah' şarkısını seslendirdiği anlar damga vurdu. O sahneye yorum yağdı.

Magazin 22-03-24 09:43

Esin Gündoğdu'yu görenler tanıyamadı... Adeta iğne ipliğe döndü!

72 kilo vererek bambaşka birine dönüşen ünlü oyuncu Esin Gündoğdu'nun son hali ağızları açık bıraktı. Son hali şaşırtan Gündoğdu'ya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-03-24 09:19

Vücudundaki her bir noktayı ayrı kütletiyor! Sesin nereden geldiğini anlayamayacaksınız... Mükemmel bir yetenek

Sosyal medyada 'Cracks with Katie' notuyla paylaşılan bir video kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde bir kadın kameranın karşısına geçerek vücudundaki çeşitli noktaları kütletmeye başladı. O anlar yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 22-03-24 07:37

Lüks spor arabanın üzerine çıkıp dans etti! Ne ön camı kaldı ne de tavanı... Sosyal medyadan yorum yağdı

TikTok'tan paylaşılan bir dans performansına ait video kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın lüks spor arabanın üzerine çıkarak dans etmeye başladı. O anlarda arabanın ön camının kırıldığı ve tavanının çöktüğü görüldü.

Trend 21-03-24 11:33

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i yıllar sonra buluştu! Son hallerine yorum yağdı

Halit Ziya Uşak Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Aşk- ı Memnu yayınlandığı dönemde damga vurmuştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı dizi hâlâ popülerliğini koruyor. Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakterleri Bihter ve Matmazel'i canlandıran Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra yeniden buluştu.

Magazin 21-03-24 09:36

Doğum yapmadan birkaç dakika öncesinde sevgilisi DNA testi istedi! O anları sosyal medyada paylaştı: Resmen öfke nöbeti geçirdi

TikTok'ta Kira kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın doğum yapmadan birkaç dakika öncesini gösterdi. Hastane yatağında doğum yapmaya hazırlanırken sevgilisinin bebeği için DNA testi istediğini söyleyen genç kadının öfkeden deliye döndüğü paylaşımı TikTok'ta izlenme rekoru kırdı. O anlara yorum ve beğeni yağdı.

Trend 21-03-24 08:34

Sosyal medyada infial yarattı! Yıllarca mahallenin çocuklarını istismar etti, bunun için özel oda bile yaptırdı... Canımı al diye yalvardığın gecelerin sabahı olmasın

Bağcılar'daki bir sucunun yıllardır çocuklara uyguladığı şiddet ve istismar gün yüzüne çıktı. Detaylar herkesi kahrederken sosyal medyada sucunun sayfası adeta yorum yağmuruna tutuldu. Beddualar, küfürler yağdıran kullanıcılar sucuya adeta öfkelerini kustular. Bir kullanıcı sinirini, "Allah'ım ne olur canımı al diye yalvardığın gecelerin sabahı olmasın" sözleriyle gösterdi. İşte her satırıyla hafızalarda derin izler bırakan o haber...

Haber 20-03-24 17:56

Nur Viral eski halini paylaştı! Sosyal medyayı ikiye böldü

Şimdilerde Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programıyla adından söz ettiren ünlü sunucu Nur Viral sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa eski halini paylaştı. Nur Viral'in son paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-03-24 15:51

Olaylı derbi sonrası İmamoğlu'ndan ilk yorum! Ses getirecek çağrı yaptı: 'Tüm kurumlarda olmazsa olmaz olmalı'

Sporda şiddet konusu pazar günü yeşil sahada yaşanan çirkin olaylar sonrası bir kez daha Türkiye'nin gündeminde. Fenerbahçe - Trabzonspor maçındaki olayların ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ses getirecek bir çağrıda bulundu.

Spor 20-03-24 14:45

Kocamın metresi var diyerek isyan etti: Gerçek bile değil! Yapay zeka uygulamasındaki sevgilisi için servet harcadı

Reddit'te paylaşım yapan ve ismini açıklamak istemeyen bir kadın kocasının kendisini bir yapay zeka uygulamasıyla aldattığı öğrenince duruma isyan etti. Kadın, kocasının telefonunda alışılmadık bir banka ödemesi fark ettikten sonra her şeyin nasıl çözüldüğünü paylaştı. Kadının paylaşımına sosyal medyadan yorum gecikmedi.

Trend 20-03-24 11:14

Hayat Bilgisi'nin Gamze'si İpek Erdem 4 yıl sonra Türkiye'ye geri döndü! Son hali herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Ümit Erdim gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyke hafızalara kazınan İpek Erdem yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. 4 yıldır Paris'te yaşayan Erdem ülkeye geri döndü. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.

Magazin 20-03-24 08:51

Kızılcık Şerbeti'nin Dilruba'sı Farah Zeynep Abdullah dansıyla sosyal medyayı salladı! Oryantal kıyafeti olay oldu

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah bu defa dansı ile gündem oldu. Oryantale benzer kıyafeti ile dans eden ünlü ismin bu şovu çok beğenildi. Farah Zeynep Abdullah'a sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 20-03-24 07:21

Yalı Çapkını’nın Orhan'ı Emre Altuğ yeğeni Eren Altuğ'la pozunu paylaştı! Aşırı benziyorlar

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamaya çalışan Yalı Çapkını’nın Orhan'ı Emre Altuğ bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Yeğeni Eren Altuğ'la poz veren oyuncu o anları Instagram hesabından paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum geldi.

Magazin 19-03-24 12:47

Doğum için Amerika'ya gidecek! Ahmet Kural'ın eşi Çağla Gizem Şahin'den karnı burnunda poz

Çağla Gizem Şahin, şimdilerde bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. 6 aylık hamile olan Çağla Gizem Şahin karnı burnunda pozlarını peş peşe paylaştı. Doğum için Amerika'ya gideceği söylenen Şahin'e beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 19-03-24 11:18

Bankalara ‘faiz artırın’ talimatı gündem olmuştu! Fatih Altaylı’dan ses getirecek Merkez Bankası ve Mehmet Şimşek yorumu: ‘Duruma bakar, ‘defolun’ derim…’

Ekonomi yönetiminin sıkılaşma adımları yakından takip edilirken gündemde geniş yankı uyandıran bir iddia ortaya atılmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankalara ‘faiz artırın’ talimatı verdiği ileri sürüldü ancak o iddia yalanlandı. Konuya ilişkin Gazeteci Fatih Altaylı’dan ses getirecek bir yorum geldi. Bankanın işleyişini sorgulamanın ‘vatanseverlik’ olmadığını vurgulayan Altaylı, “Ben Mehmet Şimşek’in yerinde olsam paşa gönlüm isterse artırırım, istemezse artırmam” dedi.

Finans 19-03-24 09:48

Acun Ilıcalı, 'Bir Survivor kadınının ayağı' diyerek paylaştı! Merve Aydın'ın ayağı sosyal medyayı salladı

Survivor All Star'ın iddialı isimlerinden biri olan Merve Aydın son dönemde hamilelik iddiaları ile gündeme gelmiş Acun Ilıcalı ise iddiaların doğru olmadığını söylemişti. Merve Aydın şimdi de ayağı ile sosyal medyada gündem oldu. Merve Aydın'ın yaralar içindeki ayağını Acun Ilıcalı, 'Bir Survivor kadınının ayağı' diyerek paylaştı. O gönderiye kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 19-03-24 07:55

Emel Müftüoğlu'ndan Sezen Aksu paylaşımı! Bileğindeki hastane künyesi dikkatleri çekti

Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Yakın dostu Sezen Aksu'nun tost yediği sırada fotoğrafını çeken Müftüoğlu'nun paylaşımına yorum yağdı. Sezen Aksu'nun ise bileğinde hastane künyesi sevenlerini meraklandırdı.

Magazin 19-03-24 00:33

'Yerli John Wick' Ömer Aslan 200 TL ile yaptığı iftar alışverişi olay oldu! Videosu sosyal medyada viral oldu!

John Wick'e benzerliğiyle dikkat çeken Ömer Aslan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Aslan, bu kez 200 TL ile yaptığı alışveriş videosuyla gündem oldu. Sosyal medyada Aslan'ın paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 18-03-24 12:41

Rusya 5'inci kez 'Putin' dedi! 3. Dünya Savaşı uyarısı sonrası dünya diken üstünde: Silahlarla savaşmamız gerekiyor

Rusya'da üç gündür devam eden seçimler sonuçlandı. Halihazırda Rusya Devlet Başkanı olan Vladimir Putin, 5'inci defa seçimi kazandı. Oyların yüzde 87,8'ini alan Putin, zafer konuşmasında iyi bir gelecek için silahlarla savaşılmasının gerektiğinin altını çizerek, "Ukrayna'daki NATO varlığı dünyayı 3. Dünya Savaşı'nın eşiğine getirebilir" dedi. Öte yandan Putin, geçtiğimiz ay hapishanede ölen Rus muhalif Alexei Navalny hakkında da yorum yaptı.

Haber 18-03-24 11:08

Photoshop'tan çok sıkıldım diyerek paylaştı! Kıvrımlı model Iskra Lawrence yine adından söz ettirdi

Moda dünyasına kendini kabul ettirmiş bir isim olan Iskra Lawrence yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Ünlü model son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Nar çiçeği mayosuyla verdiği pozlarını Instagram hesabından paylaşan modele hayranlarından yorum yağdı.

Magazin 18-03-24 10:58

Tecavüz sahnesine tepki yağıyor! Yargı senaristi Sema Ergenekon'un beğendiği yorum dikkat çekti

Yargı dizinin son bölümünde Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurdu. Tepki çeken sahneyle ilgili senarist Sema Ergenekon günlerdir sessizliğini koruyordu. Yeni bölümün ardından Ergenekon'un beğendiği yorum dikkat çekti.

Magazin 18-03-24 10:28

Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın araba pozuna yorum yağdı! Yenge ayıp oluyor artık

Galatasaray'ın golcü yıldızı Mauro Icardi kadar eşi Wanda Nara da adından söz ettiriyor. Son olarak araba pozuyla olay olan Wanda Nara'ya "Yenge yeter" yorumları geldi.

Magazin 17-03-24 15:23

Mine Tugay'ın giydiği fırfır detaylı elbise çok beğenildi! Sosyal medyada yorum yağdı: İlaç gibi geldi...

Geçtiğimiz aylarda estetikli haliyle eleştirilerin odak noktası olan Mine Tugay, aynı zamanda güzelliği ve fit vücuduyla dikkat çekiyor. Oyuncu bu kez Instagram hesabından fırfır detaylı mavi elbisesiyle verdiği pozları paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 16-03-24 17:25

'800 bin liraya hangi arabalar alınır?' Mustafa Sarıgül'ün paylaşımı sosyal medyada gündem oldu 'Abi üstüne 500 daha koy...'

Sık sık paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, yine yaptığı bir paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımında "800 bin liraya hangi arabalar alınır?" diye soru soran Sarıgül'e sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

Finans 16-03-24 16:10

Koray Avcı'nın Yıldız Tilbe taklidi yaptığı dansı olay oldu! Sosyal medyada yorum yağdı: Oruç başına vurmuş...

Karadeniz müzikleriyle tanınan Koray Avcı, Yıldız Tilbe taklidi yaptığı dansı sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu dansla ilgili sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 16-03-24 14:51