Hakan Muhafiz 4 Sezon Fragmani Haberleri

Galatasaray'ın 4 oyuncusu Eyüpspor'a gidiyor! Toplam piyasa değerleri 21 milyon euro...

Galatasaray'da önümüzdeki sezon takımda kalmayacak oyunculardan 4 tanesinin Eyüpspor'a gönderileceği iddia edildi. Galatasaray'ın maaş yükünden kurtulmak için yapacağı bu hamle sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 2024-04-19 17:41:51

CANLI | BAHÇELİEVLER SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bahçelievler'de seçimi kim kazandı?

Bahçelievler seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bahçelievler'de AK Parti mevcut belediye başkanı Hakan Bahadır'ı, CHP'nin adayı olan Emine Gülizar Emecan karşısında yeniden aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti, seçimi yüzde 4'lük küçük bir farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bahçelievler'de belli oldu. Bahçelievler seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 2024-03-31 17:41:10

Uzman isim 4 farklı senaryoyu açıkladı: Marmara için korkunç deprem uyarısı! 7.8 büyüklüğünde deprem üretir

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Marmara'da beklenen depremle ilgili olası senaryoları açıkladı. Marmara'da kırılabilecek fayların 4 farklı senaryosunun bulunduğunun altını çizen Kutoğlu, Tekirdağ segmentinin en gergin ve kırılmaya en yakın fay segmenti olduğunu ifade etti. Depremin 7-7.1, 7.4, 7.6 ve 7.8 büyüklüklerinde olabileceğini ifade eden Kutoğlu bu 4 senaryonun nasıl gerçekleşebileceğini açıkladı.

Haber 2024-03-17 10:28:20

İftara giden 4 kişilik aile feci şekilde hayatını kaybetti! Bakırköy'deki kazaya karışan TIR 2019'da aynı yerde yine devrilmiş... Anadolu Efes'in yıldızı ölümden dönmüş

İstanbul Bakırköy'de aynı aileden biri çocuk 4 kişinin ölümüne neden olan TIR kazasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. TIR şoförünün, alt geçide girmeden metreler önce yer alan uyarı tabelalarını dikkate almadığı belirlenirken, TIR'ın 2019 yılında da aynı köprüye çarptığı öğrenildi. O sezon Anadolu Efes'te oynayan Bryant Dunston'ın kullandığı otomobilin üzerine de aynı yerde TIR dorsesi devrilmiş ve yaralanmıştı.

Haber 2024-03-12 09:23:03

Diğer Haber Etiketleri

galatasaray sezon süper li Eyüpspor seçim sonuçları Seçim 2024 Bahçelievler deprem Marmara Tır trafik kazası Bakırköy Acun Ilıcalı survivor ışıl maçın spor Süper Lig Pendikspor İbrahim Üzülmez zaniolo Aston Villa fenerbahçe hakemi maçı son dü Mert Hakan Yandaş ligde manchaster city real madrid bıraktı iyet seçim anketi Yerel seçim ibb Ekrem İmamoğlu Murat Kurum doğru sosyal medya survivor all star turu verildi La Liga Arda Güler fay hattı Malatya da, hazırlık maçı Teknik Direktör Al Hilal messi son dakika beşiktaş Semih Kılıçsoy siyah beyaz kara kartal Çaykur Rizespor gol Hakan Çalhanoğlu Internazionale orman mantar antalya buruk hedefi Erman Toroğlu sarı kart Uğur Dündar zorbay küçük 10 erden ligi Kayserispor Cengiz Ünder batshuayi UEFA Kopenhag manchester city transfer dönemi tete yaşında transfer Çankırı kar ele didem arslan yılmaz beşiktaş, girona ekipleri Konyaspor Hakan Keleş kuruluş osman Oyuncu atan Manchester United başakşehi sarp Murat Yıldırım Aybüke Pusat teşkilat ak dakika haberleri n dakika haberleri Serhat Akın İsmail Kartal son dakika haberleri haberler inter Milan doğukan güngör karakteri Kayra Şenocak yarım elma Müjde Uzman bahçe maçı maç, Hakan Fidan İran Eskişehir telefoncu Esnaf gurbetçi gönül Gönül Dağı dizisi besikta s lig genoa erkan kardeşlerim atv su burcu yazgı coşkun Onur Seyit Yaran Avrupa Devler Ligi sıralaması takım ülke puanı Adana Demirspor

Survivor'da tansiyon yine yükseldi! Acun Ilıcalı 'Beni bile delirttiniz' diyerek konseyi topladı

Survivor All Star'da tansiyon hiç düşmüyor. Her bölümü büyük ses getiren fenomen yarışmada bu sezon yarışmacılar beklenmedik olaylara imza atıyor. Son olarak yarışmanın yeni bölüm fragmanına yine Hakan ve Yunus Emre'nin tartışması damga vurdu. Acun Ilıcalı ise ada konseyinde 'Beni bile delirttiniz' diyerek isyan etti.

Magazin 12-03-24 07:44

İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan Yandaş'a zehir zemberek sözler! ''Ahlaki değil, Trabzon'da da aynısını yapsana...''

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Pendikspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-1’lik skorla mağlup etti. Hakem kararlarının tartışıldığı mücadelede kırmızı kart gören Pendikspor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, maçtan bir gün sonra açıklamalarda bulundu.

Spor 11-03-24 14:51

Galatasaray'dan sezon başında kiralanan Nicolo Zaniolo'ya büyük tepki var!

Galatasaray'dan sezon başında Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun İngiltere macerası hiç de istediği gibi gitmiyor. Son olarak Tottenham'a 4-0 mağlup olan Aston Villa'da hedef tahtasına Nicolo Zaniolo oturdu.

Spor 11-03-24 11:36

Fenerbahçe maçının hakemi Kadir Sağlam'ın kariyeri bitiyor mu? Mert Hakan Yandaş ile yaşadıkları sonrası MHK'den hamle geldi...

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Pendikspor’u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de büyük sevinç yaşanmıştı. Diğer takımların taraftarları ise mücadelenin hakemi Kadir Sağlam hakkında büyük eleştirilerde bulunmuştu. Özellikle Mert Hakan Yandaş'ın kendisine söylediği sözlere kart göstermeyen Kadir Sağlam'ın sezon sonuna kadar hiçbir maçta görev alamayacağı öğrenildi.

Spor 11-03-24 10:52

Ahmet Çakar'ın Mert Hakan Yandaş yorumu gündemi belirledi! ''TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi kayırıyor''

Pendikspor’u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, ligde yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar bu maça dair ilginç bir iddiada bulunarak sosyal medyada yine gündeme oturmayı başardı.

Spor 11-03-24 09:21

Fenerbahçe, aldığı galibiyetin ardından Real Madrid ve Manchester City'yi yakaladı

Pendikspor’u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, ligde yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı. Avrupa'nın ilk 10 liginde bu sezon geriye düştükten sonra en fazla maç kazanan takımlar listesinde Fenerbahçe de yer aldı.

Spor 10-03-24 21:47

Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda müthiş geri dönüş! Pendikspor'u 1-0 geriden gelip devirdiler

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın peşinde olan sarı-lacivertliler kendi evinde oynadığı bu maçı kayıpsız atlatmak istiyordu. Ligde artık son haftalara girilirken her maçın final olduğu dönemde Fenerbahçe müthiş bir geri dönüşe imza atarak Pendikspor'u 4-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-lacivertlilerin gollerinin Mert Hakan Yandaş ve Batshuayi kaydetti.

Spor 10-03-24 21:15

Anket sonucu açık ara fark! İBB rekabetinde İmamoğlu ipi göğüsledi... Murat Kurum için dikkat çeken '4-5 puan' yorumu

31 Mart akşamı ortaya çıkacak tabloya ilişkin önemli ipuçları taşıyan seçim anketlerine yenileri eklendi. Sonucu en çok merak edilen belediyelerden İBB yarışındaki rekabeti ortaya koyan bir ankette adaylardan birinin rakibiyle arasını hayli açtığı görüldü. SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı ise farkın bir dönem puanlarla ölçüldüğünü, şimdiyse kişi sayısına dek indiğini ifade etti.

Haber 10-03-24 09:18

Survivor'da tansiyon yükseldi! Berna ve Yunus Emre birbirine girdi! Hakan araya girince...

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Tansiyonun hep çok yüksek olduğu yarışmaya bu defa Berna ve Yunus Emre'nin kavgası damga vurdu. Berna'yı sakinleştirmek için araya Hakan girince sinirler iyice gerildi. Yeni bölüm fragmanındaki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 09-03-24 08:00

Survivor All Star'da ortalık yine karıştı! Hakan'dan Batuhan ve Yasin hakkında olay iddia

Survivor All Star'da bu sezon kaos ve heyecan hiç bitmiyor. Yarışmacılar arasındaki tartışmaların nefes kestiği yarışmada bu defa Hakan Hatipoğlu'nun Yasin ve Batuhan hakkındaki iddiası gündem oldu. Dominik'te yaşananları izleyenlerin ağzı açık kaldı.

Magazin 08-03-24 15:23

Survivor'da Atakan-Yasin gerilimi! Acun Ilıcalı 4 yarışmacıya verilen cezaları açıkladı

Survivor All Star'da Atakan ile Yasin arasındaki tartışma gergin anların yaşanmasına neden oldu. Survivor konseyinde Yasin'i uyaran Atakan'ın "El kol sallayarak gelirsen geri dönemeyebilirsin." sözleri dikkat çekti. Yasin "Racon kesiyor burada" diyerek tepki gösterirken Acun Ilıcalı'dan da Atakan'a uyarı geldi. Diğer yandan Acun Ilıcalı Hakan, Bozok, Ogeday ve Seda'ya verilen cezaları da açıkladı.

Magazin 19-02-24 22:05

Fenerbahçe'den sürpriz olarak nitelendirilecek Mert Hakan Yandaş kararı!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mert Hakan Yandaş ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İsmail Kartal'ın talimatıyla birlikte milli oyuncunun sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılmasına karar verildi.

Spor 19-02-24 11:17

Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi itince sosyal medyanın diline düştü! Kavga ayırdın 4 ödül ceza

Survivor 18 Şubat bölümünde ortalık karıştı. Ogeday ve Hakan kavgasında Acun Ilıcalı araya girmek zorunda kaldı. O anlarda Acun Ilıcalı ve Yunus Emre arasında yaşanan bir şakalaşma ise sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 19-02-24 10:38

Arda Güler'in penaltı pozisyonuyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı! Ancelotti sezon sonunda takımdan göndermeye karar verdi...

La Liga 24. hafta maçında Real Madrid, sahasında Girona'yı 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın son anlarında oyuna dahil olan Arda Güler, ceza sahası içinde attığı peş peşe çalımların ardından yerde kalmış, mücadelenin hakemi penaltı kararına hükmetmişti. Milli oyuncu penaltıyı kullanmak için topu eline alsa da Joselu topu genç oyuncunun elinden alarak kendisi kullanmıştı. Bu pozisyona dair yeni görüntüler ortaya çıktı ve Joselu'nun bileti kesildi.

Spor 13-02-24 16:18

Malatya'da yeni fay hattı tespit edildi! '7 büyüklüğünde deprem üretebilir'

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Malatya'da 8 ve 25 Ocak'ta meydana gelen depremlerin aynı fay hattı üzerinde gerçekleştiğini, ancak güncel fay haritalarında bulunmadığını belirtti. Kutoğlu, "Bu yeni bir hat, mevcut fay haritalarında gözükmüyor. Fay 30 ile 40 kilometre üzerinde bir uzunluğa sahip. Bunun da 6.5'te büyük 7'ye varan bir deprem üretme potansiyeli söz konusu" dedi. Kutoğlu ayrıca, Orta ve Doğu Anadolu'da 4 noktaya dikkat çekip deprem uyarısında bulundu. İşte detaylar...

Haber 30-01-24 09:59

Al-Hilal, Messi'nin formasını giydiği Inter Miami'yi 4-3 yendi

Teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un yaptığı Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal, Arjantinli yıldız golcü Lionel Messi'nin formasını giydiği ABD ekibi Inter Miami'yi Riyad Sezon Kupası hazırlık maçında 4-3 mağlup etti.

Spor 30-01-24 08:55

Beşiktaş Çaykur Rizespor'u 4-0 ile devirdi, bu sezon bunu ilk kez başardı! Semih Kılıçsoy 2 gol 1 asistle parmak ısırttı

Süper Lig'in 16. hafta erteleme mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar'da attığı 2 golün yanında birde asist yapan Semih Kılıçsoy performansıyla yıldızlaşırken, mücadele Beşiktaş'ın 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İşte detaylar...

Spor 09-01-24 21:58

Hakan Çalhanoğlu'nun bu hareketi İtalya'da rekora koşuyor! Şortu açılan takım arkadaşına yaptığı hamleyle gündemdeydi

Hakan Çalhanoğlu'nun 90 dakika forma giydiği maçta Inter, sahasında Verona'yı 2-1 mağlup etmişti. 90+4'üncü dakikada Davide Frattesi'nin attığı golle galibiyeti alan Inter'de büyük sevinç yaşamış ve Hakan Çalhanoğlu'nun takım arkadaşının başına talihsiz bir olay gelmişti.

Spor 08-01-24 08:13

Her sene aynısını yapıyor! Ormandan toplayıp satıyor, aylık kazancı 90 bin lira…

Antalya’daki orman sahalarında her gün 4-5 saat çalışarak ayda yaklaşık 90 bin lira kazanıyor. Tarım ve hayvancılıkla geçimini sürdüren Halit Kaya her sezon başladığında ormanın yolunu tutarak günlük 30 ila 50 kilo arasında mantar topluyor.

Finans 28-12-23 07:47

Erman Toroğlu açtı ağzını yumdu gözünü! 'Hakeme suç bulmuyorum' diyerek o ismi sert eleştirdi! 'Sen Galatasaray'a mı çalışıyorsun?'

Fenerbahçe, zorlu Kayserispor deplasmanından 4-3'lük galibiyetle döndü fakat taraftarlar Fred'in kırmızı kart görmesi sonrası buruk sevinç yaşadı! Brezilyalı yıldız, Galatasaray derbisinde sahada olamayacak. Fred'in kırmızı kart görmesi sonrası hakem Zorbay Küçük eleştirilerin hedefi olurken asıl tepkiyi Mert Hakan Yandaş gördü! Erman Toroğlu'ndan Mert Hakan Yandaş'a olay sözler...

Spor 21-12-23 10:13

Uğur Dündar'dan Fenerbahçe'de Fred ve Mert Hakan'ı kırmızı kartla oyundan atan Zorbay Küçük'e tepki: Bu da hakemse ben Collina'yım

Fenerbahçe zorlu Kayserispor deplasmanında 3 puanı 4 gollü galibiyetle aldı. Ancak maçın uzatma dakikalarında tartışmalı pozisyonlar yaşandı. Hakem Zorbay Küçük, Fenerbahçeli Fred ve Mert Hakan Yandaş'ı itirazları nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan attı. Fred ve Mert Hakan, böylece Pazar günü oynanacak olan Galatasaray derbisinde cezalı hale geldi. Hakem Zorbay Küçük'ün kararları tartışmalara yol açarken, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'dan da tepki geldi.

Spor 20-12-23 19:31

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi Kayseri'den 3 puanla döndü! Batshuayi ve Cengiz Ünder bu sezon ilkleri yaşadı

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında, lider Fenerbahçe, kritik Kayserispor deplasmanında zorlu bir mücadeleye çıktı. Galatasaray derbisi öncesi hata yapmak istemeyen sarı-lacivertliler bu maça çok iyi hazırlandı. Karşılaşmanın ilk başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, maçtan 4-3'lük galibiyetle ayrılarak derbi öncesi liderliğini sürdürdü. Mücadelenin 90+10'uncu dakikasında Fred kırmızı kart görerek Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

Spor 20-12-23 19:05

Galatasaray ucuz yırttı! Şampiyonlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu taraftar 'oh' çekti! 'Verilmiş sadakamız varmış'

Galatasaray, bu sezon Manchester United maçlarından 4 puan almasına rağmen Kopenhag'ı bir türlü mağlup etmeyi başaramamış ve adını üst tura yazdıramamıştı! Danimarka temsilcisi Kopenhag, son maçta Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek gruptan çıkma başarısı göstermişti. Şampiyonlar Ligi'nde belli olan eşleşmelerden sonra bazı taraftarlar 'Verilmiş sadakamız varmış' yorumu yaptı.

Spor 18-12-23 14:56

Galatasaray'da Tete krizi patlak verdi! Genç oyuncu son 6 maçına çıkıyor

Galatasaray'a sezon başında bonservis ücreti ödenmeden 4+1 yıllığına katılan Tete'nin performansı beğenilmedi. Okan Buruk'un tercihleri arasında yer almayan yıldız oyuncunun devre arasında takımdan ayrılacağı öğrenildi.

Spor 04-12-23 17:41

Sezon başı olmamıştı, ara transferde işlem tamam! Fenerbahçe, Krunic transferinde mutlu sona yakın

Fenerbahçe, ara transfer döneminde Milan'dan Rade Krunic'i kadrosuna katmak üzere. İtalyan kaynaklara göre, Sarı-Lacivertliler 30 yaşındaki oyuncuya 4 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. İşte detaylar...

Spor 04-12-23 15:53

Çankırı'da kar çilesi! Yol trafiğe kapandı, saatlerce mahsur kaldılar: 'Açlıktan öleceğiz'

Kar ve fırtına birçok ilde hayatı olumsuz etkiledi. Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde kar yağışı ve buzlanma sonucu kayan araçlar sebebiyle D100 kara yolu ulaşıma kapandı. Saatlerce yolda mahsur kalan vatandaşlar isyan etti. Yolda mahsur kaldığını ve üşüdüğünü belirten Hakan Doruk, “Neredeyse 4 saattir burada bekliyoruz. Açlıktan öleceğiz, üşüyoruz, donduk” diye konuştu.

Haber 20-11-23 07:14

112 Acil'in ses kaydında kan donduran detay! Didem Arslan Yılmaz şoke oldu! Çocuğun ayakkabı bağcığını almış!

4 sezon boyunca Show TV’de canlı olarak yayınlanan ‘Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ programında kan donduran bir gelişme yaşandı. Manisa'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden İsmail Kür olayına ilişkin 112 Acil Servisi'n ses kaydı incelendi. Dipten gelen sesin ne dediği ortaya çıktı.

Magazin 17-11-23 10:59

Beşiktaş içeride başka dışarıda başka

Beşiktaş bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 4 mağlubiyet aldı. Siyah-beyazlılar evinde ise bambaşka bir görüntü çiziyor. Kartal, Dolmabahçe’de çıktığı 5 müsabakanın 4’ünü kazanırken, 1’inde ise berabere kaldı.

Spor 06-11-23 10:26

İspanya Ligi'nde sürpriz lider! Girona'nın peri masalı devam ediyor

İspanya La Liga'nın 12. haftasında Girona, Osasuna'yı 4-2 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bu yıl rüya gibi bir sezon geçiren Girona'nın performansı sosyal medyada gündem oldu.

Spor 04-11-23 18:43

Konyaspor'da Hakan Keleş dönemi başladı

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar Hakan Keleş'in getirildiğini açıkladı.

Spor 27-10-23 21:24

KURULUŞ OSMAN 131. BÖLÜM İZLE! ATV Kuruluş Osman dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Kuruluş Osman yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. 2019 yılı Kasım ayında yayın hayatına başlayan Kuruluş Osman dizisi bir süredir sezon arasındaydı. 4 Ekim Çarşamba akşamı beşinci sezonu ile kaldığı yerden devam edecek olan Kuruluş Osman dizisi hakkında merak edilen detaylar araştırılmaya başlandı. Peki, Kuruluş Osman dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti

Magazin 04-10-23 19:48

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI VE KONUSU! Kuruluş Osman konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte isimleri

Kuruluş Osman oyuncuları ve konusu merak edildi. 2019 yılı Kasım ayında yayın hayatına başlayan Kuruluş Osman dizisi bir süredir sezon arasındaydı. 4 Ekim Çarşamba akşamı beşinci sezonu ile kaldığı yerden devam edecek olan Kuruluş Osman dizisi hakkında merak edilen detaylar araştırılmaya başlandı. Dizi, 2014-2019 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Diriliş "Ertuğrul" dizisinin devamı niteliğindedir. Peki, Kuruluş Osman dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 04-10-23 19:25

Manchester United galibiyeti, şampiyonluktan daha değerli çıktı...

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2’nci maçında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Manchester United’ı 3-2 mağlup etti. Bu sonucun ardından sarı-kırmızılı ekip puanını 4'e yükseltirken, Manchester United 2'nci maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray, bu sezon Avrupa'da şimdiye kadar 28.5 milyon euro gelir elde ederek kasasını doldurdu.

Spor 04-10-23 07:39

Rıdvan Dilmen maç sonunda açıkladı! ''Premier Lig'e, büyük takımlara kesin gider zaten''

Fenerbahçe'nin Başakşehir'i 4-0 mağlup etmesinin ardından konuşan Rıdvan Dilmen, Szymanski'yi öve öve bitiremedi. Sezon başından beri üst düzey performans ortaya koyan yıldız oyuncunun transfer olacağını garanti eden Dilmen, bonservis bedelini de açıkladı.

Spor 29-09-23 08:58

Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'lı Teşkilat'a yeni oyuncu! O isim kadroda

4 sezondur TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde rol alan Deniz Baysal'ın kadrodan ayrılmasıyla yerine Aybüke Pusat ile anlaşılmıştı. Yeni sezon hazırlıkları devam ederken kadroya yeni bir isim daha dahil oldu.

Magazin 21-09-23 10:30

Son dakika: Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Serhat Akın'a gönderme! 'Herkes bu işi biliyor, umrumda değil!'

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'de 4'te 4 ile başlayan ve bu sezon oynadığı 10 resmi maçın 10'unu da kazanan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda oynanacak olan Nordsjaelland karşılaşması öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, Fenerbahçe efsanelerinden Serhat Akın'ın eleştirilerine cevap verdi. İşte detaylar...

Spor 20-09-23 16:43

Fenerbahçe, yeni sezona fırtına gibi başladı! 10 resmi maçta tek yenilgi bile yok...

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Antalyaspor’u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, ligde 4’te 4 ile yoluna devam etti. Sarı - lacivertliler, aynı başarıyı son olarak 2009/10 sezonunda yakalamıştı. Kanarya ayrıca bu sezon oynadığı 10 resmi maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Spor 17-09-23 19:55

Milano derbisinde tarihi fark! Çalhanoğlu attı; Inter, Milan'ı ezdi geçti...

İtalya Ligi Serie A'nın 4. haftasında oynanan Milano derbisinde gülen taraf 5-1’lik skorla Inter oldu. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, mücadeleyi 1 golle tamamladı.

Spor 16-09-23 22:27

Kızılcık Şerbeti’nin Ertuğrul’u Kayra Şenocak kimdir, kaç yaşında? Kayra Şenocak hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti’ne katıldı!

Kızılcık Şerbeti’nin Ertuğrul’u Kayra Şenocak vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği Kızılcık Şerbeti'nin 2. sezon ilk bölümü bu akşam izleyiciyle buluştu. Kayra Şenocak; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin rol aldığı dizinin kadrosuna dahil oldu. Peki, Kayra Şenocak kimdir? İşte Kızılcık Şerbeti Ertuğrul'un hayatı...

Magazin 15-09-23 23:47

ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MAÇI! Süper Lig Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Ankaragücü Fenerbahçe maçı için geri sayım sona erdi. Emre Mor, Lincoln Henrique ve Ferdi Kadıoğlu sakatlıkları nedeniyle Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak bu maça çıkamadı. Tolunay Kafkas yönetimindeki ekip, 8'de 8 ile kusursuz bir sezon başlangıcı yapan İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertlileri konuk etti. Ankaragücü Fenerbahçe maçı c ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 04-09-23 00:40

Son dakika | Bakan Fidan'dan Suriye ile iş birliği mesajı! 'Bunlar biz için olmazsa olmaz' diyerek açıkladı

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye hükümetinden Türkiye'nin iş birliği beklentisini açıklarken "Bunlar bizim için olmazsa olmaz konular" dedi ve İran ile Rusya'nın da katılımıyla tartışmaların 4'lü formatta ele alındığını belirtti. Bakan Fidan ayrıca Irak'ın Kerkük kentinde yaşanan gerilime ilişkin "Şehirde son dönemde artış gösteren PKK mevcudiyetine süratle son verilmesini Irak makamlarından talep ediyoruz" mesajını verdi.

Haber 03-09-23 16:14

'Bu yıl gurbetçiler de fakir çıktı' İşlerin durgun olmasından yakınıyorlar! 'Önceden hiç pazarlık yapmazlardı, 4-5 telefon alıp giderlerdi'

Eskişehir’de telefoncu esnafının bu sezon işlerinin önceki dönemlere göre durgun olduğunu ve gurbetçilerin dönmeye başlamasıyla daha da yavaşladığını söyledi. Telefonculuk işi yapan Eren Tosun "Bu sene işlerde aşırı düşüş var" diyerek "Bu yıl gurbetçiler de fakir çıktı." ifadelerini kullandı. Tosun, gurbetçileri için "Geçtiğimiz yıl hiç pazarlık yapmazlardı, 4-5 telefon alırlardı ve giderlerdi. Şimdi ise onlar da pazarlık yapıyor." dedi.

Haber 31-08-23 11:49

Gönül Dağı ne zaman başlayacak, yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı 4. sezon tarihi belli oldu mu?

Gönül Dağı ne zaman başlayacak, yeni sezon tarihi belli oldu mu gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Başrollerinde Berk Atan, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı 24 Haziran 2023 Cumartesi günü sezon finali yaparak ekranlara ara vermişti. Dizinin 4. yeni sezonu içinse heyecanlı bekleyiş başladı. Peki, Gönül Dağı yeni bölümleri ne zaman? İşte tüm detaylar...

Magazin 28-08-23 17:41

Beşiktaş'ta yeni transfer, geldiği gibi gidiyor! Taraftarların tepkisini çekmişti...

Trendyol Süper Lig'e 2 haftada 4 puanla başlayan, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında ise Dinamo Kiev'i 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah - beyazlıların sezon başında 4 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Jean Onana için sürpriz bir talip ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 26-08-23 10:08

Kardeşlerim 4. sezon ne zaman başlayacak, hangi tarihte? Kardeşlerim dizisi yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Kardeşlerim dizisi 4. sezon tanıtımı yayınlandı. Senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği Kardeşlerim dizisi 3 sezonuyla ATV ekranlarında yayınlandı. Sezon finali ile ekranlara ara veren Kardeşlerim'in yeni sezonu dizinin sıkı takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Peki, Kardeşlerim 4. sezon ne zaman başlayacak, hangi tarihte? Kardeşlerim dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Magazin 25-08-23 13:22