Burada Nasil Yazilir Haberleri

Tam bir buçuk milyon dolar! İstanbul'da suçüstü yakalandı, tüm para ele geçirildi

İstanbul mali polisi büyük bir operasyona imza attı. Irak'ta ürettikleri sahte dolarları Türkiye'ye getirerek burada piyasaya sürmeye çalışan şüpheli suçüstü yakalandı. Çalışmaların devamında 2 kişi daha yakalanırken, adliyeye sevk edilen 3 kişiden 2'si mahkemece tutuklandı. Operasyonda 1,5 milyon sahte dolar ele geçirildi. İşte detaylar...

Haber 2024-05-28 13:10:01

Kaldığı otelin girişinde doğum yaptı! Bebeğe, ilk müdahaleyi yapan kadın polisin ismini verecekler

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde doğum sancıları başlayınca kendi imkanlarıyla hastaneye gitmek isteyen Suriye uyruklu Rama J. (23), kaldığı geçici konaklama statüsündeki otel girişinde kendini yere bıraktı. Gelen sağlık ekiplerinin burada yaptırdığı doğumla Rama J. sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi. Ailenin bebeklerine, anneye ilk müdahaleyi yapan kadın polisin adı olan Gonca ismini verecekleri öğrenildi.

Haber 2024-05-25 13:14:45

İmamoğlu'nun gündem olan Roma gezisine Özgür Özel'den ilk yorum! Büyük bir lobicilik çalışması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz hafta yanında çok sayıda gazeteciyle Roma'ya çıkarma yapmış, burada katılan otelin gecelik fiyatı çok konuşulmuştu. Konuyla ilgili ne diyeceği merak edilen CHP lideri Özgür Özel sessizliğini bozdu. Özel gündem olan seyahat için, "İstanbul için, Türkiye için bir şey yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-05-24 07:08:18

Diğer Haber Etiketleri

sahte dolar dolar İstanbul Tekirdağ otel doğum Özgür Özel Ekrem İmamoğlu Roma under armour under armour ayakkabı under armour erkek ayakkabı Puma puma ayakkabı puma ayakkabı erkek calvin klein calvin klein ayakkabı columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia erkek ayakkabı Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın skechers skechers ayakkabı skechers ayakkabı erkek skechers d lites skechers kadın skechers kadın ayakkabı amazon alışveriş trendyol Adnan Oktar dava Senegal Çay hasat Trabzon sahil yat Astroloji estetik güzellik ilik kombin Öğretmen Aksaray AZ da, iyet kadın sporcular Voleybol spor 2024 Voleybol Milletler Ligi bahçe maçı galatasaray galatasaray başkan maçın şampiyon maçı Ali Koç Memur birce magazin stil Birce Akalay Hıdırellez Acun Ilıcalı aday erden icardi son dakika transfer Serie A resmi gazete Sağlık Bakanlığı Beyoğlu lastik Amazon Amasya Kumru Oyuncu söyledi Ediz Hun Hüseyin Yayman Twitter tiktok siyah nokta 10 Arda Turan eyüpspor teknik direktörü sezon süper li yaşında Eyüpspor market ücretsiz Yeniden Refah Partisi ekipleri fenerbahçe hakemi ligi Jorge Jesus Suudi Arabistan Al Hilal Bakan Hatayspor tff nikah dua kar Van zaniolo kutlamaları maçı real madrid Arda Güler ancelotti sevgilisi Yağmur Taktaş Recep Tayyip Erdoğan ak parti Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim com tr bim de bu hafta CHP Sevilay Yılman 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü naci görür deprem Manisa anneler günü hediyeleri anneler günü smeg smeg kahve makinesi smeg kettle Stanley stanley termos stanley termos 1.3 camper camper ayakkabı camper bot karaca karaca çay makinesi karaca çaydanlık Apple philips philips airfryer remington remington düzleştirici remington saç düzleştirici Melek Baykal dudak Göz vf maybelline lip gloss ele Zendaya evde siyah nokta temizleme siyah nokta temizleme evde Devlet Bahçeli hücreler iltihap Limonian Kore Güzelliği Sırrı Sakık tbmm önder aksakal mon siyah köy

Haftanın indirimleri burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haftanın indirimleri burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 23-05-24 14:51

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin 'Son raddedeyiz' deyip açıkladı: 'Ya kendilerine gelecekler ya da...'

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gündüz kuşağı programlarına ilişkin, "RTÜK olarak son raddedeyiz çünkü artık bunu kaldıracak durumumuz yok. Ya kendilerine gelecekler veyahut da biz gereğini yapacağız. Dizilerle ilgiliyse zaten gereğini yapıyoruz" dedi. Ana haber bültenlerinde çok fazla şiddet içerikli haberlerin yer aldığının belirtilmesi üzerine Şahin, "Burada da çığırından çıktı iş" diye konuştu.

Haber 22-05-24 20:39

'Güncel yapılanma' davası görülmeye başlandı! Adnan Oktar savunma yaptı

Örgüt yöneticisi Adnan Oktar’ın cezaevinde örgütsel faaliyetlerine devam ederek özellikle avukatlar aracılığıyla örgütü diri tutmaya çalıştığı ve örgüte üye kazandırmayı amaçladığı iddiasıyla güncel yapılanma davasının görülmesine başlandı. Duruşmada savunma yapan Oktar, ortada bir örgütün olmadığını iddia ederek, "Burada yapılan şey İngiliz derin devletinin yaptığı bir eylem. Bana isterseniz 1 milyon yıl verin ben bu yoldan dönmem, dönersem neyim" dedi.

Haber 22-05-24 18:26

Senegalli işçiler çay hasadında! Günlük kazançları dudak uçuklattı

Senegalli işçiler çay bahçelerinde görülmeye başladı. Günlük aldıkları yevmiye dudak uçuklatan Senegalli çay işçileri yörede herkes tarafından seviliyor. Trabzon'un Of ilçesinde 3 yıldır çay toplama işlemi gerçekleştiren Senegalli Süleyman Akbay, "Çay sezonu bittikten sonra Trabzon’da kalıyorum. Burada limanlarda çalışıyorum. Artık Ofluyum” dedi.

Haber 21-05-24 20:51

Tatil sezonu öncesi tüm yatlar için harekete geçildi! Sahillerdeki kaçak yapıların da tamamı yıkılacak: Plajlara ulaşımı kolaylaştıracağız

Kıyı şeridindeki yatlar ve kaçak yapılarla ilgili harekete geçildi. "Mafyavari tutumlarla sahil şeritlerinde, bazı bölgelerin işgal edildiğini görüyoruz" diyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, tüm kaçak yapıların yıkılacağını duyurdu. Özhaseki ayrıca tüm yatların denetim altına alınacağını belirtip "Burada tatil yapıyorsa, onun belirlenen ücretini ödeyecek" diye konuştu.

Haber 21-05-24 12:09

Stilinizde venüs burcunuzdan ilham alın! Venüs burcunuza uygun stil tüyoları burada

Venüs, astrolojide güzellik, çekicilik ve sanatla ilişkilendirilir; bu da demektir ki Venüs burcunuz, stil ve moda tercihlerinizde büyük bir rol oynar. Hangi renklerin ve parçaların size en çok yakışacağını merak ediyor musunuz? İşte burcunuza göre stil önerilerimiz ve renk kombinasyonlarıyla dolu rehberimiz!

Kadin 20-05-24 20:02

Öğrenciyken öğretmeninin söylediği o cümle gerçek oldu! Yıllar sonra hatırlattı

Aksaray’da, rehber öğretmen Pınar Altuntaş (26), mezun olduğu Cumhuriyet İlkokulu’nda, kendisini okutan sınıf öğretmeni ile birlikte görev yapıyor. Eğitim gördüğü okulda görev yapmanın kendisini duygulandırdığını söyleyen Altuntaş, “Öğretmenim bir gün bana ‘Sen bir gün öğretmen olacaksın. Biz birlikte aynı okulda görev yapacağız’ dedi. O sözü ne kadar kalbime işlediyse, ben her zaman bunun için çalıştım. Öğretmenim burada olduğu için tek tercih burayı yazdım ve çok şükür burayı kazandım” dedi.

Kadin 20-05-24 12:26

Kadın Voleybol Milli Takımımızın Tarihteki Büyük Başarıları

Voleybol severler burada mı? Sizlere Türk Kadın Voleybol Milli Takımı'nın ilk adımlarını ve uluslararası arenada nasıl parladıklarını anlatacağız.

Spor 20-05-24 11:21

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a tarihi çağrı! ''Yüreğin yetiyorsa, delikanlıysan gel!''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek Ali Koç'a, "İnsanlara burada ağza alınmayacak küfürler etmiş. Darp etmiş. Eğer şu kadar cesaretin, delikanlılığın varsa gel, buradayım." ifadelerini kullandı.

Spor 19-05-24 23:50

Kamuda emekli olanın yerine istihdam kararı alınmıştı: Cevdet Yılmaz’dan dikkat çeken sözler: ‘Henüz alt unsurlar çalışılmadı’

Kamuda tasarruf paketinin detaylarına ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan çok konuşulacak bir açıklama geldi. Bilindiği üzere emekli olan personel sayısı kadar istihdam sağlanacağı açıklanmıştı. Konuya ilişkin, “Kamuya eleman alınmayacak diye bir durum söz konusu değil’ dedi. Yılmaz, “Burada henüz alt unsurlar çalışılmış değil” değil diyerek dikkat çeken bir ifade kullandı.

Finans 18-05-24 08:41

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Birce Akalay'ın hıdırellez elbisesine alternatifler burada

Gündemden düşmeyen Birce Akalay, her adımıyla ve her giydiğiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Son zamanlarda Hakan Kurtaş ile evlenme haberleriyle magazin gündemini meşgul eden Akalay'ın tarzı, takipçileri tarafından büyük beğeni topluyor. Özellikle de Hıdırellez kutlamalarında giydiği elbiseyle adeta göz kamaştıran Akalay, zarif ve şık duruşuyla bir kez daha ilgi odağı oldu. Biz de sizin için güzel oyuncunun çok beğenilen o elbisesine alternatif olabilecek modelleri seçtik. İşte detaylar!

Magazin 17-05-24 12:59

Acun Ilıcalı Merve'nin yanıtına şaşırdı! Tüm yarışmacıları konseyden gönderdi: Meğerse burada katil benmişim

Acun Ilıcalı Survivor All Star yarışmacılarıyla konseyde düelloya çıkacak isimler söz verdi. Atakan, Aleyna ve Özgür'den sonra Merve'ye sıra geldi. Merve'nin tek cümlelik yanıtı ve tavrı Acun Ilıcalı'yı şaşırttı. Ilıcalı ise Merve ile konseyde baş başa kalmayı tercih etti.

Kulis 16-05-24 07:17

Mauro Icardi'nin talipleri artıyor! Bu kez İtalyanlar kancayı taktı... 'Burada evi bile hazır'

Galatasaray'da gösterdiği performansın yanı sıra karakteriyle de taraftarın sevgilisi olan Arjantinli yıldı Mauro Icardi'nin talipleri artmaya devam ederken İtalya'dan çok konuşulacak bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 14-05-24 15:52

Türkiye'ye getirilen yabancı uyruklularla ilgili karar gündem oldu! Kürşad Zorlu'ya Mehmet Çek'ten yanıt: 'Burada özellikle kastedilen...'

İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu'nun Resmi Gazete'deki Türkiye'ye getirilen ve sağlık giderlerinin karşılanacağı yabancı uyrukluların sayısının 7 bine çıkarılması yönündeki karara ilişkin paylaşımına gazeteci Mehmet Çek yanıt verdi. "Kasıtlı çarpıtmadığınıza inanarak izah edeyim" Çek, "Takdir edersiniz ki burada özellikle kastedilen Gazzelilerdir, Filistinlilerdir" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-24 19:26

Yer: İstanbul! Sabah araçlarının yanına gelenler neye uğradığını şaşırdı: İlk defa böyle bir şey gördüm”

İstanbul Beyoğlu’nda sabah işe gitmek için araçlarının yanına gelen araç sahipleri şoke oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler geldi. Ekipler, sokağa şerit çekerek olay yerinde incelemelerde bulunurken, mahalle sakini Eren Arslan, "Ben 21 senedir burada yaşıyorum. İlk defa böyle bir şey gördüm” dedi. İşte yaşanan o olay ve detayları...

Haber 11-05-24 10:45

Anneler Günü'nden Mega Mayıs'a indirimler burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Anneler Günü'nden Mega Mayıs'a indirimler burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 10-05-24 16:37

Aileye balkonlarını kullanmayı bıraktıran ilginç olay! Her şey 2 yıl önce başladı...

Amasya'da yaşayan Menekşe ailesi, 2 yıl önce kumruların burada yuva yaptığını gördü. Aile, kumruların evlerinin balkonlarında yavrulamasından dolayı 2 yıldır balkonu kullanmıyor. Kumruların balkonlarını kullanmasından mutlu olduklarını dile getiren Emekli öğretmen Mehmet Menekşe, "Adeta ailemizin birer üyesi haline geldiler" dediği kumrular için "Biz balkonu artık kullanamaz hale geldik ama bundan da şikayetçi değiliz" ifadelerini kullandı.

Manşet 10-05-24 16:06

Usta oyuncu Ediz Hun Yeşilçam sineması bitti” dedi... Geride kalanları tek tek saydı! Bakın listede kimler var

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yıl dönümü kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) giden Yeşilçam’ın usta oyuncularından Ediz Hun, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Usta sanatçı burada Yeşilçam sineması hakkında konuştu. “Yeşilçam sineması bitti” diyen Ediz Hun geride kalanları tek tek saydı.

Magazin 10-05-24 12:20

TikTok yasaklanacak mı? TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman'dan açıklama geldi! X'e (Twitter) Ya geleceksiniz ya geleceksiniz çıkışı

"TikTok yasaklanacak mı?" sorusu zaman zaman gündeme gelirken, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, yaptığı konuşmada dikkat çeken bir açıklama yaptı. Yayman, komisyonun seçim sonrası gerçekleştirdiği ilk toplantısındaki konuşmada "Kimse dokunulmaz değil. Bu işin sonu burada da yasaklamaya gidiyor" dedi. Sosyal medya platformu X'e de (Twitter) tepki gösteren Yayman, "Twitter'a sesleniyorum ya geleceksiniz ya geleceksiniz" ifadelerini kullandı.

Haber 09-05-24 14:41

“Siyah noktalarla başa çıkamıyorum diyenlere en etkili siyah nokta bantları

Siyah noktalar, genelde cildin doğal yağ üretim dengesinin bozulması sonucu oluşur. Genellikle burun, çene ve alında görülen siyah noktalar, sıklıkla genişlemiş gözeneklerin içinde biriken yağ ve kirin okside olmasıyla ortaya çıkar. Siz de siyah noktaların rahatsız edici görüntüsünden sıkıldıysanız yalnız değilsiniz! Sizi rahatsız eden bu görüntüden hızlıca kurtulmanın yolu burada. Hızlı ve etkili bir çözüm sunan, en sevilen burun bantlarını bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 08-05-24 16:28

Arda Turan'dan canlı yayında flaş çıkış! ''Beni burada daha fazla konuşturmayın!''

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, takım kaptanı Caner Erkin ile birlikte Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Bu sezon Süper Lig'de kimin şampiyon olacağının tahmininde bulunan Arda Turan'ın sözleri sosyal medyada gündem odlu.

Spor 07-05-24 21:23

Gündem olan vaat! O partinin kazandığı belediyelerde yeni marketler açılacak: 'Vatandaşlar ücret ödemeden alışveriş yapacak'

31 Mart seçimlerinde gösterdiği başarıyla adından söz ettiren Yeniden Refah Partisi'nden gündem olacak bir açıklama geldi. Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç YRP'nin kazandığı belediyelerde 'refah market'lerin açılacağını ve burada vatandaşların ücret ödemeden 'refah kart'la alışveriş yapabileceğini belirtti. Kılıç kartın limitinin de ailede nüfusuna göre belirleneceğini söyledi.

Finans 07-05-24 17:04

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus çılgına döndü! Rakip takım kulübesine saldırdı

Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'in başına geçen ve burada fırtına gibi esen Jorge Jesus son oynanan Al Ahli karşılaşmasının 52. dakikasında adeta çılgına döndü. İşte detaylar...

Spor 07-05-24 16:06

Hatayspor'a bir kötü haber daha! Hacizlik oldular: Bizden 5 milyon TL istediler

Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketi sebebiyle bir süre Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, İstanbul Riva’da bulunan eğitim tesislerinde konaklayan ve hazırlıklarını burada yapan Hatayspor’a, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü haciz gönderdi.

Spor 06-05-24 15:37

Nikah öncesi dua okumak istediler! O anlar gündem oldu... Nikah memurundan Burası resmi daire, evde yapabilirsiniz sözleri

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki bir nikah sarayında yaşanan olay gündem oldu. Nikah öncesi, nikah masasında dua edilmek istendi. Nikah memuru ise "Burası resmi daire. Burada buna izin vermiyoruz. Lütfen" dedi. Nikah memuru, dua eden kişinin önünden mikrofonu alırken nikah masasındaki iki kişi mikrofonsuz şekilde dua etmeye devam etti. O anlar nikaha davetli olan kişiler tarafından kaydedildi.

Haber 06-05-24 12:58

Hiç beklemiyorlardı, her yer beyaza büründü 'Herkes Antalya'da denizde! Biz de burada...' Mayıs ayında kar esareti

Van’ın Başkale ilçesinde mayıs ayında etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle her yer beyaza büründü. Vatandaşlar bu kar yağışını mayıs ayında beklemediklerini belirtirken Antalya'da insanların denize girdiğini, Başkale'de ise kar esareti yaşandığını söyledi. İlçede hava sıcaklığı da hissedilir derecede düştü. Vatandaşlar sobayı tekrar kurduklarını aktardı.

Haber 06-05-24 09:51

Durumu bir türlü kesinlik kazanmayan Nicolo Zaniolo için Aston Villa kararını verdi! Yıldız isim Galatasaray'a geri dönüyor

Galatasaray'dan İngiliz ekibi Aston Villa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Nicolo Zaniolo, burada bekleneni bir türlü veremezken Aston Villa yönetiminin oyuncunun Sarı-Kırmızılılar'a geri göndermeye karar verdiği öğrenildi.

Spor 04-05-24 22:29

3-0 kazanılan Cadiz maçında 65 dakika sahada kalmıştı! Ancelotti'den Arda Güler için çok ilginç açıklama... Gençlere süre vermek için burada değilim

Real Madrid Cadiz engelini 3 golle geçerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken Carlo Ancelotti karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 04-05-24 20:49

Yağmur Taktaş ABD'deki evinde ölü bulunmuştu! Ünlü fenomenin ölümünde şoke eden detaylar

28 yaşındaki ünlü fenomen Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde kaldığı evde ölü bulunmuştu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Taktaş’ın aile avukatı, soruşturmayla ilgili yeni bulguları açıkladı. Avukat, "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu. Burada bir eziyet, bir işkence var" dedi.

Magazin 03-05-24 17:59

AK Parti'deki tartışmalara Erdoğan son noktayı koydu! Bazı isimler değişiyor: Tek sorumlu benmişim gibi davranıyorlar

31 Mart seçimlerinden sonra 'değişim' tartışması bu kez AK Parti içinde başladı. Bazı isimlerin kongreye bile karşı çıkması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi. "Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor. Bütün sorumluluğu bana yüklemek isteyenler var. Ama burada ben tek başıma değildim, hepimiz sorumluyuz." diyen Erdoğan, tedavinin iyi yapılması gerektiğini savunarak, "Kimse bize oy vermek için mecbur değil" ifadelerini kullandı.

Haber 03-05-24 07:23

BİM'e şarjlı dikey süpürge, çay makinesi, airfryer geliyor! 3 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 3 Mayıs Cuma tarihli yeni sayısını merak edenler buraya! Sizin için BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'na bu içeriğimizde yer verdik. Gelin bakalım Bim'de bu hafta neler var? İşte detaylar!

Haber 02-05-24 17:15

İmamoğlu iddiası olay oldu! 'İstemiyordu' diyerek açıkladı: Özgür Özel'i vazgeçirdi, herkesi evine yollattı

1 Mayıs'ta Taksim'e çağrı yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sabah saatlerinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki heyetle Saraçhane'ye geldi. Burada bir açıklama yapan CHP lideri Özel, bir süre bekledikten sonra ise alandan ayrıldı. Özel'i yürüyüş kararından İmamoğlu'nun vazgeçirdiği iddiası ise gündem yarattı.

Haber 01-05-24 16:07

CHP ve DİSK Saraçhane'de buluştu! Özel ve İmamoğlu'ndan peş peşe açıklama: Türkiye'ye utanç yaşatıyorlar!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Taksim'e çıkmak isteyen gruplar Saraçhane'de toplandı. CHP lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Saraçhane'ye geldi. Burada bir açıklama yapan Özel "Hep birlikte Taksim'e doğru, 1 Mayıs'ı bayram gibi kutlayacak bir anlayışla hareket edeceğiz" dedi. Özel, daha sonra yaptığı açıklamada sendikaların kararına göre yürüyüşe geçilip geçilmeyeceğine karar verileceğine işaret etti. Özel, ardından alandan ayrıldı.

Haber 01-05-24 11:31

Prof. Dr. Naci Görür bu kez o ili işaret etti: ‘Bunları konuşmanın hiç anlamı yok!’

Deprem uyarıları en çok merak edilen Prof. Dr. Naci Görür bu kez Manisa’daki deprem tehlikesi üzerine konuştu. Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğunu belirten Görür, söz konusu canlı fayların 7 ve üzeri büyüklükte deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Görür ayrıca, "Burada deprem olacak mı? Ne zaman olacak? Nasıl olacak? Bunları konuşmanın hiç anlamı yok. Bu bölge er geç depremle sınanacaktır" dedi.

Haber 01-05-24 07:26

Anneler Günü'ne özel indirimler bugün sona eriyor! Flaş fırsatlar ve dahası burada

Onlarca marka, binlerce ürün Amazon'un Anneler Günü'ne özel fırsatları kapsamında çok uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. 12 Mayıs'a kadar sürecek alışveriş etkinliği kapsamında en sevilen indirimdeki markaları sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İster annenize ister kendinize ve diğer sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ürünleri keşfetmek için acele edin. İşte detaylar!

Haber 30-04-24 15:58

Melek Baykal Cennet Mahallesi'nde ilk gün 'Çağla Şıkel'i öyle görünce... Saçlar bukle bukle, takma kirpikler...

Cennet Mahallesi dizisi halen daha büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin usta ismi Melek Baykal geçtimiz günlerde bir Youtube kanalına konuk oldu. Rol arkadaşları Çağla Şıkel ve Alişan ile ilgili itiraflarda bulunan Baykal," Çağla sürekli kameraya bakıyordu. İlerleyen günlerde dayanamayıp çektim kenara, ‘Top model Çağla’yı unut. Burada ‘Pembe’nin kızı ‘Sultan’sın" ifadelerini kullandı.

Magazin 30-04-24 14:44

Dolgun dudakların sırrı! Son zamanların en çok satan lip glossları burada: Maybelline mi Revolution mı?

Makyaj rutininin vazgeçilmez bir parçası haline gelen lip glosslar dudakları renklendirmenin yanında bakım sağlamaları ve daha dolgun, parlak görünüm sunmalarıyla sıklıkla tercih ediliyor. Piyasada pek çok marka olmasına rağmen bazı lipglosslar çok satanlar listesinde zirvede yer alıyor. Amazon'un çok satanlar listesinde yer alan iki lip glossu sizin için bu içeriğimizde inceledik. Siz tercihinizi hangisinden yana kullanıyorsunuz? İşte detaylar...

Kadin 28-04-24 22:58

Challengers filmiyle gündemdeydi! Zendaya öpüşme sorusuna kızdı

Başarılı oyuncular arasında yer alan ve son dönemde adından sık sık söz ettiren Zendaya Zendaya, kendisine sorulan öpüşme sorusuna tepki göstererek, "Eğer burada başka birisi, bir erkek oyuncu olsaydı, muhtemelen bu soruyu soramazdın" dedi.

Magazin 28-04-24 09:20

Siyah noktalara veda edin! En iyi siyah nokta temizleme aletleri

Siyah noktalarla başa çıkmak zorlayıcı ve rahatsız edici olabilir, ancak onlardan kurtulmanın yolu burada! Artık istenmeyen siyah noktalarla vedalaşmanın ve arzu ettiğiniz cilt görünümüne kavuşmanın zamanı geldi. Siyah noktalara karşı etkili bir çözüm arıyorsanız, en iyi siyah nokta temizleme aleti modellerinden oluşan listemize gelin, birlikte göz atalım!

Haber 26-04-24 18:42

Haftanın fırsatları burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haftanın fırsatları burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 26-04-24 16:57

Erdoğan'ın önündeki iki şarkı! Bahçeli 'Söyleten sensin' dedi, kulisler hareketlendi... Uçaktaki o fotoğrafa dikkat çekti: Mesaj çok net!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısıyla parkta yaptığı yürüyüş "AK Parti'ye gönderme" olarak yorumlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan son yaptığı Irak ziyareti dönüşü uçaktaki fotoğraf karesine dikkat çeken gazeteci Barış Yarkadaş "Bahçeli'nin de bu şarkıyla mesaj vermesi kadar doğal bir şey yok. Mesaj net" dedi. Yarkadaş, Erdoğan'ın ise yanıt verebileceğini belirtirken "'Bu şarkı burada bitmez' de diyebilir, 'Ayrılığın vakti geldi' de diyebilir" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-24 07:35

Cilt temizliği neden önemli? Cilt nasıl temizlenmeli? Cevapları burada!

Cilt temizliği, sağlıklı bir cilt görünümü ve genel cilt sağlığı için temel bir adımdır. Günlük temizleme; cildinizi gün boyunca biriken kir, yağ, makyaj ve ölü deri hücrelerinden arındırır. Bu temizlik, gözeneklerin tıkanmasını önler ve cilt problemleri gibi sorunların önüne geçer. Düzenli cilt temizliği, cildinizin daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olurken, bakım ürünlerinin de daha etkili çalışmasını sağlar.

Kadin 25-04-24 02:57

DSP Lideri Aksakal ile DEM Partili Sakık arasında Meclis bahçesinde tartışma! Dayı mısın sen?

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile TBMM 23 Nisan özel oturumunda DEM Partili belediyelerde yaşanan 'İstiklal Marşı' ve 'bayrak' tartışmalarına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın tartışması Meclis bahçesine taştı. Sakık, Aksakal'a "Sen terbiyesizsin. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine" derken, Aksakal ise Sakık'a "Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" diye cevap verdi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 24-04-24 21:03

Cildiniz stresten mahvolduysa üzülmeyin! Cildinizi iyileştirecek mucize burada…

Son zamanlarda yaşadıkların sana fazla geldiyse ve cildin bu durumdan kötü etkilenmeye başladıysa sana güzel bir haberimiz var! Cildinizdeki gerek ton eşitsizliklerini gerek cansız görüntüyü yok etmeni sağlayacak bir liste oluşturduk.

Kadin 24-04-24 12:48

Cildiniz için derinlemesine temizlemeyi sağlayacak ürünler burada!

İster gözenek probleminize çözüm arıyor olun isterseniz de cildinizi siyah noktalardan arındırmak isteyin, sizler için derlediğimiz temizleyicilerden oluşan listemize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Cildinizi derinlemesine temizlerken tahriş etmeyen ürünlerden oluşan içeriğimize gelin, birlikte bakalım!

Kadin 22-04-24 19:21