John David Haberleri

Güneş tutulması psikolojimizi nasıl etkiliyor?

Hayranlık uyandıran kozmolojik olayların psikolojimiz üzerinde güçlü etkileri olabilir. 8 Nisan'da yine bir güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulmasının üzerimizdeki olası etkilerini ödüllü bilim yazarı David Robinson, BBC Future için kaleme aldı.

Yurthaber 2024-05-16 07:52:02

Hayatına son veren karısını diriltmek için defalarca morga girdi! Onu bir gün tekrar görmek için sabırsızlanıyorum

30 yaşındaki Mica Miller'in Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina'daki Lumbee River Eyalet Parkı'nda iki el ateş ederek intihar ettikten sonra cansız bedeni bulundu. Boşanma aşamasında olduğu 44 yaşındaki papaz eşi John Paul Miller ise karısını diriltmek için defalarca morga ziyaretler gerçekleştirdiğini söyleyerek herkesi şaşırttı.

Trend 2024-05-15 14:15:41

Galatasaray transfer bombasını patlatıyor! Sarı-Kırmızılılar Arda Güler'in takımdaki en yakın arkadaşı David Alaba'yı transfer ediyor

Yeni sezon hazırlıkları için kolları erkenden sıvayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Real Madrid'in yıldız ismini gündemine aldı. İşte detaylar...

Spor 2024-05-14 10:01:34

Dünya gözlerini çevirmişti! ABD'den Hamas-İsrail açıklaması: 'Bu son derece üzücü'

Dünya, İsrail ve Hamas arasında yapılacak anlaşmaya gözlerini çevirmişken ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby'den açıklama geldi. Müzakerelerin şimdilik anlaşma sağlanamadan sona erdiğini belirten Kirby, “Açıkçası bir anlaşmaya varamadık ve bu son derece üzücü” dedi.

Haber 2024-05-10 23:37:19

Rusya'dan gerilimi artıracak açıklama: 'İngiliz silahlarıyla topraklarımıza saldırılırsa İngiltere'nin askeri unsurları vurulabilecek'

Rusya'dan İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron'ın Ukrayna ziyareti sırasında yaptığı açıklamalara sert yanıt geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna'nın İngiliz silahlarıyla Rus topraklarına saldırması durumunda, Ukrayna dışında da İngiltere'ye ait askeri unsurların vurulabileceğini bildirdi.

Haber 06-05-24 21:25

Titanik'teki en zengin adamın cansız bedeninden çıkmıştı! Açık artırmada satılıyor: Değeri...

Titanik’te hayatını kaybeden ve dönemin şartlarında dünyanın en zenginleri arasında kabul edilen John Jacob Astor’ın cansız bedeninden çıkan altın cep saati, bugün açık artırmada satışa sunuluyor.

Haber 27-04-24 15:08

İlk açıklama ABD'den gelmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta yapacağı ABD ziyareti ertelendi. Yapılan açıklamada neden olarak program uyuşmaması gösterildi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "Programlanmış bir şey yok" ifadesini kullanmıştı.

Haber 26-04-24 18:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidecek mi? İlk açıklama ABD'den geldi: Kirby '9 Mayıs' sorusuna yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD'ye yapacağı ziyaretin iptal edildiği iddiası son günlerde gündem olmuştu. Konuyla ilgili ilk açıklama ABD'den geldi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ziyarete ilişkin sorulan soruya yanıt verdi.

Haber 25-04-24 22:44

Kocasıyla birlikte 13 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden müdür yardımcısı yakalandı! Ömür boyu öğretmenlikten men edildi

46 yaşındaki Julie Morris isimli bir müdür yardımcısı, kocası David Morris ile birlikte 13 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Mahkemede detayların ortaya çıkmasından sonra partneriyle birlikte öğrencisine tecavüz ettiği tespit edilen Julie Morris hapis cezasına çarptırılırken öğretmenlik görevinden de ömür boyu men edildi. Olay ülke gündemine yerleşti.

Trend 03-04-24 11:51

David ve Victoria Beckham 5 milyon sterlinlik süperyatlarında keyifte! Lüks detaylar

Victoria Beckham, Miami'deki 5 milyon sterlinlik süperyatlarında güneşin tadını çıkardı. David ve Victoria Beckham'ın 5 milyon sterlinlik süperyatları görenleri büyüledi.

Magazin 27-03-24 09:52

'Yerli John Wick' Ömer Aslan 200 TL ile yaptığı iftar alışverişi olay oldu! Videosu sosyal medyada viral oldu!

John Wick'e benzerliğiyle dikkat çeken Ömer Aslan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Aslan, bu kez 200 TL ile yaptığı alışveriş videosuyla gündem oldu. Sosyal medyada Aslan'ın paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 18-03-24 12:41

Dünya bu sır ölümü konuşuyor! Uçaklarda hata var demişti, ifade vermeden öldürüldü

ABD'nin South Carolina eyaletinde, şirketin ürünlerinin kalitesi hakkında endişelerini dile getiren eski Boeing çalışanı John Barnett'ın cansız bedeni kaldığı otelin otoparkında bulundu. Gizemli ölüm dünyada geniş yankı bulurken olayın Barnett'ın mahkemeye ifade vermeye gitmek üzereyken olması soru işaretlerine neden oldu.

Haber 12-03-24 13:19

John Cena Oscar sahnesine hiçbir şey giymeden çıktı! Üzerine perde giydirildi

96'ncı Oscar Ödülleri'nde elbette ilginç anlar da yaşandı. John Cena "Poor Things"e ödül takdim ederken Oscar sahnesine çıplak çıktı. Hiçbir şey giymeyen Cena o anlarıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-03-24 08:51

Okulda skandal! Müdür ve öğretmen eşinin reşit olmayan öğrencileriyle yasak ilişkileri ifşa edildi... Üçlü ilişkiye zorlama...

Okul müdürü David Alan Wakefield ve eşi Rachel Jean Wakefield, aralarında reşit olmayan öğrencilerini taciz etme suçlaması da dahil olmak üzere 30 suçlamayla karşı karşıya kaldı. İkili hakkında soruşturma başlatılırken görevlerinden uzaklaştırıldıkları belirtildi.

Trend 05-03-24 15:41

Dünyanın en pahalı düğünü olacak! Davetli listesinde kimler var kimler! Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump ve Rihanna...

Hindistan'ın ve dünyanın en zengin ailelerinden biri olan Mukesh Ambani'nin oğlu üç gün sürecek düğününe hazırlanıyor. 2018'de kızınındüğünün için 100 milyon dolar harcayan Ambani'nin Rihanna ve illüzyonist David Blaine ile anlaştığı söyleniyor. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan düğünün davetli listesinde bakın kimler var...

Magazin 01-03-24 08:31

TV yayın akışı 28 Şubat 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

28 Şubat 2024 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 28 Şubat Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Kuruluş Osman, John Wick 4, Bir Sevdadır, Şahane Hayatım ve Survivor All Star 2024 programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 28 Şubat Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 28-02-24 07:29

Gerçek ortaya çıktı: Arsenal'ın yıldızı evinde yasaklı ırk XL Bully köpek besliyormuş! Sebebini açıkladı

İngiltere Premier Lig'de zirveye oynayan Arsenal'ın yıldız kalecisi David Raya'nın kendisini korumak için yasaklı bir pitbul cinsi olan XL Bully beslediği ortaya çıktı.

Spor 26-02-24 09:47

David Villa'dan Arda Turan itirafı! Atletico Madrid dönemindeki en iyi oyuncuları açıkladı

Dünya futbolunun en iyi forvetleri arasında yer alan eski futbolcu David Villa, Atletico Madrid döneminde forma giydiği en iyi oyuncuları sıraladı. David Villa'nın listesinde Arda Turan da yer aldı.

Spor 06-02-24 19:37

ABD'den F-35 açıklaması: Türkiye katılabilir! Koşulu açıkladı

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Türkiye'nin F-35 programına katılabilmesinin mümkün olduğunu ifade etti. Kirby, bunun gerçekleşmesi için ABD'nin koşulunu da açıkladı.

Haber 01-02-24 09:13

Bakan Fidan İngiliz mevkidaşı Cameron'ı İstanbul'da böyle karşıladı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile İstanbul'da bir araya geldi. İstinye'deki İstanbul Temsilciliği'nde 11.15'te bir araya gelen Fidan ve Cameron yaklaşık 90 dakika baş başa görüştü. Heyetler arası görüşme ise çalışma yemeği formatında gerçekleştirildi.

Haber 26-01-24 12:37

7 yaşındaki dört öğrencisini taciz ettiği iddia edilen öğretmen tutuklandı! Polisleri bir anda karşısında görünce bayıldı

Tayland'ın Pathum Thani eyaletindeki uluslararası bir okulda çalışan bir dil öğretmeni, yaşları yedi ile sekiz arasında değişen dört okul çocuğu taciz ettiği iddia edilerek tutuklandı. İsmi sadece David olarak açıklanan öğretmen polisleri karşısında görünce panik yaşayarak yapıldı. Olay yerine sağlık ekiplerinin çağırılması ve müdahale edilmesinden öğretmen tutuklandı.

Trend 26-01-24 09:17

Sapık komşudan iğrenç hareket! Dürbünle izleyerek pencerenin önünde mastürbasyon yaptı... Müstehcen görüntüler gösterdi

İngiltere'nin Liverpool şehrinde yaşayan 66 yaşındaki David Jones isimli bir adam evinin penceresinin önünde dürbünle komşularını izleyerek mastürbasyon yaptığı gerekçesiyle tutuklandı. Röntgenci komşunun yoldan geçen hiç tanımadığı bir kadına +18 görüntüler izlettiği de belirtildi.

Trend 24-01-24 09:37

Reuters duyurdu! İsrail'den tüm rehinelere karşılık 2 aylık insani ara teklifi

Son dakika haberine göre Reuters, "İsrail tüm rehinelerin serbest bırakılması için Gazze'de çatışmalara iki aylık insani ara verilmesini önerdi" açıklamasını dünyaya duyurdu. Öte tandan Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, "Esirleri çıkarmak için verilecek insani araları destekliyoruz ancak genel bir ateşkesi desteklemiyoruz" dedi.

Haber 22-01-24 23:16

Victoria Beckham kocası David Beckham'ın buz banyosunu paylaştı! Görenler çıplak sandı

Victoria Beckham, kocası David Beckham'ın 12 milyon euroluk lüks villasında lüks buz banyosu yaptığı anları paylaştı. Ünlü futbolcunun yarı çıplak hali sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 21-01-24 15:35

ABD'den Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili yeni açıklama

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili olarak "İlave F-16'ların satışını ve Türkiye'nin F-16 filosunun modernizasyonunu desteklemeyi sürdürüyoruz" dedi.

Haber 18-01-24 00:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de büyükelçileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama, Venezuela Büyükelçisi Freddy Eduardo Molina Gutierrez ve Kanada Büyükelçisi Kevin David Hamilton'ı kabul etti.

Haber 17-01-24 15:29

Chelsea, forvet oyuncusu Fofana'yı Burnley'ye kiraladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Fildişi Sahilli santrfor David Datro Fofana'yı sezon sonuna kadar Burnley'ye kiraladı.

Spor 13-01-24 15:23

ABD: İran'la çatışma arayışında değiliz

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Yemen’deki Husilere yönelik düzenlenen saldırılara ilişkin yaptığı açıklamada, “İran’la çatışma arayışında değiliz. Olayları tırmandırmak istemiyoruz” dedi.

Haber 12-01-24 23:14

Polis memurunun müstehcen paylaşımlar yaptığı sayfası başına bela oldu! Yetmedi devriye sırasında cinsel içerikli eylemleri ifşalandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oregon eyaletinin Yamhill İlçesi Şerif Ofisi Yardımcısı David Richard Mills, müstehcen paylaşımlar yaptığı hesabının ifşa edilmesinden sonra halka açık yerlerde cinsel içerikli eylemler gerçekleştirme dahil olmak üzere 12 suçla tutuklandı.

Trend 25-12-23 14:01

MISIR TANRILARI FİLM KONUSU VE OYUNCULARI: Mısır Tanrıları filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 23 Aralık Star TV yayın akışı

Mısır Tanrıları konusu ve oyuncuları merak edildi. Brenton Thwaites ve John Samaha'nın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Mısır Tanrıları filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Mısır Tanrıları(Gods of Egypt) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 23-12-23 20:11

Son dakika: Prag'da üniversiteye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberi: Çekya’nın başkenti Prag’da bulunan Charles Üniversitesi Felsefe Fakültesi'nde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere 15 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. Polis tarafından yapılan açıklamada, etkisiz hale getirilen saldırganın Çekya vatandaşı 24 yaşındaki David Kozak olduğu belirtildi.

Haber 21-12-23 18:18

Gram altın fiyatları rekor sonrası ters köşe yaptı! 'Böyle bir istek var' diyen uzman isim rakam paylaştı: Altında 2700 lira koşusu

Altın fiyatları, New York Fed Başkanı John Williams'ın Cuma günü FED'in gevşeme politikasına dair yaptığı açıklamanın etkisiyle düşüş gösterdi ve haftanın ilk günü de aşağı yönlü seyretti. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş "Bakın bu hafta ne olacak?" diyerek yatırımcılara ons altın ve gram altın için uyarıda bulundu. Peki, bugün altın fiyatları ne kadar? İşte 19 Aralık 2023 Salı günü ons, çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum...

Finans 19-12-23 13:16

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bodnar, Samsun'da ziyaretlerde bulundu

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar ile BM Dünya Gıda Programı Türkiye Direktörü ve Ülke Temsilcisi Stephen John Cahill, Samsun'da temaslarda bulundu.

Yurthaber 19-12-23 08:17

Real Madrid'e büyük şok! Alaba'nın sakatlığı ciddi ve sezonu kapattı

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 17. haftasında Real Madrid sahasında oynadığı maçta Villarreal'i 4-1 mağlup etti. Real Madrid, David Alaba'nın çapraz bağının yırtıldığını ve ameliyat edileceğini açıkladı.

Spor 18-12-23 09:24

Keanu Reeves'e maskeli hırsız şoku! Sosyal medya yıkıldı: John Wick'i de soymazsın!

Ünlü oyuncu Keanu Reeves'in Los Angeles'taki evine hırsız girdi. ABD'de magazin gündemine bomba gibi düşen olay sonrası sosyal medya kullanıcıları John Wick filmine atıfta bulunup yaşanan olayı ti'ye aldı. Öte yandan maskeli soyguncuların Keanu Reeves'in silahını çaldıkları öğrenildi. İşte detaylar...

Magazin 10-12-23 14:00

Rus anne ve kızı Bodrum'da katledilmişti! Duygulandıran paylaşım: 'Dünya güzeli 2 kadın'

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile kızı Dayana Dvizova (15), eski eşi Rus paralı asker Andrej Kuslevic (42) tarafından öldürülüp cesetleri çarşafa sarılarak sarp araziye atıldı. Rus anne ve kızının Adli Tıp Kurumu'ndaki cenazeleri, 7 gündür teslim alınmadı. Irina Dvizova'nın oğlu David Dvizova sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şu an en önemlisi onları Rusya'ya getirmek. Bu dünya çok temiz kalpli, dünya güzeli 2 kadın kaybetti" dedi. İşte detaylar...

Haber 05-12-23 16:59

ABD’den dikkat çeken İsrail açıklaması: ‘Desteklemiyoruz!’

Gazze’de süren savaşta başından beri İsrail’in yanında yer alan ABD’den dikkat çeken bir çıkış geldi. ABD, İsrail'in Gazze'nin güneyine yönelik operasyonlarını desteklemeyeceğini duyurdu. Öte yandan Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Husilere yönelik "potansiyel terörist tanımlamasını gözden geçirmeye" başladıklarını da ifade etti. İşte detaylar…

Haber 22-11-23 07:42

'Şu anda kritik saatlerdeyiz' deyip duyurdu: 'İsrail yeşil ışık yaktı', Peş peşe açıklamalar: 'Yakınız'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken ateşkes ve esir değişimi ile ilgili peş peşe açıklamalar geldi. İsrail'in esir takasıyla ilgili yeşil ışık yaktığı ifade edilirken Hamas lideri İsmail Heniyye, İsrail ile ateşkes anlaşmasına 'ulaşmaya yakın' olduklarını aktardı. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby de esirler konusundaki anlaşmaya ilişkin "Hiç olmadığımız kadar yakın olduğumuza inanıyoruz" dedi.

Haber 21-11-23 07:31

Çocuk psikiyatristinden skandal hareket! Aralarında danışanlarının da olduğu çocukların görüntülerini yapay zekayla pornografiye çevirdi... Bilgisayarından koleksiyon çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Karolina eyaletinde yaşayan 41 yaşındaki çocuk psikiyatristi David Tatum, aralarında hastalarının da bulunduğu çocukların görüntülerini yapay zekayla pornografiye çevirmekle suçlanarak 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tatum'un bilgisayarından binlerce çocuğa ait pornografik düzenlenmiş görüntüler çıktı.

Trend 15-11-23 08:04

Son dakika | Filistin'e destek yürüyüşlerine tepki göstermişti! İngiltere İçişleri Bakanı Braverman o sözleri sonrası görevden alındı, yerine David Cameron atandı

Son dakika haberi: İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman'ın ülkesindeki Filistin'e destek yürüyüşlerine tepki gösterirken polisin müdahalelerini övdü. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrıca bazı pankartları da sert sözlerle eleştiren Braverman kısa süre sonra görevden alındı. Braverman'ın yerine eski Başbakan David Cameron atandı.

Haber 13-11-23 11:54

Manchester United'ın yıldızıydı! David Beckham son hali ile gündem oldu

Victoria - David Beckham çifti, sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Kucağına aldığı keçiyle poz veren 48 yaşındaki ünlü isme çok sayıda yorum geldi.

Magazin 12-11-23 13:30

Celtic taraftarı, Filistin'e desteğini sürdürmekte kararlı

Celtic Star Taraftar Sitesi Editörü David Faulds, Celtic taraftarının Filistin'e desteğinin daimi olacağını belirterek "Celtic taraftarı, Filistin'e karşı çifte standart uygulanmasına izin vermeyecek." dedi.

Spor 03-11-23 11:59

Sinemanın ilk siyahi dedektifinden acı haber! Shaft'in yıldızı Richard Roundtree hayatını kaybetti

Korkusuz filminde hayat verdiği John Shaft karakteriyle hafızalara kazınan usta aktör Richard Roundtree hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Magazin 25-10-23 13:08

Filistin Dışişleri Bakanlığı’ndan ABD’li ünlü oyuncu John Cusack'a teşekkür

Filistin Dışişleri Bakanlığı, ABD’li ünlü oyuncu John Cusack’ın İsrail merkezli bir düşünce kuruluşunun Gazze’deki sivilleri yerinden etme raporunu kamuoyuyla paylaştığı için teşekkür etti.

Haber 24-10-23 18:23

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa aşka geldi! Dudağa dudağa pozu sosyal medyadan gündem yaratmayı başardı

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede 700 bini aşkın geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ariella Nyssa aşka geldi. Instagram hesabından sevgilisi Chris David ile romantik anlarını paylaşan fenomen ismin gönderisi kısa sürede beğeni topladı.

Trend 07-10-23 14:21

Victoria Beckham İşçi sınıfından gelen bir ailede büyüdüm deyince David Beckham dayanamadı

David Beckham'ın hayatını anlatan Netflix belgeseli gündemde. Belgeselde David Beckham, eşi Victoria Beckham'ın "İşçi sınıfından gelen bir ailede büyüdüm" yorumuna kayıtsız kalmadı.

Magazin 06-10-23 14:49

BEŞİKTAŞ LUGANO MAÇ SONUCU! UEFA Avrupa Konferans Ligi Beşiktaş Lugano maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

Beşiktaş Lugano maçı detayları sorgulanıyor. Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci haftasında Tüpraş Stadı'nda oynanan maçta İsrail Futbol Federasyonundan David Fuxman düdük çaldı. Fuxman'ın yardımcılıklarını Omer Barbiro ve Rostislav Talis üstlendi. Maçın dördüncü hakemi ise Erez Papir oldu. Beşiktaş Lugano maç sonucu sporseverler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Beşiktaş Lugano maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 05-10-23 22:08

Beşiktaş Lugano maçının hakemi David Fuxman kimdir, nereli ve kaç yaşında? David Fuxman, Beşiktaş Lugano maçını yönetecek

Beşiktaş Lugano maçının hakemi David Fuxman günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Beşiktaş Lugano maçı **bugün** (5 Ekim 2023 Perşembe) saat 19.45'te başlayacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci haftasında İsviçre temsilcisini konuk edecek olan Teknik direktör Şenol Güneş'in öğrencileri sahadan üstünlükle ayrılmak istiyor. Peki, David Fuxman kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Beşiktaş Lugano maçının hakemi David Fuxman hakkında merak edilenler...

Spor 05-10-23 19:39

ABD Başkanı Biden'dan iklim aktivistine sert tepki! Sesini kesersen...

ABD Başkanı Joe Biden, 2018 yılında hayatını kaybeden Cumhuriyetçi Senatör John McCain adına, Arizona'da düzenlenen etkinlikte konuşma yaptı. Biden, sözünü kesen bir iklim akvisitine çok sinirlenerek, "Sesini kesersen seninle bu etkinliğin ardından konuşacağım." dedi.

Haber 29-09-23 11:20