Emir Berke Zincidi Son Hali Haberleri

Eski hali olay olmuştu... Bahar'ın Rengin'i Ecem Özkaya estetik iddialarını yanıtsız bırakmadı! 'Benim haberim yok'

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı son dönemin en çok konuşulan yapımlarından biri olan Bahar'da hayat verdiği Rengin karakteri ile dikkat çeken Ecem Özkaya değişimiyle gündem olmuştu. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimiyle birlikte estetik iddiaları da gündeme gelmişti. Ecem Özkaya estetik iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 2024-07-25 09:19:53

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Leyla'sı Ebru Özkan imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hayat verdiği 'Leyla Türk' karakteri ile hafızalara kazınan Ebru Özkan şimdilerde yaptığı imaj değişikliğiyle dikkat çekti. Uzun saçlarını kısacık kestiren ünlü ismin son hali çok beğenildi.

Magazin 2024-07-23 15:02:01

Ateş Kuşları'nın güzeli İlayda Alişan imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Son dönemde hem özel hayatı hem de başarılı oyunculuğu ile gündemden düşmeyen İlayda Alişan şimdi de yaptığı imaj değişikliğiyle dikkat çekti. Saçlarını kestiren güzel oyuncu son halini 'sevdiniz mi?' notu ile paylaştı. Ünlü ismin gönderisi kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 2024-07-20 11:40:57

Eser Yenenler 15 günde 7 kilo verdi! Son hali herkesi şaşırttı

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı komedi programı ile ünlenen Eser Yenenler son dönemde YouTube üzerinden yaptığı programlarla adından söz ettiriyor. Eşi Berfu Yenenler ile çektiği komik videolarla da dikkat çeken ünlü isim şimdi de verdiği kilolarla gündemde. Eser Yenenler 15 günde 7 kilo verdi. Son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-07-18 08:05:33

'Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Ali İpin eşiyle pozunu paylaştı! Ne kadar mutlu

Fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Ali İpin, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Eşiyle birlikte geçirdiği 25 yılı kutlayan oyuncunun mutluluğuna yorum yağdı. İşte 'Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Ali İpin'in son hali...

Magazin 15-07-24 13:59

Messi'nin futbol hayatı bitebilir! Son maçta yaşadığı pozisyon görenlerin yüreğini burktu...

2024 Copa America finalinde Arjantin, normal süresi 0-0 sona eren maçta Kolombiya’yı uzatmalarda 1-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Sakatlanarak oyundan çıkan Messi'nin ayak bileğinin son hali görenleri korkuttu.

Spor 15-07-24 10:48

Doktorlar'ın Ela'sı Yasemin Özilhan formda fiziğiyle dikkat çekti! Son hali Nereden nereye dedirtti

Doktorlar dizisiyle hafızalara kazınan ve oyunculuk kariyerine kenara bırakarak lüks bir yaşam süren Yasemin Özilhan Bodrum tatilinde görüntülendi. Formda görünümüyle dikkat çeken Özilhan'ın değişimine de yorumları gecikmedi.

Magazin 15-07-24 07:33

En son 2016'da bikinili poz vermişti! Sibel Can'dan yaz pozu

Bir dönem Emir Sarıgül ile birlikte olduğu iddialarıyla gündeme gelen Sibel Can'dan yaz paylaşımı geldi. Sibel Can'ın paylaşımı sonrası akla 2016'da verdiği bikinili pozlar geldi.

Magazin 15-07-24 06:59

ABD Başkanı Biden, Trump'a saldırı sonrası ilk kez konuştu! Verdiği iki emri açıkladı

Son dakika: ABD Başkanı Joe Biden, Donald Trump suikast girişimi sonrası açıklamalarda bulundu. Biden dün yaşanan suikast girişiminin sonrasında Donald Trump'ın korunması için emir verdiğini açıkladı.

Haber 14-07-24 21:08

Vahşi Güzel'in Milagros'u Natalia Oreiro yıllara meydan okuyor! İşte son hali

Türkiye'de 90’ların sonunda yayınlanan Vahşi Güzel (Muneca Brava) dizisiyle tanınan Uruguaylı oyuncu Natalia Oreiro adeta yıllara meydan okuyor. Güzel oyuncunun son haline beğeni yağdı.

Magazin 14-07-24 14:17

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz imaj tazeledi! Son hali hiç beğenilmedi

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Pınar Deniz uzun zamandır kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. Sevgilisi ile çıktığı tatilden romantik anlarını da paylaşmaktan çekinmeyen Deniz bu defa yaptığı imaj değişikliğiyle gündem oldu. Ünlü ismin son hali hiç beğenilmedi.

Magazin 13-07-24 08:05

Kardeşinin mektubundan sonra dayanamadı... Sıla Doğu tahliyesinden sonra ilk kez paylaştı! Son hali gündem oldu

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla Kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çifti için iddianame hazırlandı. Bu kapsamda Dilan ve Engin Polat'ın hakkında 3 ayrı suçtan 20 yıldan 40 yıla kadar hapsi istendi. Hapis talebinin ardından Dilan Polat'tan mektup geldi ve 'Hiçbir suçumuz yok. Eziyet, zulüm ediyorlar bize' ifadelerini kullandı. Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu ise kardeşinin mektubunun ardından son durumunu paylaştı.

Magazin 12-07-24 15:43

Leman Sam torunu Taro Emir Tekin'i övmelere doyamadı! Evlilik için yaş sınırı koydu

Sadakatsiz dizisinin ardından Yalı Çapkını'ndaki başarılı performansı ve yakışıklılığıyla son dönemin en gözde isimlerinden biri olan Taro Emir Tekin'i anneannesi Leman Sam övmelere doyamadı. Ünlü isim torununa evlilik için yaş sınırı bile koydu.

Magazin 11-07-24 08:53

Sevda Demirel'in son hali gündemde! Görenler tanımakta zorlandı

Bir döneme damga vuran Sevda Demirel değişimiyle adından söz ettirdi. Geçtiğimiz yıllarda Doruk Doğrusöz ile aşk yaşayan ünlü ismin son halini görenler ‘Kim olduğunu anlayamadım’ dedi.

Magazin 01-07-24 07:59

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel imaj tazeledi! Yeni hali çok beğenildi

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel'in biricik ablası Gamze Erçel imaj tazeledi. Saçlarını kısacık kestiren Gamze Erçel'in yeni görüntüsü çok beğenildi.

Magazin 28-06-24 09:17

Ceyda Düvenci'den yeni imaj! Afrika örgüsü yaptırdı... Eski hali daha iyi

Bülent Şakrak ile boşandıktan sonra Güçlü Mete ile sevgili olan Ceyda Düvenci bir süredir yurt dışında tatildeydi. Son pozlarında sevgilisine teşekkür eden Düvenci tatil dönüşü imajıyla dikkat çekti.

Magazin 27-06-24 15:46

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna yüz gerdirme işlemi yaptırdı! Son hali gündem oldu

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla ara ara gündeme geliyor. Tuna, son olarak ameliyatsız yüz gerdirme işlemi yaptırdı. Son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-06-24 15:44

Evlenip Almanya'ya yerleşmişti! Oryantal Asena'nın tekne keyfi... Son hali dikkat çekti

İbo Show'da sergilediği dans performansıyla hafızalara kazınan bir dönemin en ünlü oryantali Asena evlendikten sonra kendine bambaşka bir hayat kurarak gözlerden uzak yaşamaya başlamıştı. Asena yıllar sonra tekne tatilinde görüntülendi.

Magazin 24-06-24 13:32

İstanbul'un tarihi simgelerinden... Restorasyonu devam eden Haydarpaşa Garı'nın son hali havadan görüntülendi

İstanbul’un tarihi simgelerinden olan ve yangında hasar gördüğü için 2016 yılında restorasyon çalışmalarına başlanan Haydarpaşa Garı'nda, binanın çevresine kaplayan örtünün bir kısmı kaldırıldı. Restorasyonun devam ettiği Haydarpaşa Garı'nın yeni hali dron ile görüntülendi.

Haber 24-06-24 12:50

Efsane yarışma Hugo'nun Tolga abisi yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler çok şaşırdı! 'Hâlâ aynı duruyor'

90'lı yıllara damga vuran ve en sevilen programlardan biri olan Hugo'nun Tolga abisi Tolga Gariboğlu yıllar sonra ortaya çıktı. Yaşamını New York'ta sürdüren Tolga Gariboğlu yaz tatilini burada ailesiyle birlikte geçireceğini söyledi. Ünlü ismin son hali ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-06-24 13:06

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan ve kızları Su ile lüks teknelerinde tatilde! Fit hali dikkat çekti

Son dönemde katıldığı programlardaki açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Pınar Altuğ şimdi de ailesiyle tatile çıktı. Eşi Yağmur Atacan ve kızları Su ile lüks teknelerinde denizin ve güneşin keyfini çıkaran Pınar Altuğ fit haliyle de dikkat çekti.

Magazin 20-06-24 12:35

Demet Akalın'ın kuzeni köpek saldırısında hayatını kaybetti! '2 evlat annesiz kaldı'

Demet Akalın, sokak köpekleri tarafından saldırıya uğrayan küçük Tunahan'ın son hali üzerinden büyük kuzeninin hayatını kaybettiğini duyurdu. Akalın '2 evlat annesiz kaldı' sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 19-06-24 15:02

Eylem Tok ABD'de hakim karşısına çıktı, tutuklu kalacak! Son hali dikkat çekti: O soruya verdiği yanıt gündem oldu

Türkiye'nin aylardır konuştuğu Eylem Tok bugün ABD'de hakim karşısına çıktı. Duruşmaya getirilen Tok'un son hali dikkat çekerken, dava 27 Haziran'a ertelendi. Tok'un oğlu ise 20.30'da hakim karşısına çıktı. Onun da duruşması ertelendi. Öte yandan Tok'un duruşmayı izleyen bir Türk vatandaşının sorusuna verdiği yanıt gündem oldu.

Manşet 18-06-24 19:12
abd

Nevra Serezli oğullarını paylaştı! Murat Serezli'nin saç sakalı birbirine karışmış...

Nevra Serezli oğullarıyla sosyal medyada paylaşımda bulundu. Serezli'nin kendisi gibi oyuncu olan oğulları Murat Serezli'nin son hali şaşırttı. Saç sakalı birbirine karışan oyuncu bir süredir rolü için traş olmuyor.

Magazin 18-06-24 09:26

Dilan Polat'ın kardeşi Can Doğu tahliye olduktan sonra ilk kez görüntülendi! Son hali dikkat çekti

Aylardır hepimizin yakından takip ettiği Dilan ve Engin Polat çiftinin duruşması geçtiğimiz günlerde görüldü. Duruşma sonucunda Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu'nun tahliyesine karar verildi. Can Doğu tahliyesinin ardından ilk kez görüntülendi.

Magazin 15-06-24 07:31

Yaprak Dökümü'nün 'Hayriye'si Güven Hokna'nın son paylaşımı şaşırttı! Oyuncunun incecik hali dikkat çekti

Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Güven Hokna son paylaşımıyla gündeme geldi. Hokna'nın son paylaşımında zayıfladığı gözlerden kaçmadı. Oyuncuya "Gençleşmişsin" gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 12-06-24 17:39

Demet Akalın tarzını değiştirdi! Yeni hali sosyal medyada çok konuşuldu

Sosyal medya paylaşımları ve sahne tarzlarıyla adından söz ettiren Demet Akalın 11 kilo verdiğini açıklamıştı. Fazla kilolarından kurtulan Akalın tarzını değiştirdi. Şarkıcı saçlarının arasına sarılar attırdı. Akalın'ın son haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 12-06-24 16:53

Settar Tanrıöğen aylar sonra Kızılcık Şerbeti ekibi ile buluştu! Son hali dikkat çekti

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan dizinin eski Apo'su Settar Tanrıöğen dizideki ekip arkadaşları ile yemeğe çıktı. Tanrıöğen'in ekiple birlikte verdiği pozda son hali dikkat çekti.

Magazin 12-06-24 12:39

Önce paylaştı sonra sildi... Şükran Ovalı'nın photoshopsuz halini görenler inanamadı

Son olarak Yargı dizisinde Savcı Derya karakterine hayat veren Şükran Ovalı şimdilerde sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekiyor. Futbolcu Caner Erkin ile mutlu bir evliliği olan Ovalı eşi ve çocuğuyla yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Ünlü isim şimdi de photoshopsuz hali ile dillere düştü. Ovalı o karelerini önce paylaştı sonra sildi...

Magazin 11-06-24 09:26

Hayatımıza 'Kimsenin gülmediği' adam olarak girdi... Özcan Özçelik yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali şaşırttı

Seneler önce 'Yurdum İnsanı' programında yaptığı stand up gösterisiyle hafızalara kazınan Özcan Özçelik'in son hali ortaya çıktı. Bir YouTuber ünlü isme ulaşarak hakkında bilgi verdi. Son hali şaşırtan Özçelik, şu anda simitçilik yaparak geçimini sağlıyor.

Kulis 10-06-24 15:45

Mezarına isminin yazılmamasını vasiyet etmişti! Tuncel Kurtiz'in mezarının son hali gündemde

Türk sinemasının efsane isimlerinden Tuncel Kurtiz'in mezarı yeniden gündem oldu. "Mezar taşım olmasın, adım yazılmasın" vasiyetine rağmen mezar yeri oklarla gösterilen Kurtiz'in mezarının son hali dikkat çekti.

Magazin 09-06-24 10:08

Usta sanatçı Tuncel Kurtiz'in mezarının son hali görenleri şaşırttı: Ramiz dayıya bu yapılır mı?

Ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Tuncel Kurtiz 77 yaşında hayatını kaybetmişti. Kurtiz'in mezarına isminin yazılmamasını ve mezar taşının olmamasını vasiyet etmişti. Usta sanatçının mezarının son hali ortaya çıktı. Şaşırtan görüntü ile ilgili sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 08-06-24 14:20

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu imaj tazeledi! Son hali hiç beğenilmedi

Yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Seyran' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Saraçoğlu bu defa yaptığı imaj değişikliğiyle gündem oldu. Saraçoğlu'nun yeni görüntüsü hiç beğenilmedi...

Kulis 08-06-24 08:54

Zehra Güneş'in son hali görenleri kahrettirdi! Takım arkadaşlarını desteklemeye koltuk değnekleriyle geldi

Geçtiğimiz günlerde antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle 2 maçtır takımda yer alamayan Zehra Güneş, son oynanan ABD maçında koltuk değnekleriyle takım arkadaşlarını desteklemeye gelirken, görenler hayli üzüldü. İşte detaylar...

Spor 04-06-24 20:43

Yıllar önce İstanbul'u terk etmişti! Özlem Tekin sırra kadem bastı... Çiftliğinin tavanı düşmüş, kapısına kilit vurulmuş

Uzun zamandır gözlerden uzak bir yaşam süren Özlem Tekin 2016 yılında her şeyi bırakıp Bodrum Muğla'ya yerleşmişti. Telefon dahi kullanmayan Tekin adeta sırra kadem bastı. Kendisinden bir türlü haber alınamayan Özlem Tekin'in çiftliğinin son hali ise herkesi şaşırttı.

Kulis 04-06-24 12:51

Şarkıcı Zara 9 kilo vermişti! Son hali çok konuşulan şarkıcı zayıflama sırrını açıkladı

Şarkıcı Zara son dönemlerde özel hayatı ve zayıf hali ile dikkat çekiyordu. 9 kilo veren şarkıcı zayıflama sırrını açıkladı. Şarkıcı, "Mümkün mertebe ev yemeği ve sebze ağırlıklı besleniyorum" dedi.

Magazin 01-06-24 12:30

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler bambaşka biri oldu! Değişimiyle şaşırttı

Türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler son yıllarda özel hayatıyla sık sık gündeme geliyordu. Son pozlarını paylaşan Yelliler'in son hali ve değişimi görenleri şaşırttı.

Kulis 31-05-24 09:54

Gözlerden uzakta yaşıyordu AVM'de ortaya çıktı! Müjde Ar son haliyle dikkat çekti

Türk sinemasının efsane oyuncularından Müjde Ar gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Bodrum'da yaşayan Müjde Ar son olarak bir AVM'de görüntülenince yıllara meydan okuyan son hali gündem oldu.

Kulis 31-05-24 07:49

Lüks rezidansta şüpheli ölüm: Herkes birbirini suçladı! Genç yazarın son paylaşımı dikkat çekti

Kağıthane’de lüks bir rezidansta yaşayan genç yazar Emir Germi (21), çatıdan düşerek hayatını kaybetti. Korkunç olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Germi'nin yazdığı kitaptan bir bölümü, ölmeden hemen önce sosyal medya hesabında paylaştığı öğrenildi. Germi'nin ev arkadaşının polise ailesiyle sorunları olduğunu söylediği, ailesinin ise çocuklarının ölümünden ev arkadaşının sorumlu olduğunu düşündükleri bilgisine ulaşıldı. İşte detaylar...

Haber 30-05-24 14:30

Verdiği kilolarla dikkat çeken Demet Akalın Miami tatilinden poz verdi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın Miami tatilinden sık sık paylaşımlar yapıyor. Son olarak bir şezlongda uzanırken poz veren Akalın'ın fit hali dikkat çekti.

Magazin 29-05-24 22:40

Hrant Dink suikastı tetikçisi Ogün Samast'ın son hali! Adliyeye böyle geldi

Hrant Dink suikastı tetikçisi Ogün Samast, tahliyesinin ardından açılan davada yargılanıyor. Samast, İstanbul’daki duruşmaya Trabzon'dan katıldı.

Haber 29-05-24 10:57

Üç Kız Kardeş'in yıldızı Özgü Kaya imaj tazeledi! Yeni hali çok beğenildi

Son olarak başrollerinde İclal Aydın ve Reha Özcan'ın yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan ünlü oyuncu Özgü Kaya başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken Özgü Kaya şimdi de imaj değişikliğiyle gündem oldu. Kaya'nın yeni haline beğeni yağdı.

Magazin 29-05-24 08:26

EURO 2024 öncesi ilginç olay! Berke Özer sürprizi... Milli takım kadrosunda yok ama idmanında var!

Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024 için hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımı'nın son yapılan antrenmanıyla ilgili paylaşımda 'Berke Özer' detayı dikkat çekti. Açıklanan EURO 2024 geniş kadrosunda yer almayan Eyüpspor'un başarılı kalecisi Berke Özer'in son yapılan idmanda sahaya çıktığı görüldü.

Spor 28-05-24 13:56

Fenomen Beren Güney cinsiyet değiştirmişti... Son hali dikkat çekti: Dolguların göbeğime, belime, bacaklarıma aktığını gördüm

Cinsiyet değiştirip 30'a yakın ameliyat olan fenomen Beren Güney son haliyle gündemde. Bu işlemler için 500 bin TL harcayan Beren Güney yaşadıkları yüzünden dolgularını eritti. Fenomen "Dolguların göbeğime, belime, bacaklarıma aktığını gördüm" dedi.

Magazin 27-05-24 10:13

Mert Hakan Yandaş telefonundan Galatasaray maçını izledi, Sarı-Kırmızılılar öne geçtiğindeki hali gündem oldu!

Süper Lig'in son haftası müthiş bir mücadeleye sahne olurken, cezası nedeniyle takımının maçını tribünden takip eden Mert Hakan Yandaş bir yandan da cep telefonundan Galatasaray maçını takip etti. Yandaş'ın Sarı-Kırmızılılar öne geçtiğindeki hali ise sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 27-05-24 08:44

İstanbul'da defineciler şehitliği delik deşik etti: Son hali görenleri şaşkına çeviriyor...

İstanbul Arnavutköy'de bulunan şehit mezarlığı definecilerin hedefi oldu. Savaş zamanından kalan altınların gömülü olduğunu düşünen defineciler şehit mezarlarını delik deşik ederken açtıkları çukurlar ise ziyaretçiler için tehlike oluşturdu.

Haber 26-05-24 10:30

Aylarca kira ödememişti… Pucca evden çıktı ama evin son hali şoke etti! 'Bu kadar da olmaz'

'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık ev sahibiyle 16 aydır kira ödemediği için mahkemelik olmuştu. Pucca evden çıktı ama ev sahibi evin son halini paylaştı. Pucca'nın ev sahibi Jale Tuncer'in paylaşımları herkesi şoke etti.

Kulis 24-05-24 11:14

Reisi'nin düşen helikopteriyle ilgili ön rapor açıklandı! Pilot düşmeden bir buçuk dakika önce...

İran Genelkurmay Başkanlığı, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve beraberindekilerin bulunduğu helikopterin kaza yapmasından sonra başlattığı araştırmaya ilişkin ön inceleme sonuçlarını yayımladı. Raporda zamana ihtiyaç vurgusu yapılırken pilotun diğer helikopter pilotlarıyla kazadan 1,5 dakika önce son kez iletişime geçtiği belirtildi.

Haber 24-05-24 08:57

Burak Kut'un kızı Aden 13 yaşına bastı! Son halini görenler ise gözlerine inanamadı

90'lı yıllara damga vuran, Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Burak Kut sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Şarkıcı geçtiğimiz günlerde 13 yaşına basan kızı Aden'i paylaştı. Aden'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 22-05-24 17:47