Faik Baysal Haberleri

EYT'den emekli oldu, emeklilik hayali kısa sürdü! 9 ay emekli maaşı aldı, sonrasında ise...

Antalya’da yaşayan aşçı Taner Baysal (46), EYT düzenlemesiyle emekli oldu. Ancak emeklilik hayali kısa süren Baysal'ın 9 ay sonra emekliliği iptal edildi. Emekli maaşı yatmayınca durumu fark eden Baysal'a 27 yıl öncesinden borcu olduğu söylendi. Baysal ödeme yapıp tekrar başvurarak yeniden emekli oldu. Ancak bu kez de 9 ay boyunca ödenen toplam 101 bin liranın da Baysal’dan tahsil edileceği bildirildi. İşte detaylar...

Haber 2024-05-14 10:30:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefonunda yüklü olan tek uygulama Maçkolik!

Süper Lig kulüplerinden İstanbulspor’un başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve başkan yardımcısı Bayram Saral geçtiğimiz günlerde düzenledikleri basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Sarıalioğlu, açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonunda sadece Maçkolik uygulamasının olduğunu ifade etti.

Spor 2024-05-04 21:31:57

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu: ''Yatacaklar, kalkacaklar beni rüyalarında görecekler''

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, mevcut TFF yönetiminin görevden ayrılması için elinden gelen her şeyi yapacağını ve mevcut yönetimin 18 Temmuz’daki seçimi de yapmayacağını söyledi. İstanbul ekibinin başkan yardımcısı Bayram Saral ise olağanüstü kongre çağrısıyla verilen imza sayısının 136 olduğunu duyurdu.

Spor 2024-05-02 18:31:51

Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumu

Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı, şarkıcı ve iş insanı Faik Öztürk'ten üzen haber geldi. Faik Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun sol tarafının felç olduğu ortaya çıktı.

Magazin 2024-04-25 09:37:17

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Afrikalı öğrenci tepkisi: 'Otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Abant İzzet Baysal Üniversite’ne özellikle Afrika ülkelerinden öğrencilerin getirildiğini belirterek aldıkları yeni kararı açıkladı. Karabük'te Afrikalı öğrencilerin sayısındaki artışın Bolu'da da yaşandığını belirten Özcan "Bu şekilde gelmiş olan öğrencilerin, otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız. Bunlar öğrenci mi değil mi belli değil? Orada suça karışıp, karışmadıkları belli değil, kim oldukları belli değil” dedi

Haber 15-04-24 22:20

Bayram harçlığı kuyruğu! Duyan evinin önüne geldi... Yaklaşık 400 çocuk!

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kişinin çocuklara bayram harçlığı dağıtacağını duyurması üzerine evinin önünde uzun kuyruk oluştu. Yaklaşık 400 çocuk, bayram harçlığı alabilmek için Baysal çiftinin evine gelirken; her bayram çocuklarla bir araya geldiklerini kaydeden Baysal çifti, "Çocukların yüzündeki gülümseme bizleri de çok mutlu ediyor" diye konuştu.

Haber 12-04-24 09:43

Doğum günü partisine katıldıkları kıyafetleri sosyal medyanın diline düştü: Abi o nasıl terlik

Magazin dünyasının sempatik çiftleri arasında gösterilen Safiye Soyman ve Faik Öztürk arkadaşlarının doğum günü partisine katıldılar. Çiftin parti için tercih ettiği kıyafetler sosyal medyada gündem olurken Faik Öztürk'ün terlikleri çok konuşuldu.

Magazin 09-04-24 13:04

Adana'da keşfedilen yeni bitki türüne kentin mitolojik ismi verildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Eker'in bilim literatürüne "Gladiolus adanus Eker & Sağıroğlu" olarak kazandırdığı bitkiyle bugüne kadar keşfettiği tür sayısı 22'ye ulaştı.

Yurthaber 22-03-24 11:53

Meslek lisesi öğrencileri film setlerinde yapılan makyajı uygulamalı öğreniyor

Bursa'daki Faik Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitimlerine devam eden öğrenciler, saç ve cilt bakımı, masaj gibi uygulamaların yanı sıra bilim kurgu filmlerinin setlerinde yapılan karakter makyajını da öğrenerek mesleğe hazırlanıyor.

Yurthaber 07-03-24 11:03

Ani vedası olay olmuştu! Deniz Baysal Teşkilat'tan neden ayrıldığını ilk kez açıkladı

TRT1 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Teşkikat dizisinde yaşanan oyuncu değişiklikleri herkesi şaşırtmıştı. Dizide 'Zehra' karakterine hayat veren Deniz Baysal'ın ani vedası büyük ses getirmişti. Ünlü oyuncu diziden neden ayrıldığını ilk kez açıkladı...

Magazin 02-03-24 15:38

MİT, 160 km içeride yakaladı! Faik Aydın etkisiz hale getirildi

MİT, terör örgütü PKK/KCK'ya Avrupa'dan eleman temin eden terörist Faik Aydın'ı, Irak sınırından yaklaşık 160 kilometre derinlikte düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 13-01-24 09:43

Doğum için hastaneye geldiler, bebeklerinin öldüğünü öğrendiler! Şoke eden iddia: 2 saat boyunca...

Bolu'da, doğum için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'ne gelen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) aldıkları haberle yıkıldılar. Doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen genç çift gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu. Şikayetçi olacağım” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 26-12-23 15:59

NE GEMİLER YAKTIM 4. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte oyuncuları ve isimleri

Ne Gemiler Yaktım 4. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Show TV ekranlarında yayınlanan Ne Gemiler Yaktım dizisi 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba dedi. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler son bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Dizinin 4. bölümü bu akşam yayınlanacak. Peki, Ne Gemiler Yaktım son bölümde neler oldu? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 25-12-23 20:26

Fatih Portakal, TFF Başkanı Büyükekşi’ye böyle seslendi: ‘Ok yaydan çıktı! Taraftar da galeyana gelecek artık’

Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Maç 1-1 devam ederken İstanbulspor'un VAR incelemesi sonrası verilmeyen penaltı kararı, İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'nu çileden çıkardı. Başkan sahaya girerek oyuncularını maçtan çekti. Olaylar üzerine Fatih Portakal, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye istifa çağrısında bulundu.

Spor 21-12-23 10:24

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'ndan açıklama! ''Benim inip birini tokatlayacak durumum yok, isterlerse küme düşürsünler!''

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, dün oynanan ve sahadan çekildikleri Trabzonspor maçıyla ilgili açıklamalardan bulundu. Sarıalioğlu, "TFF istifa etmez, TFF görevden alınılır. İstifa edecek yetkisi yok. TFF'ye olan güvenimizi tamamen kaybettik. İsterlerse bizi küme düşürebilirler, sorun yok" açıklamasını yaptı.

Spor 20-12-23 16:43

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'ndan açıklama! ''Benim inip birini tokatlayacak durumum yok''

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, dün oynanan ve sahadan çekildikleri Trabzonspor maçıyla ilgili açıklamalardan bulundu. Sarıalioğlu, "TFF istifa etmez, TFF görevden alınılır. İstifa edecek yetkisi yok!" dedi.

Spor 20-12-23 16:32

Tüm dünya Türk futbolunu konuşmaya devam ediyor! İstanbulspor'un sahadan çekilmesi Avrupa'da manşet oldu: Türkiye'de inanılmaz olay!

Süper Lig'in 17. haftasında oynanan İstanbulspor-Trabzonspor maçında uzun süre unutulmayacak bir olay yaşandı. İstanbul ekibinin başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, hakem Ali Şansalan'ın kararları sonrası takımını sahadan çekerken bu olay Avrupa basınında da geniş yankı buldu. Konuyla alakalı bir çok manşet atılırken, "Türkiye'de çılgın sahneler" ifadeleri kullanıldı. İşte o manşetler...

Spor 20-12-23 07:55

İstanbulspor'un sahadan çekilmesinin ardından Erman Toroğlu'ndan korkutan yorum!

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında oynanan İstanbulspor-Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Trabzonspor’un ikinci golünün ardından karşılaşmanın 74. dakikasında takımı sahadan çekti. Bu kararın ardından spor yorumcusu Erman Toroğlu yorumlarda bulundu.

Spor 19-12-23 22:18

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti?

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi sorusu futbolseverler tarafından sorgulanmaya başladı. İstanbulspor Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecekti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Bu gelişmenin ardından konuya dair detaylı bilgiler sorgulanmaya başladı. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti? İşte detaylar...

Spor 19-12-23 22:17

İstanbulspor yönetimi, hakem kararlarını protesto etmek için Trabzonspor maçında takımı sahadan çekti!

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında oynanan İstanbulspor-Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Trabzonspor'un, İstanbulspor karşısında 2-1'lik üstünlüğü bulunuyordu. Bordo-mavililerin attığı 2. gol öncesi İstanbulspor faul bekledi. Yapılan VAR incelemesinin ardından Trabzonspor'un golü verildi. Bu karar sonrası İstanbulspor başkanı sahaya indi ve takımı maçtan çekti.

Spor 19-12-23 21:37

NE GEMİLER YAKTIM 3. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu!

Ne Gemiler Yaktım 3. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba diyen Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım ilk bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-23 20:11

Bildiğiniz gelin arabalarını unutun! Tüm şehir onları izledi

Kocaeli’de Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde mini süpürge aracı şoförü olan Türkan Baylan, aynı müdürlükte çalışan Faik Çalık ile evlendi. Baylan'ın kullandığı mini süpürge aracını çiçek ve balonlarla süsleyen çift, gelin arabası olarak kullanırken, çöp kamyonları, su tankerleri ve diğer araçların da katılımıyla oluşturulan konvoyla ilçede tur attı.

Haber 17-12-23 21:34

NE GEMİLER YAKTIM 2. BÖLÜM İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir, hangi gün yayınlanıyor? Show TV yayın akışı

Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu ile ilgili araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayan Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizinin izleyicileri 'Ne Gemiler Yaktım hangi gün?' ekranını sorguluyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? NE GEMİLER YAKTIM 2.BÖLÜM İZLE ekranı ve Show TV yayın akışı

Magazin 11-12-23 19:21

NE GEMİLER YAKTIM İLK BÖLÜM İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizi oyuncuları kimler, konusu ne? Show TV yayın akışı

Ne Gemiler Yaktım 1. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayan Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki,Ne Gemiler Yaktım dizi oyuncuları kimler, konusu ne? NE GEMİLER YAKTIM İLK BÖLÜM İZLE ekranı ve Show TV yayın akışı

Magazin 07-12-23 19:15

Ne Gemiler Yaktım'ın Fidan'ı Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli ve kaç yaşında? Dizi ve filmleri

Devrim Özkan, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Fidan karakterine hayat veriyor. Dizide Deniz Baysal Yurtcu,, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Devrim Özkan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Fidan'ı Devrim Özkan'ın oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-12-23 20:14

NE GEMİLER YAKTIM 1. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi ilk bölümde neler olacak? İşte konusu ve oyuncuları

Ne Gemiler Yaktım 1. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba diyen Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım ilk bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 04-12-23 20:14

Ne Gemiler Yaktım'ın Başkomiser Toprak'ı Erkan Kolçak Köstendil kimdir, nereli ve kaç yaşında? Erkan Kolçak Köstendil dizileri

Erkan Kolçak Köstendil, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Toprak karakterine hayat veriyor. Dizide Devrim Özkan, Deniz Baysal Yurtcu ve Berk Hakman gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Erkan Kolçak Köstendil kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Toprak'ı Erkan Kolçak Köstendil'in oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-12-23 20:12

Ne Gemiler Yaktım'ın Rutkay'ı Berk Hakman kimdir, nereli ve kaç yaşında? Berk Hakman'ın oynadığı diziler

Berk Hakman, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Rutkay karakterine hayat veriyor. Dizide Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Deniz Baysal Yurtcu gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Berk Hakman kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Rutkay'ı Berk Hakman'ın oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-12-23 20:11

Ne Gemiler Yaktım hikayesi ne, gerçek mi, uyarlama mı? Ne Gemiler Yaktım dizisi nerede çekiliyor?

Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda yer aldığı, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil'i buluşturan dizisine dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, Ne Gemiler Yaktım hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 04-12-23 20:10

NE GEMİLER YAKTIM KONUSU VE OYUNCULARI: Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, konusu nedir? Show TV'nin yeni dizisi izleyiciyle buluştu

Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Show TV'nin yeni dizisinde Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimler başrolleri paylaşıyor. En son yine aynı kanalda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban ile partner olan Devrim Özkan, Songül Payaslı karakterine hayat veriyordu. Peki, Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu nedir?

Magazin 04-12-23 20:09

Burgazada'ya nasıl gidilir? Burgazada vapur seferleri ve saatleri

İstanbul açıklarında Prens Adaları adı ile de bilinen adalar bulunur. Bu adaların üçüncü büyüğü olan adası Burgazada’dır. Sait Faik ile özdeşliği ile de bilinen Burgazada, yuvarlaktır ve genişliği iki kilometre kadardır. Denizin altından adaya bağlı olan ve Kumbaros adı verilen küçük bir adacık da vardır. Evliya Çelebi’nin notlarında da yer alan Burgazada, köklü bir geçmişe sahiptir.

Haber 25-11-23 20:23

Devrim Özkan'lı Ne Gemiler Yaktım'ın ilk fragmanı yayınlandı! O sahne gündem oldu: Tamam at o zaman ya

Show TV'nin merakla beklenen Ne Gemiler Yaktım dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Kadrosunda Devrim Özkan, Deniz Baysal, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ı bulunduran dizi, ilk fragmanıyla güncem oldu.

Magazin 24-11-23 23:57

Park halindeki otomobilin motor kısmı alev aldı!

Bolu’da İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi içerisinde park halindeki otomobilin bilinmeyen bir nedenle motor kısmı alev alev yandı.

Haber 24-11-23 23:40

Süper Lig'de böyle ayrılık yaşanmadı! İstanbulspor'un yıldızı İbrahim Yılmaz önce darp raporu aldı, sonra sözleşmesini feshetti

İstanbulspor'un 29 yaşındaki oyuncusu İbrahim Yılmaz, kulüp başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile tartıştıktan sonra darp raporu aldığı ve kulüp ile olan sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 23-11-23 17:31

Hastanede randevu çilesi bitti, artık beklemek yok

Türkiye’nin birçok şehrindeki ortodonti bölümünde randevu çilesi oluşurken, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Diş Hekimliği Fakültesi randevu defterindeki hastaları tedavi ederek, listeleri boşalttı.

Yurthaber 03-11-23 10:27

CHP'li Öztrak'tan açıklama: Önümüzdeki yıl vatandaş için kolay olmayacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, ''Kurultayımızda gücümüze güç katacağız. Delegelerimizin mihenk taşına vurulduktan sonra, 'Alındım, kırıldım, gücendim' demeden, kol kola girip, tüm gücümüzle yerel seçimler için çalışacağız'' dedi. Öztrak, 2024 yılının vatandaşı zorlayacağına dair açıklamalarda da bulundu.

Haber 23-10-23 18:08

Eşini katledip Vahiy geldi demişti! Dehşetin çığlıklarını komşuları da duydu... O caninin cezası belli oldu

3 çocuk annesi Yeter Baysal evde yemek yaptığı sırada eşinin dehşetine uğramış, Necmettin Baysal ortalığı kan gölüne çevirmişti. Nevşehir'de 2019'da meydana gelen korkunç olayın ardından cani koca, eşini öldürmesine gerekçe olarak "vahiy gelmesini" göstermişti. Vahşete imza atan Baysal'ın cezası belli oldu.

Haber 20-10-23 12:59

Deniz Baysal annesini paylaştı, dua istedi! Murat Yıldırım'dan yorum gecikmedi

En son Teşkilat dizisinde Zehra karakterine hayat veren Deniz Baysal sosyal medya hesabından annesiyle hastanede çekilmiş pozlarını paylaştı. Baysal’ın fotoğraflarına yorum yapanlar arasında Teşkilat’taki partneri Murat Yıldırım da yer aldı.

Magazin 14-10-23 10:27

Faik Öztrak'ın açıklamalarına Hamza Dağ'dan tepki: Hainlere güzel görünmenize gerek kalmadı

CHP sözcüsü Faik Öztrak PKK'nın Ankara'da gerçekleştirdiği bomba eylemiyle alakalı iktidarı hedef almıştı. Öztrak'ın yaptığı açıklamalara AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan tepki geldi.

Haber 02-10-23 23:13

Ders zili çaldı, acil ve poliklinikler doldu taştı! Belirtiler birbirine karıştı: 'Okula göndermeyin'

Okulların açılmasıyla birlikte hastalık zili de çaldı. Sıcaklıklar yazı aratmasa da okula giden öğrenciler bir bir hastalanıyor. Aciller ve poliklinikler şimdiden doldu. Nezle, grip, ateş, ishal gibi belirtiler birbirine karışırken Doç. Dr. Bora Baysal, "Hasta çocuklarımızı okula göndermeyelim. Bir hasta çocuk içeri enfeksiyonu soktuğu zaman, enfeksiyon çıkasıya kadar aylar geçiyor" dedi.

Haber 27-09-23 07:50

CHP’den Sezgin Tanrıkulu’nun TSK'ya yönelik sözleri sonrası ilk açıklama! Faik Öztrak: 'Kabul edilemez'

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun TSK'ya yönelik açıklamalarına tepkiler devam ediyor. CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Tanrıkulu'nun açıklamaları hakkında, "Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun, milletimizin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetleri'ni töhmet altında bırakan ifadeleri kabul edilemez" dedi.

Haber 09-09-23 21:56

Firari FETÖ yükümlüsü saklandığı evde yakalandı!

Adana'da FETÖ/PDY üyeliğinden hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan jeoloji mühendisi Faik Selçuk Kızılkaya, saklandığı evde yakalandı.

Haber 08-09-23 11:04

Teşkilat dizinde Murat Yıldırım'a bomba partner! Ünlü isim Neslihan rolünü canlandıracak

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat'a yeni bir oyuncu dahil oldu. Bilindiği üzere Murat Yıldırım'ın partneri Deniz Baysal diziden ayrılmıştı. Murat Yıldırım'ın yeni partneri ise çok ünlü bir isim oldu.

Magazin 06-09-23 22:39

Mansur Yavaş'ın yerine Levent Gök iddiası gündem olmuştu! CHP'den açıklama geldi

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken CHP'nin Ankara için Mansur Yavaş yerine Levent Gök'ü aday göstereceği iddiası gündem oldu. CHP Genel Merkezi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Levent Gök iddiasına yanıt vererek mahalli seçimlerde tarih yazacaklarını yineledi.

Haber 21-08-23 17:55

Ekrem İmamoğlu'nun 'adaylık' açıklamasına CHP'den ilk tepki: Genel Başkan'ın söylediğini yapmış oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul için adaylık mesajı sonrası CHP Genel Merkez'den ilk tepki geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak "Genel Başkan'ın söylediğini yapmış oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 15-08-23 16:01

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan dikkat çeken yerel seçim açıklaması: 'Tarih yazacağız'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, mart ayında yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak "Yerel seçimden sonra milletimizin daha beterini yaşamaması için var gücümüzle sahada olacağız. Mahalli idare seçimlerinde tarih yazacağız. Bu gidişe 'dur' diyeceğiz" dedi.

Haber 14-08-23 17:24

Ekmek teknesi alev alev yandı: Kendisi söndürdü

Bolu’da İzzet Baysal Caddesi’nde faaliyet gösteren bir mısırcı dükkanı henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı.

Yurthaber 14-08-23 15:03

TRT dizisi Teşkilat'a Deniz Baysal yerine kim gelecek? İşte merak edilen rol

Deniz Baysal’ın hayat verdiği Zehra karakterinin ayrılmasının ardından Teşkilat dizisinin yeni kadın başrol oyuncusunun kim olacağı merak konusu oldu. Murat Yıldırım'ın başrolünde olduğu dizi için yeni başrolün karakteri belli oldu.

Magazin 13-08-23 14:40

Öztrak'tan dikkat çeken 'değişim' çıkışı! Tek tek saydı: Süreci başlattık

Seçimlerin ardından CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları devam ederken CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'tan son süreçle ilgili yeni açıklamalar geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimlerde her iki oydan birini aldığını savunan Öztrak, "Bu kongreyi niye yapıyoruz? İlçe başkanlarımız değişiyor, il başkanlarımız değişecek, kurultay delegelerimiz değişecek, parti yönetimi değişecek. Bunların hepsi olacak. Süreci biz başlattık." ifadelerini kullandı.

Haber 06-08-23 16:27