Var Olmak Nasil Yazilir Haberleri

SON DAKİKA: Akaryakıta 3’ü bir arada indirim! Önce LPG şimdi de benzin ve motorin: 5 ay sonra ilk kez olacak (6 Haziran Perşembe güncel benzin-mazot-LPG fiyatı)

Son dakika haberi… Motorin ve benzin başta olmak üzere akaryakıt fiyatları benzin ile dolar kurundaki harekete göre değişmeye devam ediyor. Milyonlarca araç sahibi petrol fiyatlarının 4 ayın en düşük seviyesini görmesinin ardından ‘bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim zam var mı?’ sorusuna yanıt ararken son dakika gelişmesi yaşandı. Peki 6 Haziran 2024 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar? Güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? İşte il il benzin-mazot-LPG (Otogaz) fiyatları…

Finans 2024-06-06 07:24:07

Litresi 400 bin TL! Fransa, İngiltere, Amerika, Japonya... Hepsinden talep var! Sabah erkenden toplamaya başlıyorlar

Dünya gül yağı üretiminin yüzde 65’lik oranını karşılayan Isparta’da kozmetik sektörünün ham maddesi gül yağının litre fiyatı dudak uçuklatıyor. Tonlarca gül çiçeğinin kaynatılmasıyla elde edilen 1 litre gül yağının fiyatının 12 bin euro’nun üzerinde olması bekleniyor. Elde edilen gül yağının başta Fransa, İngiltere, Amerika, Hindistan ve Japonya olmak üzere dünya üzerinde birçok ülkeye ihracatının sağlandığı belirtiliyor.

Finans 2024-06-05 10:18:31

A101'e Adidas Superstar ve New Balance modelleri geliyor! İşte 30 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

"A101'de bu hafta neler var?" diye merak eden alışveriş severler, sizleri böyle alalım. Çünkü A101 Aldın Aldın Kataloğu'nun 30 Mayıs 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. Adidas'tan New Balance'a en sevilen ayakkabı modelleri, iPhone 14, iPhone 15, ünlü markaların küçük ev aletleri ve çok daha fazlasına uygun fiyatlarla sahip olmak için A101 Aktüel Kataloğu'nu inceleyebilirsiniz, işte detaylar!

Haber 2024-05-30 11:05:32

Pitbull cinsi köpeğine sözleri sosyal medyanın gündemine yerleşti! Senin yerinde olmak isteyen insanlar var

Sosyal medyada pitbull cinsi köpeğiyle birlikte Türkiye'den Hollanda'ya taşınan bir kadının paylaşımı gündem yarattı. Köpeğiyle konuştuğu anları kaydeden kadının ifadeleri sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Özellikle genç kadının, "Senin yerinde olmak isteyen insanlar var" demesi viral oldu.

Trend 2024-05-29 15:34:40

Diğer Haber Etiketleri

Akaryakıt yağ Isparta a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 bugün a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya Pitbull sosyal medya yenilenmiş iphone yenilenmiş telefon apple iphone 12 otomotiv Araç güvenlik kampanya bahçe maçı Fatih Karagümrük fatih karagümrük teknik direktör fatih karagümrük teknik direktörü karagümrük teknik direktör karagümrük teknik direktörü maçın Tolunay Kafkas OECD Türkiye büyüme Enflasyon son dakika Taksim Meydanı disk CHP 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü alara İyi Yaşam doğa mor zihin yaşam Avrasya üyelik hava durumu meteoroloji otobüs kaza eo Göz fön makinesi ayakkabı Basketbol Rize çatışma köpek maması kedi maması fiyatları Tayland cilt genç yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde gençleşme yöntemleri Diyarbakır kavga el bakımı hazımsızlık gaz şişkinlik ödem mide yanması kramp güzellik hücreler posa vf yüz temizleme jeli fatih portakal oy pusulası yerel seçimler haberler partiler Seçim 2024 Bayram ikramiyesi mon diş zerdeçal diş macunu kilo verme zayıflama fit vücut kilo verme hikayeleri Kilo vermek ak parti Yeniden Refah Partisi Yerel seçim adidas terrex adidas terrex bot adidas terrex erkek terrex outdoor ayakkabı erkek outdoor ayakkabı outdoor bot Altın epstein Simpsons dizisi ÖSYM sınav hafta sonu ele Kim Milyoner Olmak İster atv yayın akışı 10 fenerbahçe süper li Süper Lig beşiktaş Derbi Rıdvan Dilmen sarı lacivert deprem İstanbul Bursa Gemlik çadır kamp çadır otomatik çadır büyük çadır altın kelebek ödülleri sahipleri gecesi kelebe kelebek madrigal grup altın kelebek ödül sahipleri Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli okullar tatil mi yarin okullar tatil mi ÖTV bugün okullar tatil mi atan da, hedefi iyet maç, dzeko saç dökülmesi saç dökülmesi nasıl önlenir saç dökülmesi neden olur saç dökülmesine ne iyi gelir Cuma namazı cuma namazı nasıl kılınır cuma namazı nasıl kılınır resimli cuma namazı kılınışı diyanet Adana ilan sevgili çalışan Fast food yiyecek yolcu otobüsü Kayseri trafik kazası

Yenilenmiş iPhone 12 almaya değer mi? Yenilenmiş iPhone 12 hakkında her şey

Kaliteli bir akıllı telefon arayışındaysanız, size müthiş bir önerimiz var: Yenilenmiş iPhone 12! Zarif tasarımı ve üstün performansıyla öne çıkan yenilenmiş iPhone 12'yi tercih ederek bütçenizi korurken dijital atık miktarının azalmasına destek olarak çevreye de katkıda bulunabilirsiniz. Gelişmiş teknolojiye uygun fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız tasarımdan kameraya, donanımdan pile kadar incelemesini yaptığımız yenilenmiş iPhone 12 içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz!

Haber 25-05-24 16:55

50 değil 100 değil 300 bin TL'ye kadar! Araç bayilerinde '7 Temmuz' telaşı! Otomobil almak isteyenler elinizi çabuk tutun!

Otomobil sahibi olmak isteyenleri sevindirecek haber! Otomotiv sektöründe '7 Temmuz' alarmı yaşanıyor. Temmuz ayından itibaren güvenlik tedbirleri ve teknolojileri olmayan sıfır kilometre araçlar artık satılamayacak. Stokları eritmek isteyen araç bayileri peş peşe kampanyalar düzenlendi. Nakit indirimi de yapan var, kredide düşük faiz uygulayan da... Sektör temsilcileri araç almak isteyenleri süre konusunda uyardı. Stoklar eriyebilir...

Finans 24-05-24 09:25

Tolunay Kafkas'tan olay yaratan ifadeler! ''Bazı anlama özürlüler var, onlara da çok sinirleniyorum''

Fatih Karagümrük takımının teknik direktörü Tolunay Kafkas, Sofiane Feghouli'nin aldığı 5 maçlık cezayla ilgili çok sert konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına dikkat çekerek "Adil olmak zor. Daha ileri gitmek istemiyorum ve menfaatim için bir şey konuşmuyorum. Bazı anlama özürlüler var." diye konuştu.

Spor 08-05-24 20:23

OECD'den Türkiye değerlendirmesi! Büyüme, enflasyon açıklaması geldi: Politikada gevşeme beklemiyoruz

OECD Başekonomisti Lombardelli, Türkiye ve dünyadaki ekonomik görünümü değerlendirdi. Lombardelli, "Türkiye ekonomisine ilişkin iyimser olmak için nedenlerimiz var ancak enflasyonu düşürmek için sıkı politika duruşunun devam etmesi gerekecek. Biz politikada gevşeme beklemiyoruz" dedi.

Finans 02-05-24 11:32

SON DAKİKA | İstanbul'da 1 Mayıs gerilimi! CHP ve DİSK çağrı yapmıştı, Taksim'e çıkan yollar kapatıldı, gözaltılar var: Polisle göstericiler arasında arbede

Son dakika haberi: İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için Taksim Meydanı'na bu yıl da izin verilmedi. CHP ve DİSK başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları Taksim çağrısında bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yasak kararından geri adım atmadı. Sabah saatlerinde Taksim'e çıkan yollar kapatıldı. Beşiktaş ve Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'ne çıkan gruplara polis müdahale edip gözaltına aldı. Saraçhane'den Taksim'e yürümek isteyen grupla polis arasında arbede çıktı.

Haber 01-05-24 06:24

Senin ruhun hangi doğa olayı?

Haydi senin ruhunu hangi doğa olayına benzetelim? İşte senin için hazırladığımız eğlenceli bir test var. Kendi doğa elementin ve ruhun hakkında biraz daha fazla bilgi sahibi olmak için bu testi tamamla. Mevsimlerden, renklerden ve doğa olaylarından ilham alarak senin için en uygun olanı bulalım. Hazırsan, doğa yolculuğuna çıkmaya başlayalım!

Kadin 30-04-24 00:23

Zihnini ve bedenini yenilemenin 10 yolu

Zihni ve bedeni yenilemek için birçok yol var. Bunları uygulayarak bedenen ve zihnen çok daha sağlıklı olmak mümkün. Hem zihni hem bedeni yenileyecek yolları merak ediyorsanız sizi içeriğe alalım!

Kadin 25-04-24 17:52

Avrasya Kalkınma Bankası'ndan Türkiye açıklaması: Üyeliğe gideceğini umuyoruz

Avrasya Kalkınma Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Nikolay Podguzov, "Türkiye ile halihazırda bağlarımız var ve bunun nihayetinde üyeliğe gideceğini umuyoruz. Orta Asya'da sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmak için mümkün olduğunca fazla destek sağlamak, küresel bankaların ve bölgesel bankaların çalışmalarına yardımcı olmak ve küresel zorlukların üstesinden gelmek bizim için çok önemli" açıklamasını yaptı.

Finans 21-04-24 14:17

'Başta İstanbul olmak üzere...' Prof. Dr. Orhan Şen saat verdi... 43 il için sarı alarm! Meteoroloji'den son dakika 20 - 24 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur, fırtına, dolu var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün peş peşe yaptığı uyarıların ardından yurdun büyük bir bölümünde yaşayan vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merakla takip ediyor. Meteoroloji, 43 il için sarı kodlu uyarı yaparken İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve diğer tüm illerde yaşayanlar uyarıları araştırılıyor. Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklık düşüşüne dikkat çekerken pek çok il için saat vererek uyarı yaptı.

Haber 20-04-24 09:45

Malatya'da korkunç kaza! Otomobille çarpışan otobüs şarampole devrildi: Yaralılar var

Malatya'da feci bir kaza meydana geldi. Otomobille çarpışan otobüs, şarampole devrildi. Kazada 1'i ağır olmak üzere 22 kişi yaralandı.

Haber 15-04-24 08:54

Kusursuz saçlara sahip olmak isteyenler için uzun ömürlü ve kullanışlı en iyi profesyonel fön makineleri

Saçlarınızı kusursuzca şekillendirerek tüm bakışları üzerinizde toplamak ister misiniz? Bu kusursuz görünüme kavuşabilmek için kullanılması gereken bazı ürünler var. Profesyonel bir fön makinesinden yardım alarak beğendiğiniz göz kamaştırıcı saçlara sahip olabilirsiniz. Peki saçlarınıza birbirinden harika şekiller verecek, en iyi profesyonel fön makinesi hangisi? Bu sorunun cevabı için listemizdeki yüksek kaliteli ve kullanışlı modelleri inceleyebilirsiniz.

Kadin 01-04-24 18:06

Yıldızların imza basketbol ayakkabıları: Her ayakkabının bir hikayesi var!

Basketbol ayakkabıları, ilk önce sahada olmak üzere hem performans hem de sokak kültürü anlamında git gide modanın en çok tercih edilen ürünleri olmaya başladı. Nike, Jordan, Puma ve adidas markaları bu dalda ön plana çıkarken kitleleri peşinde sürükleyen basketbol ikonlarının imza ayakkabıları her geçen gün değerine değer katıyor.

Haber 28-03-24 16:25

Rize'de sokak ortasında silahlı çatışma! Cep telefonuyla anbean kaydedildi: Yaralılar var

Rize, Mermerdelen Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde çatışma çıktı. İki grup arasında başlayan silahlı çatışmada 1'i kadın olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Mahalleli çatışma nedeniyle büyük panik yaşadı.

Haber 20-03-24 18:53

Bahar Fırsatları kapsamında kedi ve köpek mamalarına özel indirimler başladı

Evcil dostunuzun mama kabında ne var? Bu basit bir soru ancak kedi ve köpeklerin beslenmesi konusunda bilinçli seçimler yapmamız gerekiyor. Siz de mama seçimi konusunda kararsız kalıyorsanız sevindirici bir haberle karşınızdayız. Amazon'da Pro Plan, Purina, Trendline gibi mama markalarında indirimler sizi bekliyor. Bahar Fırsatları kapsamındaki mamalara indirimle sahip olmak isterseniz acele edin, detaylar içeriğimizde...

Haber 15-03-24 18:10

Tayland Donanması'nda 'dost ateşi' krizi! Kendi savaş gemilerini vurdular: Çok sayıda yaralı var

Tayland Donanması’na ait bir savaş gemisinden kazayla ateşlenen top mermisi, aynı limandaki başka bir savaş gemisine isabet etti. Olayda 2’si ağır olmak üzere 13 asker yaralandı.

Haber 14-03-24 22:09

Gergin ve sıkı bir cilt için 3 önemli öneri! Genç görünmek isteyenler bu maddeleri uyguluyor

Genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmak birçok kişinin arzusudur. Doğru bakım yöntemleriyle bu hedefe ulaşmak mümkün. Daha gergin ve sıkı bir cilt için 3 önemli öneriyi dikkate almanızda fayda var. Genç görünmek isteyenlerin uyguladığı bu öneriler, cildin elastikiyetini artırarak ve yaşlanma belirtilerini azaltarak genç bir görünüm sağlamaya yardımcı oluyor. Doğru bakım alışkanlıklarıyla, cildinizi daha sıkı ve gergin tutarak cam gibi bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 12-03-24 10:00

Kız kaçırma kavgası kanlı bitti! Çok sayıda yaralı var

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde iftardan sonra iki aile arasında "kız kaçırma" nedeniyle çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2’si ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Haber 11-03-24 23:42

Pamuk gibi ellere sahip olmak için yapmanız gereken 3 şey!

Pamuk gibi yumuşak ve pürüzsüz eller, bakımlı bir görünümün önemli bir parçasıdır ve birçok kişinin arzusudur. Pamuk gibi ellere sahip olmak için yapmanız gereken 3 önemli şey var. Ellerinizin görünümünü ve dokusunu iyileştirmek için basit ve etkili yöntemleri evde kolakyıkla deneyebilirsiniz.

Kadin 08-03-24 16:00

Yemek yerken yapılan bu hatadan kaçının! Hazımsızlık, ödem ve mide rahatsızlıklarına neden oluyor

Yemek sırasında su içmek birçok kişinin alışkanlığı olsa da aslında bu durumun bazı olumsuz etkilere yol açtığı ortaya çıktı. Yemek yerken aynı anda su içmekten kaçınmanız gereken birçok neden var. Bu alışkanlık başta hazımsızlık, gaz ve ödem olmak üzere birçok mide rahatsızlığına neden olabilmekte.

Kadin 08-03-24 15:24

Pürüzsüz cildin püf noktası yüz temizliği için kritik olan ürün listesi

Pürüzsüz bir cilt için sırrınız burada! Yüz temizliği, kusursuz bir cildin anahtarıdır. Her gün maruz kaldığımız kir, yağ ve çevresel faktörler cildimizi olumsuz etkileyebilir. Ancak doğru ürünleri kullanarak sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak mümkün! İhtiyacınıza uygun temizleyici, tonik ve serumu seçerek güzellik ritüelinizi tamamlamaya ne dersiniz? Unutmayın, cildinizin bakıma ihtiyacı var. Sağlıklı ve parlak bir cilt için bu ürünler, kaçırılmayacak fırsat!

Kadin 07-03-24 14:54

Fatih Portakal’dan canlı yayında oy kullanma provası! İlginç anlar yaşandı: ‘Çarşaf gibi 3 tane oy pusulası var’

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere 23 gün kaldı. AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi başta olmak üzere bu seçimde 36 parti yarışacak. Bağımsız adaylar da eklendiğinde her bir pusula yaklaşık 1 metreyi geçiyor. Fatih Portakal da bu duruma dikkat çekmek için canlı yayında oy kullanma provası yaptı ortaya ilginç anlar çıktı. Portakal, ‘Çarşaf gibi 3 tane oy pusulası var gerçekten zor bir iş’ diyerek dikkat çeken uyarılarda da bulundu.

Haber 07-03-24 09:01

Son dakika: Meclis’in tatil öncesi son mesaisi emekli bayram ikramiyesi! 29 Şubat’a kadar süre var: 3000 TL ikramiyede takvim belli oldu

Son dakika haberleri… SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı kapsamındaki tüm emekliler yüzde 49,25’lik zamlı emekli maaşını hesaplarında gördü. Aylıkların ardından bir artış da bayram ikramiyesinde oldu. Emekli bayram ikramiyesi 2024 yılında yüzde 50 zam ile 3000 TL olmak üzere toplamda 6000 TL olarak ödenecek. Emekli ikramiyesi bugün Meclis Genel Kurulu’na gelecek. Peki bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte milyonlar için kritik takvim…

Finans 27-02-24 08:33

Dişleri süt gibi bembeyaz yapan mucize kür! Anında etki ediyor

Beyaz ve sağlıklı dişlere sahip olmak, genel görünümünüzü ve özgüveninizi artırır. Süt gibi bembeyaz dişlere sahip olmanın mucizevi bir yolu var! Evde hazırlayabileceğiniz basit bir kür, dişlerinizde anında etki gösterir.

Kadin 13-02-24 10:07

'Bu hatayı yapmayın, kadınlar arasında dolaşan bir efsane' Fark etmesiyle hayatı değişti! Yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı

Kilo vermek ve fit olmak pek çok kişinin hayali. Bunun için öncelikle sağlıklı ve dengeli beslenmeye, düzenli egzersize odaklanmak gerektiği uzmanlarca sık sık vurgulanıyor. Ancak bazılarına göre bunun da yöntemleri var. Sosyal medyada fitness tavsiyeleri veren 44 yaşındaki Shannon Collins 'kadınlar arasında yaygın olarak dolaşan bir efsanenin' doğru olmadığını söylerken odaklanmasıyla hayatını değiştiren o şeyi paylaştı. Collins "Lütfen bu hatayı yapmayın. Bunu çok görüyorum" dedi.

Kadin 31-01-24 10:17

AK Parti ne teklif etti? YRP ne istedi? Masada 1 büyükşehir, 4 önemli ilçe var: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasındaki görüşmeler sekteye uğramış, seçim için ittifak görüşmelerinden netice alınamamıştı. AK Parti İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 10 büyükşehirde destek istedi. YRP ise 'Her şey tek taraflı olmaz' diyerek kendi teklifini sundu. İstekler arasında bir büyükşehir ve 4 önemli ilçe yer aldı. Kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek. İşte detaylar...

Haber 26-01-24 07:51

Bu fiyatlar bir daha gelmez! Adidas'ın Terrex serisi ayakkabıları indirime girdi

Yaz kış fark etmeksizin açık havada uzun saatler geçiriyorsanız, her koşula önceden hazırlıklı olmanızı sağlayacak ve sizi güvende hissettirecek bir çift outdoor ayakkabıya ihtiyacınız var demektir! Adidas Terrex serisi de tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ayakkabılarıyla yıllardır outdoor severlerin favorisi! Kısa süreliğine indirimde olan Terrex serisi ayakkabılarıyla tanışmak ve uygun fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz modellere bakmadan geçmeyin.

Haber 17-01-24 15:06

Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını... Mart ayı için yüzde 73 ihtimal var! İşte Kapalıçarşı'da güncel altın fiyatları...

Gram altın fiyatı haftaya yükselişle başlamasının ardından 1990 lira seviyesinde işlem görüyor. Çeyrek altın 3 bin 330 liradan, Cumhuriyet altını 13 bin 570 liradan satılıyor. Kapalıçarşı'da güncel altın fiyatları böyleyken, gözler yoğun veri gündeminde. Fed başta olmak üzere önemli merkez bankalarının faiz kararı için sinyaller dikkatle takip edilecek.

Finans 15-01-24 10:34

Epstein'in 'Seks Adası' skandalı, dünyayı sarsıyor! Kim bu Türk kadın? İsim listesi ortaya çıktı, binlerce ünlü ismin video kaseti var: Siyasetçi, sanatçı... Simpsonlar yine bilmiş!

Başta ABD olmak üzere dünyayı saran Jeffrey Epstein'in 'Seks Adası' skandalıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Adaya gittiği belirlenenlerin listesi yayınlanmaya devam ederken; yüzlerce ünlü ismin skandala karıştığı belirlendi. Pedofili skandalında binlerce seks kasedi gün yüzüne çıkarken, arka planda ise Mossad'ın olduğu iddia edildi. Listede bir Türk kadının da yer aldığı görüldü. Öte yandan Simpsonlar'ın 'Seks Adası' skandalını yıllar önce işlediği video ise herkesi yine şoke etti.

Trend 08-01-24 09:01

Bu hafta sonu sınav var mı, 16 - 17 Aralık ne sınavı var? 2023 - 2024 ÖSYM sınav takvimi!

Hafta sonları; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) başta olmak üzere çok sayıda kurum sınav yapıyor. Sınavlara ilişkin bilgi edinmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Peki, bu hafta sonu sınav var mı? 16 - 17 Aralık ne sınavı var? İşte ÖSYM sınav takvimi...

Egitim 15-12-23 11:38

Kim Milyoner Olmak İster bugün yok mu, neden yok? Kim Milyoner Olmak İster hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? ATV yayın akışı

Kim Milyoner Olmak İster hangi günler yayınlanacak merak edildi. Her hafta pazar akşamları ekrana gelen bilgi yarışması, bugün ATV yayın akışı listesinde yer almadı. Programın izleyicileri Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı, yok mu merak ettiler. Bu akşam ATV'de yeni dizi Altın Kafes ekrana gelecek. Peki, Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yok mu, neden yok? Kim Milyoner Olmak İster hangi günler yayınlanıyor? İşte 10 Aralık ATV yayın akışı

Magazin 10-12-23 21:37

Rıdvan Dilmen Beşiktaş derbisinin ardından Fenerbahçe'yi öve öve bitiremedi! Haksız rekabet var, 10-0 olursa şaşırmayın

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın yankıları sürerken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen karşılaşmaya dair oldukça dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Dilmen değerlendirmesinde ''Herhalde lig tarihinde 2 puanlı sistemde dahil olmak üzere +29 averajla 15. hafta bitirilmemiştir. Ben mümkün görmüyorum. Çok büyük olay." derken, İsmail hocaya da övgüler düzdü. İşte detaylar...

Spor 09-12-23 23:04

İstanbul'da da hissedilmişti! Bursa Gemlik'teki 5.1 ve 4.2 büyüklüğündeki depremlerle ilgili dikkat çeken açıklama: 'Bildiğimizden çok daha fazla...'

Bursa Gemlik'te dün meydana gelen 5.1 ve 4.2 büyüklüğündeki depremler, İstanbul başta olmak üzere Sakarya, Kocaeli gibi çevre illerde de hissedilmişti. Marmara depremiyle ilgili uyarılar gelirken yaşanan deprem vatandaşlarda paniğe yol açtı. Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, depremlerle ilgili olarak "Ayrıntılı çalışma yapılmasına ihtiyaç var. Bildiğimizin çok ötesinde, çok daha fazla faylar söz konusu. Bunların bulunması için de iş birliğine ihtiyaç var" dedi.

Haber 05-12-23 11:07

Fiyatı düştü! Bestway Pavillo Aile Çadırı'nda kaçırılmayacak fırsat

Ailenizle ya da sevdiklerinizle kamp yapmayı seviyorsanız size harika bir duyurumuz var: Bestway Pavillo™ Çadır, Günün Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirime girdi! 835 TL indirimle satışta olan bu çadıra sahip olmak isterseniz detaylar yazımızda...

Haber 04-12-23 16:30

Altın Kelebek'e Madrigal'in bateristi Sanlı Akgül sözleriyle damga vurdu: 'Yeteneklerini bile fark edemeden ölen çocuklar var'

49. Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreni, 3 Aralık akşamı Zorlu PSM’de gerçekleşti. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu, erkek oyuncu, yönetmen ve dizi olmak üzere pek çok kategoride ödüller sahibini bulmuş oldu. En iyi Müzik Grubu ödülünün sahibi de Madrigal oldu. Madrigal'in bateristi Sanlı Akgül'ün konuşması Altın Kelebek gecesine damgasını vurdu.

Magazin 04-12-23 08:45

Erdoğan - Bahçeli görüşmesinde masaya yatırıldı! Son söz öncesi gözler bu haftaya çevrildi: İki toplantı kritik önem taşıyor

Cumhur İttifakı'nın yerel seçime yönelik iş birliğinde yol haritası belli olmak üzere. Erdoğan ve Bahçeli'nin talimatıyla kurulan heyetlerin çalışmalarında hemen hemen sona gelindi. Gözler heyetlerin bu hafta yapacağı toplantılara çevrildi. Gündemde ise büyükşehir, il ve ilçelerde aday stratejisi var. Erdoğan'ın seçimin parolasını "Yeniden İstanbul" olarak ilan etmesiyle birlikte gözler İBB adayına çevrildi! İşte Cumhur İttifakı'nın seçim çalışmalarında son durum...

Haber 04-12-23 08:19

Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yok mu, neden yok? Kim Milyoner Olmak İster hangi günler yayınlanıyor?

Kim Milyoner Olmak hangi günler yayınlanacak merak edildi. Her hafta pazar akşamları ekrana gelen bilgi yarışması, bugün ATV yayın akışı listesinde yer almadı. Programın izleyicileri Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı, yok mu merak ettiler. Bu akşam ATV'de yeni dizi Altın Kafes ekrana gelecek. Peki, Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yok mu, neden yok? Kim Milyoner Olmak İster hangi günler yayınlanıyor?

Magazin 03-12-23 20:14

YARIN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ? 27 Kasım 2023 Pazartesi İstanbul'da okul var mı? Meteoroloji'den 64 il için uyarı

Yarın İstanbul'da okulların tatil olup olmayacağı Meteoroloji tarafından yapılan turuncu kodlu uyarı sonrası merak konusu oldu. Megakent İstanbul'da kar yağışı bekleniyor. Öğrenci ve veliler başta olmak üzere birçok arama motorlarında "Yarın okullar tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısında kar yağışı etkili olacak. Peki, yarın İstanbul'da okullar tatil mi? Valilikten 27 Kasım Pazartesi için okul tatili açıklaması

Haber 26-11-23 23:52

500 bin liralık düşüş: Tek tek belli oldu, aralarında Togg da var! Elektrikli araçta ÖTV matrahı kararı sonrası listeler altüst olacak

Elektrikli otomobiller için ÖTV matrah düzenlemesi yapıldı. Karar ile yüzde 10’luk dilime giren modellere uygulanan matrah eşiği 1 milyon 250 bin liradan 1 milyon 450 bin liraya çıkarıldı. Bu da yüzde 40'lık dilimdeki bazı modellerde fiyat düşüşü sağladı. Önümüzdeki günlerde elektrikli araba fiyatlarında 500 bin liraya kadar indirim olabileceği ifade edilirken listeye Togg da dahil olmak üzere 29 model girdi.

Finans 21-11-23 07:29

BUGÜN OKULLAR TATİL mi? Bugün okul var mı? 21 Kasım 2023 Salı kar tatil olan il ve ilçeler listesi: Bingöl, Erzurum, Zonguldak...

Bugün okulların tatil olup olmadığı olumsuz hava koşullarının etkisini gösterdiği illerde merak konusu oldu. Pazartesi günü fırtına ve kar nedeniyle birçok ildeki İlkokul, ortaokul, liselerde eğitime 1 gün süreyle ara verilmişti. Valiliklerden peş peşe açıklamalar geldi. Başta Bingöl, Erzurum ve Zonguldak'taki öğrenciler olmak üzere birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, bugün okullar tatil mi? Bugün okul var mı? İşte, 21 Kasım 2023 Salı kar tatil olan il ve ilçeler listesi...

Haber 21-11-23 06:39

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Dzeko, Türkiye Ligi ile İtalya Ligi'ni kıyasladı

Fenerbahçe’nin kaptanı Edin Dzeko, “Önümüzde savaşacağımız ve daha iyi olmamız gereken daha çok maç var. Milli ara bittikten sonra yeni bir aya gireceğiz ve belki de şu ana kadar oynadığımız aylar içerisindeki en önemli ay olacak çünkü önemli maçlarımız olacak Süper Kupa da dahil olmak üzere. Umarım bu milli arada burada kalan oyuncular en iyi şekilde dinlenmiştir ve umarım milli takımlarına giden oyuncular çok fazla yorulmadan dönerler çünkü herkese ihtiyacımız var" dedi.

Spor 19-11-23 12:54

Saç dökülmesi sorunu için birebir! 1 damlası bile etki ediyor, deneyin farkı görün

Uzmanların yaptığı açıklamaya göre, günde 50-100 adet saç teli dökülmesi normal sınırlar içerisinde kabul ediliyor. Genetik yapı da dahil olmak üzere; yetersiz beslenme, aşırı boya ve stres gibi faktörler saç dökülmesini tetikleyen unsurlar arasında yer alıyor. Fakat dökülen saçların hızlı bir şekilde yeniden çıkmasını sağlayan yöntemler de var. İşte hayal ettiğiniz daha gür saçlar için mucize yöntemler...

Haber 13-11-23 11:41

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, kaç rekat? Diyanet 3 Kasım 2023 cuma saatleri ve cuma namazı kılınışı!

Cuma namazı kılınışı internette araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cuma hutbesi konusunu "Zulme rıza göstermek zulümdür" olarak belirledi. Cuma namazı nasıl kılınışı ile ilgili detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il 3 Kasım 2023 cuma vakitleri ile cuma namazı kılınışı hakkında bilgiler...

Haber 03-11-23 11:39

Şehrin her yerini ilana boğdu! Üzerindeki yazıyı görenler... 10 bin tane var 'Bana böyle bir şey yapılsa...'

Adanalı Ömer Şeref, kendisinden ayrılan kız arkadaşıyla barışmak için çöp kutuları dahil olmak üzere kentteki birçok alana 'Söyle Adana Özge'ye, Ömer Seni Çok Sevdi Diye' yazılı ilanlar astı. İlanları asan genç, kız arkadaşına seslenip onu çok sevdiğini söyledi. İlanları görenler şaşkınlığını gizleyemezken bir vatandaş "Bana böyle bir şey yapılmadı ama yapılsa gerçekten çok mutlu olurdum" dedi.

Haber 01-11-23 10:23

'Yemeğinizde bebek kanı var' dedi çalışanlara saldırdı! O anlar kameraya yansıdı

Adana'da bir fast food restoranında dehşet dolu anlar yaşandı. Bir fast food zincir şubesine gidip, "Yemeğinizde bebek kanı var" diye bağıran Hakan Güzel'in (21), kendisine engel olmak isteyen çalışan Egemen S.’yi karnından bıçakladığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Şüpheli Hakan Güzel, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 30-10-23 19:01

Otobüslerde yolcudan çok onlar taşınıyor! 'Araçta 15 yolcu var ama bagajlarda yer yok'

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde binbir emekle hazırlanan kışlık yiyecekler, yolcu otobüsleriyle İstanbul başta olmak üzere batı illerine ulaştırılıyor. Yolcudan çok yöresel ürünlerin taşındığı otobüslerle ilgili konuşan otobüs şoförü Eşref Karakaş, "Bu aylar erzak gönderme zamanı. Vatandaşlar kolilerce eşya getiriyor. Araçta 15 yolcu var ancak bagajlarda yer yok. Erzak zamanı olduğu için bagajlarımız doluyor." dedi.

Haber 30-10-23 12:27