Hayat Kurtaran Bilgiler Haberleri

3 ödül birden aldı ama yetmedi! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu’na okul hayatı sorulunca... O değil annesi gerildi

Başrolünü sevgilisi Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Afra Saraçoğlu bir üniversitenin düzenlediği törende “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” dahil 3 ödül birden aldı. Saraçoğlu'na okul hayatı sorulunca annesi gerildi. Lütfiye Saraçoğlu kızını eleştirenlere sert çıktı.

Magazin 2024-05-09 11:37:57

Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı ve Nihal'i bir araya geldi! Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın değişimi gündem oldu

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren, Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinde baba kızı oynayan Selçuk Yöntem ile Hazal Kaya bir araya geldi. Dizide Adnan ve Nihal karakterine hayat veren ünlü isimlerin yıllar içindeki değişimleri de sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-09 11:01:40

Hafta içi dizi setinde hafta sonu tarlada mesaide

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde çiftçilik yaparken oyunculuk hayalinin peşinden koşan 35 yaşındaki Samet Aksoy, 4 yıl önce bir oyunculuk ajansından yardımcı oyuncu olarak seçildiği Kuruluş Osman dizisinde, "Oğuz Alp" karakterine hayat veriyor.

Yurthaber 2024-05-09 10:45:56

Kolpaçino'nun galerici Şahin'i Serkan Şengül tam 65 kilo verdi! Son haliyle herkesi şaşırttı

Şafak Sezer'in yazıp yönettiği Kolpaçino serisinde hayat verdiği galerici Şahin karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Şengül şimdilerde çekimleri iki yıl süren 'Çingene Kızı Zeugma' adlı sinema filmi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin galasında ortaya çıkan ünlü isim tam 65 kilo verdiğini açıkladı. Şengül son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-05-09 10:19:51

Survivor All Star'da şaşırtan veda! Adadan elenen isim belli oldu

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Yunus Emre, Sercan, Batuhan ve Furkan yer alıyordu. Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim açıklandı. İşte detaylı bilgiler...

Magazin 09-05-24 01:06

Sessizce ilerleyen tehlike: Hareket edemez hale getiriyor! Bu belirtiler varsa hemen hastaneye koşun

Osteoporotik omurga kırıkları hastayı kambur hale sokup, yürümesini zor ve ağrılı duruma getirebilmektedir. Bu durum da hastaların hayat kalitesini ciddi derecede düşürüp, sinsice ilerleyerek, onları hareket edemez, yürüyemez, gündelik işlerini göremez hale getirebilmekte. Özellikle 50 yaş üstü hastalarda görülen osteoporotik yani kemik erimesi sebebiyle oluşan omurga kırıklarına dikkat çeken Doç. Dr. Tuna Pehlivanoğlu, bu kırıklarının özelliklerine ve tedavisine değindi.

Haber 08-05-24 18:50

İki yılda 60 kilo verdi! Değişimiyle görenleri şaşırtan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son pozları sosyal medyayı salladı

Doktorlar dizisinde 'Fikret Eralp' karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu iki yılda tam 60 kilo vermişti. Ünlü oyuncunun son pozları çok konuşuldu. Bozoğlu'nun yeni görüntüsü ile ilgili sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 08-05-24 14:03

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu dizinin oyuncu kadrosuna dahil oluyor

Merakla ve büyük bir ilgiyle izlenen "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinin oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen dahil oluyor. Fenomen diziye 12. bölümden itibaren dâhil olacak Allen, 'Dora Ersoy' karakterine hayat verecek.

Magazin 07-05-24 16:50

2 kez evlenip boşanmıştı! Ceyda Düvenci'ye konuk olan Burcu Kıralı'dan Sinan Akçıl itirafı! 'Onun yüzünden...'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Aşk ve Mavi dizisinde hayat verdiği 'Mavi Göreçki' karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Burcu Kıralı son dönemde özel hayatıyla gündemde. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile iki kez evlenip boşanan Kıralı'dan bomba itiraflar geldi.

Magazin 07-05-24 15:15

Prof. Dr. Tevfik Özlü: Bu hastalığa bağlı ölümler en çok genç yaşta! Tedavi edilmediğinde kötü sonuçlar doğuruyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Astım tedavi edilmediğinde yaşam kalitesini çok olumsuz olarak etkiler. Hatta bazen ölümlere yol açabilir. Maalesef astıma bağlı ölümler genç yaşta ölümlerdir. Astım aslında tedavi edilebilir bir hastalıktır. Bugünkü elimizde mevcut tedavi imkanlarıyla astımı, astımı olmayan bir kişi gibi kontrol altına alabiliyor ve normal bir hayat yaşatabiliyoruz" dedi.

Haber 07-05-24 15:07

Kayalardan çıkan su yöreye hayat verirken ziyaretçilerinde ilgi odağı

Giresun’un Çanakçı ilçesine bağlı Deregözü köyünde kayalar arasından çıkan su, yöre halkına hayat verirken, kilometrelerce uzaktan gelen ziyaretçilerini de ağırlıyor.

Yurthaber 07-05-24 14:49

Usta oyuncu Nebahat Çehre'den korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu karakteri ile hafızalarımıza kazınan Nebahat Çehre geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalbine stent takılan oyuncu bir gece hastanede kaldı.

Magazin 07-05-24 14:33

Eşini öldürmekle suçlanan sanık: 26 senelik hayat arkadaşımdı, ben öldürmedim

19 Haziran 2022 yılında Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde düğünde karşılaşan iki aile arasında, "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle kavga çıkmış, 42 yaşındaki Gülten Ş. silahla vurularak yaşamını yitirmiş, Tarık Ö. ve Tayfun D. de yaralanmıştı.

Yurthaber 07-05-24 14:30

Eskişehir'de Sigortalı Anadolu Zirvesi düzenlendi

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Uğur Gülen, "Türk sigorta sektörü 2023 yılı sonunda 20 milyar dolar prim üretiyor. Bunun 17,6 milyar doları hayat dışı sigortacılığından 2,4 milyar doları da hayat sigortacılığı tarafından üretilmiş durumda." dedi.

Yurthaber 07-05-24 13:45

Amerika Birleşik Devletleri'nden emekli olup Türkiye'ye taşındı! Sınırlı harcamalarla harika bir hayat yaşıyorum

8 yıl önce Amerika Birleşik Devletleri'nden emekli olduktan sonra kısa bir Avrupa yaşamının ardından Türkiye'ye yerleşmeye karar veren Debra Crockett isimli bir kadın Türkiye'deki hayatını anlattı. Avrupa'daki 90 günlük vize süresinin dolmasından sonra Türkiye'de yaşamaya başlayan Crockett, "Harika bir hayat yaşıyorum" dedi.

Trend 07-05-24 13:24

Eşiyle arasında ekran sorunu mu oldu? 'Kenan İmirzalioğlu setleri yasakladı' iddialarına Sinem Kobal'dan olay yanıt

Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzaloğlu ile evlendikten sonra ekranlardan uzak bir hayat sürdüren oyuncu Sinem Kobal, son dönemde sosyal medya üzerindeki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa eşiyle arasında ekran sorunu olup olmadığına dair açıklamalarda bulundu. Kobal, 'Kenan İmirzalioğlu setleri yasakladı' iddialarına noktayı koydu.

Magazin 07-05-24 07:46

Sivrisinekler bundan nefret ediyor: Kokusunu aldığı an kaçacaklar! Sineklerden sonsuza kadar kurtaran yöntem

Sıcak yaz günlerinin yaklaşmasıyla birlikte sinek şikayetleri de artmaya başladı. Ortamdaki sinekleri kovmak için öldürücü kimyasalları kullanmak yerine doğal yöntemleri seçebilirsiniz. Teras, balkon ve bahçe gibi yerlere daha sık gelen sineklerden kurtulmak istiyorsanız çözümü çok basit. Evde kolaylıkla yapabileceğiniz doğal sinek kovucu yöntemle bu sorunu çözüme kavuşturabilir ve sinek ısırıklarını engelleyebilirsiniz. Sivrisineklerin nefret ettiği bu koku sayesinde işiniz çok kolay.

Kadin 07-05-24 07:43

Çağımızın yaygın problemi: Teknoloji bağımlılığı çocukların fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimlerini olumsuz etkiliyor

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi Çocuk Gelişimcisi R. Mukaddes Sarıkaya, teknoloji bağımlılığının çocukların fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimlerini olumsuz etkileyebileceğine dikkati çekerek çocuklarda teknoloji bağımlılığı ile ilgili ebeveynlere ve öğrencilere önerilerde bulundu.

Kadin 06-05-24 12:12

Kırklareli'nde unutulan gelin başı çatma geleneği Hıdrellez'de canlandırıldı

Kırklareli'nin Deveçatağı köyünde gerçekleştirilen Hıdrellez eğlencesinde, unutulan "gelin başı çatma" geleneği yeniden hayat buldu.

Yurthaber 06-05-24 11:29

Podyumların en çok aranan isimlerinden... Bella Hadid modelliği bıraktı! Şehir hayatını terk edip...

Uzun yıllardır mücadele ettiği Lyme hastalığı nükseden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Bella Hadid şaşırtan bir karar verdi. Hadid, modelliği bırakarak şehir hayatını da terk etti.

Magazin 06-05-24 08:40

‘Kızıl Goncalar’daki aşk gerçek oldu! Mert Turak ile Cemre Melis Çınar yakalanınca...

‘Kızıl Goncalar’ dizisinde Naim ile Nadire karakterlerine hayat veren Mert Turak ile Cemre Melis Çınar'ın aşk yaşadıkları ortaya çıktı. Mert Turak ile meslektaşı Cemre Melis Çınar kameralara yakalanınca ne yapacağını bilemedi.

Magazin 05-05-24 11:43

Iğdır'a Ruanda'dan gelin! İş için gitmişti, hayat arkadaşını buldu

Iğdırlı Erdinç Teker (44), iş için gittiği 7 bin kilometre uzaklıktaki Afrika ülkelerinden Ruanda'da tanıştığı Rachel Mushımıyamana (26) ile Türk gelenek ve göreneklerine göre evlendi. Müslüman olan Mushımıyamana, 'Ayşe' adını aldı.

Haber 05-05-24 10:24

Gözlerden uzakta yaşıyor... Doğa Bekleriz'den olay Tarık Akan itirafı: Kendisini hiç sevemedim

1990'lı yıllarda gösteri dünyasının aranan isimlerinden olan Doğa Bekleriz artık gözlerden uzak yaşıyor. Mersin'de sakin bir hayat yaşayan Doğa Bekleriz'in Tarık Akan itirafı duyanları şoke etti.

Magazin 05-05-24 09:54

Huysuz Virjin rolünü yakışıklı oyuncu kaptı! Hazırlıklar başladı

Huysuz Virjin, Barış Manço ve Adile Naşit'in hayat hikâyelerinin beyaz perdeye aktarılacağı gündemdeydi. Huysuz Virjin rolü için bakın kim düşünüldü.

Magazin 05-05-24 08:14

Nurgül Yeşilçay'ın enflasyon yorumu sosyal medyada gündem oldu!

Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle hafızalara kazınan Nurgül Yeşilçay sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Yeşilçay, bu kez enflasyonla ilgili yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Magazin 04-05-24 12:25

O olaydan 2 ay önce öğrenmiş! ‘Heimlich’ manevrasıyla boğazına simit takılan öğrencisinin hayatını kurtarmıştı 'Ertesi gün kalabalık bir şekilde ailesi geldi okula'

Batman’da boğazına simit parçası takılan öğrencisi Emine Kulak’ı (10), ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtaran matematik öğretmeni Levent Döndü (27), ilk yardım eğitimini 2 ay önce aldığını söyledi. Levent Öğretmen, "Tüm vatandaşlarımızın ilk yardım eğitimini alması çok önemlidir" derken öğrencisi ise "Onun bana yardım etmesi sayesinde kurtuldum. Öğretmenime çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 03-05-24 15:57

Öpüşme krizini atlatıp barıştılar! Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör Mert Demir konserinde görüntülendi

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdikleri Doğa ve Fatih karakterleri ile adlarından söz ettiren Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasında öpüşme krizi yaşandığı iddia edilmişti. Özel hayatlarında yaşadıkları sorunları sete yansıttıkları konuşulan ünlü çift geçtiğimiz günlerde aralarındaki krizi çözüp barıştı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör şimdi de Mert Demir konserinde görüntülendi...

Magazin 03-05-24 14:41

Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen Sever ona benzetildiği için sitem etmişti! Afra Saraçoğlu'ndan yanıt gecikmedi

Show TV'nin yeni dizisi Bahar'da hayat verdiği 'Umay' karakteri ile büyük beğeni toplayan Alisa Sezen Sever son olarak Afra Saraçoğlu'na benzetilmekten çok yorulduğunu söyleyerek sosyal medyada isyan etmişti. Genç oyuncuya Afra Saraçoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

Magazin 03-05-24 12:44

Kendini maneviyata adamıştı! Yaşar Alptekin Hacı adam böyle giyinmez” diyenlere sert çıktı! 'Peygamber Efendimiz yaşasaydı...'

Bir dönemin ünlü mankeni ve oyuncusu Yaşar Alptekin maneviyata yönelmiş ve gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. "Günde 5 vakit spor (Namaz kılıyorum), 12 ayda 1 ay diyet yapıyorum (Oruç tutuyorum). Gece hayatım (Teheccüd namazı) ve bir de sevgilim var (Allahım)' şeklinde yaptığı açıklamayla dikkat çeken Alptekin şimdi de kendisini "Hacı adam böyle giyinmez” diyenlere verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 03-05-24 11:58

Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen Sever Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Böyle sitem etti

Show TV'nin sevilen dizisi 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisinde hayat verdiği 'Umay' karakteri ile büyük beğeni toplayan Alisa Sezen Sever başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Genç oyuncu, sosyal medya hesabından yayımladığı bir videoda kendisini Afra Saraçoğlu'na benzetenlere sitem etti; "Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni" dedi. Ünlü ismin o anları kısa sürede gündem oldu.

Magazin 02-05-24 15:32

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz'e sert çıktı! 'Yediğin kaba pislemeyeceksin'

Uzaylı lakabıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Babası ve amcasının müzik şirketi hakkında konuşan Topaloğlu, şimdilerde Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Levent karakteri ile adından söz ettiren Özcan Deniz'i sert bir dille eleştirdi. 'Yediğin kaba pislemeyeceksin' sözleri olay oldu.

Magazin 02-05-24 14:46

Adı önce Sergen Yalçın sonra da Barış Alper Yılmaz ile anılmıştı! Melisa Döngel'den olay sözler! '40 kere söylerseniz...'

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde 'Aylin' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melisa Döngel başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Hakkında sürekli aşk iddiaları çıkan Döngel için önce Sergen Yalçın'la sonra da Barış Alper Yılmaz'la aşk yaşadığı söylendi. Melisa Döngel'den aşk iddialarına yanıt gecikmedi.

Magazin 02-05-24 11:10

Survivor Yaman Keleş'e utandıran cinsellik sorusu! Ne diyeceğini bilemedi

Survivor yarışmacılarının adadaki özel hayatları da sık sık merak ediliyor. Cinsel hayat konusu da merak edilen Survivor'da elenen Yaman'a utandıran bir soru geldi. Yarışmacı soru karşısında ne diyeceğini bilemedi. Acun Ilıcalı da geçtiğimiz gün bu konuda açıklama yapmıştı.

Magazin 02-05-24 10:19

Rıza Kocaoğlu'nun kız kardeşi de oyuncu çıktı! Çok konuşulan diziye dahil oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Çukur dizisinde hayat verdiği 'Aliço' karakteriyle büyük beğeni toplayan Rıza Kocaoğlu rol aldığı yapımlar ve başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor. Şimdilerde İnci Taneleri dizisinde rol alan Kocaoğlu'nun kız kardeşi de diziye dahil oldu.

Magazin 02-05-24 10:11

Uzman isim açıkladı! Sağlıklı bir beyin için haftada 3 gün yapın

Bebeklik ve çocukluk döneminde beyin hızla gelişse de bu gelişim hayat boyu devam ediyor. Çünkü beyin her yaşta kendini yenileyebiliyor, gelişiyor ve yeni nöronlar oluşabiliyor. Beyin de vücudumuzdaki kaslar gibi çalıştıkça gelişiyor ve formunu koruyor. Beyin sağlığını korumak için neler yapılması gerektiğine ilişkin görüşlerini paylaşan Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Zeynep Aydın önemli tavsiyeyi paylaştı.

Kadin 02-05-24 01:25

Teknoloji tutkunu anneler için hayat kolaylaştırıcı hediye önerileri

Bu Anneler Günü'nde annenizin kalbine dokunacak ve ilgi alanına hitap edecek bir armağan seçmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Teknoloji tutkunu annenizi mutlu edecek harika seçeneklerle dolu bir liste hazırladık. Annenizin yaşamını daha da keyifli hale getirecek akıllı cihazlarla dolu seçkimizde akıllı tartılardan hızlı şarjlı diş fırçalarına, tabletten kulaklığa kadar pek çok teknolojik alet yer alıyor. Annenizin gözlerini parlatan bir hediye için içeriğimize göz atın!

Haber 01-05-24 19:42

Dilek Taşı'nın Asuman'ı Çiçek Dilligil'in oğlu Ardahan Toprak cinsiyet değiştirmeye karar verdi! Önce adını değiştirdi...

Son olarak Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın başrollerini paylaştığı Dilek Taşı dizisinde Asuman karakterine hayat veren Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirmeye karar verdi. Amerika'ya eğitim için Ardahan Toprak önce adını değiştirdi.

Magazin 01-05-24 15:07

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu kapak kızı oldu! Pozlarına beğeni yağdı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Dizideki rol arkaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşayan Saraçoğlu bu defa son pozlarıyla olay oldu. Ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 01-05-24 13:15

'Herkes görüntüyü arıyor' Bihter filmine Boran Kuzum'un çırılçıplak sahnesi damga vurmuştu! 'Sevişme sahnesiyse...' diyerek açık açık anlattı

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından uyarlanan Bihter filmi cesur sahneleri ile uzun süre gündem olmuştu. Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter'e hayat verdiği filme Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum'un çırılçıplak anları damga vurmuştu. Boran Kuzum o sahne hakkında açıklamalarda bulundu. Kuzum'un açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-05-24 12:10

19 yıldır ne vatandaşlığı ne de kimliği var! Genç kızın hayat hikayesi filmleri aratmıyor

İzmir’de yaşayan 19 yaşındaki Dilan, hayatı boyunca kimliğe ve vatandaşlığa sahip olmadı. Annesi sınır dışı edilen ve babasını hiç görmeyen genç kız, yaşadığı zorlu süreci anlattı. 12 yaşındayken cinsel istismara uğrayan Dilan, 18 yaşına geldiğinde ise devlet yurdundan ayrılmak zorunda kaldı. “Çaresizim, annemin ve babamın hatalarının bedelini ben ödemek istemiyorum” diyen Dilan'ın hikayesi filmleri aratmıyor. İşte detaylar...

Haber 01-05-24 09:59

İshal neden olur? İshale ne iyi gelir?

İshal sindirim sistemindeki hızlı ve sıvı dışkılama ile karakterize olan bir durumdur. Her yaş grubundan insanı etkileyebilen ishal genellikle virüsler, bakteriler, parazitler veya gıda zehirlenmesi gibi nedenlerden kaynaklanır. İshal hayat kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir ve dehidrasyon riskini artırabilir. Bu yüzden doğal tedavi yöntemlerini ve önlemleri bilmek önemlidir. Peki, ishali ne keser?

Haber 30-04-24 19:40

Esnek çalışma için bir açıklama da işverenden! Çalışma Meclisi’nde dikkat çeken sözler: Özgür Burak Akkol, ‘İmkanımız var’ diyerek anlattı

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 10 çalışandan 4'ü uzaktan çalışma imkanına sahip olduğunu, büyük işletmelerin yüzde 78'inin uzaktan çalışmaya imkan vediğini belirterek, "Türkiye'de çalışan nüfusun yüzde 30'u için uzaktan çalışma mümkün. Çalışanların yüzde 73'ü evden çalışma ile iş-özel hayat dengesini daha iyi kurduğunu düşünüyor." dedi.

Finans 30-04-24 17:04

Değişimiyle çok konuşulmuştu... Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı! İddialı pozları sosyal medyayı salladı

Akasya Durağı dizisi yayınlandığı dönemde reyting rekorları kırıyordu. Dizide Dilek karakterine hayat veren Pelin Sönmez uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırtan Sönmez, sosyal medyadaki son paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 30-04-24 16:26

Muhabir, Nihal Candan'ı sokak sokak dolaştırıp herkese sordu! Fenomenin özel hayat açıklaması şaşırttı

Nihal Candan, anoreksiya teşhisiyle cezaevinden tahliye edildiğinden beri kanal kanal dolaşarak açıklamalarda bulunuyor. Candan son olarak Show Haber muhabiriyle dolaşarak günlerini anlattı. Muhabir vatandaşlara "Tanıyor musunuz?" diye tek tek sorarken Candan'ın sözlendiği söylenen eşine dair açıklaması şaşırttı.

Magazin 30-04-24 14:43

Ali Sürmeli 41 yıldır doğayla iç içe yaşıyor! Zamanında bin dolara almış... Mütevazı diyor herkes ama lüks yaşıyorum

Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Zaza Dayı karakteriyle hafızalara kazınan Ali Sürmeli gözlerden uzakta doğayla iç içe bir hayat sürüyor. Assos'ta yıllar önce 13 dönüm arsa alan efsane oyuncunun yaşadığı yer dikkat çekti.

Magazin 30-04-24 08:19

İşini ve özel hayatını birbirinden ayırmanı sağlayacak 3 öneri

Hayatın koşuşturması içinde bazen kaybolduğumuz oluyor. Bu noktada iş ve özel hayat arasındaki dengeyi sağlamak günümüzün hızlı tempolu dünyasında önemli bir beceri haline geliyor. Bu dengeyi korumak için bazı stratejiler geliştirmek ve uygulamak oldukça etkili oluyor. İşte işini ve özel hayatını birbirinden ayırmanı sağlayacak 3 etkili öneri...

Kadin 29-04-24 15:27

Kulak ağrısına ne iyi gelir? Kulak ağrısı neden olur, kulak ağrısı nasıl geçer?

Kulak ağrısı hayat kalitenizi ciddi şekilde etkileyebilir. Özellikle kulak ağrısı günlük aktivitelerinizi sınırlayabilir ve rahatınızı bozabilir. Kulak ağrısı genellikle çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Sinüzit, kulak enfeksiyonları, orta kulak iltihabı veya basit bir soğuk algınlığı bile bu rahatsızlığı tetikleyebilir.

Haber 29-04-24 11:11

İnşa nasıl yazılır? İnşa mı inşaa mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Eğitim hayatı itibarıyla hayat boyu pek çok yeni sözcük öğrenilir ve bu sözcükler kullanılır. Eğitim yaşamında olduğu gibi gündelik yaşamda da Türkçe dil bilgisi büyük bir öneme sahiptir. Özellikle doğru yazım şekillerinin öğrenilmesi şarttır. Türkçede çok fazla rastlanılan imla hatalarının başında telaffuz edilen kelimeleri okunduğu gibi yazmak gelmektedir. İnşa kelimesi de yazarken sıklıkla imla hatası yapılan kelimelerden biridir. Peki, inşa nasıl yazılır?

Egitim 27-04-24 16:57

Sihirli Annem'in Perihan'ı Gül Onat hastalığını ilk kez anlattı! 'Ölümü hep bekledim'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Perihan karakteri ile hafızalara kazınan Gül Onat, geçen yıl hastalandığı ve uzun süredir tedavi gördüğü açıkladı. Gül Onat, "İyileşeceğime dair hiç umudum yoktu. Ölümü hep bekledim" dedi.

Magazin 27-04-24 13:12