Erkek Uzun Sac Haberleri

Avcılar'da kahvehaneye uzun namlulu silahla saldırı: 1'i ağır 4 yaralı

İstanbul Avcılar'da bir otomobille kahvehaneye gelen yüzleri maskeli iki kişi, içeridekilere Kalaşnikof ve tabancayla ateş ederek kaçtı. Saldırıda 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Olayın ardından kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber 2024-06-07 19:14:24

Aldatıldığını öğrendikten sonra cinnet getirdi! Erkek arkadaşını önce yumrukladı sonra ısırdı yetmedi boğdu

İngiltere'nin Londra şehrinde yaşayan Matilda Sutherland-Young isimli bir kadın barda erkek arkadaşının başka bir kadınla öpüştüğünü gördü ve aldatıldığını öğrendikten sonra sinir krizi geçirdi. Erkek arkadaşı Roderick Webster'in telefonunu pencereden dışarı aran Young, erkek arkadaşını yumrukladı, boğdu yetmedi bir de ısırdı.

Trend 2024-06-07 14:34:47

İstanbul'u terk edip Ege'ye yerleşmişti! Aslıhan Gürbüz uzun zaman sonra ortaya çıktı

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde 'Ceylan Ongun' karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir süre ekrana ara vererek İstanbul'u terk etmişti. Ayvalık'a yerleşen ve doğa ile iç içe bir yaşam süren Gürbüz uzun zaman sonra görüntülendi.

Kulis 2024-06-07 12:20:00

Küresel piyasaların gözü ABD'nin tarım dışı istihdam verisinde

Küresel piyasalar ABD'nin tarım dışı istihdam verisine odaklandı. Analistler, söz konusu verilerin, uzun zamandır güçlü duruşunu koruyan ve Fed'in faiz indirimi konusunda elini zayıflatan istihdam piyasasında soğuma sinyalleri veridiğini vurgulayarak, tarım dışı istihdam verisinin de beklentilerin altında kalması durumunda bankanın faiz indirimine eylülde başlama ihtimalinin artabileceğini söyledi.

Finans 2024-06-07 09:35:17

Hastane odasından paylaştı! Ünlü oyuncu Burcu Kara apar topar ameliyat oldu

Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Komiser Seval' karakterine hayat veren iki çocuk annesi Burcu Kara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Güzel oyuncunun apar topar ameliyat olduğu ortaya çıktı.

Magazin 07-06-24 08:49

Wilfried Zaha Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Icardi'den sonra bir kafa karıştıran paylaşım daha: Yol ayırımı!

Galatasaray, yıldız futbolcuların sosyal medya hesabındaki hareketlilik 'ayrılık' iddialarını gündeme getirdi. Taraftarın sevgilisi Icardi'nin Instagram profilinden uzun süredir duran 'Galatasaray' başlıklı öne çıkarılan hikayeleri kaldırmasının ardından Wilfried Zaha'nın paylaşımı da olay oldu. Zaha'nın paylaşımı 'ayrılık mesajı' olarak yorumlandı.

Spor 06-06-24 14:28

'Boncuk' için böyle seferber oldular!

Batman’da bir iş yeri önündeki büyük çiçek saksılarının altına sıkışan kedi, itfaiye ekipleri ve vatandaşların uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

Haber 06-06-24 10:36

Başlamadan bitebilir! Antalyaspor'un başına geçen Alex de Souza'da fesih şoku...

Uzun yıllar aradan sonra Türkiye'ye Antalyaspor ile dönen Alex de Souza'nın sözleşmesinde çok ilginç bir madde olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 06-06-24 09:20

Galatasaray’ın şampiyon takımlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şampiyonluğa ulaşan Galatasaray futbol erkek ve kadın takımı ile sutopu takımını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

Spor 05-06-24 18:22

Gelinin evlilik öncesinde damattan istediklerinin listesi sosyal medyayı salladı! Takıdan ev eşyasına kadar neler oldu ki... Az olmuş 12 adaları filan da isteselermiş

Şanlıurfa'da evlilik öncesinde gelin ve ailesinin erkek tarafından isteklerini yazdıkları liste sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sosyal medya kullanıcıları madde madde isteklerin karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Listede takıdan ev eşyasına kadar pek çok madde yer aldı.

Trend 05-06-24 15:39

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a olay sözler! Açtı ağzını, yumdu gözünü... Mourinho yanıtı! Benim sayemde oldu

Fenerbahçe'de uzun yıllar başkanlık görevi yapmış olan ve yapılacak seçimde tekrar adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor 04-06-24 18:43

Canlı yayında çifte ihanet krizi! Şaşırtan iddialar sonrası Esra Erol'da stüdyo bir anda buz kesti: Hakkım haram zıkkım olsun

Uzun yıllardır gündüz kuşağında ekranlara gelen Esra Erol'da programı her bölümüyle adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde programda yine dikkat çeken bir olay oldu. Eyüp adındaki kişi, "Karım Şükriye, Hakan adında evli bir akrabası ile yasak ilişki yaşıyor" iddiası ile stüdyoya geldi. İddiaların ardından stüdyoya gelen Şükriye Hanım'ın kocası Eyüp'ün ise Hakan'ın eşi İpek'le aşk yaşadığı iddia edildi. Yaşanan tartışmaların ardından stüdyo karıştı.

Magazin 04-06-24 17:33

5 aylık hamile eşini boğarak öldürdü, uyuşturucuya lanet okudu: Eşim her gün rüyalarıma giriyor, erkek çocuğum olacaktı

Adana'da 20 yaşındaki 5 aylık hamile eşini boğarak katleden Emrah Demir hakim karşısına çıktı. Tartışmanın uyuşturucu yüzünden başladığını söyleyen Demir pişman olduğunu belirterek, "Allah belasını versin bu uyuşturucunun" dedi. “Ben eşimi çok seviyordum. Erkek çocuğum olacaktı." diyen cani hakime de, "Ne ceza verirseniz verin razıyım" dedi.

Haber 04-06-24 14:49

Eski sevgilisini darp ettiği iddia edilmişti! Bahar'ın Aziz Uras'ı Demirhan Demircioğlu yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisinde Aziz Uras karakterine hayat veren Demirhan Demircioğlu daha önce eski sevgilisini darp ettiği iddiaları ile gündeme gelmişti. Konuya dair uzun süre sessizliğini koruyan ünlü isim daha sonra hakkındaki iddiaları yalanlamıştı. Demirhan Demircioğlu şimdi de yeni sevgilisi ile el ele görüntülendi.

Magazin 04-06-24 14:45

Metroda taciz kavgası bir anda hararetlendi! Terlikle kendisini tehdit eden tacizciye metronun ortasında tokat attı... Yolcular zor ayırdı

Hindistan'ın Delhi bölgesindeki metroda bri kadın ve bir erkek yolcu arasındaki tartışma cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Erkek yolcunun kendisini taciz ettiğini söyleyen kadın yolcu bir anda bağırarak duruma tepki gösterdi. Kadının kendisine bağırmasına sinirlenen adam ise ayağındaki terliği çıkartarak onu tehdit etti. Tehdit edilen kadının cevabı ise tokat oldu. O anlara polis müdahale etti.

Trend 04-06-24 14:36

Yıllar önce İstanbul'u terk etmişti! Özlem Tekin sırra kadem bastı... Çiftliğinin tavanı düşmüş, kapısına kilit vurulmuş

Uzun zamandır gözlerden uzak bir yaşam süren Özlem Tekin 2016 yılında her şeyi bırakıp Bodrum Muğla'ya yerleşmişti. Telefon dahi kullanmayan Tekin adeta sırra kadem bastı. Kendisinden bir türlü haber alınamayan Özlem Tekin'in çiftliğinin son hali ise herkesi şaşırttı.

Kulis 04-06-24 12:51

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntü! Tekme tokat dövüldü, ifadesi şaşkına çevirdi

Mersin'de Azra H.A. isimli kadın, otomobile bindiği sırada erkek arkadaşı E.A. (46) tarafından tekme tokat dövüldü. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından polis merkezine giderek ifade veren kadının sözleri ise şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Haber 04-06-24 11:30

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu ödül aldı! Konuşması ve tavırları sosyal medyayı salladı

Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Cüneyd karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve başarılı oyunculuğuyla her fırsatta adından söz ettiren Mert Yazıcıoğlu, ELLE Style Awards 2024 P&G Beauty'de Yılın Stil Sahibi Erkek Oyuncusu ödülünün sahibi oldu. Yazıcıoğlu'nun ödül gecesindeki tavırları ve ödül konuşması kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Kulis 04-06-24 07:32

Alp Kırşan İstanbul'u terk edip o şehre yerleşti! Evi çok konuşulan sunucunun son paylaşımları gündem oldu: Doğa ile iç içe yaşıyor

Alp Kırşan bir süredir ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Uzun yıllar sunuculuk yaptığı Survivor'dan ayrıldıktan sonra Bodrum'da yaşamaya başlayan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan rotalarını İzmir'e çevirdi. Çift, Karşıyaka'ya taşınmadan önce satın aldıkları evi baştan sona restore ettirdi. Kırşan'ın son paylaşımları da çok konuşuldu. Ünlü isme "Ne güzel doğa ile iç içe bir hayat yaşıyor" gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 03-06-24 16:55

Türkiye bu olayı konuşmuştu... 'Çöp ev' davasında karar çıktı! İşte yeğenini alıkoyan teyzenin cezası

Bursa'da Cem Muhammet A. (12), teyzesi Kamuran Pınar A. (46) tarafından kaçırılıp çöp ev haline gelen dairedeki kilitli bir odada yaklaşık 1 yıl alıkoyuldu. Cem Muhammet A.'nın kurtarılma anına ait görüntüler ise Türkiye'nin gündemine oturdu. Bakımsızlıktan neredeyse ölmek üzere olan ve uzun süre tedavi gören Cem Muhammet A.'ya kabusu yaşatan teyzesi bugün yargı önüne çıktı. Duruşmada ağladığı öğrenilen Kamuran Pınar A. ve kızı Esra Zeynep A. hakkında mahkeme kararını verdi. İşte detaylar...

Haber 03-06-24 16:45

Mourinho'yu Türkiye'de şaşırtan olay! ''20 yıldır hocayım böylesini daha önce görmedim''

Fenerbahçe'nin göreve getirdiği dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, şampiyonluk için geldiğini söyledi. Mourinho 20 yıllık kariyerinde ilk kez bu kadar uzun basın toplantısını Türkiye'de yaptığını ifade etti.

Spor 03-06-24 16:27

Kenan Yıldız ve Can Uzun'dan EURO 2024 mesajı! 'Herkesi gururlandırmak istiyoruz!'

EURO 2024 için hazırlıklarını sürdüren Milli Takımımız'ın genç yıldızları Kenan Yıldız ve Can Uzun, önemli açıklamalarda bulundu.

Spor 03-06-24 13:47

Akşener'den uzun bir aranın ardından ilk kare! Cenazeye katıldı

31 Mart seçimlerindeki başarısız sonuçların ardından genel başkanlık koltuğundan ayrılan ve yerine Müsavat Dervişoğlu'na bırakan eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener uzun bir aranın ardından ilk kez bir cenazede görüntülendi.

Haber 03-06-24 13:28

Survivor'a gitmemem iyi oldu diyen Adem erkek yarışmacılara sert çıktı! Hilmi Cem, Ogeday...

Survivor'ın eski şampiyonu Adem Kılıçcı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamarıyla sık sık gündeme geliyor. Survivor 2024'ü yakından takip eden Kılıçcı, bu kez son paylaşımı ile gündeme geldi. "Survivor'a gitmemem iyi oldu" diyen Kılıçcı, Hilmi Cem, Ogeday ve Batuhan'a 'algı' göndermesi yaptı.

Magazin 03-06-24 10:36

'Uyutma' yöntemi tartışılırken formül geliştirildi! Sokak köpekleri için düğmeye basıldı: 'Yasaklı ırklar' detayı...

Başıboş sokak köpekleri uzun süredir Türkiye'nin en çok konuşulan konularından. "Sokak köpekleri uyutulacak mı" sorusuyla ilgili tartışmalar devam ederken Tarım ve Orman Bakanlığı harekete geçti; 'mobil kısırlaştırma' üniteleri formülüne yoğunlaşıldı. Taslak çalışmasında uyutulması öngörülen yasaklı ırklar bir bir sıralandı. Çocuk parklarıyla ilgili denetimler için de ayrıca parantez açıldı.

Haber 03-06-24 09:23

17 gün dayanabildi! Erkan Yolaç’ın eşi Asuman Yolaç da hayatını kaybetti! Ne sevmişler birbirlerini

Evet-Hayır Yarışması ile hafızalarımıza kazınan Erkan Yolaç uzun süredir tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında hayata veda etmişti. Eşinin ölümü ile sarsılan Asuman Yolaç eşinin vefatından 17 gün sonra hayatını kaybetti.

Magazin 03-06-24 08:33

Sen Anlat Karadeniz'in Tahir'iydi... Ulaş Tuna Astepe uzun süre sonra ekrana o diziyle dönüyor!

Sen Anlat Karadeniz'de Tahir Kaleli karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe bir süredir hiçbir projede yer almıyordu. Ulaş Tuna Astepe İlk ve Son dizisiyle dönüyor.

Magazin 03-06-24 07:55

Günlerdir kayıptı! Cansız bedeni bulundu

Küçükçekmece'de boş bir arazide piknik yapanlar tarafından erkek cesedi bulundu. Silahla vurulmuş şekilde bulunan kişinin yapılan incelemesinde polis, cesedin günlerdir kayıp olan Furkan Ç.’ye(25) ait olduğunu tespit etti.

Haber 03-06-24 06:10

Komşular haberini verdi! Kötü koku acı gerçeği ortaya çıkardı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yalnız yaşayan bir şahsın ölümü çevreye yayılan kötü kokularla ortaya çıktı. Yaklaşık bir hafta önce öldüğü tahmin edilen erkek şahsın cesedi, ne zaman ve neden öldüğünün belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber 02-06-24 20:47

Aslı Bekiroğlu: Barzo, dağ ayısı dediğimiz erkeklerden hoşlanırım

Melis İşiten'in bu haftaki konuğu oyuncu Aslı Bekiroğlu'ydu. Bekiroğlu, hoşlandığı erkek tiplemesiyle ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu. Bekiroğlu, "Barzo, dağ ayısı adamlardan hoşlanırım." dedi.

Kulis 02-06-24 18:39

Marmara Denizi'nde endişelendiren görüntü! Müsilaj geri mi dönüyor?

'Müsilaj' bir dönem Türkiye'nin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Son olarak Gemlik Körfezi’nde ortaya çıkan manzara endişe yarattı. Marmara Denizi'nin üstünde oluşan görüntüler, vatandaşlar arasında "müsilaj geri mi dönüyor?" sorularını akla getirdi.

Haber 02-06-24 18:05

Kız kavgası kamerada! Sokak ortasında birbirlerine girdiler

Elazığ’da kızlar sokak ortasında saç saça baş başa birbirine girdi. O sırada bir erkek grubu ise kızlara müdahale etmek yerine kavgayı izlemeyi tercih etti. O anlar kameralara yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 02-06-24 16:45

Real Madrid'in korkulu rüyası Galatasaray! 21. yüzyılda başarabilen 2 takım var...

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund’u 2-0 mağlup eden Real Madrid, kupayı 15. kez müzesine götürdü. Uzun süredir final bile kaybetmeyen Real Madrid, 21. yüzyılda Avrupa kupası finallerinde sadece Galatasaray ve Atletico Madrid’e kupa kaybetti.

Spor 02-06-24 09:24

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez uzun zaman sonra görüntülendi! Yurt dışında yaşıyor

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez uzun zaman sonra Nişantaşı sokaklarında görüntülendi. Gözlerden uzak yaşayan ve ekrandan da uzak olan Sönmez vaktinin çoğunu yurt dışında geçirdiğini söyledi.

Kulis 02-06-24 07:31

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Arzu Yanardağ'ın yeni adresi belli oldu

Son olarak 'Hayatımız Roman' filmi ile izleyicisinin karşısına çıkan Arzu Yanardağ uzun zamandır ortalarda görünmüyordu. Beyaz perde ve dizi filmlerin ünlü ismi Arzu Yanardağ'ın yeni adresi belli oldu.

Magazin 01-06-24 15:36

Tıp tarihinde nadir: 22 yıllık doktor ilk kez şahit oldu! Korkudan doktora gidemedi dayanılmaz büyüklüğe ulaştı

Uzun yıllardır prostat hastası olan bir vatandaştan kapalı yöntemle 350 gram ağırlığından prostat çıkartıldı. 22 yıldır hekimlik yapan Doç. Dr. Önder Çinar da ilk kez bu kadar büyük bir prostatı kapalı yöntemle çıkardıklarını belirterek, vakanın tıp tarihinde nadir olduğuna dikkat çekti.

Haber 01-06-24 14:03

Geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Kadir İnanır yeniden hastaneye kaldırılmıştı! Doktorundan kesin talimat geldi: Yasak

Geçtiğimiz ay beynine pıhtı atan ve uzun süre hastanede kalan usta oyuncu Kadir İnanır geçtiğimiz günlerde yeniden hastaneye kaldırılmıştı. Yaklaşık bir aydır fizik tedavisi devam eden İnanır'ın geçtiğimiz günlerde bir hareketi yapmakta zorlanınca öfkelendiği ve tansiyonun yükseldiği belirtildi. Usta oyuncuya doktorundan sağlığı için önemli bir talimat geldi.

Magazin 01-06-24 11:43

Tesettürlü pozlarıyla dikkat çekmişti... Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'dan eski eşiyle ilgili olay sözler! 'Gelinlik mi giydim, yoksa kefen mi?'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihir Annem dizisinde hayat verdiği 'Tuğçe' karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı son olarak tesettürlü pozlarıyla dikkat çekmişti. İki çocuk annesi Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile olaylı boşanmasıyla da uzun süre konuşulmuştu. Ünlü isim, biten evliliğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 01-06-24 10:03

Sevgilisini önce öptü sonra zehirleyerek öldürdü! Güvenlik kamerası görüntüleri ölümünden önceki son anlarını böyle kaydetti... Cesedi günlerce evde sakladı

Brezilya'da Julia Cathermol isimli bir kadın sevgilisi Luiz Ormond'u zehirleyerek öldürmeden önce güvenlik kamerasına yakalandı. Erkek arkadaşının evine bir tabak pudingle giden genç adın sevgilisini önce asansörde öptü ardından ise zehirli tatlıyı yemesini büyük bir sakinlikle izledi. Ormond'un ölümünden önceki son anları asansörde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye çekildi.

Trend 01-06-24 09:38

Prostat nedir? Prostat belirtileri ve tedavisi

Prostat erkek üreme sisteminin önemli bir parçasıdır ve mesanenin hemen altında, rektumun önünde yer alır. Ceviz büyüklüğünde olan bu bez, meninin sıvı kısmını üretir ve spermin taşınmasına yardımcı olur. Yaş ilerledikçe prostatla ilgili çeşitli sağlık sorunları ortaya çıkabilir ve bu durumlar erkeklerin yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir. Peki prostat nedir ve neden olur?

Haber 31-05-24 20:05

'Adam soruyor gidiyor' Yaz geç gelince satışlar düştü! 'Satılmıyor, yapacak bir şey yok'

Rize’de hava sıcaklıklarının mevsim normalleri altında seyretmesi, sebze fidesi satışlarını olumsuz etkiledi. Sebze fidesi satan Tahir Uzun "Havalar soğuk gitti ve ekonomik nedenlerden ötürü insanlarda para yok. Adam soruyor gidiyor" derken "Vatandaşlar bir fidenin parası 7,5 lira olunca almak istemiyor. Satılmıyor, yapacak bir şey yok" dedi.

Finans 31-05-24 17:16

Cesedini tanınmaz hale getirmişti! Sır cinayet 18 yıl sonra aydınlatıldı! Katil en yakın arkadaşı çıktı

Kütahya'da 2006 yılında öldürüldükten sonra toprağa gömülmüş olarak bulunan ve kimliği tespit edilemeyen erkek cesedin, aynı yıl Eskişehir’de kaybolan Erhan Kübra’ya ait olduğu ortaya çıktı. Zanlının öldürdüğü arkadaşının başını ezerek tanınmaz hale getirmeye çalıştığı belirlendi. Eskişehir Cinayet Büro Amirliği'nde oluşturulan özel ekip, 18 yıllık cinayetin zanlısının Kübra’nın en yakın arkadaşı A.K. olduğu belirlendi. Katil zanlısı A.K. ile ona yardım ettiği öne sürülen Y.Ş. gözaltına alındı.

Haber 30-05-24 19:56

'Ama arkadaşlar iyidir' repliği ile hafızalara kazınmıştı! Usta sanatçı Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti!

Tabutta Rövaşata filmindeki 'Ama arkadaşlar iyidir' repliğiyle hafızalara kazınan Ahmet Uğurlu, uzun seneler sonra Behzat Ç dizisinde rol almıştı. Usta sanatçıdan üzen haber geldi. Ahmet Uğurlu hayata gözlerini kapadı...

Magazin 30-05-24 14:56

Ülkede infial yaratan olay! Yaşları 15 ila 16 arasında değişen dört çocuk tecavüz suçlamasıyla tutuklandı

İngiltere'nin Nottingham bölgesindeki bir oyun sahasında korkunç bir olay yaşandı. Yaşları 15 ile 16 arasında değişen dört erkek çocuk kimliği ve kişisel bilgileri açıklanmayan genç bir kıza tecavüz ettikleri şüphesiyle tutuklandı. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Trend 30-05-24 09:42

Son seçim anketi yayınlandı! İşte CHP, AK Parti, MHP, DEM Parti, Yeniden Refah ve İYİ Parti’nin oy oranları…

Yerel seçim sonuçlarının ardından CHP ile AK Parti arasındaki yarış merak konusu oldu. CHP uzun yıllar sonra ilk kez birinci parti olarak seçimden çıkmayı başarınca seçim anketlerinden gelen sonuçlar da merak konusu oldu. ASAL Araştırma da son seçim anketini yayınladı. İşte son ankete göre partilerin aldıkları oy oranları…

Manşet 30-05-24 09:29

Z kuşağı miyop mu oluyor? Vakalar %50 arttı! İşte yapılması gerekenler

Günümüz dijital çağında, ekranlara uzun süre maruz kalmanın Z kuşağı üzerinde olumsuz etkileri göz ardı edilemez. Son araştırmalar, gençler arasında miyop vakalarının %50 oranında arttığını gösteriyor. Peki, göz sağlığını korumak için neler yapılmalı?

Haber 29-05-24 21:13

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'hançer' yanıtı: 'O hançeri sen çok uzun yıllar tuttun'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'hançer' yanıtı geldi. Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada "O hançeri sen çok uzun yıllar tuttun. Getirdin 15 Temmuz’da milletin sırtına sapladın" dedi.

Manşet 29-05-24 19:05

Usta oyuncu Kadir İnanır'dan korkutan haber! Tekrardan hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz ay beynine pıhtı atan ve uzun süre hastanede kalan usta oyuncu Kadir İnanır yeniden hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi paylaşılmazken hayat arkadaşı Jülide Kural konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 29-05-24 16:37

Esat Yontunç, Acun Ilıcalı ile olan gençlik fotoğrafını paylaştı! Eski halleri olay oldu: Acun Bey ayakkabı giyiyormuş

Esat Yontunç, yakın dostu Acun ılıcalı'nın yeni yaşını Instagram'da yaptığı paylaşımla kutladı. Ilıcalı, ile olan gençlik fotoğrafını paylaşan Yontunç'a sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı. Yontunç, paylaşımına ise "Evet o uzun 24 gün geçti ve eşitlendik. İyi ki doğdun iyi ki varsın" notunu düştü.

Magazin 29-05-24 14:52