Bir Arada Nasil Yazilir Haberleri

SON DAKİKA: Akaryakıta 3’ü bir arada indirim! Önce LPG şimdi de benzin ve motorin: 5 ay sonra ilk kez olacak (6 Haziran Perşembe güncel benzin-mazot-LPG fiyatı)

Son dakika haberi… Motorin ve benzin başta olmak üzere akaryakıt fiyatları benzin ile dolar kurundaki harekete göre değişmeye devam ediyor. Milyonlarca araç sahibi petrol fiyatlarının 4 ayın en düşük seviyesini görmesinin ardından ‘bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim zam var mı?’ sorusuna yanıt ararken son dakika gelişmesi yaşandı. Peki 6 Haziran 2024 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar? Güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? İşte il il benzin-mazot-LPG (Otogaz) fiyatları…

Finans 2024-06-06 07:24:07

24 kilo, 165 cm! Paniği ve mutluluğu bir arada yaşadılar

Bursa'da baraj gölüne giden 2 arkadaşın oltasına, 24 kiloluk yayın balığı takıldı. İkisinin yaşadığı panik ve mutluluk, cep telefonu kamerasına takıldı.

Haber 2024-06-02 16:33:48

Müsaadenle Rock’n Roll! Arada bir çılgınlık yapmanın iyi hissettiren 10 yanı

Hayatın monotonluğu bazen ruhumuzu sıkabilir ve enerjimizi düşürebilir. Ancak arada bir çılgınlık yapmak, bu sıkıcı rutini kırmak ve hayatımıza renk katmak için harika bir yoldur. Çılgınca aktiviteler, bize sadece eğlence ve heyecan katmakla kalmaz, aynı zamanda ruhsal ve fiziksel sağlığımızı da olumlu yönde etkiler.

Kadin 2024-05-31 20:36:06

Hem ıslak hem kuru kullanım! Çok satan Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal tıraşı sizin için masraflı bir hal almaya başladıysa, bakım rutininize ev hijyeninde ve konforunda devam etmeye ne dersiniz? Bunun için öncelikle kaliteli bir tıraş makinesine ihtiyacınız var. Kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti ile tanışma vakti! Bugüne özel indirimde olan cihazı sizin için inceledik, kullanıcıların yorumlarına da yer verdik. Gelin, detaylara geçelim.

Haber 2024-05-28 15:32:12

Diğer Haber Etiketleri

Akaryakıt balık Bursa Göz mon zihin İyi Yaşam tıraş makinesi erkek tıraş makinesi philips tıraş makinesi emekli zammı ssk bağkur memur emeklisi ele Gastronomi kot kot pantolon kot pantolon erkek erkek kot pantolon levis 501 levis mavi pantolon jack jones tommy hılfıger benetton pierre cardin wrangler calvin klein guess sandalet sandalet erkek sandalet modelleri erkek sandalet skechers sandalet braun braun tıraş makinesi Ayvalık Balıkesir dalış söyledi turu Nihat Hatipoğlu ense kilo pantolon kadın pantolon çeşme Vize columbia columbia tişört el süpürgesi eo Sebze ingiliz kahvaltı ayak jarse kumaş viskon elbise yazlık elbise yazlık elbise modelleri yazlık uzun elbise modelleri ucuz yazlık elbiseler Mustafa Sarıgül Erzincan Seçim 2024 bahar Kars kış Yunus köpek Ankara vdlr vf yıldız çanta calvin klein çanta puma çanta tommy hilfiger çanta guess çanta adidas çanta tonny black Puma erkek terlik erkek terlik modelleri kadın terlik Bingöl Altın kafkas Ekrem İmamoğlu İstanbul Bolu İlkbahar kartalkaya kayak merkezi Snowboard Hakkari Yüksekova Derecik Bitlis mutfak gereçleri çöp kutusu çöp kovası dolap içi çöp kovası mutfak çöp kovası bulaşıklık emekli emekli maaşı Öğretmen Mühendis valiz valiz seti orta boy valiz kabin boy valiz büyük boy valiz philips tıraş vücut tıraş makinesi kemik erimesi tedavisi kivi soya fasulyesi grip salgın kilo almak tiroid üşüme neden olur columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia erkek ayakkabı columbia erkek mont columbia gömlek columbia kadın mont columbia mont columbia mont erkek columbia pantolon columbia polar columbia sportswear boxer boxer erkek Hülya Avşar Oyuncu camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı iç giyim dagi iç giyim tutku iç giyim tutku erkek atlet İskenderun balon balığı zehirlenme alara ayaklar bilek siyah topuk kadın çizme çizme modelleri çizme siyah çizme uzun çizme İbrahim Tatlıses karakteri abercrombie parfüm parfüm erkek erkek parfüm erkek parfüm önerileri kabin valizi samsonite valiz national geographic eastpak kipling tarifi yiyecekler kurabiye tarifi Stanley stanley termos beslenme çantası

SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi zammında bu oranlar ilk kez konuşuldu! Kök aylık tablosunu değiştiren formül! İkisi bir arada artış

Milyonlarca SSK, Bağkur ve memur emeklisinin gözü temmuzda açıklanacak zam oranında. Geri sayım başladı, zam oranları için hesaplar yapılıyor. Zam oranı için yeni bir formül daha ortaya çıktı. İşte kök maaş tablosunu değiştirecek düzenleme...

Finans 26-05-24 07:37

Ünlü akını... Foodiefest kapılarını açtı: Müzik ve gastronomi bir araya geldi

Gastronomi ve müziği bir araya getiren Foodiefest etkinliği kapılarını açtı. ‘Önce yemek sonra müzik’ konseptiyle düzenlenen etkinlik ile katılımcılar hem müzik hem de gastronomi festivalini bir arada deneyimledi. Festivalde birçok ünlü isim sahne aldı.

Magazin 20-05-24 14:55

Yıllar geçse de eskimeyecek, gardırobunuzun yıldız parçası olacak en iyi jean modelleri

Günümüzde jean pantolonlar, hem rahatlıklarıyla hem de tarzlarıyla gardıropların vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Konforu ve şıklığı bir arada arayanların tercihi olan jeanler, her tarza hitap ediyor. Siz de Levi's'in klasik kesimleriyle zamansız şıklığı yakalayabilir ya da Tommy Hilfiger'ın sportif dokunuşlarıyla günlük şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. En popüler jean markalarının seçkin modellerini sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 11-05-24 18:17

Ben yazı bu sandaletlerle geçiririm! dedirtecek rahatlık abidesi erkek sandalet modelleri

Yaz mevsiminin vazgeçilmezleri arasında yer alan sandaletler, hem rahatlığı hem de pratikliği bir arada sunuyor. Plajda rahatça gezmekten şehir sokaklarında dolaşmaya kadar geniş bir kullanım alanına sahip olan sandaletler, her tarza ve aktiviteye uyum sağlayacak modelleriyle öne çıkıyor. Hazır, yaz yaklaşırken ayak sağlığınızı koruyacak ferahlık ve rahatlık hissi yaratacak erkek sandalet modeli arayışındaysanız popüler markaların ürünlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmalısınız.

Haber 10-05-24 13:05

Fiyatı 2 bin 499 TL'ye düştü! Braun Series 7 Bakım Kiti'nde kaçırılmayacak fırsat

Saç, sakal, vücut tıraşınızı tek bir cihazla yapmanın rahatlığına kavuşmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise üstün teknolojik özellikleri ve dayanıklılığıyla öne çıkan Braun Series 7 MGK7470 Hepsi Bir Arada Şekillendirme Seti'ne mutlaka göz atmalısınız. Kısa süreliğine 800 TL indirimle satışta olan cihazı sizin için inceledik.

Haber 08-05-24 11:40

Ayvalık'ta müren balığı ile karidesin simbiyotik ilişkisi kameralara yansıdı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde müren balığı ile karidesin simbiyotik (iki canlının tek bir organizma gibi birbirleriyle yardımlaşarak bir arada yaşamaları) ilişkisi kaydedildi.

Yurthaber 06-05-24 13:10

'Uygunsuz mekana gitmiş, masasında kadınlar...' diyerek Nihat Hatipoğlu'ndan akıl istedi! Dedektiflik yapar gibi...

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu izleyicilerden gelen sorulara yanıt vermeye devam ediyor. Programda arada gelen ilginç sorular ise dikkat çekmeyi başarıyor. Programa bağlanan bir izleyici ünlü ilahiyatçıya, "Eşim yalan söyleyerek uygunsuz mekana gitmiş ve bana 'seni boşuyorum' dedi. Boşanmış olur muyuz?" diye sordu. Hatipoğlu'nun verdiği yanıt gündem oldu.

Magazin 29-04-24 10:45

Bir türlü verilemeyen inatçı kiloların sebebi bu olabilir! İhmal edilirse vücuda çok fazla zararı var

İnatçı fazla kilolar bazen can sıkıcı olabiliyor. Bir türlü verilemeyen kilolar hakkında konuşan Endoüroloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İsmet Yavaşcaoğlu, "Gittikçe kilo alma, ne yaparsa yapsın kilo verememe, tansiyon yüksekliği, arada çarpıntı, aniden yüzün kızarması gibi belirtiler, böbrek üstü bezlerden kaynaklanıyor olabilir." dedi.

Kadin 27-04-24 15:16

Yaz modası kapınızda! En sevilen markaların 500 TL altı yazlık pantolon modelleri

Sezon trendlerini takip edenler buraya! Bu yazın en iyi pantolonlarını sizin için derledik. DeFacto, Koton ve İpekyol gibi önde gelen markaların 500 TL altındaki her tarza uygun yüksek bel, düşük bel, geniş paça ve cigarette kesim gibi çeşitli modellerdeki ürünleri, kalite ve konforu uygun fiyatla buluşturuyor. Bu benzersiz koleksiyonu keşfetmeye hazır mısınız? İşte, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan yazlık pantolonlar...

Haber 17-04-24 16:38

Yunan adalarına kapıda vize uygulaması Çeşme'ye yaradı! 'Beklentinin üzerinde'

İzmir'in Çeşme ilçesi Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla bu yıl da en çok tercih edilen destinasyonlardan oldu. Açık otellerin yüzde 100 doluluğa ulaştığını belirten Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, “Bu bayramda vatandaşlar tatili bölerek kullanmayı tercih ediyor. Kapı vizesi uygulamasının başlamasıyla 2-3 gün Çeşme, 1-2 gün Sakız Adası tatili planlarının yanı sıra, aynı noktadan farklı destinasyonları bir arada kullanıyorlar. Bayramdan mutluyuz” dedi.

Finans 10-04-24 12:36

Yazın kurtarıcınız olacak Columbia Hike Erkek Kısa Kollu Polo T-Shirt indirime girdi

Rahatlığı ve tarzı bir arada sunan Columbia Hike Erkek Kısa Kollu Polo T-Shirt, bugüne özel indirime girdi. Yaz aylarında stilinizi güçlendirecek, sizi olduğunuzdan daha havalı gösterecek, Columbia kalitesini hissetmenizi sağlayacak bu tişörte bir şans vermeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 10-04-24 10:32

Ne evinizde ne aracınızda tek bir toz ve tüy kalmayacak! Çok satan Greenote el süpürgesi indirime girdi

Evinizde ve aracınızda temizlik yaparken pratik ve etkili bir çözüm arıyorsanız Greenote GCH01 Akülü 3'ü 1 Arada Araç El Süpürgesi tam size göre! Tek dokunuşta toz ve tüyleri yok eden bu süpürge bugüne özel indirime girdi. Temizlik işlerinizi kolaylaştıracak bu güçlü ve kompakt cihazı hemen satın alarak temizliğin keyfini çıkarmaya ne dersiniz?

Haber 04-04-24 14:41

İngilizlerin kahvaltısındaki şaşırtıcı kilo verme sırrı! Fasulye o işe yarıyormuş... 8 haftada 6 kilo verdiler, bazıları daha da fazla zayıfladı

Tüm dünyada meşhur olan İngiliz kahvaltısı ürün çeşitliliğiyle dikkat çeker. Kahvaltıda kızarmış ekmekten fasulyeye, sosisten reçele kadar çok sayıda farklı ürün bir arada bulunur. İngilizlerin dikkat çeken bu kahvaltısındaki bir detayın kilo vermeye yardımcı olduğu ortaya çıktı. O sır; fasulye ve dirençli nişastada saklı! İşte yapılan araştırmada gönüllülerin 8 haftada 6 kilo vermesini sağlayan o zayıflama sırrı ile ilgili detaylar...

Kadin 03-04-24 10:29

Yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı elbise modelleri

Yaz aylarında hem hareket özgürlüğü hem de tarz arayanlar için yazlık elbiselerden oluşan harika bir liste hazırladık. Konfor ve şıklığı bir arada sunan bu elbiselerle açık havada geçireceğiniz her anınızda rahatlık sizinle! Ferah renklere ve şık tasarıma sahip olan elbiseler, kombinlerinizi canlandırırken rahatlığı da beraberinde getiriyor. Hadi, yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı harika elbise modelleriyle dolu içeriğimize birlikte göz atalım!

Kadin 02-04-24 21:38

Erzincan'da Mustafa Sarıgül'ü üzen sonuç! Arada büyük fark çıktı

Türkiye 31 Mart yerel seçimleri için sandığa gitti ve yerel yöneticilerini seçti. Oy verme işleminin ardından herkes seçim sonuçlarını merakla takip etti. Vatandaşların sonuçlarını merak ettiği illerden bir tanesi de Erzincan olmuştu. Sandıktan, yerel seçim öncesi süreçte CHP'nin Erzincan Belediye Başkanı adayı Özge Vataner Özege için çalışmalarını devam ettiren Sarıgül'ü üzen sonuçlar çıktı.

Haber 01-04-24 06:46

Kars'ta bahar ve kış bir arada yaşanıyor

Çetin kış şartlarının yaşandığı Kars'ta bir tarafta karla mücadele çalışmaları sürerken, bir köyde de meyve ağaçları çiçek açtı.

Yurthaber 29-03-24 12:15

İstanbul’da yunusların hayran bırakan anları havadan böyle görüntülendi

İnsanlara yakınlıkları ile bilinen yunusların İstanbul’da tarihi yarımada açıklarında dans edercesine yüzdüğü anlar havadan görüntülendi. Onlarca yunusun bir arada yüzmesi izleyenleri hayran bıraktı.

Haber 23-03-24 10:58

Sahipsiz köpeklerin saldırısında ağır yaralanmıştı... Tunahan'dan sevindiren haber! Artık ailesiyle bir arada

Ankara'nın Keçiören ilçesinde boş arazide sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan ve 3 aydır hastanede tedavi gören Tunahan Yılmaz taburcu edildi. Evine gönderilen ve artık ailesiyle bir arada olan Tunahan'ın babası, oğullarının olaydan önce çok neşeli ve esprili bir çocuk olduğunu, şu an ise kendileriyle bile konuşmakta zorlandığını söyleyerek "Sakin değil. Önceki gibi espri yapmıyor. Hayat bu şekilde sıkıntılı şu anda. İnşallah düzelecek" şeklinde konuştu.

Haber 20-03-24 20:43

Sezonun parıldayan yıldızı shopper çanta modelleri

Kombinlerin vazgeçilmez parçalarından biri olan shopper çantalar, şıklığı ve kullanışlılığı bir arada sunan tasarımlarıyla her sezon moda tutkunlarının favorisi olmaya devam ediyor. Hem tasarımları hem de materyalleriyle öne çıkan shopper çantalardan oluşan seçkimiz, tarzınıza tarz ve her anınıza şıklık katacak. Eğer siz de tarzınıza yeni bir soluk getirmek veya gardırobunuzu yenilemek istiyorsanız sezonun parıldayan yıldızı shopper çanta modellerinden oluşan listemize göz atmanızı öneririz.

Kadin 16-03-24 02:02

Fiyatı 409 TL'ye düştü! Evde, bahçede, plajda vazgeçilmeziniz olacak Puma terlikte %49 indirim

Rahatlığı ve tarzı bir arada yaşamanız sağlayacak Puma Leadcat 2.0 Terlik, Bahar Fırsatları'na özel %49 indirimle sizleri bekliyor. Puma kalitesi ve dayanıklılığıyla uzun ömürlü bir kullanım sunan bu terlik, ayak tabanını destekleyen ergonomik tasarımı sayesinde favoriniz olacak. Her adımda konfor ve stili bir arada yaşamak için acele edin, fırsatı kaçırmayın.

Haber 15-03-24 14:08

Bingöl’de dağ keçisi sürüsü doğal ortamında görüntülendi

Bingöl’de yavrusundan yetişkinine kadar bir arada bulunan dağ keçisi sürüsü, doğal ortamında görüntülendi.

Yurthaber 08-03-24 10:09

SON DAKİKA: Altın fiyatlarında çifte rekor! Gram altın ons altın gaza bastı: Kuyumcu önünde sıra oluştu, ‘Kapalıçarşı’ya koşarak gitsek 3 liralık fark oluyor…’

Son dakika: Altın fiyatları ABD Merkez Bankası Fed rüzgârına kapıldı. Ons altın tarihi boyunca gördüğü en yüksek seviyeye yükseldi. Dolar/TL kuru ve ons altın fiyatındaki rekor gram altın fiyatları için de tarihi zirveyi getirdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı yaşanan yükseliş sonrası kuyumcu ve döviz bürolarının önünde sıra oluştuğunu dile getirdi. “Kapalıçarşı’ya ya da kuyumcuya yürüyerek değil, koşarak gitsek arada 3 lira fark ediyor. Yüzde 7’ye yakın bir farklılık oluştu" dedi.

Finans 07-03-24 07:43

Az çaba ile çok havalı görünmenin yolu Levi's'ten geçer! Her biri indirimli ürünler burada

Giyimde şıklığı ve rahatlığı bir arada arayanlar buraya! Levi's'in çok satan ürünlerinde Günün Fırsatları'na özel indirimler başladı. Az çaba ile çok havalı görünmek isterseniz jeanlerden tişörtlere birbirinden şık ve trend parçaları keşfederek gardırobunuzu yenilemeye hemen şimdi başlayabilirsiniz. Tarzınızı Levi's ile taçlandırmanın şimdi tam zamanı, işte detaylar!

Haber 06-03-24 12:40

İmamoğlu'ndan Kafkas dansı performansı! Kendini müziğin ritmine kaptırdı, sosyal medyada gündem oldu

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarına hız veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kafkas Kültür Buluşmaları açılış programına katıldı. Açılış konuşmasında "Bir ülkede ‘azınlık’ tarifini doğru bulmuyorum. Kimsenin bir ülkede azınlık diye tarif edilmesini kabul etmem, edemem. Biz bu çeşitlilikle, bir arada, büyük bir milletiz" ifadelerini kullanan İmamoğlu, daha sonra Kafkas folklor ekibinin dans gösterisine eşlik etti. İmamoğlu'nun performansı sosyal medyada gündem oldu.

Haber 01-03-24 07:34

Bolu'da yüksek kesimlerde kış, merkezde bahar yaşanıyor

Köroğlu Dağları'nın zirvesinde yer alan Kartalkaya Kayak Merkezi'nin karla kaplı olduğu, kent merkezi ve çevresinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Bolu'da iki mevsim bir arada yaşanıyor.

Yurthaber 29-02-24 10:14

O ilde iki mevsim bir arada! Bir ilçede kış, diğerinde bahar havası...

Hakkari'de iki mevsim bir arada yaşanıyor. Yüksekova ilçesinde soğuk etkisini sürdürürken, Derecik'te ise bahar havası yaşanıyor.

Haber 28-02-24 12:04

Sevinç ve hüzün gözyaşları bir arada: Ahıska Türkleri yeni yuvalarına uğurlandı

Ukrayna’daki savaş bölgesinden tahliye edilerek Elazığ’da geçici konaklama merkezine yerleştirilen Ahıska Türkleri, iskan için Bitlis’in Ahlat ilçesine uğurlandı.

Yurthaber 20-02-24 11:52

Pratikliğiyle gönlünüzü fethedecek mutfakta ekstra hijyen sağlayacak ürünler

Mutfak, bir evin en önemli ve en yoğun kullanılan alanları arasında yer alıyor. Yemeklerin hazırlandığı, sohbetlerin yapıldığı ve aile bireylerinin bir arada olduğu bu özel mekan, hijyen ve pratiklik açısından büyük önem taşıyor. İşte tam da bu noktada, mutfakta ekstra hijyen yaratacak ürünler devreye giriyor. Sizin için mutfakta hem pratiklik hem de hijyen sağlayacak ürünleri seçtik. İşte detaylar!

Haber 12-02-24 17:18

Öğretmen ve mühendis emekli maaşlarını kıyasladı! 'Bu garabetin düzelmesi lazım' diyerek tepki gösterdi: Rakamlar adeta haykırıyor

2024 yılının en çok konuşulan konularından biri emekli maaşları olmaya devam ediyor. SSK ve Bağkurluların emekli maaşı ardından en düşük emekli maaşı derken milyonlarca insan yeni maaşlarını öğrenmiş oldu. Ancak yeni tabloda maaşlarından memnun olmayanlar da ortaya çıktı. Bir öğretmen ve bir mühendisin emekli maaşı karşılaştırıldı. Ortaya çıkan tablo emekli mühendisleri üzdü. Arada çıkan fark için, "Bu garabetin düzelmesi lazım" denildi. İşte detaylar...

Finans 12-02-24 12:25

Seyahatlerinizin vazgeçilmezi olacak! Biggdesign Cats Sarı 3'lü Valiz Seti'nde %40 indirim

Seyahatlerinde şıklık ve kaliteyi yakalamak isteyenler buraya! Hoş tasarımı ve dayanıklılığıyla öne çıkan Biggdesign Cats Sarı 3'lü Valiz Seti %40 indirimle sizi bekliyor. Moda ve fonksiyonelliği bir arada sunan bu valiz seti, seyahatlerinize şıklık katarken aynı zamanda dayanıklılığıyla da güven veriyor. Günün Fırsatları'ndan şimdi yararlanın, seyahatlerde stilinizi yansıtın.

Haber 06-02-24 14:21

Fiyatı 2 bin 199 TL'ye düştü! Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal ve vücut tıraşınızı tek bir ürünle yapabilmenizi sağlayan Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Uzun vadede bütçenizi korumanızı sağlayacak bu cihazı sizin için inceledik.

Haber 05-02-24 17:17

Kemik erimesini durduran 2 süper besin! Bir arada tüketildiğinde mucizeler yaratıyor... Sessiz hastalığa karşı inanılmaz etkili

Kemik erimesi (osteoporoz) yaş ilerledikçe kemiklerin zayıflaması ve kolayca kırılmasına neden olan bir hastalıktır. Osteoporoz hiçbir belirti göstermeden ilerlediğinden sessiz bir hastalık olarak adlandırılır. Kemiklerin güçlü kalması için vücudumuz eski kemikleri parçalar ve yerine yeni kemik dokusu yapar. İnsan vücudu öylesine muhteşemdir ki vücuttaki bütün kemikleri 6 yıl gibi bir sürede parçalayabilir ve yerine yenilerini üretebilir. Sessiz hastalığa karşı inanılmaz etkili 2 süper besin...

Kadin 31-01-24 07:12

Hastalığın süresi uzuyor Üçlü salgında profesörden 'süperenfeksiyon' uyarısı

Üçlü salgının, Covid-19, mevsimsel grip (influenza) ve solunum sinsityal virüsü (RSV) gibi üç farklı enfeksiyonun bir arada görüldüğünü belirten Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, “Uzayan şikayetleri olan hastalar, şikayetlerin uzama nedeninin belirlenmesi ve bağışıklık durumunun değerlendirilmesi için hekime başvurmalıdır” dedi.

Haber 29-01-24 17:54

'Yıllarca fark etmeyebilirsiniz' Hem kilo veremiyor hem de sürekli üşüyor musunuz? 'Görünmez hastalığı' işaret ediyorlar

Kış aylarının genellikle vücut açısından bilindik iki sonucu var: Kilo almak ve sürekli üşümek. Ancak uzmanlar çok sık karşılaşılan bu iki durumun bir arada olmasının; görünmez bir hastalığın belirtileri olabileceğine dikkat çekiyor.

Kadin 24-01-24 12:46

Stil ve performans bir arada! Spor ve outdoor giyimin favori markalarında indirim başladı

Adidas, Puma, Under Armour, Merrell, Salomon, Columbia gibi en sevilen markaların outdoor ve spor giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. İndirimlerden yararlanarak gardırobunuzu yenilemenin zamanı geldi! Haydi, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle dolu olan bu fırsatı kaçırmayın. İşte sizin için seçtiklerimiz!

Haber 19-01-24 17:45

Yüksek kalite, düşük fiyat! Jack&Jones boxer setlerinde büyük fırsat

Rahatlık, stil ve dayanıklılığı bir arada sunan Jack&Jones markasında kaçırılmayacak indirimler başladı. Her beğeniye uygun onlarca ürün içinden Jack&Jones boxer modellerindeki fiyatlar da adeta yüzleri gülümsetecek cinsten. %35'e varan indirimlerle satışta olan boxer setlerini sizin için seçtik. Gelin keşfedelim.

Haber 18-01-24 14:15

Yalçın Dümer Soyunurken gözüm kayardı demişti! Hülya Avşar durur mu... Anormal bir şey mi yani!

1990 yapımı 'Hasan Boğuldu' filminde şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ile başrol oynayan Yalçın Dümer katıldığı yayında ilginç sözlere imza atmıştı. Dümer "Hülya soyunurdu fon perdesini ben tutardım, arada gözüm kayardı" demişti. Avşar'a, rol arkadaşının kendisiyle ilgili söyledikleri soruldu. Usta isim "Gayet normal o erkek, ben kadın" dedi.

Magazin 16-01-24 12:55

Fiyatı 3 bin 551 TL'ye düştü! Su geçirmez Camper bot Günün Fırsatları kapsamında indirimde

"Su geçirmez, dayanıklı aynı zamanda şık bir bot arıyorum!" diyenler buraya! Aradığınız tüm özellikleri bir arada sunan Camper Peu Pista Gm Bot Günün Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirime girdi. Biz de sizin için bu ürünü inceledik, kullanıcı yorumlarını araştırdık ve gördük ki bu fiyata bu ayakkabı harika! İşte detaylar!

Haber 09-01-24 17:44

Dış giyim kadar iç giyim de önemli! Kaliteli markaların iç giyim ürünlerini sizin için bir araya getirdik

İç giyim, cilt sağlığını da etkilediğinden kaliteli iç çamaşırı seçmek günlük konforunuzu ve sağlığınızı korumak adına oldukça önemli bir konu. Nefes alabilen, yumuşaklığıyla öne çıkan ve cildin doğal dengesini koruma özellikleri ile bilinen pamuk sayesinde konforu ve sağlığı bir arada sunan çeşitli iç giyim ürünlerini sizler için derledik. Gelin dayanıklı dikişleri ve rahat kalıplarıyla iç giyim deneyiminizi bir üst seviyeye taşımanızı sağlayacak 10 iç giyim ürününe birlikte göz atalım.

Haber 04-01-24 17:08

Kayınbabanın tuttuğu balık tüm aileyi hastanelik etti! Damat: Dünyadaki en zehirli balıkmış, hayatımda böyle lezzetli balık yemedim

Hatay'ın İskenderun ilçesinde balık keyfi yapmak isteyen bir ailenin tamamı hastanelik oldu. Yarım saat içinde ağız ve dilde şişme, el ve ayaklarında uyuşma olan aile zehirlendiğini anlayınca hastaneye koştu. Kayınbabasının balığı tuttuğunu belirten damat, "Ben de yedim ama bana bir şey olmadı. Ben az bir miktar yemiştim. Bu arada balığın tadı aşırı derecede lezzetliydi. Hayatımda böyle lezzetli bir balık yememiştim ama zehirliymiş işte bilemedik." dedi.

Haber 04-01-24 12:12

İster elbiselerle ister pantolonlarla giyin! Sezona damgasını vuran topuklu çizme modelleri

Topuklu çizmeler, her kış olduğu gibi bu sezonun da favorisi. Birbirinden farklı tasarımlarıyla her kadının dolabına şıklık getiren topuklu çizmeler 2024'te de şıklık ve konforu bir arada sunuyor. Soğuğa karşı dirençli özel tasarımları, konforlu iç yapısı ve zarif detaylarıyla her anınızı özel kılacak topuklu çizme modellerini sizler için seçtik. Gelin, soğuk günlerde bile sıcak ve şık hissetmenizi sağlayacak topuklu çizme modellerine daha yakından göz atalım.

Kadin 03-01-24 19:44

Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses bir arada! Gözlerden uzak büyüttükleri kızları paylaştı

Türkücü İbrahim Tatlıses ile Perihan Savaş, 1979'da 3 yıl süren bir evlilik yapmıştı. Yıllarca konuşulan evlilikten bir kızları olan çift yıllar sonra birlikte görüntülendi. Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses'in gözlerden uzak büyüttüğü kızları Zübeyde'nin paylaştığı poz gündem oldu.

Magazin 28-12-23 11:21

Fiyatı 2000 TL'ye düştü! Abercrombie & Fitch'in sevilen erkek parfümünde Yılın Son Fırsatı

Karizma ve özgüveni bir arada sunan Abercrombie & Fitch markasının en sevilen erkek parfümlerinden biri olan Away, Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında büyük indirimle satışta! İndirimlerin bugün son günü olduğunu hatırlatalım. İşte detaylar!

Haber 25-12-23 14:24

Eskiyen valizinize Elveda! yeni valizinize Merhaba! deyin! Yeni yol arkadaşınız olmaya aday birbirinden kaliteli valiz çeşitleri

Seyahat etmek, hayatın en keyifli ve öğretici deneyimlerinden biridir. Bu serüveni daha konforlu kılmak için yanınızda taşıdığınız eşyaların güvenliği de son derece önemli. Biz de yolculuklarınızda şıklığı ve dayanıklılığı bir arada sunan birbirinden kaliteli valiz modellerini sizler için derledik. Eskiyen valizinize "Elveda!" ve yeni yol arkadaşınıza "Merhaba!" demenin tam zamanı olduğunu düşünüyorsanız gelin, sizi her anlamda tatmin edecek 10 fonksiyonel valiz çeşidine birlikte göz atalım!

Haber 25-12-23 13:36

Yılbaşı kurabiyesi tarifi: Yılbaşı kurabiyesi nasıl yapılır?

Yeni bir yıl ile birlikte gelen yeni umutlar, dilekler, heyecanlar, rengarenk ve ışıl ışıl süslerle birlikte kutlanan yılbaşı günü birbirinden lezzetli yiyecekleri ile de yılın en güzel zamanı olarak bilinir. Kurulan yılbaşı sofralarına oturup, bir araya gelen aile üyeleri, dostlar, arkadaşlar bir arada yeni bir yılın gelişini kutlarken sofralardaki lezzetler, yeni yıl dileklerine de eşlik eder. Yılbaşı kurabiyesi de bu dönemin en çok yapılan tarifleri arasında bulunur.

Yemek 22-12-23 17:51