Elbise Askisi Haberleri

Şaşırtan hırsızlıkta mail ile gelen özür! Evrenden intikam almak istemiş

İzmir'in Çeşme ilçesinde elbise çalarken güvenlik kamerasına yakalanan Avustralyalı turist, daha sonra pişman olarak çaldığı elbisenin parasını gönderdi. Pişman olduğunu hırsızlık yaptığı iş yeri sahibine maille belirten turist, "Eğer kabul edersen işleri düzeltmek istiyorum. Çok utanıyorum. Teşekkür ederim" dedi. Avustralya uyruklu turist, 'Evrenden intikam almak için' elbise çaldığını söyledi.

Haber 2024-07-21 09:38:43

Etek ve elbise giymek dert olmaktan çıkıyor! İç bacak sürtünmesine karşı en etkili ürünler

Yaz mevsimi tüm hızıyla geldi çattı! Sıcak havalarda ferah ve şık hissetmek için etek ve elbiseler vazgeçilmezimiz. Fakat bu keyifli giyim tarzı, iç bacaklarda sürtünme ve pişik gibi can sıkıcı problemlere de yol açabiliyor. Peki, iç bacak pişiklerinden kurtularak yaz mevsiminin keyfini doyasıya çıkarmak mümkün mü? Elbette! Bu yaz size hem konforu sunacak ürünlerle iç bacak pişiklerine veda etmeniz mümkün. İşte detaylar!

Kadin 2024-07-04 10:44:07

Rita Ora yine şeffaf giydi! Sosyal medyada Yeter artık tarzın sıktı yorumları yağdı

Son dönemde cesur tarzıyla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Rita Ora sokak tarzıyla yine dikkat çekti. Işıltılı şeffaf bir elbise giyen Rita Ora yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü şarkıcının tarzına sosyal medyada adeta yorum yağdı.

Magazin 2024-07-03 12:28:05

Sağlık sorunları nedeniyle tahliye olmuştu! Cezaevinden çıkan Nihal Candan mini elbise ile doğum günü kutlaması yaptı! Paylaşımındaki not dikkat çekti

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Candan, mini elbisesiyle ve özel yaptırdığı pastasıyla doğum gününü kutladı. Ünlü ismin pastasındaki yazı dikkat çekti.

Magazin 2024-06-16 10:45:13

Gelinin annesinin kıyafeti düğüne damga vurdu! Gelinin önüne geçti... 'Resmen rol çalmış'

Gelinin annesinin kıyafet seçimi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Twitter'dan paylaşılan görüntülerde gelinin annesinin yeşil çiçekli derin göğüs dekolteli bir elbise tercih etmesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

Trend 15-06-24 11:46

Kenan Doğulu'nun tarzı sosyal medyada çok konuşuldu! Pantolonun yarısı nerede?

Tarzı ve şarkılarıyla sık sık konuşulan Kenan Doğulu bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Takım elbise giyerek objektif karşısına geçen Doğulu'nun ceket altına giydiği kumaş şortu sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 15-06-24 09:21

Serenay Sarıkaya'nın farklı tarzı sosyal medyayı ikiye böldü! Bakan bir daha baktı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Farklı tarzı ile dikkat çeken Sarıkaya'nın ayakkabı ve elbise tercihi sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 12-06-24 08:30

Mezuniyet makyajı nasıl yapılır? Evde mezuniyet makyajı yapımı

Mezuniyet günü, hayatta yeni bir dönemin başlangıcını simgeler. Bu özel günde, şık ve mutlu olmak en doğal istektir. Mezuniyet gününde, elbise seçimlerini iyi bir saç modeli ve profesyonel bir makyajla tamamlamak önemlidir. Peki, mezuniyet makyajı nasıl yapılır?

Kadin 28-05-24 21:34

Acun Ilıcalı, Ali Koç'un yeni yönetim listesine girdi! Toplantıya katılan Ilıcalı'nın kombini sosyal medyada olay oldu!

Fenerbahçe'de seçim heyecanı yaşanıyor... Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'de başkanlığa yeniden aday olan Başkanı Ali Koç'un yeni yönetim listesine girdi. Ilıcalı, kongre üyeleriyle düzenlenen toplantıya takım elbise ile katıldı. Ilıcalı'nın takım elbiseli görüntüsü ile ilgili sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 24-05-24 11:44

Düğün sezonu açıldı! özel davetlerde giyebileceğiniz payetli elbise modelleri

Özel davetlerde fark yaratmak isteyenler için payetli elbiseler mükemmel bir seçenek. Sade bir saç ve makyajla bile mükemmel uyum sağlayan payetli elbiseler, abartıya kaçmadan göz alıcı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. O zaman düğün sezonu açıldığına göre özel davetlerdeki şıklık yarışına katılmak isteyenleri buraya alalım! Sizler için birbirinde şık birbirinden rahat farklı kesim ve tasarımlardaki payetli elbise modellerini bir araya getirdik. Devamı için sizi içeriğe alalım.

Kadin 22-05-24 20:40

Hande Erçel'in Cannes tarzı dillere düştü! Ünlü oyuncu kendini tutamadı

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Erçel, bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne onur konuğu olarak katıldı. Festivalde kırmızı bir elbise ile boy gösteren Erçel'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 17-05-24 08:03

Üniversiteliler, depremzede öğrencilere bayramlık için tezgaha geçti

Gaziantep'te Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) üyeleri ve Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, bağışçılardan aldıkları elbise ve eşyaları üniversite yerleşkesinde açtıkları stantta "pazarcı" gibi satarak elde ettikleri gelirle depremzede öğrencilere "bayramlık" almak için çaba gösteriyor.

Yurthaber 14-05-24 10:20

Yer: Kocaeli! Yakayı ele verdi, elbise dolabından böyle çıktı

Kocaeli'de düzensiz göçmenlere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 21 şüpheli ve 23 düzensiz göçmen yakalandı. Polis ekiplerince ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda şahıslardan bazılarının elbise dolabına, bazılarının otomobilin bagajına saklandığı görüldü.

Haber 13-05-24 20:46

Serenay Sarıkaya gala tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Bedeli ise dudak uçuklattı

Son dönemde özel hayatı ile adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya bu defa Netflix'te yayınlanacak olan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin galasında boy gösterdi. Geceye kırmızı bir elbise ile katılan Sarıkaya'nın tarzı sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü ismin kombini için harcadığı para ise dudak uçuklattı.

Magazin 08-05-24 08:19

Türkiye'nin farklı illerinde ortaya çıktılar! Herkes bu cisimleri merak ediyor: Şimdi de İstanbul'da görüldü

Türkiye'nin farklı illerinde görülen cisimler sosyal medyanın gündeminde... Hatay'da tanımlanamayan cisimleri görüntüleyen bir vatandaş, “Havaya baktığım zaman 3 cisim gördüm. Sanki takım elbise giymişlerdi ve havada asılı duruyorlardı" dedi. Birçok ilde görülen cisimler son olarak İstanbul'da da görüntülendi.

Haber 01-05-24 22:31

Adı Aras Bulut İynemli ile anılıyordu... Cadı'nın yıldızı Buse Meral tarzıyla galaya damga vurdu

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile anılan güzel oyuncu Buse Meral, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Furkan Andıç ile başrolünü paylaştığı 'Cadı' filminin galasına tarzıyla damga vurdu. Transparan mini bir elbise giyen Meral, güzelliğiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 25-04-24 14:48

İrem Derici'nin iddialı sahne tarzı sosyal medyayı salladı! Sevgilisinin çektiği pozlara yorum yağdı: Hadise sandım

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici bu kez sahne tarzıyla adından söz ettirdi. İddialı bir elbise tercih eden Derici'nin pozlarına beğeni ve yorum yağdı. Ünlü şarkıcı Hadise'ye benzetildi.

Magazin 14-04-24 09:42

Yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı elbise modelleri

Yaz aylarında hem hareket özgürlüğü hem de tarz arayanlar için yazlık elbiselerden oluşan harika bir liste hazırladık. Konfor ve şıklığı bir arada sunan bu elbiselerle açık havada geçireceğiniz her anınızda rahatlık sizinle! Ferah renklere ve şık tasarıma sahip olan elbiseler, kombinlerinizi canlandırırken rahatlığı da beraberinde getiriyor. Hadi, yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı harika elbise modelleriyle dolu içeriğimize birlikte göz atalım!

Kadin 02-04-24 21:38

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetle eleştirildi! Tam bir rol çalan görümce

Sosyal medyada 'Barbi' lakabını kullanarak yarım milyonu aşkın takipçiye ulaşan fenomen isim Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetiyle gündem yaratmayı başardı. Açık pembe uzun bir elbise tercih eden fenomen ismin elbisesi yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 26-03-24 11:01

Arkadaşının doğum günü için seçtiği elbise sosyal medyayı ikiye böldü

Bir kadın, arkadaşının doğum günü yemeği için seçtiği elbiseyle dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyayı ikiye bölen o paylaşıma yorum yağdı.

Kadin 25-03-24 10:34

EYYO elbise modellerinde zarafeti ve şıklığı yansıtıyor

Kadınların büyük bir çoğunluğu gerek gündelik hayatında gerekse özel günlerde elbise giymeyi tercih ediyor. Çünkü elbiseler, çok daha zarif ve etkileyici bir görünüm sunuyor. Farklı zamanlarda, farklı tarzlara hitap eden elbiseler kadınların gönüllerini çelmeyi başarıyor.

Kadin 20-03-24 14:09

İtirafı gündem oldu! Mustafa Üstündağ sanayideki tamircinin kıyafetini takım elbise karşılığında aldı: Dükkan dükkan erkek seyrediyordum

Oyuncu Mustafa Üstündağ “Orhan Usta” rolüne hayat verdiği Emanet filminin kostümlerini sanayi mahallesinden aldığını açıkladı. Üstündağ, "Sultandağı’nda sanayiye gittim. Filmde oradan aldığım kıyafetlerle oynadım" dedi.

Magazin 20-03-24 10:23

Mine Tugay'ın giydiği fırfır detaylı elbise çok beğenildi! Sosyal medyada yorum yağdı: İlaç gibi geldi...

Geçtiğimiz aylarda estetikli haliyle eleştirilerin odak noktası olan Mine Tugay, aynı zamanda güzelliği ve fit vücuduyla dikkat çekiyor. Oyuncu bu kez Instagram hesabından fırfır detaylı mavi elbisesiyle verdiği pozları paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 16-03-24 17:25

Sandviç arası altın! Vergi ödemek istemeyen bu yolu denedi... Türklerin altınları Almanya'ya kaldı

Türkiye’den Almanya’ya giden yolcuların usulsüz şekilde ülkeye sokmaya çalıştıkları altın takılar Alman hükümetinin radarına takıldı. 430 euro sınırının çok üstüne çıkan yolcuların vergiye ve cezaya takılmamak için bulduğu yöntemler ise şaşkınlık verdi. Türklerin altınları sandviç, iç çamaşırı, elbise içinde, boyunlarda ve kollarda altın getirdiği ortaya çıktı. Bu şekilde her yıl ortalama 100 milyon euroluk altın ve değerli takının cezaya takıldığı belirtiliyor.

Finans 09-03-24 09:34

Kıvrımlı model Iskra Lawrence her yerden dekolte verdi! Bedeniyle barışık olduğunu her zaman söylüyordu...

Moda dünyasına kendini kabul ettirmiş bir isim olan Iskra Lawrence son paylaşımıyla gündem oldu. Pembe dekolteli bir elbise giyen Model, pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 28-02-24 16:30

Ölümden kaçmak için dolaba sığınmış ama... 21 yaşındaki Güldeniz'in acı sonu!

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 4 katlı apartmanın 3’üncü katında yangın çıktı. Yangında, dairede misafir olarak bulunduğu belirtilen 21 yaşındaki Güldeniz Aşcı yaşamını yitirdi. Korkunç olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Aşçı’nın yangında evde yalnız olduğu öğrenilirken, genç kızın yangın sırasında elbise dolabının içine girdiği ve orada öldüğü anlaşıldı.

Haber 26-02-24 07:23

Keser sapı ile döverek katletti, vahşetin nedeni TikTok çıktı! 'Göğüs dekolteli yayın yaptığını görünce...'

Ordu'da Mükerrem Başarmak (49), eski eşi Ayşe Çetin'i (48) keser sapı ile döverek öldürdü. Başarmak hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Kan donduran cinayetin nedeni ise TikTok çıktı. Başarmak ifadesinde, "Eşime, neden her akşam TikTok isimli uygulamaya girdiğini ve göğüs dekolteli elbise ile yayın yaptığını sordum. O da bana bağırarak kendisine karışamayacağımı söyledi. Bunun üzerine sinirlendim. Keser sapı ile 10-15 dakika vurdum" ifadelerini kullandı.

Haber 23-02-24 11:30

Geyşa olmayı seviyorum demişti! Merve Boluğur'dan 'Kara melek' paylaşımı

Yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Siyah mini bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 20-02-24 17:59

İlk buluşmada erkeklere eve aldıracak elbise diyerek paylaştı! Dekoltesi gündem yarattı... 'Buna elbise deniliyor mu?'

Instagram'da 'İlaydaiilyy' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadının kombin videosu kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Genç kadın siyah bir elbise ve çizmeden oluşan kombinine, 'İlk buluşmada habibiye ev aldıracak o elbise' notunu ekleyince gündem oldu.

Trend 14-02-24 07:46

Ne paylaşsa beğeni yağıyor! Yalı Çapkını'nın esmer güzeli Buçe Buse Kahraman pencere detaylı tarzı

Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman siyah tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Uzun siyah ve dekolteli bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum geldi.

Magazin 24-01-24 15:38

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emrata baştan aşağı tülden elbisesiyle poz verdi! Frikik vermeyi gülle engelledi

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa son pozlarıyla olay oldu. Baştan aşağı tülden bir elbise giyen Emrata frikik vermeyi gülle engelledi.

Magazin 23-01-24 15:05

Elbise dövme derken bu da oldu! ‘Dilber'e ev alacağım için satıyorum…’ Sosyal medyadan sonra sıra ilan sitelerinde

Tek bir fragmanla günlerdir odak noktası olan Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı 'İnci Taneleri' dizisindeki Dilber karakteri için bu kez de ilan sitelerinde akım başlattılar. Evini, arabasını, arsasını satmak isteyenler “Dilber’e ev almak için satıyorum” diyerek ilana çıktılar.

Finans 23-01-24 09:28

Pavyon dansı gündem olmuştu... Dilber'in elbisesi yok sattı! Dilber elbisesinin fiyatı ne kadar?

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolde oynadığı "İnci Taneleri" dizisinin ikinci tanıtımı sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Dizide pavyonda çalışan Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün dansı olay olmuştu. 25 Ocak Perşembe günü Kanal D'de ilk bölümü yayınlanacak olan 'İnci Taneleri' dizisinde pavyon dansçısı 'Dilber'i canlandıran Hazar Ergüçlü'nün giydiği elbise yok sattı. 589 TL'den satışa çıkarılan elbise için Türkiye'nin her bölgesinden talep geldi.

Magazin 20-01-24 14:59

İsmail Kartal'ın giydiği kıyafet gündem oldu!

Fenerbahçe'de rüya gibi bir sezon geçiren İsmail Kartal, Trabzonspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından saha kenarında giydiği takım elbisesini çıkartmıştı. Kartal'ın totem yaptığı ve bu sebeple artık takım elbise giymediği ortaya çıktı.

Spor 19-01-24 08:41

File elbise giyip sütyensiz hallerini paylaştı! Hiç giymeseydin dedirtti

"Shake It Up" dizisiyle şöhreti yakalayan 24 yaşındaki Bella Thorne sosyal medyanın en çok konuşulan ünlüleri arasında yer alıyor. Ünlü isim file elbise giyip sütyensiz poz verdiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 10-01-24 08:41

Gillian Anderson Altın Küre'de öyle bir elbise giydi ki... Dikkatli gözler hemen fark etti

Altın Küre'nin yankıları dünya magazin gündeminde sürüyor. The Crown ile büyük beğeni toplayan oyuncu Gillian Anderson geceye kadın anatomisi motifleriyle kaplı zarif bir elbiseyle geldi. Başarılı oyuncu tabii ki gündemde yerini aldı. Bakın bu elbiseyi seçmesinin nedeni neymiş...

Magazin 09-01-24 14:53

Zehra Güneş arkadaşı Beliz Başkır ile yeni yıl pozlarını paylaştı! Elbise yakıyor

VakıfBank'ın ve Filenin Sultanları'nın yıldız orta oyuncusu Zehra Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük beğeni topluyor. "En güzel voleybolcu" yorumlarına yağan Güneş bu sefer arkadaşı Beliz Başkır ile pozlarını paylaşınca olay oldu.

Magazin 03-01-24 14:54

Tuğba Ekinci kasığına kadar yırtmacıyla olay oldu! Yeni yıl notu dikkat çekti

Şarkıları, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci bu defa yeni yıl pozuyla sosyal medyayı salladı. Kırmızı derin yırtmaçlı bir elbise giyen Ekinci yeni yıl notuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Magazin 29-12-23 17:38

Ece Sükan derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Transparan tarzı olay oldu

Son olarak başrollerini Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül'ün paylaştığı Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan önceki akşam düzenlenen GQ Türkiye 2023 'Men of The Year' gecesinde tarzıyla dikkat çekti. Kırmızı transparan bir elbise diyen Sükan derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 20-12-23 17:19

Defne Samyeli ve kızları Derin ile Deren'den transparan şıklığı! Ödül törenine damga vurdular

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli, kızları Derin ve Deren ile GQ Dergisi'nin ödül törenine katıldı. Geceye şıklığı ile damga vuran anne ve kızları siyah transparan elbise tercih etti. Samyeli ve kızlarının ödül töreni pozu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-12-23 19:07

Transparan giyen Nesrin Cavadzade iddialı pozlarıyla mest etti! Bir bakan bir daha baktı

Şimdilerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Sumru Yavrucuk ile başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde 'Melisa' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade dün gece GQ 2023 "Men of The Year" Ödül Töreni'ne katıldı. Transparan bir elbise tercih eden ünlü oyuncu iddialı pozlarıyla adeta mest etti.

Magazin 19-12-23 15:43

Akıncı'nın güzeller güzeli Nergis'i Büşra Develi süper minisiyle nefes kesti! 'Sade ama şık'

Son olarak başrolünü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Akıncı dizisinde 'Nergis' karakterine hayat veren güzel oyuncu Büşra Develi dün akşam düzenlenen özel bir davete katıldı. Süper mini bir elbise giyen Develi'nin sade ama şık tarzı çok beğenildi.

Magazin 17-12-23 14:37

Özgüveniniz görünüşünüze yansısın! İş görüşmesinde ne giyilir? İşte iş görüşmesi kombinleri

İş görüşmelerinde iz bırakmanın en şık yolu giydiğiniz kıyafetlerden geçiyor. Hem tarzınızı hem de profesyonelliğinizi bir araya getiren parçalarla iş görüşmelerinizde sadece yetenekleriniz ile değil stilinizle de ön plana çıkabilirsiniz. Giydiğinizde iş görüşmesinde sizi akılda kalıcı kılacak farklı tarz ve modeldeki ceket, kaban, gömlek, takım elbise ve aksesuarları derledik. Gelin mülakatlarda 1-0 önde olmanızı sağlayacak 10 muhteşem kıyafete birlikte göz atalım.

Haber 15-12-23 16:10

Yılbaşı davetlerinizin vazgeçilmezi olacak elbise modelleri

Yılbaşı gecesi, sadece takvimdeki bir değişimi değil yeni deneyimler ve umut dolu anlar için bir başlangıcı ifade ediyor. Bu özel gece de şıklığınızla parıl parıl parlamanın ve geleceğe umutla bakmanın bir yolu. Bu nedenle, yılbaşı gecesinde giyilen kıyafetler sadece moda tercihleri değil aynı zamanda birer ifade biçimi, birer manifestodur. Yılbaşı gecesine damga vurmanızı sağlayacak birbirinden şık elbise modellerini sizin için bir araya getirdik.

Kadin 13-12-23 18:46

Sunucu Esra Erol imaj değiştirdi! Özel davetteki tarzı şaşırttı: Kadın sanki bir anda yaşlanmış

Esra Erol'da programıyla milyonları ekran başına kilitleyen Esra Erol son olarak Harper's Bazaar ödül törenine katıldı. Geceye uzun siyah bir elbise ile katılan Esra Erol küçük bir imaj değişikliğine de gitti. Sunucunun tarzı ise görenleri şaşırttı.

Magazin 10-12-23 13:42

Eski sevgilisinin düğününe beyaz elbise giyip gidince sosyal medyada tartışmanın fitilini ateşledi! Yorum yağmuruna tutuldu

TikTok'tan yaptığı paylaşımında Caroline Ricke isimli bir kadın eski sevgilisinin düğününe beyaz bir elbise giyerek gittiğini söyledi. TikTok'ta 3 milyondan fazla izlenmeye ulaşan gönderisine Ricke, "Eski erkek arkadaşımın düğününe benimle birlikte hazırlanın. Evet ben de davetliyim" notunu ekledi. Ricke'in gönderisi kısa sürede sosyal medyanın ilgisini topladı.

Trend 30-11-23 11:26

Didem Soydan yine çok cesur! Baştan aşağı dantel elbisesiyle poz verdi

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü manken Didem Soydan iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa son paylaşımı ile sosyal medyayı salladı. Baştan aşağı dantel bir elbise giyen Soydan'ın gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 27-11-23 17:31

Bu sezon mutlaka denemeniz gereken 5 trend 5 elbise!

Yıl boyu ışıldamak ve kendini özel hissetmek isteyenler kombinlerinde elbise tasarımlarından ilham alıyor! Bazen konforlu bazen feminen ve iddialı bir görünüm yaratmak istiyor ve her daim şık, zarif, dinamik görünmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için sezonun yıldızı 5 trendi ve 5 elbiseyi bir araya getirdik.

Kadin 27-11-23 14:12

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer şıklığıyla galaya damga vurmuştu! Elbisesinin fiyatı ortaya çıktı

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'u yıllar sonra yeniden bir araya getiren 'İstanbul İçin Son Çağrı' filminin galası önceki gün gerçekleştirildi. Tatlıtuğ'u, eşi Başak Dizer yalnız bırakmadı. Mini siyah bir elbise giyen Dizer şıklığıyla geceye damga vurdu. Ünlü ismin elbisesinin fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 24-11-23 16:41