Mustafa Cilekesi Taklit Etti Haberleri

Gırtlak kanserine yakalandığı söylenmişti… Kahtalı Mıçe isyan etti

'Kahtalı Mıçe' olarak tanınan şarkıcı Mustafa Aslan, hakkında çıkan gırtlak kanseri olduğu ve maddi durumunun kötü yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 2024-05-08 07:48:20

IBAN'ını verdi başına gelmeyen kalmadı! 8 ay hapis yattı, 10 yıl daha yatabilir

Konya'da IBAN hesabını arkadaşına veren bir kişi kara para aklamat tuzağının ortasına düştü. Arkadaşı ‘benim IBAN'ımda bloke var’ deyip aldığı hesap numarasından kara para akladı, karşılığında ise 1 paket sigara parası hediye etti. IBAN hesabını kullandıran Mustafa Ergin 8 ay hapis yattı, kendisini 10 yıl hapis cezası daha bekliyor.

Finans 2024-05-03 11:09:05

Vali Çiftçi, sosyal medya takipçisi Kısmet Pala’yı makamında ağırladı

Erzurum Valiliği sosyal medya hesaplarının sıkı takipçilerinden Kısmet Pala, annesi Naciye Pala ile birlikte Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti.

Yurthaber 2024-05-02 15:43:17

İYİ Parti'de yeni dönem başlar başlamaz toplu istifa: Trabzon İl Başkanlığı'nda yönetim düştü

İYİ Parti'de Meral Akşener genel başkanlık görevini Müsavat Dervişoğlu'na teslim etti. Bu sırada Trabzon İl Başkanlığı Yönetim Kurulu'ndan 62 kişi istifa etti. İstifa edenlerden İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan "Kongrede yaşanan bazı olaylar bizi derinden sarsmıştır. Yomra Belediye Başkanımız Mustafa Bıyık, kongrede oy kullanamamıştır. bir önceki kongrede sorunsuz oy kullanabilen bir delegenin bu seçimde oy kullanamaması şüpheli bir durumdur" dedi.

Haber 2024-05-01 15:08:58

İYİ Parti’li Yomra Belediye Başkanı Bıyık, partisinden istifa etti

Trabzon' da 31 Mart Yerel Seçimleri’nde İYİ Parti'den Trabzon Yomra Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bıyık, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Bıyık İYİ Parti'de kurultay öncesinde Koray Aydın'ı desteklediğini ifade etmişti.

Haber 30-04-24 13:23

Başkan Palancıoğlu’ndan yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Yenilikçi projeleriyle adından söz ettiren Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu Melikgazi’de sokak hayvanları için köy kuracağını ifade etti.

Yurthaber 24-04-24 10:02

Müge Anlı'da şoke eden olaylar zinciri! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçmıştı...Baba oğul yüzleşti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz gün yine şaşırtan bir olay yaşandı. Programa katılan Umut Yetik'in ortaya attığı iddia, sosyal medyada gündem oldu. Yetik, 19 yaşındaki oğluyla 29 yaşındaki eşi Tuğçe Akpençe'nin yasak bir ilişki yaşadığını ve küçük kızları Melodi ile birlikte kaçtıklarını söylemişti. Programın bugünkü bölümünde kaçak üvey anne, eşiyle yüzleşmek için canlı yayına geldi. Müge Anlı'nın sorduğu sorulara rahat rahat cevap veren Mustafa ve Tuğçe şoke etti.

Magazin 23-04-24 19:02

Ümit Karan'a canlı yayında Fatih Terim'in sesiyle telefon şakası! ''Allah belanı versin... Vallahi aklıma gelmişti!''

Galatasaray'ın efsane oyuncusu Ümit Karan'a canlı yayında telefon şakası yapıldı. İsmail Baki, kendi sesini Fatih Terim gibi taklit ederek Ümit Karan ile birtakım sohbetler etti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Spor 20-04-24 19:41

'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti

İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Şimdilerde oğlu Can ile paylaşımlar yapan Ezgi Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi. Ünlü oyuncu o hakkındaki iddialara sert çıktı.

Magazin 18-04-24 15:21

Beyağaç’ta Akçay 3 dönem sonra görevini Başkan Pütün’e devir etti

Yerel seçimlerde Beyağaç Belediye Başkanı seçilen Sezayi Pütün, görevi 3 dönemdir başkanlık yapan Mustafa Akçay’dan devraldı.

Yurthaber 05-04-24 10:43

Tesettürlü pozlarıyla gündemdeydi! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı aşkını ilan etti

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihir Annem dizisinde hayat verdiği 'Tuğçe' karakteriyle adından söz ettiren Damla Ersubaşı son olarak tesettürlü pozlarıyla gündem olmuştu. İki çocuk annesi Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile olaylı boşanmasıyla da uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de aşkını ilan etti. Ersubaşı'ın aşk dolu karelerine yorum yağdı.

Magazin 03-04-24 13:55

Villadaki yangından cinayet çıktı! Öldürdüğü arkadaşını yakarken kendi de yanmış

Bursa’da villada çıkan yangının ardından kan donduran bir cinayet olayı çıktı. Yanan villada cesedi bulunan Mustafa Şentürk’ü (52), aynı yangında ağır yaralanan arkadaşı Ali Vurgun’un (49) öldürdüğü ortaya çıktı. Vurgun, boşanma aşamasındaki eşini rahatsız ettiği iddiasıyla Şentürk’ü öldürdüğünü itiraf etti. Vurgun, 5 gün depoda sakladığı cesedi yakmaya çalışırken kazara kendisini de yaktığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 02-04-24 15:59

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Bozbey, vatandaşlara hitap etti:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Mustafa Bozbey, "Şimdi artık görev zamanı. Önce çocukları güldüreceğiz, oradan başlayacağız işe. Onları gülümseteceğiz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:45

Erzincan'da Mustafa Sarıgül'ü üzen sonuç! Arada büyük fark çıktı

Türkiye 31 Mart yerel seçimleri için sandığa gitti ve yerel yöneticilerini seçti. Oy verme işleminin ardından herkes seçim sonuçlarını merakla takip etti. Vatandaşların sonuçlarını merak ettiği illerden bir tanesi de Erzincan olmuştu. Sandıktan, yerel seçim öncesi süreçte CHP'nin Erzincan Belediye Başkanı adayı Özge Vataner Özege için çalışmalarını devam ettiren Sarıgül'ü üzen sonuçlar çıktı.

Haber 01-04-24 06:46

Arnavutköy canlı seçim sonuçları! Arnavutköy'de sandıktan kimin ismi çıkacak? Mustafa Candaroğlu mu yoksa Tekin Aras mı?

Türkiye sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye nefesini tuttu sandıktan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Arnavutköy'de de sandıktan çıkacak ismi merakla bekliyor. AK Parti'nin adayı Mustafa Candaroğlu ile CHP'nin adayı Tekin Aras, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda.

Haber 30-03-24 22:13

'Rezalet' diyerek isyan etmişti! Şahan Gökbakar, Tamer Karadağlı'ya videolu gönderme yaptı

Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etmiş ve binanın bakımsızlığına isyan etmişti. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Tamer Karadağlı'yı çektiği videoyla taklit etti.

Magazin 30-03-24 13:53

Yangın çıkan iş yerinde elleri bağlanmış erkek cesedi bulundu! Kan donduran detay

İstanbul'da dehşete düşüren olay! Bahçelievler’de bir iş yerinde çıkan yangın söndürüldüğünde elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu. Ekipler, yanmış cesedin 39 yaşında Mustafa Bayraktar’a ait olduğunu tespit etti. Bıçaklanarak öldürüldükten sonra bağlanıp iş yerinin kundaklandığı düşünülen olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 28-03-24 13:56

Rakibi Murat Kurum'u taklit eden İmamoğlu: Tavuğun suyu içip yukarı bakması gibi, Allah muhafaza...

İBB'yi bir kez daha kazanmak için çalışmalarını sürdüren Ekrem İmamoğlu, rakibi Murat Kurum'u taklit etti. "Ankara'da Ekrem'e cevap verirken milletin eli titriyor" diyen İmamoğlu, son dönemde gündeme gelen eleştirilere yanıt vererek "Ekrem'in üstüne toz bile konmaz, işinize bakın" diye konuştu.

Haber 13-03-24 13:23

Altına hücum! Kuyumcular taleplere yetişemeyince Darphane gaza bastı: Hem fazla mesai hem çift vardiya

Altın fiyatlarındaki yükseliş talebi artırdı. Vatandaşlar fiyatlardaki artışın devam edeceği beklentisiyle kuyumculara adeta hücum etti. Özellikle İstanbul'da arz-talep dengesi bozulurken, birçok kuyumcu altın bulamama noktasına geldi. Yaşanan gelişmelerin üzerine İstanbul Kuyumcular Odası, Darphane yönetimi ile bir araya geldi. Oda başkanı Mustafa Atayık, Darphane’nin hafta sonu fazla mesai yaptığını, pazartesiden itibaren de çift vardiyaya geçtiğini söyledi.

Finans 13-03-24 07:54

Mersin'de polis dehşeti! Sokak ortasında başından vurarak katletti

Mersin’in Tarsus ilçesinde kan donduran bir cinayet ve intihar olayı yaşandı. Polis memuru Mustafa Yıldır (41), 1 yıl önce boşandığı eski eşi Mervegül Bayer'i (31) sokak ortasında tabancayla başından vurarak öldürdü. Yıldır, daha sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti. İşte detaylar...

Haber 07-03-24 09:59

İstiklal Marşı'nı yanlış okuyan Turgut Altınok'un jest ve mimiklerini taklit etti: Allah'tan başka bir şey okumadı

İstiklal Marşı'nın 6. kıtasını canlı yayında yanlış okuyan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, gazeteci İsmail Saymaz'ı da şaşırttı. Altınok'un İstiklal Marşı'nı yanlış okurken sergilediği jest ve mimiklere dikkat çeken Saymaz, "Milliyetçilerin, ülkücülerin yarıştığı Ankara arenasında 'Ben İstiklal Marşı'nı okurum' diye başlayıp her dizesinde hata vermek nedir Allah aşkına?" dedi.

Haber 05-03-24 15:05

Depremde 35 kişinin yaşamını yitirdiği Ezgi Apartmanı davasında savcılıktan kırmızı bülten talebi!

Kahramanmaraş'ta depremin ilk saniyelerinde yıkılarak 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı ile yargılamada yeni bir gelişme yaşandı. Yıkılan binanın altında bulunan ve binanın kolonlarını kestiği tespit edilen pastane işletmecileri firari Sami Kervancıoğlu ve Mustafa Pekel hakkında savcılık kırmızı bülten çıkartılmasını talep etti. Salonda taraflar arasında zaman zaman yaşanan atışmalar nedeniyle duruşmaya ara verildi.

Haber 01-03-24 20:21

Tüyler ürperten hikaye! 1979'da vefat etti, defnedildi, 3 yıl sonra tekrar köyde görüldü... 44 yıl daha yaşadı, 20 Şubat'ta bir kez daha öldü

Balıkesir'de 20 Şubat 1979'da bölgede çalışan ormancılar ile köylüler tarafından cenazesi teşhis edildikten sonra defnedilen Mustafa Yılmaz, iddiaya göre vefatından 3 yıl sonra tekrar köyde görüldü ve o tarihten sonra 44 yıl daha yaşadı. Dün, yine 20 Şubat günü ikinci kez vefat ettiği iddia edilen Mustafa Yılmaz'ın (71) hikayesi tüyleri ürpertiyor.

Haber 21-02-24 13:35

Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'e hakaretler yağdırdıktan sonra tepkilerin hedefi olan Şevki Yılmaz'dan geri vites!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik hakaretler yağdıran Şevki Yılmaz’dan geri adım geldi. Başta Atatürk olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularına yönelik ‘soysuzlar’ ifadesini kullanan Şevki Yılmaz sözlerine açıklık getirerek kast ettiği kişileri başka isimler olduğunu iddia etti. İşte Şevki Yılmaz’ın soysuzlar ifadesi için yapmış olduğu o açıklamanın detayları…

Haber 20-02-24 11:18

Prof. Dr. Mustafa Karataş Yatak yorgan ayırdık diyen seyirciye dayanamayıp bakın ne dedi! Sunucudan Hocam uyarısı

Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muhabbet Kapısı programında gelen soruları yanıtlıyor. İlahiyatçı Karataş, erkek bir seyircinin yayına bağlanarak "Yatağı yorganı ayırdık" demesine verdiği yanıtla dikkat çekti. Sunucu ise "Hocam" diyerek müdahale etti.

Magazin 16-02-24 06:59

Akşener'in gösterdiği büyükşehir adayına tepki gösteren 117 kişi istifa etti! Atatürk'e düşmanlığı herkesçe bilinen...

Adaylarını bir bir belirmeye devam eden İYİ Parti'de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına Enver Yılmaz'ın aday gösterilmesi partililerce tepkiyle karşılandı. Yılmaz için, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan düşmanlığı herkesçe bilinen" ifadesini kullanan İYİ Parti Ordu İl Kurucu üyelerinden Vedat Karaman zehir zemberek ifadeler kullanıp 116 kişiyle beraber istifa etti.

Haber 15-02-24 16:02

'Mehdiyim' diyerek termal otelde harem kurdu! Değnekli işkenceyle 'Günahlarınızdan arınıyorsunuz' dedi... Eski müriti itiraf etti: 6 kız çocuğunu evlendirdi

Atv'de yayımlanan Esra Erol'da programında Türkiye'nin konuştuğu 'sözde hoca' skandalında yeni detaylar ortaya çıktı. Çanakkale'nin Bayramiç bölgesindeki 300 kişinin kaldığı termal otelden gerçekleştirilen yayında kendisini mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk'a dair ilginç iddialar ortaya çıktı. Sözde hocanın 'Günahlarınızdan arınıyorsunuz' diyerek müritlerine değnekle vurduğu görüntüler herkesi şoke etti. Eskiden bir termal otelde kaldığını belirten bir kişi ise örgüt içi evliliklere dikkat çekt

Trend 15-02-24 08:48

Galatasaray'dan gitti Fransa Ligi'nin gözdesi oldu! Galatasaray Mustafa Muhammed'i sattığına bin pişman oldu

Galatasaray'dan ayrılarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes'in yolunu tutan Mustafa Muhammed performansıyla parmak ısırtırken Sarı-Kırmızılılar'ı adeta bin pişman etti. İşte detaylar...

Spor 13-02-24 14:59

Mustafa Kemal Kurt Survivor'ı terk etti! Nagihan Maddi olarak diyerek Acun Ilıcalı'dan rica etti

Survivor'da Mustafa Kemal Kurt, Yunus Emre'ye sert çıkmıştı ve konseydeki gerilim yüzünden ortalık karışmıştı. Survivor'ı terk eden Mustafa Kemal pişman olup dönmek istedi. Nagihan'ın konseyde sözleri dikkat çekti.

Magazin 08-02-24 15:11

Kütahya’ya 768 yeni sağlık personeli alımı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’ya alınacak 768 yeni sağlık personelinin başta Şehir Hastanesi olmak üzere il hastanelerinde istihdam edileceğini ifade etti.

Yurthaber 31-01-24 08:04

Sürpriz adaylık gündeme bomba gibi düştü! İddiaya bizzat yanıt veren Mustafa Sarıgül'den ses getirecek 'anket ve AK Parti' sözleri

Yerel seçime giden süreçte en heyecanlı dönemlerden biri de son günlerde yaşanıyor. Partiler belediye başkan adaylarını büyük oranda açıklasa da henüz açıklanmayan adaylar merak konusu. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül için ise bomba bir iddia gündemde. Sarıgül, adaylığıyla ilgili iddiaya bizzat yanıt verdi, seçim anketlerini işaret etti. Sarıgül'ün sosyal medyadan yaptığı paylaşım da dikkatlerden kaçmadı.

Haber 28-01-24 08:46

Seren Serengil’den Seda Sayan’a kavgada söylenmeyecek sözler! “Kaşlar, bakışlar saç modelleri bir sal beni artık”

Seda Sayan yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyor. Seren Serengil'in Seda Sayan'a sarf ettiği sözler magazin gündemine bomba gibi düştü. İki ünlü isim arasında sular bir türlü durulmuyor. Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Seda Sayan’ın kendisini taklit ettiğini iddia etti.

Magazin 27-01-24 13:45

Sayısını bilmediği çocukları, dağıtılan bebekler... Müge Anlı ne diyeceğini bilemedi! Aile Bakanlığı devreye girdi

Atv'nin sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı'da bugün şaşırtan bir olay yaşandı. Ailesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım isteyen Ahsen Nur kısa sürede babası Mustafa'ya kavuştu. Ancak Ahsen Nur'un babası hakkında ortaya çıkan gerçekler Müge Anlı'yı ve ekran başındakileri şoke etti. Anlı, Mustafa Bey'in sayısını bilmediği çocukları, ve dağıtılan bebekleri için Aile Bakanlığı'nın harekete geçtiğini duyurdu.

Magazin 24-01-24 08:23

Sevgilisini hem döverek öldürdü, hem yol kenarına attı! Mahkemede kendini böyle savundu

Mersin'de geçen sene yaşanan dehşette sanık hakim karşısına çıktı. Sevgilisini döverek öldürmekten yargılanan Mustafa Bangiz'in kız arkadaşını hastane yerine yol kenarına bıraktığı belirlendi. Mahkemede kız arkadaşını dövmediğini iddia eden Bangiz sürekli ittiğini itiraf etti.

Haber 23-01-24 12:56

Mayolu fotoğrafını paylaştı! Banu Alkan bu kez de Hailey Bieber'i hedef aldı: Taklit etti

64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Alkan, bu kez Hailey Bieber paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncu, dünyaca ünlü model Hailey Bieber’ın kendisini taklit ettiğini iddia etti. Alkan, daha önce de “Kylie Jenner beni taklit ediyor. Kezban Kylie” demişti.

Magazin 22-01-24 09:08

Çoruh Nehrinde rafting ve kano sporları yapılacak

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı’yı makamında kabul etti.

Yurthaber 17-01-24 08:54

'Senin kanını içeceğim' diyerek tehdit etmişti! Cezası belli oldu

Kayseri'de Mustafa A. (30), boşanma aşamasındaki eşi B.A.'yı (30), 'Senin kanını içeceğim' diyerek tehdit etti. Tutuksuz yargılanan Mustafa A., 5 ay 18 gün hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 16-01-24 14:59

Celal Şengör canlı yayında Atatürk'ü anlatırken gözyaşlarını tutamadı! Dedelerinin o sözlerini hatırlattı

Prof. Dr. Celal Şengör, katıldığı bir canlı yayında Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatırken duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan Celal Şengör, "Bakın benim ailemin tamamı Rumelilidir. Benim rahmetli iki dedem derdi ki; ‘Biz vatan kaybetmiş insanlarız. Atatürk bize bir vatan hediye etti." ifadelerini kullandı.

Haber 07-01-24 22:17

Yeni yılın ilk gününde İstanbul'da şehitler ve Gazze için yürüyüş! On binler Galata Köprüsü'ne akın etti: Bakan Bak, Bilal Erdoğan, Selçuk Bayraktar, Berat Albayrak...

İstanbul'da TÜGVA öncülüğünde "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" sloganıyla yürüyüş gerçekleştirildi. Camiler önünde toplanan on binler Galata Köprüsü'ne hareket etti. Etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar kardeşler ve eski bakanlar da katıldı.

Haber 01-01-24 08:27

Kredi kartını verdi büyük tuzağa düştü! 94 bin liralık acı fatura… ‘Stres atayım dedim, şok oldum! Soygun bu’

İstanbul'da yaşayan Mustafa Çoban gittiği eğlence mekanında hayatının şokunu yaşadı. Canı çok sıkkın olduğu için biraz kafa dağıtmak istediğini belirten Çoban bir gece kulübüne gitmişti, hayatının hatasını yaptığını ise iş işten geçince anladı. İddiasına göre kartını emanet ettiği garson onu beş parasız bıraktı. 5 bin liralık hesabı 94 bin lira olarak ödedi. Düştüğü tuzak ise duyanları şoke etti. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 30-12-23 08:04

Canlı yayında itiraf etti! Korkunç cinayetin nedeni ortaya çıktı

Adana'nın Kozan ilçesinde 13 Aralık’tan bu yana kayıp olarak aranan oto yedek parçası satıcısı ve 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’nun (31) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Tabancayla öldürülmüş halde bulunan Hakkulu’nun arkadaşı İsa D., katıldığı bir televizyon kanalında Hakkulu'yu öldürdüğünü itiraf edince gözaltına alındı. İsa D., Hakkulu’nun eşine ağza alınmayacak sözler sarf ettiğini, bu nedenle de dayanamayıp vurduğunu ileri sürdü. İşte detaylar...

Haber 26-12-23 12:59

Müge Anlı'da korkunç cinayet itirafı! Detaylarını anlattı 'Eşimin fotoğraflarını görünce...' Canlı yayında gözaltına alındı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında korkunç bir cinayet itirafı geldi. Kayıp olarak aranan Mustafa Hakkulu'nun cenazesi bulundu, arkadaşı İsa Dumlu cinayeti itiraf etti. Kan donduran itiraf sonrası stüdyo buz keserken Dumlu cinayetin detaylarını da anlattı. Dumlu, Hakkulu'nun, eşinin fotoğraflarını gördüğünü ve ağza alınmayacak şeyler söylediğini iddia ederek cinayeti bu nedenle işlediğini belirtti.

Magazin 25-12-23 15:21

Sihirli Annem'in Tuğçe’si Damla Ersubaşı'dan itiraf geldi: Ağlaya ağlaya anlattı 'Uyuşturucuya düştüm... Parayı da tek başıma yedim' Eski eşini böyle suçladı

Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser'den olaylı bir şekilde boşanmıştı. Çalkantılı hayatıyla sık sık gündem olan Ersubaşı, son olarak sosyal medyada paylaşılan bir video ile herkesi şoke etti. Söz konusu videoda bir dönem uyuşturucu batağına düştüğünü ve eski eşinin ailesinden para alıp kumarda ve uyuşturucuda harcadığını itiraf eden Ersubaşı, "Çocuklarımın annesiz kalmasının tek sebebi Mustafa Can Keser ve ailesi" dedi.

Magazin 22-12-23 14:26

TBMM'de dikkat çeken anlar! Devlet Bahçeli'ye sürpriz ziyaret: Mustafa Sarıgül ve Ali Öztunç ile bir araya geldi

TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında dikkat çeken anlar yaşandı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, bütçe görüşmelerine ara verildiği sırada MHP kulisinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Bahçeli'yi Sarıgül'ün dışında CHP'li Ali Öztunç da ziyaret etti.

Haber 12-12-23 06:55

Dolandırıcıdan dolandırıcılık uyarısı! Sosyal medya gruplarındaki tuzak: Bahis sitesi kullanıcıları dikkat

Son dönemde sosyal medya fenomenleriyle gündemde olan kara para aklama yöntemlerinde en sık başvurulan adreslerden biri de yasa dışı kumar ve bahis siteleri. Dolandırıcılar sosyal medya grupları kurup kiralık hesap arıyor. Hesabını kiralayıp tuzağa düşenlerden Mustafa Kazan "Dolandırıcı olarak görünen de benim" diyerek sitem etti. Kazan'ın telefonla ulaştığı dolandırıcıların itirafları şok etkisi yaratırken bir tanesi de Kazan'ı "Dolandırılma" diye uyardı.

Haber 10-12-23 12:40

City Group, Türkiye'den kulüp satın alacak! Manchester City'nin sahibinden dikkat çeken yatırım hamlesi

İngiltere Premier Lig ve dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Manchester City'nin sahibi City Group, Türkiye'den takım almaya hazırlanıyor. Manchester City futbol akademisinde antrenörlük görevini üstlenen Mustafa Alper Avcı, City Group'un Türkiye'den kulüp alma düşüncesinin olduğunu ifade etti. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 19:39

Konya'da korkunç cinayet! Gerçek otopside ortaya çıktı: Önce öldürmüş sonra da yakmış

Konya'da meydana gelen yangında Mustafa Geyikpınar'ın öldüğü belirlenmişti. Geyikpınar'a yapılan otopside vücudunda bıçak izlerine rastlanıldı. Bunun üzerine polis Geyikpınar'ın öldürüldükten sonra işyerinin ateşe verildiği ihtimali üzerinde durdu. Yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alınan arkadaşı Feyzullah Kumru suçunu itiraf etti.

Haber 22-11-23 08:43

Uyuz salgını alarmı: Bu belirtiler varsa dikkat! Temas ile bulaşıyor, vaka sayısı her geçen gün artıyor

Türkiye'de uyuz vakalarının sayısı her geçen gün artıyor. Temas yoluyla bulaşan uyuz hastalığı ile ilgili uzmanı yapılması gerekenleri anlattı. Doç. Dr. Mustafa Tosun, hastalığın kışa geçiş aylarında arttığını ifade etti. İşte uyuz hastalığı belirtileri ve korunmak için karşı yapılması gerekenler...

Haber 20-11-23 15:50

Dilan Polat’ın mesajlaşmak için kurduğu ‘Özel Uygulama’ deşifre oldu! Yeni detaylar şoke etti

Dilan Polat'la kara kutusu 'Mistik' lakaplı Mustafa Özalp'in özel bir mesajlaşma kullandığı ortaya çıktı. Kardeşi Sıla Doğu tarafından da kullanılan o uygulama gözaltına alınan Özalp'in telefonunda bulundu. Ancak uygulamadaki mesajların son anda Dilan Polat'ın talimatıyla silindiği belirlendi. Polis silinen mesajlara ulaşmaya çalışırken Polat çiftinin avukatları Ahmet Gün’ün de ifadesindeki çelişki dikkat çekti.

Haber 13-11-23 08:01