Milletvekili Aday Adayi Haberleri

Tayvan Meclisi'nde ortalık fena karıştı! Yumruklar havada uçuştu, milletvekili oyları alıp kaçtı

Tayvan Parlamentosu'nda hükümet ve muhalefet vekilleri birbirine girdi. Tayvan'ın yeni lideri Lai Ching-te'nin göreve başlamasına günler kala mecliste yumrukların havada uçuştuğu bir kavga çıktı. Görev değişimi öncesinde reform tartışmaları şiddetli bir kavgaya dönüştü. Meclis'te yumruklar havada uçuştu, yasa tasarısını alan vekil meclisten kaçarak uzaklaştı.

Haber 2024-05-17 18:20:37

Milletvekilinin hamlesi uçakta hayat kurtardı! Yolcunun duran kalbini tekrar çalıştırdı

Uçakta kalbi duran yolcuya AK Partili Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş müdahale etti. Keleş müdahalesiyle yolcuyu hayata döndürdü. Uçaktaki o hareketli anlar saniye saniye görüntülendi.

Haber 2024-05-17 13:18:46

Ali Koç teklif götürmüştü! Acun Ilıcalı kararını verdi

Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa yeniden aday olduğunu ifade eden Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un Acun Ilıcalı'ya yönetim kurulunda olması için teklif götürdüğü açıklanmıştı. Ilıcalı'nın Ali Koç'un teklifini kabul ettiği ve yönetim kuruluna girmeye karar verdiği belirtildi.

Spor 2024-05-16 23:12:19

'İki şehri bu yüzden kaybettik' çıkışı sonrası gözler Efkan Ala ve Bekir Bozdağ'a çevrildi! Yayındaki sözler yine gündem oldu

Şanlıurfa ve Yozgat! Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu iki şehrin yanlış adaylar yüzünden kaybedildiğini söyleyince il başkanları toplantısında soğuk rüzgarlar esti. Aday belirleme sürecinde etkin olan isimler yeniden hedefe kondu. Akıllara Efkan Ala'nın 'Urfa bizim kalemiz adayımız da çok doğru, asla sürpriz olmaz' sözleri geldi.

Manşet 2024-05-16 09:59:06

Diğer Haber Etiketleri

İYİ Parti milletvekili Bilal Bilici'den istifa kararı! Dikkat çeken iddia: AK Parti'ye geçebilir!

İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici partisinden istifa etti. Gazeteci İsmail Saymaz, Bilici'nin AK Parti’ye geçebileceğini iddia etti.

Haber 15-05-24 16:40

Aziz Yıldırım'dan hafta sonu oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine dair tahmin!

Yeniden aday olduğunu açıklayan Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım düzenlediği basın toplantısında merak edilenleri yanıtladı. Yıldırım hafta sonu oynanacak olan Galatasaray derbisine dair de tahminde bulundu. İşte o sözler...

Spor 15-05-24 15:28

SON DAKİKA: Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi Mourinho teklifi! Kaybedersek yarısını öderiz

Son dakika... Fenerbahçe'de yapılacak olan seçimli kongrede aday olacağını açıklayan Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Mevcut başkan Ali Koç'a ve yönetime Jose Mourinho için tarihi bir teklifte bulunan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız" ifadelerini kullandı.

Spor 15-05-24 13:41

Gündem yaratacak AK Parti anketi! ‘CHP’ ve ‘kararsız’ detayı dikkat çekti: Bu pazar seçim olsa…

Bu pazar milletvekili seçimi olsa AK Parti seçmeni kime oy veriyor? 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından en çok merak edilen konulardan biri de daha önce AK Parti’ye oy veren seçmenlerin bir sonraki seçimde nasıl bir yol izleyeceği oldu. Metropoll Araştırma’dan da bu sorunun cevabı ile ilgili dikkat çeken bir anket geldi. İşte detaylar…

Manşet 15-05-24 08:09

TBMM Genel Kurulu'nda 'kamuda tasarruf' tartışması! Tansiyon bir anda yükseldi

TBMM Genel Kurulu'nda, İYİ Parti Grubu'nun Meclis Başkanlığına sunduğu, 'Kamuda İsrafın Boyutlarının Araştırılması' başlıklı önergenin tartışıldığı sırada tansiyon yükseldi. AK Parti Grubu adına söz alan Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu'nun açıklamalarının ardından AK Partili ve muhalefet milletvekilleri arasında karşılıklı atışmalar yaşandı.

Haber 14-05-24 23:52

“Sarımsakçı Vekil” Mehmet Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı

Görev yaptığı yıllarda Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünde dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağıyla çıkarak konuşma yapması ile “Sarımsakçı Vekil” olarak bilinen CHP 22. Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 14-05-24 15:13

Kredi Garanti Fonu'na yeni isim: Eski KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt genel müdür oldu

Kredi Garanti Fonu (KGF) Genel Müdürü olarak görev yapan Erdal Erdem görevden alındı. Erdem’in yerine, KOSGEB eski başkanlarından, AK Parti eski milletvekili Hasan Basri Kurt getirildi.

Finans 14-05-24 08:32
kgf

Özgür Özel'den cumhurbaşkanı adaylığı için ters köşe! Ayşe Ünlüce'nin ismini verdi: Neden kadın olmasın!

2028 yılında yapılacak genel seçimler için şimdiden çalışmalara başlayan CHP'de son MYK toplantısında Genel Başkan Özgür Özel'den çok konuşulacak cumhurbaşkanı adaylığı çıkışı geldi. CHP lideri Özgür Özel'in, Cumhurbaşkanlığı için üç "santrafor" aday önerisinin ardından, "Bu santraforlardan birisi neden kadın olmasın" diyerek Ayşe Ünlüce'yi işaret ettiği iddia edildi.

Haber 14-05-24 08:10

Fenerbahçe başkanlığına aday olacağını duyuran Aziz Yıldırım'dan yönetim listesi açıklaması!

Yapılacak kongrede aday olacağını duyuran Aziz Yıldırım, sosyal medyada çıkan yönetim kurulu listesi haberlerine yönelik bir açıklama yayınladı. Yıldırım açıklamasında çıkan isimlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 20:48

SON DAKİKA: Herkes kararını merakla bekliyordu! Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanlığına yeniden aday olduğunu resmen açıkladı

Son dakika... Fenerbahçe'de haziran ayında yapılacak olan başkanlık seçimleri öncesi adaylar belli olmaya devam ederken, yeniden aday olup olmayacağı merak edilen Aziz Yıldırım yaptığı açıklamayla kongrede aday olacağını resmen açıkladı. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 18:06

Ekmeleddin İhsanoğlu 10 yıl sonra ilk kez açıkladı: Bana teklif MHP'den geldi

2014'te CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkan ve 'Ekmek için Ekmeleddin' sloganıyla yüzde 38.44 oy alan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. 2014'te yaşanan sürece değinen İhsanoğlu, "‘Çatı aday’ işinin mimarı Bahçeli'ydi" diye konuştu.

Haber 13-05-24 08:04

Kenan Sofuoğlu 3 haftada bezmiş: Rahat rahat yaşayacaktım, mahvoldum!

2018'de AK Parti'den Sakarya milletvekili seçilerek siyasete de atılan motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, vekillik dönemine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Vekillik yaparım" demesini hayatının en büyük hatası olarak nitelendiren Sofuoğlu "Mahvoldum 3 haftada taleplerden, isteklerden, beklentilerden, partinin 'Şuraya git, buraya git' demelerinden. Yarışları bıraktırdı bana, rahat hayat hayat yaşayacaktım ben, bu ne abi' dedim" diye konuştu.

Haber 12-05-24 11:45

Türkiye'ye getirilen yabancı uyruklularla ilgili karar gündem oldu! Kürşad Zorlu'ya Mehmet Çek'ten yanıt: 'Burada özellikle kastedilen...'

İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu'nun Resmi Gazete'deki Türkiye'ye getirilen ve sağlık giderlerinin karşılanacağı yabancı uyrukluların sayısının 7 bine çıkarılması yönündeki karara ilişkin paylaşımına gazeteci Mehmet Çek yanıt verdi. "Kasıtlı çarpıtmadığınıza inanarak izah edeyim" Çek, "Takdir edersiniz ki burada özellikle kastedilen Gazzelilerdir, Filistinlilerdir" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-24 19:26

Meclis'te tansiyon yükseldi! CHP'li Veli Ağbaba ile AK Partililer arasında 'deprem' tartışması: Konuşma lan, Zırto, Sarhoş, Terörist

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) deprem tartışması yaşandı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın Genel Kurul'da yaptığı konuşmada 6 Şubat 2023'te yaşanan deprem felaketi sonrasında yapılması gereken 103 bin konutun 7 bininin yapıldığını gündeme getirmesinin ardından Meclis'te tansiyon yükseldi. AK Partili milletvekilleri Ağbaba'ya tepki gösterdi. Yaşanan gerilimde sarf edilen "Konuşma lan", "Zırto", "Sarhoş" ve "Terörist" gibi sözler tutanaklara yansıdı.

Haber 11-05-24 10:07

BM'den Filistin kararı! Tasarı kabul edildi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu, Filistin'in BM üyeliğinin BM Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) tekrar görüşülmesi ve gözlemci statüsünde olan Filistin'e bazı ilave haklar tanınmasını talep eden karar tasarısını kabul etti. Filistin'in BM'ye tam üyelik kriterlerini yerine getirdiğine işaret edilen kararda, gözlemci statüsündeki Filistin'e "oylamalara katılma ve BM organlarına aday gösterme" haricinde ilave haklar verilmesi talep edildi.

Haber 10-05-24 18:29

Milletvekillerine ikram edilen kuruyemişin fiyatı Meclise damgasını vurdu! Madem öyle, artık biz de koydurmayalım

TBMM'de fahiş fiyat ve stokçuluğa cezaların artmasıyla ilgili yasa teklifi konuşulurken kuruyemiş üzerinden ilginç bir diyalog yaşandı. Bolca tüketilen kuruyemiş Komisyondaki milletvekillerine de ikram edildi. Masasındaki kuruyemişi işaret ederek "Valla bunu yersek Başkanım, adam başı 60 lira zararımız var" diyen CHP'li milletvekili Arslan'a Komisyon Başkanı Mustafa Varank'ın yanıtı dikkat çekti.

Finans 10-05-24 10:41

Filiz Taçbaş oyunculuğu bırakıp siyasete atıldı... İstediği gibi gitmeyince bakın şimdi ne yapıyor! Son pozları olay oldu

Arka Sokaklar'daki rolüyle hafızalara kazınan Filiz Taçbaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili aday adaylığını açıklamıştı. Seçimlerde beklediği sonuçları alamayan ünlü oyuncu şimdi ise tarımla uğraştığı pozlarını paylaştı. Paylaşımı kısa süre içerisinde çok konuşulmayı başardı.

Magazin 10-05-24 09:24

Herkes merakla bekliyordu! Ali Koç başkanlık seçimlerinde yeniden aday olmaya karar verdi

Fenerbahçe'de önümüzdeki ay yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurulda aday olup olmayacağı merak edilen Ali Koç kararını verdi. İşte detaylar...

Spor 09-05-24 21:10

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu açıkladı! Sadettin Saran resmi olarak aday

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu katıldığı bir televizyon programında Sadettin Saran'ın başkanlık seçiminde resmi olarak aday olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Spor 09-05-24 18:02

TBMM’de ilginç anlar! Kürsüdeyken bir anda giymeye başladı

TBMM Genel Kurulu bugün yine dikkat çeken görüntülere sahne oldu. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, arıcıların sorunlarına dikkat çekmek için Meclis’te arıcı kıyafeti ile konuşma yaptı.

Haber 09-05-24 16:22

Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olacak mı? Aziz Yıldırım'dan açıklama geldi

Aziz Yıldırım aday olacak mı? Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk ihtimalini mucizelere bırakan Fenerbahçe'de gözler bir yandan da haziran ayında yapılacak olağan seçimli genel kurula çevrildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un görevi bırakacağı konuşulurken, adaylık için ismi geçen eski başkan Yıldırım'dan açıklama geldi.

Spor 08-05-24 14:54

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında 'Deniz Gezmiş' tartışması! Oturuma ara verildi

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan'ın, Deniz Gezmiş'in idamını hatırlatarak, "1400 senedir yapıyorsunuz bunu. Durun, düşünün ve vazgeçin bu mezalimden" demesi üzerine CHP'li ve AK Partili milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Tartışmalar üzerine oturuma ara verildi.

Haber 07-05-24 19:52

Biga’ya 900 milyonluk dev proje

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Taşoluk Barajı’nın 3’üncü kısım inşaatı kapsamında 900 milyon liralık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Yurthaber 07-05-24 15:01

Aziz Yıldırım yapacağını yaptı! Aday olup seçilirse teknik direktörünü belirledi.... Sarı-Lacivertliler'de Aykut Kocaman ihtimali

Fenerbahçe'de son oynanan Konyaspor mücadelesini tribünden takip eden isimler arasında kulübün efsanelerinden Aykut Kocaman da bulunurken, tecrübeli futbol adamı için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 07-05-24 13:20

Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' mi var? İddialar gündem olurken, Özbek'ten İmamoğlu'na dikkat çeken ziyaret

Olağan seçimli genel kurula gitmeye hazırlanan Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' iddiası gündeme gelmişti. Yerel seçimler sürecinde AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum için "İstanbul için şans" ifadelerini kullanan Özbek'e rakip olarak eski CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum'un aday olması iddiaları güçlendirirken; Özbek'in bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmesi ise dikkat çekti.

Spor 07-05-24 12:04

Partisi kongre çağrısı yaptı, Davutoğlu çıkışıyla şaşırttı: 2028'de cumhurbaşkanı adayıyım

2023'ün seçimlerinde ittifak halinde olan 6 partiden 2'sinin genel başkanı değişti. Biri ise bırakacağını açıkladı. Gözler diğer partilere çevrilirken Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan şaşırtan bir çıkış geldi. Partisinden kongre sesleri yükselen Davutoğlu eleştirileri görmezden gelerek 2028'de aday olacağını belirtti.

Haber 06-05-24 10:37

2028 cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Sarıgül'den çok konuşulacak sözler: Dikkat! Geliyor...

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, "CHP'nin 2028 cumhurbaşkanı adayı kim olur?" sorusuna yanıt verdi. Sarıgül'ün "CHP'de Grup Başkanvekilliği yapmış siyasetin ta gençlik kollarını, ilçe başkanlığı, il başkanlığını çok iyi bilen Özgür Özel genel başkanımıza dikkat edin! Geliyor!" açıklaması dikkat çekti. Yine CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'dan da benzer bir açıklama geldi.

Haber 05-05-24 13:35

Galatasaray'da başkanlık seçimi kızışıyor! Süheyl Batum, Dursun Özbek'e rakip oldu Ünal Aysal'ı resmen açıkladı, listesini bile teslim etti

Galatasaray'da 25 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimli olağan genel kurula geri sayım sürerken Dursun Özbek tekrar aday olduğunu açıklamıştı. Dursun Özbek'in başkanlık yarışındaki ilk rakibi ise Süheyl Batum oldu. İşte detaylar...

Spor 03-05-24 18:29

Pınarbaşı'nda 31 mart seçimleri yeniden yapılacak! Dikkat çeken gelişme: Adaylıktan çekildi, MHP adayını destekleyecek

Kayseri Pınarbaşı'nda 31 Mart seçimleri 2 Haziran'da yeniden yapılacak. Seçimler öncesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) aday Hayrettin Uslu, adaylıktan çekilerek MHP’nin adayı Menduh Uzunluoğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.

Haber 03-05-24 17:43

CHP'li milletvekilleri TBMM’den Milli Eğitim Bakanlığına yürüdü

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) bir grup milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisinden (TBMM) Milli Eğitim Bakanlığına yürüyerek, yeni müfredat taslağına tepki gösterdi.

Haber 03-05-24 17:06

Evlenecekleri söylenmişti! Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı sessizliğini bozdu! İzmir Milletvekili Ümit Özlale ile ilk poz

Son yerel seçimlerde İyi Parti'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve daha sonra İyi Parti'den istifa eden İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evlilik kararı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı sessizliğini bozdu. İzmir Milletvekili Ümit Özlale ile ilk poz da geldi.

Magazin 03-05-24 13:18

Kenan Sofuoğlu evinin kapılarını ilk kez açtı! Kocaman bahçe ve evin girişindeki o detay dikkat çekti

Eski motosiklet yarışçısı ve AK Parti 27. Dönem Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu Sakarya'daki evinin kapılarını ilk kez açtı. Evin girişinde bulunan kocaman garaj adeta bir müzeyi andırıyordu. Bahçede bulunan kocaman havuz ise dikkat çekiciydi...

Magazin 03-05-24 12:26

Abdurrahim Albayrak geri mi dönüyor? Sessizliğini bozdu, 'Dursun Özbek' açıklaması dikkat çekti

Galatasaray'da yeniden aday olan Başkan Dursun Özbek'in listesinde olacağı iddia edilen eski yönetici Abdurrahim Albayrak'tan açıklama geldi. "Benim tek isteğim Galatasaray'da Dursun Özbek’in tekrardan aday olmasıydı. Devam etmesi çok önemliydi" diyen Albayrak'ın sözleri dikkat çekti.

Spor 02-05-24 13:26

Süheyl Batum Galatasaray'da başkanlığa aday oluyor, Ünal Aysal 10 yıl sonra geri dönüyor, futbolun patronu olacak

Galatasaray'da seçim sürecine girilirken sürpriz isimler de sahneye çıkmaya başladı! Dursun Özbek yönetiminde Erden Timur'un olmaması dengeleri değiştirecek mi? Seçim, 25 Mayıs'ta gerçekleşecek. Mevcut başkan Dursun Özbek, adaylığını açıklamıştı. Eski milletvekili Süheyl Batum da çalışmalara başladı. Bu listenin seçim planlamasında futbolun patronu Ünal Aysal olacak.

Spor 02-05-24 11:14

İzmir Milletvekili Ümit Özlale Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evleniyor! Nikah tarihi belli oldu

Son yerel seçimlerde İyi Parti'den İzmir Büyükşeh Belediye Başkan adayı olan ve daha sonra İyi Parti'den istifa eden İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evlilik kararı aldı. Nikah tarihi de belli oldu...

Magazin 01-05-24 15:57

Günün fırsat ürünü! Karizmatik beylerin favorisi Versace Eros indirimde

Karizmatik beylerin imza kokusu arasında yer alan Versace Eros, bugüne özel indirimli fiyatıyla karşınızda! Versace markasının prestijini taşıyan bu eşsiz koku vazgeçilmeziniz olmaya aday! Eros'un çekiciliğine kapılıp kendinizi özel hissetmenin keyfini çıkarmak isterseniz, bu indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Haber 01-05-24 15:04

Beşiktaş yönetimi 'doğal aday' demişti! Sergen Yalçın'dan canlı yayında Siyah-Beyazlılar'a yanıt geldi!

Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta ilk adaylardan olan Sergen Yalçın'dan canlı yayında iddialara yanıt geldi. İşte detaylar...

Spor 30-04-24 17:14

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: 'Tek adamlığı kökleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz'

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve Meral Akşener'in aday olmadığı İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Müsavat Dervişoğlu rakiplerini geride bırakarak genel başkan seçilmişti. Görevi Akşener'den devralmaya hazırlanan Dervişoğlu, katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yeni anayasa tartışmaları hakkında konuşan Dervişoğlu, "Tek adamlığı kökleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz" dedi.

Haber 29-04-24 21:23

MHP'den ses getirecek hamle! 'Ahlaksız paylaşımlara' dikkat çekti: Kapatılması için hazırlanıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, "Ahlaksız paylaşımların yoğunlukla yer aldığı ve milli değerlerimizi ayaklar altına alan TikTok’un bir an önce kapatılması gerektiği açıktır. Bu doğrultuda kanun teklifi hazırlamakta olduğumuzun da bilinmesini isterim" dedi.

Haber 29-04-24 16:08

Canlı yayında gerginlik! Tansiyon yükselince bir anda ayağa fırladı

CHP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre ile Star Gazetesi yazarı Resul Tosun arasında canlı yayında tansiyon yükseldi. El değiştiren belediyeler üzerinden yaşanan tartışma sırasında ipler bir anda gerildi. Tosun ayağa kalkarak tepkisini dile getirdi. Emre ise sert bir dille tepki gösterdi. İşte o anlar...

Haber 28-04-24 12:20

Kulislerde dolaşan bu iddia dikkat çekti: ‘CHP'ye 6-7 vekil daha katılabilir’

Yerel seçim sonuçlarının siyaset kulislerindeki etkisi devam ediyor. Seçimlerden büyük bir zaferle ayrılan CHP'ye 6-7 milletvekilinin daha katılabileceği iddia edildi. CHP’ye son olarak geçtiğimiz hafta İYİ Parti'den 5 ay önce istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, katılmıştı.

Haber 28-04-24 09:28

Meral Akşener aday olmamıştı! İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu: 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapıldı. Genel Başkan Meral Akşener'in yeniden aday olmayacağını açıkladığı kurultayda, 4 aday genel başkanlık için yarıştı. İkinci turda Müsavat Dervişoğlu, Koray Aydın'ın önüne geçti. Üçüncü turda Dervişoğlu oyların çoğunluğu alarak yeni genel başkan seçildi. Dervişoğlu yaptığı açıklamada "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi. Dervişoğlu'nu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel tebrik etti.

Haber 27-04-24 11:37

Son dakika! Dursun Özbek aday olduğunu resmen duyurdu

Son dakika haberi: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs’ta yapılacak seçimde yeniden başkan adayı olacağını açıkladı. Konuşmasında Erden Timur'a ayrı bir parantez açan Özbek, önümüzdeki dönemde devam etmesine yönelik dileklerini ifade etti.

Spor 27-04-24 11:17

Kadıköy'de seçimi kazanamamıştı! Memleketine dönen Fatih Mehmet Maçoğlu arıcılık yapmaya başladı

Eski Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, TKP tarafından 31 Mart'ta aday gösterildiği İstanbul Kadıköy'deki seçim yarışını kazanamamıştı. 'Komünist başkan' lakabıyla da bilinen Maçoğlu, seçimlerin ardından döndüğü memleketin Tunceli'de arı yetiştiriciliğine başladı. Maçoğlu o anlarda kaydedilen bir videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 26-04-24 20:24

Büyükekşi ilk kez açıkladı! Ali Koç, Bakan Bak'a ne dedi? 'Aday olacak mısınız?' sorusunu da böyle yanıtladı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kamuoyundaki tartışmalar devam ederken dikkat çeken bir çıkışa imza attı. Riyad'da oynanamayan Süper Kupa Finali'yle ilgili konuşan Büyükekşi, maç öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a U-19'la takımıyla çıkacaklarını söylediğini belirtti. İşte ses getiren açıklamalar...

Spor 26-04-24 11:01