Aci Hayat Dizisi Haberleri

Karanlıktan Kaçış filminin galasına tülden elbisesiyle katıldı! Seçimiyle gecenin yıldızı oldu

'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' dizisinde 'Victoria' karakterine hayat veren Tuvana Türkay, başrolünde yer aldığı Karanlıktan Kaçış filminin galasında beyaz elbisesiyle boy gösterdi.

Kulis 2024-05-31 14:56:50

Emre Altuğ'un Yalı Çapkını dizisinden ayrılması olay olmuştu! Beril Pozam'dan konu ilgili yorum geldi: Kalbim burkuldu

Fenomen dizilerden olan Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurdu. Dizide Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ'un diziden ayrılması sevenlerini üzmüştü. Altuğ'un veda görüntüleri sosyal medyada çok konuşulurken Beril Pozam'dan da konu ile ilgili bir açıklama geldi. Altuğ'un gidişi ile ilgili Pozam, "Kalbim burkuldu" dedi.

Magazin 2024-05-31 12:42:39

Gözlerden uzakta yaşıyordu AVM'de ortaya çıktı! Müjde Ar son haliyle dikkat çekti

Türk sinemasının efsane oyuncularından Müjde Ar gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Bodrum'da yaşayan Müjde Ar son olarak bir AVM'de görüntülenince yıllara meydan okuyan son hali gündem oldu.

Kulis 2024-05-31 07:49:44

Mehmed Fetihler Sultanı'nın Mara Hatun'u Tuba Ünsal atak geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Şimdilerde Mehmed Fetihler Sultanı dizisinde hayat verdiği Mara Hatun karakteri ile dikkat çeken Tuba Ünsal gece saatlerinde apar topar hastaneye kaldırıldı. FMF atağı geçirdiği öğrenilen ünlü oyuncu atak sonrası sete ara verdi...

Magazin 2024-05-30 11:15:48

Yalı Çapkını'na Ömer'den bomba transfer! Pelin diziden ayrılıyor mu? İşte sezon finali tarihi

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda yeni gelişmeler yaşanıyor. Dizinin 14 Haziran’a uzatılması planlanan sezon finali tarihinin erkene alındı. Dizide Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusu da açığa kavuştu. Öte yandan bir diğer sevilen dizi Ömer'den yeni bir transfer geliyor. İşte detaylar...

Magazin 30-05-24 01:16

Daha pozitif bir yaşam için denemen gereken 10 zihin jimnastiği

Evet, hayat bazen bize limonlar fırlatır ama biz de onlardan limonata yaparız, değil mi? Günün stresi, sorumluluklar, beklemediğiniz sürprizler derken pozitif kalmak bazen gerçekten zorlayıcı olabilir. Ama endişelenme, çünkü biz buradayız ve daha pozitif bir yaşam için birkaç sıradışı zihin jimnastiğiyle seni bekliyoruz!

Kadin 30-05-24 00:24

Usta oyuncu Kadir İnanır'dan korkutan haber! Tekrardan hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz ay beynine pıhtı atan ve uzun süre hastanede kalan usta oyuncu Kadir İnanır yeniden hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi paylaşılmazken hayat arkadaşı Jülide Kural konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 29-05-24 16:37

Bahar setinde kaos mu var? Yönetmen sete paydos verdi iddiası sonrası Demet Evgar paylaştı

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı senaryosunu ise Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı Bahar dizisi hakkındaki iddialar gündemdeydi. Başrol oyuncusu Demet Evgar'ın sette sorun çıkardığı iddia edilirken başarılı oyuncudan yönetmenli poz gecikmedi.

Kulis 29-05-24 08:51

Cansu Taşkın ile pozları ifşa olmuştu! Yılmaz Erdoğan sete ara verilince soluğu lüks yatta aldı

İnci Taneleri dizisi ile ekranlara dönüş yapan Yılmaz Erdoğan'ın son dönemlerde Cansu Taşkın ile olan pozları çok konuşulmuştu. Erdoğan dizinin sezon finali yapması sonrası soluğu Bodrum'da aldı. Usta oyuncu lüks bir yatta objektiflere yansıdı.

Magazin 28-05-24 17:01

İlk sezonuyla fırtına gibi esmişti! Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstlendiği Kübra dizisinin 2. sezon tanıtımı yayınlandı

Ayşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan Kübra dizisi ilk sezonuyla ses getirmeyi başarmıştı. Başrolünü Çağatay Ulusoy'un üstlendiği Kübra dizisinin ikinci sezon tanıtımı paylaşıldı. Dizinin yeni sezonunda 6 Haziran'da sevenleriyle buluşması bekleniyor.

Trend 28-05-24 15:26

Yeşim Ceren Bozoğlu Yalan dizisiyle ekrana dönüyor! Afişte görenler şaştı kaldı: Ne güzel zayıfladı

Yalan dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu’nun değişimi gündem oldu. Verdiği kilolar ile bambaşka birine dönen başarılı oyuncu 60 kilo vermişti.

Magazin 27-05-24 14:45

Bu anne kızın hikayesi Türkiye’yi ağlatacak... “Yalan” başlıyor

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi Yalan 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Magazin 27-05-24 13:53

Yargı dizisi final yapıyor! Ceylin'i canlandıran Pınar Deniz'in vedası sosyal medyada gündemde

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünü üstlendiği Yargı dizisi final yapıyor. Yargı final bölümü ile merak edilirken dizide Ceylin'i canlandıran Pınar Deniz'den veda mesajı geldi.

Kulis 26-05-24 13:51

Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı olarak hafızalara kazındı! Paşhan Yılmazel yıllara meydan okuyor

Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı olarak hafızalara kazınan Paşhan Yılmazel uzun süredir ekranlardan uzakta. Gözlerden uzakta bir hayat yaşayan Paşhan Yılmazel'in son haline yorum yağdı. Bakın bir döneme damga vuran oyuncu artık ne iş yapıyor...

Kulis 26-05-24 10:07

Kızılcık Şerbeti'nde beklenmedik ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Son bölümüyle yine dikkat çeken dizide beklenmedik bir ayrılık yaşanacağı ortaya çıktı..

Magazin 25-05-24 15:58

'Başrol dediğin dipdiri olur...' Sakla Beni'nin yıldızı Asude Kalebek'e zayıflaması söylenince öyle bir cevap vermiş ki... Cevda Düvenci de inanamadı

Son dönemde özel hayatı ve verdiği kilolarla magazin gündeminden düşmeyen Ceyda Düvenci yaptığı programlarla da dikkat çekiyor. Düvenci, son olarak Bambaşka Sohbetler programına Sakla Beni dizisindeki kızı Naz'a hayat veren Asude Kalebek'i konuk etti. Kalebek, programdaki samimi itiraflarıyla sosyal medyada gündem yarattı.

Magazin 25-05-24 13:44

Yalı Çapkını dizisinin Orhan'ı Emre Altuğ diziye böyle veda etti! Hayranlarından tepki yağdı

Yalı Çapkını'nda Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ'un diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Bu iddia ünlü oyuncunun veda konuşmasıyla kesinleşti. Altuğ'un vedasına sosyal medyadan tepki yağdı.

Magazin 25-05-24 13:41

Ru dizisinde rol alan Meryem Uzerli'nin cesur sahnesi sosyal medyada olay oldu! Fazla abartmışlar

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan'ı canlandırarak hafızalara kazınan Meryem Uzerli, son dönemde değişimiyle adından söz ettiriyor. Uzerli'nin yeni dizisi 'Ru', 24 Mayıs’ta GAİN’de izleyiciyle buluştu. Dizide yer alan sevişme sahneleri ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 25-05-24 09:46

Tüm dengeler değişecek! Demet Evgar'lı Bahar dizisine bomba transfer

Sezonun en çok konuşulan yapımlarından biri olan Bahar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir isim dahil olacak...

Magazin 25-05-24 08:43

Kızılcık Şerbeti'nde yine yer yerinden oynayacak... Yeni bölüm ifşa oldu

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Her sahnesi izleyiciyi etkilemeyi başaran dizinin yeni bölümü sosyal medyada ifşa oldu.

Kulis 25-05-24 08:25

Kızılcık Şerbeti'nde makyöz krizi büyüdü! O video sonrası yapımcı harekete geçti! İşine son veriliyor

Son dönemde oyuncuları ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinde set iyice karıştı. Geçtiğimiz günlerde dizide Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman 'tükendim' diyerek paylaşımlar yapmış ve bu açıklamaları ile çok konuşulmuştu. Ünlü ismin bu paylaşımlarının ardından dizinin makyözü Esra Okumuş çektiği bir video ile gündem olmuştu. O video yapımcıyı çok sinirlendirdi...

Kulis 24-05-24 16:00

Cannes yorumu olay olmuştu! Hudutsuz Sevda'nın yıldızı Esra Dermancıoğlu tuvalet pozuyla dillere düştü! 'Ne anlatmak istiyor?'

Son olarak başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner'in yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Esra Dermancıoğlu Cannes yorumu ile gündemdeydi. Festivale katılan ünlü isimleri “çıplaklık” ve “estetik” üzerinden eleştiren Dermancıoğlu'nun sözleri çok konuşulmuştu. Ünlü isim şimdi de tuvalet pozuyla sosyal medyayı salladı. O kareye yorum yağdı...

Magazin 24-05-24 11:53

Melis Sezen 'Uyanış' notu ile paylaştı! Leopar desenli elbisesindeki detay dikkatlerden kaçmadı

'Sadakatsiz' dizisinde hayat verdiği 'Derin' karakteriyle hafızalara kazınan ve son dönemde dansları ile dikkat çeken ünlü oyuncu Melis Sezen şimdi de Cannes pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Leopar desenli elbisesiyle pozlar veren ünlü isme adeta yorum yağdı.

Magazin 24-05-24 08:24

Müjde Uzman 'Tükendim' dedi, set karıştı... Kızılcık Şerbeti'nin makyözü çektiği video ile sosyal medyayı salladı

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Alev' karakteri ile adından söz ettiren Müjde Uzman geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti. Paylaşımlarında 'Tükendim' diyen Uzman'ın bu açıklamasından sonra adeta set karıştı. Dizinin makyözü Esra Okumuş bu durumla dalga geçer gibi çektiği bir video ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 24-05-24 07:58

Benedict Cumberbatch'in başrolünde yer aldığı Eric dizisinden yeni bir görsel yayınlandı! Dizinin hayranları sabırsızlıkla bekliyor

Senaryosu Abi Morgan kaleminden ve başrolünü Benedict Cumberbatch'in üstlendiği 'Eric' dizisi için sayısı günler kaldı. Altı bölümlük mini dizi olarak tasarlanan Eric dizisinin 30 Mayıs'ta seyircisiyle buluşması beklenirken diziden yeni bir görsel geldi.

Trend 23-05-24 15:40

Yalı Çapkını'nın Orhanı Emre Altuğ diziden ayrılıyor mu? İddialar gündem oldu

Yalı Çapkını'nda Orhan Korhan karakterine hayat veren Emre Altuğ son dönemde dizideki rol arkadaşıyla aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geliyordu. Altuğ şimdi de diziden ayrılacağı iddialarıyla adından söz ettirdi.

Kulis 23-05-24 13:46

Bahar'ın Çağla'sı Elit Andaç Çam'ın sevgilisi de tanıdık çıktı! Hayat böyle bir şey...

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar’da Çağla karakterini canlandıran Elit Andaç Çam'ın sevgilisi de tanıdık çıktı. Rol aldığı oyunda birlikte rol aldığı Bülent Emrah Parlak ile arkadaşlığı aşka döndü. Güzel isim bu konuda bakın ne dedi.

Kulis 23-05-24 10:05

Tokatçı’nın Emine’si Nazan Saatçi son halini paylaştı! Pozları sosyal medyayı salladı: 18 yaşında gibi

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın başrolünde oynadığı, 1983 yapımı Tokatçı filminde hayat verdiği Emine karakteriyle hafızalara kazınan Nazan Saatçi uzun süredir yaşamını ABD'de sürdürüyor. Adeta yıllara meydan okuyan oyuncu son halini paylaştı. Oyuncunun paylaşımına kısa süre içerisinde beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-05-24 16:47

Kızıl Goncalar'ın sezon finalinin yankıları sürüyor... Mert Yazıcıoğlu'nun o sahnesinde ince detay! Duyanlar büyülendi

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine düşüyor. Geçtiğimiz günlerde sezon finali yapan dizinin yankıları ise hâlâ devam ediyor. Yazıcıoğlu'nun bir sahnesindeki ince detay duyan herkesi şaşırttı. Sosyal medyada yorum yağdı...

Kulis 22-05-24 14:48

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki bu sahne sosyal medyayı salladı! 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı yorum yağdı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kadına şiddetin işlendiği bölümde 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı sosyal medyada yorum yağdı.

Kulis 22-05-24 09:43

Netflix dizisi Bridgerton 3. sezonuyla gündemde! 4 günde 45 milyon izleyici...

Eleştirmenlerin hedefinde olan Netflix dizisi Bridgerton'ın üçüncü sezonu sadece dört gün içinde 45 milyon izleyiciye ulaştı. Eleştirmenlere rağmen dizi fanlarını arttırdı.

Kulis 22-05-24 09:42

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman sette kriz geçirmiş! Tükenmişlik sendromunda filan değilim

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman, hastanedeki serumlu fotoğraflarının üzerine düştüğü notlarla birlikte "Tükendim" deyince herkes Meryem Uzerli gibi olduğunu düşündü. Ancak Uzman daha sonra bir açıklama daha yaparak isyan etti. Uzman'ın yapımcısıyla da 3 saat toplantı yaptığı ortaya çıktı.

Kulis 22-05-24 08:01

Alın parayı geri diyerek isyan etti! Son görüntüsü endişelendirdi

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Alev karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Müjde Uzman paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Hastane odasından paylaşımlar yapan Uzman "Alın parayı geri" diyerek isyan etti. Ünlü isim son görüntüsüyle de endişelendirdi.

Kulis 22-05-24 07:17

Netflix duyurdu! Oyuncularla birlikte açıkladılar... 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin 2. sezonu geliyor

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum ve Hakan Kurtaş'ın yer aldığı Netflix dizisi 'Kimler Geldi Kimler Geçti' ikinci sezon onayını aldı. Netflix Türkiye'nin X (Twitter) hesabından yapılan resmi açıklamada oyuncuların parmaklarıyla 2 işareti yaptığı bir videoyla 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin 2. sezonun müjdesi verildi.

Trend 21-05-24 13:16

Ceyda Düvenci kendini tutamadı, Ne oluyor bu Emre ile aşk haberlerine? dedi! Gözde Kansu'nun tepkisi dikkat çekti

Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler'e 'Yalı Çapkını' dizisinde Gülgün karakterine hayat veren Gözde Kansu konuk oldu. Düvenci konuğuna dayanamayıp dizide Orhan'ı canlandıran Emre Altuğ ile arasında neler olduğunu sordu.

Kulis 21-05-24 10:38

Kızıl Goncalar ekibi uygun bulmamış Mert Yazıcıoğlu ısrarcı olmuş! Düşük bir ücret karşılığında...

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle ses getirdi. Dizideki oyuncular sahneledikleri performanslar ile çok konuşuldu. Dizide 'Cüneyd' karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu adeta her sahnesi ile takdir topladı. Ancak Yazıcıoğlu hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki duyanlar çok şaşırdı...

Kulis 21-05-24 10:10

Camila Cabello, bekaretini kaybettiği ünlünün adını açıkladı! 'Çok güzeldi'

Kübalı şarkıcı Camila Cabello cinsel hayat açıklamasıyla gündeme geldi. Camila Cabello bekaretini ilk erkek arkadaşı Matthew Hussey'e kaybettiğini açıkladı.

Magazin 21-05-24 08:40

Kızıl Goncalar final bölümü sosyal medyayı salladı! Kahrolduk biz ne izledik

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar son bölümüyle yine sosyal medyayı salladı. 19. bölümüyle sezon finali yapan dizi yorum yağmuruna tutuldu.

Kulis 21-05-24 07:26

En Son Babalar Duyar'ın Defne'siydi... İstanbul'u bırakıp o şehre yerleşti! Yeni işini anlattı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Dizide 'Defne' karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı. Yaşamını Ankara'da sürdüren oyuncu, şimdilerde neler yaptığını da anlattı.

Magazin 20-05-24 15:45

Hayalet hastalık olarak biliniyor! Türkiye'de yaygın görülüyor… Bu belirtilere dikkat! Kene, sinek ve böceklerden bulaşıyor

Hayalet hastalık olarak bilinen ve 300 ayrı hastalığın belirtilerine benzer belirtiler gösteren lyme enfeksiyonu, çoğunlukla tespit edilemediği için hastaların hayat kalitesini ciddi oranda etkiliyor. Enfeksiyon Hastalıkları Bölümü’nden Prof. Dr. Vedat Turhan, lyme enfeksiyonu hakkında bilgi verdi.

Haber 20-05-24 11:22

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek uyuşturucu iddiaları sonrasında diziden çıkarıldı mı? Yapım ekibinden flaş karar

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek son dönemlerde yasaklı madde haberleriyle gündemde... Sosyal medyada Civelek'in başına gelen bu olay sonrası dizi ekibinden ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Konu ile ilgili yapım ekibi açıklama yaptı.

Kulis 20-05-24 10:36

NOW'da yayınlanan Gaddar'ın hayranlarına kötü haber! Final kararı alındı

NOW ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan'ın yer aldığı Gaddar dizisi final yapıyor. Hayranları tarafından büyük bir merakla izlenen dizi, 20. bölümle ekran macerasını noktalayacak.

Magazin 20-05-24 09:48

Modelliği bırakıp şehri terk etmişti! Bella Hadid'in Cannes keyfi

Uzun yıllardır mücadele ettiği Lyme hastalığı nükseden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Bella Hadid modelliği bırakıp şehri terk etmişti. Hadid Cannes'da ortaya çıktı. Güzel model güneşin ve denizin tadını çıkarmayı ihmal etmedi.

Magazin 20-05-24 09:27

Emekliye 6 maddeli yeni destek paketi! Bazıları ücretsiz bazıları indirimli… 20 sene önce uygulanıyordu, ‘hayat standardı’ vergisi önerisi

Emekli maaşı zammı yanında bu yıl 16 milyon kişi için refah artırıcı yeni düzenlemeler de devreye alınacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıkladığı 6 maddelik emekli destek planının detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Konuya ilişkin SGK Uzmanı Emin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı işaret ederek sadece uygulama tarihini de açıkladı. İlerleyen dönemde bu maddelerin daha da artırılacağını dile getirdi.

Finans 20-05-24 08:32

Sezon finali yapacak olan Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna usta oyuncu katıldı!

NOW’ın Pazar akşamlarına damga vuran dizisi “Kirli Sepeti” için önce final kararı alınmış, ardından da reytinglerin durumuna göre sezon finali yapılacağı ilan edilmişti. Dizinin oyuncu kadrosuna Kubilay Penbeklioğlu dahil oldu.

Magazin 19-05-24 11:59

Hayranlarına kötü haber! Arka Sokaklar dizisi o tarihte sezon finali yapıyor!

Türkiye'nin uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'ın sezon finali tarihi merak konusu olmuştu. Fenomen dizinin sezon finali tarihi belli oldu.

Kulis 19-05-24 11:27

Akasya Durağı'nın Zeyno'suydu... Sitare Akbaş değişimiyle adeta bambaşka biri oldu! Son pozları çok konuşuldu

Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Sitare Akbaş yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekiyor. Oyuncunun son pozları sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun paylaşımlarına hayranları tarafından beğeni ve yorum yağıyor.

Magazin 19-05-24 09:46

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu alkollüyken direksiyon başına geçti! Promil sınırını aştığı ortaya çıkınca…

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Sıla Türkoğlu alkollüyle direksiyon başına geçti. Promil sınırını aştığı ortaya çıkan ünlü ismin ehliyetine el konuldu.

Magazin 18-05-24 17:05

Aman dikkat: Her 3 bin bebekten birinde görülen 'kistik fibrozis'te erken tanı hayat kurtarıyor!

Türkiye'de 3 bin bebekten birinde görülen kistik fibrozis hastalığı, topuk taramaları ve ter testiyle erken teşhis ediliyor. Çocuk Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Hüseyin Arslan, kistik fibrozis hastalığının erken teşhis edilmesinin insanın yaşam kalitesini artırdığını ve yaşam sürecini uzattığını söyledi.

Kadin 18-05-24 15:58