Bekarliga Veda Haberleri

17 gün dayanabildi! Erkan Yolaç’ın eşi Asuman Yolaç da hayatını kaybetti! Ne sevmişler birbirlerini

Evet-Hayır Yarışması ile hafızalarımıza kazınan Erkan Yolaç uzun süredir tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında hayata veda etmişti. Eşinin ölümü ile sarsılan Asuman Yolaç eşinin vefatından 17 gün sonra hayatını kaybetti.

Magazin 2024-06-03 08:33:54

Beşiktaş'ta ayrılık! Rachid Ghezzal takıme böyle veda etti

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona eren Rachid Ghezzal, Siyah-Beyazlı kulübe resmen veda etti. İşte detaylar...

Spor 2024-06-02 22:26:25

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk sevgilisi Samet Vuruşan ile ilk kez görüntülendi! O soruyu yanıtsız bıraktı

Duy Beni dizisiyle hafızalara kazınan oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Her paylaşımı çok konuşulan Soytürk bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Bir süredir Samet Vuruşan ile aşk yaşayan Soytürk, Berkay konserinde sevgilisi ile ilk kez görüntülendi.

Magazin 2024-06-01 09:13:31

Kirli Sepeti dizisinde 2 yeni ayrılık daha! Dizide yaprak dökümü

Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un başrollerini paylaştığı Kirli Sepeti dizisinin kadrosunda yaprak dökümü yaşanıyor. Dizinin Murat'ını canlandıran Halil İbrahim Ceyhan'dan sonra 2 isim daha diziye veda ediyor.

Magazin 2024-05-31 13:46:37

Emre Altuğ'un Yalı Çapkını dizisinden ayrılması olay olmuştu! Beril Pozam'dan konu ilgili yorum geldi: Kalbim burkuldu

Fenomen dizilerden olan Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurdu. Dizide Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ'un diziden ayrılması sevenlerini üzmüştü. Altuğ'un veda görüntüleri sosyal medyada çok konuşulurken Beril Pozam'dan da konu ile ilgili bir açıklama geldi. Altuğ'un gidişi ile ilgili Pozam, "Kalbim burkuldu" dedi.

Magazin 31-05-24 12:42

Bekarlığa veda partisi yapan turistler ortalığı birbirine kattı! Restoran personeliyle kavga ettiler yetmedi polislere saldırdılar

İspanya'nın Mayorka bölgesinde 30'lu yaşlarındaki 8 İngiliz turist bekarlığa veda partisi sırasında alkolü fazla kaçırınca ortalığı birbirine kattı. Denize alkol şişesi fırlatan ve diğer müşterilerle tartışma yaşayan turistleri uyaran personelle aralarında gerilim yaşandı. Restoran personeli ve turistler arasında yaşanan kavganın şiddetlenmesi üzerine olaya polis müdahale etti. Turistler polisin müdahalesine de sert tepki gösterdi.

Trend 30-05-24 15:01

'Kızılcık Şerbeti' dizisinde neler oluyor? 4 kişi diziden ayrılacak mı? Kadrodan çıkarılmak gibi...

Cuma akşamlarına damga vuran 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde dikkat çeken bir olay yaşandı. Oyuncu Yiğit Kirazcı'nın yanı sıra 4 oyuncu daha diziden ayrılacak. Ekibe kimlerin veda edeceği bu hafta sonu netleşecek. Konu ile ilgili konuşan Serkan Tınmaz, "Ben ekiple çalıştığım için mutluyum kadrodan çıkarılmak gibi bir şey olursa üzülürüm tabii" dedi.

Magazin 29-05-24 14:03

Survivor All Star'da şampiyonluk yarışı alevlendi! İşte elenen isim... Dominik'te gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Finale doğru geri sayım başlamışken adada kalan yarışmacılar adeta kıran kırana mücadele veriyor. Birbirinden güçlü isimler finale adını yazdırmak için çaba gösteriyor. Yarışmanın son bölümünde ise adaya veda eden isim belli oldu.

Kulis 29-05-24 07:24

Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyordu! Kutlamalarda yaptığı hareket olay oldu... 'Veda etti'

Galatasaray'da yeni sezonda takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen isimlerin başında gelen Kerem Aktürkoğlu'nun kutlamalarda yaptığı hareket veda olarak nitelendirildi. İşte detaylar...

Spor 28-05-24 09:30

Fenerbahçe'nin Norveçli yıldızı Joshua King takıma veda etti!

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren Norveçli futbolcu Joshua King, yaptığı açıklamada Sarı-Lacivertliler'e veda etti. İşte detaylar...

Spor 27-05-24 23:04

Galatasaray'da şampiyonluk sonrası yeni sezon hazırlıkları başladı! Takıma ilk veda eden isim Kerem Aktükroğlu olabilir

Galatasaray'ın ligin son haftasında Konyaspor'u mağlup ederek şampiyonluğa ulaşması sonrası Sarı-Kırmızılılar'da yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ederken takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başlıyor.

Spor 27-05-24 09:09

Ahmet Çakar'dan Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası olay yaratan iddia!

2023/2024 sezonu şampiyonu Galatasaray'ın olmasının ardından küme düşen takımlar da netlik kazandı. Lige veda eden 4 takımdan 3'ünün İstanbul ekibi olması dikkat çekerken, eski hakem Ahmet Çakar'dan ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Spor 27-05-24 08:26

'Yargı Veda' gecesinde Kaan Urgancıoğlu partneri Pınar Deniz'i öve öve bitiremedi! Sosyal medya onu konuştu

Emmy ödüllü dizi Yargı, görkemli bir geceyle ekrana veda etti. Yargı final bölümü büyük bir veda organizasyonuyla gerçekleşti. Yargı Veda gecesinde Kaan Urgancıoğlu partneri Pınar Deniz'i öve öve bitiremedi.

Kulis 27-05-24 07:12

SON DAKİKA: Trendyol Süper Lig'de küme düşen 4. takım Ankaragücü oldu!

Son dakika... Süper Lig'de Trabzonspor'a 4-2 mağlup olan Ankaragücü, İstanbulspor, Pendikspor ve Karagümrük'ün ardından lige veda eden 4. takım oldu. İşte detaylar...

Spor 26-05-24 21:04

Yargı dizisi final yapıyor! Ceylin'i canlandıran Pınar Deniz'in vedası sosyal medyada gündemde

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünü üstlendiği Yargı dizisi final yapıyor. Yargı final bölümü ile merak edilirken dizide Ceylin'i canlandıran Pınar Deniz'den veda mesajı geldi.

Kulis 26-05-24 13:51

Küme düşme hattı alev alev! Süper Lig'e veda edecek son takım: Hatayspor, Gaziantep FK, Ankaragücü ve Konyaspor...

Süper Lig'de küme düşecek son takım bugün belli olacak. Sezonun son haftasında düşme hattı adeta alev aldı. Son 90 dakikanın oynanacağı akşamda 4 takım ligde kalma mücadelesi verecek. İstanbulspor, Pendikspor ve Fatih Karagümrük'ün küme düşmesi kesinleşirken; Hatayspor, Gaziantep FK, Ankaragücü ve Konyaspor'dan biri daha bugün Süper Lig'e veda edecek. Peki hangi takım daha avantajlı durumda? İşte tüm ihtimaller ve detaylar...

Spor 26-05-24 11:23

Fatih Karagümrük Süper Lig'e galibiyetle veda etti!

Trendyol Süper Lig'in son haftasında küme düşen Fatih Karagümrük, Samsunspor ile karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçı Karagümrük 3-1 kazandı.

Spor 25-05-24 18:07

Kızılcık Şerbeti'nde beklenmedik ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Son bölümüyle yine dikkat çeken dizide beklenmedik bir ayrılık yaşanacağı ortaya çıktı..

Magazin 25-05-24 15:58

Yalı Çapkını dizisinin Orhan'ı Emre Altuğ diziye böyle veda etti! Hayranlarından tepki yağdı

Yalı Çapkını'nda Orhan karakterine hayat veren Emre Altuğ'un diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Bu iddia ünlü oyuncunun veda konuşmasıyla kesinleşti. Altuğ'un vedasına sosyal medyadan tepki yağdı.

Magazin 25-05-24 13:41

Survivor All Star'da duygusal veda! İddialı isim elendi, gözyaşları sel oldu

Tv8 ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen yarışması Survivor All Star'da düello mücadelesi yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Özgür, Damla Can, Nefise ve Batuhan adada kalmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Kıran kırana geçen mücadelenin ardından Dominik'e veda eden isim belli oldu...

Kulis 25-05-24 07:52

Sergen Yalçın Antalyaspor'a veda etti! ''Bugün ayrılıyoruz''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada, “Sezonun son maçıydı. Bugün itibarıyla ayrılıyoruz. Antalyaspor taraftarına bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Başkana, yönetim kuruluna, karakter gösteren oyuncularıma teşekkür ediyorum” dedi.

Spor 24-05-24 23:33

İran Cumhurbaşkanı Reisi, Meşhed'teki İmam Rıza Türbesi'nde defnedildi

Helikopter kazasında yaşamını yitiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Tebriz, Kum, Tahran ve Bircend kentlerinde düzenlenen veda törenleri sonrasında bugün Meşhed kentinde son yolculuğuna uğurlandı. Reisi'nin cenazesi, Meşhed'deki İmam Rıza Türbesi'nde düzenlenen töreninin ardından toprağa verildi.

Haber 23-05-24 19:47

Şirin Payzın’dan ayrılık kararı! Halk TV’deki programı da son buldu…

Ünlü gazeteci Şirin Payzın, sunuculuğunu üstlendiği Sözüm Var programından ve Halk TV'den ayrıldığını açıkladı. Veda notu paylaşan Payzın, " Sözüm Var bitti ama söz bitmez" ifadelerini kullandı.

Haber 23-05-24 10:55

Metin Akdülger Sandık Kokusu'na veda etti! Uğur Yücel ile sette gerilim iddiası

12 Haziran’da sezon finali yapacak olan Sandık Kokusu dizisinden başrol oyuncularından Metin Akdülger veda etti. Diziye ani vedasıyla gündeme gelen Akdülger'in Uğur Yücel ile arasının gerildiği iddia edildi.

Magazin 23-05-24 08:26

Mario Balotelli, Adana Demirspor'dan ayrıldı! Yeni adresi hemen belli oldu...

Süper Lig ekibi Adana Demirspor forması giyen yıldız futbolcu Mario Balotelli, Akdeniz ekibine veda ederek paylaşımda bulundu.

Spor 22-05-24 16:39

Yunus Akgün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Galatasaray'a geri döndüğünü açıkladı!

Galatasaray'dan sezon başında İngiliz ekibi Leicester City'ye kiralık giden Yunus Akgün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Leicester City'e veda etti. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 12:53

Panathinaikos'tan beklenmedik şekilde ayrılan Fatih Terim'den ilk açıklama: Gerçekten mutluyum!

Yunan ekibi Panathinaikos'ta bekleneni verememesi üzerine yolların ayrıldığı tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim, yaşanan bu veda sonrası Yunan basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Terim'in o sözleri...

Spor 21-05-24 08:48

Survivor All Star'da beklenmedik veda! İddialı isim elendi, gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. All Starda ilk eleme adayı Merve Aydın, ikinci eleme adayı Özgür Tetik, üçüncü eleme adayı Nagihan Karadere, dördüncü ve son eleme adayı Hilmi Cem İntepe olmuştu. Kıyasıya mücadelenin ardından Dominik'e veda eden isim belli oldu...

Kulis 21-05-24 08:03

Usta sanatçıya veda... Erkan Yolaç son yolculuğuna uğurlandı!

Televizyon ekranlarının unutulmaz isimlerinden, sunucu Erkan Yolaç 89 yaşında hayatını kaybetmişti. Yolaç, Levent'teki Barbaros Hayreddin Paşa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Zekeriyaköy Mezarlığı'na defnedildi.

Kulis 19-05-24 16:26

Dominik'te aralarından su sızmıyordu! Aleyna Kalaycıoğlu elenir elenmez bakın ne yaptı! Adadaki o ismi...

Survivor All Star'ın son elemesinde yarışmaya veda eden isim Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Dominik'ten İstanbul'a dönen Kalaycıoğlu elenir elenmez sosyal medyada yaptığı bir hareketle dikkat çekti. Bir süre paylaşım yapmayan ünlü isim adadaki yakın arkadaşını takipten çıktı.

Magazin 18-05-24 14:40

Sergen Yalçın'dan veda açıklaması! ''En azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Adana Demirspor galibiyetine ilişkin, “Bizim için önemli tarafı; son iç saha maçımızı oynadık. Bugün kazanmak istiyorduk. Yani en azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik” dedi.

Spor 17-05-24 22:51

SON DAKİKA: Yunanistan'da Fatih Terim dönemi sona erdi! Sosyal medyadan duyurdu, Panathinaikos'a resmen veda etti

Son dakika... Kariyerine Yunanistan ekibi Panathinaikos'ta devam eden Fatih Terim, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Yunan ekibine resmen veda etti. Panathinaikos'un başında 26 resmi maça çıkan Fatih Terim, bu maçlarda 14 galibiyet 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etmişti. İşte detaylar...

Spor 17-05-24 11:25

Sandık Kokusu'nda şaşırtan veda! Başrol oyuncusu projeden ayrılıyor

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci ve Necip Memili gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. İlgiyle takip edilen dizide beklenmedik bir veda yaşanacak. Dizinin erkek başrol oyuncusunun projeye veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 17-05-24 08:26

Her adımı olaydı... Survivor All Star'da beklenmedik veda! İddialı yarışmacı herkesten helallik istedi

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, üçüncü eleme adayı Avatar Atakan, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Bu dört yarışmacı arasında kıyasıya bir mücadele verildi ve sonunda elenen isim belli oldu.

Kulis 17-05-24 07:53

Usta oyuncu Ayten Gökçer'e veda! Büyük aşkının yanına defnedildi

Sahnelerin ve beyazperdenin usta isimlerinden, devlet sanatçısı Ayten Gökçer 84 yaşında hayatını kaybetti. Son yolculuğuna uğurlanan Gökçer, bir süre önce kaybettiği ve büyük aşk duyduğu eşinin yanına defnedildi.

Magazin 15-05-24 14:57

Diyet yapmadan kilo vermenin formülünü paylaştı! Pizza ve tatlılara veda etmeden... İşte 5 basit ipucu 'Hedefe daha hızlı ulaşacaksınız'

Yaz ayları ve tatil planlarının hayata geçmesi için geri sayım başladı. Yaz tatiline artık sayılı zaman kala pek çok kişi fazla kilolarını vermek üzerine araştırma içerisine girdi. Bu amaç doğrultusunda zayıflamak isteyenlerin uyguladığı pek çok farklı diyet var. Ancak ABD'li bir beslenme uzmanı, diyet yapmadan ya da kalori saymadan herkesin kilo verebileceği ya da verdiği kiloyu koruyabileceği basit yaşam tarzı değişikliklerinin formülünü paylaştı.

Kadin 15-05-24 12:51

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'suydu... Settar Tanrıöğen beyin kanaması sonrası ilk kez görüntülendi

Kızılcık Şerbeti'nde Apo rolüne hayat verirken beyin kanaması geçiren ve sağlık sorunları sebebiyle diziye veda eden Settar Tanrıöğen, uzun hastane günlerinden sonra ilk kez görüntülendi.

Kulis 14-05-24 07:26

Atakan, Aleyna, Sercan ve Yunus Emre... Survivor'da iddialı isim elendi! Rekabeti sağlayabilmek için belki de bağırdım

Survivor All Star'da son hafta Atakan, Aleyna, Sercan ve Yunus Emre potaya girdi. Kıran kırana geçen mücadelede son ikiye kalan Sercan ve Aleyna oldu. Yarışmayı kaybedip elenen isim ise Sercan Yıldırım oldu. Yıldırım veda sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 13-05-24 07:09

Çatlaklara veda! Çatlaklar için mucizevi bakım yağları

Çatlak bakım yağları, ciltteki nem dengesini sağlayarak çatlak oluşumunu önleme ve mevcut çatlakların görünümünü azaltma konusunda en büyük yardımcımız. Bu yağlar, özellikle de hamilelik veya kilo alıp verme gibi dönemlerde cildin esnekliğini korumak için önemli bir yere sahip. Bunun için içerdikleri zengin vitamin ve antioksidanlar sayesinde cildin yenilenmesine destek olan çatlak yağlarından oluşan bir seçki yaptık. Siz de cildinizdeki çatlak görünümünden sıkıldıysanız haydi, içeriğe geçelim!

Kadin 11-05-24 20:23

Survivor All Star'da şaşırtan veda! Adadan elenen isim belli oldu

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Yunus Emre, Sercan, Batuhan ve Furkan yer alıyordu. Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim açıklandı. İşte detaylı bilgiler...

Magazin 09-05-24 01:06

Teşkilat dizisinde başrol oynayan Murat Yıldırım'ın diziden ayrılıyordu! Başrol için o oyuncuya teklif gitti

Teşkilat dizisi pazar akşamlarına damga vuruyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Murat Yıldırım diziye veda etmesinden sonra dizinin yeni başrol oyuncusu için yapım şirketinin Tolga Sarıtaş’a teklif götürdüğü iddia edildi.

Magazin 07-05-24 13:17

Cengiz Ünder'den Fenerbahçe'ye veda ediyor! İtalyanlar yeni takımını bile açıkladı

Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi olan Cengiz Ünder beklentilerin altında bir performans sergilerken, yıldız ismin sezon sonu takımdan ayrılması bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 06-05-24 14:00

Dizi piyasasında maddi kriz! Bölüm başı maliyeti 10 milyon TL'yi geçince yaz dizilerine veda

Artan fiyatlar ve maliyetler dizi piyasasını fena vurdu, bu yaz hiç yazlık dizi çekilmeyecek, eylül sezonunda dizi sayısı düşecek. Dizilerin bölüm başı maliyeti 10 milyon TL'yi geçti.

Magazin 06-05-24 07:25

Galatasaray'da Icardi takıma veda ediyor iddiası sosyal medyayı sardı! Sarı-kırmızılı yönetim hemen harekete geçti...

Galatasaray'da kadronun en temel taşlarından olay Icardi için flaş bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Şampiyonluk yolunda takımın can damarı olarak gösterilen Arjantinli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Spor 05-05-24 14:29

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım 'Teşkilat' dizisinden ayrılıyor!

Teşkilat dizisi her pazar izleyiciyle buluşuyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Murat Yıldırım diziye veda etmeye hazırlanıyor.

Magazin 04-05-24 17:51

Nurgül Yeşilçay'ın enflasyon yorumu sosyal medyada gündem oldu!

Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle hafızalara kazınan Nurgül Yeşilçay sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Yeşilçay, bu kez enflasyonla ilgili yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Magazin 04-05-24 12:25

'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin ekranlara veda edeceği tarih belli oldu! Diziye bomba oyuncu

Salı akşamları seyirciyle buluşan "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi 68. bölümde ekrana veda ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna ise Hazal Soncul katılıyor.

Magazin 04-05-24 12:23

Fenerbahçe'de sezon bitmeden veda! Yönetim kurulu üyelerini toplayıp konuşma yaptı...

Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Görevi sezon sonu bırakacağı beklenen Ali Koç'un yönetim kurulu üyelerini toplayıp veda konuşması yaptığı ifade edildi.

Spor 01-05-24 19:55

Orkestra şefi, şarkıcı Armağan Şenol hayatını kaybetti! Kızı Parla Şenol acı haberi verdi

Ünlü oyuncu Parla Şenol'un babası, orkestra şefi ve şarkıcı Armağan Şenol, 96 yaşında hayata veda etti.

Magazin 30-04-24 17:46