Mutlu Evlilik Haberleri

Mutlu ve üretken insanların 5 ortak özelliği!

Pek çoğumuz hayat yolculuğumuz boyunca mutluluğu arar dururuz. Oysa yine pek çoğumuz mutluluğun çok basit detaylarda gizli olduğunu atlarız. Bu yüzden gerçekten mutlu ve mutluluğuyla doğru orantılı olarak üretken insanların hayatlarına baktığımızda o güzel ayrıntıları fark edebiliriz. İşte o insanların 5 ortak özelliğini listeledik. Belki de siz de o insanların hayatlarındaki bu detaylardan kendinize rehber olacak tüyolar yakalayabilirsiniz. Ucunda daha mutlu olmak varsa neden olmasın?

Kadin 2024-04-25 13:39:21

Daha önce 3 kez boşandı! Tuğba Özerk evlilik yıl dönümü kutlayan çifti görünce... Bomba sözler

Daha önce 3 kez evlenip ayrılan Tuğba Özerk şimdilerde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde bir mekanda sahne alan Özerk, evlilik yıl dönümünü kutlayan bir çifti görünce kendini tutamadı. Çifti tebrik eden şarkıcı evliliğe dair yorumlarıyla gündem oldu.

Magazin 2024-04-24 10:26:30

Astrolog açıkladı: Evlendiğiniz gün evlilik kalitenizi etkiliyor! İşte günler ve anlamları

İki kişinin romantik birlikteliğini resmi olarak bağlayan evlilik birçok kişinin hayali. Hayatın neredeyse her alanıyla yakından ilgilenen astrolojiye göre evlendiğiniz gün evliliğinizin kalitesini etkiliyor. Haftanın yedi gününün evliliğe dair farklı anlamları bulunuyor. Evlendiğiniz günün evliliğinizi nasıl etkileyeceğini merak ediyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 2024-04-23 09:11:01

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı belgelendi! İlk kez el ele ve mutlu

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'in ilişkisi aylardır gizemini koruyordu. Sarıkaya ve Demir'in aşkı belgelendi. Çift, bir mekandan el ele çıkarken ilk kez kameralara takıldı. Keyifleri yerinde olan çiçeği burnunda çift, etrafa gülücükler saçtı.

Magazin 2024-04-23 08:23:30

Türkiye'nin konuştuğu olay! Suphiye Orancı olayında usta oyuncu Nilgün Belgün'den bomba açıklama: Başıma bir şey gelmeyecekse...

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Anne Suphiye Orancı bulunmuş, ancak bir açıklama yapmak istememişti. Türkiye'nin konuştuğu bu olayla ilgili birçok yorum yapılırken dikkat çeken bir açıklama da oyuncu Nilgün Belgün'den geldi.

Magazin 22-04-24 11:06

4 kız kardeşinde nüfusunda baba adı 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen o mesaj kafa karıştırdı: O tarihlerde Erol bekardı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekmişti. Erol'un kim olduğu merak konusu olmuşken Duygu Nebioğlu kendisine atılan bir ihbar mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen ihbar mesajı kafaları karıştırdı.

Magazin 21-04-24 15:56

Hem kalbini hem parasını kaptırdı! Evlilik vaadiyle 2 milyon liralık vurgun

Ankara'da yaşayan Necla Özmen, 2016 yılında spor salonuna yazıldı, orada bir gençle tanıştı. Ancak hikayenin sonu pek de mutlu bitmedi. Özmen hem kalbini hem de tüm birikimini o kişiye kaptırdı. Suçladığı genç, iddiaya göre ondan aldığı paralarla bir başkasıyla evlendi. Hüsrana uğrayan talihsiz kadın kandırıldığını düşünüyordu, canı bu kadar yanınca o da hakkını aramak için 50 yaşında hukuk fakültesi öğrencisi oldu.

Haber 21-04-24 10:30

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 12 film birden vizyona girdi ( 19 Nisan 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 5'i yerli 12 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 20-04-24 15:27

Sosyal medyadan tepki çeken ilişki tüyosu! Kocamın başka kadınlarla ilişkisi var ama bu evliliğimizi kurtardı

29 yaşındaki Alice Lovegood, ilişkisinde her zaman bir şeylerin eksik olduğunu hissettiğini ve birden fazla kişiye duygular beslemeye başladığını kocası Matthew ile paylaştığında birbirlerine her zamankinden daha fazla bağlandıklarını söyledi. Evliliklerindeki eksikliği bulduktan sonra daha mutlu olduklarını dile getiren Alice, "Kocamın başka kadınlarla ilişkisi var ama bu evliliğimizi kurtardı" dedi.

Trend 20-04-24 11:53

Mesut Özil ile Amine Gülşe 'yeni hobimiz' diyerek paylaştı! O kareye yorum yağdı

Mutlu evlilikleriyle örnek gösterilen çiftler arasındaki dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile tescilli güzel eşi Amine Gülşe şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü çift bu defa 'yeni hobimiz' diyerek paylaştığı karesi ile gündem oldu.

Magazin 20-04-24 10:22

Duygu Nebioğlu'nun Ümit Besen'le ilgili açıklaması çok konuşulmuştu... Ümit Besen'den açıklama geldi

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Nebioğlu, "Annem Ümit Besen yüzünden cezaevine girdi" demişti. İddiaların ardından Ümit Besen'den açıklama geldi.

Magazin 19-04-24 13:53

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, 'Ablamın babası 'Uğur Dündar' demişti! Müge Anlı'yı bile şaşkına çeviren 'Yeşilçam iddiası'... Konu Erol Simavi'lere kadar geldiyse

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için günlerdir Müge Anlı canlı yayınına çıkıyor. Müge Anlı Suphiye Orancı'yı buldu ancak tüm Türkiye'nin merak ettiği anne "Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" ifadelerini kullandı ve görüntü vermek istemedi. Suphiye Orancı hakkındaki yeni iddialar ise ağızları açık bıraktı. Erol Simavi'nin ismi de geçince Müge Anlı ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 19-04-24 12:21

Döviz dolu çanta bir ilçeyi harekete geçirdi! Ödül verecekti ama o hareket her şeyi tersine çevirdi

Kuşadası'nda bir kişi, havaalanı servisini beklerken oturduğu bankta içi döviz dolu el çantasını unuttu. Çalınan çantayı, 5 günlük çalışmayla bulup sahibine teslim eden polis, şüpheliler hakkında ’açıktan hırsızlık’ suçundan işlem yaptı. Çantanın sahibi, zanlılar için "Bulduklarında dürüst davransalardı ödül verirdim" dedi. Benzer bir olay da Esenyurt'ta yaşandı. Ancak bu kez düşürülen paraları bulan şahıs, polise teslim ederek sahibine ulaşmasını sağladı ve paraların sahibini mutlu etti.

Haber 19-04-24 11:19

Tanju Özcan'ın eşi belediyeye karşı protesto eylemine katılıp meclisi bastı! Ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve

Bolu Belediyesi Meclisi'nde Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yaptırılan bungalov evler krizi yaşandı. Aralarında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın da olduğu Gölcük Platformu üyeleri ellerinde pankartlarla meclise gelerek protesto eylemi düzenledi. Eşi Meral Özcan’a seslenen Tanju Özcan, "Bir taraftan demokrasi açısından mutlu oldum. Yani karı- koca aynı düşünmek zorunda değil. Gerçi ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve" dedi.

Haber 18-04-24 22:13

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi bulundu! Canlı yayındaki iddialar kafa karıştırdı: Uğur Dündar'ın kızı başka bir ünlünün kızı mı? Ümit Besen'in adı neden geçti şimdi?

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Müge Anlı tüm Türkiye'nin merak ettiği Suphiye Orancı'yı Almanya'da buldu. Duygu Nebioğlu'nun annesi hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 18-04-24 13:47

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin sevgilisinden evlilik teklifi aldı! O anları 'Kocam' diyerek paylaştı

Son olarak askere gideceğini duyuran ünlü TikTok fenomeni Mükremin Gezgin sevgilisinden evlilik teklifi aldığı anları paylaştı. Videoda, sevgilisinin evlilik teklifini gören Mükremin Gezgin'in duygusal anları yer aldı.

Magazin 17-04-24 16:20

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu 'annemi bulmak istiyorum' dedi! Müge Anlı'dan cevap gecikmedi

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu son dönemde babası ile yaşadığı gerginliklerle yeniden gündemde. Geçtiğimiz günlerde 'Ben annemi bulmak istiyorum, bunun için Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum' diyen Nebioğlu'na Müge Anlı'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 16-04-24 08:26

Burak Özçivit oğlu Kerem'i paylaştı sosyal medya yıkıldı! 'Resmen kopyası'

Şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde 'Osman Bey' karakterine hayat veren Burak Özçivit başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla adından söz ettiriyor. Kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile mutlu bir evliliği olan Burak Özçivit eşi ve çocuklarıyla yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Burak Özçivit oğlu Kerem ile poz verdi, sosyal medya yıkıldı. Ünlü ismin gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 13-04-24 14:15

Flört gurusunun sözleri sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! Evlilik kadınlara mutluluk getirmiyor

Kadınların evlenme fikrinden hoşlandığı düşünülüyor ancak bir flört uzmanı her kadının evliliğe sıcak bakmadığını söyleyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medyadan ikili ilişkilere dair yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Jana Hocking tezini bir adım daha ileriye götürerek evliliğin kadınlara mutluluk getirmediğini söyledi.

Trend 13-04-24 14:13

İş yerinde bunaldığını söyleyince sosyal medyada gündem oldu! 'Benim çalışamama hastalığım var' sözlerine tepki yağdı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın çalışamama hastalığı olduğunu ve sevgilisinin kendisini mutlu etmek için ona alışveriş yaptığı söyleyince sosyal medyada viral oldu. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 13-04-24 09:17

Bayram harçlığı kuyruğu! Duyan evinin önüne geldi... Yaklaşık 400 çocuk!

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kişinin çocuklara bayram harçlığı dağıtacağını duyurması üzerine evinin önünde uzun kuyruk oluştu. Yaklaşık 400 çocuk, bayram harçlığı alabilmek için Baysal çiftinin evine gelirken; her bayram çocuklarla bir araya geldiklerini kaydeden Baysal çifti, "Çocukların yüzündeki gülümseme bizleri de çok mutlu ediyor" diye konuştu.

Haber 12-04-24 09:43

Dolandırıcıların yeni yöntemi! Şikayetler gün geçtikçe artıyor: 50 bin euro karşılığında ayrı ev şartıyla...

Sosyal medyada son zamanlarda artan evlilik platformları dikkat çekiyor. Sadece gerçek evlilik değil vatandaşlık almak için formalite evlilik düşünenleri de gözlerine kestiren dolandırıcılar önce parayı alıyor sonra ortadan kayboluyor. Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, "Bize ilginç gelmeye başlayan şikayetler alıyoruz." diyerek uyarıda bulundu.

Haber 11-04-24 12:48

Metin Akpınar ve kızı arasında sular durulmuyor! 'Fakirlik' belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden 1988’de dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı. Nebioğlu, "Benim üzüntülerimi elem ve kederimi karşılayacak rakam değil. Bir milyon lira maddi açıldı. 10 milyon lira da manevi tazminat açıldı." dedi. İşte detaylar...

Magazin 10-04-24 22:47

Beden pozitifliği savunucusu Ariella Nyssa en büyük korkusunun dar kıyafetler olduğunu söyledi! Sınırlarını aşan fenomen tarzıyla beğeni topladı

Sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik anlayışına kafa tutarak kadınların kendi bedenlerinde mutlu olması gerektiğini savunarak fenomene dönüşen Ariella Nyssa, en büyük korkusunun dar kıyafetler giymek olduğunu söyledi. Vücut hatlarını belli eden beyaz dar bir kıyafetle poz vererek korkularının üzerine gittiğini ifade eden fenomen isim, "Korkuyordum ama çok güzel" dedi.

Trend 09-04-24 10:05

Metin Akpınar kızının fakirlik belgesinin iptalini istedi! Duygu Nebioğlu çileden çıktı! 'Siz önce...'

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu ile yaşadığı gerginlikle yeniden gündem oldu. Duygu Nebioğlu, Akpınar'ın fakirlik belgelerinin iptalini istediğini duyunca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ağızları açık bıraktı. Nebioğlu babası Akpınar'a zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Magazin 09-04-24 08:38

65 yaşındaki belediye başkanı 16 yaşındaki eşiyle aşk tazeledi! Aşk dolu bir yıl diyerek evlilik yıl dönümlerini kutladı

Brezilya'nın Parana eyaletinin Araucaria bölgesinin eski belediye başkanı olan Hissam Hussein Dehaini geçtiğimiz yıl hayatını 16 yaşındaki gençler güzellik yarışmasında ikinci olan Kauane Rode ile birleştirmişti. İkilinin evlilikleri ülkede büyük sansasyona neden olurken dünya basının da geniş yankı uyandırmıştı. Dehaini evlilik yıl dönümlerini aşk dolu bir mesajla kutlamayı tercih edince yeniden gündem oldu.

Trend 09-04-24 08:24

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde değişiklik! Evleneceklere, ev alacaklara 'kredi' gibi uygulama: Şartlar belli oldu, yüzde 50'sini alabilecekler

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES), evlilik, konut alımı ve doğal afet durumlarında sistemde biriken tutarın yüzde 50'sini alma imkanı sağlayan kısmen ödeme uygulamasında başvuru şartları belli oldu. Buna göre 5 yıl sistemde olma durumuna bakılacak. Ödenecek miktarın yüzde 30’u devlet katkısı hesabından düşülecek.

Finans 08-04-24 10:58
BES

Dünyanın en yaşlı insanları bu 8 kuralı uyguluyor! İşte uzun yaşamın sırrı

Çoğumuz hayattan alabileceğimizin en fazlasını almak isteriz. Uzun ve mutlu bir hayat yaşamak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Uzmanlara göre 'Güç Dokuz' kuralı 100 yaşına kadar yaşamanıza yardımcı olabilir. Ömrü uzatmak için formda kalmanın, iyi beslenmenin, bol su içmenin ve bazı kötü alışkanlıklara son vermenin yanı sıra 'Güç Dokuz' kuralını hayatınıza benimseyebileceğiniz iddia ediliyor.

Haber 08-04-24 07:58

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 8 film birden vizyona girdi ( 5 Nisan 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 5'i yerli 8 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 05-04-24 15:14

Yaş farkı olay olmuştu! Berdan Mardini genç sevgilisiyle evlendi mi?

Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan ünlü türkücü Berdan Mardini'nin kendisinden yaşça küçük Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açması çok konuşulmuştu. Mardini'nin sevgilisi için 'Kızı yaşında' yorumları yapılmıştı. Ünlü isim şimdi de evlilik açıklamasıyla gündeme geldi.

Magazin 05-04-24 08:05

8 yaşındaki iki çocuğun evlilik görüntüsü olay yaratmıştı! Valilik'ten yalanlama geldi

Gaziantep Valiliği, sosyal medyada paylaşılan ve Gaziantep'te Suriye uyruklu 8 yaşında iki çocuğun evlendirildiği düğün görüntülerine ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamada görüntülerin Türkiye ile ilgisinin olmadığı belirtildi.

Haber 04-04-24 07:32

Üniversite öğrencileri gönüllülük dersi ile 300 çocuğu bayramlıklarla mutlu etti

Erzurum'da üniversite öğrencileri "gönüllülük" dersi kapsamında başlattıkları "Bu bayram beni sen giydir" projesi ile temin ettikleri bayramlıklarla ihtiyaç sahibi 300 çocuğu mutlu etti.

Yurthaber 03-04-24 11:55

'Evlilik' yorumuyla gündem olmuştu! Teşkilat'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul parayı nereye harcadığını açıkladı

Son olarak Teşkilat dizisinde hayat verdiği 'Serdar Kılıçarslan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Çağlar Ertuğrul 'evlilik' yorumuyla gündem olmuştu. 'Düğün yapmayın nikah kıyın' diyen ünlü oyuncu şimdi de parayı nereye harcadığını açıkladı.

Magazin 02-04-24 14:53

İlişkilerde tüm erkeklerin söylediği 'gizli yalanı' ifşa edince sosyal medyada gündem yaratmayı başardı! Kullanıcılar ikiye bölündü

Küçük beyaz yalanlar zaman zaman ilişkilerde oldukça sıradan olabilir ancak bir podcast yayıncısı "tüm erkeklerin partnerlerine söylediği" gizli bir yalan olduğunu iddia etti. Jake Craig'in TikTok'tan yaptığı paylaşımında erkeklerin evlilik konusunda bazı dönemlerde özellikle yalan söylediğini dile getirdi.

Trend 02-04-24 13:47

Fotoğraf çekebilmeye devam edebilmeniz için en iyi ve uzun ömürlü fotoğraf filmleri

Mutlu anları ölümsüzleştirmeyi, âdeta tablo gibi görünen manzaraları kayıt altına almayı hepimiz çok seviyoruz. Akıllı telefonlar sayesinde fotoğraf çekmek çok daha kolay ve hızlı olsa da fotoğraf makinelerinin yeri bir başka. Tabii bunun için kaliteli bir makine kadar iyi bir film kullanmak da önemli. Siz de en iyi fotoğraf filmini arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte birbirinden kaliteli kareler yakalamanıza yardım edecek fotoğraf filmi çeşitleri...

Haber 01-04-24 18:18

Lizzo müziği bıraktı! Herkes tarafından linçlenmekten bıktım

Dansçıları tarafından kendisine yöneltilen cinsel ve ırksal taciz suçlamalarıyla gündeme gelen Lizzo müziği bıraktı. Lizzo açıklamasında “İnternette ve hayatımda herkes tarafından linçlenmekten bıktım. Sadece müzik yapmak, insanları mutlu etmek ve dünyayı bulduğumdan biraz daha iyi bir yer yapmak istedim. Ama artık dünyanın beni istemediğini hissediyorum" dedi.

Magazin 31-03-24 09:45

Hazal Kaya saçlarını kısacık kestirdi! Yeni imajıyla şaşırttı

Ali Atay ile mutlu bir beraberlik sürdüren ve bir süredir ekranlardan uzak olan Hazal Kaya imajıyla gündemde. Saçlarını kısacık kestiren Hazal Kaya'nın son halini görenler şaşırdı.

Magazin 31-03-24 07:16

Canlı Bayrampaşa seçim sonuçları! Bayrampaşa seçim sonuçlarında AK Parti adayı İlknur Kovaç Bayraktar mı önde Hasan Mutlu mu önde?

Sandık günü geldi çattı! Uzun süredir devam eden seçim maratonu sona eriyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden Bayrampaşa'da da seçim sonuçları büyük bir heyecanla devam ediyor. Bayrampaşa seçim sonuçlarında AK Parti adayı İlknur Kovaç Bayraktar mı önde Hasan Mutlu mu önde?

Haber 30-03-24 22:36

Sinan Akçıl'la iki kez evlenip boşanmıştı! Burcu Kıratlı'dan 'evlilik' sorusuna bomba yanıt

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile iki kez evlenip boşanan Burcu Kıratlı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Kıratlı bu defa 'evlilik' sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 30-03-24 13:20

Özge Gürel'in çöl pozları sosyal medyayı salladı! Bakan bir daha baktı

Serkan Çayoğlu ile mutlu bir evlilik yürüten oyuncu Özge Gürel bu kez yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Oyuncu Instagram hesabından beyaz elbisesiyle çekildiği çöl pozlarını paylaştı. Paylaşım kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 30-03-24 09:59

Galatasaray transferlere erken başladı! Berkay Yılmaz transferinde iş imzaya kaldı

Yeni sezon hazırlıkları için kolları şimdiden sıvayan Galatasaray bir transferde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılılar 19 yaşındaki sol bek Berkay Yılmaz ile büyük oranda anlaştı. İşte detaylar...

Spor 29-03-24 10:30

Evlenmek için kredi alacak depremzede gençlerin eğitimi başladı

Adıyaman’da, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının deprem bölgesinde hayata geçirdiği ’Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi’ projesi kapsamında krediden faydalanmak isteyen genç çiftlerin evlilik öncesi eğitimleri başladı.

Yurthaber 28-03-24 14:13

Depremde dükkanını kaybeden afetzede berberden seyyar çözüm

Hatay’da asrın felaketinde iş yeri yıkılan Hakan Mutlu, mesleğini seyyar berber olarak devam ettiriyor ve geçimini sağlıyor.

Yurthaber 28-03-24 10:19

21 yaşında ev sahibi olduğunu söyleyince tepkiler gecikmedi! Gözyaşlarına hakim olamadı... Özür dilerim ama çalışıyorum

Birleşik Krallık'ın Bradford bölgesinde yaşayan sosyal medya fenomeni Katylee Bailey 21 yaşında ev sahibi olduğunu söyledikten sonra kullanıcıların tepkisini çekti. Yeni evini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutlayan genç fenomenin ipoteksiz bir şekilde ev almanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Trend 27-03-24 14:52

Evlilik kredisi nedir, şartları nelerdir? 150 bin TL evlilik kredisi başvurusu nereden yapılır?

Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz evlilik kredisi yardımının belli başlı koşulları karşılayan kişilere yapılacağı bilinir. 15 Şubat 2024 itibarıyla başvurulabilen devlet destekli evlilik kredisinin miktarı 150.000 TL olarak belirlenmiştir. Bu krediye başvurmak isteyen kişilerin ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma gibi temel şartları karşılamaları gerekir. Evlilik kredisinin diğer başvuru şartlarının detaylı bir şekilde sıralanması ise sürecin olumlu bir şekilde tamamlanması bakımından önemlidir.

Finans 26-03-24 19:37

Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyayı salladı! Evlat bak bakalım annen ile sana düşen kalbim nerede?

Başak Dizer ile mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe ile pozunu Instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun, eşi ve oğluna yönelik duygusal mesajı sosyal medyada çok konuşuldu. Hayranları tarafından paylaşıma yorum yağdı.

Magazin 25-03-24 09:55

Yatmadan bir saat önce yendiğinde deliksiz uyutuyor! Sakinlik ve rahatlama sağlıyor

Her ne kadar yatma saatine çok yakın yemek yemek yanlış olsa da, bazı uyku uzmanlarına göre bazı yiyecekler aslında daha iyi bir gece uykusu almanıza yardımcı olabiliyor. Bu besinlerden biri de tatlıya düşkün olanları mutlu edecek cinsten.

Kadin 25-03-24 08:16

Yeni aşkı tanıdık çıkmıştı! Hazar Ergüçlü aşkta da işte de mutlu...

Kendisinden 19 yaş büyük sevgilisinden ayrılan Hazar Ergüçlü Onur Ünlü'den sonra DJ Artz olarak bilinen Efe Çelik ile aşk yaşamaya başlamıştı. İnci Taneleri'nin Dilber'i aşk sorularına yanıt verdi.

Magazin 24-03-24 11:01

Survivor'da Aleyna eleme adayı oldu! Acun Ilıcalı tepkisine şaşırırken Yunus Emre ise dalga geçti

Survivor All Star eleme potasına giren ilk aday geçtiğimiz hafta geçirdiği sinir kriziyle gündeme gelen Aleyna oldu. Aleyna'nın mutlu halleri Acun Ilıcalı'yı şaşırtırken Yunus Emre'nin dalga geçmesi de gözlerden kaçmadı.

Magazin 24-03-24 07:31