Etekli Soyguncu Haberleri

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa'nın Coachella tarzına yorum yağdı! Festival kıyafeti beğenilmedi: Anneanne eteği gibi

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa dünyanın en büyük müzik festivallerinden biri olan Coachella'ya katıldı. Festival tarzını sosyal medya kullanıcılarının beğenisine sunan fenomen isim ikinci günde kombiniyle beklediği tepkiyi alamadı. Fenomen isim etekli kombini kullanıcılar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Trend 2024-04-19 15:22:14

Pınar Altuğ'un mini etekli pozuna ilginç yorum! Kendini tutamayıp yanıt verdi

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 2024-04-08 12:32:10

Soygundan önce esneme hareketleri yaptı! Güvenlik kamerasına takılan görüntüler sosyal medyada gündem yarattı

Avustralya'nın Melbourne kentindeki bir soyguncu fırında soygun gerçekleştirmek isterken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri nedeniyle sosyal medyada gündem oldu. Soygundan önce hırsızın esneme ve yoga hareketleri yaparak kendisini soygun için hazırladığı anlar gündem yarattı. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 2024-03-22 13:38:24

Kuyumcuya silah tehdidiyle gasp! Korku dolu anlar kamerada

Küçükçekmece’de yüzlerini maskeyle gizleyen 2 soyguncu, ellerinde silahlarla bir kuyumcuya girdi. Kuyumcuyu silah tehdidiyle gasp eden 2 şüpheli, havaya ateş ederek olay yerinden kaçtı. Polisin kimliklerini tespit ettiği şüpheliler yakalanırken, olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. İşte detaylar...

Haber 2024-03-15 09:59:16

Röntgenci sapığın arşivi: Sarhoş, mini etekli ve dekolteli kadınları gözüne kestirip böyle kaydediyor!

İngiltere'de alkollü kadınları seçerek izinsiz bir şekilde videolarını kaydeden şahıs polisi harekete geçirdi. Sosyal medyada paylaşılan bu videolar büyük ses getirdi. Röntgenci sapığın görüntüleri "Manchester Sokaklarında Dolaşan Güzel Sarhoş Kız", "26 Ocak 2024'te Manchester'da Bir Gece Kontrolünü Kaybeden Güzel Bekar Bayanlar" gibi başlıklarla paylaştığı ortaya çıktı.

Trend 04-02-24 11:11

Bensu Soral mini eteğinin fermuarını açıp poz verdi! File çorap detayı...

Son olarak Tuzak dizisinde boy gösteren Bensu Soral, Hello Dergisi için cesur pozlara imza attı. Bensu Soral mini etekli tarzıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-02-24 14:23

Mini etek ve dekolteli pozlarıyla sık sık gündem olan Fidan öğretmen son paylaşımıyla da gündem oldu! Dekolteli bir pozunu paylaşan öğretmen Yeni mesleğim bu olsun mu diye sordu

Mini eteği ile ders anlattığı görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından 'Mini etekli öğretmen' olarak tanınan ve bir KPSS kurumunda öğretmenlik yapan Fidan Atalay'ın son videosu da gündem oldu. Atalay, çektiği videoda sosyal medya hesabından takipçilerine dikkat çeken bir soru sordu. "Yeni mesleğim bu olsun mu" dedi.

Magazin 15-01-24 12:43

Fidan öğretmen dekoltesini abartınca gündem oldu! Videoya düştüğü not dikkat çekti

Mini eteği ile ders anlattığı görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından 'Mini etekli öğretmen' olarak tanınan ve bir KPSS kurumunda öğretmenlik yapan Fidan Atalay son videosu ile yeniden gündem oldu. Son olarak ders anlattığı sırada çekilen videolarından birini daha takipçileriyle paylaşan Fidan öğretmen videoya düştüğü notla da dikkat çekti.

Magazin 01-12-23 16:57

Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun kamerada! Rahat tavırları 'pes' dedirtti

Gaziosmanpaşa’da akaryakıt istasyonuna giren silahlı soyguncu, kasadaki 22 bin lirayla çalışanın üzerindeki bin lirayı gasp ederek taksi ile olay yerinden uzaklaştı. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen hırsız, polis ekipleri tarafından yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Görüntülerde soyguncunun rahat tavırları ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 23-11-23 11:35

Gaziosmanpaşa’da dehşet anları kamerada

Gaziosmanpaşa’da akaryakıt istasyonuna giren silahlı soyguncu, kasadaki 22 bin lirayla çalışanın üzerindeki bin lirayı gasp ederek taksi ile olay yerinden uzaklaştı.

Yurthaber 23-11-23 11:05

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa tarzıyla beğeni topladı! Hem göğüs dekoltesi hem de mini eteği beğenildi

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ariella Nyssa tarzıyla yine beğeni topladı. Fenomen ismin göğüs dekolteli ve mini etekli takımıyla hayranlarından tam not aldı.

Trend 28-10-23 15:11

Polis yeleğiyle milyonluk gasp! Kimliğinin sahte olduğunu söyleyince dehşeti yaşadı

İstanbul'da, biri polis yelekli 3 kişi, Fatih'te, iş hanında bulunan kuyumcu ofisine geldi. Kuyumcu çalışanına sahte polis kimliği gösteren soyguncu, daha sonra çalışanı darp ederken diğer şüpheli ise kasada bulunan 200 bin Türk Lirası ve 50 bin dolar alıp kaçtı. Polis yelekli şüpheli ise kuyumcu çalışanı ve iş hanındaki esnaf tarafından yakalandı. Yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 21-10-23 13:25

Yer: Denizli! Hırsızların rahatlığı 'pes' dedirtti... Çay molası verip alışveriş yaptılar! Ekipleri karşısında görünce neye uğradığını şaşırıp...

Denizli'de bir fabrikanın deposundan 300 bin liralık hırsızlık yapan 2 soyguncu, yorulunca benzinliğe gidip 1 saat mola verdi. Mola süresince çay içen ve alışveriş yapan hırsızlar, dinlendiklerinde ise soyguna kaldıkları yerden devam etti. Şüphelilerin tespit edilmesi üzerine düzenlenen baskın karşısında şoke olan hırsızlar balkondan atladı...

Haber 23-09-23 09:54

Zuhal Topal aile pozunu paylaştı! Mini etekli haline yorum yağdı

Yemekteyiz programı ile ekranlara dönen Zuhal Topal hafta sonlarını ailesiyle geçiriyor. Son olarak Sapanca'da keyifli bir gün geçiren Topal ve ailesinden paylaşım da gecikmedi. Zuhal Topal'ın mini etekli pozuna ise yorum yağdı.

Magazin 19-09-23 08:49

Acemi hırsızlar iş başında... Marketi soydu, kaçarken tüfekle kendini vurdu! Soygun anları kamerada

İzmir’in Bornova ilçesinde ilginç bir soygun olayı yaşandı. Bir zincir marketin şubesini soyan 2 şüpheliden 1’i, kaçarken elindeki tüfekle kendini vurdu. Yaralı soyguncu ve suç ortağı, polisin takibiyle yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden yaralı olan hastaneye kaldırılırken, soygun anları ise marketin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İşte detaylar...

Haber 27-08-23 12:59

Yıldız Tilbe'nin mini etekli ayna pozu olay oldu! Herkes aynı şeyi sordu

Türk müziğinin güçlü sesi Yıldız Tilbe, sosyal medyadaki her paylaşımıyla olay oluyor. Son olarak mini eteğiyle ayna karşısına geçen ünlü şarkıcı pozlarıyla çok konuşuldu. Tilbe'nin pozlarına binlerce beğeni ve yorum yapılırken bacağındaki lekelerde dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 08-08-23 17:10

Nilsu Berfin Aktaş mini eteğiyle poz verdi! Dekoltesiyle mest etti

En son Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaştı. 'Yerli Gigi Hadid' olarak anılan Aktaş mini etekli pozlarıyla nefes kesti.

Magazin 09-06-23 21:48

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı'nın mini etekli müşterisiyle dansı olay oldu! Milyonlarca kez izlendi

Kenedine ait dondurma standının önünde genelde kadın müşterileriyle dans videolarını paylaşan Mehmet Dinç izlenme rekorları kırıyor. Çılgın Dondurmacı kullanıcı adıyla tanınan ünlü fenomen bu kez mini etekli müşterisiyle dans etti. Dünyanın dört bir yanındaki takipçilerinden yorum yağan video milyonlarca kez izlendi.

Magazin 02-06-23 22:59

Son dakika: Milli basketbolcu Sertaç Şanlı, İspanya'da saldırıya uğradı! 25 bin dolar...

Son dakika haberleri: İspanya Basketbol Ligi ekiplerinden Barcelona'nın formasını giyen milli oyuncu Sertaç Şanlı, hırsızların saldırısına uğradı. Motosikletli iki soyguncu, Sertaç Şanlı'nın önünü keserek 25.000 dolar değerindeki saatini çaldı. İşte detaylar...

Spor 29-05-23 14:19

Transparan giyen Hande Erçel mini etekli pozuyla nefes kesti! Beğeni yağdı

En son Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrolü paylaşan Hande Erçel bir süredir ekranlardan uzak. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Erçel aşk hayatıyla olduğu kadar cesur pozlarıyla da sık sık gündem oluyor. Transparan giyinen güzel oyuncu mini etekli pozuyla adeta büyüledi.

Magazin 17-05-23 09:07

'Dünyanın en seksi kadını' unvanını kaybetmişti! Derin göğüs dekolteli ve mini etekli pozuna beğeni yağdı

Geçen yıl, Maxim dergisinin seçtiği 'Dünyanın en seksi kadını' listesinde birinci sıraya oturan Paige Spiranac unvanını Ashley Graham'a kaptırmıştı. 30 yaşındaki golf fenomeni ikinci sıraya gerilediği listenin sonrasında derin göğüs dekolteli bir pozunu paylaşarak adeta sıralamaya meydan okudu.

Trend 29-04-23 11:06

Yüzünde kadın çorabıyla market soyan bıçaklı soyguncu serbest bırakıldı

Yalova’da yüzüne kadın çorabı takan eli bıçaklı soyguncu, marketin kasasını boşalttı.

Yurthaber 14-04-23 15:28

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı transparan giyip mini etekli pozunu paylaştı

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor ile tanınan Nisa Bölükbaşı 2020 ve 2022 sezonlarında yarıştı. All Star’da şampiyon olan Nisa Bölükbaşı’nın bu başarısı uzun süre gündem olmuştu. Yarışma arkadaşlarından olan Makbule Şakalakoğlu ile festivale giden ünlü ismin dekolteli pozuna beğeni yağdı.

Magazin 28-03-23 23:45

Nilsu Berfin Aktaş mini etekli pozuyla mest etti! Tatil fotoğrafına beğeni yağdı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken Nilsu Berfin Aktaş Karadağ’a tatile gitti. Tatil pozlarını peş peşe paylaşan Nilsu Berfin Aktaş bakana bir daha baktırdı.

Magazin 25-03-23 10:06

Dünyanın en güzel kızı Thylane Blondeau dekolteli pozuyla mest etti

Dünyanın en güzel kızı unvanını alan Thylane Blondeau güzelliğiyle adeta mest ediyor. İlk kez 4 yaşında defilede yer alan ve 6 yaşında dünyanın en güzel kızı unvanını alan Blondeau'nun mini etekli pozu takipçileri tarafından çok beğenildi.

Magazin 13-03-23 11:03

Nilsu Berfin Aktaş'ın dekolteli pozu sınırları zorladı! “Analar neler doğuruyor”

Show TV’de ekrana gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş minik etekli pozuyla adeta mest etti. 'Yerli Gigi Hadid' olarak anılan Aktaş’ın fotoğrafına beğeni yağdı.

Magazin 12-03-23 12:18

Konuşanlar'da Hasan Can Kaya mini etekli kadın konuğu görünce dayanamadı! Pişik gibisin şu an...

Kahramanmaraş depremleri sonrası Konuşanlar'a bir süre ara veren Hasan Can Kaya yeni bölümle ekrana döndü. Depremden önce çekilen bölümü yayınlayan Kaya bölümün gelirinin depremzedelere bağışlanacağını da açıkladı. Hasan Can Kaya programda mini etekli kadın konuğu görünce dayanamadı ve ortaya ilginç anlar çıktı.

Magazin 09-03-23 11:41

Çılgın Dondurmacı'nın mini etekli müşterisiyle yaptığı dans olay oldu! Dünyanın dört bir yanından yorum yağdı!

Çılgın Dondurmacı yine adından söz ettirmeye devam ediyor. Tiktok fenomeni Çılgın Dondurmacı'nın mini etekli müşterisiyle yaptığı dans olay oldu. İzleyenler gözlerini videodan ayıramadı. Çektiği Tiktok videolarıyla gündemden düşmeyen Çılgın Dondurmacı'nın son paylaşımı milyonlarca beğeni aldı.

Magazin 12-01-23 21:43

Çılgın Dondurmacı'nın mini etekli müşterisiyle dansı olay oldu! 'Ortam şahane' TikTok fenomeni en sonunda zorla...

TikTok fenomeni olan ve Çılgın Dondurmacı adıyla bilinen Mehmet Dinç, ortalığı kasıp kavuran videolarına bir yenisini daha ekledi. Kendisinden dondurma almaya gelen kadınlarla yaptığı seksi danslarla dikkatleri toplayan Çılgın Dondurmacı bu kez mini etekli müşterisiyle dans etti. Videoyu "Ortam şahane gerisi bahane" notuyla YouTube'dan paylaşan fenomenin videosuna beğeni ve yorum yağdı. Fenomenin dansın sonunda dans ettiği kadına zorla dondurma yedirmeye çalıştığı da görüldü.

Magazin 28-12-22 17:55

Şişli’de uluslararası para transfer merkezine güpegündüz silahlı gasp girişiminde bulunuldu

Şişli’de uluslararası para transfer merkezine giren bir soyguncu, silahını veznedeki görevliye doğrultarak kasadaki paraları istedi.

Yurthaber 22-12-22 09:17

Kasaba Doktoru'nun tescilli güzeli süper minisiyle büyüledi! Transparan poza ünlülerden beğeni yağdı

TRT 1'in sevilen dizisi Kasaba Doktoru'nda hayat verdiği 'Leyla Erpek' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Subaşı, Instagram hesabından paylaştığı mini etekli pozlarıyla takipçilerini mest etti.

Magazin 10-11-22 13:43

Şahmaran dizisiyle ekrana dönecek olan Serenay Sarıkaya derin yırtmaçlı minisiyle hayran bıraktı! Olay pozlar...

Şahmaran dizisiyle Netflix ekranlarına gelecek olan Serenay Sarıkaya, dijital platformun etkinliği sebebiyle, çekim için bulunduğu Adana'dan İstanbul'a geldi. Serenay Sarıkaya güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekerken, ünlü oyuncu mini etekli pozları sosyal medyada gündeme oturdu.

Magazin 04-11-22 10:13

Gönül Dağı'ndan ayrılan Gülsim Ali mini etekli pozuyla takipçilerini büyüledi

TRT 1'in iddialı dizisi Gönül Dağı'ndan ayrılarak sevenlerini üzen Gülsim Ali, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Gülsim Ali, Instagram hesabından paylaştığı siyah etekli pozuyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 26-10-22 13:08

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin mini etekli pozunu paylaştı! 'Sen neymişsin köylü kızı'

Başrollerini Berk Atan, Melis Sevinç, Nazlı Pınar Kaya, Cihat Süvarioğlu ve Nazlı Pınar Kaya'nın paylaştığı Gönül Dağı dizisiyle tanınırlığını arttıran genç oyuncu Sevilay Gültekin, sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Sevilay Gültekin, katıldığı bir nişan töreninde tercih ettiği siyah mini elbisesiyle dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 17-10-22 09:11

Mehmet Dinçerler'den boşanan Hadise'den göğüs dekolteli paylaşım! Yorum yağdı

Geçtiğimiz haftalarda Mehmet Dinçerler ile evliliğini tek celsede bitiren şarkıcı Hadise, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kendine hayran bıraktı. Mini etekli ve göğüs dekolteli pozlarını paylaşan Hadise'ye binlerce övgü dolu yorum geldi.

Magazin 14-10-22 10:04

Gönül Dağı'nın yıldızı Berk Atan'ın vazgeçemediği sevgilisi süper minisiyle Instagram'ı salladı! Bakan bir daha baktı

Gönül Dağı dizisinin yıldızı Berk Atan, geçtiğimiz günlerde bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Selin Yağcıoğlu ile ilişkisine yeni bir şans daha vermişti. Berk Atan'ın vazgeçemediği aşkı Selin Yağcıoğlu, Instagram hesabından paylaştığı mini etekli pozuyla beğeni topladı.

Magazin 13-10-22 11:39

Fenomen Sibil Çetinkaya'nın mini etekli pozuna yorum yağdı! İç çamaşırı detayı dikkat çekti

Seversin dizisinin başrol oyuncusu Burak Yörük ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan fenomen Sibil Çetinkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Dünyaca ünlü bir giyim markası için kamera karşısına geçen Sibil Çetinkaya, mini etekli pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 05-10-22 13:08

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu mini etekli ayna paylaşımıyla büyüledi! Fit fiziği dikkat çekti

Geçtiğimiz sene yayınlanan Survivor 2021 yarışmasında yarışan ve yarışmada gösterdiği performansla sık sık konuşulan Aleyna Kalaycıoğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Fit fiziğiyle dikkat çeken fenomen isim, son olarak yaptığı ayna paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 27-09-22 13:24

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir mini etekli ayna pozuyla beğeni topladı!

Annemizi Saklarken dizisinden yana yüzü gülmeyen Hande Doğandemir şimdilerde Hayat Bugün adlı dizi ile ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor. Oyunculuk kariyeri ile ön plana çıkan Doğandemir, sosyal medya pozlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Magazin 24-09-22 00:27

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş süper mini elbisesiyle poz verdi! Deniz kenarından paylaştı

2000'li yılların unutulmaz yapımlarında Aşk-ı Memnu dizisinin Cemile'si Pelin Ermiş, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. 40 yaşındaki Ermiş, son olarak fileli etekli pozuyla gündeme gelmişti. Ünlü isim bu kez süper mini elbisesiyle takipçilerini büyüledi.

Magazin 22-09-22 15:41

Serel Yereli mini etekli pozlarıyla büyüledi! Seçtiğim hayata geri döndüm

Geçtiğimiz dönemde Londra'ya yerleşen ve orada yaşamaya başlayan oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye dönüş yapıp, burada konser vermişti. Yeniden İngiltere'ye dönüş yapan isim, süper minili paylaşımıyla takipçilerini mest etti.

Magazin 22-09-22 12:15

Duy Beni dizisinin Leyla'sı Helin Kandemir'in mini etekli paylaşımı mest etti! Ünlü isimlerden yorum yağdı

Star TV'de ekrana gelen Duy Beni dizisinde Leyla karakterine hayat veren Helin Kandemir, gençlik dizisindeki oyunculuk performansıyla adından sıkça bahsettiriyor. Daha önce Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de rol alan isim, mini etekli pozuna beğeni yağdı.

Magazin 21-09-22 16:58

Serenay Sarıkaya süper mini etekli pozlarıyla esti geçti!

Serenay Sarıkaya hem oyunculuğu hem de güzel pozlarıyla dikkati üzerine çekiyor. Uzun zamandır ekranlarda rol almayan Sarıkaya, reklam filmlerinde ve 3 sezondur devam eden bir müzikalde rol alıyor. Serenay Sarıkaya son olarak çekildiği mini etekli takımıyla pozlarını sosyal medya hesabında paylaştı.

Magazin 17-09-22 14:37

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş fileli çorabıyla mini etekli poz verdi! Şimdi Beşir düşünsün

Unutulmaz dizi Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş yıllara meydan okuyor. 40 yaşındaki Ermiş, iddialı pozlarıyla gündemden düşmüyor.

Magazin 14-09-22 19:29

Aziz dizisinin Efnan'ı Simay Barlas mini etekli poz verdi!

Son olarak, Aziz dizisinde Efnan rolüne hayat veren oyuncu Simay Barlas, iddialı pozuyla adından söz ettirdi. Genç oyuncu Barlas, ayna pozuyla sevenlerini büyüledi.

Magazin 11-09-22 23:52

İç çamaşırlı pozları olay olmuştu! Aleyna Tilki'nin mini etekli pozuna yorum yağdı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Yayınladığı İngilizce şarkılarla çokça konuşulan Tilki, önceki günlerde paylaştığı iç çamaşırlı pozuyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü isimden bu kez mini etekli bir paylaşım geldi.

Magazin 08-09-22 16:52

Selena'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş mini etekli poz verdi!

Dilara Kurtulmuş, Selena dizisinde canlandırdığı Nazlı rolüyle akıllara kazındı. Gizem Güven, Sinem Kobal gibi isimlerle başrolü paylaşan Kurtulmuş, şimdilerde sosyal medya fenomenlerinden biri oldu.

Magazin 08-09-22 00:44

Cedi Osman ile evlenen Ebru Şahin'in mini etekli paylaşımı nefes kesti! Güzel olmaktan bıkmadın mı?

Televizyon ekranlarında son olarak Destan dizisinde Akkız karakterine hayat veren Ebru Şahin, Cedi Osman ile yaşadığı ilişkiyle gündem olmuştu. Cedi Osman ile geçtiğimiz dönemde dünyaevine giren ünlü oyuncunun düğün ve tatil fotoğrafları da çokça konuşulmuştu. Tatil paylaşımlarını sürdüren Şahin'den bu kez mini etekli bir paylaşım geldi.

Magazin 06-09-22 09:40

İtalyan spiker Diletta Leotta'dan mini etekli poz! Beğeni yağmuruna tutuldu

Oyuncu Can Yaman ile yaşadığı ilişki ile Türkiye'de tanınan Diletta Leotta, son zamanlarda iddialı pozlarıyla dikkat çekmeye başladı. Güzelliği ve pozlarıyla ön plana çıkan spiker, bu pozlara bir yenisini daha ekledi.

Magazin 06-09-22 00:48