Gobierno De Coalicion Haberleri

Merkez Bankası yüzde 25 kira zam sınırını takibe aldı! 1 Temmuz'da değişiyor: 'Son seviyelere yaklaştık'

Kirada yüzde 25 zam sınırlaması 1 Temmuz 2024 tarihine kadar uzatılmıştı. Peki yüzde 25 zam sınırı kaldırılacak mı? Kira fiyatları gerileyecek mi? Merkez Bankası’nın PPK özet metninde kritik bir ipucu geldi. Banka, “Kira artışını yüzde 25 ile sınırlayan regülasyonun yakın gelecekte yürürlükten kalkacak olmasının kira enflasyonuna etkisi de yakından takip edilecektir” dedi. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı kira sınırlaması için merak edilen sorulara yanıt verdi.

Finans 2024-05-07 08:10:52

MEB duyuracak! Bakan Tekin’den son dakika ‘mülakat’ açıklaması geldi! Öğretmen ataması bugün belli oluyor...

Kamuya öğretmen ataması ile ilgili beklenen gün gelse de tartışmalar devam ediyor. Atama sayısı ve branş dağılımı bugün belli olacak ama MEB, mülakat konusunda geri adım atmıyor. Öğretmen adayları ise AK Parti’nin daha önce vermiş olduğu ‘mülakatı kaldıracağız’ sözlerini hatırlatıyor. Bakan Tekin de mülakat hakkındaki görüşlerini bugün bir kez daha açıklayarak mülakatın olacağını vurguladı. Verdiği ‘profesör’ örneği ise dikkat çekti...

Egitim 2024-05-07 07:46:47

Sivrisinekler bundan nefret ediyor: Kokusunu aldığı an kaçacaklar! Sineklerden sonsuza kadar kurtaran yöntem

Sıcak yaz günlerinin yaklaşmasıyla birlikte sinek şikayetleri de artmaya başladı. Ortamdaki sinekleri kovmak için öldürücü kimyasalları kullanmak yerine doğal yöntemleri seçebilirsiniz. Teras, balkon ve bahçe gibi yerlere daha sık gelen sineklerden kurtulmak istiyorsanız çözümü çok basit. Evde kolaylıkla yapabileceğiniz doğal sinek kovucu yöntemle bu sorunu çözüme kavuşturabilir ve sinek ısırıklarını engelleyebilirsiniz. Sivrisineklerin nefret ettiği bu koku sayesinde işiniz çok kolay.

Kadin 2024-05-07 07:43:17

Asgari ücrete ara zamda kapı bir kere daha kapandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘refah’ mesajı: ‘Geriye dönüş olmayacak’

Ocak 2024’te 17.002 liraya yükseltilen net asgari ücret için tek zam yapılacağı belirtilmişti. Ancak asgari ücrete ara zam bekleyenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip’dan dikkat çeken bir mesaj geldi. Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Erdoğan o beklentilere de son noktayı koydu. Kalıcı refah artışına işaret etti ve yapısal reformların hız kazanacağını açıkladı. Ayrıca kamuda tasarrufun detayları da netleşti.

Finans 2024-05-07 07:32:21

Diğer Haber Etiketleri

emlak kira fiyatları mülakat meb Milli Eğitim Bakanlığı yusuf tekin sinek Sivrisinek asgari ücret gecesi moda yaşında Emily Ratajkowski CHP Özgür Özel Bahadır Erdem atama Bursa mustafa bozbey Devlet Bahçeli son dakika msb Hava harekatı terörist camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı Recep Tayyip Erdoğan emekli zammı Mardin silahlı kavga Çiftlik firari dolandırıcılık uyuşturucu ges güneş enerjisi Muş Ahmet Davutoğlu Cumhurbaşkanı aktan ele sosyal medya Mahmut Tuncer trt kıbrıs sahte diploma kar Van At atakaş bıraktı de kulübün ligde Hatayspor Erce Kardeşler Altın uçak Meksika cumhurbaşkanlığı birce Oyuncu Melis Sezen Sinem Kobal söyledi Zehra Güneş tiktok ayak ilik para kazanmak Terzi kadın girişimci Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster Sunucu Özgür Demirtaş Buket Aydın Melih Gökçek Yusuf Halaçoğlu Aksaray hapis film Ali Yerlikaya operasyon Arıcılık silah İstanbul teşkilat emniyet Bakırköy servis tamirci çamaşır makinesi Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş türkiye belediyeler birliği serum Brezilya sel toprak kayması Maltepe Türkiye bilek güreşi Borsa İstanbul Endeks Cem Garipoğlu Münevver Karabulut İntihar hapishane poşet ücret Fahiş fiyat restoran kafe 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Gözaltı beşiktaş sezon Şampiyonluk di maria transfer La Liga maçın Arda Güler real madrid Diyanet İşleri Başkanlığı yemek iskender kebap aday Antalyaspor süper li Süper Lig Sergen Yalçın Alex de Souza Öğretmen Adana kaya mal varlığı

MET Gala'yı salladı! Emily Ratajkowski yine kırmızı halıya damga vurdu

Moda dünyasının en önemli gecesi olarak görülen Met Gala'ya ünlü isimler akın etti. Metropolitan Sanat Müzesi'nde boy gösteren isimlerden biri de Emily Ratajkowski idi. Emrata, transparanıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin 07-05-24 07:26

İYİ Parti'den istifa etmişti... Bahadır Erdem CHP'ye katılıyor: Özgür Özel ile genel merkezde görüştü

CHP’de dün MYK toplantısı devam ederken İYİ Parti’den istifa eden Bahadır Erdem de CHP genel merkezine geldi. Seçim sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu desteklediğini açıklayan Erdem’in CHP’ye katılması bekleniyor.

Haber 07-05-24 06:43

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde tartışma yaratan atama! Yeğenini şirkete yönetici yaptı, İsmail Saymaz yeni gelişmeyi duyurdu

Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in yeğenini belediyenin iştiraki olan bir şirkete yönetim kurulu başkanı olarak ataması gündem oldu. Atama haberi Başkan Bozbey'in yeğeni Furkan Bozbey'in yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. Daha sonra Furkan Bozbey sosyal medya hesabında yaptığı birtakım değişikliklerle de dikkat çekti. Öte yandan gazeteci İsmail Saymaz yaptığı açıklamada Bozbey'in kararından vazgeçtiğini açıkladı.

Haber 06-05-24 23:49

Sürpriz görüşme! Özgür Özel, Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek

Siyasette sıcak dakikalar yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek. Sürpriz görüşmenin saat 12'de olması beklenirken iki lider, Anayasa, iç siyaset ve dış politikadaki son durumla ilgili görüş alışverişinde bulunacaklar.

Haber 06-05-24 18:51

SON DAKİKA | Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 16 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MSB, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 06-05-24 16:59

CHP'den ses getirecek yeni asgari ücret önerisi! '3 ayda bir zam' istedi, 'eğer yapılamıyorsa' diyerek alternatifini açıkladı

Asgari ücret son yıllarda Türkiye'nin en çok konuşulan konusu oldu. Son olarak Ocak ayında 17 bin 2 liraya çıkarıldı ancak enflasyondaki artışla beraber 'Temmuz'da asgari ücrete zam olacak mı?' sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Hükümet kanadından yapılmayacağına dair açıklamalar gelse de CHP'den asgari ücretle ilgili yeni bir öneri geldi. İşte detaylar...

Finans 06-05-24 16:52

Özgür Özel, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü! Dikkat çeken iddianame tepkisi: 'İçi boş tamamen'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, öldürülen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü. Görüşmenin ardından parti genel merkezinden ayrılırken açıklama yapan Ayşe Ateş, eşinin öldürülmesiyle ilgili savcılık tarafından hazırlanan iddianameye tepki gösterdi. Ateş, "Benim ifadem iddianamede yok. Başka ifade veren arkadaşların ifadeleri de eklenmemiş. İçi boş tamamen. Böyle bir iddianame olmaz" dedi.

Haber 06-05-24 16:35

Klasik ve spor kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak! Camper Runner K21 Ayakkabı'nın fiyatı en dipte

Hem klasik hem de spor kombinlerinizin altına yakışacak, şık tasarımı ve konforlu yapısıyla öne çıkan Camper Erkek Runner K21 Ayakkabı'da bugüne özel harika bir indirim fırsatı sizi bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan Camper kalitesini şıklıkla buluşturan bu ayakkabıya 935 TL indirimle sahip olmak isterseniz acele edin, işte detaylar!

Haber 06-05-24 14:39

Erdoğan 'yumuşama' dedi, Özgür Özel rest çekti! Görüşmede talimat verildiği iddiasına yanıt verdi

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen tarihi görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da CHP lideri Özgür Özel de görüşmenin olumlu geçtiği gibi iyimser mesajlar dışında detaylı bir açıklama yapmadı. Erdoğan'ın görüşmede "Talimat verdim" dediği iddiası Özel'e de soruldu. Özel öte yandan Erdoğan'ın görüşme sonrası yaptığı 'yumuşama' vurgusunu akıllara getirerek rest çekti.

Haber 06-05-24 14:14

Emekli zammında yeni tablo! Mehmet Şimşek ve Vedat Işıkhan sınırı belirledi: En düşük emekli maaşında 2 formül

Son dakika: Bağ-Kur SSK emekli zammı Temmuz ayında bir kez daha artacak. Ocak ayında yüzde 49,25 zam alan emekliler için 4 aylık enflasyon da şimdiden netleşti. Memur emeklisinin de 4 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. Şimdi gözler emekli kök maaş ve en düşük emekli maaşı düzenlemelerine çevrildi. İşte en düşük emekli maaşı tahmini ve SGK emekli maaşı hesaplama tablosu…

Finans 06-05-24 13:14

Önce tabancayla vurdular, sonra sopayla dövdüler! Dehşet anları kamerada

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Biri yoldan geçen, esnaf 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde S.D.’nin silahla vurulduğu, yere düştükten sonra diğer grup tarafından tekme ve sopayla dövüldüğü görüldü. İşte o görüntüler...

Haber 06-05-24 12:16

Adana'daki çiftliği suç merkezine çevirmişler! Kalaşnikoflar, pompalı tüfekler ortalığa saçıldı; polis yüzüstü yere yatırıp yakaladı

Adana'da cezaevinden firar eden Sinan Ö., kuzeninin çalıştığı, Mehmet G.'nin çiftlik evine sığındı. Çok sayıda polis ekibi çiftliğe baskın yaptı, ortaya akılalmaz manzaralar çıktı. Giysi dolabının içinden adeta bir cephanelik çıktı. Polis ekiplerinin şüphelileri yere yüzüstü yatırıp gözaltına aldığı an dikkat çekti. Aralarında Kalaşnikof gibi tüfeklerin de bulunduğu çok sayıda silah baskınla gözler önüne serildi.

Haber 06-05-24 11:21

Muş'ta okulun elektrik ihtiyacının yarısı güneş enerjisinden karşılanıyor

Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 10 yıl önce çatıya kurulan güneş panelleriyle hem okulun elektrik ihtiyacının yarısı karşılanıyor hem de öğrencilere Güneş Enerji Santrali (GES) konusunda uygulamalı eğitim veriliyor.

Yurthaber 06-05-24 11:18

Partisi kongre çağrısı yaptı, Davutoğlu çıkışıyla şaşırttı: 2028'de cumhurbaşkanı adayıyım

2023'ün seçimlerinde ittifak halinde olan 6 partiden 2'sinin genel başkanı değişti. Biri ise bırakacağını açıkladı. Gözler diğer partilere çevrilirken Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan şaşırtan bir çıkış geldi. Partisinden kongre sesleri yükselen Davutoğlu eleştirileri görmezden gelerek 2028'de aday olacağını belirtti.

Haber 06-05-24 10:37

Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! Konuyla ilgili Mahmut Tuncer ilk kez konuştu: Ivana geleceği görmüş!

Son dönemlerde estetik yapan ünlü isim sayısı arttı. Ünlüler arasındaki estetik ameliyat kervanına ünlü türkücü Mahmut Tuncer de katılmıştı. Sosyal medyanın diline düşen Tuncer, ilk kez konu ile ilgili konuştu.

Magazin 06-05-24 10:24

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan tutuklandı! Eski tartışması yeniden gündem oldu: Milliyetçilik adı altında memleketi çirkefe batıranlarsınız

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan'ın sahte diploma suçlamasıyla tutuklanması büyük yankı uyandırdı. Karahasan'ın tutuklanmasının ardından Denktaş ailesiyle 2021'de yaşadığı bir gerginlik yeniden gündem oldu. Karahasan için kullanılan, "Kime çalıştığını söyle de anlayalım." ifadeleri dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 06-05-24 09:58

Hiç beklemiyorlardı, her yer beyaza büründü 'Herkes Antalya'da denizde! Biz de burada...' Mayıs ayında kar esareti

Van’ın Başkale ilçesinde mayıs ayında etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle her yer beyaza büründü. Vatandaşlar bu kar yağışını mayıs ayında beklemediklerini belirtirken Antalya'da insanların denize girdiğini, Başkale'de ise kar esareti yaşandığını söyledi. İlçede hava sıcaklığı da hissedilir derecede düştü. Vatandaşlar sobayı tekrar kurduklarını aktardı.

Haber 06-05-24 09:51

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler'den hem itiraf hem sitem! '5 aydır kaşar ekmek yiyoruz' dedi, ilk kez anlattı... Volkan Demirel için övgü dolu sözler

Atakaş Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler'in Gaziantep maçı sonrası canlı yayında yaptığı açıklama, 6 Şubat depremlerinin yıkımını bir kez daha hatırlattı. Zor günlerin devam ettiğini belirten Kardeşler, "Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz." dedi. Kardeşler'in Volkan Demirel'le ilgili sözleri de dikkat çekti.

Spor 06-05-24 09:45

Gram altın fiyatı için İslam Memiş ‘kırmızı çizgi’ diyerek açıkladı: Altın fiyatları yükselişe geçti: ‘Anlaşma bozulursa…’

Altın fiyatları yeni haftanın ilk gününde de yatırımcılar tarafından merak ediliyordu. Ons altın fiyatına paralel olarak yurt içinde gram altın ve çeyrek altın fiyatları yükselişe geçti. Altındaki yükselişin nedenleri ise belli oldu. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın gram fiyatı için hem tahminde bulundu, hem de ‘kırmızı çizgi’ diyerek yatırımcılara dikkat çeken bir uyarı yaptı. İşte 6 Mayıs 2024 Pazartesi Kapalıçarşı güncel altın fiyatları grafiği ve gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 06-05-24 09:08

Emin Pazarcı'nın paylaştığı fotoğraf olay oldu! Höst diye yanıt vermişti, AK Partili isim de topa girdi: Kısıtlanmalı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerini TBMM heyetiyle birlikte takip eden gazeteci Emin Pazarcı'nın paylaşımları gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı uçağıyla birlikte fotoğrafını paylaşan Pazarcı'ya "Tasarruf tedbirleri size yok değil mi?" yorumları geldi. Yapılan eleştirilere gülerek yanıt veren Pazarcı'nın "Höst, Devlet işidir bu. Helaldir helal" ifadeleri ise dikkat çekti. Öte yandan AK Partili Birinci de topa girdi: "Mümkün mertebe kısıtlanmalı"

Haber 06-05-24 09:02

Hıdırellez, yurdun dört bir yanında kutlandı! Melis Sezen'den güllü poz

5-6 Mayıs'ta yurdun dört bir yanında çeşitli ritüellerle kutlanan Hıdrellez Şenlikleri bu yıl da coşkuyla kutlandı. Oyuncu Melis Sezen de kutlamalara gitti ve güllü pozuyla dikkat çekti.

Magazin 06-05-24 08:58

Sinem Kobal ile poz veren Zehra Güneş sade tarzıyla beğeni topladı! Karanlıktayken yorum yapmak çok kolay

Bir marka etkinliğine katılan Zehra Güneş, Sinem Kobal ve Ahsen Eroğlu ile bir araya geldi. Etkinlikte söyleşiye de katılan başarılı voleybolcu sosyal medyada kendisine yapılan eleştirilere dair "Linçlenen bir insanım, evet! Bir insan olarak bence çok acımasız bir şey!" dedi.

Magazin 06-05-24 08:39

'Skibidi Bop Yes Yes' şarkısıyla fenomen oldu! Sahne başına 100 bin dolar alıyor... Hayatı değişti

TikTok sayesinde ünlenen isimlerden biri de 'Skibidi Bop Yes Yes' şarkısıyla göbek atan Yasin Cengiz. Yasin Cengiz fenomen olduktan sonra hayatı değişti. Cengiz çiftlik hayatından milyoner hayatına geçerek kazancını da artırdı.

Magazin 06-05-24 07:50

Eşinden para istedi, 'param yok' cevabını alınca hayatı değişti! Kendi işinin patronu oldu

Kocası harçlık vermeyince kendi dükkanını açan kadın, 36 yıldır mesleğini icra ediyor. Daha sonra eşinden ayrılan kadın 3 çocuğunun üniversiteyi bitirmesine katkı sağladı. "Herkes bana, 'Başaramazsın, yapamazsın, tek başına bir bayansın' dedi. Ben de 'Neden, ben de yapabilirim' dedim." ifadelerine yer veren kadın hikayesiyle alkış topladı.

Kadin 06-05-24 07:47

Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan anlar! İlk soruda elenen yarışmacı heyecanına yenik düştü

ATV'nin sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster?, ilgiyle izleniyor. Oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster?'de bu hafta şaşırtan anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Yakup Şahin isimli yarışmacı, heyecanına yenik düştü. Yarışmacı ilk soruda elenerek büyük şaşkınlık yaşadı. İşte yarışmacının elendiği soru ve yanıtı....

Magazin 05-05-24 23:44

Özgür Demirtaş'tan Melih Gökçek'e sert sözler: Kıytırık bir ESKİ siyasetçisin

Spiker Buket Aydın'ın Ekrem İmamoğlu için sarf ettiği sözler sonrası ekonomist Özgür Demirtaş, Aydın'a tepki göstermişti. İkili arasında yaşanan gerginlik bir süre devam etti. Sosyal medya hesabından karşılıklı atışan ikiliye eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek de dahil oldu. Buket Aydın'ı savunan Gökçek, 'Altı üstü kıytırık bir profesörsün haddini bileceksin' dedi. Ünlü ekonomist bu sözlerin üzerine Melih Gökçek'e sert sözler söyledi. İşte detaylar....

Haber 05-05-24 22:51

Ankara'da bir araya geldiler! Eski İYİ Partili Yusuf Halaçoğlu parti kuruyor, ismi de belli oldu

Türkiye, yeni bir siyasi partiyle daha tanışıyor. Eski İYİ Partili isim Yusuf Halaçoğlu yeni bir parti kuruyor. Ankara'da kurucular kurulu üyeleriyle bir araya gelen Halaçoğlu "Ülkemizin içine düştüğü şuan ki belirsizlik bize yeni bir parti kurdurmaya sevk etti" diyerek partinin ismini de açıkladı.

Haber 05-05-24 21:08

Aksaray’da film sahnelerini aratmayan kovalama! İtirafı şaşkına çevirdi: Suç makinesiyim, firarım

Aksaray'da film sahnelerini aratmayan anlar yaşandı. Polisin şüphe üzerine kimlik kontrolünden geçirmek istediği 2 şahıs, ekipleri görünce yaya olarak kaçmaya başladı. Polis ve şüpheliler arasında yaşanan film sahnelerini aratmayan kovalamaca anları kameraya yansıdı. Şüpheliler kısa sürede yakalanırken, yağma suçundan 13 yıl 10 ay hapis cezası bulunan şüpheli, polis memurlarına "Neden kovalıyorsunuz?" diye kızıp, "Suç makinesiyim, firarım" diye de itiraf da bulundu.

Haber 05-05-24 20:35

Aralarında uluslararası çapta suç işleyenler de var! 469 organize suç örgütü çökertildi: Bakan Yerlikaya 10 aylık rakamları paylaştı

Geçtiğimiz haziran ayında göreve gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya organize suç örgütlerine yönelik operasyonlarla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Buna göre son 10 ayda 469 organize suç örgütü çökertildi. Söz konusu örgütlerden 15'i uluslararası organize suç örgütleriydi.

Haber 05-05-24 16:48

Bakan Yumaklı duyurdu, yeni iller eklendi: Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Arıcılık Haritası'nın 2023 verileriyle güncellendiğini duyurdu. Haritaya yeni ballar ve iller eklendi. Yumaklı, "Yapılan güncellemeyle Türkiye Arıcılık Haritası'na, yeni coğrafi işaret alan ballar ile damızlık ana arı üreten iller de eklendi" dedi.

Finans 05-05-24 15:16

Emniyet 'Teşkilat'ın silahlarını yakaladı! Sosyal medyada gündem oldu, gerçek sonradan ortaya çıktı

İstanbul'da polisler tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçtan onlarca uzun namlulu silah çıktı. Bir oda dolusu silah görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu. "Çok sayıda uzun namlulu silah ele geçirildi" paylaşımlarıyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü de açıklamada bulundu. Gerçeğin sonradan ortaya çıktığı görüntülerle ilgili TRT'nin Teşkilat dizisi detayı ise dikkat çekti.

Haber 05-05-24 15:05

İnternette bulduğu numarayı arayıp eve tamirci çağırdı, neye uğradığını şaşırdı! Nasıl bir olayın içindeyiz?

Bakırköy'de Gülay Erman, çamaşır makinesinin arızalanması üzerine internetten numarasını bulduğu tamirciyi evine çağırdı. İddiaya göre makinesini tamir için gelenlerden ne makinesini ne de parasını geri alabildi. Şikayetçi olan Erman, "Nasıl bir olayın içindeyiz, buna kim dur diyecek?" dedi. Tüketici Konfederasyonu (TUKONFED) Hukuk Komisyonu Başkan Yardımcısı Dr. Mücahit Saraçlı yetkisiz servislere karşı Ticaret Bakanlığı'nın Servis Bilgi Sistemi'nin (SERBİS) kullanılması gerektiğini hatırlattı.

Haber 05-05-24 13:09

Sandıktan İmamoğlu mu çıkacak Mansur Yavaş mı? İlk rekabete geri sayım başladı: Yeni başkanı CHP'li belediyeler belirleyecek

CHP'nin en gözde iki belediye başkanı kuşkusuz Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Haliyle her ikisinin de önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylığını ortaya koyabileceği iddiaları gündemden düşmüyor. Hal böyleyken iki başkan arasında erken bir rekabet söz konusu. İmamoğlu ile Yavaş arasındaki ilk yarış, önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan seçimde başlayabilir.

Haber 05-05-24 12:11

Son dönemin yeni modası: Serum çılgınlığı! Acillik olan da var, ölümden dönen de

Son yıllarda internet fenomenleri ve sosyal medyanın da etkisiyle hastane dışı serum uygulamaları moda haline geldi. 'Atom', 'Vitamin kokteyli', 'Gençleşme iksiri' gibi sloganlarla vatandaşa sunulan serumlar nedeniyle acil servislere alerjik şokla getirilen hasta sayısında artış oldu. Türkiye Acil Tıp Derneği'nden Doç. Dr. Özlem Dikme, vatandaşların sağlık kabinleri, evinin salonu, hatta kuaför salonunda dahi serum taktırdığına dikkat çekerek "kalbi durup zor döndürülen vakalar var" dedi.

Haber 05-05-24 11:59

Brezilya'da sel felaketi! Ordu teyakkuza geçti: 55 kişi ölü, 76 kayıp...

Brezilya'da birkaç gündür süren sel felaketi beraberinde toprak kaymasına yol açtı. Şu ana kadar 55 kişinin hayatını kaybettiği olayda 76 kişinin de kayıp olduğu bilgisine erişilirken, Brezilya ordusu teyakkuza geçti. Havadan ve karadan yardım faaliyetleri ve arama kurtarma operasyonları devam ediyor.

Haber 05-05-24 11:03

Ayakkabı boyacısı Türkiye şampiyonu oldu! Şimdi de dünyaya açılıyor: Turnuvaya katılabilmek için borç aldım

1996 yılında yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle çalıştığı fabrikadan ayrılan ve ayakkabı boyacılığı yapmaya başlayan 50 yaşındaki Alaattin Şahin, bilek güreşinde Türkiye şampiyonu oldu. Türkiye'yi Slovakya'da düzenlenen şampiyonada temsil edecek Şahin, turnuvaya katılabilmek için borç aldığını belirterek, "Birkaç ay sonra da dünya şampiyonası var. Bu noktada desteğe ihtiyacım olacak” diye konuştu.

Haber 05-05-24 10:26

Rekorlar kıran Borsa İstanbul'a 4 yeni endeks geliyor! 13 Mayıs'tan itibaren...

Rekor üstüne rekor kıran ve 10 bin puan üzerine çıkan Borsa İstanbul'a 13 Mayıs'tan itibaren 4 yeni endeks geliyor. Borsa İstanbul olarak sürdürülebilirlik temalı borçlanma araçları için de endeksler oluşturulmasına yönelik çalışma tamamlandı.

Finans 05-05-24 09:10

Cem Garipoğlu'nun şimdi de hapishanedeki son dakikaları ortaya çıktı! Vaizlerle telefon görüşmeleri, intihar ettiği poşetle ilgili çarpıcı detay...

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u canice katlederek Türkiye'nin hafızasına kazınan Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son günleriyle dakikalarını nasıl geçirdiği ve son görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Resim yaptığı odada intihar eden Garipoğlu'nun son 1 ayda vaizlerle görüşmesinin yanı sıra intihar ettiği poşetle ilgili gerçek de dikkat çekti.

Haber 05-05-24 09:05

Fahiş fiyatlardan sonra şimdi de servis ücreti tartışması! Yüzde 20 uygulayan bile var! Uzmanlar uyardı: Bu yöntemle paranızı geri alabilirsiniz

Fahiş fiyatlar nedeniyle geçtiğimiz ay boykot düzenlenen kafe ve restoranlar bu kez aldıkları servis ücretleriyle gündemde. Hesaba yansıtılan servis ücretinin 'zorunlu bahşiş' olduğunu düşünen de var, uygulanması gerektiğini düşünen de... Uzmanlar ise servis ücretlerine karşı uyardı...

Finans 05-05-24 08:38

1 Mayıs'ta gözaltına alınmışlardı, 38'i tutuklandı! Aralarında fenomen isim 'Basel' de var

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde polise mukavemet göstermekten gözaltına alınan 65 şüpheliden 52'si, tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilmişti. Aralarında sosyal medyada 'Basel' olarak tanınan Bekir Aslan'ın da olduğu 38 kişi tutuklandı.

Haber 05-05-24 07:36

Beşiktaş'tan Angel Di Maria bombası! Resmi temaslar başlıyor, taraftar bile şaşkın

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ederken, öncelikli hedef teknik direktör... Bu konunun halledilmesinin ardından oyuncu transferine de yönelecek olan Siyah-Beyazlılar'da çok sürpriz bir isim gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 22:34

Arda Güler neler yaptı neler! Santiago Bernabeu tribünleri şaştı kaldı, taraftarlar yıldız ismi ayakta alkışladı

La Liga'nın 34. haftasında oynanan Real Madrid-Cadiz mücadelesine ilk 11'de başlayan Arda Güler ilk dakikadan itibaren muhteşem işlere imza atarken, Santiago Bernabéu'daki tribünler yıldız ismi ayakta alkışladı. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 17:58

Lüks aracın ardından 'özel yemek' listesi gündem oldu: Haftanın dört günü kebap, iskender, biftek... Diyanet'ten açıklama geldi: 'İddialar gerçeği yansıtmamaktadır'

Diyanet son günlerde lüks araç kiralamalarıyla gündemdeydi. Şimdi de ortaya çıkan özel yemek listesi kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. İhale dosyasında haftanın dört gününde biftek, bonfile, et haşlama, et kızartma, tavuk, ciğer, kebap türleri ön plana çıkarılırken 3 günde çıkan sebze yemeklerinde ise yeterli oranda et kullanılması vurgusu dikkat çekti. Diyanet söz konusu haberle ilgili yaptığı açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Haber 04-05-24 17:55

Antalyaspor'dan Alex de Souza için ilk resmi açıklama geldi!

Antalyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın isminin Beşiktaş ile ciddi şekilde anılmasının ardından Antalyaspor için yeni hoca adayları konuşulmaya başlanırken bunlardan biri de Alex de Souza olmuştu. Konuyla alakalı olarak Akdeniz ekibinden ilk resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 17:04

Geçen yıl o bölgede 4 öğretmen ölmüştü... Yola yine kaya düştü

Adana'nın Feke ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle Tapan bölgesinde dereler taştı. Saimbeyli-Feke kara yolunda geçen yıl 4 öğretmenin kaya düşmesi nedeniyle hayatını kaybettiği bölgeye de yine kaya düştü.

Haber 04-05-24 16:33