Kacak Ve Siginmaci Haberleri

Merkez Bankası adımı attı ama harcamalar devam etti: 323 bin kişi kredi kartı borcu nedeniyle takibe düştü

Merkez Bankası kredi ve kredi kartları için ilave adımlar atsa kredi kartı harcamaları devam etti. 323 bin kişi bireysel kredi borcundan dolayı yasal takibe düştü.

Finans 2024-05-10 15:55:11

Merkez Bankası adımı attı ama harcamalar devam etti: 323 bin kişi kredi kartı borcu nedeniyle takibe düştü

Merkez Bankası kredi ve kredi kartları için ilave adımlar atsa kredi kartı harcamaları devam etti. 323 bin kişi bireysel kredi borcundan dolayı yasal takibe düştü.

Finans 2024-05-10 15:55:10

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Bircan Bali Mert Demir'in cinsel tercihi hakkında konuştu! Çiğdem Akman'a açık açık anlattı! 'Mert'in kulisinde...'

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşkı geçtiğimiz günlerde belgelendi. Sarıkaya haklarındaki 'reklam aşkı' iddialarına da 'Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı?' diyerek yalanladı. Şimdi de Mert Demir hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki... Bircan Bali'nin bu iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-05-10 15:51:35

Araştırma tamamlandı: Sonuç ispatlandı! Türk müziği dinleyen inekler daha çok süt veriyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Çiftliğinde Devlet Konservatuarı ile ortak düzenlenen "Türk Müziğinin Süt İneklerinin Hormon ve Süt Verimi Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi" projesi çerçevesinde ineklere Türk müziği dinletilerek süt veriminin arttığı gözlemlendi.

Manşet 2024-05-10 15:42:57

Akademik olarak ispatlandı: Türk müziği ineklerin süt verimini artırıyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Çiftliğinde Devlet Konservatuarı ile ortak düzenlenen "Türk Müziğinin Süt İneklerinin Hormon ve Süt Verimi Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi" projesi çerçevesinde ineklere Türk müziği dinletilerek süt veriminin arttığı gözlemlendi.

Manşet 10-05-24 15:42

Parvovirüs B19 tehlikesi! Çocuklarda yayılmıştı, yetişkinleri de etkiliyor: Yoğun eklem ağrısıyla kendini gösteriyor

Özellikle çocuklarda yaygın olarak görülen ve beşinci hastalık olarak bilinen Parvovirüs B19 son günlerde yetişkinleri de etkilemeye başladı. Tıbbi Mirobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Aynur Eren Topkaya’nın verdiği bilgiye göre, yetişkinlerde şiddetli eklem ağrısı ve şişlikle seyreden bu durum farklı hastalıklarla da karıştırılabiliyor. Parvovirüs B19’un kronik bir hastalığı olmayan çocuk ve yetişkinlerde hafif seyirli olduğunu hatırlatan Topkaya önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Kadin 10-05-24 15:42

İBB Başkanı İmamoğlu Esenyurt Belediyesini ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 10-05-24 15:36

Müşterilerin isteklerine daha fazla dayanamayınca sinir krizi geçirdi! İstifa ettiği anları TikTok'tan paylaşınca viral oldu

TikTok'ta 'skunkprincess23' kullanıcı adıyla paylaşım yapan mesai saatlerinde içinde sinir krizi geçirerek istifa etti. İsmi açıklanmayan bir kafede çalışan genç kız müşterilerin isteklerinin üst üste gelmesi üzerine bir anda kontrolünü kaybetti. TikTok'tan paylaşılan görüntülerde genç kızın bağırarak duruma isyan ettiği ve istifa ettiği anlat yer aldı.

Kulis 10-05-24 15:33

Muğla, Burdur ve Isparta'da kadınlar Gazze'deki mazlum anneler için toplandı

Muğla, Burdur ve Isparta'da Gazze'de annelerin yaşam haklarından mahrum bırakılması protesto edildi.

Yurthaber 10-05-24 15:28

Konya ve çevre illerde eğitimciler, okul müdürünün öldürülmesine tepki gösterdi

Konya, Aksaray ve Afyonkarahisar'da sendika üyesi eğitimciler, İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürü olan İbrahim Oktugan'ın yabancı uyruklu öğrenci tarafından vurularak öldürülmesini protesto etti.

Yurthaber 10-05-24 15:25

Sosyal medya fenomenin zor anları! Esnerken çenesi çıktı... Dört doktor çenemi tekrar bir araya getirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletinde yaşayan 21 yaşındaki sosyal medya fenomeni Jenna Sinatra geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir kazayı TikTok'tan paylaştı. Fenomen isim kendisini yorgun hissettiği için esnediği ve sert bir şekilde esnediği içinde çenesinin kilitlendiğini söyledi. Sinatra çenesini kendisi kapatmayı başaramayınca çareyi hastanenin yolunu tutmakta buldu.

Kulis 10-05-24 15:23

Erbaa Belediyesi, kene hastalıklarına karşı keklik ve sülün yetiştiriyor

Erbaa Belediyesi keklik ve sülün üretim tesisi Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına neden olan kenelerle mücadele için her yıl 500 keklik ile bin sülün yetiştiriyor.

Yurthaber 10-05-24 15:23

Adana ve çevre illerde eğitim sendikaları okul müdürünün öldürülmesini protesto etti

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesindeki özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan'ın yabancı uyruklu öğrencinin silahlı saldırısı sonucu öldürülmesi protesto edildi.

Yurthaber 10-05-24 15:17

Van’da 6 günlük yasaklama

Van Valiliği, kentte yapılacak bazı eylem ve etkinliklerin 6 gün süreyle yasakladığını duyurdu.

Yurthaber 10-05-24 15:15
Van

Mardin’de tır devrildi: 1 yaralı

Mardin’in Derik ilçesinde devrilen tırın sürücüsü yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Derik ilçesine bağlı Hayırlı Mahallesi’nde markası ve plakası belirlenemeyen tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Yurthaber 10-05-24 15:13

Korhan Berzeg olayında '42' plakalı araç gizemi! O iddia sonrası yetkililerden açıklama geldi

Kaybolduktan yaklaşık 1 yıl sonra kemiklerine ulaşılan Ekonomist Korhan Berzeg olayıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılırken, bir görgü tanığının iddiası yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! İddiaya göre adının açıklanmasını istemeyen görgü tanığı, Berzeg'in kaybolduğu gün bölgede 42 plakalı bir aracın dolaştığını ve jandarmayı gördüğünde paniklediği iddiasında bulundu. Kafaları karıştıran bu iddia sonrası yetkililerden açıklama geldi.

Haber 10-05-24 15:09

Hormonları dengelemek için 5 ara öğün tavsiyesi!

Sağlıklı bir yaşam için hormon dengesi çok önemlidir. Hormonların dengelenmesi, vücudun birçok fonksiyonunu etkiler ve genel sağlık üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Hormonları dengelemek için günlük beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmek önemlidir. İşte hormonları dengelemek için beş ara öğün tavsiyesi...

Kadin 10-05-24 15:05

34 yıldır tamamlanamadı: Çürümeye terk edildi! Sarıyer'deki 'hayalet bina' ile ilgili yeni gelişme

İstanbul Sarıyer'de inşaatına 34 yıl önce başlanan ve bir türlü bitirilemeyen 27 katlı binadaki inşaat çalışmaları 6 ay önce tekrar başlamıştı. Fakat çalışmalar tekrar tamamlanamayarak belediye ekipleri tarafından durduruldu.

Haber 10-05-24 15:03

Bakan Şimşek'in OVP mesajında Erdoğan vurgusu! Bu programın tam olarak arkasında

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orta Vadeli Program'a dair değerlendirmelerde bulundu. Şimşek, "Programımız çalışıyor, kurdaki oynaklık azaldı, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları ülkemizin kredi notunu arttırmaya başladılar. Hepsi 'Önümüzdeki dönemde arttırmayı planlıyoruz.' şeklinde bir görünüme sahipler" dedi.

Finans 10-05-24 14:58

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki polemik gündem olmuştu! Usta oyuncu Zihni Göktay'dan bomba yorum: Metrekareye beş...

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan polemik günlerdir gündemde... Konuyla ilgili bir açıklama da usta oyuncu Zihni Göktay'dan geldi. Göktay, "Bu zamanda metrekareye 5 komedyen düşüyor" dedi.

Magazin 10-05-24 14:49

Talepler toplandı! Borsa İstanbul'da gong bu kez Koton için çaldı, halka arzın büyüklüğü 4,17 milyar lira

Borsa İstanbul'da gong bu kez Koton için çaldı. Düzenlenen törenin ardından Koton hisseleri Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Pay fiyatının 30,50 lira olarak belirlendiği halka arza ilişkin talep toplama sürecinde yurt içi bireysel yatırımcılar ve şirket çalışanlarından 1,4 kat, yurt içi kurumsal yatırımcılardan ise 4,8 kat talep toplandı.

Finans 10-05-24 14:41

Sosyal medya bu itirafı konuşuyor! Evli erkeklerle birliktelik yaşıyorum, bu aldatma olarak görmüyorum

Eskiden muhasebeci olan ve şimdilerin sosyal medya fenomeni 28 yaşındaki Katija Cortez yaptığı itirafla herkesi şaşkına çevirdi. Evli erkeklerin genellikle eşlerinden övgüyle söz ettiğini ve kendilerini sadakatsiz olarak görmediklerini söyleyen Cortez, "Evli erkeklerle birliktelik yaşıyorum, bu aldatma olarak görmüyorum" dedi.

Trend 10-05-24 14:26

Kiracılar dikkat! Mahkemeden emsal olacak karar: 55 günde jet tahliye kararı çıktı

Türkiye'de kira ve konut fiyatlarındaki yükseliş tartışmalara neden olurken Ankara 5. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden emsal bir karar verildi. Mahkeme o sınırın altında kalınca 55 günde tahliye kararı verdi.

Finans 10-05-24 14:24

Bakan Göktaş açıkladı! Ödemeler bugün hesaplarda

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu. Göktaş, “Büyüyen ve gelişen ülkemizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda Türkiye Aile Destek Programı’nda bu ayki ödemeyle birlikte bugüne kadar hanelere toplam 80,4 milyar TL destek sağlamış olacağız” dedi.

Finans 10-05-24 14:08

ÖZEL RÖPORTAJ | RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin Mynet'e konuştu! İlk kez açıkladı: İnceleme başlatıldı! 'Katli vaciptir' diye fetva veriyorlar

Siyasetteki normalleşme adımları medyada da kendisini gösterecek mi? RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ankara'da Mynet'in sorularını yanıtladı. Medyadaki gidişatı yorumlayan Ebubekir Şahin, yakın zamanda muhalif bir televizyon kanalını ziyaret ettiğini ve ziyaretin sonundaki geri dönüşlerden çok mutlu olduğunu belirtirken Taha Hüseyin Karagöz - Özgür Özel fotoğrafını yorumlarken 'sığır' ifadesini kullanan Selçuk Tepeli hakkında inceleme başlatıldığını da duyurdu.

Haber 10-05-24 13:59

Semiha Yankı genç erkeklerle evlenen ünlüleri hedef aldı! Sözleri çok konuşuldu: Erkeklerin bizim yaşımızdaki kadınlara gelme sebebi...

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile 2022 yılının Nisan ayında sürpriz bir şekilde dünyaevine girmişti. Çiftin evliliği 'Aramızda Kalmasın' programına konu oldu. Programın konuğu olan şarkıcı Semiha Yankı, genç erkeklerle aşk yaşayan kadınlar hakkında konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Magazin 10-05-24 13:59

AK Partili ve CHP'li seçmenler bu kez aynı yanıtta buluştu! 'Yumuşama' sözleri anket sonuçlarına da yansıdı

Tüm Türkiye'nin gündeminde geniş yankı uyandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan - Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilginç anket sonuçları geldi. Ankete göre görüşmeyi büyük çoğunluk destekliyor ancak bu oran AK Parti ve CHP seçmenlerinde kayda değer oranda fark gösterdi. Son günlerin en çok tartışılan yeni anayasa meselesiyle ilgili de çarpıcı bir oran ortaya çıktı. İşte ses getirecek anketin detayları...

Haber 10-05-24 13:46

Trakya'da AK Partili kadınlar Filistinli anneler için toplandı

Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde AK Partili kadınlar, Anneler Günü öncesi İsrail'in Gazze'ye saldırılarında yaşam hakları ellerinden alınan annelerin durumuna dikkati çekti.

Yurthaber 10-05-24 13:38

Milli voleybolcu Hande Baladın'ın tırnağı bile eleştirilmişti... Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ destek çıktı! 'Bu ülkenin bayrağını, marşını...'

Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı Dynavit'in yıldız oyuncularından Hande Baladın başarılı spor kariyeri ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyadaki pozlarıyla da adından sıkça söz ettiren Baladın, geçtiğimiz yıl tırnakları sebebi ile eleştirilmişti. Hande Baladın’ın kariyerinin anlatıldığı belgeselin galasına katılan Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ genç sporcuya destek çıktı.

Magazin 10-05-24 13:16

Sayıları 19 bini bulacak! Masrafsız, komisyonsuz işlem yapılabilecek! 7 kamu bankası tek ATM'de toplandı

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar, "Sektördeki 7 bankanın (Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT) işbirliğiyle Türkiye'nin ATM Merkezi'ni (TAM) hayata geçirmekten dolayı çok büyük memnuniyet duyuyoruz." dedi.

Finans 10-05-24 12:26

Usta oyuncu Ediz Hun Yeşilçam sineması bitti” dedi... Geride kalanları tek tek saydı! Bakın listede kimler var

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yıl dönümü kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) giden Yeşilçam’ın usta oyuncularından Ediz Hun, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Usta sanatçı burada Yeşilçam sineması hakkında konuştu. “Yeşilçam sineması bitti” diyen Ediz Hun geride kalanları tek tek saydı.

Magazin 10-05-24 12:20

Silvan’da ’Bilim Fuarı’

Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK tarafından desteklenen Tübitak 4006 Bilim Fuarı törenle açıldı.

Yurthaber 10-05-24 12:09

Gebze’nin o mahallesine tam donanımlı konsept park

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Ulus Mahallesi’ne verdiği yeni nesil konsept park sözünü 2 ay gibi kısa sürede yerine getirerek mahallenin çocukları ve gençlerine armağan etti.

Yurthaber 10-05-24 12:08

Lüleburgaz'ın 83 yaşındaki sportmen dedesi günlük egzersizle zinde kalıyor

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yaşayan ve "sportmen dede" olarak tanınan 83 yaşındaki Fasit Gün spor sevgisiyle zinde kalıyor.

Yurthaber 10-05-24 12:07

Değişimiyle gündemdeydi! Popstar Bayhan dünya listesinde zirveye yerleşti

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tavırlarıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan bu yarışma ile adını geniş kitlelere duyurmuştu. Yarışmanın ardından müzik kariyerine devam eden Popstar Bayhan son günlerde değişimiyle gündemdeydi. Bayhan şimdi de yeni bir rekora imza atarak adından söz ettirdi.

Magazin 10-05-24 12:06

MSB duyurdu: 17 terörist etkisiz hale getirildi!

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 10 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlenen 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi.

Haber 10-05-24 12:02

Van'da gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları 6 gün süreyle yasaklandı

Van Valiliği, gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantılarının 6 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

Yurthaber 10-05-24 11:59

Son dakika | Erdoğan'dan siyasette 'yumuşama' çıkışı! Şunu çok net söylemek isterim deyip ekledi: Yargı da eleştirilemez değildir

Son dakika haberi: Sosyal medyada yargı organlarına ve mensuplarına yönelik paylaşımlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündeminde... Sosyal medyadaki "linç kültürüne" dikkat çeken Erdoğan, "yargı organlarımıza ve mensuplarımıza çamur atılmasını asla kabul edemeyiz" dedi. Erdoğan ayrıca "Siyaset kurumu nasıl layüsel değilse yargı da eleştirilemez değildir" mesajıyla dikkat çekti.

Haber 10-05-24 11:58

Sakarya’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 90 kilogram kıyılmış tütün, 76 bin 200 adet doldurulmuş makaron ve 29 bin 600 adet boş makaron ele geçirildi.

Yurthaber 10-05-24 11:45

İzmit Belediyesi ve AÇEV, Baba Destek programlarını sürdürüyor

İzmit Belediyesi ve AÇEV ortaklığında belli aralıklarla düzenlenen Baba Destek Programlarının tanıtım toplantısı çocukları Çınar Çocuk Evlerinde eğitim gören 13 babanın katılımıyla gerçekleşti.

Yurthaber 10-05-24 11:43

Nisan’da Kayseri Havalimanı’nda 215 bin 236 yolcuya hizmet verildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Kayseri Havalimanı’nın 2024 yılı Nisan ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Yurthaber 10-05-24 11:42

Çardak Havalimanı Nisan Ayında 36 bin 651 yolcuya hizmet verdi.

DHMİ Genel Müdürlüğü Çardak Havalimanı’nın Nisan ayında hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini paylaştı. DHMİ verilerine göre Çardak havalimanı 1 ayda 36 bin 651 yolcuya hizmet verdi.

Yurthaber 10-05-24 11:40

Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde yine ortalığı yıktı geçti! Türk ve Yunan ekibi de o anlarda birlikte dans etti...

"Everyway That I Can" ile Türkiye'ye 2003 yılında zafer kazandıran Sertab Erener yeniden Eurovision sahnesindeydi. 2024 Eurovision Şarkı Yarışması, Malmö'de devam ederken Sertab Erener yarışmada konuk sanatçı olarak sahne aldı ve 21 yıl sonra "Everyway That I Can" şarkısını yorumladı. Erener, yeniden ortalığı yıktı geçti. Erener'in sahne aldığı o anlarda Türk ve Yunan ekibinin birlikte eğlenmesi de dikkat çekti.

Magazin 10-05-24 11:36

MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi! Ne zaman uygulanacak? Randevuya gidilmezse...

Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) "Onaylı Randevu" dönemi 13 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. Randevuların iptal edilmesi halinde boş kalan kapasitenin bekleyen diğer hastalar için kullanılmasını amaçlayan yeni sistem hakkında merak edilen birçok konu var. "Onaylı Randevu Sistemi" nedir ve ne zaman uygulamaya girecek? gibi soruların cevaplarını haberimizde derledik. İşte yeni sisteme ilişkin merak edilen 10 soru ve yanıtları!

Haber 10-05-24 11:35

Kuruluş Osman setindeki bu görüntüler sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı! Bizans askeri kıyafetiyle...

Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan ve başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman dizisi bu defa set arasındaki görüntülerle gündeme geldi. Oyunculardan birinin set arasında üzerindeki Bizans askeri kıyafetiyle namaz kılması dikkat çekti. O görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 10-05-24 11:35

ASELSAN'a 30 milyon dolarlık ilave güvenlik sistemleri siparişi

ASELSAN, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile imzaladığı, sınır güvenliği ve iç güvenliğe yönelik projeye ilişkin sözleşme değişikliği kapsamında ilave "güvenlik sistemleri" siparişi aldı.

Yurthaber 10-05-24 11:33

Kızılırmak Deltası nesli tehlike altındaki kuş türlerine ev sahipliği yapıyor

UNESCO Dünya Mirası Daimi Listesi'ne alınması için çalışmaların sürdüğü ve 365 kuş türünün tespit edildiği Kızılırmak Deltası, nesli tükenme tehdidi altında bulunan türlerin de barınma merkezlerinden birini oluşturuyor.

Yurthaber 10-05-24 11:29

Bakan Yumaklı duyurdu: 945 milyon lira destek ödemesi yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan destek ödemelerine ilişkin son dakika açıklaması! Yumaklı, çiftçilere 945 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacağını duyurdu. Destek ödemesine ilişkin detaylar da belli oldu.

Finans 10-05-24 11:21

17 yaşındaki liseli neler yapmış neler! Müdür Oktugan cinayetinin şokunu ikiye katladı: Her okulda bir olay çıkarmış

Okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu Oktugan'ı odasında katleden liseli Y.K. bir yıl içinde 3 kez okul değiştirdi, gittiği her okulda ise bir olay çıkarıp ortalığı ayağa kaldırdı. İstanbul'da yaşanıp Türkiye çapında infial yaratan ve meslektaşlarını ayağa kaldıran müdür Oktugan cinayetinin 17 yaşındaki faili Y.K.'nin disiplin suçu dosyasının kabarık olduğu ortaya çıktı. İddialar cinayet öncesi yaşananlara ışık tuttu!

Haber 10-05-24 11:15