Ile Haberleri

Trabzonspor'da Stefan Savic imzayı attı! Transferin detayları belli oldu

Trabzonspor, Atletico Madrid'in eski futbolcusu olan Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Spor 2024-07-26 19:41:27

Çanakkale'de eşini katletmişti! Kan donduran ifadeler: 'Balya ipini eşimin boğazına doladım', 'Çukura attık ve molozlarla kapattık'

Çanakkale'de Saliha Gizem Yıldızhan, boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledilmişti. Fırat Yıldızhan ile cesedi gömmesine yardımcı olan kardeşi hakkında istenen cezalar belli oldu. Mahkemede katil Yıldızhan "Bir anlık öfke ile yanında bulunan balya ipini eşimin boğazına doladım ve sıkmaya başladım" dedi. Kardeşi ise "Ağabeyim Fırat ile birlikte cesedi Çavuşköy yakınlarında su kanalı için açılmış çukura attık ve üzerini toprak, molozlarla kapattık" dedi.

Haber 2024-07-26 16:32:05

Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Feyza Civelek plajda görüntülendi! Tarzıyla dillere düştü! 'Bu kız gerçekte de Nilay'

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Nilay' karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran Feyza Civelek dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şimdilerde sezonun stresini atan Feyza Civelek plajda görüntülendi. Ünlü ismin plaj tarzı adeta dillere düştü.

Magazin 2024-07-26 15:43:24

Aras Bulut İynemli'ye bomba partner! Devrim Özkan’ın yerine o geldi

Öyle Bir Geçer Zaman ki, İçerde ve Çukur gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli şimdilerde yeni projesi Deha ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ünlü ismin merakla beklenen dizisinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Devrim Özkan ile partner olacak Aras Bulut İynemli'ye yeni partner geldi.

Magazin 2024-07-26 15:17:25

Aşkım Kapışmak Buket Aydın'a konuk oldu! Cinsel hayat ve evlilik önerileri gündem oldu

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak geçtiğimiz aylarda kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınmış ve adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Şimdilerde açıklamalarıyla sık sık gündem olan ünlü isim Buket Aydın'ın YouTube programına konuk oldu. Aşkım Kapışmak cinsel hayat ve evlilik önerileri ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 26-07-24 14:51

Voleybol Milli Takımı'nda kriz çıktı! Tuğba Şenoğlu, sakat olmamasına rağmen son dakika kararıyla takımdan çıkarıldı! Akıllara Dursun Özbek'in İlkin Aydın ile verdiği poz geldi...

Filenin Sultanlarında kadro krizi patlak verdi. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın olimpiyat kadrosunda yapılan değişiklik sosyal medyada infial yarattı. Tuğba Şenoğlu'nun sakat olduğu iddiasının ardından yaşanan gelişmeler peş peşe paylaşımları getirdi.

Spor 26-07-24 14:38

Seçil Erzan davasında yeni detay! İddianamede ortaya çıktı; Kayıp milyonlar nerede?

Seçil Erzan davası ile ilgili yeni detaylar çıkmaya devam ediyor. Futbol dünyasının ünlü isimlerini hayali fon yaratarak milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın yargılaması sürüyor. İddiaya göre kayıp milyonların Erzan'ın evindeki çelik kasada olduğu ve o dönem nişanlısı olan Avukat Candaş Gürol'un evine taşındığı öne sürüldü.

Haber 26-07-24 14:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'belediye borçları' sözlerine Özel'den dikkat çeken yanıt! 'Çöp toplayamaz hale getirecekmiş! Kendi ellerimle toplarım'

Özgür Özel, partisinin Bursa İl Başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarda bulunuyor. Özel, Erdoğan'ın belediye borçları ile ilgili sözüne yanıt verdi. Özel, "Çöp toplayamaz hale getirecekmiş. Genel başkan olarak kendi ellerimle toplarım, yine de namerde muhtaç etmem bu halkı." dedi.

Haber 26-07-24 13:50

Son dakika: Emekli maaşları fark ödeme tarihleri belli oldu! Bugün hesaplarda...

Son dakika: Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından emeklilerin de zamlı maaşları da netleşti. Sosyal Güvenlik Kurumu duyurdu, memur emekli maaş zam farkları için tarih belli oldu. 4C Emekli Sandığı emeklileri ile vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2024 yılı Temmuz dönemi zam farklarının ödemesi bugün yapılacak.

Finans 26-07-24 13:17

Teşkilat'ın yıldızı İlker Aksum'dan müjdeli haber geldi! Baba oluyor

Teşkilat dizisinde hayat verdiği 'Kambur' karakteri ile adından söz ettiren İlker Aksum şimdilerde bambaşka bir heyecan yaşıyor. Geçen yıl haziran ayında Dilay Ekmekçioğlu’yla nikah masasına oturan ünlü oyuncu baba olmaya hazırlanıyor.

Magazin 26-07-24 13:12

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılığı olay olmuştu! Selin Türkmen'in yeni adresi belli oldu! Yakışıklı oyuncuyla...

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nden rolü bittiği için ayrılan Selin Türkmen'in yeni projesi merak ediliyordu. Türkmen yeni sezonda Kara Dut dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncunun partneri ise yakışıklı oyuncu Burak Dakak oldu.

Magazin 26-07-24 12:52

Zincir market kasiyeriyle tekme tokatlı kavga! Ürünü iade almayınca ortalık fena karıştı

Bursa’da bulunan bir zincir market kasiyeri ürün iadesi kabul etmeyince akılalmaz bir olay yaşandı. İddiaya göre, fişin üzerinde yazan ürün adedi ile alınan ürün adedi aynı olmayınca iade etmek isteyen müşteri ile kasiyer arasında başlayan tartışma, marketin dışına taştı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Haber 26-07-24 12:33

Bakan Fidan'dan Rus mevkidaşı Lavrov ile kritik görüşme: Üç ülkedeki son durumları ele aldılar

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Laos’ta Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’la bir araya geldi. Bakanlar kritik konuları masaya yatırdı.

Haber 26-07-24 12:29

90 yaşındaki büyükanne ilk dövmesini yaptırdı! Seçimiyle herkesi şaşırttı

Bir torun, 90 yaşındaki büyükannesinin yaptırdığı ilk dövmeyi paylaştı. Yaptırdığı dövme seçimi ile herkesi şaşırtan kadın görüntülerde çok memnun görünüyor.

Kadin 26-07-24 12:15

Özel hayat sorusunu açık açık cevapladı! Tuğba Özay sperm bankası itirafıyla şaşırttı

Eski manken ve oyuncu Tuğba Özay, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalının bu haftaki konuğu oldu. Cezaevi süreci ve anne olma hayali ile ilgili açıklamalar yapan Özay, sperm bankası itirafıyla da herkesi şaşırttı.

Magazin 26-07-24 12:14

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin inceleme başlatıldığını açıklamıştı! “Sosis Partisi: Gıdatopya” animasyonuna ceza

Uluslararası yayıncı Prime Video'nun Türkiye kataloğunda yer alan “Sosis Partisi: Gıdatopya” adlı animasyon filmi için harekete geçildi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ise tartışmalara neden olan söz konusu içerik ile ilgili inceleme başlatıldığını belirtmişti. RTÜK tarafından, söz konusu animasyona katalogdan çıkarma ve üst sınırdan idari para cezası verildi.

Haber 26-07-24 11:46

Melis Sezen peş peşe paylaştı! Balkon pozlarına beğeni yağdı

Oyunculuk kariyerine Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle başlayan Melis Sezen asıl çıkılını Sadakatsiz dizisindeki 'Derin Güçlü' karakteri ile yakaladı. Son dönemin popüler isimlerinden biri olan Sezen şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ünlü ismin peş peşe paylaştığı tatil karelerine beğeni yağdı.

Magazin 26-07-24 11:29

Nejat İşler ile yatak sahneleri çok konuşulmuştu! İlayda Akdoğan rol arkadaşını öve öve bitiremedi

Netflix'te yayınlanan Nejat İşler'in başrolünü üstlendiği "Kötü Adamın 10 Günü" filmindeki cesur sahneler uzun süre konuşulmuştu. Filme İşler'in genç oyuncu İlayda Akdoğan ile yatak sahneleri damga vurmuştu. Bir süredir ekranlardan uzak olan Akdoğan Bebek'te görüntülendi ve kendisine rol arkadaşı Nejat İşler sorulunca övmelere doyamadı.

Magazin 26-07-24 11:09

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,37 artışla 10.911,92 puandan başladı. Tüm sektör endeksleri yükselirken, en çok kazandıran yüzde 1,42 ile turizm oldu.

Finans 26-07-24 11:05

Dünyanın en tehlikeli kartellerinden Sinaloa'yı sarsan haber: El Mayo ile El Chapo'nun oğlu Teksas'ta yakalandı!

Meksikalı uyuşturucu karteli Sinaloa büyük bir darbe aldı. Dünyanın en tehlikeli kartellerinden biri olan Sinaloa, ABD'de ölümcül fentanil maddesinin tüketiminin baş sorumlularından. Öyle ki bu madde dünyaca ünlü şarkıcı Prince'i de hayattan koparmıştı. Sinaloa, örgütün kurucuları "El Mayo" ile "El Chapo"nun (bücür) oğlu Joaquin Guzman Lopez'in tutuklanmasıyla sarsıldı.

Haber 26-07-24 11:01

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın evlilik yorumu gündem oldu! 'İnsan doğasına aykırı'

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Evrim Alasya şimdilerde katıldığı programlardaki açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Gain'de yayınlanan ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk olan ünlü isim evlilik yorumuyla gündem oldu.

Magazin 26-07-24 10:36

Jose Mourinho'dan tüm Fenerbahçe takımına uyarı! ''Rehavete kapılmayın, her an her şey olabilir!''

Şampiyonlar Ligi eleme turunda Lugano ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, rakibini deplasmanda 4-3 mağlup edip avantajlı skorla İstanbul'a dönmüştü. Teknik direktör Jose Mourinho, oyuncularıyla yaptığı toplantıda uyarılarda bulundu.

Spor 26-07-24 10:33

Burcu Özberk davet tarzıyla gündem oldu! Bir bakan bir daha baktı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Özberk son olarak başrolünü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Ruhun Duymaz dizisinde ekranlarda yer almıştı. Şimdilerde tatilin tadını çıkaran Özberk önceki akşam bir markanın davetine katıldı. Ünlü ismin davet tarzı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 26-07-24 09:58

Küresel piyasalar karışık seyrediyor

ABD ekonomisi, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 2,8 ile beklentilerin üzerinde büyürken, beklentileri aşan büyüme verisi ABD Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyonla mücadeleyi "yumuşak iniş" ile sonlandırabileceği ve ekonomiye zarar vermeyeceği öngörüsünü destekliyor.

Finans 26-07-24 09:48

Annesinden onay çıkmıştı! Serenay Sarıkaya ile Mert Demir böyle görüntülendi! Kameraları görünce...

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Mert Demir'in annesi müstakbel gelini Serenay Sarıkaya'yı övmelere doyamamış ve 'ilişkiyi onaylıyorum, nasıl mutlularsa öyle devam etsinler' demişti. Ünlü çift şimdi de Rumeli Hisarı’nda bir apartmandan çıkarken görüntülendi.

Magazin 26-07-24 09:34

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü leopar desenli minik bikinisiyle ayna karşısına geçti! Yorum yağdı

Yıllar sonra Yılmaz Erdoğan'ı televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisinde hayat verdiği Dilber karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Hazar Ergüçlü şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Tatilden sık sık paylaşımlar yapan Ergüçlü bu defa leopar desenli minik bikinisiyle ayna karşısına geçti. Ünlü ismin o hallerine yorum yağdı.

Magazin 26-07-24 08:57

Muğla'da bir kadının öldürülmesine ilişkin yakalanan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, tartıştığı eski eşini tabancayla öldüren şüpheli ile ona yardım ettiği öne sürülen oğlu tutuklandı, arkadaşı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 26-07-24 08:53

Yıldız Tilbe'nin ekonomi yorumu yeniden gündem oldu! İşçi, memur ve emekli maaşı önerisi şoke etti

Sahne şovları, dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile sık sık sosyal medyada gündem olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe bu defa ekonomi yorumuyla gündem oldu. Ünlü ismin işçi, memur ve emekli maaşı önerisi herkesi şaşırttı.

Magazin 26-07-24 08:27

Vergi Düzenlemesi TBMM Genel Kurulu'nda: 11 madde daha kabul edildi: Ceza yüzde 50 artırıldı

TBMM Genel Kurulunda, en düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 11 maddesi daha kabul edildi.

Finans 26-07-24 08:11

Fransa'nın köklü takımı Bordeaux resmen battı! Tüm oyuncular serbest kaldı

Fransa'nın köklü kulüplerinden Bordeaux iflas etti. İflas ile birlikte 'Profesyonel kulüp' statüsü yitirildi ve bütün oyuncular serbest kaldı. Antrenman tesislerinin kapatılacağı öğrenilirken, Bordeaux'nun tüm lisansları da iptal edildi.

Spor 26-07-24 08:09

Sıcak çarpmasından sonra bir yeni tehlike daha ortaya çıktı! Rekor seviyeye ulaştı: İnsan sağlığı için büyük risk

Yurt genelinde yüksek sıcaklıklar hakimiyetini korumaya devam ediyor. Türkiye'nin büyük bir kısmını etkileyen sıcak hava ve nem dalgası, sadece bunaltmakla kalmıyor aynı zamanda hayati riskler de oluşturuyor. İstanbul'da nem oranının yüzde 99 ile rekor seviyelere ulaşmasının ardından uzmanlardan sağlık uyarısı geldi. Uzmanlar, nem çarpması ve sıcak çarpmasının birbirinden farklı olduğunu ve her ikisinin de sağlık açısından büyük riskler barındırdığını ifade etti.

Haber 26-07-24 07:47

Ünlü iş insanı Bodrum Türkbükü'nde loca kiraladı! Bir aylık kira bedeli ağızları açık bıraktı

Dünyanın en güzel turistik bölgelerine sahip Türkiye’de tatil yapmak fahiş fiyatlar nedeniyle adeta hayal oldu. Çeşme, Bodrum ve diğer turizm bölgelerinde oteller, restoranlar astronomik fiyatlar nedeni ile boş kaldı. Pahalılık bu kadar konuşulurken ünlü isimler ve ünlü iş insanları Bodrum'dan vazgeçemiyor. Ünlü bir iş insanı Bodrum Türkbükü'ndeki loca kiraladı! Bir aylık için ödediği kira bedeli ağızları açık bıraktı.

Magazin 26-07-24 07:33

Icardi boşanmak üzere olduğu karısı Wanda Nara'nın çıplak fotoğrafını paylaştı! Paylaşımına yazdığı nota kimse anlam veremedi

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Wanda Nara ile olan ilişkisi ile de gündeme gelmeye devam ederken, yıldız isim bu kez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşkına uğrattı. İşte detaylar...

Spor 25-07-24 22:54

SON DAKİKA: İstanbul'da gol yağmuru! Başakşehir Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında La Fiorita'yı 6-1 mağlup etti

Son dakika... UEFA Konferans Ligi 2. ön elem turu mücadelesinde Başakşehir San Marino ekibi La Fiorita karşı karşıya geçti. Mücadele temsilcimizin 6-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da maçın ardından Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti.

Spor 25-07-24 22:35

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan Fenerbahçe mesajı! Şimdi destek olma zamanı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, sosyal medya hesabından Sarı-Lacivertli kulüp ile ilgili olarak dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Uçum mesajında "Fenerbahçe’mize bir bütün olarak destek olma zamanı" ifadelerini kullandı.

Spor 25-07-24 22:17

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı! Beyninde kist tespit edildi

TBMM'de bugün İYİ Partili Selçuk Türkoğlu ile MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay arasında gerginlik yaşanmıştı. Bugün Akçay'ın yüksek tansiyon şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Haberi duyuran gazeteci İsmail Saymaz, Akçay'ın beyninde kist tespit edildiğini aktardı.

Manşet 25-07-24 21:27

SON DAKİKA: Trabzonspor Slovakya'da avantajı kaptı! Bordo-mavililer Ruzomberok'u 2 golle mağlup etti

Son dakika... Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz rakibini 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı cebine koydu. İşte detaylar...

Spor 25-07-24 21:23

Serdar Dursun için resmi açıklama geldi! Golcü isim Alanyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Yeni sezonda Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı isimlerden Serdar Dursun'un yeni adresi resmen belli oldu. İşte detaylar...

Spor 25-07-24 20:15

MGK sona erdi! Dikkat çeken 'Suriye' vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen MGK toplantısı sonrasında yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada "Meselelerin çözüme kavuşturulması sürecinde, Suriye’de tüm tarafları kapsayan gerçek bir toplumsal mutabakata ulaşılmasına yönelik desteğin sürdürüleceği ve nifak girişimleri ile iki halkın kadim dostluğunu hedef alan kışkırtmalara müsaade edilmeyeceği vurgulanmıştır" denildi.

Haber 25-07-24 19:01

Vantilatör için kavga ettiler! Sıcaktan kafenin ortasında hüngür hüngür ağladı

Bursa'da bir kafede sıcaktan bunalan 3 kadın vantilatör nedeniyle kavgaya tutuştu. 3 kadının sıcak yüzünden kavgasında, bir kadın vantilatörün çalışmaması üzerine ‘çok sıcak’ diyerek ağlamaya başladı. Diğer arkadaşları onu eleştirirken, çevredeki müşteriler ise o anları cep telefonları ile kaydetti.

Haber 25-07-24 17:41

Dansıyla sosyal medyayı salladı! Viral olan akıma katıldı!

Survivor 2024 All Star yarışmasında kırmızı takımda bulunan ve Yunus Emre Özden ile arasındaki samimiyet ile gündemden düşmeyen Aleyna Kalaycıoğlu, arkadaşlarıyla yaptığı dans şovu sosyal medyayı salladı.

Magazin 25-07-24 16:17

Galatasaray, Elias Jelert transferini resmen açıkladı! Taraftarın istediği sağ bek transferinde mutlu sona ulaşıldı...

Galatasaray, Kopenhag'da forma giyen 21 yaşındaki sağ bek Elias Jelert'in transferini resmen açıkladı. Rennes takımında forma giyen Guela Doue uzun süre Galatasaray'ın gündemindeydi fakat oyuncunun menajerinin istekleri bitmeyince sarı kırmızılılar rotayı Danimarka'ya çevirdi. 2003 doğumlu Elias Jelert ve kulübü Kopenhag ile yapılan görüşmeler mutlu sonla bitti. Danimarkalı genç sağ bek Galatasaray'a transfer oldu!

Spor 25-07-24 15:48

SON DAKİKA: Piyasaların odaklandığı veri açıklandı! ABD ekonomisi beklentilerin üzerinde büyüdü

Son dakika haberi.... Küresel piyasaların odaklandığı veri açıklandı. ABD ekonomisi, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 2,8 ile beklentilerin üzerinde büyüdü.

Finans 25-07-24 15:37

Türkiye'nin konuştuğu Seçil Erzan olayından yeni bir dava daha çıktı! 2 kişinin adını verdi 'O büyük bir tefecidir'

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık olayına ilişkin Seçil Erzan, Süleyman Aslan ve "Moci" olarak bilinen Mojtaba Haghani hakkında yeni dava açıldı. Hazırlanan iddianamede, Seçil Erzan'ın savcılıkta alınan ifadesinde, "Süleyman Aslan büyük bir tefecidir. Benden bu zamana kadar defalarca para karşılığı faiz almıştır. Süleyman Aslan isimli tefeciden Moci ile 10 milyon lira para aldım, 14 milyon lira olarak geri ödedim" dediği aktarıldı.

Haber 25-07-24 15:30

Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu! Gollerine Alanyaspor formasıyla devam edecek...

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu. Sezonun açılmasına çok az bir süre kala İstanbul takımlarıyla görüşen fakat anlaşma sağlayamayan milli oyuncu Alanyaspor ile sözleşme imzaladı. Corendon Alanyaspor, Serdar Dursun'un lisansını çıkardı.

Spor 25-07-24 15:22

4'ncü kez evlenen Burak Sergen balayına doymadı! 26 yaş küçük eşiyle yeni rotası bakın neresi oldu

Ünlü oyuncu Burak Sergen, 31 Mayıs'ta kendi tiyatrosunun genel koordinatörü Gizem Şağban ile dünya evine girmişti. 4'ncü kez evlenen ünlü isim balayı için İspanya ve Bodrum'u seçti. Aylardır yeni eşiyle tatilde olan Burak Sergen şimdi de rotasını Kapadokya'ya çevirdi.

Magazin 25-07-24 15:09

Kütahya'da 154 milyon liralık dolandırıcılık soruşturması! Proje gösterdi, daireleri sattı, temel attı ama…

Kütahya'da bir gayrimenkul şirketi sahipleri ile çalışanları, proje gösterip satış yaptıkları ancak daireleri sahiplerine teslim etmedikleri ve dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Haber 25-07-24 14:46

Kadir Doğulu'nun görüntüleri uzun süre konuşulmuştu! 'İlk görüşte aşk mıydı?' diye soruldu! Neslihan Atagül'ün verdiği yanıt şaşırttı

'Sefirin Kızı', 'Kara Sevda' ve 'Yaprak Dökümü' gibi yapımlarda yer alan Neslihan Atagül, kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu ile evliliğinde sekiz yılı geride bıraktı. Geçtiğimiz yıl Kadir Doğulu'nun gittiği bir eğlence mekanında kadınlarla samimi görüntüleri ortaya çıkmış ve ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Ancak ünlü çift her seferinde aralarında bir sorun olmadığını dile getirdi. Neslihan Atagül şimdi de katıldığı bir programdaki açıklamalarıyla gündem oldu.

Magazin 25-07-24 14:44

İstanbul’da taksi ücretlerine de zam geldi! Zam oranını beğenmediler: Kontak kapatırız!

İstanbul’da toplu taşıma ile bugün çok önemli kararların alındığı UKOME toplantısından taksi ücretleri ile ilgili de zam kararı çıktı. Taksi ücretlerine gelen zam oranı sonrasında indi bindi ücreti 90 liradan 100 liraya yükseldi. Zam oranından memnun olmayan Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu karar sonrası “kontak kapatırız” çıkışı geldi.

Haber 25-07-24 13:48