Gunes Lekesi Haberleri

Merdivendeki kanın izini sürdü, gerçeği öğrenince kahroldu! Gaziosmanpaşa'da şüpheli ölüm

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde iş çıkışı eve dönen Yaşar Duman merdivenlerde kan lekesi fark etti. Kanın izini süre süre 4 katlı binanın terasına çıkınca Duman kahreden bir görüntüyle karşılaştı: 75 yaşındaki annesin cansız bedeni yerde yatıyordu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 2023-12-03 12:49:05

Satırında DNA'sı tespit edildi! 250 bin TL tazminat... Mantar toplamaya çıktıklarını söylemişlerdi

Antalya'da el konulan satırında avlanması yasak yaban keçisinin DNA'sına rastlanan kişiye 250 bin lira tazminat uygulandı. Olayın, bölgede koruma kontrol faaliyeti sürdüren ekiplerin, şüphelilerin satır ve bıçaklarında kan lekesi olduğunu fark etmesiyle ortaya çıktığı öğrenildi. Söz konusu kontrol faaliyetleri esnasında şüphelilerin ekiplere mantar toplamaya çıktıklarını söyledikleri kaydedildi.

Haber 2023-11-06 15:57:57

Cilt lekesi sorunlarına kalıcı çözüm arayanlara en iyi leke giderici kremler

Cilt lekelerinin oluşumuna son vermek isteyen herkes buraya! Güneşin zararlı ışınları, çevresel ve yapısal nedenlerle cildimizde lekeler oluşabilir. Bu lekelerin oluşmasını engellemek ve daha önce oluşmuş lekeleri gidermek için pek çok ürün mevcut. Düzenli kullanımla fayda sağlayacağınız leke karşıtı fonksiyonel kremlerini sizin için araştırdık! Gelin, en iyi cilt lekesi giderici kremleri bir araya getirdiğimiz listeye birlikte göz atalım.

Kadin 2023-09-20 17:48:04

Dünyanın 20 katı büyüklüğünde... Edirneli öğretmen, Güneş'te yaşanan dev patlamayı görüntülemeyi başardı!

Güneş yüzeyinde ilk gez görülen devasa büyüklükteki lekelerin ardından bilim adamlarının 6 ay ile 1 yıl süre tanıdığı, gerçekleştiğinde iletişimi kesebilecek büyüklükteki patlamanın ilki geçtiğimiz gün yaşandı. Dünyanın 20 katı büyüklüğündeki o patlama görüntülendi. Bir süre önce ayrılan AR 3372 güneş lekesi patlayarak M4 sınıfı bir güneş patlaması ile daha önce görülmemiş bir enkaz bulutu üretti.

Haber 2023-07-31 13:29:28

Gaziantep'te şüpheli ölüm! Çilingirle girilen evde korkunç manzara: Başındaki kan lekesi...

Gaziantep’te 64 yaşındaki Asuman Dertlioğlu yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Ekiplerin, Dertlioğlu’nun başında kan lekesi olduğunu gördüğü öğrenildi. Şüpheli ölüm nedeniyle olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 12-06-23 16:27

Doğum lekesi zannediyordu! Gerçek bambaşka çıktı... Tüm yüzünü kaplayınca doktor doktor gezerek çare aradı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Dallas bölgesinde yaşayan 24 yaşındaki Jordan Lopez isimli bir kadın yüzünde bir doğum lekesiyle dünyaya geldi. Doğum lekesinin başlarda saçlarıyla gizleyebileceği kadar küçük olduğunu belirten Lopez, doğum yaptıktan sonra lekenin büyüdüğünü ve tüm yüzünü kapladığını fark ederek doktora başvurdu. Lopez hastanede doğum lekesinin nadir görülen genetik bir bozukluk olduğunu öğrendi.

Trend 01-06-23 09:36

Camlarınızı uzun süre silmenize gerek kalmayacak! Camda toz ve su lekesi tutmayan karışım

Camlarda oluşan lekeler ve izler evin pis görünmesine neden olurken dışarıyı daha bulanık görmemize yol açıyor. Bahar aylarında yağan yağmurların camda su lekesi ve toz bırakmaması için hazırlanan karışımla ayna gibi parlak camlara sahip olabilirsiniz. Bu karışımla camlarınızı uzun süre silmenize gerek kalmayacak.

Kadin 10-05-23 14:41

Camda tek bir su lekesi bile bırakmayan temizlik tüyosu! Camlarınızı ayna gibi parlatacak

Cam temizliği oldukça zorlu olabiliyor. Camı ne kadar temizlersem temizleyeyim üzerinde iz kalıyor diyorsanız aşağıda yer alan temizlik tüyosunu denemeniz gerekiyor. Bu temizlik tüyosu camdaki su lekelerini geçirmekle kalmıyor camı aynı gibi parlatıyor.

Kadin 27-04-23 10:39

Sarı yastık lekeleriyle vedalaşın! Sararmış yastıkları anında bembeyaz yapıyor

Beyaz yastık kılıfları ve yastık içleri zaman içeresinde sararabiliyor. Kötü ve pis bir görünüme sebep olan bu durumdan rahatsız olanlar sarı yastık lekesi nasıl çıkar sorusunu aratıyor. Temizlik uzmanlarına göre bu sorunu çözmek için temizlik malzemelerine ekstra para vermenize gerek yok. Sararmış yastık kılıflarını beyazlatmak istiyorsanız tek malzeme ile bembeyaz yastıklara kavuşabilirsiniz.

Kadin 14-04-23 15:53

Yüzüne yaptırdığı kalıcı fondöteni paylaştı! Herkes doğal sanıyor... Erkek arkadaşım beni hiç makyajsız görmedi

Makyaj yüzün çok daha canlı ve sağlıklı durmasını sağlarken cilt lekesi, sivilce lekesi gibi sorunları kapatıyor. Daha uzun süre makyajlı kalmak adına kalıcı makyaj uygulamaları yaptırılıyor. TikTok'ta yüzüne kalıcı fondöten uygulaması yaptıran bir kadın yapım aşamasını paylaştı.

Kadin 06-03-23 15:13

İnatçı yağ lekelerini söker atar! Ovalamadan parıl parıl yapacak

Yağ lekesi çıkarması en zorlu leke olarak biliniyor. Özellikle kuruyan yağ lekelerini çıkarmak için özel çaba sarf etmek gerekiyor. Ancak TikTok'ta paylaşılan yöntem yağ lekelerini ovalamanıza gerek kalmadan çıkartmanızı sağlayacak ipucu açıklandı. Bu mutfak hilesi sayesinde fırındaki yağ lekeleri tertemiz olacak.

Kadin 21-02-23 15:13

En inatçı lekeyi bile çıkarır! Kahve lekesi nasıl çıkar? Kahve lekesini çıkarmak için en etkili çözüm

Sevdiğimiz kıyafetlerin, eşyaların üzerine dökülen ve leke bırakan içecekler istenmeyen görüntülere sebep olabiliyor. Lekeli yeri yıkasanız bile lekenin çıkmayacağını düşünüyorsanız aşağıdaki temizlik tüyoları en inatçı leke olarak görülen kahve lekesini bile kökten temizliyor. Kahve lekesi nasıl çıkar diye düşünüyorsanız aşağıdaki yöntemleri vakit kaybetmeden denemelisiniz.

Kadin 07-12-22 17:22

Erdoğan açıklayacak! 'Türkiye'nin kara lekesi' Diyarbakır Cezaevi müzeye dönüştürülüyor

Türlü işkencelerle ön plana çıkan Diyarbakır Cezaevi müzeye dönüştürülüyor. 12 Eylül darbesinden birkaç ay önce açılan ve yapılan işkenceler nedeniyle dünyanın en kötü şöhrete sahip on cezaevi arasında yer alan Diyarbakır Cezaevinin müzeye dönüştürülme kararını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor.

Haber 17-10-22 07:35

İstenmeyen lekeler kabusunuz olmasın! Kıyafetteki çamaşır suyu lekesini böyle çıkarın

Sıklıkla tercih edilen temizlik malzemelerinden biri olan çamaşır suyu kıyafetlere değdiğinde sorun ortaya çıkarıyor. Kıyafetlerin rengini değiştiren çamaşır suyu lekesi sinirleri bozuyor. Çamaşır suyu lekesini çıkarmak için bir de bu yolu deneyin.

Haber 14-10-22 08:39

Çamaşır suyu lekesi sorun olmaktan çıksın! Çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar?

Birçok kadın çamaşır suyu olmadan temizlik yapamıyor. Temizliğin olmazsa olmazı olarak görülen çamaşır suları temiz bir eve sahip olmanızı sağlasa da kıyafetlere sıçrayan çamaşır suları oldukça can sıkıcı olabiliyor. Çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar? diye düşünüyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 19-09-22 10:32

Çay lekesine hemen müdahale edin! En inatçı lekeleri çıkarmak için bunu uygulayın

Çay ülkemizde en sevilen içecekler arasında üst sırada yer alıyor. Sevilerek tüketilen çayın dökülmesi durumunda dökülen yerde istenmeyen lekeler oluşabiliyor. Çay lekesi zor çıkan lekeler arasında bulunuyor. Ancak inatçı çay lekelerini çıkarmak için çeşitli yöntemler bulunuyor.

Kadin 15-09-22 15:16

Demokrasinin unutulmayan kara lekesi: 12 Eylül darbesi

12 Eylül 1980 darbesi sürecinde, 650 bin kişi gözaltına alındı, açılan 210 bin davada 230 bin kişi yargılandı, 7 binden fazla kişi için idam cezası istendi - 517 kişinin ölüm cezasına çarptırıldığı süreçte, 50 kişi darağacına gönderildi - 14 bin kişi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkarıldı, 30 bin kişi "sakıncalı" olduğu iddiasıyla işinden edildi - Darbeden 32 yıl sonra hakim karşısına çıkan darbeci generaller Kenan Evren ve Tahsin Şahinkaya yargılama sürecinde öldükleri için dava düşürüldü

Yurthaber 11-09-22 11:01

Dert etmeyin! Ruj lekesini çıkarmanız çok kolay, ruj lekesi nasıl çıkar?

Kıyafetleri her zaman makyaj yapmadan önce giymek gerekiyor. Makyajdan sonra giydiğimiz kıyafetlerde çeşitli makyaj kalıntıları kalabiliyor. Özellikle ruj lekeleri oldukça zor çıktığı düşünülen lekeler arasında bulunuyor. Ancak doğru yöntemler ile ruj lekesini çıkarmak hiç de zor değil! Aşağıda yer alan temizlik hilelerini kullanarak ruj lekesini çıkarabilirsiniz.

Kadin 30-08-22 11:52

Sararmış tişörtleri çöpe atmayın! İlk günkü haline getirmek çok kolay

Açık renk kıyafetler genellikle yaz aylarında tercih edilir. Deodorant lekesi, ter lekesi gibi kumaşa işleyen inatçı lekeler zamanla kıyafetin sararmasına ve kötü görünmesine neden olur. Zamanında müdahale edilmeyen sararan kıyafetler sonunda istemeseniz de çöpe gidebilir. Ancak sararmış kıyafetleri ilk günkü gibi bembeyaz yapmanın bir yolu var.

Kadin 02-08-22 08:49

Bebeğinin doğum lekesini lazerle sildirmek istedi! Eleştiri oklarının hedefi oldu

33 yaşındaki Brooke Atkins ve 27 yaşındaki sevgilisi Kewene Wallace, Ocak ayında Kingsley adını verdikleri çocuklarını kucaklarına aldı. Minik Kingsley’in yüzünün bir tarafından kocaman bir doğum lekesi olduğunu fark eden anne Atkins, oğluna lazer tedavisi yaptırmaya karar verdikten sonra sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

Kadin 25-07-22 11:00

Rüyada adet kanı görmek ne anlama gelir? Rüyada çok fazla, yatakta adet kanı görmek ne demek?

Rüyada adet kanı görmek farklı şekillerde yorumlanır. Hem olumlu hem olumsuz olarak ele alınır. Rüyadaki detaylar, tabirin yönünü belirler. Hayırlı olmayan gelişmelerin habercisi olduğu düşünülen adet kanı, rüya sahibinin iç huzurunu kaybedeceğini işaret eder. Rüyada adet kanı lekesi görmek ise rüya sahibinin istediğinin olmayacağına, hayallerin yıkılacağına dalalet olarak kabul edilir.

Trend 23-06-22 12:11

Yüzde yüz çalışıyor! Şimdiye kadar duymadınız: Pas lekesini çıkarmak için tek başına sirke yetmez bir de...

Banyoda muslukların ve havlupanların üzerinde oluşan pas lekesi görünüm olarak rahatsız edici olabilir. Müdahale edilmediğinde yayıldıkça yayılır ve sonunda tesisata bile zarar vererek çok büyük masraflar çıkarabilir. Rutin ve dip köşe temizlik yapıldığında genellikle ihmal edilen fark edildiğinde ise geç olan pas lekesi için inanılmaz kolay ve etkili bir yöntem var. Deneyince inanamayacaksınız!

Kadin 03-06-22 10:35

Güneş lekesi ne demek? Güneş lekesi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, anlam kayması veya tür kayması yoluyla ortaya çıkabilirler. Anlam kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcükler gerçek anlamlarını yitirirken, tür kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcüklerin türü değişir. Birleşik kelimeler bu sayede yeni sözcüklere dönüşür ve yeni anlamlara sahip olurlar. Güneş lekesi birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. Güneş lekesi ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 23:20

Sandık lekesi ne demek? Sandık lekesi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dilbilgisi kuralları göz önünde bulundurularak bir araya getirilen iki farklı kelime, yeni bir kavram oluşturuyorsa birleşik kelimelerden bahsedilebilir. Birleşik kelimeler, cümleleri daha dikkat çekici kılar. Sandık lekesi birleşik kelimesi de cümle anlamını pekiştirmek için sıkça kullanılan ve dilbilgisi kuralları çerçevesinde oluşturulan bir kelime grubudur. TDK sözlükte anlamı açıklanan Sandık lekesi ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 23:29

Sadece bir haftada sivilce lekelerine elveda!

Sivilceler daha çok ergenlik döneminde ortaya çıksa da her yaşta insanda çıkabiliyor. Kişiyi oldukça rahatsız eden bir sorun olan sivilceye yapılan yanlış müdahaleler iyileşme sürecini olumsuz etkiliyor ve ciltte sivilce lekesi kalmasına sebep oluyor. Sivilce lekelerini evde yapacağınız maske ile çok kısa sürede çözebilirsiniz.

Kadin 17-05-22 09:37

Aklınıza gelebilecek her derde deva olabilecek sarı kantaron yağı kullanıcı yorumları ve faydaları

Doğal bir iksir ile şifa bulmaya ne dersiniz? Sarı kantaron yağının mucizevi iyileştirici etkisi ile birçok probleminize çare bulabilirsiniz. Cilt lekesi, yanık, yara, sivilce, egzama, sedef, saç dökülmesi ve daha birçok rahatsızlık sarı kantaron yağı ile doğal şekilde iyileşiyor. Özellikle cilt lekelerinde sarı kantaron yağı kullananlar bu yağı kesinlikle öneriyor. Ayrıca ağrı kesici özelliği ile romatizma ağrılarına da iyi geliyor. Siz de sarı kantaron yağı ile etkili şekilde rahatsızlıkları g

Kadin 29-04-22 12:35

Mutfağınızın baş düşmanı yanmış yağ lekelerinden korkmaya son!

Ocak yüzeylerinde veya mutfak eşyalarının üzerinde oluşan yanmış yağ lekeleri herkesin korkulu rüyası. Hele ki lekenin oluşmasının üzerinden zaman geçmişse temizleyecek kişinin vay haline! Yazımızda vereceğimiz önerilerle yanmış yağ lekesi temizliğinin altından kolayca kalkabilirsiniz. İşte yanmış yağ lekeleri için temizlik önerileri!

Kadin 16-02-22 11:43

Çıkarmanız gereken bir mum lekeniz mi var? O halde doğru yerdesiniz! İşte halıdan veya kumaştan mum lekesi çıkarma yolları...

Yıl dönümü ya da doğum günü gibi özel günlerin en temel aksesuarlardan biri mum, öyle değil mi? Ama bazen ufak bir dikkatsizlik etrafa mum damlamasına neden olabiliyor. Kazımak veya tırnakla çıkarmaya çalışmak ise çoğu zaman hüsranla sonuçlanıyor. Korkmanıza hiç gerek yok, bu sorunun çözümü var. Üstelik son derece basit!

Kadin 21-01-22 11:42

Cilt lekesi deyip geçmeyin! Esmerler ekstra dikkat etmeli

Cilt rengi koyu olan kişilerde melanosit sayısı açık renkli olan kişilere göre daha fazladır. Cilt yaraları ve dermatolojik hastalıklar esmer kişilerde lekeyle iyileşir. Bu yüzden leke sorunu esmerlerde daha belirgindir.

Kadin 12-01-22 12:36

Burnundaki doğum lekesiyle alay edenlere meydan okudu! Beden pozitifliğini savundu

Raeven isimli bir sosyal medya kullanıcısı burnundaki doğum lekesi nedeniyle sert eleştirilere maruz kaldığından bahsetti. Kendisini ve bedenini beğendiğini dile getiren toplumsal tabulara rağmen asla değişmeyeceğini söylüyor. Reaven, TikTok’ta vücut pozitifliğine yönelik olarak paylaşımlar yapıyor.

Trend 03-12-21 11:12

En sevdiğiniz gömlekteki o yağ lekesinden kurtulun! Kumaşlardaki yağ lekelerini çıkarmanın en etkili yolları

Çamaşırlardan en zor çıkan lekelerden biri de yağ lekesi. Bazen ne kadar yıkasanız da, hangi deterjanı deneseniz de o yağ lekesi giysilerinizden ayrılmamaya yemin etmiş gibi davranır. Neyse ki birbirinden basit yöntemlerle kıyafetlerinize sıçrayan yağ lekelerinden kurtulmak mümkün. İşte size, kolayca deneyebileceğiniz birkaç pratik yöntem...

Haber 30-11-21 15:44

Can sıkıcı çay lekelerinden anında kurtulabilirsiniz! Hem de evdeki malzemelerle...

En zor çıkan lekelerden birisi de şüphesiz ki çay lekesi. Bu leke bir kez kurudu mu çıkmamak için elinden geleni yapıyor! Neyse ki bu lekeleri çıkarabilecek bir sürü farklı yol var. Evde bulabileceğiniz ufak tefek malzemeler ile çay lekelerinden hemen kurtulabilirsiniz. Nasıl mı? İşte detaylar...

Haber 26-11-21 15:33

Yakın arkadaşının doğumuna girdi, bebeğin babası kocası çıktı! Doğum lekesini görünce...

ABD'de yaşanan bir olay duyanları adeta şaşkına çevirdi. Yakın kız arkadaşının doğumuna giren kadın, doğan bebeği görünce dünyası başına yıkıldı. Çünkü dünyaya gelen bebekteki doğum lekesi, eşi ve eşinin tüm ailesinde bulunan özel bir izdi. İşte ilginç olayın tüm ayrıntıları!

Haber 17-11-21 18:16

Aydın'da şüpheli ölüm! Kan lekesinin izi sürülüyor

Aydın'da, hayvan çiftliğinde ölü bulunan çiftçinin cesedi, otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Çiftlikteki bir boğanın boynuzunda kan lekesi tespit edilmesinin ardından ekipler, çiftçinin hayvan saldırısı sırasında hayatını kaybettiği ihtimalini değerlendiriyor.

Haber 13-11-21 00:03

Cilt lekesi neden olur, nasıl geçer, hangi ürünler kullanılabilir?

Cilde rengi veren hücrelerde oluşan düzensizlik ya da hasar, cilt lekelerine neden oluyor. Kötü bir görüntü oluşturan bu lekelerin meydana gelmesinde pek çok faktör söz konusu. Ancak bazı bakım ipuçları ile lekelerden kurtulmak ve oluşabilecek yeni lekeleri engellemek mümkün. İşte, bakım rutininize ekleyerek lekelerden kurtulabileceğiniz yöntemler.

Kadin 12-11-21 12:18

Tırnak lekesi deyip hafife almayın! Tırnak lekesinin altında çok önemli hastalıkların belirtileri olabilir...

Zaman zaman tırnaklarımızda çeşitli boyutlarda beyaz veya grimsi lekeler görürüz. Lökoniki olarak adlandırılan bu durum, beyaz noktalar şeklinde olabildiği gibi beyaz çizgiler şeklinde de olabilir. Peki bu lekeler neden oluşur? İşte tırnak beyazlamasına neden olan etkenler ve geçmesi için yöntemler...

Haber 02-11-21 09:58

Sizi cilt lekesi derdinden kurtaracak en iyi leke kremi çeşitleri

Kozmetik dünyası kadınların en büyük sorununa da çözüm bulmayı başardı. Cildin görünümünü bozan lekelerle vedalaşmak artık çok kolay! Cilt tipinize en uygun leke kremi hangisiymiş, öğrenmek ister misiniz? En iyileri sizin için seçtik.

Kadin 07-10-21 14:45

Adetten önce ve sonra yaşanan lekelenme orucu bozar mı? Adet lekesi orucu bozar mı? Adetten sonra gerçekleşen akıntı orucu bozar mı?

Ramazan ayının gelmesi ile beraber birçok Müslüman vatandaş, ilk oruçlarına niyet etti. Ancak her sene olduğu gibi bu senede Müslüman vatandaşların Ramazan ayında en çok araştırdığı konulardan biri de orucu bozan durumların ne olduğu oldu. Sağlıklı her kadın, düzenli olarak her ay adet kanaması geçirmektedir. Adet öncesi ve sonrasında gerçekleşen lekelenmeler ise sıklıkla görülmektedir. Oruç tutan kadınlar, adet lekelenmelerinden dolayı orucun bozulup bozulmadığını araştırmaktadır.

Kadin 13-04-21 11:48

Savunma sanayi şirketi adı altında dolandırıcılık yapan suç örgütüne operasyon

Ankara'da gözaltına alınan 7 şüphelinin, kamu kurumu izlenimi verecek şekilde şirket logosu ve tabelası yaptırdıkları, lüks restoranlara koruma görünümlü kişilerle gittikleri ve kendilerini bürokrat olarak tanıttıkları belirlendi - Kendilerine inanan teknik donanıma sahip kişileri şirketlerinde çalıştırmaya başladıkları öğrenilen şüphelilerin, şirketten ayrılmak isteyenlerin araçlarına "kan lekesi" bırakarak korku oluşturdukları tespit edildi

Yurthaber 01-04-21 15:41

İnsanlık tarihinin 33 yıllık kara lekesi: Halepçe Katliamı

Sivilleri hedef alan en büyük kimsayal saldırı olarak tanımlanan Halepçe Katliamı'nın üzerinden 33 yıl geçti. Irak’ın kuzeyindeki Kürt kabası Halepçe’ye 1988’de Saddam Hüseyin’in liderliğindeki Irak ordusu tarafından yapılan hardal gazı ve ölümcül sinir gazı sarinle yapılan kimyasal saldırıda binlerce sivil hayatını kaybetti.

Haber 16-03-21 15:31

AK Partili Savaş, “Demokrasi tarihimizin kara lekesi 28 Şubat, hafızalarımızdaki yerini koruyor”

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 28 Şubat Postmodern darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.AK Partili Savaş mesajında, “Ülkelerin, milletlerin ve hatta insanların hayatlarında önemli dönüm noktaları ve yıl dönümleri vardır.

Yurthaber 28-02-21 11:58

Belediye Başkanı Bozkurt Hocalı şehitlerini andı

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, insanlık tarihinin en acımasız katliamlarından biri olan Hocalı Katliamının üzerinden 29 yıl geçse de acısının ilk günkü gibi tazeliğini koruduğunu belirtti.Ermenilerin 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında toplu şekilde kıyım yaptığını anımsatan Başkan Çetin Bozkurt, bu katliamın insanlık tarihinin kara bir lekesi ve insanlık suçu olduğuna işaret etti.Başkan Bozkurt mesajında şu görüşlere yer verdi:“Ermeniler, Hocalı’da 63’ü çocuk, 613 Azerbaycanlı kardeşimizi hunharca katletti.

Yurthaber 26-02-21 11:32

2 yılı aşkın süredir izleniyordu! Ölü halde bulundu

Antalya açıklarında ölü halde bulunan Akdeniz foku, otopsi için Akdeniz Üniversitesi'ne teslim edildi. 2 yılı aşkın süredir foku izlediğini belirten sualtı film yapımcısı Alican Abacı, "Üzerindeki lekelerden tanıyorum. Çok üzüldüm. Umarım otopside ölüm sebebi bir an önce ortaya çıkar. Üzerindeki lekelerin egzama lekesi olduğunu düşünüyorduk" dedi.

Haber 17-01-21 15:04

Bebeklerde doğum lekesi neden olur? Doğum lekesi türleri nelerdir?

Farklı renk ve şekillerde bebeklerde doğum lekesi neden olur gibi aklınıza takılan soruların yanıtları için yazımıza göz atın.

Kadin 18-12-20 14:14

Kan lekesi nasıl çıkar? Kurumuş kan lekesi nasıl çıkarılır?

Hayatın neresinde kan lekesi ile uğraşılacağı hiçbir zaman belli olmaz, fakat başınıza böyle bir şey gelirse ne yapmanız gerektiğini bilmeniz sizin yararınıza olacaktır. Etkili sonuçlar alınabilir, hem de çok kolay uygulamalarla...

Kadin 16-12-20 09:22

Üzerinde kan lekesi olan yumurta yenir mi?

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan yumurta, güçlü bir protein kaynağı. Bazı yumurtaları kırdıktan sonra ortaya çıkan kan lekesi, birçok tüketiciyi şüpheye düşürüyor. Peki, kan lekesi olan yumurtayı yemek sağlığa zarar verir mi?

Yemek 15-12-20 14:15

Şaşkına döneceksiniz! Musluklarınızı ayna gibi yapıyor unu serpin ve...

Sürekli ıslak ve nemli bir ortamda olan musluklarda zaman içerisinde su ve kireç lekesi oluşmaya başlar. Hatta zaman içerisinde paslanmalar da görebilirsiniz. Kimyasal madde kullanmaktansa evde hem ekonomik hem de sağlıklı doğal yöntemlerle hijyen sağlamanız mümkün. İşte muslukların güzelliğini tekrar ortaya çıkarabilecek püf noktalar…

Kadin 24-11-20 09:43

Mürekkep lekesi elden, halıdan ya da koltuktan nasıl çıkar? En hızlı nasıl temizlenir?

Temizlik işlerinin en zorlu kısımlarından biri de hiç şüphesiz, çıkmak bilmeyen lekeler ile uğraşmak zorunda kalınan durumlardır. Bu tür lekeler arasında bulunan mürekkep lekesi de çoğu zaman el ya da bulaştığı herhangi bir yüzeyden çıkarılması son derece zorlu bir lekedir.

Kadin 18-11-20 12:01

Yapışkan lekeleri nasıl çıkartılır? Yapışkan lekesi çıkarma yöntemleri

Eşyaların üzerinde kötü bir görünüm oluşturan bant, etiket, yapıştırıcı gibi ürünlerin izlerini kolay bir şekilde çıkarmanın yollarını birlikte inceleyelim.

Kadin 11-11-20 15:15