Reyhan Uzun Haberleri

İngiltere Merkez Bankası, politika faizinde değişikliğe gitmedi

İngiltere Merkez Bankası, politika faizinde değişikliğe gitmedi. PPK özetinde "Para politikasının, PPK'nin görev alanı doğrultusunda enflasyonu orta vadede sürdürülebilir bir şekilde yüzde 2 hedefine geri döndürmek için yeterince uzun bir süre kısıtlayıcı kalması gerekecek" denildi.

Finans 2024-05-09 15:00:41

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll tribündeki yerini aldı! Tarzına sosyal medyadan yorum yağdı... Ne yaptığını iyi biliyor

2023 yılında Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribünde tercih ettiği cesur kıyafetlerinin sonrasında adından söz ettirmeye başlayan eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll bu kez Şampiyonlar Ligi maçı için tribündeki yerini aldı. Forma, tayt ve uzun çizmeleriyle yaptığı kombini beğeni toplayan Knöll övgü dolu yorumlar da aldı.

Trend 2024-05-09 11:03:12

Müstehcen sahneleri oğlu çekmişti! Elizabeth Hurley galada eski sevgilileriyle...

İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley'nin, 21 yaşındaki oğlu Damian'ın yönettiği filmde müstehcen sahnelerde olması uzun zamandır konuşuluyor. Hurley Londra gösterimindeki tarzı ve eski sevgililerinin filmi izlemeye gelmesiyle yeniden adından söz ettirdi.

Magazin 2024-05-09 08:18:19

Sivas'ta 3,8 metrelik ekmek yapan fırıncı sosyal medyadaki yorumlardan sonra daha uzun ekmek üretti

Sivas'ın Zara ilçesinde fırın işleten Erdoğan Çiçek, daha önce ürettiği 3 metre 80 santimetrelik ekmeğe sosyal medyadaki "neden 4 metre değil" yorumlarının ardından 4 metrelik bir ekmek daha yaptı.

Yemek 2024-05-09 00:34:06

Diğer Haber Etiketleri

İngiltere Merkez Bankası faiz sosyal medya Model Oyuncu yaşında Elizabeth Hurley ekmek Sivas Kartal haraç evlilik istedi Rasim Ozan Kütahyalı Nagehan Alçı ümit zileli Ajda Pekkan turu karakteri Serdar Ortaç ünlü oyuncu Merve Boluğur İstanbul Boğazı viral enfeksiyon öksürük astım Adana altın fiyatları gram altın çeyrek altın baget Fransa rekor Guinness Rekorlar Kitabı yapay zeka sora klip somun ekmek hücre hücreler ilik mon uyku melatonin melatonin hormonu uyumak Hadise çocuk gelin dava İsrail refah partisi Filistin gazze şeridi ele sevgilisi Bella Hadid silah İstanbul teşkilat emniyet trt Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal arka sokaklar Şevket Çoruh evlendi Berdan Mardini Ceyda Düvenci Bülent Şakrak cinsiyet değiştirme ameliyatı cinsiyet değiştirme İrlanda Oktay Kaynarca söyledi kurtlar vadisi Sharon Stone ünlü şarkıcı İrem Derici Hülya Avşar magazin Serenay Sarıkaya mert demir kumpir Kira patates hava durumu sağanak yağış haberler Çin kulübe işkence Avustralya Altın Fed Göz özofajit Mide‎ Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel ak parti CHP ak parti genel merkezi domates fidesi nasıl dikilir Kayseri sıra kuyruk doğukan güngör Sıla Türkoğlu Alp Navruz Ahmet Kural Murat Cemcir Cem Garipoğlu Münevver Karabulut Hande Ataizi Boran Kuzum Farah Zeynep Abdullah bihter seçim anketi Yeniden Refah Partisi Seda Sayan Solmaz Çiros columbia columbia polar püf noktası tarifi makaron tarifi hepatit c kurdeşen Pelin Sönmez Şanlıurfa Güngören

Kartal'da haraç vermeyen lokantaya silahlı saldırı! İş yeri sahibi isyan etti! 5-6 aydır dükkana gelip tehditle haraç istiyorlar

İstanbul'un Kartal ilçesinde bir lokantaya uzun namlulu silahla düzenlenen saldırıda bir kişi yaralandı. Saldırının haraç vermemeleri nedeniyle yapıldığını ifade eden lokanta sahibi Muhammet Ali Ataş, "Bir kaç defa geldiler, haraç istediler. Bizde vermeyeceğimizi dile getirdik. 5-6 aydır dükkan basmalar, hakaretler silah çekmeler, eşya fırlatmalar yaşanıyor. Şikayetçi olduktan bir gün sonra serbest kaldılar. Kurşunlamaya 3 kişi geldiler, pompalı silahla ateş ettiler" dedi.

Haber 08-05-24 21:57

40 milyon liralık tazminat çok konuşulmuştu! Nagehan Alçı'dan eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya olay gönderme... Canlı yayında bomba anlar

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı 13 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl tek celsede bitirdi. Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği de uzun süre konuşuldu. Alçı şimdi de eski eşine canlı yayında yaptığı bir gönderme ile olay oldu...

Magazin 08-05-24 15:24

Ajda & arkadaşları 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda! Süperstar'a birbirinden ünlü arkadaşları eşlik edecek

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu’nda uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir konsere imza atacak. JRO Yatirim ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu olağanüstü konserde Süperstar’a Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang gibi birbirinden ünlü isimler eşlik edecek.

Magazin 07-05-24 20:44

Merve Boluğur yatırımını oraya yapacak! Arsa arayışına başladı

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur son olarak Serdar Ortaç ile fotoğrafını paylaşmış ve yeni bir şarkı için görüşme aşamasındayız demişti. Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Boluğur şimdi de yatırımlarıyla gündem oldu. Boluğur gayrimenkul yatırımı için arsa arayışında olduğunu açıkladı.

Magazin 07-05-24 15:43

GÜNCELLEME 2 - İstanbul Boğazı'nda karaya oturan yük gemisi kurtarıldı

İstanbul Boğazı'nda karaya oturan yük gemisi uzun süren çalışmalar sonucunda kurtarıldı.

Yurthaber 07-05-24 15:08

Gece öksürüklerine dikkat! Uzmanı uyardı: Bu hastalığın habercisi olabilir! Her yıl 450 binin üzerinde ölüme yol açıyor

Astımın dünyada 260 milyondan fazla kişiyi etkileyen ve her yıl 450 binin üzerinde ölüme yol açtığı bilinen kronik bir hastalık olduğunu söyleyen İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Zeynep Mısırlıgil, “Hastalık; tekrarlayan öksürük, nefes darlığı, göğüste baskı hissi, hırıltılı-hışıltılı solunum gibi yakınmalarla kendini gösterir. Bu yakınmaların tekrarlaması ve uzun sürmesi astımın habercisi olabilir. Gece veya sabaha karşı öksürük ve nefes darlığı ataklarında artma olur” dedi.

Kadin 07-05-24 12:20

Seyhan polisi silaha geçit vermiyor

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir haftada yaptığı operasyonlarda 1’i uzun namlulu, 1’i otomatik olmak üzere 43 ruhsatsız silah, 10 av tüfeği, 8 kurusıkı tabanca ele geçirirken 14 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 07-05-24 11:30

Altın fiyatlarında jeopolitik gerilim alarmı! Uzman isim uyardı, beklentileri açıkladı: 'Bu seviyeler orta ve uzun vadede...' (7 Mayıs gram altın, çeyrek altın ne kadar?)

Altın fiyatlarında son dakika... Orta Doğu'da jeopolitik gerilimler yeniden tırmandı.İsrail ordusu, Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Gazze'nin Mısır'a açılan sınır kapısının Filistin tarafını ele geçirdiğini duyurdu. Jeopolitik gerilimlerin ardından altın fiyatlarının yönü ne oldu? 7 Mayıs Salı Günü gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 07-05-24 09:54

Dünyanın en uzun baget ekmeği rekoru kırıldı!

Fransa'da fırıncıların pişirdiği 140 metrelik ülkenin geleneksel baget ekmeği, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Yemek 07-05-24 07:07

Yapay zekâ hiç bu kadar çarpıcı olmamıştı: Tamamen yapay zekâ görüntüleriyle üretilmiş en uzun klip yayınlandı!

Bağımsız sanatçı Washed Out'un yeni müzik videosu tamamen yapay zekâ görüntüleriyle üretildi. Video, tamamen yapay zekâ tarafından oluşturulan en uzun video klip olarak kayıtlara geçti. Klibin arkasından ise OpenAI'nın metinden video oluşturan yapay zekkâ modeli Sora'nın ismi çıktı.

Haber 06-05-24 17:48

Boyundan büyük! 7 saatte tek başına yaptı... Devasa somun ekmek

Sivas’ta bir fırıncı 3 metre 80 santim uzunluğunda, boyundan uzun somun ekmeği üretti. Fırıncı ekmeği 7 saatte tek başına yaptığını söylerken 130 tekli ekmeğe karşılık geldiğini ve 30 kilo unla hazırladığını söyledi. Fırıncı, ekşi mayalı olan bu ekmeğin 10 gün boyunca taze kalacağını da belirtti.

Haber 06-05-24 15:39

Aman dikkat bu alışkanlıklar derin uykuyu bozuyor! Kaliteli bir uyku için o saatlerde yatağa gidin

Kişinin kaliteli bir uyku alabilmesi için yeterli "melatonin" hormonu üretimi gerektiği ancak modern şehir hayatıyla gün ışığından ziyade uzun süre ofis ortamında mavi ışığa maruz kalınmasının melatonin metabolizmasını bozduğu belirtildi. Türk Toraks Derneği 2. Başkan Yardımcısı ve Uyku Bozuklukları Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, sağlığın korunması için düzenli ve kaliteli uykunun büyük önem taşıdığını söyledi.

Kadin 06-05-24 15:31

Hadise'nin cesur dans performansı sosyal medyayı salladı! Garip bir dans

Hadise son dönemlerde cesur sahne tarzları ve danslarıyla çok konuşuluyor. Ünlü şarkıcının kot şortu ve uzun çizmeleriyle yaptığı dans yine çok konuşuldu. Hadise'nin dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-05-24 15:21

Türkiye günlerce konuştu! 6 yaşında evlendirme skandalında yeni gelişme: Tarih değişti

Türkiye'nin uzun bir süre gündeminden düşmeyen 6 yaşında evlendirilme davasında kararın İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatima Gümüşel’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sanık avukatlarının mazeretli şekilde katılmamaları nedeniyle 10 Haziran’a ertelendi.

Haber 06-05-24 11:51

Korkulan oluyor! İsrail'den Refah hamlesi: Ordu çağrıda bulundu

Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah, uzun zamandır Gazzelilerin sığındığı tek liman konumunda. Uluslararası kamuoyunda günlerdir İsrail'in Refah'a kara harekatı düzenleyeceğine yönelik bir düşünce vardı. Bu düşünce artık gerçekleşmekten bir adım uzakta... İsrail ordusu Refah kentinin doğusundaki Filistinlilere bölgeyi boşaltma çağrısı yaptı.

Haber 06-05-24 09:27

Podyumların en çok aranan isimlerinden... Bella Hadid modelliği bıraktı! Şehir hayatını terk edip...

Uzun yıllardır mücadele ettiği Lyme hastalığı nükseden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Bella Hadid şaşırtan bir karar verdi. Hadid, modelliği bırakarak şehir hayatını da terk etti.

Magazin 06-05-24 08:40

Emniyet 'Teşkilat'ın silahlarını yakaladı! Sosyal medyada gündem oldu, gerçek sonradan ortaya çıktı

İstanbul'da polisler tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçtan onlarca uzun namlulu silah çıktı. Bir oda dolusu silah görüntüleri, sosyal medyada gündem oldu. "Çok sayıda uzun namlulu silah ele geçirildi" paylaşımlarıyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü de açıklamada bulundu. Gerçeğin sonradan ortaya çıktığı görüntülerle ilgili TRT'nin Teşkilat dizisi detayı ise dikkat çekti.

Haber 05-05-24 15:05

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun aşk pozlarında o detay dile düştü! Hemen paylaşım yaptı

Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından eşiyle romantik karelerini paylaştı. Sinem Kobal'ın ayağı ise sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 05-05-24 14:35

Arka Sokaklar'da Mesut komiser bir döndü pir döndü! Yatakta karşılama sahnesi gündem oldu

Ekranların en uzun soluklu dizisi olan ve büyük bir ilgiyle izlenen Arka Sokaklar'da Mesut Komiser'in diziye yeniden dahil olması çok konuşulmuştu. Hem duygusal hem de komik anlar yaşanan dizinin yeni bölümünde Mesut Güneri ile Hüsnü Çoban'ın yatakta karşılama sahnesi gündem oldu.

Magazin 04-05-24 15:04

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Berdan Mardini'den evlilik açıklaması geldi

Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan Berdan Mardini'nin kendisinden yaşça küçük Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açması uzun süre gündem olmuştu. Genç sevgilisi ile el ele görüntülenmekten hiç çekinmeyen Mardini'den evlilik açıklaması geldi.

Magazin 04-05-24 12:50

Bülent Şakrak ile boşanmasıyla gündemdeydi! Ceyda Düvenci Pınar Sabancı'ya konuk oldu! 'Regl' yorumu sosyal medyayı salladı

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılığı uzun süre konuşuldu. Boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açan Ceyda Düvenci son dönemde özel hayatıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her adımı olay olan ünlü isim bu defa Pınar Sabancı'nın YouTube programına konuk oldu. Düvenci'nin 'regl' yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-05-24 12:06

Erkek olmak için cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdi! Pişman oldum dedi... Beş yıl sonra tekrar kadına döndüm

İrlanda'da yaşayan Sinead Watson isimli bir kadın on yıldan uzun bir süre önce cinisyet bunalımı yaşadı ve 20'li yaşında cinsiyet değiştirme ameliyatı yaptırdı. Uzun ve yoğun geçen cinsiyet değiştirme sürecinin sonrasında Sean'a dönüşen Watson, pişman olduğunu dile getirerek yeniden kadına oldu.

Trend 04-05-24 11:23

Sharon Stone yıllar sonraki Kurtlar Vadisi itirafıyla çok konuşuldu! Dizinin senaristinden yanıt gecikmedi

ABD'li ünlü oyuncu Sharon Stone'un, 2005'te Andy Garcia ile birlikte konuk oyuncu olarak rol aldığı 'Kurtlar Vadisi' hakkındaki açıklamaları uzun süre konuşuldu. Stone'un açıklamalarına dizinin senaristi Bahadır Özdener'den yanıt gecikmedi.

Magazin 04-05-24 11:11

İrem Derici'nin itirafını duyan Hülya Avşar dayanamadı: Ben de erkek olsam seni...

Açıklamaları ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici son olarak katıldığı Youtube programında aşk hayatıyla ilgili konuştu. Derici, " En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü" ifadelerini kullandı.

Magazin 04-05-24 10:59

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi! Görüntülemek isteyen gazeteciler darbedildi

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir bu defa bambaşka bir haberle gündeme geldi. Ünlü çifti görüntülenmek isteyen muhabirler mekandan çıkan bir kişi tarafından darp edildi. Yaşanan korkutucu anlardan sonrası iki isimden de özür mesajı geldi.

Magazin 04-05-24 09:55

Canlı yayına damga vuran 'kumpir' tartışması! Esnafın kazandığı parayı duyunca ne diyeceğini şaşırdı: Allah'ın patatesi ya...

Uzun süredir devam eden zam furyasıyla beraber birçok kişinin fiyat algısı da değişti. Canlı yayında yaşanan 'kumpir' tartışması bunun bir örneği oldu. Ekonomi yazarı Murat Muratoğlu kumpircilerin yıllık kazancını hesapladı. Ortaya çıkan tabloya kendi de şaşırdı. Muratoğlu şaşkınlığını, 'Allah'ın patatesi ya' sözleriyle dile getirdi. İşte dikkat çeken o anlar...

Finans 04-05-24 09:54

Hava durumu uyarısı geldi: Böylesi uzun süredir görülmemişti: 81 ilin tamamında yağış var! Kritik tarihi Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı: 15 Mayıs…

Son dakika gelen Meteoroloji verilerine göre bugün Türkiye’nin 81 ilinin tamamında yağış bekleniyor. Sıcaklıklarında 2 ila 4 derece azalması beklenirken 15 il için ayrıca sarı kodlu uyarı geçildi. Bu illerde yağış daha kuvvetli olacak. Prof. Dr. Orhan Şen de yaptığı uyarıda kuvvetli yağışın sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kısa süreli fırtına oluşturabileceğini belirterek uyardı. Şen ayrıca hava sıcaklıklarının artacağı tarihi de duyurdu. İşte hava durumu haberinin detayları...

Haber 04-05-24 07:56

Halini görenlerin acıdığı 8 çocuk babasının karanlık sırrı tüyler ürpertti: Evindeki kulübeye köpek tasmasıyla zincirlemiş!

Sekiz çocuğunu güç koşullarda yetiştiren babanın acıklı hikayesi sosyal medyada viral oldu. Ancak göz yaşartan bu hikayenin perde arkasından bambaşka ve kapkaranlık bir gerçek çıktı, sosyal medya bir kez daha yıkıldı. Çin'deki küçük bir köyde yaşayan adamın evine giden blog yazarı, harap bir kulübenin içinden izlendiğini fark edince uzun yıllar süren köpek tasmalı işkence dehşeti gün yüzüne çıktı!

Trend 03-05-24 15:42

Tatilden döndükten sonra kabusu yaşadı! Yaygın semptomları görmezden geldim; neredeyse ölüyordum

Avustralya'nın Queensland bölgesinde uzun bir tatilden sonra Galler'deki evine dönen 18 yaşındaki Claudia Gill baş ağrısı, yorgunluk ve çınlama sesi gibi semptomlar yaşadı. Yaşadığı belirtileri ilk başta ciddiye almadığını dile getiren Gill, Meningokok hastalığına yakalandığından habersizdi. Ölümcül hastalığına dair insanları uyarmak istediğini dile getiren Gill, "O kadar hızlı gelişti ki... oldukça korkutucuydu" dedi.

Trend 03-05-24 14:48

Altın fiyatlarının odaklandığı veri açıklandı! Uzman isim Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti! 'Orta ve uzun vadede...'

Altın, dolar, borsa, kripto para... Küresel piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararının açıklandı. Altın fiyatları kararın ardından yükselse dün kısmi geri çekilmeler yaşadı. Peki bundan sonra altında seyir nasıl olacak? Düşüşler devam eder mi? (3 Mayıs Cuma gram altın çeyrek altın ne kadar?)

Finans 03-05-24 09:28

Uzman isim uyardı: Uzun süre kullanımı organ hasarına yol açıyor!

Mide koruyu ilaçlar hakkında çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Gastroenteroloji Kliniği Uzmanı Prof. Dr. Yusuf Serdar Sakin, mide koruyucu ilaçların uzun süre kullanımının organ hasarlarına neden olabileceği uyarısında bulundu.

Kadin 03-05-24 08:43

Tarihi görüşmeye damgasını vuran anlar: Özel, Erdoğan'a o fotoğraf ile mektubu verdi! 'Mülakat' detayı da dikkat çekti

AK Parti ve CHP liderleri 8 yıl sonra ilk kez görüştü, siyasetin gündemine damgasını vuran Erdoğan-Özel görüşmesinden merak edilen ayrıntılar ortaya çıktı. Liderlerin hediyeleşme merasiminin ardından Özgür Özel'in Erdoğan'a verdiği fotoğraf ile mektup da dikkat çekti. Son günlerin dillerden düşmeyen konusu yeni anayasa tartışması ve mülakat uygulaması da liderlerin masaya yatırdığı konulardandı. İşte uzun yıllar konuşulacak görüşmenin tüm ayrıntıları...

Haber 03-05-24 08:29

Bu yıl da ücretsiz dağıtıldı! 2 kilometrelik kuyruk oluştu, birbirleriyle yarıştılar, sıranın sonu görünmedi!

Kayseri’de Kocasinan Belediyesi tarafından her yıl dağıtılan domates fidelerine bu yıl da ilgi büyüktü. Ücretsiz dağıtılan fideler için vatandaşlar sabahın erken saatlerin sıraya girdi. Uzun kuyruklar oluştu.

Finans 02-05-24 14:20

Öpüşme krizi gündemdeydi... Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün setteki gerginliğinin sebebi başka çıktı! Bomba iddia

Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncuları Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu arasında öpüşme krizi yaşandığı iddiası uzun süre gündem olmuştu. Bir süredir küs olan ünlü oyuncular geçtiğimiz günlerde Cannes Festivali'ne katılmış ve orada barışmışlardı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün setteki gerginliğinin sebebi şimdi ortaya çıktı...

Magazin 02-05-24 12:59

Düğününe bile gitmemişti... Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni ortaya çıktı

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Hatta Murat Cemcir, Ahmet Kural'ın düğününe bile gitmemişti. Uzun zamandır küs oldukları bilinen yakın dostların küslük nedeni sonunda ortaya çıktı.

Magazin 02-05-24 12:31

Dikkat çeken 'morarma' detayı! Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları ortaya çıktı

Yaşandığı dönem tüm Türkiye'nin kanını donduran ve uzun süre gündemden düşmeyen Münevver Karabulut cinayetinin yankıları, yaşanan yeni gelişmelerle sürüyor. Karabulut'u vahşice öldüren ve cezaevinde intihar ettiği açıklanan Cem Garipoğlu'nun, ölüp ölmediği uzun süredir tartışma konusuydu. Garipoğlu davasında yaşanan gelişmeye göre Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları yıllar sonra ortaya çıktı. Garipoğlu'nun sağ ve sol el parmaklarındaki morarmalar dikkat çekti.

Haber 01-05-24 12:50

'Herkes görüntüyü arıyor' Bihter filmine Boran Kuzum'un çırılçıplak sahnesi damga vurmuştu! 'Sevişme sahnesiyse...' diyerek açık açık anlattı

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından uyarlanan Bihter filmi cesur sahneleri ile uzun süre gündem olmuştu. Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter'e hayat verdiği filme Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum'un çırılçıplak anları damga vurmuştu. Boran Kuzum o sahne hakkında açıklamalarda bulundu. Kuzum'un açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-05-24 12:10

Yeniden Refah'ı geride bırakıp damgasını vurdu! AK Parti'nin oy kaybı dikkat çekti: Son seçim anketine dengeler yine değişti

Sonuçları hala konuşulan tarihi 31 Mart yerel seçimlerinin ardından şimdi de çarpıcı bir genel seçim anketi geldi. CHP'nin uzun süre sonra AK Parti'yi geride bırakarak birinci çıktığı seçime damgasını vuran bir diğer parti de Yeniden Refah Partisi olmuştu. Son seçim anketi göz önüne alındığında özellikle bir partide yaşanan yüksek oy artışı dikkat çekti.

Haber 01-05-24 11:21

Evleneceksen Gel ile ünlenmişti! Seda Sayan'ın favori gelin adayı Solmaz Çiros değişimiyle şaşırttı! Son haline yorum yağdı

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı evlilik programıyla ünlenen Solmaz Çiros dansları ve güzelliğiyle adından söz ettiriyordu. Evlilik programının ardından dizilerde de rol alan Solmaz Çiros uzun zamandır ortalarda yoktu. Çiros şimdi de değişimiyle gündem oldu. Fenomen gelin adayının son haline yorum yağdı.

Magazin 01-05-24 10:27

Fiyatı 1952 TL'ye düştü! Dayanıklılığıyla size uzun yıllar eşlik edecek Columbia polar indirimde

Columbia ürünlerinin kalitesini duymayan yok sanıyoruz. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip herkes bu markadan övgülerle söz ediyor; Columbia ürünlerinin olumlu kullanıcı değerlendirmeleri binleri aşıyor. Fonksiyonel ve işlevsel ürünleriyle spor severlerin gönlünde taht kuran markanın en beğenilen ürünleri arasında da polarlar yer alıyor. Columbia Fast Trek II Erkek Tam Fermuarlı Polar Üst de onlardan biri ve kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için inceledik, işte detaylar!

Haber 01-05-24 09:45

Makaron tarifi: Makaron nasıl yapılır?

Fransız mutfağının lezzetli atıştırmalıklarından biri olan macaron ya da makaron, uzun bir süredir ülkemizde de son derece popülerdir. Birçok markette, pastanede ve lokanta menülerinde de yer alan makaronu kendi mutfağınızda da birkaç püf noktasına dikkat ederek kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 30-04-24 22:42

Hepatit C nedir? Hepatit C nasıl bulaşır, cinsel yolla bulaşır mı? Hepatit C belirtileri ve tedavisi

Hepatit C, karaciğerdeki iltihaplanmayı ve hasarı tetikleyen bir virüs nedeniyle oluşan bir karaciğer enfeksiyonudur. Dünya çapında milyonlarca insanı etkileyen bu hastalık, genellikle sessizce ilerler ve uzun vadede ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Ancak, modern tıbbın gelişimi ve farkındalığın artması ile hepatit C ile mücadelede önemli adımlar atılmaktadır. Peki, Hepatit C nasıl bulaşır?

Haber 30-04-24 21:26

Kurdeşen (Ürtiker) nedir, neden olur? Kurdeşene ne iyi gelir? Kurdeşen (Ürtiker) belirtileri ve tedavisi

Kurdeşen, tıp literatüründe urtiker olarak da bilinen, cildin aniden kırmızı, kaşıntılı şişliklerle kaplanmasıyla karakterize olan bir cilt rahatsızlığıdır. Bu şişlikler genellikle dakikalar içinde ortaya çıkar ve birkaç saat veya gün içinde kaybolabilir. Ancak bazı durumlarda, kurdeşenler uzun süreli veya kronik olabilir. Peki, kurdeşen nasıl geçer?

Haber 30-04-24 17:30

Değişimiyle çok konuşulmuştu... Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı! İddialı pozları sosyal medyayı salladı

Akasya Durağı dizisi yayınlandığı dönemde reyting rekorları kırıyordu. Dizide Dilek karakterine hayat veren Pelin Sönmez uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırtan Sönmez, sosyal medyadaki son paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 30-04-24 16:26

Şanlıurfa merkezli terör operasyonu: 13 gözaltı

Şanlıurfa merkezli 5 ilde düzenlenen terör örgütü PKKK/KCK operasyonunda, 13 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda uzun namlulu silah ele geçirildi.

Yurthaber 30-04-24 14:32