Okan Bayulgen Sevgilisi Haberleri

Bayern Münih'in yıldızı Galatasaray'ı beğendi, taraftarları çok heyecanlandırdı... Okan Buruk'tan canlı yayında transfer çağrısı! Come to Galatasaray

Alman devi Bayern Münih'in yıldızı Leon Goretzka, Instagram hesabından Borussia Mönchengladbach futbolcusu Christoph Kramer'in Galatasaray mesajını beğenmesi Sarı-Kırmızılı taraftarları oldukça heyecanlandırdı. İşte detaylar...

Spor 2024-06-10 21:29:33

Okan Buruk, Fenerbahçe'nin yeni hocası Jose Mourinho'ya meydan okudu!

Süper Lig'i şampiyon tamamlayarak kupayı müzesine götüren Galatasaray'da yeni sezon çalışmaları hız kesmeden devam ederken, Sarı-Kırmızılılar'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, verdiği bir röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Buruk açıklamasında Jose Mourinho'ya dair de konuştu. İşte o sözler...

Spor 2024-06-10 16:39:45

Antidepresan şarkısıyla tanınan Mert Demir ameliyat oldu! Sevgilisi Serenay Sarıkaya başucundan ayrılmadı

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir bir süredir aşk yaşıyor. Özel hayatlarıyla gündemden düşmeyen ikiliden Mert Demir özel bir hastanede burun ameliyatı oldu. Sarıkaya sevgilisinin başından bir an olsun ayrılmadı.

Magazin 2024-06-10 12:32:02

Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demir'i kulisten izledi! Ateşe düşmüş

Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demir'i "Kralım" notuyla paylaştı. Paylaşımı görenler "Serenay ateşe düşmüş" dedi.

Magazin 2024-06-09 14:56:06

Babaları annelerini öldürdü, kızlarının sözleri şoke etti! Dikkat çeken 'yasak aşk' detayı: 'Annemin sevgilisi vardı...'

Bursa’da Hakkı Koca (55), tartıştığı eşi Leyla Koca'yı (45), otomobilden inip uzaklaştığı sırada 4 bıçak darbesiyle öldürdü. Çiftin kızları M.K. (16) ile Ş.K. (15), ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılanan babalarından şikayetçi olmadı. Duruşmada tanık olarak ayrı ayrı ifade veren M.K. ile Ş.K., annelerinin babalarını aldattığını, Mustafa Z. isminde sevgilisi olduğunu, bazı günler onunla kaldığını, kendilerine kötü davrandığını ve babalarına sürekli hakaret ettiğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 09-06-24 11:30

Bülent Şakrak ve Serkay Tütüncü birlikte tatile çıktı! Zeynep Bastık dayanamadı... Olay yorum

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci ile boşanmasının ardından Esra Akpınar yeni bir aşka yelken açmıştı. İhanet iddialarıyla da gündeme gelen Şakrak şimdi de Zeynep Bastık'ın yeni sevgilisi Serkay Tütüncü ile tatile çıktı. Ünlü isimlerin paylaştığı tatil karesine Bastık kayıtsız kalamadı.

Magazin 08-06-24 13:18

SON DAKİKA: Galatasaray'dan KAP açıklaması geldi! İşte Okan Buruk'un yeni maaşı

Son dakika... Galatasaray geçtiğimiz günlerde 2 yıllık yeni sözleşme imzaladığı Okan Buruk'un sözleşmesinin detaylarını duyurdu. İşte detaylar...

Spor 07-06-24 19:14

Okan Buruk'tan Batshuayi ve Sacha Boey sorularına net cevap! ''Görüşmelerimiz oluyor...''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi ile ilgili açıklama yaparak dedikodulara son noktayı koydu. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho'nun takımda tutulmasını istediği Belçikalı oyuncu için Galatasaray iddiası ortaya atılmıştı.

Spor 07-06-24 12:02

Dursun Özbek'ten Erden Timur'a cevap! ''Transferleri ben yaptım, tutunacak dal ararsan mutlaka bulursun''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için imza töreni düzenlendi. Sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, kendisine sorulan Erden Timur sorusuna flaş bir cevap verdi.

Spor 07-06-24 11:48

Okan Buruk'un Jose Mourinho sözleri sosyal medyada gündeme oturdu! ''Görüşmede ben yoktum''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılı kulüple yeni sözleşme imzaladı. Basın toplantısında konuşan Okan Buruk, kendisine sorulan Jose Mourinho sorusuna esprili bir dille cevap verdi.

Spor 07-06-24 11:24

Galatasaray, Okan Buruk'a imza töreni düzenlendi! Tecrübeli çalıştırıcı 2 yıllık sözleşme imzaladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için imza töreni düzenledi. Sarı-kırmızılıların başarılı çalıştırıcısı şampiyonluğun ardından sözleşmesini uzattı. Basın toplantısında konuşan başkan Dursun Özbek, "Okan Buruk yine rakam konuşmadı, boş sözleşmeye imza attı. Biz kendisini mağdur etmeyiz, yönetim gerekeni yapacak." dedi.

Spor 07-06-24 11:04

Galatasaray, Okan Buruk ile sözleşme imzalıyor! Tecrübeli çalıştırıcının maaşı da belli oldu

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Okan Buruk bugün saat 11:00'de yeni mukavele imzalayacak. Sarı-kırmızılıların teklifini düşünmeden kabul eden başarılı çalıştırıcın maaşı da belli oldu.

Spor 07-06-24 08:01

Okan Buruk o görüntülerle ilgili ilk kez konuştu! 'Özür diliyorum'

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasındaki görüntülerle ilgili olarak teknik direktör Okan Buruk ilk kez konuştu. Buruk yaptığı açıklamada "Şampiyonluk kutlamalarında abarttığımız yerler oldu, rahatsız olduğum şeyler oldu. Özür dilemek istiyorum" dedi.

Spor 06-06-24 19:23

Wilfried Zaha Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Icardi'den sonra bir kafa karıştıran paylaşım daha: Yol ayırımı!

Galatasaray, yıldız futbolcuların sosyal medya hesabındaki hareketlilik 'ayrılık' iddialarını gündeme getirdi. Taraftarın sevgilisi Icardi'nin Instagram profilinden uzun süredir duran 'Galatasaray' başlıklı öne çıkarılan hikayeleri kaldırmasının ardından Wilfried Zaha'nın paylaşımı da olay oldu. Zaha'nın paylaşımı 'ayrılık mesajı' olarak yorumlandı.

Spor 06-06-24 14:28

Galatasaray'dan resmi açıklama geldi! Okan Buruk imzayı atıyor... İşte o tarih

Galatasaray'ın başarılı çalıştırıcısı Okan Buruk için Sarı-Kırmızılılar'dan bir açıklama geldi. Kulüpten yapılan açıklamada tecrübeli hocanın yeni sözleşmesi için bir imza töreni yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 06-06-24 13:22

Eski FBI ajanı sevgilisi Erdal Kaya'dan sessiz sedasız ayrılmıştı! Yasemin Kay Allen ayrılık sebebi sorulunca...

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar dizisine 'Dora' karakteri ile dahil olan Yasemin Allen son dönemde özel hayatıyla gündemde. Eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşk yaşayan ünlü ismin aşkı kısa sürdü. Sevgilisinden sessiz sedasız ayrılan ünlü oyuncu ayrılık sebebi sorulunca çok gerildi.

Magazin 06-06-24 09:15

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz Bodrum'da tatilde! Denizde aşka geldiler

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı olan Yasmin Erbil, Survivor All Star'dan dönen sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. İkilinin denizde aşka geldiği anlar gündem oldu.

Magazin 06-06-24 07:10

Real Madrid, Arda Güler'i küme düşmemeye oynayan takıma kiralıyor!

Real Madrid'de müthiş bir sezon geçiren Arda Güler hakkında transfer iddiası ortaya atıldı. İspanyol devinin taraftarlarının da sevgilisi haline gelen Arda Güler'in kadroda yer açılması amacıyla kiralanacağı ifade ediliyor.

Spor 05-06-24 19:01

Bolu'da evde eşini başka bir adamla yakalamıştı! Aldatılan koca sınır dışı edildi

Bolu'da yabancı uyruklu adam, eşini evde bir başka adamla yakaladı. Kocanın eve gelmesiyle birlikte adam, 3'üncü kattan aşağı atlayarak, 1. kattaki dairenin balkonuna düştü. Adam hastaneye kaldırılırken koca "düzeni bozmak" suçlamasıyla sınır dışı edildi. Evde sevgilisiyle basılan İ.H. ile sevgilisi A.M. ise Bolu'da kaldı.

Haber 04-06-24 17:13

Eski sevgilisini darp ettiği iddia edilmişti! Bahar'ın Aziz Uras'ı Demirhan Demircioğlu yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisinde Aziz Uras karakterine hayat veren Demirhan Demircioğlu daha önce eski sevgilisini darp ettiği iddiaları ile gündeme gelmişti. Konuya dair uzun süre sessizliğini koruyan ünlü isim daha sonra hakkındaki iddiaları yalanlamıştı. Demirhan Demircioğlu şimdi de yeni sevgilisi ile el ele görüntülendi.

Magazin 04-06-24 14:45

Hande Erçel sahneye çıkmakta zorlandı! Elbisesiyle zor anlar yaşarken gözler Hakan Sabancı'yı aradı

ELLE Style Awards 2024 ödül törenine Hande Erçel ve sevgilisi Hakan Sabancı beraber katılarak gündem oldu. Çiftin gergin hallerinin yanında Hande Erçel'in zor anları da geceye damga vurdu.

Kulis 04-06-24 08:33

Aslı Bekiroğlu çok açık sözlü! Önce fantezi itirafı yaptı ardından...

Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan ile olan müstehcen fotoğraflarının sosyal medyaya sızdırılması bir dönem çok konuşulmuştu. Oyuncu son olarak katıldığı Melis İşiten'in Zaten Şov programında da yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Magazin 03-06-24 08:08

Yeterince içimde tuttum diyerek patladı! Zaha'dan Okan Buruk'a olay sözler... Kısa süre içinde sildi

Galatasaray'daki performansıyla beklentilerden uzak bir performans sergileyen Wilfried Zaha, sosyal medyada kendisine yöneltilen bir soruya verdiği yanıtla gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 03-06-24 00:38

Nagehan Alçı'dan boşanan Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeni aşkı bakın kim çıktı

Gazeteci Nagehan Alçı ile bir süre önce boşanan Rasim Ozan Kütahyalı aşk pozunu paylaşınca gündem olmuştu. Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeni sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 02-06-24 14:32

Gönül Dağı setinde tanışıp sevgili oldular! Berk Atan ve Sude Zülal Güler’den aşk pozu

'Kazara Aşk', 'Gülümse Kaderine', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Mayıs Kraliçesi' gibi birçok projede rol alan Sude Zülal Güler sevgilisi Berk Atan ile aşk pozuyla gündeme geldi.

Magazin 02-06-24 09:59

Galatasaray’da Dries Mertens gelişmesi! Kararını verdi; Gelecek sezon...

Galatasaray’da çok önemli bir gelişme daha yaşandı. İlerleyen yaşına rağmen gösterdiği başarılı performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Dries Mertens’in 1 yıl daha Galatasaray'da olacağı öğrenildi. Belçikalı futbolcuyla önümüzdeki günlerde yeni sözleşme imzalanacak.

Spor 01-06-24 13:34

Sevgilisini önce öptü sonra zehirleyerek öldürdü! Güvenlik kamerası görüntüleri ölümünden önceki son anlarını böyle kaydetti... Cesedi günlerce evde sakladı

Brezilya'da Julia Cathermol isimli bir kadın sevgilisi Luiz Ormond'u zehirleyerek öldürmeden önce güvenlik kamerasına yakalandı. Erkek arkadaşının evine bir tabak pudingle giden genç adın sevgilisini önce asansörde öptü ardından ise zehirli tatlıyı yemesini büyük bir sakinlikle izledi. Ormond'un ölümünden önceki son anları asansörde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye çekildi.

Trend 01-06-24 09:38

Aşk kısa sürdü... Yasemin Kay Allen ve eski FBI ajanı sevgilisi Erdal Kaya sessiz sedasız ayrıldı

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar dizisine 'Dora' karakteri ile katılan Yasemin Allen son dönemde özel hayatıyla gündemdeydi. Eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşk yaşayan ünlü ismin mutluluğu kısa sürdü. Allen'ın sürpriz birlikteliği sona erdi.

Magazin 01-06-24 09:27

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk sevgilisi Samet Vuruşan ile ilk kez görüntülendi! O soruyu yanıtsız bıraktı

Duy Beni dizisiyle hafızalara kazınan oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Her paylaşımı çok konuşulan Soytürk bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Bir süredir Samet Vuruşan ile aşk yaşayan Soytürk, Berkay konserinde sevgilisi ile ilk kez görüntülendi.

Magazin 01-06-24 09:13

Okan Buruk'un gündem olan küfürlü tezahüratına Mahmut Uslu'dan çok sert cevap! O şarkıyı...

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde bulunan Mahmut Uslu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Florya'daki şampiyonluk kutlamalarında küfürlü 'şinanay' bestesine eşlik etmesi hakkında çok sert sözler söyledi.

Spor 30-05-24 09:36

Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Nergis Kumbasar'a soruldu! Eski eşten olay sözler

Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı ilişki ailesi tarafından istenmemişti. Mehmet Ali Erbil'in özel hayatı eski karısı Nergis Kumbasar'a da soruldu. Ünlü isim verdiği yanıtla kısa sürede gündem olmayı başardı.

Kulis 30-05-24 07:29

Ankara'da sevgili dehşeti! Tabanca ile öldürüp, intihar etti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde sevgili dehşeti yaşandı. 42 yaşındaki S.Ö, tartıştığı sevgilisi S.D.’yi tabanca ile vurduktan sonra aynı tabancayla intihar etti.

Haber 29-05-24 21:46

Hadise'nin mayo tarzı sahne seçimi olay oldu! Eski sevgiliden olay gönderme

10. Yıl Marşı’nı söylerken üzerindeki kıyafeti çok tartışılan Hadise’ye eski sevgilisi Sinan Akçıl’dan olay gönderme geldi. Hadise'nin eteği eksik kalmış gibi duran görüntüsü gündemde.

Magazin 29-05-24 07:09

Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği'nden Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk hakkın suç duyurusu!

Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk hakkında "küfürlü tezahürat yaptığı" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulduklarını açıkladı.

Spor 28-05-24 11:36

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan ile Popstar Mehtap’ı dinlemeye gitti! O anlar sosyal medyayı salladı! 'Bakmamak için direniyor'

67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile bir süredir aşk yaşıyor. Aşkları tam gaz devam eden ikili son olarak Popstar yarışması ile ünlenen Mehtap’ı dinlemeye gitti. Erbil ve sevgilisine özel ilgi gösteren Mehtap'ın yanlarına gelip şarkı söylemesine rağmen ortamdan tamamen kopuk olan Mehmet Ali Erbil'in o anları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu...

Magazin 28-05-24 11:10

İhanete uğradığı söylenmişti… Ceyda Düvenci sevgilisi Güçlü Mete ile ilk kez görüntülendi! El ele poz verdi

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılık sebebi ihanet olarak gösterilmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı iddiaları uzun süre konuşulmuştu. Boşanmanın ardından aşka küsmeyen Ceyda Düvenci, Güçlü Mete ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çift ilk kez el ele görüntülendi...

Magazin 28-05-24 10:42

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü evlendi! İşte nikahten ilk kareler

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe- Galatasaray derbisinde attığı golle adından söz ettirmişti. Yıldız futbolcudan müjdeli haber geldi. Ünlü futbolcu moda tasarımcısı sevgilisi Serra Pakdemir ile dünyaevine girdi.

Magazin 28-05-24 09:47

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la romantik paylaşım! Öpücük pozunu paylaştılar

Survivor yarışmasında yaptıkları ile çok konuşulan Yiğit Poyraz’la uzun bir süredir aşk yaşayan Yasmin Erbil, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Son olarak sevgilisinin kendisini öptüğü pozu paylaşan Erbil, sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 28-05-24 09:10

Galatasaray'da Dursun Özbek'in ilk hamlesi Okan Buruk! İmzalar atılıyor... 2 yıllık sözleşme

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde yapılan seçimli genel kurulda tekrar başkan seçilen Dursun Özbek'in ilk hamlesi belli oldu. Özbek, başarılı teknik adam Okan Buruk'un yeni sözleşmesini önüne koymaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 28-05-24 08:51

Okan Buruk'un görüntüleri sosyal medyada infial yarattı! Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösteriyor...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, taraftarıyla buluştu. Florya'da yapılan coşkulu kutlamaya Okan Buruk damga vurdu. Taraftarların hep bir ağızdan argo kullandığı anlara Okan Buruk'un da eşlik etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Spor 27-05-24 10:56

Florya'daki şampiyonluk kutlamasında Icardi şov! Ali Koç yazan formayı giydi, 'Fener ağlama' tezahüratı yaptı

Galatasaray, Süper Lig'de 102 puanla şampiyonluğa ulaştı. Konyaspor deplasmanından 3 puanla dönen Okan Buruk'un öğrencilerini Florya'da sarı-kırmızılı taraftarlar karşıladı. Şampiyonluk kutlamalarına yıldız futbolcu Mauro Icardi damga vurdu. Icardi; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yazan formayı giydi, 'Fener ağlama' tezahüratı yaptı.

Spor 27-05-24 06:27

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye olay gönderme! ''Hedefimiz 5. yıldız, gerçek 5. yıldız, bunun altını çizmek lazım''

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, şampiyonluk sonrasında açıklamalar yaparak Fenerbahçe'ye 5. yıldız göndermesinde bulundu. Buruk, ""Hedefimiz 5. yıldız, gerçek 5. yıldız, bunun altını çizmek lazım. Bizde her şeyin gerçeği var. Şampiyonluğun da, yıldızın da gerçeği." dedi.

Spor 26-05-24 22:09

Galatasaray'da Okan Buruk'tan taraftarlara mesaj var!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kariyerinde 3. kez Süper Lig’de şampiyonluk sevincini yaşadı. Buruk’un bunların 2’sini sarı-kırmızılılarla, 1’ini de Başakşehir ile kazandı. Okan Buruk, şampiyonluk sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor 26-05-24 21:45

SON DAKİKA: Trendyol Süper Lig'de 2023/2024 sezonu şampiyonu Galatasaray!

Son dakika... Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar aldığı skorla birlikte şampiyonluğa ulaştı. Ligin son haftasında bu mutluluğu yaşayan Galatasaray toplamda 24. şampiyonluğunu elde etti. Müthiş bir sezona sahne olan 2024 yılında uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak bir şampiyonluk yarışı yaşandı. Okan Buruk'un rekorları teker teker kırdığı Galatasaray'da Konyaspor maçının ardından büyük mutluluk yaşandı.

Spor 26-05-24 21:00

Okan Buruk'tan kritik Konyaspor maçı öncesi iki sakatlık açıklaması!

Galatasaray'ın Konyaspor mücadelesi öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Okan Buruk, Nelsson ve Kerem Demirbay'ın son durumunu açıkladı. İşte detaylar...

Spor 26-05-24 18:45

Ergin Ataman'dan Galatasaray'a ve teknik direktör Okan Buruk'a Konyaspor maçı öncesi mesaj

Basketbolda THY EuroLeague Final Four organizasyonunda pazar günü finalde Real Madrid ile karşılaşacak Panathinaikos AKTOR'da başantrenör Ergin Ataman, kupayı yedinci kez kazanmak istediklerini söyledi. Ataman, taraftarı olduğu Galatasaray ve teknik direktör Okan Buruk'a da Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Spor 25-05-24 17:12

Sevgilisini paylaşmıyordu... Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın Cannes pozları olay oldu! Son hamlesi şaşırttı

Son olarak Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı 'Bambaşka Biri' dizisiyle ekranlarda yer alan Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile Cannes'a gitti. Ünlü çiftin aşk dolu pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Hakan Sabancı'nın peş peşe yaptığı paylaşımlar herkesi şaşırttı.

Magazin 24-05-24 15:46

Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Fatih Terim'den Okan Buruk'a sürpriz telefon!

Galatasaray'ın 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği maçta Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olması camiada büyük üzüntü yaratırken, Sarı-Kırmızılılar'ın efsanelerinden Fatih Terim derbi karşılaşması sonrası Okan Buruk'a telefon açtığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 23-05-24 20:31

Can Tunaboylu sevgilisini darp ettiği iddialarıyla gündemdeydi! Savunmaları gündem oldu

Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Eskiz adlı müzik gruplarının gitaristi Can Tunaboylu, sevgilisi şarkıcı Aybike Çelik’i darp ettiği iddialarıyla gündemdeydi. İlk duruşmaya çıkan Can Tunaboylu "Ayağa kalktım ve kollarımı açtım. Sanırım bu sırada elim müştekinin yüz bölgesine gelmiş" diyerek kendini savundu.

Magazin 23-05-24 14:53