Ismi Lazim Degil Haberleri

Tek gecelik ilişkiden sonra arabasını, parasını ve cep telefonunu çaldırdı! Hırsızı sosyal medyadan arayınca gündem oldu

İsmi açıklanmayan 19 yaşındaki Taylandlı bir kadın Pattaya'daki bir otelde tek gecelik ilişki yaşadıktan sonra arabasını, parasını ve cep telefonunu çaldırdı. 19 yaşındaki kurbanın arkadaşı sosyal medyadan "Lütfen yardım et. Arkadaşım bir adamla tatil köyüne gitti. Beyaz S... marka arabasıyla kaçmadan önce arkadaşımın çantasını, kredi kartlarını, kimlik kartını ve kozmetik ürünlerini içeren siyah çantasını çaldı" diyerek hırsızın bulunması için yardım istedi.

Trend 2024-05-23 11:07:08

3 yıl boyunca bozuk para biriktirdi! 4 su şişesi dolusu bozuk parayla ev peşinatını ödedi... Tek tek saydılar

Endonezyalı bir adamın, Doğu Java'nın Banyuwangi kentinde bir ev satın almak için peşinat verdiği sırada ödemeyi 4 su şişesi dolu bozuk parayla yapınca TikTok'un ilgisini çekti. İsmi Pak İmam olarak açıklanan adamın ödeme şekli sosyal medyada viral olunca yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 2024-05-22 14:23:12

Anne ve babası telefonuna el koyan 16 yaşındaki çocuk katliam yaptı! Ebeveynlerini ve kardeşini öldürdü... İki gün boyunca cansız bedenleriyle kaldı

Brezilya'nın Sao Paulo kentinin Vila Jaguara bölgesinde ismi açıklanmayan 16 yaşındaki bir çocuk anne ve babasının telefonuna el koyması üzerine adeta öfke nöbeti yaşadı. Ebeveynlerini ve kız kardeşini vurarak öldüren çocuk iki gün boyunca ailesinin cansız bedeniyle birlikte yaşadı. Sonunda ise suçunu polise itiraf etti.

Trend 2024-05-22 11:46:47

PKK'nın kritik ismi Manisa'da yakalandı!

Manisa'da terör örgütü PKK'ya yönelik polis tarafından düzenlenen operasyonda, PKK'nın sözde özel kuvvetler birimi grup komutanı F.E.H. (33), yakalanıp, tutuklandı.

Haber 2024-05-21 23:06:46

Metronun ortasında koşup dans etmeye başladı! Diğer yolcuların şaşkın bakışlarına aldırış etmedi... Sosyal medyada gündem oldu

Hindistan'ın Delhi metrosunda kaydedilen bir görüntü kısa sürede Twitter'ın gündemine yerleşmeyi başardı. Görüntülerde ismi açıklanmayan genç bir kız hareket eden metronun içinde önce koşmaya başladı ardından ise metro direklerine tutunarak dans etti. Diğer yolcuların şaşkınlıkla takip ettiği anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 21-05-24 11:08

Dominik'te aralarından su sızmıyordu! Aleyna Kalaycıoğlu elenir elenmez bakın ne yaptı! Adadaki o ismi...

Survivor All Star'ın son elemesinde yarışmaya veda eden isim Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Dominik'ten İstanbul'a dönen Kalaycıoğlu elenir elenmez sosyal medyada yaptığı bir hareketle dikkat çekti. Bir süre paylaşım yapmayan ünlü isim adadaki yakın arkadaşını takipten çıktı.

Magazin 18-05-24 14:40

Beşiktaş Sergen Yalçın ile görüştü! Başarılı hocanın şartları belli oldu

Beşiktaş'ta yeni hoca arayışları devam ederken listenin 1 numaralı ismi Sergen Yalçın... Yönetim Yalçın ile görüşmeler yaparken başarılı hocanın şartları belli oldu. İşte detaylar...

Spor 17-05-24 10:52

Metronun ortasında bir anda kalkıp dans etmeye başladı! Görenler duruma anlam veremedi... Bu neydi şimdi?

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olarak viral olmayı başardı. Görüntülerde ismi açıklanmayan genç bir kızın hareket eden bir metronun içinde dans ettiği anlar yer aldı. O anlara sosyal medya kullanıcıları tepkisiz kalamadı.

Trend 17-05-24 08:58

Mide bulandıran davet! Ampute edilen bacağının etinden arkadaşlarına yemek yaptı... İnsan etinin tadını merak ediyorduk

Reddit'te yapılan bir paylaşım kısa sürede sosyal medya kullanıcıları tarafından popüler oldu. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir adam ampute edilen bacağının etinden arkadaşlarına yemek yaptığı anları göstererek, "İnsan etinin tadını merak ediyorduk" ifadesini kullandı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü gönderinin gerçekliğini sorguladı.

Trend 17-05-24 08:36

Brad Pitt hastalığı Türkiye'de! Etel Baler fark etti, 'yüz körü' olduğuna inanamadı... Kendi yüzlerini bile tanıyamıyorlar!

Brad Pitt hastalığı Türkiye'de de görüldü. Tıp dilinde 'prosopahnasıa' halk dilinde ise 'yüz körlüğü' olarak bilinen hastalığa yakalanan isimlerden biri ise cemiyet hayatının ünlü ismi Etel Baler oldu. Daha önce gördüğü birini ertesi günü görünce tanıyamadığını söyleyen Baler, bu konuda yalnız olmadığını da söyledi. Peki tam olarak nedir bu Brad Pitt hastalığı? Tedavisi yok mu? İşte detaylar...

Manşet 17-05-24 07:44

Bomba aşk iddiası! Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı birlikte mi? Düğündeki bakışmalar ve öpüşmeler…

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre konuşulmuştu. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Şeyma Subaşı'nın ismi şimdi de Sabancılara karıştı. Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı'nın aşk iddiası magazin gündemini salladı.

Magazin 16-05-24 14:40

Mor şampuan nedir, ne işe yarar? Mor şampuan nasıl kullanılır?

Zevke, tercihe ya da çeşitli amaçlara göre saçların rengi değiştirilebilir. Bu işlem bir güzellik salonunda, bir kuaförde yaptırılabildiği gibi uygulanacak olan renkte boya dışarıdan alınarak evde de yapılabilmektedir. Ancak boyalı saçlar çeşitli bakımlar ile korunmalıdır. Bu anlamda mor şampuan ismi son zamanlarda gündeme gelmektedir.

Kadin 16-05-24 00:40

Tenisin yıldız ismi Roger Federer'in belgeseli geliyor! 'Federer: Twelve Final Days' isimli belgeselin vizyon tarihi kesinleşti

İsveçli ünlü tenis yıldızı Roger Federer'in iç dünyasına özel bir pencere sunacak ve sahadaki son 12 gününde samimi ve hassas anları yakalayacak olan 'Federer: Twelve Final Days' isimli belgeselin vizyon tarihi kesinleşti. Afişi yayınlanan belgesel 20 Haziran'da Prime Video'da yayınlanacak.

Trend 15-05-24 15:48

Yeni Emniyet kararnamesi iddiası! Ankara için çok konuşulacak atama iddiası: Mustafa Çalışkan...

Ayhan Bora Kaplan soruşturması sonrasında Ankara'da 3 emniyet mensubunun gözaltına alınması sonrası yeni bir Emniyet kararnamesinin yolda olduğu iddia edildi.. Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne; Emniyet Genel Müdür yardımcısı Mustafa Çalışkan’ın getirileceği iddia edilirken, İstihbarat Daire Başkanı Selami Yıldız'ın ismi de kulislerde konuşulmaya başlandı.

Haber 15-05-24 12:26

Beşiktaş ile anlaşamamıştı! Çok sürpriz transfer... Cenk Tosun Fenerbahçeli oluyor

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ederken Sarı-Lacivertliler gündeme beklenmedik bir ismi aldı. İddiaya göre Fenerbahçe yerli golcü olarak liste başına Beşiktaş ile anlaşamayan Cenk Tosun'u yazdı. İşte detaylar...

Spor 15-05-24 10:25

Yedi içti! Sıra hesabı ödemeye gelince böyle kaçtı... Kaçış anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

İngiltere'nin Kent bölgesindeki bir İtalyan restoranında güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir müşterinin yemeğini yedikten sonra hesabı ödemeden kaçtığı anlar yer aldı.

Trend 15-05-24 08:27

Bu yüzden Acun Ilıcalı sinir krizi bile geçirdi! Survivor'da SMS oylaması neden kalktı? İddialı iki yarışmacının ismi verildi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmada bu sene SMS oylamasının olmaması krizlerin artmasına neden oldu. Acun Ilıcalı bu yüzden sinir krizi bile geçirdi. Ilıcalı, bu uygulamayı kimlerin istediğini ilk kez açıkladı…

Magazin 15-05-24 07:59

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı tüm dünyayı ters köşe yaptı! Yeni hocasını buldu

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de teknik direktör Liam Rosenior ile yollar ayrılırken, yeni hoca arayışları sürüyordu. Ilıcalı sürpriz bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 22:24

Fatih Terim'in gençlik projesi Galatasaray'a hayat verdi! Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun performansları sonrası akıllara o dönem söylediği sözler geldi...

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim şu sıralar kariyerine Yunanistan'ın Panathinaikos takımında devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımın başında çalıştığı son dönemde yaptığı transferlerle geleceğe yatırım yaptığını söyleyen Fatih Terim'in meyvelerini Galatasaray yönetimi toplamaya başladı. Özellikle Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun performansları sonrası Fatih Terim'in oyuncu potansiyeli değerlendirebilmesi özelliği yeniden alkış topladı.

Spor 13-05-24 11:22

Beşiktaş maçı sonrası Fatih Tekke ile yayıncı kuruluş muhabiri arasında gerilim yaşandı!

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ile yayıncı kuruluş muhabiri arasında maç sonunda gerilim yaşandı. Beşiktaş maçı sonrası konuşan Fatih Tekke'ye sorulan soru tecrübeli ismi biraz sinirlendirdi.

Spor 13-05-24 09:12

Karagöz'ün iddiaları sonrası gündem olmuştu! TÜRSAB Başkanı Firüz Bağlıkaya'dan Bakan Ersoy'a tepki: Yalan bilgi yayıyor!

TÜRSAB Başkanı Firüz Bağlıkaya'nın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'la ilgili ortaya attığı iddialar bir anda gündem yarattı. Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz'ün İBB ile ilgili iddiaları sonrası ismi gündeme gelen TÜRSAB Başkanı, yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Bağlıkaya, Bakan Ersoy için "Göreve geldiği günden beri sosyal medya fenomenlerini, gazetecileri, bürokratları, siyasileri ve bakanları telkin ederek aleyhimize kamuoyu oluşturuyor" iddiasında bulundu.

Haber 12-05-24 09:20

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden kızın midesinden tatlı kaşığı çıkartıldı! Doktorlar bile şaşkına döndü

Doktorlar, Rusya'da yaşayan ismi açıklanmayan bir kadın hastanın defalarca mide ağrısından şikayet etmesi ve sonunda tedaviye götürülmesi üzerine tuhaf bir keşifte bulundu. Hastanın midesinden 20 cm uzunluğunda metal bir kaşık çıkartıldı.

Trend 11-05-24 11:21

Taze anne Aslı Enver 40 yaşına bastı! Doğum gününü böyle kutladı

4 Temmuz'da kızı Elay'ı kucağına alan ve şimdilerde anneliğin tadını çıkaran taze anne Aslı Enver 40 yaşına bastı. Arkadaşları, ünlü ismi doğum gününü sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla kutladı.

Kulis 11-05-24 09:43

Müşterilerin isteklerine daha fazla dayanamayınca sinir krizi geçirdi! İstifa ettiği anları TikTok'tan paylaşınca viral oldu

TikTok'ta 'skunkprincess23' kullanıcı adıyla paylaşım yapan mesai saatlerinde içinde sinir krizi geçirerek istifa etti. İsmi açıklanmayan bir kafede çalışan genç kız müşterilerin isteklerinin üst üste gelmesi üzerine bir anda kontrolünü kaybetti. TikTok'tan paylaşılan görüntülerde genç kızın bağırarak duruma isyan ettiği ve istifa ettiği anlat yer aldı.

Kulis 10-05-24 15:33

Uçak yolcusunun hareketi şaşkına çevirdi! Kabin bagajı bölmesine tırmanıp uyumaya başladı... Sosyal medyada viral olan görüntü

Bir uçak yolcusu TikTok'ta 5,1 milyon izlenmeye ulaşan gönderide kabin bagajlarının yer aldığı bölmeye çıkarak uyumaya başladı. O anları diğer yolcular şaşkınlıkla takip ederken cep telefonuyla kaydetmeyi ihmal etmedi. İsmi açıklanmayan yolcunun kabin bagajında uyumak için hazırlık yaptığı anlar, "Güneybatı vahşileşiyor" notuyla paylaşıldı.

Trend 10-05-24 10:39

Otobüste genç kızı taciz etti! Hiçbir şey olmamış gibi otobüsten böyle indi... Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı

Birleşik Krallık'ta bir halk otobüsünde yaşanan taciz anlarının ardından güvenlik kamerası görüntüleri paylaşıldı. Saldırganın ismi açıklanmayan genç bir kızı otobüste taciz ettikten sonra büyük bir soğukkanlılıkla durağı geldiğinde otobüsten indiği anlar tepkilere neden oldu.

Trend 10-05-24 10:09

Ukrayna'da suikast iddiası! Zelenskiy kritik ismi görevden aldı! Putin'e hediye olacaktı, başarısız oldu

Ukrayna istihbaratının suikast düzenleyeceği şüphesiyle Devlet Güvenlik Dairesi'nde görevli 2 kişiyi tutuklamasının ardından harekete geçen Vladimir Zelenskiy kritik bir karar aldı. Zelenskiy, 2019'da atanan Ukrayna Devlet Güvenlik Dairesi Başkanı’nı görevden aldı. Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) Başkanı Maliuk, suikast iddiasıyla ilgili yaptığı açıklamada "Putin'e hediye olması planlanan terör saldırısı aslında Rus özel servislerinin başarısızlığı oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 09-05-24 23:43

Gönlünden geçen adayı sıcağı sıcağına açıkladı! Mansur Yavaş'ın da istediği konuşuluyordu... Başkan olarak İmamoğlu'nu görmek istiyoruz

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı son dönemde en çok geçen isimler olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın her ikisinin de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı koltuğunu istediği öne sürülmüştü. Bugün Marmara Belediyeler Birliği başkanlığına seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gönlünden geçen ismi açıklayıp tam destek mesajı verdi.

Haber 08-05-24 14:59

Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olacak mı? Aziz Yıldırım'dan açıklama geldi

Aziz Yıldırım aday olacak mı? Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk ihtimalini mucizelere bırakan Fenerbahçe'de gözler bir yandan da haziran ayında yapılacak olağan seçimli genel kurula çevrildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un görevi bırakacağı konuşulurken, adaylık için ismi geçen eski başkan Yıldırım'dan açıklama geldi.

Spor 08-05-24 14:54

Burnu tıkalı olduğu için hastaneye gitti! Burun deliklerinde yüzlerce kurtçuğun yaşadığını öğrendi... Doktorları bile şaşırttı

Tayland'ın kuzeyindeki Chiang Mai eyaletinde ismi açıklanmayan bir kadın hasta burnu tıkalı olduğu için nefes alamama şikayetiyle hastanelik oldu. Hastaya röntgen çekildi ve burnunda kurtçuk olduğu tespit edildi. 59 yaşındaki hasta acilen ameliyata alındı.

Trend 08-05-24 12:59

Sarhoş adam ortalığı birbirine kattı! Önce üstünü başını yırttı sonrasında yoldan geçen motosiklet sürücüsünü ısırmaya çalıştı

Sosyal medyada gündem yaratan bir görüntüde Hindistan'ın Chennai'nin Royapettah bölgesinde sarhoş bir İngiliz turist ortalığı birbirine kattı. İsmi açıklanmayan adam önce üstünü başını yırttı ardından ise yoldan geçen bir motosiklet sürücüsünü ısırmaya çalıştı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 08-05-24 10:53

Kumdan elbisesiyle Met Gala'ya damga vurdu! Tyla, merdiven çıkamayınca kucakta taşındı

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala, New York'ta gerçekleştirildi. 'Uyuyan Güzeller: Modanın Yeniden Doğuşu' temasıyla düzenlenen galaya ünlü isimlerin birbirinden iddialı tercihleri damga vurdu. Galanın en dikkat çeken ismi ise dünyaca ünlü şarkıcı Tyla oldu. Tyla, geceye kumdan elbisesiyle katıldı.

Magazin 07-05-24 10:02

Kıyamet alameti denilmişti! Gökten canlı balıkların yağdığını iddia etti... Görüntüler sosyal medyada tartışma yarattı

İran'ın Yasuj kentinde kaydedilerek sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde ismi açıklanmayan bir adamın etrafına balıklar düşerken arabasından indiği ve hâlâ canlı olan balıklardan birini yerden aldığı görüldü. "Gökten canlı balık yağıyor" notuyla paylaşılan görüntüler kısa sürede gündem olurken kullanıcıların büyük bir bölümü o anları kurgu olduğunu iddia etti.

Trend 07-05-24 09:27

Yapay zekâ hiç bu kadar çarpıcı olmamıştı: Tamamen yapay zekâ görüntüleriyle üretilmiş en uzun klip yayınlandı!

Bağımsız sanatçı Washed Out'un yeni müzik videosu tamamen yapay zekâ görüntüleriyle üretildi. Video, tamamen yapay zekâ tarafından oluşturulan en uzun video klip olarak kayıtlara geçti. Klibin arkasından ise OpenAI'nın metinden video oluşturan yapay zekkâ modeli Sora'nın ismi çıktı.

Haber 06-05-24 17:48

Ankara'da bir araya geldiler! Eski İYİ Partili Yusuf Halaçoğlu parti kuruyor, ismi de belli oldu

Türkiye, yeni bir siyasi partiyle daha tanışıyor. Eski İYİ Partili isim Yusuf Halaçoğlu yeni bir parti kuruyor. Ankara'da kurucular kurulu üyeleriyle bir araya gelen Halaçoğlu "Ülkemizin içine düştüğü şuan ki belirsizlik bize yeni bir parti kurdurmaya sevk etti" diyerek partinin ismini de açıkladı.

Haber 05-05-24 21:08

Kilidi yine Hakim Ziyech açtı! Yıldız isim durdurulamıyor, Sivasspor karşısında ilkleri yaşadı

Galatasaray'ın yıldız ismi Hakim Ziyech, son haftalardaki yükselen performansını Sivasspor karşısında da sürdürdü. 31 yaşındaki oyuncu Sivasspor karşısında da 11. dakikada golünü kaydetti. İşte detaylar...

Spor 05-05-24 20:01

Arda Güler neler yaptı neler! Santiago Bernabeu tribünleri şaştı kaldı, taraftarlar yıldız ismi ayakta alkışladı

La Liga'nın 34. haftasında oynanan Real Madrid-Cadiz mücadelesine ilk 11'de başlayan Arda Güler ilk dakikadan itibaren muhteşem işlere imza atarken, Santiago Bernabéu'daki tribünler yıldız ismi ayakta alkışladı. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 17:58

Evden çalışma sistemine yepyeni bir soluk getirdi! Çevrimiçi iş toplantısına motosiklet sürerken trafikte katıldı

Hindistan'un Bangalore bölgesinde kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral oldu. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir kadının yoğun trafikte motosiklet sürerken çevrimiçi bir iş toplantısına katıldı. O anlar diğer sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıdı ve sosyal medyada paylaşıldı.

Trend 04-05-24 13:15

221 yüksek profilli kişinin ismi o kitapta! Milyarderler, cinsel istismar ve fuhuş... Küçük kara kitap satışa çıkıyor

ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölen Jeffrey Epstein'ın 221 önemli kişinin isminin yer aldığı 'küçük kara kitabı' açık artırmayla satışa sunulacak.

Haber 04-05-24 13:12

Düğün gününde konukların önünde kullanmak istedikleri soyisimlerine birlikte karar verdiler! Gelin ve damadın yazı tura attığı anlar olay oldu

Bir gelin ve damat, soyadlarını seçtikleri ilginç yöntemi paylaşarak viral oldu. Bu çift, büyük günlerinde yazı tura atarak ikisinin de hangi soy ismi kullanacaklarına yazı tura atarak karar verdikleri anları paylaştı.

Trend 03-05-24 11:17

Doğum günü kutlaması için huzurevine dansöz çağırdı! Eğlenceli anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Kanada'da bir huzurevinde kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir huzurevi sakininin doğum günü için dansöz çağırıldı. Dansözlü kutlama sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 02-05-24 15:05

Selman Öğüt'ün rektörlüğü sona erdi! İsmi üniversitenin sitesinden çıkarıldı

Esenyurt Üniversitesi'nde dikkat çeken değişiklik! Kasım 2023’de Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle rektör olarak atanan Selman Öğüt’ün adı ve fotoğrafları üniversitenin sitesinden çıkarıldı. Selman Öğüt'ten bu değişiklik hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.

Haber 02-05-24 11:57

Mert Hakan Yandaş yalanlamıştı, Erman Toroğlu'ndan açıklama geldi!

Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'nin iki tecrübeli ismi Serdar Aziz ve Mert Hakan’ın arasında kavga yaşandığı iddia edilirken konuyla alakalı olarak Mert Hakan Yandaş'tan yalanlama gelmişti. Erman Toroğlu bu olay için dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 10:28

Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nda sürpriz gelişme! Bana sordular, alırsanız tebrikler dedim

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu için günden güne yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Bayer Leverkusen'in, Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu için nabız yokladığı ifade edildi. İşte detaylar...

Spor 30-04-24 18:04

Melek Baykal Cennet Mahallesi'nde ilk gün 'Çağla Şıkel'i öyle görünce... Saçlar bukle bukle, takma kirpikler...

Cennet Mahallesi dizisi halen daha büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin usta ismi Melek Baykal geçtimiz günlerde bir Youtube kanalına konuk oldu. Rol arkadaşları Çağla Şıkel ve Alişan ile ilgili itiraflarda bulunan Baykal," Çağla sürekli kameraya bakıyordu. İlerleyen günlerde dayanamayıp çektim kenara, ‘Top model Çağla’yı unut. Burada ‘Pembe’nin kızı ‘Sultan’sın" ifadelerini kullandı.

Magazin 30-04-24 14:44

Sıla Türkoğlu, Özge Yağız, Hande Erçel... İşte ‘Dünyanın En Güzel 100 Kadını’ listesindeki Türk oyuncular...

Büyük bir merakla beklenen 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesi, bu yıl da TC Candler ve Independent Critics tarafından yayınlandı. Birbirinden güzel isimlerin yer aldığı listede üç Türk güzelin ismi de vardı.

Magazin 29-04-24 15:29

Türkiye, NATO Genel Sekreterliği için o ismi destekleyecek!

Türkiye, yeni NATO Genel Sekreterliği için Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin adaylığına destek vereceğini örgütün diğer üyelerine bildirdi.

Haber 29-04-24 13:39

Katmer tarifi: Katmer nasıl yapılır?

Türkiye’deki eşsiz lezzetlerden biri de Gaziantep mutfağından gelir. Katmer adı verilen bir tatlı olan bu lezzet, aynı zamanda Ege bölgesinde sık olarak yapılan tuzlu bir hamur işi ile aynı ismi paylaşır. Sivas’ta, Gaziantep’te, Kilis’te farklı biçimlerde yapılan ve coğrafi işareti bulunan bu lezzeti siz de evinizde kendi mutfağınızda pişirebilirsiniz. İşte çok lezzetli katmer tarifimiz...

Yemek 27-04-24 15:56

Hepsi grubunun esmer güzeli Cemre Kemer ikinci kez anne oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

Bir döneme damga vuran "Hepsi" grubunun esmer güzeli Cemre Kemer, grup dağıldıktan sonra sosyal medya fenomenliğiyle yoluna devam etti. 2020'de Emre Medina ile evlenen ve Karla adında bir kızı bulunan Cemre Kemer ikinci kez anne oldu. Ünlü isim oğluna bakın hangi ismi verdi.

Magazin 27-04-24 15:10