Kopru Ve Otoyollar Haberleri

SON DAKİKA| Ünlü şarkıcı Metin Arolat sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti! Son anları kameraya böyle yansıdı

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat sahne aldığı mekanda fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Son anları kameraya yansıyan 52 yaşındaki Arolat, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Magazin 2024-09-21 03:01:22

Düğün için İtalya'ya gittiler: Hakan Sabancı sevgilisi Hande Erçel'le paylaşım yaptı! Annesinden yorum gecikmedi

Oyunculuk performansı kadar özel hayatıyla da konuşulan Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'dan yeni kare geldi. Sosyetik güzel Sima Tarkan ve Mert ve Mark Başoğlu'nun düğünü için İtalya'ya uçan ikilinin pozuna Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'dan da yorum geldi.

Magazin 2024-09-21 01:00:32

Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! 6 üniversiteye de rektör atandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran görevden alındı, yerine ise Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Adil Çalışkan atandı. 6 üniversiteye de rektör ataması gerçekleştirildi.

Haber 2024-09-21 00:20:25

Düğüne katılan Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'den romantik poz! Açıklama dikkat çekti

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde 'Aslan Soyakan' rolünü canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer ile birlikte yakın dostları Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğününe katıldı. Ünlü oyuncu eşiyle romantik karesini sosyal medya hesabında yayımladı. Paylaşımda yer alan açıklama ise dikkat çekti.

Magazin 2024-09-20 23:41:09

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn'e makamında tokatlı saldırı! Saldırganın da bir başka kulüp yöneticisi Cengiz Şen olduğu ortaya çıktı... Skandal anbean kamerada! Bende kalp var

Lige pek iyi bir başlangıç yapamayan TFF 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor skandal bir olayla çalkalanıyor. Sosyal medyaya sızan görüntülerde Kulüp Başkanı Gökhan İn, kulüpte reklam ve sponsorluktan sorumlu yönetici olduğu öğrenilen Cengiz Şen'in saldırısına uğradı. Başkanı fiziki olarak da müdahalede bulunan Şen'in "Basın açıklaması yok abi artık. Bitti bu işler. Birol’un aldığı 150 bin TL’yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?" dediği duyuldu. İşte detaylar...

Spor 20-09-24 22:21

Hamile olduğunu duyurmuştu! Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk'un bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve futbolcu Yusuf Yazıcı geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız evlenmişti. Hamile olduğunu duyuran Melisa Aslı Pamuk'un bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin 20-09-24 22:01

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri değişti... 500 bin TL'nin getirisi ise merak konusu oldu! İşte bankaların faiz oranları

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), eylül ayında da faizi yüzde 50 baz puanda sabit tuttu. Merkez'in bu kararı ekonomi dünyasını şaşırtmazken bankaların mevduat faiz oranları değişti. 1, 3, 6 ay ve 1 yıl ve üzeri vadeler için bankaların sunduğu faiz oranları nedir? Ayrıca, 32 gün vadeli hesapta 1 milyon ve 500 bin liranın getirisi ne kadar oluyor? İşte detaylar...

Finans 20-09-24 21:48

Galatasaray ve Trabzonspor, PFDK’ya sevk edildi

Galatasaray ve Trabzonspor, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Spor 20-09-24 21:32

Elektrik ve doğal gaza zam olacak mı? Bakan Bayraktar'dan açıklama

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam olacak mı sorusuyla ilgili olarak "Enflasyonun aşağı gidişini hızlandırmak için bu süreci mümkün olduğu kadar zamsız götürmek istiyoruz" dedi.

Finans 20-09-24 21:23

İstanbul Kadıköy'de skandal olay! 2 erkek çevredekilere aldırmadan cinsel ilişkiye girdi

İzmir ve Kocaeli’nin ardından İstanbul'un Kadıköy ilçesinde 2 erkek çevredeki insanlara aldırmadan cinsel ilişkiye girdi. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, çiftin çevredekilere aldırmadığı görüldü.

Trend 20-09-24 21:21

Düğün çıkışı otobüse binmesi gündem olmuştu! Nur Sürer sessizliğini bozdu! 'Çok ayıpladım'

7 yıldır aşk yaşayan Meriç Aral ve Serkan Keskin dün akşam Etiler'de bir mekanda hayatlarını birleştirdi. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye Aile dizisinin yıldızı Nur Sürer de katıldı. Ünlü oyuncunun düğünün ardından otobüs durağında bekleyip belediye otobüsüne bindiği görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Nur Sürer sessizliğini bozdu ve 'çok ayıpladım' dedi.

Magazin 20-09-24 21:10

'Cutcode Summit' 24 Eylül'de İstanbul'da yapılacak

Saç ve güzellik endüstrisindeki en yaratıcı ve yetenekli profesyonelleri bir araya getiren 'Cutcode Summit' bu yıl 24 Eylül'de düzenlenecek.

Magazin 20-09-24 20:29

'Biz neyin içerisindeyiz' diyerek sitem etti! Mahkeme kararını verdi: Bahar Candan tahliye edildi

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından tutuklanan Bahar ve Nihal Candan'ın aralarında bulunduğu 21 sanığın yargılandığı davada dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Savcı, tutuklu bulunan sanıkların tutukluluk hallerinin devam etmesini talep etti. Mahkeme kararı sonucunda Bahar Candan tahliye edildi.

Magazin 20-09-24 20:09

Samsun'da saklandığı evde yakalandı! Adliye çıkışı bunları söyledi: 2 polis ve 2 jandarma vurdum, 4 asker kestim

Samsun'da yaşanan tartışmada yeğenini silahla yaralayan şahıs, saklandığı evde yakalandı. Gözaltına alınan Cemal C., Samsun Adliyesine sevk edildi. Cemal C.'nin adliye çıkışı, "2 polis vurdum, 2 jandarma vurdum, 4 asker kestim. Aslanım aslan" sözleri dikkat çekti.

Haber 20-09-24 19:39

Dizi başlamadan olay çıktı! Gupse Özay, Kerem Bürsin ve Öykü Karayel’li 'Platonik Aşk'ta kriz

Gupse Özay’ın yazıp başrolünü oynayacağı Platonik Aşk dizisinin provaları sürerken dizi henüz başlamadan platform krizi çıktı. Gupse Özay ve Öykü Karayel dizide iki kız kardeşi canlandıracak. Kerem Bürsin ise 'Kaan' rolü ile iki kız kardeşin hayatına girecek.

Magazin 20-09-24 19:34

CHP Lideri Özgür Özel tepki gösterip alandan uzaklaştırdı: 'Ne zaman Mustafa Kemal'in askerleriyiz diyeceğimi ben söylerim'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'da konuştu. Özel konuşması sırasında 'Mustafa Kemal'in Askeriyiz' diyen bir kişiye tepki gösterdi ve 'kenara götürün' diyerek alandan uzaklaştırdı. Özel açıklamasında "Ben ne zaman Mustafa Kemal'in askeriyiz diyeceğim, ben söyleyeceğim. Sen söylemeyeceksin" dedi.

Haber 20-09-24 19:06

BDDK açıkladı! Kredi ve kredi kartlarıyla ilgili yeni karar: İhtiyatlı risk ağırlıkları düşürüldü

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), krediler ve kredi kartında uygulanan risk ağırlıklarını artırmıştı. Yapılan son açıklamada ihtiyatlı risk ağırlıklarının düşürüldüğü bildirildi. BDDK son kararla bu düzenlemede daha önce kullanılan oranlara döndü.

Finans 20-09-24 18:42

Eski başkan Adnan Polat, Galatasaray camiasına birlik ve beraberlik çağrısı yaptı!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı camianın Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim kuruluna destek olması gerektiğini söyledi.

Spor 20-09-24 18:35

Trabzon Araklı'da sel! Dereler taştı, kara yolu ulaşıma kapandı

Trabzon'da etkili olan sağanak yağış Araklı'da sele yol açtı. Dereler taşarken, cadde ve sokaklar sular altında kaldı. Ayrıca, Trabzon'u Bayburt'a bağlayan karayolu Araklı ilçesi 2. kilometresinde taşan dere suları nedeniyle ulaşıma kapandı.

Haber 20-09-24 18:23

Narin Güran'ın amcası Salim Güran ile işçisinin arasında konuşma deşifre edildi! 'Sınırın orada...'

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında tutuklanan amca Salim Güran ve işçisi olduğu öğrenilen R.A'nın (15) olay günü cep telefonu ile Kürtçe yaptıkları konuşma deşifre edilerek hazırlanan tutanak dosyaya eklendi.

Haber 20-09-24 18:18

İlk kez görüldü! Her şey bir fok balığının köpek ısırınca ortaya çıktı... Kuduz virüsü bu sefer de deniz canlılarına bulaştı

Güney Afrika'daki kuduz uyarısı verildi. Bilim insanlarının söylemlerine göre bu virüs fok balıklarında tespit edildi. Virüsün deniz memelilerinde yayıldığı ilk kez görüldüğü açıklandı. Güney Afrika kıyılarında 24'ten fazla ölü kürklü fok bulunduğu ve hayvanlarda kuduz görüldüğünü tespit ettiklerini bildirildi.

Haber 20-09-24 17:42

Kadın zannediyordu, sevgilisi erkek çıktı! Esra Erol canlı yayınında şoke eden itiraf!

Esra Erol'da programına katılan ve 1 milyon 400 bin TL dolandırıldığını söyleyen Okan, 1 yıldır sosyal medyada görüştüğü ve evlenmeyi düşündüğü kadın zannettiği sevgilisinin canlı yayında erkek olduğunu öğrendi. Canlı yayında gelen itiraf şoke etti.

Magazin 20-09-24 17:39

Fenerbahçe sözleşmesini feshetti, Acun Ilıcalı kendi takımına aldı! Sözleşme detayları belli oldu bile...

İngiltere'de sezona beklentilerin çok altında başlayan Hull City'de transfer çalışmaları şimdiden başlarken Başkan Acun Ilıcalı ve ekibi Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshettiği isme kancayı taktı. İşte detaylar...

Spor 20-09-24 17:32

Şırnak’ta 140 gün sonra cesedi kuyuda bulundu! Başı ezilip, ayağı taşla bağlanmış…

Şırnak’ta 140 gün önce yaşanan dehşetin izlerine bugün ulaşıldı. Mardinli, evli ve 2 çocuk babası iş insanı İsmail Demir’in (37) cansız bedenine su kuyusunda başı taşla ezilip, ayağından taşla bağlanmış halde bulundu. Dehşetin ortaya çıkmasının ardından yakınları gözyaşlarını tutamazken, 2 kişinin tutuklandığı öğrenildi.

Haber 20-09-24 17:28

Mahkeme Lube Ayar hakkında suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi! Mahkeme salonundan çıkarıldı

Seçil Erzan davası devam ederken mahkeme heyeti ve duruşmada bulunan avukatlar Lube Ayar hakkında tutanak tuttu. Gazeteci Lube Ayar, duruşma devam ederken attığı tweetler nedeniyle salondan çıkarıldı.

Haber 20-09-24 17:02

Mersin’de ‘Pekmeze toz karışacak’ kavgası kanlı bitti

Mersin’de "patpat" diye tabir edilen tarım aracıyla yoldan geçen komşu Tahir Kaya ile evinin önünde pekmez yapan Kemal Veli Akyaka arasında ‘pekmeze toz karışacak’ kavgası kanlı bitti. Kaya yoldan geçmesine izin vermeyen komşuları Kemal Veli Akyaka (65) ile oğlu Durmuş Akyaka (35) ve gelini Ruhan Akyaka'yı (35)’yı av tüfeğiyle vurdu.

Haber 20-09-24 16:21

MasterChef'in eski yarışmacısı Deniz'den Ayşe'yle ilgili olay sözler! Karakter yok...

MasterChef Türkiye'de ikinci hafta elenen ve yarışmacılara karşı tavırları eleştirilen Deniz Yılmaz, sevilen yarışmacı Ayşe Ekiz'le ilgili olay açıklamalar yaptı. Deniz, "Ayşe’de karakter yok, normal hayatta asla görüşmeyeceğim birisi" dedi.

Magazin 20-09-24 16:14

Abdulkadir Uraloğlu: Siber güvenlikte dünyada en güvenli ülkelerden bir tanesiyiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin siber güvenlik alanında en güvenli ülkelerden biri olduğunu belirtti. Uraloğlu, "17 milyonun üzerinde IP adresini yerli yazılımlarımızla sürekli tarıyoruz. Zararlı girişimleri sürekli engelliyoruz. Dünyada ilk 10 ülke arasındayız" dedi.

Haber 20-09-24 16:08

Velinin yanıtı İsmail Küçükkaya'yı tatmin etmedi: 'Tamam uzatmasın' diyerek yayını kesti!

İzmir Konak'taki bir okulda canlı yayın yapan Halk TV muhabiri bir veliye okuldan memnun kalıp kalmadığını sordu. Okuldan ve öğretmenlerden çok memnun olduğunu belirten velinin cevabı üzerine Halk TV sunucusu İsmail Küçükkaya, "Tamam uzatmasın" diyerek yayını kesti.

Haber 20-09-24 15:43

Yeliz Yeşilmen yine bir tartışmanın fitilini ateşledi! Zengin-fakir erkek karşılaştırması olay oldu! 'Bu sefer haklı'

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Yeliz Yeşilmen bu defa zengin erkek fakir erkek karşılaştırması yaptı. Ünlü ismin 'araba ve ev' benzetmeleri adeta sosyal medyayı salladı. Yeliz Yeşilmen'in sözlerine yorum yağdı.

Magazin 20-09-24 15:43

Canlı yayında bu da oldu! Sinan Akçıl tişörtünü kaldırıp kaslarını gösterdi... 'Hımbıl erkek' çıkışı çok konuşuldu

Özel hayatı, açıklamaları ve fit hali ile adından söz ettiren Sinan Akçıl Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Yazın yayınladığı kareleri ekrana getirilen Akçıl karın kaslarına photoshop yorumunu yapanlara “Beyin ameliyatı öneriyorum” diyerek canlı yayında kaslarını gösterdi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-09-24 14:58

Emekliyi, memuru ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? Uzman isim tahminini açıkladı

2024 yılının son çeyreğinde emeklilerin, memurların ve asgari ücretlilerin gözü, kulağı zam haberini büyük bir heyecanla bekliyor. Birçok uzman enflasyon hareketliliğini de dikkate alarak, zam oranını hakkında açıklamada bulundu. Bunlardan biri olan Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, maaşlara yüzde kaç oranında zam yapılacağını tahmini olarak belirtti.

Finans 20-09-24 14:52

Verdiği kilolarla gündemdeydi... Hazal Kaya düğün tarzıyla dillere düştü! Yürümekte bile zorlandı...

Son dönemde verdiği kilolar ve yaptığı imaj değişikliğiyle gündemden düşmeyen Hazal Kaya, son olarak yakın arkadaşları Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğünlerinde boy gösterdi. Ünlü isim geceye bol paça pantolonu ve derin göğüs dekolteli büstiyeri ile damga vurdu. Kaya yürümekte bile zorlandı ancak kocası Ali Atay elini hiç bırakmadı.

Magazin 20-09-24 14:36

Rekabet Kurumu tuşa bastı... Adidas'a soruşturma açtı... Satış fiyatları tekrar incelendi!

Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yaptığı açıklamada spor ayakkabı, giyim ve aksesuarları alanında faaliyet gösteren Adidas hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırıldı.

Finans 20-09-24 14:21

Nihal Candan duruşmadan ağlayarak çıktı! Fenomenden Bahar Candan sorusuna kalpli yanıt!

Bahar Candan ve Nihal Candan'ın da aralarında bulunduğu 21 sanıklı dolandırıcılık davası Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmadan ağlayarak çıkan Nihal Candan, gazetecilerin sorusuna yine kalp yapıp öpücük atarak yanıt verdi.

Magazin 20-09-24 14:15

Narin Güran'ın ölümünde yeni iddialar! 'Gizli tanık çıkabilir' ve 'ertesi gün hapı' detayları olay oldu...

Türkiye'nin konuştuğu olayda Narin soruşturması hala devam ediyor. Soruşturmadaki gizem hala çözülememişken her geçen gün yeni iddialar gündemi meşgul ediyor. 21 Ağustos'ta öldürüldüğü ortaya çıkan küçük Narin'in otopsi raporuyla ilgili detaylar otaya çıktı. Ayrıca Narin'in yengesi Hediye Güran'ın da eczaneden gebelik önleyici ilaç aldığı ortaya çıktı.

Haber 20-09-24 14:08

Cuma Hutbesi'nde ne var 20 Eylül? Diyanet, tam metni PDF olarak yayımladı...

20 Eylül Cuma Hutbesi'nin konusu ne? Cuma namazı öncesi cemaat bu sorunun yanıtını ararken, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan beklenen açıklama geldi. Diyanet, Cuma Hutbesi'nin tam metnini PDF olarak 'dinhizmetleri.diyanet.gov.tr' adresinden yayımlandı. Peki 20 Eylül 2024 (bugün) Cuma Hutbesi'nde ne anlatılacak, konu ne olacak? İşte Diyanet tarafından yayımlanan Cuma Hutbesi'nin konusu ve tam metni...

Haber 20-09-24 13:37

Kısmetse Olur'un ilk evli çifti Nur ve Batuhan'ın minik kızları kocaman oldu! Son hali annesine benzetildi...

Efsane izdivaç programı Kısmetse Olur'da ilk evlenen çift olan Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli'nin kızları Aselhan büyüdü. 2019 yılında boşanan çiftin minik kızları Aselhan güzelliğiyle dikkat çekerken birçok kullanıcı annesine benzediğini söyledi.

Magazin 20-09-24 13:31

Tek kareye 24 tanesi sığdı! Ürkütücü boyutlarda yüzlercesi var: Konya Ovası'nda Ay'ın yüzeyine benzedi, obruklar endişelendiriyor

Konya Ovası'nda korkutucu boyutlara ulaşan obruk oluşum hızı tek fotoğraf karesiyle de gözler önüne serildi. Gökyüzünden görüntülenen alanda bir kareye 24 obruk girdi. Obrukların tarım alanlarının yanı sıra yerleşim yerlerinde de oluşması tehlikeyi artırdı. Konya Teknik Üniversitesi Obruk Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık "Uydu görüntülerinde burası elek gibi, bir ay yüzeyi, sanki kraterlerin yoğun olduğu bir bölge gibi görünüyor" dedi.

Haber 20-09-24 13:28

Esra Erol'u çileden çıkardı! Canlı yayına gelen istismarcı pişkin tavırlarıyla şoke etti! Bu pisliğin...

Esra Erol'da işlenen istismar olayı günlerdir ortaya çıkan detaylarla şoke etmeye devam ediyor. Zihinsel engelli 14 yaşındaki Pınar isimli kız çocuğunu istismar eden Afgan asıllı Zahid isimli erkek canlı yayına katıldı. Anlattıklarıyla ve rahatlığıyla şaşırtan Zahid, Esra Erol'u da çileden çıkardı. Erol, Zahid'in serbest kalmasına isyan etti.

Magazin 20-09-24 12:48

Hadise Milano Moda Haftası'nda yerini aldı! Defile izlemeye siyahlar içinde gitti! Tarzına beğeni yağdı

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise bu defa Milano Moda Haftası'nda yerini aldı. Defile izlemeye giden ünlü ismin siyahlar içerisindeki hali takipçilerinden tam not aldı. Hadise'nin son pozları kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-09-24 12:34

Sosyal medyayı ikiye bölen kavga: görüntüleri izleyen şaşkına döndü: ‘5 milyonluk arabayı çizdin!

Ümraniye’de skandal bir olay meydana geldi! Araç sahibi şoför ve motosikletli arasında sözlü tartışma çıktı. Araç sahibi kadın motosiklet sürücüsüne serzenişte bulundu, "5 milyonluk arabayı çizdin!"

Trend 20-09-24 12:26

Corpowid – Mynet iş birliği! Engelli kullanıcılar için dijital erişebilirlik çözümü

"Corpowid - Dijital Erişilebilirlik”, İTÜ Çekirdek girişimi olarak, engelli, geçici ve yaşa bağlı dijital erişilebilirlik sorunları yaşayan kullanıcıların web sitelerine erişimini kolaylaştıran, yapay zeka destekli bir yazılım çözümüdür. Görme, dikkat dağınıklığı, hareket kabiliyeti gibi farklı engelleri olan kullanıcıların web sitelerindeki içeriklere daha kolay ulaşmalarını sağlayan, özelleştirilebilir araçlar ve teknolojiler sunar.

Haber 20-09-24 12:23

Narin Güran'ın abisi Enes'ten kafa karıştıran sözler! Kaybolduktan 4 gün sonra çekildi!

21 Ağustos’ta Diyarbakır’da kaybolan ve 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran hakkındaki soruşturma devam ediyor. 23 kişinin gözaltına alındığı cinayette, 8 yaşındaki Narin’in kaybolduktan 4 gün sonra, abisi Enes Güran’ın bir videosu gündeme bomba gibi düştü. Abinin ağlayarak Kürtçe ve Türkçe olarak konuştuğu videoda ‘Biliyorum gelecek, Anne neredeyse ortaya çıkacak anne’ dediği görüldü.

Haber 20-09-24 12:17

Lüks araçlar ve şirketler ne oldu? Dilan Polat altın tozlu kahvelerden, dolarlı saç topuzlarından geçim derdine düştü... 'Adalete güveniyoruz' diyerek hiç çekinmeden anlattı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tahliyesi uzun süre konuşuldu. Cezaevinden çıktıktan sonra hiç vakit kaybetmeyen Dilan Polat çoktan rutin hayatına döndü ve sosyal medya paylaşımlarına başladı. Dilan Polat'ın geçimini nasıl sağladığı ve lüks araçlarını geri alıp almadığı ise merak konusu oldu. Sosyal medyada takipçileriyle soru cevap yapan Polat tüm süreci açık açık anlattı.

Magazin 20-09-24 12:05

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan Meclis'te sunum yapacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan TBMM'de sunum yapacak. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda sunum yapacak Karahan'ın TCMB'nin faiz kararları ile enflasyonla mücadeleye ilişkin gelişmelerin oluşturması öngörülüyor.

Finans 20-09-24 11:56

ÖZEL | Narin cinayetinde sır perdesi aralanıyor! Öldürülmeden sadece 3 gün öncesi... 'İçimde bir his var sanki son günlermiş gibi'

MYNET ÖZEL | Tüm Türkiye'yi hüzne boğan ve hala üzerindeki sır perdesi aralanamayan Narin cinayetinde ağabey Baran Güran'ın Narin kaybolmadan 3 gün önceki paylaşımına ulaştık! Bu paylaşımdaki sözler, kafalardaki soru işaretlerinin birçoğunu giderebilir! Narin 21 Ağustos'ta öldürüldü, ağabey Baran Güran 18 Ağustos'ta 'İÇİMDE BİR HİS VAR SANKİ SON GÜNLERMİŞ GİBİ' paylaşımı yaptı.

Haber 20-09-24 11:40

Bakan Bayraktar Çanakkale'ye gitti: Yüzer üretim platformu hakkında açıklamalarda bulundu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Çanakkale'de Türkiye'nin ilk yüzer üretim platformunun bulunduğu noktada basın mensuplarına açıklamada bulundu. Bayraktar, "20 yıl boyunca günlük 10 milyon metreküplük doğal gaz üretecek" ifadelerini kullandı.

Finans 20-09-24 11:39

Orijinal hikaye sanılmıştı! Yeni dizi Leyla'nın uyarlama olduğu ortaya çıktı!

Alperen Duymaz ve Cemre Baysel'in başrolü paylaştığı Leyla dizisi etkileyici hikayesiyle seyircileri ekran başına kilitlemişti. Senaryosuyla gündem olan dizinin aslında Brezilya dizisinden uyarlama olduğu ortaya çıktı.

Magazin 20-09-24 11:33