Ruyada Bomba Patlamasi Haberleri

Cannes 2024'teki tüm fotoğrafları unutturdu! Neden çıplak fotoğraf? eleştirisi yağdı

Cannes Film Festivali bu yıl Türkiye'de de çok gündemde. Özellikle Türk oyuncuların giydiği kıyafetler ülkemizde çıplaklık eleştirilerine sebep olurken ünlü model öyle bir poz verdi ki dünya magazine bomba gibi düştü.

Magazin 2024-05-22 14:19:00

'Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde istihbaratçıyım' dedi üfürükçü çıktı! Müge Anlı bile inanamadı

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı işlediği konularla gündeme bomba gibi düşüyor. Programa bu defa evlilik vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla yardım isteyen Ayten Akyol olayı damga vurdu. Ayten Hanım'ın özel istihbaratçı sandığı sevgilisi üfürükçü çıktı...

Kulis 2024-05-22 12:53:39

Fatih Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı! Dilan Çiçek Deniz ve Meryem Uzerli örneği şaşırttı! 'Millet ağzını şapırdatarak...'

Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Cannes Film Festivali'ne birçok ünlü oyuncu katıldı. Kırmızı halıda boy gösteren Hande Erçel, Birce Akalay ve Dilan Çiçek Deniz'in tarzları uzun süre konuşuldu. Cannes'ın yankıları sürerken bomba bir yorum Gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı. Verdiği örnekler ise şaşırttı.

Magazin 2024-05-22 08:57:51

Ecem Erkek'ten sonra Onur Buldu da Güldür Güldür Show'a dönüyor!

Güldür Güldür Show yeni sezona bomba gibi bir giriş yapacak. Ecem Erkek'in dönüşünden sonra Bilal rolüyle hafızalara kazınan Onur Buldu da Güldür Güldür Show'a dönmeye karar verdi.

Kulis 2024-05-22 07:28:19

Diğer Haber Etiketleri

anne film festivali Cannes Film Festivali Müge Anlı Müge Anlı ile Tatlı Sert birce erçel ünlü oyuncu Fatih Altaylı cannes Meryem Uzerli Esra Dermancıoğlu güldür güldür show Güldür Güldür Show dizisi Serenay Sarıkaya Kerem Bürsin Çağatay Ulusoy Kenan İmirzalıoğlu yaşında Kim Milyoner Olmak İster İbrahim Reisi İran Özgür Demirtaş sosyal medya Nur Viral müftü karakteri Oyuncu Nilgün Belgün Yasin Obuz Yiğit Poyraz Acun Ilıcalı aktan sevgilisi Şeyma Subaşı Hakan Sabancı galatasaray ligi süper li Süper Lig transfer dönemi beşiktaş Kerem Aktürkoğlu bomba ihbar Başakşehir Ankara emniyet son dakika aday fenerbahçe Ali Koç mourinho transfer Teknik Direktör Aziz Yıldırım muhbir haberler Hande Erçel bahar Nihal Candan ak erden sezon İsmail Kartal Protesto ağlamak Cem Yılmaz ele Beyazıt Öztürk Ata Demirer Mahsun Kırmızıgül ünlü şarkıcı İrem Derici ersay üner Hüseyin Erkanlı Zihni Göktay Çorum piknik tüpü arka sokaklar Şevket Çoruh Ferit Aktuğ 10 da, de Modacı Nilüfer evlilik istedi Rasim Ozan Kütahyalı Nagehan Alçı ümit zileli İtalya yasemin kay allen Sinan Akçıl söyledi Burcu Kıratlı Ceyda Düvenci fevzi kardeseci Manken yeşim erçetin gecesi moda MET Gala Kylie Jenner Demet Evgar Mehmet Yılmaz Ak Buğra Gülsoy Demet Akbağ Pınar Ebru Şancı Ben Bu Cihana Sığmazam Berrak Tüzünataç Şevval Şahin Murat Kazancıoğlu doğukan güngör Sıla Türkoğlu Alp Navruz takıntı aşık dehşet devam edecek maçın Göztepe Trabzonspor Kibariye ufo abd New York

Tüm eski sevgililer oradaydı! Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin, Çağatay Ulusoy... Bomba sözler: 'Ona bayılıyorum'

Son dönemde özel hayatı ve rol aldığı yapımlardaki başarısı ile gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya tüm eski sevgilileri ile pişti oldu. Gece eğlenceye çıkan ünlü ismin olduğu mekanda Kerem Bürsin ve Çağatay Ulusoy da vardı... Eski sevgililere 'Serenay Sarıkaya' sorulunca bomba yanıtlar gecikmedi.

Kulis 21-05-24 08:49

Figüran olan yarışmacı Kenan İmirzalıoğlu'ndan rol istedi yetmedi bir de gaf yaptı... Ünlü oyuncudan bomba yanıt!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bu hafta başarılı performanslar yer alırken programda kahkaha dolu anlar da yaşandı. Programa katılan Yasin Gülgarip isimli yarışmacı, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu. 43 yaşındaki yarışmacının Kenan İmirzalıoğlu hayranlığı izleyenleri güldürdü.

Magazin 20-05-24 12:21

Reisi'nin ölüm haberi sonrası Özgür Demirtaş'ın paylaşımı gündem oldu! Mahsa Emini'nin ölümü dünyayı sarsmıştı

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve beraberindeki heyetin helikopter kazasında ölmesi dünyanın gündemine bomba gibi düştü. Başörtüsüne karşı çıktığı için tutuklanan Mehsa Emini'nin (22) polis nezaretindeyken ölmesi üzerine ülkede başlayan protestolar tüm dünyaya yayılmıştı. Reisi'nin ölümüyle beraber Emini yeniden gündeme geldi. Prof. Dr. Özgür Demirtaş da dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

Manşet 20-05-24 09:15

Ev değil, araç değil, evlilik ilanı... Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! Canlı yayında bomba anlar

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç konuk oldu. Programda gündeme getirilen bir ilan ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-05-24 15:31

Final yapacak diziye bomba transfer! Usta oyuncu kadroda

Ay Yapım imzası ile Çarşamba akşamları NOW Tv'de izleyicisi ile buluşan Şahane Hayatım dizisi için final kararı verildi. Herkesi üzen bu kararın ardından diziye yeni bir ismin dahil edileceği ortaya çıktı. Usta oyuncu Şahane Hayatım'ın kadrosuna katıldı.

Magazin 17-05-24 10:29

Yasin Obuz'dan bomba itiraf... Survivor'da Poyraz'ın yaptığı hırsızlıkla ilgili detayları anlattı! Meğer...

Survivor All Star'da bu yıl kavga ve kaos hiç bitmiyor. Sezonun en dikkat çeken olaylarından biri Yiğit Poyraz'ın Dominikli bir adamın evine girip hırsızlık yapması olmuştu. Konuyla ilgili Poyraz'a ceza verilmişti. Survivor'dan elenmesinin ardından Yasin'den hırsızlıkla ilgili itiraflar geldi. Yasin, "Hırsızlığı birlikte yaptık" dedi.

Kulis 17-05-24 09:20

Bomba aşk iddiası! Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı birlikte mi? Düğündeki bakışmalar ve öpüşmeler…

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre konuşulmuştu. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Şeyma Subaşı'nın ismi şimdi de Sabancılara karıştı. Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı'nın aşk iddiası magazin gündemini salladı.

Magazin 16-05-24 14:40

Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig devi Beşiktaş ile görüşme yapacak! Transfer döneminin bomba gelişmesi...

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Kerem Aktürkoğlu için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ligin son haftalarında takımda forma giyme şansını iyiden iyiye kaybeden milli oyuncunun transfer döneminde ezeli rakiple görüşeceği ifade edildi.

Spor 16-05-24 08:06

Son dakika | İstanbul'da metro çıkışında el yapımı bomba bulundu: Fitili yarıya kadar yanmış!

Son dakika haberi: İstanbul'un Başakşehir ilçesinde metro çıkışında el yapımı bomba bulundu. Bombanın fitilinin yarıya kadar yandığı belirlendi. İstanbul Valiliği de olayla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber 15-05-24 15:42

Akın Gürlek, Eyüp Kadir İnan... Emniyet'teki kriz sürerken çok konuşulacak iddia! Bürokratları, siyasileri ve gazetecileri de tek tek dinlemişler

Ayhan Bora Kaplam soruşturması devam ederken gizli tanığın iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Konunun devamında Ankara'da bir emniyet müdürü iki müdür yardımcısı açığa alındı. Haklarında gözaltı kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarını toplayarak brifing aldı, sürecin devamında bir iddia daha ortaya atıldı. Sabah'ın haberine göre aralarında üst düzey siyasi ve gazetecilerin olduğu 280 kişi teknik takibe alındı.

Haber 15-05-24 14:36

Fenerbahçe'de Mourinho yarışı! Şimdi de Ali Koç harekete geçti, ilk teklif yapıldı bile...

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ve Ali Koç yapılacak başkanlık seçimleri öncesi adaylıklarını resmen açıklarken, Aziz Yıldırım'ın Mourinho vaadi gündeme bomba gibi düşmüştü. Yıldırım'ın bu vaadi çok konuşulurken Ali Koç'tan da sürpriz bir Mourinho hamlesi geldi. İşte detaylar...

Spor 15-05-24 11:35

Ayhan Bora Kaplan hakkında bomba ‘muhbir’ iddiası! ‘Emniyet onu kullandı!’

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında her gün yeni bir iddia daha ortaya atılmaya devam ediyor. Kaplan hakkında yürütülen soruşturma kapsamında görevden alınan emniyet müdürlerinin olması gündeme bomba gibi düştü. Kaplan’la ilgili yeni iddia ise yine gündem yaratacak. Ayhan Bora Kaplan’ın bu kez de Emniyet tarafından bir dönem ‘muhbir’ olarak kullanıldığı iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları…

Manşet 14-05-24 08:11

Hande Erçel önce haber verip sonra sinirleniyormuş... Gündem olan Bircan Bali iddiası

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel tatil dönüşlerinde kameralara yansıyınca sinirleniyordu. Gergin tavırlarıyla gündeme gelen Erçel hakkında Bircan Bali'den bomba bir iddia geldi. Meğerse muhabirlere haber veren Hande Erçel kanadıymış... İşte o bomba iddia!

Kulis 14-05-24 07:54

Bahar dizisinin sezon finali tarihi belli oldu! Dizinin oyuncu kadrosuna bomba isim

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı “Bahar” dizisinin sezon finali yaklaşırken dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Kulis 13-05-24 13:40

Nihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan hakkında bomba bir itirafta bulundu! Ölüm korkusu, panik hali...

Kara para aklama suçlaması ile kardeşi Bahar Candan ile tutuklanan Nihal Candan, 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Sürekli röportaj veren Candan son olarak koğuş arkadaşı Seçil Erzan hakkında bomba bir iddiada bulundu. Candan, Seçil Erzan'ı koğuşunda istemediğini anlatarak bakın ne dedi.

Kulis 13-05-24 12:14

Fenerbahçe'de sular durulmuyor! Kayserispor maçı için bomba iddialar: İsmail Kartal istifa mı edecek?

Ezeli rakibi Galatasaray'ın 6 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe'de sular durulmuyor. İsmail Kartal hakkında istifa dedikoduları gündemden düşmüyor. Bu akşam evinde Kayserispor'la karşılaşacak olan Sarı-lacivertli ekipte yaşanan puan kayıpları sonrası flaş bir iddia daha ortaya atıldı.

Spor 12-05-24 12:26

Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz... Hepsinin adını sayan Beyaz'dan bomba sözler

Elde ettiği şöhreti artık iyilik için kullanacağını söyleyen Beyaz, yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Uzun yıllar Beyaz Show ile ekranda olan Beyazıt Öztürk Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz gibi isimlerin adını sayarak bakın ne dedi.

Magazin 12-05-24 08:02

Mahsun Kırmızıgül’ün “Güzel Aşklar Diyarı” dizisine bomba iki isim!

Mahsun Kırmızıgül'ün yöneteceği Kanal D’nin yeni sezonda yayınlayacağı iddialı dizilerinden “Güzel Atlar Diyarı”nın (GAD) kadrosuna iki yeni oyuncu katıldı.

Magazin 11-05-24 17:46

Ayrılıkları kısa sürdü! İrem Derici ile Gökhan Fırat’tan aşk pozu geldi

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı İrem Derici son olarak Gökhan Fırat ilişkisini noktalamıştı. Ayrılık haberi gündeme bomba gibi düşerken Gökhan Fırat’tan aşk pozu geldi. Ünlü çiftin ayrılığı kısa sürdü...

Magazin 11-05-24 08:27

Şarkıcı Ersay Üner'den yıllar sonra bomba itiraf geldi: Benim de bir Dilber'im vardı

Ünlü şarkıcılara verdiği hit parçalarla tanınan şarkıcı Ersay Üner bir Youtube programına katıldı. Şarkıcının programda yıllar sonra yaptığı itiraf çok konuşuldu. Üner, "Benim de bir Dilber'im vardı" dedi.

Magazin 10-05-24 17:34

Arka Sokaklar'ın ünlü oyuncusu Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu

Büyük bir merakla izlenen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin ne zaman final yapacağı merak konusu olmuşken dizinin oyuncu kadrosuna bomba bir isim katıldı.

Kulis 10-05-24 15:38

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki polemik gündem olmuştu! Usta oyuncu Zihni Göktay'dan bomba yorum: Metrekareye beş...

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan polemik günlerdir gündemde... Konuyla ilgili bir açıklama da usta oyuncu Zihni Göktay'dan geldi. Göktay, "Bu zamanda metrekareye 5 komedyen düşüyor" dedi.

Magazin 10-05-24 14:49

Piknik tüpü bomba gibi patladı! Camlar kırıldı, maddi hasar meydana geldi

Çorum'da bir apartman dairesinde piknik tüpünün patlaması sonucunda, evde bulunan karı-koca yaralandı.

Manşet 10-05-24 14:40

Arka Sokaklar'a bomba transfer! Şevket Çoruh ve Oya Akar'dan sonra Ferit Aktuğ kadroda

18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu genişliyor. İzleyicilerin beğenisini kazanan diziye Şevket Çoruh ve Oya Akar'dan sonra bomba bir isim daha dahil oldu.

Magazin 09-05-24 17:44

Galatasaray'ın eski oyuncusu Jo Alves, takım otobüsünde tutuklandı!

Ülkemizde bir dönem Galatasaray forması giyen Jo Alves'in tutuklandığı haberi gündeme bomba gibi düştü. 2009/2010 sezonunun devre arasında Galatasaray'a transfer olan Brezilyalı oyuncunun bu haberi kısa süre içinde sosyal medyada yayıldı.

Spor 08-05-24 18:33

Şarkıcı Nilüfer'in iddialı sahne tarzı olay yaratmıştı! Ünlü modacıdan bomba sözler: O itibara yazık”

Dillere pelesenk olan şarkıları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Nilüfer son olarak iddialı sahne tarzıyla adından söz ettirmişti. Transparan sahne tarzıyla ilgili ünlü modacı Neslihan Yargıcı'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Yargıcı, Nilüfer'in tarzı için, “O itibara yazık” ifadelerini kullandı.

Magazin 08-05-24 18:01

40 milyon liralık tazminat çok konuşulmuştu! Nagehan Alçı'dan eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya olay gönderme... Canlı yayında bomba anlar

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı 13 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl tek celsede bitirdi. Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği de uzun süre konuşuldu. Alçı şimdi de eski eşine canlı yayında yaptığı bir gönderme ile olay oldu...

Magazin 08-05-24 15:24

İtalya'da bir kentte kırmızı alarm! Okullarda eğitime ara verildi, 36 bin kişi tahliye edildi

İtalya'nın Viterbo kentinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba bulundu. 2 tonluk bombanın bulunduğu muhit kırmızı alan ilan edildi, bölgedeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edilerek ikamet eden 36 bin kişi de tahliye edildi.

Haber 07-05-24 22:13

37 kiloya düşünce tahliye edilmişti... Yine yerinde duramadı! Nihal Candan hakkında bomba iddia

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edilmişti. Yaklaşık 6 ay cezaevinde kalan Nihal Candan'ın tahliyesi tartışmalara yol açmıştı. Sağlık sorunları yüzünden tahliye edildikten sonra kuaföre giden Candan'ın bu sefer de dudak dolgusu yaptırdığı ve kuaför kuaför gezdiği iddia edildi.

Magazin 07-05-24 17:34

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu dizinin oyuncu kadrosuna dahil oluyor

Merakla ve büyük bir ilgiyle izlenen "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinin oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen dahil oluyor. Fenomen diziye 12. bölümden itibaren dâhil olacak Allen, 'Dora Ersoy' karakterine hayat verecek.

Magazin 07-05-24 16:50

2 kez evlenip boşanmıştı! Ceyda Düvenci'ye konuk olan Burcu Kıralı'dan Sinan Akçıl itirafı! 'Onun yüzünden...'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Aşk ve Mavi dizisinde hayat verdiği 'Mavi Göreçki' karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Burcu Kıralı son dönemde özel hayatıyla gündemde. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile iki kez evlenip boşanan Kıralı'dan bomba itiraflar geldi.

Magazin 07-05-24 15:15

Eşinin cansız bedenini banyoda bulmuştu! Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardecesi'nin ölümüyle ilgili bomba iddia! 'Eve gittiğinde...'

Eski manken Yeşim Erçetin iki yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Fevzi Kardeseci evinin banyosunda ölü bulundu. Boşanma aşamasında olduğu eşinin cansız bedenini Yeşim Erçetin'in bulduğu ortaya çıkmıştı. Fevzi Kardecesi'nin ölümüyle ilgili bomba bir iddia gündeme geldi.

Magazin 07-05-24 13:19

İtalyan model Kylie Jenner'ı gölgede bırakınca olanlar oldu! Yakışıklılığı yüzünden Met Gala'dan kovuldu

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak kabul edilen Met Gala yine büyük bir ihtişamla gerçekleştirildi. Met Gala'ya dair bomba bir iddia ise sosyal medyanın gündemine oturdu. İtalyan bir model, geçen yıl düzenlenen Met Gala’da Kylie Jenner'ı gölgede bıraktıktan sonra bu sene düzenlenecek törenden kovulduğunu iddia etti.

Magazin 07-05-24 10:34

Demet Evgar'lı Bahar dizisi hakkında bomba iddia... 'Yayınlanmayacak'

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü büyük ses getiren dizi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-05-24 08:51

Demet Akbağ'dan 'Öpüşme' sorusuna bomba yanıt! Onlarda neler var neler

Son olarak Sandık Kokusu dizisiyle izleyici karşısına geçen Demet Akbağ katıldığı Youtube programında sunucunun sorduğu soruya verdiği yanıtla gündeme geldi. Akbağ, kendine sorulan 'Neden hiçbir projenizde öpüşmediniz?' sorusuna verdiği cevapla güldürdü.

Magazin 06-05-24 17:25

Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasına Ebru Şancı'dan bomba yorum

Pınar Sabancı'nın konuğu olan Ceyda Düvenci "Şirket çalışanı erkekler çekmecesinde ped bulundursun…" deyince sosyal medyada gündem oldu. Eski manken Ebru Şancı bu yorumu görünce kendini tutamadı.

Magazin 06-05-24 08:34

'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin ekranlara veda edeceği tarih belli oldu! Diziye bomba oyuncu

Salı akşamları seyirciyle buluşan "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi 68. bölümde ekrana veda ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna ise Hazal Soncul katılıyor.

Magazin 04-05-24 12:23

Taşıyıcı anne, sahte doğum... Özlem Öz o iddialara yanıt verdi

Haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenlerinden Tayyar ve Özlem Öz çifti geçtiğimiz günlerde dördüncü çocuklarını kucağına aldı. Tayyargil çifti hakkında taşıyıcı anne buldukları ve sahne doğum kurguladıkları hakkında iddialar gündeme bomba gibi düştü. Özlem Öz o iddialara yanıt verdi.

Magazin 04-05-24 12:04

Evlenecekleri söylenmişti! Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı sessizliğini bozdu! İzmir Milletvekili Ümit Özlale ile ilk poz

Son yerel seçimlerde İyi Parti'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve daha sonra İyi Parti'den istifa eden İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evlilik kararı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı sessizliğini bozdu. İzmir Milletvekili Ümit Özlale ile ilk poz da geldi.

Magazin 03-05-24 13:18

Berrak Tüzünataç, Şevval Şahin’in eski sevgilisi ile görüldü! Aşk mı yaşıyorlar?

Son olarak Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci'nin başrolünü paylaştığı Terzi dizisinde rol alan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Tüzünataç, Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'in eski sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile görüntülendi. Aşk iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 03-05-24 10:29

Gaddar dizisindeki o sahne yeniden gündem oldu! Bomba 'Adnan Oktar' göndermesi

Son zamanlarda dizilerde güncel konuları işleniyor. Büyük bir ilgiyle izlenen Gaddar dizisinin bu akşam yayınlanacak bölümünün fragmanı sosyal medyada yeniden gündem oldu. Sık sık güncel konuları işleyen Gaddar dizisi bu kez Adnan Oktar olayını işleme kararı aldı.

Magazin 03-05-24 09:43

Öpüşme krizi gündemdeydi... Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün setteki gerginliğinin sebebi başka çıktı! Bomba iddia

Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncuları Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu arasında öpüşme krizi yaşandığı iddiası uzun süre gündem olmuştu. Bir süredir küs olan ünlü oyuncular geçtiğimiz günlerde Cannes Festivali'ne katılmış ve orada barışmışlardı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün setteki gerginliğinin sebebi şimdi ortaya çıktı...

Magazin 02-05-24 12:59

Takıntılı aşığın yaptığı dehşete düşürdü! Eski kız arkadaşının sevgilisinin otomobiline bomba düzeneği koydu

Zonguldak'ta takıntılı eski sevgilinin yaptığı dehşete düşürdü. 24 yaşındaki Serdar E., takıntı haline getirdiği eski kız arkadaşı Rabia S.'nin sevgilisi Batuhan Y.'nin otomobilinin motor kısmının altına bomba düzeneği koydu. Batuhan Y.'nin babasının arabayı sanayi ustasına götürmesiyle gerçekler ortaya çıktı. Olay yerine bomba imha ekibi getirildi ve bomba, bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatıldı.

Haber 01-05-24 18:37

Göztepe’den ilk bomba Onuachu!

1’inci Lig’de geçen hafta evinde Gençlerbirliği’ni 2-0 yenerek 2 sene sonra Süper Lig’e dönmeyi garantileyen Göztepe, yeni sezon planlarına da erken başladı. Süper Lig’de güçlü ve kaliteli bir kadroyla mücadele etmeyi planlayan sarı-kırmızılılar Nijeryalı golcü Paul Onuachu’yu transfer etmek için kolları sıvadı.

Spor 01-05-24 14:51

Eşiyle ilgili konuşan şarkıcı Kibariye'den bomba açıklama: Her erkek yapar

Kıbrıs'ta konser veren ünlü şarkıcı Kibariye konser öncesi gazeteciler ile sohbet etti. Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık'ın adının sürekli ihanet ve dolandırıcılıkla anılması hakkında yöneltilen sorulara yanıt verdi. Şarkıcı, "Her erkek yapar, yapmayan yok" dedi.

Magazin 30-04-24 12:23