Yedi Kocali Hurmuz Haberleri

Yeğen atamasından sonra Bursa'da çok tartışılacak bir iddia daha! Fatih Portakal canlı yayında ateş püskürdü: Onlar yedi, biz de yiyelim

AK Parti'den CHP'ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan tartışmalı atamanın yankıları sürüyor. Yeğenini şirkete yönetici olarak atayan Başkan Mustafa Bozbey tepkiler üzerine bu kararından geri dönmüştü. Tepkisini dile getiren gazeteci Fatih Portakal yine Bursa'da yaşanan benzer bir iddiayı dile getirip "Siz Cumhuriyet Hısım Partisi misiniz?" diye sordu, "'Onlar yedi, biz de yiyelim' mantığıyla yaklaşıyorlar" deyip ateş püskürdü.

Haber 2024-05-08 08:58:32

'Gezi Parkı' ve 'Osman Kavala' tartışmalarına AK Partili Türkeş de katıldı! Empati yahu! dedi, sözleri dikkat çekti

Gazeteci Abdulkadir Selvi'nin çıkışıyla başlayan Gezi Parkı davası hükümlüleri ile Osman Kavala tartışmalarına AK Partili Tuğrul Türkeş de katıldı. Türkeş'in “Bir ülkeye para vereceksen hukuk var mı diye bakarsın. Sen basit bir davayı yedi sene sürüncemede bırakmış bir ülkenin hukukuna güvenip yatırım yapmayı düşünür müsün? Empati yahu!” ifadeleri kullandı.

Haber 2024-05-07 11:19:21

Yeğenini ısıran köpeğe sinirlendi! Cezasını kendisi vermek istedi... Cani adam köpeği önce öldürdü ardından cansız bedeniyle yemek yapıp yedi

Tayland'ın Chiang Mai eyaletinde 42 yaşındaki Songwut Chuathong isimli bir adam yedi yaşındaki yeğenini ısıran evcil köpeğini vahşice öldürdü. Mon adındaki evcil hayvanının cansız bedeninden yemek yapıp yediği tespit edilen Chuathong güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Trend 2024-05-03 10:37:14

Tam 7 yılda hazırlandı: Cumhuriyet'in 100. yılında dev Atatürk sergisi

Cumhuriyetin 100. yılında hazırlanan ve çalışmaları tam yedi yıl süren muhteşem Atatürk sergisi, bugün Ankara Cermodern'de ziyarete açıldı.

Finans 2024-04-27 15:28:57

Mide bulandıran görüntüler! 'İlişkimizi kimse sorgulamasın' diyerek paylaştı... Sevgilisinin tırnaklarını büyük bir özenle yedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılar arasında kısa sürede popüler olmayı başardı. Görüntülerde bir adamın sevgilisinin el tırnaklarını yediği anlar yer aldı. Sevgilisinin tırnaklarını dişleriyle kısaltan adamın görüntüsüne sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 27-04-24 07:48

Esenyurt’ta müşteri gibi girdiği dükkanın anahtarını çalmaya çalışan hırsıza dayak

Esenyurt’ta müşteri gibi girdiği telefoncu dükkanının anahtarını çalmaya çalışan hırsız, işyeri sahibi tarafından fark edilince dayak yedi.

Yurthaber 24-04-24 09:54

Astrolog açıkladı: Evlendiğiniz gün evlilik kalitenizi etkiliyor! İşte günler ve anlamları

İki kişinin romantik birlikteliğini resmi olarak bağlayan evlilik birçok kişinin hayali. Hayatın neredeyse her alanıyla yakından ilgilenen astrolojiye göre evlendiğiniz gün evliliğinizin kalitesini etkiliyor. Haftanın yedi gününün evliliğe dair farklı anlamları bulunuyor. Evlendiğiniz günün evliliğinizi nasıl etkileyeceğini merak ediyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 23-04-24 09:11

Bunalıma girince akrep yiyerek intihar etti: Köyümde ölmek istedim

Bilal Yiğit (56) Samsun'da akılalmaz bir şekilde can verdi. Bunalıma giren Yiğit kendi ifadesiyle "köyünde ölmek için" iki akrep yedi. Ancak otobüste köyüne varamadan fenalaşınca kurtarılamadı.

Haber 16-04-24 13:25

Muğla Milas’ta feci kaza! Çok sayıda yaralı var

Muğla’nın Milas ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada yedi kişi yaralandı.

Haber 08-04-24 06:43

Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü! Hakan Taşıyan sağlık durumunu anlattı! Son haliyle gündem oldu

90'lı yıllarda seslendirdiği arabesk şarkılarla tanınan Hakan Taşıyan, Mart 2021'de karaciğer ve böbrek nakli olmuş, hastanede yedi ay süren tedavinin ardından taburcu edilmişti. Uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Hakan Taşıyan “Hep Yek Aşiret” filminin galasına katıldı. Taşıyan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 06-04-24 11:34

Motosikletin önünü kaldırırken polise yakalandı, önce nasihat ardından 38 bin 291 TL ceza yedi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile seyir halindeyken polis ekibini görünce motosikletin önünü kaldıran şahıs, polisten kaçmak isterken virajı alamayarak devrildi.

Yurthaber 02-04-24 11:21

Seçim öncesinde lüks aracıyla halkı selamladı! Sandıkta 20 puan fark yedi: İşte tepki çeken görüntüler

Yerel seçimlerde sürpriz yaşanan illerden biri de Afyonkarahisar oldu. CHP'li Burcu Köksal, AK Parti adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'a 20 puan fark attı. Sonuçların belli olmasının ardından Uluçay'ın seçim öncesi lüks ve çakarlı bir araçla şehir içinde tur attığı anlar tekrardan gündem oldu.

Haber 01-04-24 16:03

'MÜLK ALLAH'INDIR' demişti... Mal varlığıyla hafızalara kazınan Turgut Altınok, Ankara'da Mansur Yavaş'tan tarihi fark yedi!

Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçları gündem oldu. CHP adayı Mansur Yavaş, yarışı açık ara farkla kazandı. Mal varlığıyla gündem olan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok da sandıkların tamamı açılmamasına rağmen yenilgiyi kabul etti. Altınok tek cümlelik bir açıklama yaptı.

Haber 31-03-24 23:26

Yola savrulan insan bacağını eline alıp yedi: Kaldırımdaki yamyamı görenler donakaldı

Cuma günü ABD'de tüyleri diken diken edip filmleri aratmayan korkunç bir yamyamlık sahne yaşandı. Tren çarpan bir kişinin yola savrulan bacağını yoldan geçen bir adam eline alıp yemeye başladı. Saniye saniye kameraya yansıyan olayın görgü tanığının anlattıkları kan dondurdu.

Trend 29-03-24 10:42

Şanlıurfalı milli dartçı, 7 yılda 75 madalya kazandı

Yedi yıllık sporculuk kariyerine 75 madalya sığdıran milli dartçı Süleyman Can Durmuş, dünya şampiyonluğunu hedefliyor.

Yurthaber 28-03-24 11:15

Geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız sevgilisiyle evlenmişti... 7 aylık Gonca Vuslateri'nden karnı burnunda pozlar geldi! Kilo aldım...

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu açıklamıştı Yedi aylık hamile olan Vuslateri, geçtiğimiz günlerde tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlenmişti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu Instagram hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı.

Magazin 23-03-24 17:19

Mesut Akusta ile tek celsede boşanmıştı! Şafak Özbir sessizliğini bozdu

Son olarak Yürek Çıkmazı dizisinde hayat verdiği Yılmaz Tekin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Mesut Akusta Şafak Özbir ile olan yedi yıllık evliliğini sessiz sedasız bitirdi. Biten evliliğin ardından Şafak Özbir sessizliğini bozdu.

Magazin 22-03-24 11:52

7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri sessiz sedasız evlendi... İşte sır gibi saklanan o eş

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan Vuslateri, tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Ünlü oyuncu eşiyle ilk pozunu da Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 20-03-24 20:13

Cardi B'nin pozlarına Instagram'dan sansür! Çözümü sosyal medyayı salladı

Ünlü rap şarkıcısı Cardi B gerek paylaşımları gerek lüks yaşantısı gerekse özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Rapçi son olarak albüm kapağı yüzünden Instagram'da sansür yedi ama pes etmedi.

Magazin 14-03-24 11:45

İmamoğlu Erdoğan'ın bana köfte borcu var diyerek yıllar önceki o anısını ilk kez anlatmıştı... O dükkanın fotoğrafı ortaya çıktı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) adayı olan mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili bir anısını anlatmıştı. Yıllar önce Erdoğan'ın lokantalarına gelerek köfte yediğini söyleyen İmamoğlu "Benim lokantamda köfte yedi parasını da almadım. Hayat boyu o borcu ödeyemeyecek" demişti. Kamuoyunda merak uyandıran köfteci dükkanının fotoğrafı ortaya çıktı.

Haber 14-03-24 07:50

İstanbul’da trafikte yumruklu yol verme kavgaları kamerada: Kadınla tartışınca dayak yedi

Beyoğlu’nda iddiaya göre trafikte yol verme tartışması esnasında bir kadınla tartışan adama diğer sürücüler adeta meydan dayağı attı. Bakırköy’de ise yol verme tartışması yaşayan kadın sürücüler arasında çıkan tartışmada bir kadın aracında inerek diğer aracın camını yumrukladı. Sancaktepe’de bir tır sürücüsü ile araç sürücüsü arasında çıkan tartışma ise kısa sürede son buldu. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 12-03-24 12:24

İstanbul’da trafikte yumruklu yol verme kavgaları kamerada: Kadınla tartışınca dayak yedi

Beyoğlu’nda iddiaya göre trafikte yol verme tartışması esnasında bir kadınla tartışan adama diğer sürücüler adeta meydan dayağı attı.

Yurthaber 12-03-24 10:11

Oscar 2024 bitti! Vanity Fair Party'sinde öne çıkan ünlüler... Kim Kardashian, Emily Ratajkowski, Salma Hayek ve dahası

2024 Oscar Ödül Töreni’ne en iyi film dahil yedi dalda ödül kazanan Oppenheimer damga vurdu. Gece sona ererken ünlüler için oldukça önemli olan Vanity Fair Party'si başladı. İşte kırmızı halıdan gelen ilk fotoğraflar...

Magazin 11-03-24 08:17

İngiltere'de iğrenç olay! Suriyeli sığınmacılar 13 yaşındaki bir kız çocuğuna 7 kez tecavüz etti

Omar Bedreddin ve kardeşi Mohamed Bedreddin ismindeki Suriyeli sığınmacılar 13 yaşındaki bir kız çocuğuna yedi kez tecavüz etmekten suçlu bulundu. Kardeşlerin kız çocuğuna işkence ettiği ve onu farklı bir ülkeye götürmekle tehdit ettiği de öğrenildi. Şu anda 19 yaşındaki kız, yaşadıklarıyla başa çıkabilmek için okulu bıraktığını, uyuşturucuya başladığını ve kendine zarar verdiğini ifade etti.

Trend 10-03-24 12:20

Tokat'ta 6 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Şehit Sinan Bilir Ortaokulu'nda eğitim gören 6 öğrenci, öğle arasında okula yakın bir lokantadan tavuk döner alıp yedi.

Yurthaber 08-03-24 15:24

Dünyayı sarsan iğrenç olayın yankıları sürüyor! 7 farklı adamın tecavüzüne uğramıştı: Urganla bağlanıp siyah çuvalla getirildiler

Dünyayı motorla gezen İspanyol gezgin çift, Pakistan ve Bangladeş seyahatinin sonrasında Güney Asya rotasını tamamlamak için soluğu Hindistan'da almıştı. Çadırlarını ana yoldan yaklaşık 2 km uzakta, yarı ormanlık bir alana kuran çift, yedi kişinin saldırısına uğradı. İspanyol turist çifte tecavüz eden 7 kişiden 3'ü gözaltına alınırken 4 saldırgan aranıyor. Yakalanan şüphelilerin bellerine urgan bağlayıp başlarına siyah çuval geçirilerek gözaltına alındığı anlar dünya basınında yankı uyandırdı.

Trend 05-03-24 11:22

Trabzonspor, futbol tarihinin en garip gollerinden birini yedi! Dünya basını o anları konuşup paylaşıyor...

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Corendon Alanyaspor, konuk ettiği Trabzonspor’u 3-1 mağlup etti. Trabzonspor'un yediği gol dünya basınında yankı uyandırdı. Uğurcan, serbest vuruşta ceza sahasındaki Denswil'e pas verdi. O anlarda Uğurcan'a bakmayan tecrübeli oyuncu belki de takımına tarihin en ilginç gollerinden birini yedirdi.

Spor 05-03-24 07:24

Cinayetten beraat etti! Sonrasında söylediği sözden müebbet yedi

Kütahya'nın Emet ilçesinde 4 yıl önce kaybolan İrem Gül’ü (19) evinde öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıp beraat eden eski erkek arkadaşı Murat Önver (38), karara itiraz süreci devam ederken başka suçtan gözaltına alındı. Polislere, "Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. Sanığın sözleri nedeniyle beraat kararı bozuldu. Yeniden yapılan yargılamada sanık Önver, müebbet hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.

Haber 02-03-24 12:01

Merve Taşkın Dubai'de para karşılığında prenslerin dışkısını yedi mi? İç çamaşırlı poz verince...

Onlyfans fenomeni Merve Taşkın katıldığı programda yıllar önce yaşanan bir olaya değindi. "Dubai'ye gidip orada prenslerin ya da zengin insanların dışkısını para karşılığında yemek" diyerek anlattı.

Magazin 28-02-24 14:54

Hamile olan Gonca Vuslateri bebeğinin babası hakkında konuştu: Devlet memuru

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan oyuncu Gonca Vuslateri, bebeğin babası hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 20-02-24 17:34

Aynı gün, aynı saatte 6 farklı ceza yedi, o bile kendine hayret etti: Çok yetenekliyim beni emniyete alsınlar

İstanbul'da Sedat Kaya'nın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Evine gelen 6 trafik cezasıyla sarsılan Kaya makbuzları eline alarak isyan etti. Trajikomik olaya kendinin bile şaşırdığını dile getiren sürücü, "Emniyete de söyleyeceğim, ben bu kadar yetenekliysem alsınlar beni" dedi. Cezayı kesen ise fahri müfettiş. Esenler'de daha önce de fahri müfettişten dolayı bazı sürücüler mağdur olmuştu. İşte ilginç olayın detayları...

Finans 18-02-24 07:48

Tazeliğini göstermek için hamsileri çiğ çiğ yedi! 'Fındık tadı gibi'

Ankaralı balıkçı, sattığı hamsileri çiğ çiğ yiyerek tazeliğini gösterdi. Balıkçı, çiğ balığın tadının fındık gibi olduğunu da söyledi.

Yemek 16-02-24 17:15

İşe gitmeden 3 dakika daha uyumak istedi, 690 lira trafik cezası yedi: Çoğu insanın günlük kazancı

Trafikte bazen yolu kısaltmak için tehlikeli girişimlerde bulunabiliyor. Antalya polisi bunun önüne geçebilmek için şok uygulaması gerçekleştirdi. Polisi görmeyen sürücüler cezalardan kurtulamadı. Onlardan biri de Sadıkcan Sarıkaya oldu. Sarıkaya yediği ceza sonrasında, "Akşam işe gitmeden biraz uyuyayım diye acele etmiştim. İşe bile geç kalsanız, 3 dakika fazla da uyusanız hiçbir artısı olmuyor ama 690 TL çoğu insanın günlük kazancı" dedi.

Finans 06-02-24 10:38

İstanbul’da yanlış adam dayağı kamerada: Tek kafayla yere serildi

Kağıthane’de iki şahıs, geldikleri sokakta husumetlisi olduğunu sandıkları kişileri karıştırınca dayak yedi.

Yurthaber 31-01-24 10:29

24 bin TL'lik trafik cezası! Motorunun başına geldiğinde polisleri gördü... Kardeşi bu kez kaçamayınca 'Devletimiz var olsun, sağ olsun' dedi

Trafik cezası haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi. Edirne'de şehir merkezindeki trafiğe kapalı alandaki araçlara yönelik denetim yapan trafik şubesi ekipleri, kuralı ihlal eden motosiklet sürücülerine ceza yazdı. Uygulama noktasında bıraktığı motorun yanına gelen bir sürücü toplamda 24 bin TL'lik ceza yedi. Motosiklet sahibi ise "Kardeşim bu sefer kaçamadı 12 bin TL bana, 12 bin TL de kendisi ceza yedi. Devletimiz var olsun, devletimiz sağ olsun" diye konuştu.

Finans 30-01-24 13:28

Şehirler arası yolculuk yaptı, 82 km hızla gitmediği için 150 bin lira trafik cezası yedi!

Trafikte yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Galericilik yapan Kadir Bayer araç takas etmek için Antalya'dan Afyonkarahisar'a gitti. Döndüğünde ise hayatında görmediği kadar büyük bir trafik cezasıyla karşılaştı. 150 bin lirayı 15 bin gören Bayer, cezayı ödeme gücü olmadığını söyledi. Hız sınırının 82 km olduğu yerde yaptığı hızı da açıkladı.

Haber 30-01-24 10:25

Altay Bayındır Manchester United formasıyla çıktığı ilk maçında 4. lig takımından 11 dakikada 2 gol yedi! Sosyal medya çalkalandı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır yeni takımındaki ilk maçına FA Cup mücadelesinde oynanan Newport County karşısında çıktı. Bayındır ilk maçında talihsiz goller yerken, yediği goller sonrası futbol severlerden eleştiri aldı. İşte detaylar...

Spor 28-01-24 21:44

Barcelona evinde 5 gol yedi! Villarreal'den unutulmayacak skor

İspanya La Liga'da Barcelona evinde Villarreal'den 5 gol yedi. 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 öne geçen Barcelona sonrasında skoru koruyamadı ve maçtan 5-3 mağlup ayrıldı.

Spor 27-01-24 23:04

Süper Lig'in ünlü futbolcusu polise yakalandı! Pendiksporlu Kappel cezayı yedi, ne olduğunu anlamadı! Hemen telefonuna sarıldı

Pendikspor'un Surinamlı oyuncusu Leandro Kappel, polis ekiplerinin Maltepe'de yaptığı denetime takıldı. 34 yaşındaki futbolcu, ne olduğunu anlamayınca kulüpten bir görevliyi arayarak yardım istedi. İşte detaylar...

Spor 26-01-24 13:15

7 yaşındaki dört öğrencisini taciz ettiği iddia edilen öğretmen tutuklandı! Polisleri bir anda karşısında görünce bayıldı

Tayland'ın Pathum Thani eyaletindeki uluslararası bir okulda çalışan bir dil öğretmeni, yaşları yedi ile sekiz arasında değişen dört okul çocuğu taciz ettiği iddia edilerek tutuklandı. İsmi sadece David olarak açıklanan öğretmen polisleri karşısında görünce panik yaşayarak yapıldı. Olay yerine sağlık ekiplerinin çağırılması ve müdahale edilmesinden öğretmen tutuklandı.

Trend 26-01-24 09:17

Avrupa maçları TRT'de yayınlanacak! Fatih Portakal'dan gündem olacak sözler: 'Acun fena gol yedi'

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin artık 3 yıllığına TRT'de yayınlanacak. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı yaptığı açıklamada "Bizler için bir gurur vesilesi" yorumunu yaptı. Gelişmeyle ilgili olarak gazeteci Fatih Portakal'ın "Acun da fena gol yedi burada" sözleri ise gündem oldu.

Trend 25-01-24 23:16

Miami'ye giden ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün yatak pozu gündem oldu!

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile yedi yıl önce evlenen Neslihan Atagül, Türk dizilerinin Latin Amerika’daki ve dünya genelindeki başarılarının kutlandığı Turkish Drama Gala gecesinin onur konuğu oldu. Güzel oyuncu, sahnede İspanyolca teşekkür etti. Oyuncu gecenin sonunda yatak üstünde çekildiği pozlarını paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 24-01-24 09:08

Neslihan Atagül Miami’de gerçekleşen Turkısh Drama Gala Gecesi'ne onur konuğu olarak katıldı! Gala tarzı dikkat çekti

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile yedi yıl önce dünyaevine giren Neslihan Atagül, Türk dizilerinin Latin Amerika’daki ve dünya genelindeki başarılarının kutlandığı Turkish Drama Gala gecesinin onur konuğu oldu. Güzel oyuncu, sahnede İspanyolca teşekkür etti.

Magazin 23-01-24 13:05

Sosyal medya fenomeni Mathilde Tantot akaryakıt pompacısı oldu! Benzinlik pozu hayranlarının beğenisini topladı... Yeni işim

Sosyal medya fenomeni Mathilde Tantot, 9 milyona yaklaşan takipçisiyle lüks aracına akaryakıt doldurduğu anlarda çekilen bir pozunu paylaşarak seslendi. Fenomen ismin aracının başında gofret yedi anlarda çekilen pozu hayranlarının beğenisini topladı. Tantot'un gönderisine kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Trend 20-01-24 14:43

Yemek seçimi sosyal medyayı ikiye böldü! Testis, süt ve yulafı karıştırdı... Kahvaltıda büyük bir iştahla yedi

Sosyal medyada natüralizm ve sağlıklı yaşam konularında yaptığı paylaşımlar sayesinde dikkatleri üzerine çeken 'Liverking' kullanıcı isimli bir fenomen ilginç kahvaltı deneyimiyle viral oldu. Bir kasenin içine testis, süt ve yulafı karıştıran adam kamera karşısında kahvaltısını büyük bir iştahla yedi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 18-01-24 07:41

7 yaşındaki kızının kanser hastası olduğunu söyleyerek yardım istedi! Gerçek bambaşka çıktı... Dolandırıcı anne inandırıcı olması için kızının saçlarını bile kazıttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinde yaşayan Pamela Reed isimli bir kadın, yedi yaşındaki kızı Addey Rae'nin kanser hastası olduğunu söyleyerek bağış toplamaya başladı. Küçük kızının hastane odasında çekilen fotoğraflarını paylaşarak yardım isteyen annenin yalanını bir hemşire ortaya çıkarttı. Reed'in daha inandırıcı olmak adına kızının saçlarını kazıttığı da ifade edildi.

Trend 12-01-24 08:53

Nehir kana bulandı! Geriye sadece pantolonu ve botu kaldı... Piranalara balıkçının etlerini ve organlarını yedi

Brezilya'da yaşayan 46 yaşındaki balıkçı Odair Raash'ın günlerdir ortadan kaybolmasının ardından cansız bedeni pirinalar tarafından parçalanmış halde Guapore Nehri'nde bulundu. Balıkçıdan geriye sadece pantolonu ve botu kaldı. Piranaların balıkçının etlerini ve organlarını yediği ifade edildi.

Trend 11-01-24 08:00

Abdülkadir Selvi - Ali Koç kavgasına öyle bir yerden girdi ki! 'Ananas yedi diyorsun kim bilir sen neler yedin?'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizi sonrası kendisini eleştirerek göndermede bulunan Abdülkadir Selvi'ye canlı yayında sert bir yanıt vererek 'Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış bir adamsın' demişti. Abdülkadir Selvi de bu çıkışa köşesinden yanıt vererek 'Ananas' göndermesi yapmıştı. Fatih Altaylı da konuya dahil oldu ve Abdülkadir Selvi'ye 'Bayılıyorum bu badem bıyıklılara' diyerek yüklendi.

Spor 10-01-24 07:32

Karın ağrısı şikayetiyle doktora giden kadının midesinden 35 yıllık 'taş bebek' çıktı! Farkında bile değildi... Doktorları şaşkına çevirdi

73 yaşındaki ismi açıklanmayan Cezayirli kadın, şiddetli karın ağrısı şikayetiyle doktora başvurdu. Yıllar içinde karın ağrısının devam ettiğini ve sonunda dayanılmaz bir noktaya ulaştığını dile getiren kadının midesinden yaklaşık yedi aylık ve 4,5 kilo ağırlığında bir bebek bulundu. Kadının zamanla taşlaşan bebekle yaklaşık 35 yıl boyunca yaşadığı dile getirildi.

Trend 09-01-24 08:24