Programa Haberleri

Müge Anlı'da şoke eden olaylar zinciri! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçmıştı...Baba oğul yüzleşti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz gün yine şaşırtan bir olay yaşandı. Programa katılan Umut Yetik'in ortaya attığı iddia, sosyal medyada gündem oldu. Yetik, 19 yaşındaki oğluyla 29 yaşındaki eşi Tuğçe Akpençe'nin yasak bir ilişki yaşadığını ve küçük kızları Melodi ile birlikte kaçtıklarını söylemişti. Programın bugünkü bölümünde kaçak üvey anne, eşiyle yüzleşmek için canlı yayına geldi. Müge Anlı'nın sorduğu sorulara rahat rahat cevap veren Mustafa ve Tuğçe şoke etti.

Magazin 2024-04-23 19:02:11

Bu tarihe dikkat! 'Sismik artış var' Uyarı bu kez astrologdan geldi!

Astrolog ve yazar Öner Döşer, Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen Gözkyüzü Sohbetleri adlı programa konuk oldu. 24 Nisan'da gerçekleşecek olan akrep dolunayının etkilerinden bahseden Döşer, deprem konusunda da uyarılarda bulundu. Sismik artış olduğunu belirten Döşer özellikle 8 Mayıs tarihine dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kadin 2024-04-23 15:05:09

Murat Cemcir, küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu! Planlamadığımız bir şeyi...

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Youtube'da yayınlanan bir programa katılan Murat Cemcir küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu.

Magazin 2024-04-19 15:18:14

'Kızım üvey babasıyla birlikte' dedi! Esra Ezmeci duyduklarına inanamadı! 'Yatak odasındaki ses kaydı...'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıktığı 'Yeni Baştan' programındaki itiraflar herkesi şaşırtıyor. Programa bu defa Afyonkarahisar'dan aradığını söyleyen Zehra Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. 'Kızım üvey babasıyla birlikte' dedi itirafları şoke etti.

Magazin 2024-04-16 11:31:54

Canlı yayında İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti! Skandal anlar: Ya ben ya başka biri onu yaşatmaz

Geçtiğimiz günlerde AK Partili bir koordinatörle 'araba istedin' tartışması yaşayan sosyal medya trolü Mert Armağan'ın canlı yayınında skandal anlar yaşandı. Programa konuk olarak katılan Nevzat Kaya adlı kişi açık açık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti. Tepki çeken sözlerin ardından Mert Armağan'dan açıklama geldi.

Haber 06-04-24 09:41

Melis İşiten’e konuk olan Samet Liçina’ya terleten soru: “Patlatan bedelini öder”

Kerimcan Durmaz'ın yakın arkadaşı, DJ ve sosyal medya fenomeni Samet Liçina Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Ünlü isim programda kendisine sorulan bir soruya verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 05-04-24 15:34

Cinsiyet değiştirmiş! Esra Erol'daki Dadı Meryem'le ilgili şok üstüne şok... Geçmişteki cinayetin ardından o gerçek de ortaya çıktı

Esra Erol'da programındaki dadı Meryem ile ilgili şok üstüne şok yaşanıyor. Programa katılan Mehmet Altun, eşi Rabia Altun'la barışmak istediğini belirtip programa başvurmuş, Rabia ise eşinin kendisini çocuklarının dadısıyla aldattığını söylemişti. Dadı Meryem'in canlı yayına çıkmasıyla kan donduran gerçek ortaya çıkmış ve Meryem'in geçmişte 8 yaşındaki Hasret'i öldürüp gömdüğü, 9 yıl hapis yattığı öğrenilmişti. Ortaya çıkan yeni gerçeğe göre Dadı Meryem hapisten çıkınca cinsiyet değiştirmiş.

Magazin 05-04-24 11:24

Esra Erol'da stüdyo buz kesti... Dadı Meryem'in 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı! Detaylar kan dondurdu

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında kan donduran bir olay gündeme geldi. Programa katılan Mehmet Altun, 6 yıldır birlikte olduğu eşi Rabia Altun'la barışmak istediğini belirterek programa başvurdu. Mehmet Altun'un eşi ise çocuklarının dadısı ile aldatıldığını söyleyince Dadı Meryem canlı yayına çıktı. Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan bir gerçek ise kan dondurdu.

Magazin 04-04-24 10:27

Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer Nihat Hatipoğlu'na katıldı! 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince...

Nihat Hatipoğlu ile İftar programında sorulan sorular sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer katıldı ve sorduğu soru ile herkesi şaşırttı. Çağrı Özer 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince Nihat Hatipoğlu bir kez daha sordu.

Magazin 03-04-24 07:25

Akıllara durgunluk veren olay! Müge Anlı'da mide bulandıran ilişki iddiası! Bana aşık olsun, zapt etmesi kolay olur

Müge Anlı programında her gün yeni bir olay yaşanıyor. Programa başvuran Yunus Açıkalın, 49 günlük eşi Dicle’nin üvey babası Mehmet Güzel’e kaçtığını iddia etti. Üvey babasının yanında olduğu ileri sürülen genç kadınla ilgili yayına bağlanan bir izleyicinin anlattıkları ise duyanları hayrete düşürdü.

Magazin 02-04-24 16:25

Müge Anlı'da akılalmaz olay! Kayıp olarak aranan kadın bulundu! Anlattıkları şaşırttı: “Kızım, beni evli bir erkeğe sattı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün yayınlanıyor. 18 yaşındaki Sevdiye Bahar adındaki kadın 4 yıl önce Adana’da kaybolan annesi Hamide Kalkan’ı, aramak için programa başvurdu. Müge Anlı tarafından bulunan kadın çocuklarıyla görüşmek istemedi. Kararından dönmeyen Kalkan'ı, Müge Anlı bile ikna edemedi.

Magazin 29-03-24 15:33

Balta sapları, sopalar... Canlı yayında anlattıklarıyla Zahide Yetiş'i şoke etti! Semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi

Hafta içi her gün Star Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Zahide Yetiş 'Yeniden Başlasak' programı ile adından söz ettiriyor. Programa katılan konuklar anlattıklarıyla sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa 23 yıllık eşinden boşanmak istediğini söyleyen Ceylan Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. Ceylan Hanım, semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi. Zahide Yetiş duyduklarına inanamadı.

Magazin 26-03-24 15:32

Poyraz'ın hırsızlığı Survivor'da olay olmuştu! Müjdat Gezen'den Acun Ilıcalı'ya sert sözler: 'Bence +18 rakamını bu programa koymalılar'

Acun Ilıcalı'nın programı Survivor'da Poyraz'ın bir ailenin evine girip hırsızlık yapması çok konuşulmuştu. Olayla ilgili açıklama yapan Acun'un Poyraz'ın cezasında indirime gitmesi ve 'Hırsızlık değil bu yaptığın' demesi sonrasında usta oyuncu Müjdat Gezen bir açıklama yaptı. Ilıcalı'ya tepki gösteren Gezen "Bence +18 rakamını bu programa koymalılar" dedi.

Magazin 24-03-24 20:41

Canlı yayında şaşırtan olay... Sinirlenen konuk el hareketi yaptı! Esra Erol özür diledi

Uzun yıllardır gündüz kuşağında ekranlara gelen Esra Erol'da programı her bölümüyle gündem oluyor. Son olarak programa konuk olan bir kadının tartışma esnasında hızını alamayıp el hareketi yapması dikkat çekti. Ünlü sunucu o anların ardından izleyicilerden özür diledi.

Magazin 23-03-24 16:30

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, gençlere Murat Kurum'u anlattı! Programa damga vuran anlar: Belediye başkanı olması gerek...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Türkiye Gençlik STK'lar Platformu (TGSP) tarafından düzenlenen programda gençlerin sorularını yanıtladı. Programda Bakan Fidan, Murat Kurum'u anlattı.

Haber 23-03-24 13:35

Mal varlığı olay olmuştu! Turgut Altınok'un yanıtını duyunca verdiği tepki herkesi güldürdü... 'Torpil' açıklamasında ise Oğuzhan Uğur araya girdi: Öyle demeyelim de...

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un katıldığı programa 'torpil ve mal varlığı' iddiaları damga vurdu. Oğuzhan Uğur'un sunduğu programda Altınok'a yöneltilen sorular dikkat çekti. Altınok'un mal varlığıyla ilgili soruya verdiği yanıt sonrası bir gencin "Helal olsun! Türkiye'de böyle insanlar da varmış" tepkisi ise gündem oldu. Öte yandan "Zaten bütün Ankara'ya komşuymuşsunuz" yorumu da programa damga vururken, Altınok'un torpil yanıtı da çok konuşuldu.

Haber 21-03-24 09:00

Nihat Hatipoğlu ile İftar'da sorulan soru şaşırttı! Ya çok basit soruyorsunuz ya da...

Nihat Hatipoğlu ile İftar'da ilginç sorular yine dikkat çekti. Genç bir konuk rüya sorususuyla dikkat çekti. Nihat Hatipoğlu ise "Benim programa gelince ya çok basit soru soruyorsunuz ya çok zor soru soruyorsunuz" dedi.

Magazin 14-03-24 08:42

Vatandaş, Mansur Yavaş'ı örnek vererek eleştirdi! Altınok: 'Seni 20 dakika dinleyemeyiz'

Sosyal medyada bir video gündem oldu. Görüntülerde kendisinin AK Parti seçmeni olduğunu ifade eden bir vatandaş, Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'a minibüsçülük ile ilgili verilen sözlerin tutulmadığı yönünde eleştiride bulundu. Altınok, açıklamalarına devam eden vatandaşa "Seni 20 dakika dinleyemeyiz ki burada programa gideceğiz" diyerek müdahalede bulundu.

Haber 11-03-24 20:44

Esra Erol'da akıllara durgunluk veren olay... Kızı 70 yaşındaki eski sevgilisine kaçtı! Yeni sevgilisiyle ilgili iddialar kan dondurdu

'Esra Erol'da programı her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Bu kez de programa katılan Sabriye Azak, kızının kendisinin 70 yaşındaki eski sevgilisiyle evlendiğini iddia etti. Sabriye Azak'ın programa birlikte katıldığı ve kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Murat'ın evli olduğu programda ortaya çıktı. Murat'ın 5 çocuklu Yıldız adındaki bir kadını kaçırıp öldürdüğü iddiaları stüdyoyu karıştırdı.

Magazin 06-03-24 15:48

Kursuydu, elbisesiydi derken sonunda bu da oldu! 2 torun sahibi adamın karısından isteği şoke etti! 'Yılmaz Erdoğan'dan neyim eksik? dedi... 'Dilber gibi...'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesine yine şaşırtan bir itiraf geldi. Programa katılan kadın konuk kocasının ondan Dilber gibi dans etmesini istediğini söyledi. Kocasının isteklerinden sıkıldığını söyleyen konuk Esra Ezmeci'den yardım istedi....

Magazin 02-03-24 15:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yoğun diplomasi trafiği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu vesilesiyle programa katılan liderlerle görüşmeler yaptı. Erdoğan, Türkmenistan, Macaristan, Bosna Hersek ve Cibuti liderleriyle görüştü. Ana gündem konusu, Gazze'deki insani dram oldu.

Haber 01-03-24 20:50

Esra Ezmeci duyduklarına inanamadı bir kez daha sordu! 'Patronum zam yapmadı, intikam için karısını....'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir itiraf geldi. Programa katılan Oktay Bey 'Patronum maaşıma zam yapmadığı için ben de karısını baştan çıkardım' dedi. Esra Ezmeci duyduklarına inanamadı ve bir kez daha sordu...

Magazin 28-02-24 11:54

30 yaş küçük sevgilisiyle yüzleşirken çileden çıktı, üstünü başını yırttı! Didem Arslan ne yapacağını bilemedi! 'Uygunsuz fotoğraflar gönderdi'

Hafta içi her gün Show Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında işlenen konular zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Programa bu defa 30 yaş küçük sevgilisiyle canlı yayında yüzleşen Necmettin Bey damga vurdu. 73 yaşındaki Necmettin Bey bir anda çileden çıktı ve üstünü başını yırttı.

Magazin 27-02-24 15:18

Survivor All Star'da ortalık karıştı! Sema'nın Pınar'a saldırma sebebi ortaya çıktı

Survivor All Star'da yarışmacılarının performansları kadar kavgaları da programa damga vuruyor. Her gün neredeyse bir kavganın yaşandığı Survivor All Star'da bu kez Sema ve Pınar arasında tartışma çıktı. İkili birbirine vurdu. Acun Ilıcalı kavga sonrası hemen acil durum konseyini topladı. Ilıcalı yarışmacıları dinlerken Sema'nın Pınar'a saldırmasının nedeni ortaya çıktı. İşte kavganın detayları...

Magazin 26-02-24 23:29

Survivor All Star'da Ronaldinho rüzgarı! Acun Ilıcalı ile takım olup yarıştı Burada olmaktan çok mutluyum

Survivor All Star 2024 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Brezilyalı eski efsane futbolcu Ronaldinho Survivor All Star'ın son bölümüne konuk oldu. Programa konuk olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren efsane futbolcu Ronaldinho Acun Ilıcalı ile takım olup yarışmacılarla ayak voleybolu oynadı.

Magazin 22-02-24 00:23

Müge Anlı'da esrarengiz olay! Gamze Bebek satıldı mı? 'Zengin bir aileye çocuğu satmak için...' Eltilerden karşılıklı yasak aşk suçlaması

Kayıp Gamze Bebek olayı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenmeye devam ederken dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Programda eltiler birbirlerini yasak aşk ile suçlarken programa bağlanan bir kadın; Mecit ile Gülbani'nin plan yaparak çocuğu Adapazarı'ndaki zengin bir aileye sattıklarını söyledi. Bu ifadeler karşısında Gülbani adeta çılgına döndü.

Magazin 21-02-24 16:31

Taksiciler Başkanı Eyüp Aksu'nun ilginç tekerlemesine Martı'nın sahibi Oğuz Alper Öktem'den çok sert tepki: Bu yarım akıllı galiba...

Türkiye, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. Partilerin adayları seçim çalışmalarına tam gaz devam ederken Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, Üsküdar'daki Taksiciler Buluşması programına katıldı. Programa İstanbul Taksiciler Başkanı Eyüp Aksu'nun sahnede söylediği "Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" sözleri damga vurdu. Martı uygulaması kurucusu Oğuz Alper Öktem ise Aksu'ya çok sert sözlerle yüklendi.

Haber 18-02-24 12:47

Emre Altuğ'un açıklamaları gündem oldu! 'Çıplaklıktan çekinen bir...'

Yalı Çapkını dizisiyle ekranlarda boy gösteren şarkıcı-oyuncu Emre Altuğ, Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Altuğ, kendisi ve hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 17-02-24 09:17

Müge Anlı'daki Evra-Hüseyin olayında canlı yayında stüdyoya polisler geldi! Evra çocuğuna 'kardeşim', eşine ise 'kuzenim' dedi, kendi kimliğini reddetti!

Müge Anlı'nın programındaki Evra ve Hüseyin olayı sosyal medyanın gündemin oturdu. Programa Almanya'dan katılan Hüseyin Bey, 24 yaşındaki eşi Evra ve 9 aylık kızını bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Türkiye'de başka bir kişiyle birlikte olduğunu söyleyen kadının anlattıkları izleyenleri şoke etti. Genç kadın, bebeğin kardeşi olduğunu Hüseyin'in ise kuzeniyle evli olduğunu söyledi. Hüseyin Bey bebeğine kavuşurken, polis ekipleri de canlı yayın sırasında stüdyoya geldi.

Magazin 16-02-24 17:45

Survivor'da tansiyon yine yükseldi! Acun Ilıcalı 'Davranış şeklin bize uymuyor' diyerek sert çıktı! Yunus Emre diskalifiye mi oluyor?

Survivor All Star 2024'te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Olayların hiç bitmediği programa bu defa Acun Ilıcalı ile Yunus Emre'nin restleşmesi damga vurdu. Gergin geçen konseyde Ilıcalı'nın 'Davranış şeklin bize uymuyor' diyerek iddialı ismi uyardığı anlar dikkat çekti.

Magazin 14-02-24 10:59

Muhammer Ketenci'nin kadınlarla ilgili sözleri tepki çekti! Göğüslerinin yarısı dışarıda...

Modacı Muammer Ketenci, Ece Erken'in sunuculuğunu yaptığı programa katıldı. Ünlü modacının kadınların 'açık' giyinmesi yüzünden erkeklerin taciz ettiğini söylediği sözler büyük tepki çekti.

Magazin 13-02-24 17:24

Kocasıyla ilgili itirafı herkesi şaşırttı! Esra Ezmeci duyduklarına inanamadı bir kez daha sordu! '14 yıllık eşim...'

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin programındaki bir itiraf yine sosyal medyayı salladı. Programa konuk olan Canan Hanım'ın 14 yıllık eşiyle ilgili itirafına Esra Ezmeci bile inanamadı.

Magazin 10-02-24 08:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahta'ya seslendi: Siz ne güzel insanlarsınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman'da iki programa katıldıktan sonra Kahta'ya geçti. "Geçen sene Kahtalı kardeşlerime söz vermiştim. İlk fırsatta Kahta'nın misafiri olacağız demiştim." diyen Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Seçimlerin ilk turunda yüzde 79 ile bu kardeşine sahip çıkan Kahta, 2. turda yüzde 81.5 ile rekor bir oy oranı ile bizleri bağrına bastı. Siz ne güzel insanlarsınız." dedi.

Haber 08-02-24 17:09

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın babasıyla ilgili itirafı gündem oldu! 'Öldüğünde üzülür müyüm?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir izlenen MasterChef'in sevilen jürisi Mehmet Yalçınkaya usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarında yayınlanan ‘Empati’ programına konuk oldu. Yalçınkaya’nın 2020 yılında vefat eden babası Seyfettin Yalçınkaya ile ilgili itirafı programa damga vurdu.

Magazin 08-02-24 09:23

Bircan Bali'nin programında bomba iddia! Bahar Candan ve Cem Garipoğlu'nun babası...

Son dönemde aşk hayatıyla gündeme gelen sunucu Bircan Bali, Youtube'da yaptığı programa Bilgehan Aydın'ı konuk etti. Programda bir süredir tutuklu olan Bahar Candan ve Münevver Karabulut'u canice öldüren Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu hakkındaki iddia ise ağızları açık bıraktı.

Magazin 06-02-24 15:33

3 yaşındayken bahçeye bırakılmıştı! Yıllar sonra Esra Erol'un programında ailesine kavuştu

Esra Erol'un programında duygu dolu anlar yaşandı. Programa katılan 24 yaşındaki Fatma Çay, 2003 yılında kız kardeşinin annesi tarafından köyde bir evin bahçesine bırakıldığını anlatarak yardım istedi. Program ekibinin çalışmalarının ardından ise genç kız yıllar sonra hem annesine hem de babasına kavuştu.

Magazin 02-02-24 21:36

Program ihbar kabul edildi, polis ekipleri stüdyoya geldi! Müge Anlı canlı yayınında gözaltı

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. 15 Kasım'dan beri kayıp olan Hasan Hüseyin Çelik'in şüpheli kaybıyla ilgili ihbar kabul edilen programa polis ekipleri geldi. Canlı yayında iki şüpheli gözaltına alındı.

Magazin 01-02-24 17:48

Murat Kurum'un 130 bin canımız gitmiş sözleri gündem oldu! Candaş Tolga Işık gerçeği açıkladı: Kurum'a tekrar sordum...

Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum, gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu programa konuk oldu. Yapacağı projelerden bahseden Kurum'un depremle ilgili açıklaması sırasında "130 bin canımız gitmiş" açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Kurum'un açıklaması 6 Şubat depremlerinde yaşanan can kaybı olarak yorumlandı. Işık daha sonra yaptığı açıklamada Kurum'un söylediği sayının Cumhuriyet tarihinde depremlerde hayatını kaybedenlerle ilgili genel sayı olduğunu ifade ettiğini aktardı.

Haber 31-01-24 23:45

Son dakika | Erdoğan yeni adayları bir bir tanıttı! Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu sözleri programa damgasını vurdu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin Eskişehir ilçe adaylarını açıkladı. Eskişehir'de AK Parti, ilçe bazında BBP ve MHP adaylarını da destekleyecek. Erdoğan programdaki konuşmasında CHP'ye yüklenirken Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili gündem yaratacak bir çıkışa imza attı.

Haber 28-01-24 15:11

83 yaşında yüz ve boyun gerdiren Bedia Akartürk'ün son hali dikkat çekti!

Türk Halk Müziği'nin usta ismi Bedia Akartürk, geçtiğimiz aylarda radikal bir karar almış ve estetik ameliyatı olmuştu. 83 yaşında yüz gerdirme ameliyatı geçiren Bedia Akartürk yeni haliyle Hülya Koçyiğit'in sunduğu programa konuk oldu. Son hali dikkat çekti.

Magazin 27-01-24 15:49

Kocası fantezilerini açıklayınca çok utandı! Hasan Can Kaya ne diyeceğini bilemedi

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 130. yeni bölüm tanıtımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Programa fantezilerini tek tek açıklayan konuk damga vurdu. Hasan Can Kaya duyduklarını karşısında ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 26-01-24 15:23

16 yaşındayken 40 yaşındaki biriyle evlendirildi! Pavyonda çalışan Seda Nur gözyaşları içinde yardım istedi! 'Orada ölmek istemiyorum'

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Esra Erol'da her bölümüyle büyük ilgi görüyor. Her hafta farklı konuların işlendiği programa bu defa 18 yaşındaki Seda Nur'un anlattıkları damga vurdu. Pavyonda çalıştığını söyleyen Seda Nur 8 yaşındayken kendisini terk eden annesini aramak için Esra Erol'dan yardım istedi. Seda Nur'un hikayesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-01-24 13:21

Murat Kurum'un İstanbul projelerini açıkladığı programa Prof. Dr. Naci Görür'ün de katıldığı görüldü

Yerel seçimlerde AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum, İstanbul'da düzenlediği programda İstanbul projelerini tanıttı. Kurum'un İstanbul projelerini dinlemek üzere salona gelenlerin arasında, depremlerin ardından yaptığı açıklamalar dikkatle takip edilen yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür de yer aldı.

Haber 25-01-24 12:28

Son dakika | Mikrofonu Erdoğan'dan alan Hazım Caner Can programa damga vurdu! Cumhur İttifakı'nın Ankara ilçe adayları belli oldu

Son dakika haberi: İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye adaylarının ardından AK Parti'nin Ankara ilçe adayları ve 5 ilçedeki MHP adayları belli oldu. Programa, Erdoğan'ın ismini duyurmasının ardından kürsüye gelen Çamlıdere adayı Hazım Caner Can damga vurdu. Erdoğan'ın mikrofon uzattığı Can, "Çamlıdere'de hedefim yüzde 90, istemiyorum noksan. Bize de bu yakışır. Canım feda Cumhurbaşkanıma" dedi.

Haber 24-01-24 12:34

Canlı yayında suçunu açıkladı Müge Anlı bile şaştı kaldı! 12 yıl ceza alan nasıl 1 ay yatıyor?

Burdur Bucak'a bağlı Karaaliler Köyü'nde 1 Aralık 2022'de evinin önünde tüfekle vurularak öldüren Gökhan Tombak'ın katilini aramak için eşi Asuman Tombak Müge Anlı'nın programına katıldı. Konu derinlemesine incelenirken kiralık katil iddiası üzerinde duruldu. Daha önce cezaevine giren Osman adındaki birinden şüphelenildi. Programa katılan Osman,"12 yıl 6 ay cezam var, 1 ay girdim, yattım, çıktım" dedi. Duruma şaşıran Müge Anlı sebebini sordu. Avukat Rahmi Özkan ise bu durumun sebebini açıkladı.

Magazin 22-01-24 15:06

Türkiye'de estetik olan Hannah Elizabeth Love Island'a döndü! Müstehcen yarışmanın ilk gününe damga vurdu

Love Island All Stars hızlı başladı, müstehcen anlarıyla tanınan programa dönen Hannah Elizabeth'in akıl almaz görünümü seyircilerin ağzını açık bıraktı.

Magazin 17-01-24 06:56

Aşk Adası'nın sunucusu Maya Jama yarışmacıların önüne geçti! Her an göğüsleri fırlayacak gibi

2022'de Love Island'ın yeni sunucusu olarak duyurulan Maya Jama sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sıkça gündem oluyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü sunucu son olarak yarışmadaki tarzıyla gündem oldu. Programa göğüs dekoltesiyle damga vuran Maya Jama'nın cesur seçimine yorum yağdı.

Magazin 16-01-24 15:24

Survivor'da Turabi'nin müstehcen fotoğraflarını hatırlatan Ogeday'a Avatar Atakan'dan uyarı geldi!

Survivor 2024 All Star'da heyecan giderek artıyor. Survivor All Star 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda Ogeday ve Turabi'nin tartışmaları programa damga vurdu. Kavga eden ikili geçmişi ortaya serdi. Ogeday, tartışma sırasında Turabi'nin sosyal medya hesabında paylaştığı müstehcen fotoğraflarını hatırlattı. Eski yarışmacı Avatar Atakan'dan da Ogeday'a sosyal medya hesabından uyarı geldi.

Magazin 11-01-24 07:31

Yalı Çapkını'nın Abidin'i Ersin Arıcı eski haliyle gündem oldu! O programa katılıp ağda yaptırmış!

Yalı Çapkını dizisi gerek oyuncuları gerekse sahneleriyle sık sık gündeme geliyor. Yalı Çapkını'nda Abidin karakterine hayat veren Ersin Arıcı'nın eski hali sosyal medyada gündem oldu. Arıcı, bir zamanlar yarışmaya katılıp ağda yaptırmış. Ünlü oyuncunun o halleri yeniden gündeme geldi.

Magazin 09-01-24 17:33