Sivil Bir Helikopter Haberleri

Temizlik personeli çöpten bulduğu gitarla adeta konser verdi! O anlar yüzleri gülüsetmeyi başardı

Elazığ'da bir temizlik personeli çöpten bulduğu gitarı alarak çöp arabasında çalmaya başladı. O anlar, görüntüleri izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu.

Trend 2024-05-10 14:02:52

ÖZEL RÖPORTAJ | RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin Mynet'e konuştu! İlk kez açıkladı: İnceleme başlatıldı! 'Katli vaciptir' diye fetva veriyorlar

Siyasetteki normalleşme adımları medyada da kendisini gösterecek mi? RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Ankara'da Mynet'in sorularını yanıtladı. Medyadaki gidişatı yorumlayan Ebubekir Şahin, yakın zamanda muhalif bir televizyon kanalını ziyaret ettiğini ve ziyaretin sonundaki geri dönüşlerden çok mutlu olduğunu belirtirken Taha Hüseyin Karagöz - Özgür Özel fotoğrafını yorumlarken 'sığır' ifadesini kullanan Selçuk Tepeli hakkında inceleme başlatıldığını da duyurdu.

Haber 2024-05-10 13:59:22

Akaryakıt fiyatlarında yeni dönem başlıyor: Tabelaya 15 Mayıs'ta yansıyacak! 'Fiyatlar düşmeye devam edecek'

EPDK’dan araç sahiplerini çok yakından ilgilendiren bir karar geldi. Yüksek fiyattan satılan VMax, Vpro gibi ifadeler artık kullanılamayacak. Akaryakıt'ta tek fiyat 15 Mayıs itibariyle yürürlüğe girecek.

Finans 2024-05-10 13:53:28

AK Partili ve CHP'li seçmenler bu kez aynı yanıtta buluştu! 'Yumuşama' sözleri anket sonuçlarına da yansıdı

Tüm Türkiye'nin gündeminde geniş yankı uyandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan - Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilginç anket sonuçları geldi. Ankete göre görüşmeyi büyük çoğunluk destekliyor ancak bu oran AK Parti ve CHP seçmenlerinde kayda değer oranda fark gösterdi. Son günlerin en çok tartışılan yeni anayasa meselesiyle ilgili de çarpıcı bir oran ortaya çıktı. İşte ses getirecek anketin detayları...

Haber 2024-05-10 13:46:19

Karısını adım adım takip edip başka bir adamla yakaladı! O anları saniye saniye kameraya kaydetti... Sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde bir adam karısının kendisini aldattığı anları saniye saniye kameraya kaydederek ifşa etti. Kocasını aldatırken yakalanan kadın ise durumu ilk başta reddederken bir yandan da battaniyeyle yüzünü kapatmaya çalışıyordu. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Trend 10-05-24 13:29

Usta oyuncu Ediz Hun Yeşilçam sineması bitti” dedi... Geride kalanları tek tek saydı! Bakın listede kimler var

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yıl dönümü kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) giden Yeşilçam’ın usta oyuncularından Ediz Hun, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Usta sanatçı burada Yeşilçam sineması hakkında konuştu. “Yeşilçam sineması bitti” diyen Ediz Hun geride kalanları tek tek saydı.

Magazin 10-05-24 12:20

Değişimiyle gündemdeydi! Popstar Bayhan dünya listesinde zirveye yerleşti

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tavırlarıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan bu yarışma ile adını geniş kitlelere duyurmuştu. Yarışmanın ardından müzik kariyerine devam eden Popstar Bayhan son günlerde değişimiyle gündemdeydi. Bayhan şimdi de yeni bir rekora imza atarak adından söz ettirdi.

Magazin 10-05-24 12:06

Sokakta tek başına yürüdüğü sırada sözlü tacize uğradı! O anları kameraya kaydetti... Eve gitsen iyi olacak

Avustralya'da yaşayan Hayley Mabbet isimli bir kadın sokakta tek başına yürürken yanına yaklaşan bir arabanın içindeki bir grup erkeğin sözlü tacizine uğradığı anları cep telefonuyla kaydederek paylaştı. Gece evine yürürken birkaç dakika bile kendini güvende hissedememesinin sinir bozucu olduğunu söyleyen Mabbet, "Bu gerçekten çok iğrençti. Çok korktum" ifadelerini kullandı.

Trend 10-05-24 11:42

Hasan Can Kaya, Survivor Sema'yı görüntülü aradı! O sözleri çok konuşuldu: Üstünü giyinince...

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı her hafta farklı bir konuyla gündeme geliyor. Programının son bölümlerinde yine izleyenleri kahkahalara boğan anlar yaşandı. Kaya, programına katılan bir konuğu Survivor'dan kısa bir süre önce ayrılan Sema Aydemir'e benzetti. Hasan Can Kaya Sema Aydemir'i görüntülü aradı.

Magazin 10-05-24 11:34

İstanbul'da bazı öğretmenler öldürülen meslektaşları için iş bıraktı

İstanbul'da bazı öğretmenler, Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan'ın, öğrencisinin silahlı saldırısıyla öldürülmesini protesto etmek için iş bırakma eylemi yaptı.

Yurthaber 10-05-24 11:28

Öğretmenler derslere girmedi! ‘Bir tane öğrenci ile geldim’

İstanbul’da Irak asıllı bir lise öğrencisinin okul müdürünü vahşice katletmesinin ardından öğretmenler bugün derse girmeme protestosu yaptı. Türk Eğitim Sen başta olmak üzere çeşitli sendikalara üye öğretmenler, bugün derse girmedi. Bazı okullar, grev nedeniyle adeta boş kaldı.

Haber 10-05-24 11:26

Manisa'da evde çıkan yangında 91 yaşındaki kadın dumandan etkilendi

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir evde çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber 10-05-24 11:20

17 yaşındaki liseli neler yapmış neler! Müdür Oktugan cinayetinin şokunu ikiye katladı: Her okulda bir olay çıkarmış

Okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu Oktugan'ı odasında katleden liseli Y.K. bir yıl içinde 3 kez okul değiştirdi, gittiği her okulda ise bir olay çıkarıp ortalığı ayağa kaldırdı. İstanbul'da yaşanıp Türkiye çapında infial yaratan ve meslektaşlarını ayağa kaldıran müdür Oktugan cinayetinin 17 yaşındaki faili Y.K.'nin disiplin suçu dosyasının kabarık olduğu ortaya çıktı. İddialar cinayet öncesi yaşananlara ışık tuttu!

Haber 10-05-24 11:15

Görümcesinin nişanında kocasına hamilelik müjdesi verdi! Sosyal medyayı ikiye böldü: Görümcemin nişanında nasıl başrol oluyorum oynat bakalım

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde bir kadın görümcesinin nişan töreninde eşine hamile olduğunun müjdesini verdi. O anları "Görümcemin nişanında nasıl başrol oluyorum oynat bakalım" notuyla paylaşan kadının gönderisi sosyal medya kullanıcılarından ilgi topladı.

Trend 10-05-24 11:04

Sektör işçi bulamadığı haberleriyle gündem oluyordu! İnşaat maliyeti yıllık yüzde 70'e dayandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), inşaat maliyetinin mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre (yıllık) yüzde 69,98, bir önceki aya göre (aylık) yüzde 2,11 arttığını açıkladı. İnşaat sektörü son zamanlarda işçi bulamadığı ve inşaat malzemeleri fiyatındaki artışlarla gündem oluyordu.

Finans 10-05-24 11:01

Bağcılar'da uyuşturucu operasyonu

Bağcılar'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu madde ve bir miktar parayla yakalanan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 10-05-24 10:52

Syedra Antik Kenti'nde ağır iş makinelerinin çalıştırıldığı iddialarına yalanlama

Syedra Antik Kenti Kazı Başkanı Ertuğ Ergürer, kazı çalışmalarında ağır iş makinelerinin kullanıldığı iddialarına yönelik, "Arkeolojik çalışmalarda kepçe, vinç ve traktör her zaman kullanılan araçlardandır. Dozer veya paletli bir iş aracının kullanılması söz konusu değildir." dedi.

Yurthaber 10-05-24 10:50

Milletvekillerine ikram edilen kuruyemişin fiyatı Meclise damgasını vurdu! Madem öyle, artık biz de koydurmayalım

TBMM'de fahiş fiyat ve stokçuluğa cezaların artmasıyla ilgili yasa teklifi konuşulurken kuruyemiş üzerinden ilginç bir diyalog yaşandı. Bolca tüketilen kuruyemiş Komisyondaki milletvekillerine de ikram edildi. Masasındaki kuruyemişi işaret ederek "Valla bunu yersek Başkanım, adam başı 60 lira zararımız var" diyen CHP'li milletvekili Arslan'a Komisyon Başkanı Mustafa Varank'ın yanıtı dikkat çekti.

Finans 10-05-24 10:41

Uçak yolcusunun hareketi şaşkına çevirdi! Kabin bagajı bölmesine tırmanıp uyumaya başladı... Sosyal medyada viral olan görüntü

Bir uçak yolcusu TikTok'ta 5,1 milyon izlenmeye ulaşan gönderide kabin bagajlarının yer aldığı bölmeye çıkarak uyumaya başladı. O anları diğer yolcular şaşkınlıkla takip ederken cep telefonuyla kaydetmeyi ihmal etmedi. İsmi açıklanmayan yolcunun kabin bagajında uyumak için hazırlık yaptığı anlar, "Güneybatı vahşileşiyor" notuyla paylaşıldı.

Trend 10-05-24 10:39

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'ın kucağında poz verdi! O paylaşım çok konuşuldu

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Yiğit Poyraz ile uzun bir süredir aşk yaşıyor. Yarışma sırasında sevgilisinin en büyük destekçisi olan Erbil, sosyal medya paylaşımlarında da Poyraz'a sık sık yer vermişti. Yiğit Poyraz'ın yarışmadan elenmesiyle kavuşan ünlü çiftten yeni bir paylaşım geldi. Erbil'in sevgilisinin kucağında verdiği poz sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-05-24 10:29

Muz kabuklarını sakın çöpe atmayın! Bu faydasını bilen çok az

Özellikle çocukların bayılarak tükettiği muz hem nefis kokusu hem de tadıyla adeta iştah açan meyvelerden. Muzun yanı sıra kabuklarının da bir faydası ortaya çıktı. İnci gibi dişler için muz kabuklarını çöpe atmadan önce değerlendirebilirsiniz.

Kadin 10-05-24 10:16

Otobüste genç kızı taciz etti! Hiçbir şey olmamış gibi otobüsten böyle indi... Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı

Birleşik Krallık'ta bir halk otobüsünde yaşanan taciz anlarının ardından güvenlik kamerası görüntüleri paylaşıldı. Saldırganın ismi açıklanmayan genç bir kızı otobüste taciz ettikten sonra büyük bir soğukkanlılıkla durağı geldiğinde otobüsten indiği anlar tepkilere neden oldu.

Trend 10-05-24 10:09

Son dakika | Mart ayı işsizlik oranı belli oldu! TÜİK'ten güncel veriler geldi

Son dakika! TÜİK verileri açıkladı. Türkiye'de işsizlik oranı, martta bir önceki aya göre 0,1 puan azalarak yüzde 8,6 oldu. İşsiz sayısı 19 bin kişi azalmış oldu. İşsizlik oranı erkeklerde yüzde 6,8 iken kadınlarda yüzde 12,0 olarak tahmin edildi. Mevsim etkisinden arındırılmış istihdam oranı ise yüzde 50'ye dayandı.

Finans 10-05-24 10:05

Ünlü ismin hediyesi sahte çıktı... Cenk Eren gerçeği tesadüfen öğrendi

Son dönemde yaptırdığı estetikler ve yüzündeki değişimle adından söz ettiren Cenk Eren şimdi de bambaşka bir konu ile gündeme geldi. Cenk Eren, 10 yıl önce bir arkadaşının kendisine doğum gününde hediye ettiği saatin sahne çıktığını söyledi.

Magazin 10-05-24 10:01

İnternetten aldığı otomobildeki inanılmaz gerçeği 1 yıl sonra öğrendi! Bir telefonla hayatı karardı: Anlaşılması çok zor

Araç almak isterken dolandırıcıların eline düştü! Sahtekarlar, parçalanmış iki araçtan tek bir araç yapıp mali müşaviri kandırdı. "Bu kadarına da pes" denecek olay başkentte meydana geldi. İnternetten ikinci el otomobil alan sürücü, aracı bir seneden fazla sorunsuz kullandıktan sonra aldığı telefonla dolandırıldığını öğrendi. Araçtaki detay duyanları hayrete düşürdü.

Haber 10-05-24 09:53

Kıskançlık krizi geçiren adam masaj salonunu basıp tehditler savurdu! Savunması 'pes' dedirtti: 'Bu normal değil mi?'

Tayland'ın doğusundaki Trat bölgesinde bir adam masaj salonunda çalışan sevgilisini kıskandı. Bir müşterinin sevgilisinin yeni sevgilisi olduğunu zanneden adam masaj salonunu basarak ölüm tehditleri savurdu. Olayın sonrasında 47 yaşındaki Meow isimli kadın durumu polise bildirdi.

Trend 10-05-24 09:43

Ünlü restoranda skandal! Yemeğin içinden öyle bir şey çıktı ki gözlerine inanamadılar! O anları böyle kayda aldılar, Bana mikrop bulaşmış olabilir mi?

Ünlü bir restoranda yemek yemek isteyen çift hayatlarının şokunu yaşadı. Yemeklerinin içinden çıkan madde sonrasında çift soluğu restoranın mutfağında aldı. Konuyla ilgili tutanak tutuldu. Yemeğinden sigara izmariti çıkan çift restoranın mutfağına durumu bildirdi. Mekanın yetkilileri, 'Zararlı alışkanlığı olan çalışanımız yok' diyerek suçlamaları reddetti.

Finans 10-05-24 09:42

Son dakika | Cumhur İttifakı'nda sürpriz görüşme! Gözler bu saate çevrildi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi kabul edecek

Son dakika haberi: Siyasetin son günlerdeki hareketliliği yeni bir görüşme haberiyle devam ediyor. Cumhur İttifakı ortakları Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli bugün bir araya gelecek.

Haber 10-05-24 09:26

Eşine bayılma numarası yaptı! Hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı... Kalk kız başıma kalma

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde bayılma numarası yapan kadın eşinin tepkilerini kameraya kaydetti. Ancak adamın tepkisi kadının beklediğinden bir hayli farklı olunca ortaya eğlenceli anlar çıktı. Kocasının tepkisini beğenmeyen kadın ise adama, "Sen beni ayağınla mı iteledin? Ben bu evde neyim?" diye sitem etti.

Trend 10-05-24 09:20

Yer: İzmir! İğrenç görüntüler: Yaşlı adam yanından geçenleri eliyle böyle taciz etti...

İzmir'de bir otobüste kaydedilen iğrenç anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntülerde yaşlı bir şahsın yanından geçenleri eliyle taciz ettiği görüldü. Yaşanan o anlar pes dedirtti.

Haber 10-05-24 09:10

Basit bir diş çürüğü demeyin! Tehlikeli hastalığın riskini artırıyor

Diş çürüklerinin kalp hastalıklarını tetiklediğine dikkat çeken Periodontoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Kadriye Merve Altıkat, “Özellikle doğumsal kalp rahatsızlığı olan çocuklar, yetişkinler, kalp kapağı protezi taşıyan hastalar, kalp ameliyatı geçirmiş veya kalp yetmezliği bulunan erişkinlerde diş çürükleri ciddi risk oluşturur. Hastalık ilerlemeden uygulanacak ağız ve diş sağlığı bakımı ile birlikte düzenli diş hekimi kontrolleri ile kalp hastalıkları yüzde 70 (önemli ölçüde) azaltabilir” dedi.

Haber 10-05-24 08:52

Öğretmenler ve öğretmen adayları ilk kez duyacak: Mülakat sistemi de sil baştan, öğretmen atamaları da! Torpil iddiaları ortadan kalkacak

Öğretmen atamaları ve mülakat sisteminde köklü değişimler yolda! Geçtiğimiz günlerde 20 bin öğretmen ataması yapılacağı duyurulmuştu. Rakamın beklentilerin altında kaldığı tartışmaları için "Mutlaka yeni bir yol belirlenmeli" diyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamaları için de "Bu sistem böyle gitmez, sil baştan yeniden ele almalıyız" diyerek yeni düzenlemelerin sinyalini verdi.

Egitim 10-05-24 08:50

Eurovision'da İsrail protestosu! Canlı yayın bir anda kesildi o mesaj paylaşıldı: '' Şimdi ateşkes''

Avrupa genelinde düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması, İsrail protestolarını da beraberinde getirdi. Belçika’da yayın yapan VRT kanalı, canlı yayını keserek İsrail’in yaptığı katliama dur dedi ve canlı yayına verdikleri mesaj ile ateşkes çağrısı yaptı.

Magazin 10-05-24 08:50

Yataktayken TikTok'ta canlı yayın açtı! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu... Romantik anım var

Yatak odasından TikTok canlı yayını açan bir kişinin yaptığı o yayını sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Eşi olduğu iddia edilen bir kadınla yatakta uzandığı sırada TikTok'tan canlı yayın açan kullanıcının, "12 bin beğeniye özel romantik anım var" sözleri sosyal medyada gündem yarattı. Daha önceki yıllarda TikTok kullanıcısının benzer şekilde yaptığı paylaşımlar sosyal medyada tepki çekerek ülke gündemine yerleşmişti.

Trend 10-05-24 08:34

Tatvan’da 19 yaşındaki bir genç kendisini 5’inci kattan attı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 19 yaşındaki bir genç kendisini 5’inci kattan attı.

Yurthaber 10-05-24 08:31

Sosyal medyada bu görüntüleri konuşuyor! Metronun ortasında bir anda dans etmeye başladı... Diğer yolcular şaşkınlıkla izledi

Hindistan'ın Delhi bölgesindeki bir metroda kaydedilen dans görüntüleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde genç bir kızın diğer yolcuların şaşkın bakışlarının altında bir anda ayağa kalkarak dans etmeye başladığı görüldü. O anlara yorum yağdı.

Trend 10-05-24 08:15

20 ilde dev operasyon: 366 kişi yakalandı! Ülkemizin dört bir yanında artarak devam edecek

Jandarma 20 ilde uyuşturucu operasyonu düzenledi. NARKOÇELİK-16 operasyonlarında yüzlerce zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Haber 10-05-24 08:15

Samandağ Kaymakamlığından köpeğin tüfekle öldürüldüğü iddiasına açıklama

Hatay'ın Samandağ ilçesinde bir köpeğin tüfekle öldürülmesi olayının aydınlatılması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Yurthaber 10-05-24 08:03

Anneannesini gece kulübüne götürdü! O anlar TikTok'ta viral oldu: Kullanıcılar yorum yapmadan duramadı

TikTok'ta Eda Çelik kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın anneannesini gece kulübüne götürdüğü anları sosyal medyadan gösterince bir anda viral oldu. Tekerlekli sandalyedeki anneannenin gece kulübündeki şaşkın bakışları sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

Trend 10-05-24 08:00

Gözyaşlarının sebebi belli oldu! Justin Bieber baba oluyor! Hailey Bieber hamileliğini böyle duyurdu

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, her yaptığıyla olay olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından ağlayan fotoğrafını paylaşan Justin Bieber, herkesi merak ettirmiş ve hatta eşi Hailey Bieber'dan ayrılacağı bile konuşulmuştu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından ünlü çiftten şaşırtan bir paylaşım geldi. Şahsi hesaplarından video paylaşan çift müjdeli haberi duyurdu...

Magazin 10-05-24 07:52

SPK onayladı! Bir şirket daha halka arz oluyor, hisse bedeli belli oldu

SPK, Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği AŞ'nin ilk halka arzını onayladı. Pay başına 70 liradan halka arz oluyor.

Finans 10-05-24 07:16

UEFA Avrupa Ligi'nde finalin adı Atalanta-Bayer Leverkusen! Kendi kalesine attıkları golle finali kaçırdılar, Leverkusen 90+7'de attığı golle tarihi rekoru kırdı

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşı iki müthiş karşılaşmaya sahne oldu. Atalanta Marsilya'yı toplam skorda 4-1 mağlup ederek finale yükselirken, Dublin biletinin bir diğer sahibi Xabi Alonso ile tarih yazan Bayer Leverkusen oldu. İşte detaylar...

Spor 10-05-24 00:18

Ukrayna'da suikast iddiası! Zelenskiy kritik ismi görevden aldı! Putin'e hediye olacaktı, başarısız oldu

Ukrayna istihbaratının suikast düzenleyeceği şüphesiyle Devlet Güvenlik Dairesi'nde görevli 2 kişiyi tutuklamasının ardından harekete geçen Vladimir Zelenskiy kritik bir karar aldı. Zelenskiy, 2019'da atanan Ukrayna Devlet Güvenlik Dairesi Başkanı’nı görevden aldı. Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) Başkanı Maliuk, suikast iddiasıyla ilgili yaptığı açıklamada "Putin'e hediye olması planlanan terör saldırısı aslında Rus özel servislerinin başarısızlığı oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 09-05-24 23:43

Hasan Arat'tan canlı yayında teknik direktör açıklaması! Şenol Güneş, Sergen Yalçın ve Nuri Şahin...

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, katıldığı bir TV programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Arat, çok merak edilen teknik direktör konusuna dair konuşurken, geçtiğimiz günlerde sarf ettiği sözlerle çok konuşulan Hamit Altıntop'a da sert çıktı. İşte detaylar...

Spor 09-05-24 23:35

Başıboş köpekleri site dışına çıkaranlara ceza kesilmişti! Vali Gül açıkladı: 'İptal edildi'

İstanbul Esenyurt'ta bir sitede görevli temizlik işçileri çocuklara saldıran iki başıboş köpeği, Başakşehir'de boş bir alana bırakmışlardı. Şikayet üzerine işçilere Hayvanları Koruma Kanunu'ne göre 14 bin TL idari para cezası kesilmişti. Sosyal medyada gündem olan olayın ardından İstanbul Valisi Davut Gül, bir açıklama yaptı. Vali Gül, iki kişiye verilen idari cezanın iptal edildiğini bildirdi.

Haber 09-05-24 22:50

Haluk Levent'in 'Gazze' konuşması Birleşmiş Milletler toplantısına damga vurdu! 10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı görebilirsiniz?

AHBAP Derneği Başkanı, ünlü sanatçı Haluk Levent'in Kenya’da düzenlenen Birleşmiş Milletler Sivil Toplum Örgütleri toplantısında yaptığı konuşma gündem oldu. AHBAP faaliyetlerini anlatmak için çağrıldığı konferansta konuşma metnini değiştiren Haluk Levent, Gazze'de yaşanan katliamı anlattı. Levent, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya "10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı görebilirsiniz?" diyerek tepki gösterdi.

Haber 09-05-24 22:29

Afra Saraçoğlu ödül töreninde zor anlar yaşadı! Yapılan temastan rahatsız oldu

Yalı Çapkını dizisinde "Seyran" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu bir üniversitenin ödül törenine katıldı. 3 ödülü birden alan Saraçoğlu'nun ödülü alırken temastan rahatsız olduğu anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 09-05-24 21:46

Vatandaşların üzerine otomobil sürerek yaralamıştı! Eski hakim ve savcının oğlu yine bir olaya karıştı

Bakırköy'de vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmasına neden olan ve çeşitli diğer suçlardan 9 adet hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilen annesi eski hakim, babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen’in yeni bir olaya karıştığı ortaya çıktı. İstanbul’dan ayrılan Göçmen’in bu kez Sinop’ta bir vatandaşı silahla tehdit ettiği ve bu nedenle 6 ay 22 gün hapisle cezalandırılmasına hükmedildiği öğrenildi. Öte yandan Göçmen’e verilen ceza ertelendi.

Haber 09-05-24 20:41

Şubat 2020'den bu yana bir ilk! Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi 276 baz puan seviyesine geriledi

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS), 276 baz puanla Şubat 2020'den bu yana en düşük seviyeye geriledi. CDS böylece Kovid-19 salgını öncesi seviyeye döndü. Analistler, söz konusu harekette, Türkiye'nin yurt dışı swap kanallarını açmak için adımlar attığına yönelik haber akışının etkili olduğunu ifade etti.

Finans 09-05-24 18:13