Izmir De Deprem Haberleri

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu! Kamu çalışanları 2 gün idari izinli sayılacak

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalar yaptı. Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olduğunu duyuran Erdoğan "Kamu çalışanlarımız için 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı sonrasındaki 2 günlük süreyi idari izin kapsamına aldık" şeklinde konuştu. Azalan doğum oranlarının ülkemizde de alarm verdiğini kaydeden Erdoğan "İnşallah bu konuda yeni uygulamaları devreye alacağız" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-06-04 18:39:29

Erdoğan tüm dünyaya seslendi! Gazze için 'harekete geçme' çağrısı: Artık somut adım atılmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Birleşmiş Milletler'e Gazze için "somut adım atma, harekete geçme" çağrısı geldi. Erdoğan ayrıca tüm devletlere de çağrıda bulunup " Gazzeli çocuklarla birlikte insanlığın onurunu, haysiyetini de korumaya, kontrolden çıkan İsrail barbarlığına karşı açık bir tavır koymaya çağırıyorum" dedi.

Haber 2024-06-04 16:33:44

AYM'den peş peşe kritik kararlar! TRT Genel Müdürü en yüksek memur maaşı alamayacak: Rektör atamaları, subaylar, vali yardımcıları...

Anayasa Mahkemesi (AYM), Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerle (KHK) ilgili peş peşe dikkat çeken iptal kararlarına imza attı. Yeni kararlara göre TRT Genel Müdürü artık en yüksek devlet memuru aylığını alamayacak. Ayrıca rektörlerin Cumhurbaşkanı tarafından atanmasının, KHK ile düzenlenmesi de iptal edildi. İptal hükümleri, 9-12 ay sonra yürürlüğe girecek.

Haber 2024-06-04 16:31:20

Antalya, Muğla ve Bursa'da orman yangını! Ekipler seferber oldu

Antalya'nın Aksu ilçesi Hacıaliler Mahallesi’nde otluk alanda başlayan yangın, bölgedeki ormana sıçradı. Rüzgarın etkisiyle yayılan yangına itfaiye ve orman ekipleri, havadan ve karadan müdahale ile 2 saatte kontrol altına aldı. Muğla'nın Milas ilçesinde de orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, havadan ve karadan yangına müdahale ediyor. Bursa'nın Orhaneli ilçesinde ise kızılçam ormanında çıkan yangına müdahale 6 helikopter ve 4 uçakla sürüyor. İşte detaylar...

Haber 2024-06-04 16:25:09

Sıcaktan bunalanları sevindirecek haber! Bu hafta geri dönüyor: İstanbul, İzmir uyku uyuyabilecek, rahat bir nefes alacak

Türkiye sıcak hava dalgasının etkisi altında bunaltıcı sıcakları hissetmeye başlarken şimdi de sağanak yağış haberi geldi. İstanbul bugün en sıcak günlerinden birini yaşarken birçok ilde de 40 derecelik sıcaklar görülüyor. Ancak cuma gününden itibaren İstanbul, İzmir, Ege için "Rahat bir nefes alınacak" değerlendirmesi geldi.

Haber 04-06-24 16:13

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu davet tarzıyla dillere düştü! 'Daha kısa göstermiş'

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı 'Doğa' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Sıla Türkoğlu şimdi de davet tarzıyla olay oldu. Elle Style Awards 2024'te boy gösteren ünlü ismin siyahlar içerisindeki hali hiç beğenilmedi. Türkoğlu'na adeta yorum yağdı.

Magazin 04-06-24 15:51

Siyasette 'kayyum' rüzgarı! Özel - Bahçeli gerildi, DEM Parti tepkili AK Parti sessiz

Bilindiği gibi Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış görevden alınmış İçişleri Bakanlığı kararıyla Hakkari Valisi Ali Çelik, kayyum olarak belediyeye atanmıştı. Bu gelişme ardından siyasi partiler de tek tek konu hakkındaki görüşlerini paylaştılar. DEM Parti, belediyenin polis zoruyla gasp edildiğini savunurken MHP lideri Devlet Bahçeli, bu karar nedeniyle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı tebrik etti.

Manşet 04-06-24 15:49

Davut Güloğlu'ndan Survivor itirafı! Acun Ilıcalı'ya tepki göstermiş... Herkes haddini bilecek

Survivor'a birbirinden farklı birçok isim katılıyor. Yarışmada neredeyse hepimizin yakından tanıdığı ünlü isimlerde yer alıyor. Çok izlenen fenomen yarışma için teklif alan isimlerden birinin de Davut Güloğlu olduğu ortaya çıktı. Survivor ile ilgili konuşan Davutoğlu'nun sözleri gündem oldu.

Magazin 04-06-24 15:10

Bebek kordonundan kök hücre yaptırmıştı... Yonca Evcimik estetiklerini tek tek saydı! Ünlü sunucu inanmayıp yeniden sordu

90'lı yıllara damga vuran, 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi popüler albümlere imza atan Yonca Evcimik geçtiğimiz ay bebek kordonundan kök hücre yaptırdığını açıklamış ve değişimiyle çok konuşulmuştu. Evcimik, şimdi de canlı yayında estetiklerini tek tek saydı...

Magazin 04-06-24 15:06

5 aylık hamile eşini boğarak öldürdü, uyuşturucuya lanet okudu: Eşim her gün rüyalarıma giriyor, erkek çocuğum olacaktı

Adana'da 20 yaşındaki 5 aylık hamile eşini boğarak katleden Emrah Demir hakim karşısına çıktı. Tartışmanın uyuşturucu yüzünden başladığını söyleyen Demir pişman olduğunu belirterek, "Allah belasını versin bu uyuşturucunun" dedi. “Ben eşimi çok seviyordum. Erkek çocuğum olacaktı." diyen cani hakime de, "Ne ceza verirseniz verin razıyım" dedi.

Haber 04-06-24 14:49

Türk Lirası'nda yıllar sonra ilk! En son Eylül 2021'de bu seviyeler görülmüştü

Merkez Bankası TÜFE bazlı reel efektif döviz kurunun Mayıs'ta da artış göstererek TÜFE bazında 61,46 puana çıktığını açıkladı. Böylece Eylül 2021'den sonra en yüksek seviye görülmüş oldu.

Finans 04-06-24 14:47

Eski sevgilisini darp ettiği iddia edilmişti! Bahar'ın Aziz Uras'ı Demirhan Demircioğlu yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisinde Aziz Uras karakterine hayat veren Demirhan Demircioğlu daha önce eski sevgilisini darp ettiği iddiaları ile gündeme gelmişti. Konuya dair uzun süre sessizliğini koruyan ünlü isim daha sonra hakkındaki iddiaları yalanlamıştı. Demirhan Demircioğlu şimdi de yeni sevgilisi ile el ele görüntülendi.

Magazin 04-06-24 14:45

Erden Timur'un istifa sözleri sonrası Galatasaray taraftarı Fatih Terim'in o açıklamalarını paylaşıyor! 'İçeriyle de savaştım...'

Galatasaray'daki görevinden ayrıldığını duyuran Erden Timur'un basın toplantısına, sesi titreyerek kullandığı cümleler damga vurdu. Timur'un vedası sonrası ise akıllara Fatih Terim'in 2021 yılında yaptığı "İçeriyle de savaştım" açıklaması geldi. Erden Timur'un ayrılmasının hayal kırıklığını yaşayan Galatasaray taraftarı, sosyal medyada Terim'in 3 yıl önce yaptığı o açıklamayı paylaşıyor.

Spor 04-06-24 13:51

Bergüzar Korel detoks, diyet, spor yaparak eridi! 1 haftada 4 kilo aldı

8 ayda 20 kilo veren Bergüzar Korel, hem diyet hem de sporunu aksatmıyordu. Ancak başarılı oyuncu tatile çıkınca ipin ucunu kaçırdı ve 1 haftada tam 4 kilo aldı.

Magazin 04-06-24 13:42

Canlı yayında dikkat çeken asgari ücret çıkışı! 'Kabul etmiyorum' diyerek tepki gösterdi: 'En az...'

Mayıs ayında enflasyonda zirve görülürken milyonlarca çalışanın gündeminde de ara zam var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ara zamma kapıları kapatsa da asgari ücrete ara zam beklentisi sürüyor. Asgari ücrete ara zam yapılırsa oran ne olabilir?

Finans 04-06-24 13:14

Lüks aracıyla gece mahalleyi birbirine kattı! Hiçbir şey olmamış gibi gitti evine uyudu

Üsküdar Maruf Sokak'ta oturanlar gece 03.30 sıralarında dışarıdan gelen yüksek sesle irkildi. Pencereden bakanlar lüks bir aracın yüksek hız yapıp park halindeki otomobillere vurduğunu gördü. Olayı çıkaran kadının hiçbir şey olmamış gibi evine gidip uyuduğu tespit edildi. Alkollü ve ehliyetsiz kadın gözaltına alınırken de taşkınlık çıkardı.

Haber 04-06-24 12:58

Piyasalar bayram sonrasına odaklandı! Borsa İstanbul'da ralli beklentisi

Bu yıl rekorla imza atan Borsa İstanbul bayram sonrasına odaklandı. Borsa İstanbul'dan yeni rekorlar ve ralli bekleniyor. Bayram öncesi genellikle satış dalgası gözlenmesine de dikkat çekildi.

Finans 04-06-24 12:39

Sinem Kobal kırmızı davet tarzıyla adından söz ettirdi! Ekranlara geri mi dönüyor?

Bir süredir ekranlardan uzak olan Sinem Kobal şimdilerde sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Kobal, son olarak ELLE Style Awards 2024 ödül gecesinde kırmızı elbisesi ile boy gösterdi. Davet tarzı çok beğenilen oyuncu yeni projesinin müjdesini de verdi.

Magazin 04-06-24 11:44

Sıfırdan sonra '7 Temmuz' ikinci el piyasasına da yaradı! Uygun fiyatlar için tarih verildi

Avrupa Birliği’nin yeni güvenlik donanımı regülasyonu GSR II, 7 Temmuz’dan itibaren yürürlüğe girecek. Araç bayilerinde 7 Temmuz alarmı yaşanırken çeşitli kampanyalar ve indirimler düzenlendi. Sıfır araç piyasasında fiyat düşüşleri ikinci el otomobile de yaradı. Uygun fiyatlar için tarih verildi.

Finans 04-06-24 11:18

SON DAKİKA | Galatasaray'da Erden Timur dönemi resmen bitti! Erden Timur'un sesi titredi 'içeriyi' işaret etti: Tutunacak dalım kalmadı!

Son dakika haberi: Galatasaray'da Erden Timur dönemi resmen sona erdi. Düzenlediği basın toplantısında konuşan Timur, önümüzdeki dönemde görev almayacağını söyledi. Yer yer sesinin titrediği, gözlerinin dolduğu görülen Timur, "Ben de bırakmam hiç istemiyorum ama hiç tutunacak dalım kalmadı. Yapılanlar içeriden olduğu vakit bunun çaresi olmuyor." diye konuştu. Timur'un 'başkanlık' sorusuna yanıtı da dikkat çekti.

Spor 04-06-24 11:12

Hasan Can Kaya'ya Çok sevişmenin zararı var mı? sorusu soruldu: Kenan'ın da...

Geçtiğimiz günlerde Kenan Doğulu doğum günü partisinde sahnede Yılmaz Erdoğan'a seslenerek "Çok sevişmenin zararı var mı?" demişti. O soru şimdi de Hasan Can Kaya'ya yöneltildi.

Magazin 04-06-24 10:32

Son dakika | Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Acı haberi MSB duyurdu: İki pilot şehit oldu... Uçağın düşme görüntüleri ortaya çıktı

Son dakika haberi: Kayseri'de SF-260D tipi bir eğitim uçağı düştü. Milli Savunma Bakanlığından kazayla ilgili peş peşe açıklamalar yapıldı. Kazada iki pilot şehit oldu. Öte yandan uçağın düşme görüntüleri ortaya çıktı. Şehit olan pilotların kimlikleri de belli oldu.

Haber 04-06-24 10:20

Küçükçekmece'de çöken binanın sahibinin ifadesi ortaya çıktı! Suçu kamyonlara attı: Devletin 'Yarısı Bizden' kampanyasına başvurdum

Pazar günü sabah saatlerinde Küçükçekmece'de bulunan 3 katlı bir bina çökmüş, 1 kişi hayatını kaybetmiş 8 kişi de yaralanmıştı. Tutuklanan bina sahibinin ifadesine ulaşıldı. Yapıda çatlak veya sıkıntı olmadığını savunan bina sahibi binanın altındaki kaldırımdan çok sayıda hafriyat kamyonu geçtiğini söyledi. Mülk sahibi ayrıca, "Yarısı Bizden' kampanyasına başvurdum. Ancak binanın sağlamlığıyla ilgili rapor almadım." ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 04-06-24 10:02

'Ucuza hac' pahalıya patladı: Sözde derviş sırra kadem bastı

Kurban Bayramı yaklaşırken dünyanın dört bir yanından Müslümanlar hac yoluna koyuldu. Türkiye'den de 36 kişi, kendini derviş olarak tanıtan Mahmut Öztürk'e güvenerek Bosna Hersek üzerinden hacca gitmeyi umuyordu. Öztürk'e hac yolculuğu için kişi başı 70 bin lira ödendi. Yolculuk günü geldi ancak Öztürk'ün sesi soluğu çıkmadı. Dolandırıldığını anlayan vatandaşlar soluğu savcılıkta aldı.

Haber 04-06-24 09:44

Sigaradan sonra bir alkol grubuna zam!

Bir sigara grubuna zam gelmesinin ardından bir zam haberi de alkollü içki grubundan geldi. Haberi Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar duyurdu.

Finans 04-06-24 09:14

En sıcak gün bugün: İstanbul kavrulacak! Ankara, İzmir... Termometreler bu illerde 40 dereceyi aşıyor; işte günün hava durumu

Havalar hızla ısınırken İstanbul'da bugün en sıcak gün yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre diğer birçok ilde ise termometreler 40 derecenin üstünü görecek. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Bakan Özhaseki de sıcaklıklara dikkat çekerek vatandaşları uyardı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara için bugün hava nasıl olacak? İşte il il hava durumu...

Haber 04-06-24 08:47

Entübe edilmişti! Aşk-ı Memnu'nun Şayeste'si Fatma Karanfil'den acı haber

Türk sinemasının usta isimlerinden Fatma Karanfil, kanser tedavisi gördüğü Florya’daki hastanede geçtiğimiz günlerde entübe edilmişti. Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı 'Şayeste' karakteriyle de tanınan Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Karanfil'den acı haber geldi. Fatma Karanfil yaşamını yitirdi.

Magazin 04-06-24 08:43

İzmir açıklarında 101 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'in Urla ve Çeşme ilçesi açıklarında durdurulan iki lastik bottaki 21'i çocuk 101 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 04-06-24 08:17

Gaziantep’te çöpten vahşet çıktı! Genç kadını öldürüp çuvala koymuşlar…

Gaziantep'te dehşete düşüren bir olay yaşandı. Çöp konteynerinde çuval içerisinde boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülmüş kadın cesedi bulundu. Olay sonrası polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını izledikten sonra çöp konteynerine 30 metre uzaklıktaki bir evde de inceleme başlattı.

Haber 04-06-24 07:54

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş'ın aşk dolu anları geceye damga vurdu! Kıyafeti de gündemde

Birce Akalay bir süredir oyuncu Hakan Kurtaş ile aşk yaşıyor. ELLE gecesinde beraber görüntülenen yeni çift Birce Akalay ve Hakan Kurtaş gerek şıklıklarıyla gerek aşk dolu bakışlarıyla adlarından söz ettirdi.

Magazin 04-06-24 07:41

Hande Erçel ve Hakan Sabancı ELLE Style Awards 2024'te... Bacak gösterme çabası ve Sabancı'nın siniri gündemde

ELLE Style Awards 2024 gecesine ünlü isimler akın etti. Son dönemde her yaptıklarıyla gündem olan Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti de gecedeydi. Davette Hande Erçel'in bacak gösterme çabası ve Hakan Sabancı'nın gerilimi gündem oldu.

Magazin 04-06-24 07:16

Son dakika: ‘Memura yok, memur emeklilerinin durumu farklı’ diyerek anlattı: 5 aylık enflasyon farkı netleşmişti: Eşitleme olursa en düşük maaş…

Son dakika: 5 aylık memur enflasyon farkı Mayıs ayı TÜFE verisinin açıklanması ile netleşmişti. Memur ve memur emekli maaşı zammı için son 1 veri kaldı. Öğretmeni, polisi, hemşiresi, doktoru Temmuz’da hem yüzde 10 toplu sözleşme zammı hem de enflasyon farkını hesaplarında görecek. Ancak en merak edilen konu ise ‘memura seyyanen zam olacak mı?’ SGK Başuzmanı İsa Karakaş’tan memur zammı için gündem olacak sözler… Milyonlar dikkat! İşte yeni maaş tablosu ve dikkat çeken o açıklama…

Finans 04-06-24 07:02

Gürcistan'da şiddetli deprem meydana geldi!

AFAD'ın paylaştığı verilere göre, Gürcistan'da 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 11.14 kilometre olarak ölçüldü.

Haber 04-06-24 01:20

Samsun'da düğün çıkışı dehşet saçmıştı! 4 kişi yaralayan sanığa ceza yağdı

Samsun'un Bafra ilçesinde düğün çıkışı husumetli olduğu kişiye ateş ederek 4 kişinin yaralanmasına neden olan Bülent Kaya, 3 kişiyi öldürmeye teşebbüsten 33 yıl, bir kişiyi de yaralamaktan 8 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 03-06-24 21:32

Naci Görür'den uyarı geldi! 'Belediyeler şimdiden düşünmeli, deprem olduğu zaman çok geç'

Yer Bilimci ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, birinci derece deprem kuşağı üzerinde bulunan Amasya’nın Merzifon ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Programda önemli uyarılarda bulunan Naci Görür, "Belediyeler şimdiden düşünmeli, deprem olduğu zaman çok geç" dedi.

Haber 03-06-24 20:56

Tekme ve değneklerle saldırdılar! İstanbul'da çocukların kavgasına anneler de karıştı

İstanbul'da çocukların kavgasına müdahil olan anneler, birbirlerine tekme ve değnekle saldırdı. Çevredeki vatandaşlar kadınları güçlükle ayırdı.

Haber 03-06-24 20:04

Antalya Belediye başkanının makam aracına cam bardak fırlatıp sileceğine zarar vermişti! Şüpheli gözaltına alındı

Antalya'nın Finike ilçesinin Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Geyikçi'nin makam aracına geçen cumartesi gecesi belediye hizmet binası önünde park halindeyken zarar verildi. Güvenlik kameralarından yapılan incelemenin ardından olayın şüphelisi B.K. gözaltına alındı. Üzerine cam bardak fırlattığı aracın sileceğine zarar veren şüphelinin kendisini de yaraladığı ve kanını makam aracına sürdüğü tespit edildi. Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, kınadığı olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

Haber 03-06-24 18:36

Kayıp öğrencinin şüpheli ölümü! Cansız bedeni, evinin yakınındaki binanın otoparkında bulundu

İzmir'in Buca ilçesinde, dünden beri haber alınamayan denizcilik lisesi öğrencisi Hasan Hüseyin Kaynak'tan acı haber geldi. 16 yaşındaki öğrenci, yakınları tarafından evlerine 400 metre mesafedeki bir binanın otoparkında ölü bulundu. Vücudunda morluklar tespit edilen Kaynak'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Haber 03-06-24 17:27

Bakan Şimşek'ten kira artış oranı açıklaması! Çalışmamız yok

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Son dönemde vatandaşın belini büken enflasyon problemi konusunda Bakan Şimşek, bütün aktörlerin sabırlı olmasını, enflasyonun yakında kalıcı olarak düşeceğini ifade etti. Ayrıca kiralarda %25 artış sınırı düzenlemesiyle ilgili de Bakan Şimşek, "Bunu uzatacak bir düzenleme yapmazsak zaten ortadan kalkıyor; şu anda bir düzenleme yapma çalışmamız yok." dedi.

Haber 03-06-24 16:07

Ölüme direnmek için üçü birbirine sarıldı! Azgın sel suları tarafından yutulan arkadaşların son anları yürekleri sızlattı

İtaya'da sel uyarısının ardından taşan nehir kenarında yürüyüşe çıkan üç arkadaş ölmeden önceki son anlarında birbirlerine sımsıkı sarıldı. Azgın sulara direnen arkadaşları ölümün pençesinden kurtarmaya itfaiyenin attığı ip de yetmedi. Üç arkadaşın son görüntüleri yürekleri parçaladı.

Haber 03-06-24 15:48

Yer: İzmir! 2 çocuk babası adamın cinayetindeki sır perdesi aralanıyor: İntikam mı?

İzmir'in Konak ilçesinde 2 çocuk babası 43 yaşındaki Gerçek Atçı, otomobilinde ölü bulundu. Olayla ilgili 5 şüpheli yakalanırken, şüphelilerin Atçı'yı 3 saat boyunca takip ettikleri ve silahla saldırdıkları ortaya çıktı. Yakalanan 5 şüpheli sonrası cinayetin ardındaki sır perdesi de aralanmaya başladı.

Haber 03-06-24 15:23

Sinan Oğan beklemediği soruyu duyunca duraksadı! Vatandaşın 'Erdoğan' tepkisi konuşmaya damga vurdu

2023 seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan, bugünkü bir açılış sırasında beklemediği bir soruyla karşı karşıya kaldı. Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylarını sayarken kendi adını es geçtiğini anımsatan Oğan'a vatandaş "O zaman niye gittin de yamandın ona?" diye sordu. Sinan'ın o andaki tepkisiyle birlikte bu anlar sosyal medyada ses getirdi.

Manşet 03-06-24 14:23

İki farklı senaryo! Altın fiyatlarında 9 Mayıs'tan bu yana ilk: Çarşamba ve Cuma düğüm çözülecek

Altın fiyatlarındaki düşüş sonrası yatırımcılar ‘Altın daha da düşer mi?’ sorusuna yanıt arıyor. Ons altındaki kan kaybı gram altın fiyatları üzerinde de etkili olurken bu hafta Çarşamba ve Cuma günlerine dikkat çekildi. Uzmanlar altın fiyatları için tahminlerini açıklarken, altın fiyatları için iki farklı senaryoyu da ortaya koydu. İşte Kapalıçarşı güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları ile herkesi şaşırtacak o tahmin…

Finans 03-06-24 14:22

Jose Mourinho ilk basın toplantısını düzenledi! Portekizli hocadan Aziz Yıldırım'a yanıt...

Son dakika... Fenerbahçe'nin yeni hocası Jose Mourinho, ilk basın toplantısını düzenledi. Fenerbahçe'deki planları ve transferlere dair de konuşan Mourinho, Aziz Yıldırım'ın sözlerine de yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 03-06-24 14:11

Berlin Olimpiyat Stadı, EURO 2024'te de tarihe tanıklık edecek

EURO 2024'te final dahil 6 maça ev sahipliği yapacak olan Berlin Olimpiyat Stadı, maçlar sırasında 71 bin kişiyi ağırlayacak.

Spor 03-06-24 13:49

Müge Anlı 'Selahattin'le ilgili bambaşka bir şey anlatacağım' deyip açıkladı! Şok üstüne şok 'Avustralya'ya gitmiş, Kıbrıslı, Yunan... 11 çocuğu var! Öz kızlarına da bu rezilliği yaşatmış'

Müge Anlı'nın programına kayıp kızları aramak üzere başvuran Selahattin'in rezillikleri ortaya çıkmış, kayıp kızlar Selahattin'in kendilerine yıllarca cinsel istismarda bulunduğunu anlatmıştı. Mide bulandıran olayda Selahattin tutuklanıp cezaevine gönderirken Müge Anlı Selahattin'le ilgili şoke eden detayları anlattı. Daha önce Avustralya'ya gittiği, 11 çocuğu olduğu öğrenilen Selahattin için kendi öz çocuklarıyla ilgili de istismar iddiaları ortaya atıldı. Her şeyi Selahattin'in dayısı anlattı.

Magazin 03-06-24 12:18

Jess Molho ve Zeynep Molho'nun boşanacağı iddia edildi! Akla o sözleri geldi

TV8'de sunucu olan Jess Molho ile yönetmen Zeynep Molho'nun 23 yıllık evliliğinin biteceği iddia edildi. Boşanma iddiaları gündemdeyken Fedon ile Jess’in bu diyaloğu gündem oldu.

Magazin 03-06-24 12:01

Taksiciden 3 genç kıza 90 lira için ahlaksız teklif: Başka şekilde halledebiliriz

İstanbul'da gece saatlerinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Ataşehir'de taksiye binen 3 kız üzerlerinde para olmadığını belirterek 90 lirayı IBAN ile atabileceklerini söyledi. Alkollü olduğu iddia edilen taksici genç kızlara 'başka şekilde de halledebiliriz' diyerek birliktelik teklif etti.

Haber 03-06-24 11:42

En kanlı seçimden tarihe geçen sonuç çıktı! 38'den fazla siyasetçi öldürülmüştü

Meksika'da düzenlenen yerel seçim ve devlet başkanlığı seçimi dün itibarıyla sona erdi. Meksika'da yapılan bu seçimler öncesinde 38 siyasetçi suikaste uğradı. Tarihin en kanlı seçimini yaşayan Meksika'da devlet başkanlığına Claudia Sheinbaum geldi. Ülke tarihinin ilk kadın devlet başkanı olan Sheinbaum böylelikle Meksika tarihine de geçti.

Haber 03-06-24 11:31