Yasak Elma 4 Sezon Haberleri

Kastamonu'da korkunç olay! Başsız ceset bulundu, 3 kişi tutuklandı: Cinayetin nedeni yasak aşk çıktı

Kastamonu'da bir sulama kanalında başsız bir ceset bulundu. Cesedin 4 gündür kayıp olarak aranan Adem Yeşilgil’e ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili 3 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken cinayetin yasak aşk sebebiyle işlendiği iddia edildi.

Haber 2024-05-07 22:51:17

Tarihi kesinleşti! Emily in Paris dizisi 4. sezonuyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor

Netflix'in ilk 3 sezonuyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizisi "Emily in Paris" 4. sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezon tarihi ise ilk kısmı 15 Ağustos, ikinci kısmı ise 12 Eylül olarak açıklandı.

Trend 2024-05-04 15:38:14

Gaziantep FK'dan sezon sonu için çağrı! ''Adaletli bir şekilde bitmesini istiyoruz''

Gaziantep FK, Süper Lig'in kalan 4 haftası için flaş bir açıklama yayımlayarak endişe duyduklarını ifade ettiler. Çağrıda bulunan Gaziantep FK, lig sonunun adaletli bir şekilde bitmesini istediklerini yazdılar.

Spor 2024-04-30 16:15:02

Galatasaray'ın 4 oyuncusu Eyüpspor'a gidiyor! Toplam piyasa değerleri 21 milyon euro...

Galatasaray'da önümüzdeki sezon takımda kalmayacak oyunculardan 4 tanesinin Eyüpspor'a gönderileceği iddia edildi. Galatasaray'ın maaş yükünden kurtulmak için yapacağı bu hamle sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 2024-04-19 17:41:51

'Karbonhidratı kestim' dedi verdiği poz olay oldu! Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade'ye yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Şahika' karakteriyle adından söz ettiren Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Cavadzade'nin 'Karbonhidratı kestim' notu ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 19-04-24 15:01

Nesrin Cavadzade'nin Ali Koç'la pozu sosyal medyayı salladı!

Yüzyıllık Mühür, Bizim Hikaye, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, son olarak Ali Koç'la verdiği pozla gündeme geldi. Sosyal medyada oyucunun paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 09-04-24 11:33

Muğla'da sokak ortasında Neşe Gülmüş'ü katletmişti! İfadesi ortaya çıktı, yasak aşk iddiası

Muğla'da 4 çocuk annesi Neşe Gülmüş, sokak ortasında tabancayla başından vurularak öldürülmüştü. Gülmüş'ün başında bekleyen ve kimseyi yaklaştırmayan katil zanlısı koca, gözaltına alınmıştı. Katil zanlısı koca, polisteki ifadesinde eşinin kendisini aldattığını ve bu yüzden cinayeti işlediğini ileri sürdü.

Haber 29-03-24 20:12

Kızıl Goncalar'ın Ayza'sı Melisa Doğu özel hayat sorusuna çekinmeden yanıt verdi! Bir kere libido diye bir gerçek var

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Asuman karakteriyle adından söz ettiren Melisa Doğu şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde 'Ayza' karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Doğu, Sibel Arna'nın programına konuk oldu. Ünlü ismin açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Magazin 14-03-24 17:34

İftara giden 4 kişilik aile feci şekilde hayatını kaybetti! Bakırköy'deki kazaya karışan TIR 2019'da aynı yerde yine devrilmiş... Anadolu Efes'in yıldızı ölümden dönmüş

İstanbul Bakırköy'de aynı aileden biri çocuk 4 kişinin ölümüne neden olan TIR kazasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. TIR şoförünün, alt geçide girmeden metreler önce yer alan uyarı tabelalarını dikkate almadığı belirlenirken, TIR'ın 2019 yılında da aynı köprüye çarptığı öğrenildi. O sezon Anadolu Efes'te oynayan Bryant Dunston'ın kullandığı otomobilin üzerine de aynı yerde TIR dorsesi devrilmiş ve yaralanmıştı.

Haber 12-03-24 09:23

Galatasaray'dan sezon başında kiralanan Nicolo Zaniolo'ya büyük tepki var!

Galatasaray'dan sezon başında Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun İngiltere macerası hiç de istediği gibi gitmiyor. Son olarak Tottenham'a 4-0 mağlup olan Aston Villa'da hedef tahtasına Nicolo Zaniolo oturdu.

Spor 11-03-24 11:36

Fenerbahçe maçının hakemi Kadir Sağlam'ın kariyeri bitiyor mu? Mert Hakan Yandaş ile yaşadıkları sonrası MHK'den hamle geldi...

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Pendikspor’u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de büyük sevinç yaşanmıştı. Diğer takımların taraftarları ise mücadelenin hakemi Kadir Sağlam hakkında büyük eleştirilerde bulunmuştu. Özellikle Mert Hakan Yandaş'ın kendisine söylediği sözlere kart göstermeyen Kadir Sağlam'ın sezon sonuna kadar hiçbir maçta görev alamayacağı öğrenildi.

Spor 11-03-24 10:52

Fenerbahçe, aldığı galibiyetin ardından Real Madrid ve Manchester City'yi yakaladı

Pendikspor’u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, ligde yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı. Avrupa'nın ilk 10 liginde bu sezon geriye düştükten sonra en fazla maç kazanan takımlar listesinde Fenerbahçe de yer aldı.

Spor 10-03-24 21:47

Kızıl Goncalar'a bomba transfer! Yasak Elma'nın yıldızı diziye geliyor

NOW’un pazartesi akşamlarına damgasını vuran "Kızıl Goncalar" dizisine sürpriz bir isim katılıyor. Yasak Elma dizisinde 6 sezon boyunca Asuman rolüne hayat veren Melisa Doğu "Kızıl Goncalar" dizisine transfer oldu.

Magazin 05-03-24 10:43

Kestikleri ağaçları mevzi yapıp adeta katliam yaptılar! Diyarbakır’da ‘pes’ dedirten görüntüler: 'Gözlerini karartmışlar!'

Diyarbakır’dan skandal bir görüntü geldi. Avlanılması yasak olan bölgede kestikleri ağaçları mevzi yapıp, 200’ün üzerinde türün yaşadığı göletteki kuşları avladılar. ‘Avlanmak yasaktır’ tabelalarına rağmen, kimlikleri belirsiz kişiler, üniversite yerleşkesi içindeki 4 ağacı kesip 2 mevzi yaptı. Mevziler ve kenarlarında onlarca fişek görüntülenirken, bu yolla birçok kuşun öldürüldüğü de belirtildi. İşte akıllara durgunluk veren olayın detayları…

Haber 19-02-24 13:20

Kırıkkale’de yasak aşk cinayetinde 4 tutuklama

Kırıkkale’de karısıyla birlikte "yasak aşk" yaşadığını öne sürdüğü 25 yaşındaki genci bıçakla öldüren zanlı ile cinayetle ilgisi olduğu belirlenen 3 kişi tutuklandı.

Yurthaber 16-02-24 07:59

Yasak aşk cinayetinde 4 tutuklama!

Kırıkkale'de karısıyla birlikte "yasak aşk" yaşadığını öne sürdüğü 25 yaşındaki genci bıçakla öldüren zanlı ile cinayetle ilgisi olduğu belirlenen 3 kişi tutuklandı.

Haber 16-02-24 01:21

Arda Güler'in penaltı pozisyonuyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı! Ancelotti sezon sonunda takımdan göndermeye karar verdi...

La Liga 24. hafta maçında Real Madrid, sahasında Girona'yı 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın son anlarında oyuna dahil olan Arda Güler, ceza sahası içinde attığı peş peşe çalımların ardından yerde kalmış, mücadelenin hakemi penaltı kararına hükmetmişti. Milli oyuncu penaltıyı kullanmak için topu eline alsa da Joselu topu genç oyuncunun elinden alarak kendisi kullanmıştı. Bu pozisyona dair yeni görüntüler ortaya çıktı ve Joselu'nun bileti kesildi.

Spor 13-02-24 16:18

Bitlis'te gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantılarına geçici yasak

Bitlis Valiliği, gösteri yürüyüşü, açık hava toplantısı ve basın açıklaması gibi eylem ve etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

Yurthaber 13-02-24 11:51

Şevval Sam Yasak Elma'dan sonra o diziyle ekrana dönüyor

Yasak Elma dizisinde uzun yıllar rol alan Şevval Sam, Yandaki Oda dizisiyle ekranlara dönüyor. Yıllara meydan okuyan Sam'ın yeni dizisi "Yandaki Oda"da Caner Cindoruk ve Nazan Kesal gibi isimler bulunuyor.

Magazin 04-02-24 14:29

Al-Hilal, Messi'nin formasını giydiği Inter Miami'yi 4-3 yendi

Teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un yaptığı Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal, Arjantinli yıldız golcü Lionel Messi'nin formasını giydiği ABD ekibi Inter Miami'yi Riyad Sezon Kupası hazırlık maçında 4-3 mağlup etti.

Spor 30-01-24 08:55

Beşiktaş Çaykur Rizespor'u 4-0 ile devirdi, bu sezon bunu ilk kez başardı! Semih Kılıçsoy 2 gol 1 asistle parmak ısırttı

Süper Lig'in 16. hafta erteleme mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar'da attığı 2 golün yanında birde asist yapan Semih Kılıçsoy performansıyla yıldızlaşırken, mücadele Beşiktaş'ın 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İşte detaylar...

Spor 09-01-24 21:58

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade ceketinin önünü açıp poz verdi! İddialı pozları olay oldu

Yüzyıllık Mühür, Bizim Hikaye, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi birçok başarılı projede yer alan ve oyunculuğuyla adından söz ettiren Nesrin Cavadzade şimdilerde Şahane Hayatım dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. İddialı tarzıyla da sık sık gündem olan Cavadzade bu defa kırmızı takımıyla olay oldu.

Magazin 28-12-23 09:49

Her sene aynısını yapıyor! Ormandan toplayıp satıyor, aylık kazancı 90 bin lira…

Antalya’daki orman sahalarında her gün 4-5 saat çalışarak ayda yaklaşık 90 bin lira kazanıyor. Tarım ve hayvancılıkla geçimini sürdüren Halit Kaya her sezon başladığında ormanın yolunu tutarak günlük 30 ila 50 kilo arasında mantar topluyor.

Finans 28-12-23 07:47

Anne adayı Eda Ece Doğum ne zaman? sorusuna yanıt verdi! Karnı burnunda pozuna beğeni yağdı

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle hafızalara yer edinen Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile hayatını birleştirmişti. Şimdilerde hamile olan Ece'nin karnı burnunda pozuna yorum ve beğeni yağdı. Anne adayı Ece, takipçilerinden gelen "Doğum ne zaman?" sorusuna da yanıt verdi.

Magazin 22-12-23 09:14

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi Kayseri'den 3 puanla döndü! Batshuayi ve Cengiz Ünder bu sezon ilkleri yaşadı

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında, lider Fenerbahçe, kritik Kayserispor deplasmanında zorlu bir mücadeleye çıktı. Galatasaray derbisi öncesi hata yapmak istemeyen sarı-lacivertliler bu maça çok iyi hazırlandı. Karşılaşmanın ilk başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, maçtan 4-3'lük galibiyetle ayrılarak derbi öncesi liderliğini sürdürdü. Mücadelenin 90+10'uncu dakikasında Fred kırmızı kart görerek Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

Spor 20-12-23 19:05

Galatasaray ucuz yırttı! Şampiyonlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu taraftar 'oh' çekti! 'Verilmiş sadakamız varmış'

Galatasaray, bu sezon Manchester United maçlarından 4 puan almasına rağmen Kopenhag'ı bir türlü mağlup etmeyi başaramamış ve adını üst tura yazdıramamıştı! Danimarka temsilcisi Kopenhag, son maçta Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek gruptan çıkma başarısı göstermişti. Şampiyonlar Ligi'nde belli olan eşleşmelerden sonra bazı taraftarlar 'Verilmiş sadakamız varmış' yorumu yaptı.

Spor 18-12-23 14:56

Yasak Elma'nın yıldızı Şebnem Dönmez sokak stiliyle dikkat çekti! İddialı pozuna beğeni yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Handan' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Şebnem Dönmez şimdi de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son pozuyla olay olan ünlü ismin gönderisine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 15-12-23 17:29

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den karnı burnunda ilk poz! Notu gülümsetti

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4,5 aylık hamile olan Ece'den ilk hamilelik pozu geldi.

Magazin 08-12-23 17:25

Kocasının annesiyle ilişkisi olduğunu söyleyen kadının ihanet itirafı sosyal medyada gündem yarattı... Beni suçlayacak cesareti buldular

Katherine isimli bir kadın kocası ile annesinin ilişkisini öğrendikten sonra yaşadığı ihaneti sosyal medyadan anlatınca gündem yarattı. İkilinin 4 aydır yasak aşk yaşadığını söyleyen Katherine, "Kocamın annemle ilişkisi vardı. Beni suçlayarak cesaret buldular" ifadelerini kullandı.

Trend 08-12-23 11:40

Galatasaray'da Tete krizi patlak verdi! Genç oyuncu son 6 maçına çıkıyor

Galatasaray'a sezon başında bonservis ücreti ödenmeden 4+1 yıllığına katılan Tete'nin performansı beğenilmedi. Okan Buruk'un tercihleri arasında yer almayan yıldız oyuncunun devre arasında takımdan ayrılacağı öğrenildi.

Spor 04-12-23 17:41

Sezon başı olmamıştı, ara transferde işlem tamam! Fenerbahçe, Krunic transferinde mutlu sona yakın

Fenerbahçe, ara transfer döneminde Milan'dan Rade Krunic'i kadrosuna katmak üzere. İtalyan kaynaklara göre, Sarı-Lacivertliler 30 yaşındaki oyuncuya 4 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. İşte detaylar...

Spor 04-12-23 15:53

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4 aylık hamile olan Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin 01-12-23 14:13

'Estetik yok' demişti! Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade'nin eski halini görenler inanamadı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Şahika' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Nesrin Cavadzade, şimdilerde Hilal Altınbilek ve Onur Tun'nın başrolünde yer aldığı Şahane Hayatım dizisinde rol alıyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken ünlü ismin eski fotoğrafları sosyal medyayı salladı. Cavadzade'nin yıllar önceki hallerini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 20-11-23 17:20

112 Acil'in ses kaydında kan donduran detay! Didem Arslan Yılmaz şoke oldu! Çocuğun ayakkabı bağcığını almış!

4 sezon boyunca Show TV’de canlı olarak yayınlanan ‘Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ programında kan donduran bir gelişme yaşandı. Manisa'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden İsmail Kür olayına ilişkin 112 Acil Servisi'n ses kaydı incelendi. Dipten gelen sesin ne dediği ortaya çıktı.

Magazin 17-11-23 10:59

Ülke bu olayı konuşuyor! 12 yaşındaki öğrencisinden hamile kalan öğretmen doğum yapınca tutuklandı...Savunması kan dondurdu

Tayvan'ın Taoyuan kentinde ismi açıklanmayan bir öğretmenin yine kimliği gizli tutulan 12 yaşındaki erkek öğrencisiyle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. Taoyuan bölge mahkemesinde görülen davada öğrencisiyle 4 aylık bir ilişki bulunduğunu itiraf eden öğretmen hamile kalarak doğum yaptığı belirtildi. Öğrencisiyle cinsel ilişkiye girerek onun bebeğini doğuran öğretmen 17.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 17-11-23 10:38

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece bakın hangi efsane dizide oynamış! Eski halini görenler şoke oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece şimdilerde anne olmak için gün sayıyor. Bir süre ekranlara ara vereceğini açıklayan güzel oyuncunun yıllar önce efsane dizide de rol aldığı ortaya çıktı. Ünlü ismin eski halini görenler tanıyamadı.

Magazin 16-11-23 17:34

Esra Erol'da 'yasak aşk' yüzleşmesi! Aldatıldığını programdan öğrendi! 4 çocuklu kadın sevgilisinin eşinden özür dileyince ortalık karıştı

Esra Erol'da programına 'yasak aşk' iddiası damga vurdu. Salih Yurdusever, eşi Ceylan Yurdusever'in kayıp olduğunu belirterek ünlü sunucudan yardım istedi. Esra Erol ve ekibinin yaptığı araştırmalar sonucu bulunan Ceylan Hanım stüdyoda eşi ile yüzleşti. Ceylan Hanım'ın Mardin'e birlikte kaçtığı Mustafa Çakmakcı da programa gelince ipler iyice gerildi. Salih Bey eşine rest çekti. Ceylan Hanım'ın "Senden asla boşanmıyorum" sözleri sonrası Mustafa Bey'in eşi de yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.

Magazin 14-11-23 07:32

Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece pozuyla büyüledi! Anneler doğru mu? diyerek paylaştı

En son Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz yaz evlendi. Hamilelik müjdesini eylül ayında veren Ece "Anneler doğru mu?" diyerek son halini paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 08-11-23 11:04

Beşiktaş içeride başka dışarıda başka

Beşiktaş bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 4 mağlubiyet aldı. Siyah-beyazlılar evinde ise bambaşka bir görüntü çiziyor. Kartal, Dolmabahçe’de çıktığı 5 müsabakanın 4’ünü kazanırken, 1’inde ise berabere kaldı.

Spor 06-11-23 10:26

İspanya Ligi'nde sürpriz lider! Girona'nın peri masalı devam ediyor

İspanya La Liga'nın 12. haftasında Girona, Osasuna'yı 4-2 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bu yıl rüya gibi bir sezon geçiren Girona'nın performansı sosyal medyada gündem oldu.

Spor 04-11-23 18:43

Yasak Elma'nın yıldızı Murat Aygen ekranlara geri dönüyor! Bakın hangi dizide rol alacak

En son Yasak Elma dizisi ile izleyici karşısına çıkan ve Doğan karakterine hayat veren Murat Aygen yeni projesi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Birçok başarılı dizide rol alan ünlü isim bakın hangi projenin oyuncuları arasında yer alacak…

Magazin 29-10-23 12:20

Kirli Sepeti'nin yıldızı Ceren Moray'ın Yasak Elma göndermesi sosyal medyayı salladı! O sahneye yorum yağdı

Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisi pazar akşamlarına damga vuruyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran diziye bu defa Yasak Elma göndermesi damga vurdu. Ceren Moray ve Gözde Seda Altuner'in o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 23-10-23 14:21

Yasak Elma'nın yıldızı Şebnem Dönmez'in acı günü! Annesini kaybetti

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Handan karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Dönmez, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti.

Magazin 18-10-23 08:26

Nesrin Cavadzade davet tarzıyla dikkat çekti! Korse detayına yorum yağdı

Son olarak Yasak Elma dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Nesrin Cavadzade şimdilerde Şahane Hayatım dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan güzel oyuncu her paylaşımıyla olay oluyor. İddialı ve cesur tarzıyla çok konuşulan Cavadzade şimdi de davet tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin son gönderisine yorum yağdı.

Magazin 09-10-23 10:25

KURULUŞ OSMAN 131. BÖLÜM İZLE! ATV Kuruluş Osman dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Kuruluş Osman yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. 2019 yılı Kasım ayında yayın hayatına başlayan Kuruluş Osman dizisi bir süredir sezon arasındaydı. 4 Ekim Çarşamba akşamı beşinci sezonu ile kaldığı yerden devam edecek olan Kuruluş Osman dizisi hakkında merak edilen detaylar araştırılmaya başlandı. Peki, Kuruluş Osman dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti

Magazin 04-10-23 19:48

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI VE KONUSU! Kuruluş Osman konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte isimleri

Kuruluş Osman oyuncuları ve konusu merak edildi. 2019 yılı Kasım ayında yayın hayatına başlayan Kuruluş Osman dizisi bir süredir sezon arasındaydı. 4 Ekim Çarşamba akşamı beşinci sezonu ile kaldığı yerden devam edecek olan Kuruluş Osman dizisi hakkında merak edilen detaylar araştırılmaya başlandı. Dizi, 2014-2019 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Diriliş "Ertuğrul" dizisinin devamı niteliğindedir. Peki, Kuruluş Osman dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 04-10-23 19:25

Manchester United galibiyeti, şampiyonluktan daha değerli çıktı...

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2’nci maçında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Manchester United’ı 3-2 mağlup etti. Bu sonucun ardından sarı-kırmızılı ekip puanını 4'e yükseltirken, Manchester United 2'nci maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray, bu sezon Avrupa'da şimdiye kadar 28.5 milyon euro gelir elde ederek kasasını doldurdu.

Spor 04-10-23 07:39

Şevval Sam Botoks yaptırmak istemememin tek sebebi diyerek açıkladı!

Yasak Elma dizisindeki performansıyla ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından söz ettiren Şevval Sam çoğu ünlünün aksine botoks yaptırmıyor. Güzel isim botoks yaptırmama sebebini açıklayınca beğeni topladı.

Magazin 01-10-23 11:42

Rıdvan Dilmen maç sonunda açıkladı! ''Premier Lig'e, büyük takımlara kesin gider zaten''

Fenerbahçe'nin Başakşehir'i 4-0 mağlup etmesinin ardından konuşan Rıdvan Dilmen, Szymanski'yi öve öve bitiremedi. Sezon başından beri üst düzey performans ortaya koyan yıldız oyuncunun transfer olacağını garanti eden Dilmen, bonservis bedelini de açıkladı.

Spor 29-09-23 08:58